צה"ל הוא ארגון טרור
- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
לטעמי אפילו אם הם מאורגנים וקבועים דינם אינו אותו דין אירועים כאלו מהצד הישראלי, כי (כאמור שוב ושוב) אין שום סימטריה או משהו שקרוב לזה.
(אני די בטוח שאתה מסכים איתי ברמה זו או אחרת, זה יותר מכוון לשאר המשתתפים/הקוראים)
(אני די בטוח שאתה מסכים איתי ברמה זו או אחרת, זה יותר מכוון לשאר המשתתפים/הקוראים)
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية
נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם

- teknoboy
- קיבל.ה 1501 לייקים
ברור, המקום של כל חבורה לינצ'ים כזאת במבנה הכוח הישראל שונה לגמרי.
אני פשוט מנסה לברר כמה פרטים כדי לבדוק אם התחושה שלי, שאפילו לשיטתם יש הבדל עצום בין האירועים, נכונה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
אַל תַּעַן כְּסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן תִּשְׁוֶה לּוֹ גַם אָתָּה (note to self)
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- הפוסט קיבל לייק אחדpelegs
- its-sick
- קיבל.ה 1103 לייקים
היהודים לובשים מדים ובאים באופן מאורגן עם נשק לתוך כפרים פלסטינים, נכנסים לבתים והורסים ריהוט, ותוך כדי גם מרביצים לדיירים ולפעמים גם הורגים אותם.
וזה לא חד פעמי, זה קורה כל הזמן. גם אני עשיתי את זה בצעירותי, לצערי. לא הרגשתי שיש לי ברירה.
וזה לא חד פעמי, זה קורה כל הזמן. גם אני עשיתי את זה בצעירותי, לצערי. לא הרגשתי שיש לי ברירה.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
- teknoboy
- קיבל.ה 1501 לייקים
טוב הרגתם
אני מנסה לברר איתו איזה פרט נקודתי, אתם שופכים עלינו את כל תולדות הסכסוך
אני מנסה לברר איתו איזה פרט נקודתי, אתם שופכים עלינו את כל תולדות הסכסוך
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- its-sick
- קיבל.ה 1103 לייקים
אבל הנושא כאן הוא הטרור הצה"לי. לכל השאר כבר יש כמה אשכולות בוולטון.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
- Haunter
- קיבל.ה 355 לייקים
חחח שמע אתה מצליח להיות יותר מביך מחברך הגרמניteknoboy כתב: ↑25 אוגוסט 2022, 12:53מה הקשר? אני שואל שאלה ספציפית לגבי הכתבה שהבאת. האם זה היה אירוע מיוחד\חד פעמי, או אירוע שבועי שכולם יודעים מראש מתי ואיפה הוא הולך להיות?
כמו כן האם החבר'ה ממזרח ירושלים לובשים בגאווה את החולצות של הארגון שמארגן את הלינצ'ים כמו החברה מלהב"ה, או שהם טיפה יותר במחתרת?
ואם זה מפריע לך אני אקרא לכהניסטים "כהניסטים". אבל זה לא קוד כזה מוצלח כי כל העולם יודע שכהנא הוא לא סתם יודונאצי אלא ה-דוגמה הכי מובהקת ומוכרת.
חופש לפורום שדים מPELEGES
- Haunter
- קיבל.ה 355 לייקים
תמונה שהיא תעמולה בארבע שקל שמוניםpelegs כתב: ↑25 אוגוסט 2022, 14:54 די נו, אנחנו מתייחסים כאן למאורעות שונים כאילו הם שווי ערך. אין שום סימטריה - בשביל לשכנע אותי אחרת תצטרכו להביא לי סיטואציה היסטורית בה עם נכבש לא התנגד בשום צורה עממית לכיבוש.
כל ההתממות הזו היא מיותרת - מי שלא רוצה נערים פלסטינים שזורקים אבנים צריך להפסיק את הכיבוש. כה פשוט, כה ברור מאליו.
![]()
- teknoboy
- קיבל.ה 1501 לייקים
אתה יודע ש"תעמולה" זאת לא מילת קסם שמבטלת כל מה שאתה מקשר אליה, נכון?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- Haunter
- קיבל.ה 355 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1501 לייקים
כולם כבר שמו לב לזה שאתה לא חזק בהבנה, תאמין לי
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- Haunter
- קיבל.ה 355 לייקים
- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
תעמולה זו לא מילה בעלת משמעות שלילית, לראיה "שידורי תעמולה" שיש לפני הבחירות. ואני מודה בפה מלא שאני עושה תעמולה שמטרתה להציג לישראלים את האמת: אתם לא הקורבן בסיפור הזה, בדיוק להיפך.
התמונה הספציפית הזאת מציגה את פאריס עודה ז"ל שנרצח בגלל שהעז להתנגד למשטר כיבוש ונישול רצחני. התמונה הזו מציגה בדיוק נפלא את הבדלי הכוחות והסיטואציה בין הפלסטינים וישראל (וארגון הטרור שהיא מפעילה).
התמונה הספציפית הזאת מציגה את פאריס עודה ז"ל שנרצח בגלל שהעז להתנגד למשטר כיבוש ונישול רצחני. התמונה הזו מציגה בדיוק נפלא את הבדלי הכוחות והסיטואציה בין הפלסטינים וישראל (וארגון הטרור שהיא מפעילה).
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

- teknoboy
- קיבל.ה 1501 לייקים
מה אתה רוצה, תגיד לי? אתה כל כמה זמן כותב לי שאתה לא מצליח להבין אותי. כולה אמרתי שכולם כבר שמו לב לזה.
מה נסגר עם העדינות הזאת?
יש בכלל אפשרות לדבר אליך *בלי* שתמצא ממה להיעלב?
מה נסגר עם העדינות הזאת?
יש בכלל אפשרות לדבר אליך *בלי* שתמצא ממה להיעלב?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- Haunter
- קיבל.ה 355 לייקים
אף אחד לא אמר שתעמולה זה דבר שלילי רק אמרתי שהתמונה שלך זה תעמולה זולה ומלוכלכת ואני יכול לשים תמונה של הדולפינריום ההרוס או משהו בסגנון ולשאול מה עשו אותם מבלים רע לאותם מחבלים אבל ממש אין לי כח לרדת לרמה שלך ובטח שאם הייתי עושה כך הייתי מקבל אזהרה מגונדרי הפוורום על זה שאני מלהיט את היצריםpelegs כתב: ↑25 אוגוסט 2022, 18:46 תעמולה זו לא מילה בעלת משמעות שלילית, לראיה "שידורי תעמולה" שיש לפני הבחירות. ואני מודה בפה מלא שאני עושה תעמולה שמטרתה להציג לישראלים את האמת: אתם לא הקורבן בסיפור הזה, בדיוק להיפך.
- Haunter
- קיבל.ה 355 לייקים
דבר ראשון מי אתה בכלל שאיעלב ממך דבר שני וואלה תנסה פעם לא להתנשא ולהיות יהיר בתגובות שלך ונראה אם אצליח לא להעלב ממך במרכאות יבדיחה
- teknoboy
- קיבל.ה 1501 לייקים
אתה חושב שמישהו יתווכח איתך על זה שלילדים שנרצחו בדולפינריום לא הגיע למות, ושמי שהרג אותם (כולל מי ששלח ותכנן וכו', לא רק מי שלחץ על הכפתור) הוא חתיכת חרא שיהיה נחמד אם ייענש בהתאם?Haunter כתב: ↑25 אוגוסט 2022, 18:53אף אחד לא אמר שתעמולה זה דבר שלילי רק אמרתי שהתמונה שלך זה תעמולה זולה ומלוכלכת ואני יכול לשים תמונה של הדולפינריום ההרוס או משהו בסגנון ולשאול מה עשו אותם מבלים רע לאותם מחבלים אבל ממש אין לי כח לרדת לרמה שלך ובטח שאם הייתי עושה כך הייתי מקבל אזהרה מגונדרי הפוורום על זה שאני מלהיט את היצריםpelegs כתב: ↑25 אוגוסט 2022, 18:46 תעמולה זו לא מילה בעלת משמעות שלילית, לראיה "שידורי תעמולה" שיש לפני הבחירות. ואני מודה בפה מלא שאני עושה תעמולה שמטרתה להציג לישראלים את האמת: אתם לא הקורבן בסיפור הזה, בדיוק להיפך.
באמת? אתה באמת חושב שיש פה מישהו שבעד הפיגוע בדולפינריום???
(דרך אגב, אני לא מכיר אף אחד שנהרג שם, אבל גם הייתי כמה מאות מטרים משם, וגם הפיגוע הספציפי הזה השפיע על החיים שלי השפעה די גדולה, גם אם עקיפה)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
קודם כל - אתה בכיין על. אף אחד אף פעם לא צינזר אותך בפורום למעט שינוי של כותרת ספציפית בפאקינג קנסו. אתה לא קורבן, ותפסיק כבר להתנהג ככה - תאמין לי, זה רק מוציא אותך עלוב יותר.Haunter כתב: ↑25 אוגוסט 2022, 18:53אף אחד לא אמר שתעמולה זה דבר שלילי רק אמרתי שהתמונה שלך זה תעמולה זולה ומלוכלכת ואני יכול לשים תמונה של הדולפינריום ההרוס או משהו בסגנון ולשאול מה עשו אותם מבלים רע לאותם מחבלים אבל ממש אין לי כח לרדת לרמה שלך ובטח שאם הייתי עושה כך הייתי מקבל אזהרה מגונדרי הפוורום על זה שאני מלהיט את היצריםpelegs כתב: ↑25 אוגוסט 2022, 18:46 תעמולה זו לא מילה בעלת משמעות שלילית, לראיה "שידורי תעמולה" שיש לפני הבחירות. ואני מודה בפה מלא שאני עושה תעמולה שמטרתה להציג לישראלים את האמת: אתם לא הקורבן בסיפור הזה, בדיוק להיפך.
וכפי שכתבתי, אתה יכול לפרסם תמונה של הדולפינריום - אבל זה לא יציג את יחסי הכוחות. גם אם חו"ח יהיו עשרה דולפינריום בכל שנה, זה לא יתקרב לאחוז ממה שישראל עושה לפלסטינים באופן קבוע כבר מעל ל-74 שנה. והתמונה שאני הבאתי מציגה בדיוק את זה: ביחס הכוחות, כל מה שהפלסטינים עושים זה כמו לזרוק אבן על טנק. כן, זה לא נעים להיות זה שזורקים עליו אבנים, אבל זה לא מתקרב לחלקיק מהרצחנות הציונית (וספציפית התנגדות לצבא הישראלי היא מבורכת ומוסרית בכל אופן וצורה).
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
אם כבר בקירבה לפיגועים עסקינן, אז אני גדלתי בצל תקופת הפיגועים של תחילת-אמצע שנות התשעים, והייתי מאד קרוב למות בפיגוע בקו 5 בפורים 93' (ההבדל בין לקחת אאוטובוס ובין ללכת ברגל, למעשה).teknoboy כתב: ↑25 אוגוסט 2022, 19:01 אתה חושב שמישהו יתווכח איתך על זה שלילדים שנרצחו בדולפינריום לא הגיע למות, ושמי שהרג אותם (כולל מי ששלח ותכנן וכו', לא רק מי שלחץ על הכפתור) הוא חתיכת חרא שיהיה נחמד אם ייענש בהתאם?
באמת? אתה באמת חושב שיש פה מישהו שבעד הפיגוע בדולפינריום???
(דרך אגב, אני לא מכיר אף אחד שנהרג שם, אבל גם הייתי כמה מאות מטרים משם, וגם הפיגוע הספציפי הזה השפיע על החיים שלי השפעה די גדולה, גם אם עקיפה)
מה שאנשים לא מסוגלים לעשות זה להפריד בין החוויה האישית שלהם ובין התמונה הכללית. שני הפיגועים הנ"ל, וכל פיגוע אחר, הם זוועה שאי אפשר לתאר. ועדיין למרבה הצער הם טיפה ביחס לים האלימות שהצבא מפעיל על הפלסטינים, ושהתנועה הציונית היסטורית הפעילה כלפי הפלסטינים. יהודים בישראל אשכרה חיים בסרט שאפשר אפילו להשוות בין שני הדברים, וכל שנה שאני חי זה נראה יותר מגוחך.
כל מי שכותב פה יבחר בכל פעם לחיות בישראל תחת פיגועים או אפילו בעוטף עזה תחת טילים מאשר לבלות שבוע אחד כפלסטיני בעזה. כל ישראלי יודע את זה, ועדיין חלקנו/חלקכם מתנהגים כאילו זו לא המציאות.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
...ורק שיהיה ברור, כי יש כאן פ̶ו̶ק̶י̶מ̶ו̶נ̶י̶ם̶ אנשים קשי הבנה: הנקודה היא לא שהצדק עם הפלסטינים בגלל שיש להם הרבה פחות כוח מלישראל. גם אם היה מדובר בשני כוחות שווים הצדק עדיין היה איתם כי הציונית היא התנועה התוקפנית, היא זאת שקיומה מחייב מחיקה של הפלסטינים, היא זאת שבאה ועשתה לפלסטינים טיהור אתני בחסות אימפריאליסטית, היא זאת שהתנחלה באדמה הפלסטינית ולא להיפך. הנקודה היא שבנוסף לאי-הצדק הבסיסי שבקיום התנועה הציונית, היא גם משליטה טרור מוחלט על העם הפלסטיני - עם שאין לו את 0.01% מהיכולת הצבאית, הכלכלית והמדינית של ישראל. ולמרות הכל יש כאלה שחושבים שישראל היא הקורבן בסיפור.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

-
- קיבל.ה 387 לייקים
גבר אתה אחד המשתמשים הכי מתנשאים ויהירים בפורום הזה על מה אתה פאקינג מדבר
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 689 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1501 לייקים
שוב אתה מתווכח עם אנשי קש. אני מבין שנרשמת לקורס מזורז אצל טכנית לצורר.
איפה ראית שמישהו מצדיק אלימות פלסטינית כלפי מתנחלים אם היא הייתה ספונטנית?
אני יודע שאתה מנסה להכניס לי על זה שציינתי שהאלימות של הכהניסטים נגד ערבים וסמולנים בירושלים שונה מהאלימות של הערבים נגד יהודים במובן זה שהראשונה מאורגנת וכמעט ממוסדת (ולפחות נסבלת על ידי הממסד) והשנייה אינה מאורגנת או ממוסדת (וכמובן שאינה נסבלת על ידי הממסד), אבל נראה לי קצת מתחת לרמתך לעשות חיקויים שטחיים של צורות לשוניות ולחשוב שזה מתוחכם (או שזה סוג של טיעון, אפילו).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 689 לייקים
לא ניסיתי להראות שאתה טועה כי הסרטון הזה לא מראה שאתה טועה וקשה להיות טועה כשאתה שואל שאלה, ניסיתי להראות, כן בעזרת ציניות, שהשאלה ששאלת לא ממש מעניינת, לפחות לטעמי
- teknoboy
- קיבל.ה 1501 לייקים
בפני עצמה היא אולי לא הכי קריטית שאפשר לדמיין, אם כי התעלמות ממנה מהווה התעלמות מהיבט חשוב של התופעה שאנחנו מנסים לנתח.
מה שכן, לדעתי השאלה שלי חשובה והתשובה עליה תהיה משמעותית אם אנחנו מנסים למקם את האלימות (לסוגיה ומכל הצדדים) בתוך ההקשר החברתי\פוליטי שלה, או במלים אחרות להתייחס אליה במסגרת המציאות ולא כאיזה אובייקט שחי בעולם אל-זמני ועל-היסטורי.
אבל נראה לי שכולם כבר שמו לב שאתה ממש *נגד* השארת דברים בהקשרם, לפחות בכל הנוגע לאלימות ציונית\פלסטינית.
ולא כתבתי שניסית להראות שאני טועה, אלא שניסית "להכניס לי".
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- its-sick
- קיבל.ה 1103 לייקים
שום דוגמא שתביאו לפעילות של אזרחים אלימים לא תסתור את העובדה שצה"ל הוא ארגון טרור. אני הטלתי טרור על אזרחים חפים מפשע כשהייתי במדים, וחבריי לגדוד גם רצחו שני ילדים, אחד מול עיניי.
لا إله
لا إله
- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
באופן עקרוני אלימות זה חרא, אבל במצבים כאלה אני תמיד שואל את עצמי איך הייתי מגיב בסיטואציה דומה שאין לי אליה קשר רגשי כמו זו. האם התנפלות של המוני שחורים על לבן שמניף את דגל האפרטהייד בשטח בו לשחורים לא היו זכויות והם היו נתונים לטרור צבאי מתמשך הוא משהו שהייתי מסכים איתו או לא? עזבו, בואו נשאל את עצמנו שאלה יותר אקטואלית: איך היינו מגיבים אם המוני אזרחים אוקראינים היו מתנפלים על אזרח רוסי שבחסות כוחות הכיבוש הרוסים היה מניף את דגל רוסיה על אדמה אוקראינית - נניח ליד בוצ'ה? האם תמיד בסיטואציה כזו מדובר באלימות חסרת טעם, או שלפעמים זו התנגדות מוצדקת? כשממסגרים את הסיפור ככה פתאום האלימות הפלסטינית לא נראית כל-כך חסרת טעם אלא חלק מניסיון התנערות מוצדק ממשטר דכאני (וכן, לטעמי מה שהצבא עשה בשטחים בעשורים האחרונים שקול לעשרות אם לא מאות מקרי בוצ'ה). אז עדיף לי שלא היו מתרחשים מקרים כאלה, אבל תכלס - אם אותו בחור עם דגל ישראל לא רוצה לחטוף מכות, הוא לכל הפחות יכול לא לנפנף מול הפלסטינים בסמל הדיכוי שלהם, ולעוף מהגדה המערבית. אין לי טיפת סימפטיה לאנשים כאלה.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
לא רק שזה לא סותר את עובדת היות צה"ל ארגון טרור, אלא שבוודאות מוחלטת במצבים דומים בהם אנחנו לא "הרעים" בסיפור, רוב האנשים דווקא כן יזדהו עם אלימות כזו ויצדיקו אותה: אני למשל חושב שכל אלימות אזרחית צ'כית נגד הכיבוש הגרמני - כולל נגד אזרחים שגרמניה יישבה באיזורים הללו - הייתה מוצדקת ב-100%. וככל שהזמן עובר הנטיה הטבעית שלי לזעוק "אסור להשוות!" הולכת ונשחקת לאור המציאות היום-יומית של הפלסטינים, שהיא גיהנום עלי אדמות.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

- teknoboy
- קיבל.ה 1501 לייקים
אפשר לפעמים להצדיק התנגדות אלימה, אבל לא על סמך הספונטניות שלהpelegs כתב: ↑26 אוגוסט 2022, 21:43באופן עקרוני אלימות זה חרא, אבל במצבים כאלה אני תמיד שואל את עצמי איך הייתי מגיב בסיטואציה דומה שאין לי אליה קשר רגשי כמו זו. האם התנפלות של המוני שחורים על לבן שמניף את דגל האפרטהייד בשטח בו לשחורים לא היו זכויות והם היו נתונים לטרור צבאי מתמשך הוא משהו שהייתי מסכים איתו או לא? עזבו, בואו נשאל את עצמנו שאלה יותר אקטואלית: איך היינו מגיבים אם המוני אזרחים אוקראינים היו מתנפלים על אזרח רוסי שבחסות כוחות הכיבוש הרוסים היה מניף את דגל רוסיה על אדמה אוקראינית - נניח ליד בוצ'ה? האם תמיד בסיטואציה כזו מדובר באלימות חסרת טעם, או שלפעמים זו התנגדות מוצדקת? כשממסגרים את הסיפור ככה פתאום האלימות הפלסטינית לא נראית כל-כך חסרת טעם אלא חלק מניסיון התנערות מוצדק ממשטר דכאני (וכן, לטעמי מה שהצבא עשה בשטחים בעשורים האחרונים שקול לעשרות אם לא מאות מקרי בוצ'ה). אז עדיף לי שלא היו מתרחשים מקרים כאלה, אבל תכלס - אם אותו בחור עם דגל ישראל לא רוצה לחטוף מכות, הוא לכל הפחות יכול לא לנפנף מול הפלסטינים בסמל הדיכוי שלהם, ולעוף מהגדה המערבית. אין לי טיפת סימפטיה לאנשים כאלה.

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
נכון, אבל אני מצדיק אותה על סמך הסיטואציה הכללית, שהיא ממש ממש לא ספונטנית.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

-
- קיבל.ה 689 לייקים
פלגס אתה יודע כמה גופות נמצאו בבוצ'ה אחרי השחרור שלה?
- its-sick
- קיבל.ה 1103 לייקים
כמה ילדים פלסטינים צה"ל רוצח כל שנה? היש בעולם כולו ארגון טרור יותר רצחני ממנו?
لا إله
لا إله
- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
לך תבדוק כמה פלסטינים נרצחו על ידי צה''ל בעשורים האחרונים, תוסיף לזה הרס בתים, גניבת אדמות, גניבת משאבים, השפלות במחסומים, פלישות לבתים וכו', והכל על בסיס יום יומי כפול פאקינג 55 שנה. ישראל עבור הפלסטינים זה לגמרי רוסיה עבור האוקראינים בבוצ'ה.
*שכחתי גם גירוש של מעל למליון פלסטינים מאז 47'. הרבה מהפלסטינים שחיים בגדה, או שגורשו ממנה ב-67', הגיעו לשם בעקבות הגירושים בתקופת הנכבה. באמת שקשה להגזים באכזריות של המשטר הישראלי כלפי הפלסטינים.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

- Haunter
- קיבל.ה 355 לייקים
גבר בוא תביא ציטוטים של הודעות שלי שבהם אני מתנהג פאקינג ככההגלמוד מלוד כתב: ↑26 אוגוסט 2022, 00:38גבר אתה אחד המשתמשים הכי מתנשאים ויהירים בפורום הזה על מה אתה פאקינג מדבר
- teknoboy
- קיבל.ה 1501 לייקים
אין לי כוונה לחפש יותר מזה, אבל בהודעה המצוטטת פה למעלה אתה פונה אליי ב"מי אתה בכלל" ומקנח ב"יא בדיחה", וזה לא ממש יוצא דופן.Haunter כתב: ↑27 אוגוסט 2022, 18:33גבר בוא תביא ציטוטים של הודעות שלי שבהם אני מתנהג פאקינג ככההגלמוד מלוד כתב: ↑26 אוגוסט 2022, 00:38גבר אתה אחד המשתמשים הכי מתנשאים ויהירים בפורום הזה על מה אתה פאקינג מדבר
אתה כל הזמן כותב בגסות, אלימות וזלזול כלפי כל מי שחולק על דעתך אפילו בטיפה.
להזכיר לך את קמפיין הקילולים וההצקות שפתחת נגד משתמש בפורום שאיזו דעה שלו לא מצאה חן בעיניך?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- pelegs
- קיבל.ה 834 לייקים
האמת אני לא יודע אם זה מתנשא, אבל ההתנהגות שלך (האונטר) דוחה מעבר לכל משתמש אחר שנתקלתי בו בפורום. כל ההודעות שלך בוולטון מההתחלה הן גסות, משתלחות ומזלזלות (רק בערך אחת מתוך עשר אשכרה מעלה טיעון מעבר להשתלחות), ואז אתה עוד פתחת אשכול שלם בוולטון שמקלל אותי באופן הכי חמור (להאשים אוהד הפועל באהדת מכבי זה כאמור יותר גרוע בעיני מלקרוא למישהו נאצי) - וכשניסיתי להשתעשע עם הסיטואציה במקום לבקש לחסום אותך ו/או למחוק את האשכול, פתחת במסע השתלחות כללי כלפי (לראיה החתימה הנוכחית שלך). אני מקווה שתלמד לשפר את ההתנהגות שלך כי לכתוב כאלה דברים בפורום אינטרנטי זה דבר אחר, אבל עם גישה כזו לחיים אתה תאכל הרבה חרא.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

- Haunter
- קיבל.ה 355 לייקים
וואוteknoboy כתב: ↑27 אוגוסט 2022, 21:23אין לי כוונה לחפש יותר מזה, אבל בהודעה המצוטטת פה למעלה אתה פונה אליי ב"מי אתה בכלל" ומקנח ב"יא בדיחה", וזה לא ממש יוצא דופן.Haunter כתב: ↑27 אוגוסט 2022, 18:33גבר בוא תביא ציטוטים של הודעות שלי שבהם אני מתנהג פאקינג ככההגלמוד מלוד כתב: ↑26 אוגוסט 2022, 00:38
גבר אתה אחד המשתמשים הכי מתנשאים ויהירים בפורום הזה על מה אתה פאקינג מדבר
להזכיר לך את קמפיין הקילולים וההצקות שפתחת נגד משתמש בפורום שאיזו דעה שלו לא מצאה חן בעיניך?
דבר ראשון אני שואל מי אתה בכלל שאיעלב ממך ולא מי אתה בכלל ויש הבדל אז אל תוציא דברים מהקשרם
דבר שני אם אתה נעלבוש שקראתי לך בדיחה אז בהצלחה עם להסתדר בחיים האלו ובעולם הזה
דבר שלישי לא זכור לי שדיברתי באלימות כלפי משהו ובטח שאם הייתי עושה כך הייתם מרחיקים אותי לא ? אם תביא לי דוגמא אני אשמח כי זה לא סגנון שלי וארצה לשפר את זה אבל לגבי גסות אין לי בעיה
בנוסף אשמח לראות תחת איזה כותרת נמצא קמפיין הקילולים וההצקות שלי כלפי אותו משתמש
- Haunter
- קיבל.ה 355 לייקים
אהלן מהנדס תודעה מה שלומך אכלת כבר את הנוקנוקיה הבווארית שלך כבר היום ?pelegs כתב: ↑27 אוגוסט 2022, 23:05 האמת אני לא יודע אם זה מתנשא, אבל ההתנהגות שלך (האונטר) דוחה מעבר לכל משתמש אחר שנתקלתי בו בפורום. כל ההודעות שלך בוולטון מההתחלה הן גסות, משתלחות ומזלזלות (רק בערך אחת מתוך עשר אשכרה מעלה טיעון מעבר להשתלחות), ואז אתה עוד פתחת אשכול שלם בוולטון שמקלל אותי באופן הכי חמור (להאשים אוהד הפועל באהדת מכבי זה כאמור יותר גרוע בעיני מלקרוא למישהו נאצי) - וכשניסיתי להשתעשע עם הסיטואציה במקום לבקש לחסום אותך ו/או למחוק את האשכול, פתחת במסע השתלחות כללי כלפי (לראיה החתימה הנוכחית שלך). אני מקווה שתלמד לשפר את ההתנהגות שלך כי לכתוב כאלה דברים בפורום אינטרנטי זה דבר אחר, אבל עם גישה כזו לחיים אתה תאכל הרבה חרא.
לראיה החתימה שלי ? אתה שם לב מה כתוב לך בחתימה יהזוי ?
- teknoboy
- קיבל.ה 1501 לייקים
1. אותו דבר.Haunter כתב: ↑28 אוגוסט 2022, 18:58וואוteknoboy כתב: ↑27 אוגוסט 2022, 21:23אין לי כוונה לחפש יותר מזה, אבל בהודעה המצוטטת פה למעלה אתה פונה אליי ב"מי אתה בכלל" ומקנח ב"יא בדיחה", וזה לא ממש יוצא דופן.
1. דבר ראשון אני שואל מי אתה בכלל שאיעלב ממך ולא מי אתה בכלל ויש הבדל אז אל תוציא דברים מהקשרם
2. דבר שני אם אתה נעלבוש שקראתי לך בדיחה אז בהצלחה עם להסתדר בחיים האלו ובעולם הזה
3. דבר שלישי לא זכור לי שדיברתי באלימות כלפי משהו ובטח שאם הייתי עושה כך הייתם מרחיקים אותי לא ? אם תביא לי דוגמא אני אשמח כי זה לא סגנון שלי וארצה לשפר את זה אבל לגבי גסות אין לי בעיה
4. בנוסף אשמח לראות תחת איזה כותרת נמצא קמפיין הקילולים וההצקות שלי כלפי אותו משתמש
2. מי נעלה? ביקשת דוגמאות לשפה הגסה והאלימה שלך, אז קיבלת.
3. שמנו לב שלא זכור לך. גם כשנותנים לך דוגמאות זה לא מזכיר לך. עושה רושם שיש שם איזו בעיה.
לגבי זה שהיה צריך להעניש אותך: מסכים איתך במאה אחוז. לדעתי ניצלת בנס דווקא בגלל שפתחת קמפיין נגד מנהל בפורום, אז מתייחסים אליך בכפפות של משי (ולא כמו שמגיע לך) כדי שלא ייצא שנוקמים בך על זה שאתה מציק למנהל.
זה התירוץ היחיד שאני יכול לחשוב עליו למה הם לא מטפלים בך.
מכל מקרה לדעתי זה כשל ניהולי ממדרגה ראשונה.
4. בחתימה שלך, למשל. באשכול שפתחת עליו, למשל. בכל פעם שאתה מגיב לו, למשל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- Haunter
- קיבל.ה 355 לייקים
יש פה משתמש שפתח אשכול עם השם שלי וארגון טרור נראה לי לא פחות אלים וגס אתה לא חושב הוד מעלתו
- teknoboy
- קיבל.ה 1501 לייקים
אין לי שום ספק שאתה מקבל חזרה חלק מהחרא שאתה זורק לכל הכיוונים.
האמת שאני לא הכי אוהב את זה, אם כבר שאלת.
אבל אם לא מטפלים אפילו במשתמש כמוך, אז לא הייתי מפתח ציפיות שיעשו מאמצים מיוחדים כדי לשמור עליך, אחד מהמשתמשים הכי מגעילים ודוחים שהיו בפורום הזה לדורותיו.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא