סתיו למקין
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
הופעת בכורה טובה בהרכב.
גם בעמדת הבלם וגם כמגן ימני לקראת הסוף.
כיף לראות את הילדים של הפועל מקבלים דקות
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
גם בעמדת הבלם וגם כמגן ימני לקראת הסוף.
כיף לראות את הילדים של הפועל מקבלים דקות
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
הבן אדם לא קופץ לכדורי גובה ובכל מאבק כזה הפסיד היום אם בכלל נאבק ולא ויתר מראש, בנוסף עשה לא מעט חורים. לא הופעה טובה הגנתית.
דווקא בצד "ההתקפי" הוא לקח כמה פעמים כדור ורץ איתו קדימה שאת זה אהבתי.
אבל להמשיך להריץ אותו או את ישראלוב כי מטראורה החייזר לא יצא כלום.
דווקא בצד "ההתקפי" הוא לקח כמה פעמים כדור ורץ איתו קדימה שאת זה אהבתי.
אבל להמשיך להריץ אותו או את ישראלוב כי מטראורה החייזר לא יצא כלום.
-
- קיבל.ה 347 לייקים
מחזק את דברייך,
יש לו יציאה מהמקום טובה ועשה מהלך יפה אבל בחלק ההגנתי חייב להיות ראשון לכל כדור ויותר פיזי.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הגנתית יש לאן להשתפר, אהבתי את הפריצות קדימה.
טראורה לא צריך לשחק דקה יותר, גם בלם גרוע וגם בגולים שכבשנו היה בדיכאון כאילו ספגנו.
טראורה לא צריך לשחק דקה יותר, גם בלם גרוע וגם בגולים שכבשנו היה בדיכאון כאילו ספגנו.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
דה סילבה הישראלי. התקפית.
It's 1991 and I refuse to come wack
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
משחק חלש מינוס הגנתית,
אבל הרגיש לי שהוא אחת הסיבות לזה שהמשחק ההתקפי שלנו היה יחסית טוב היום. על סמך היום הוא הרבה יותר טוב עם הכדור מטראורה, ישראלוב וגם מקולו.
אבל הרגיש לי שהוא אחת הסיבות לזה שהמשחק ההתקפי שלנו היה יחסית טוב היום. על סמך היום הוא הרבה יותר טוב עם הכדור מטראורה, ישראלוב וגם מקולו.
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
ראה היום את ההבדל בין משחק נוער לבוגרים.
בסוף הוא כבר לא היה מסוגל לזוז
בסוף הוא כבר לא היה מסוגל לזוז
-
- קיבל.ה 511 לייקים
בלם העתיד.
רפואה הבטיח שישחק בהרכב בכל המשחקים עד סוף העונה.
רפואה הבטיח שישחק בהרכב בכל המשחקים עד סוף העונה.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 163 לייקים
יופי ילד 

הפועל, כמוך אין אף אחת
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד
תל אביב!
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד

-
- קיבל.ה 163 לייקים
יופי ילד 

הפועל, כמוך אין אף אחת
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד
תל אביב!
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד

- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
יודע להתמקם טוב, אבל כמובן שצריך להתחזק גופנית.
הכי חשוב לי היה שיראה שהוא לא מבוהל והוא מהרגע הראשון הראה רצון להראות שהוא שייך, גם אם לא לקח את רוב כדורי הגובה.
לא פחד לעלות וליזום, בקרנות ובכדרור.
התיאום עם אדי עוד יגיע.
יופי ילד!
הכי חשוב לי היה שיראה שהוא לא מבוהל והוא מהרגע הראשון הראה רצון להראות שהוא שייך, גם אם לא לקח את רוב כדורי הגובה.
לא פחד לעלות וליזום, בקרנות ובכדרור.
התיאום עם אדי עוד יגיע.
יופי ילד!
יחד, רק יחד! 

- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
הופעת בכורה לא רעה בכלל לשחקן צעיר.
עושה רושם שהוא מהיר, ויש לו אחלה של טיפול בכדור.
עושה רושם שהוא מהיר, ויש לו אחלה של טיפול בכדור.
-
- קיבל.ה 522 לייקים
לא יודע איך הוא כבלם
עדיין מוקדם לקבוע
אך יכולת טכנית יש לבחור
ואם הוא יהיה בלם טוב גם אז הרווחנו
...סליחה טעות -הניסנובים יהרסו כבר ...
עדיין מוקדם לקבוע
אך יכולת טכנית יש לבחור
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
תדמור היו ימים שהיית יודע איך הוא כבלם הרבה לפני כולם...tadmored כתב:לא יודע איך הוא כבלם
עדיין מוקדם לקבוע
אך יכולת טכנית יש לבחור
-
- קיבל.ה 522 לייקים
חחחחח
כמה שאתה צודק
מה לעשות הזדקנתי

אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
-
- קיבל.ה 867 לייקים
ממה שראיתי בנוער, מה שמייחד אותו כבלם זה היציאה קדימה עם הכדור. יכולת גבוהה מאד לשחקן בתפקיד הזה.
בכורה מצויינת בעיקר בהתחשב בזה שהבחור רק חזר משלושה חודשים של פציעה.
בכורה מצויינת בעיקר בהתחשב בזה שהבחור רק חזר משלושה חודשים של פציעה.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
ממש רציתי שייכנס לו שם במחצית הראשונה.
לא נורא.
בתכלס היה לו חלק בגול כשאיפשר לשחקן סכנין להוריד עם הראש (בסוף זה יצא בישול).
אבל סך הכל אני כן אהבתי.
להמשיך לתת לו ולישראלוב דקות.
לא נורא.
בתכלס היה לו חלק בגול כשאיפשר לשחקן סכנין להוריד עם הראש (בסוף זה יצא בישול).
אבל סך הכל אני כן אהבתי.
להמשיך לתת לו ולישראלוב דקות.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
נראה יותר יציב וחזק מישראלוב. נכון שבכדורי גובה החלוץ של סכנין לקח אותו ברוב ההזדמנויות, אבל עם ניסיון ושיפור פיזי הוא יכול להשתפר.
בכל אופן דריבל ויציאה קדימה זה משהו שחסר לנו מאוד מצד הבלמים, רק שיזהר!
בכל אופן דריבל ויציאה קדימה זה משהו שחסר לנו מאוד מצד הבלמים, רק שיזהר!
-
- קיבל.ה 412 לייקים
אני קלטתי בשידור החוזר את פלומיין עם פנים נפולות בשער השוויון. בטוח שזה היה טראורה.
בכל אופן, למקין נתן משחק טוב מאוד להופעת בכורה. הניסיון והיכולת שלו בנוער, הן בנבחרת והן בהפועל, הופכות אותי לאופטימי לגביו והוא צריך להיות הבלם הפותח עד סוף העונה.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
טרוארה לא היה בסגל, זה אכן היה פלומייןאונישנקו כתב:אני קלטתי בשידור החוזר את פלומיין עם פנים נפולות בשער השוויון. בטוח שזה היה טראורה.
בכל אופן, למקין נתן משחק טוב מאוד להופעת בכורה. הניסיון והיכולת שלו בנוער, הן בנבחרת והן בהפועל, הופכות אותי לאופטימי לגביו והוא צריך להיות הבלם הפותח עד סוף העונה.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
יכולת מבטיחה למרות לא מעט בעיות.
מעדיף אותו ואת ישראלוב על פני טראורה.
החלטה טובה מאד לתת לו הרכב עד סוף העונה, ובעיקר להגיד לו את זה עכשיו. זה דבר שאמור להגביר אצלו את הביטחון!
מקווה מאד שכבר היום ישב\יושב איתו אחד מבלמי העבר שלנו ועובר איתו על הקלטת המשחק ומתקן לו את הטעויות. (כנראה חלום באספמיה...)
מעדיף אותו ואת ישראלוב על פני טראורה.
החלטה טובה מאד לתת לו הרכב עד סוף העונה, ובעיקר להגיד לו את זה עכשיו. זה דבר שאמור להגביר אצלו את הביטחון!
מקווה מאד שכבר היום ישב\יושב איתו אחד מבלמי העבר שלנו ועובר איתו על הקלטת המשחק ומתקן לו את הטעויות. (כנראה חלום באספמיה...)
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 950 לייקים
לא מרגיש שראיתי מספיק מהלכים כדי לגבש עליו דעה. בטח לא בצד ההגנתי. אם בילדים עסקינן, אני חושב שישראלוב נגד הפועל חיפה שיחק מצוין כמגן. ואני אשמח לראות אותו יותר.
אבל כל ההתעסקות הזו בבלמים הזכירה לי שיש לנו שחקן בן 22 שעושה העונה חיל (במושגים שלו ושל הליגה שלנו) במכבי נתניה. זו אמנם מעט חוכמה בדיעבד, אבל אני חושב שמיהרו לזרוק את רז שלמה. לא היה קורה שום דבר אם הוא היה יושב על הספסל שלנו העונה במקום ההזייה האפריקנית הזו.
אבל כל ההתעסקות הזו בבלמים הזכירה לי שיש לנו שחקן בן 22 שעושה העונה חיל (במושגים שלו ושל הליגה שלנו) במכבי נתניה. זו אמנם מעט חוכמה בדיעבד, אבל אני חושב שמיהרו לזרוק את רז שלמה. לא היה קורה שום דבר אם הוא היה יושב על הספסל שלנו העונה במקום ההזייה האפריקנית הזו.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
הוא לא נמכר אחרי ההשאלה?צ'ימבויקה כתב: ↑03 אפריל 2022, 19:58 לא מרגיש שראיתי מספיק מהלכים כדי לגבש עליו דעה. בטח לא בצד ההגנתי. אם בילדים עסקינן, אני חושב שישראלוב נגד הפועל חיפה שיחק מצוין כמגן. ואני אשמח לראות אותו יותר.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 950 לייקים
ממה שזכור לי נתניה צריכה בקיץ להחליט האם לממש את אופציית הרכישה שלו.benaim כתב: ↑03 אפריל 2022, 20:33הוא לא נמכר אחרי ההשאלה?צ'ימבויקה כתב: ↑03 אפריל 2022, 19:58 לא מרגיש שראיתי מספיק מהלכים כדי לגבש עליו דעה. בטח לא בצד ההגנתי. אם בילדים עסקינן, אני חושב שישראלוב נגד הפועל חיפה שיחק מצוין כמגן. ואני אשמח לראות אותו יותר.
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
אני מצטער להגיד כי באמת רציתי שהוא יצליח אבל הוא שחקן מאוד מאוד חלש ולא יודע אם ראית אותו השנה אבל הוא עושה ים טעויות קריטיות ולא נראה שהוא מתפתח בכיוון טובצ'ימבויקה כתב: ↑03 אפריל 2022, 19:58 לא מרגיש שראיתי מספיק מהלכים כדי לגבש עליו דעה. בטח לא בצד ההגנתי. אם בילדים עסקינן, אני חושב שישראלוב נגד הפועל חיפה שיחק מצוין כמגן. ואני אשמח לראות אותו יותר.
חופש לפורום שדים מPELEGES
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 950 לייקים
אני גם ראיתי כמה טעויות שלו (גם את שני האדומים שלו), אבל עניין אותי לראות איך הוא באופן כללי שם.Haunter כתב: ↑04 אפריל 2022, 09:53אני מצטער להגיד כי באמת רציתי שהוא יצליח אבל הוא שחקן מאוד מאוד חלש ולא יודע אם ראית אותו השנה אבל הוא עושה ים טעויות קריטיות ולא נראה שהוא מתפתח בכיוון טובצ'ימבויקה כתב: ↑03 אפריל 2022, 19:58 לא מרגיש שראיתי מספיק מהלכים כדי לגבש עליו דעה. בטח לא בצד ההגנתי. אם בילדים עסקינן, אני חושב שישראלוב נגד הפועל חיפה שיחק מצוין כמגן. ואני אשמח לראות אותו יותר.
הלכתי לבדוק סטטיסטיקה :
חילץ הכי הרבה כדורים - 216
חילץ הכי הרבה בחצי שלו - 194
שלישי בתיקולים - 109
שני במאבקי קרקע מוצלחים - 186
שני במאבקי אוויר מוצלחים - 91
שני במסירות מדויקות - 833
יש לו מקום בהפועל ת"א
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
לא מזלזל בעבודה שעשית אבל סטט בכדורגל זה בלוף בטח ישראל ודרך אגב אתה יכול לבדוק עם אוהדי נתניה עליו הם גם לא מבינים מה יש שם מהמעט שיצא לי לדבר איתם לפחותצ'ימבויקה כתב: ↑04 אפריל 2022, 10:34אני גם ראיתי כמה טעויות שלו (גם את שני האדומים שלו), אבל עניין אותי לראות איך הוא באופן כללי שם.Haunter כתב: ↑04 אפריל 2022, 09:53אני מצטער להגיד כי באמת רציתי שהוא יצליח אבל הוא שחקן מאוד מאוד חלש ולא יודע אם ראית אותו השנה אבל הוא עושה ים טעויות קריטיות ולא נראה שהוא מתפתח בכיוון טובצ'ימבויקה כתב: ↑03 אפריל 2022, 19:58 לא מרגיש שראיתי מספיק מהלכים כדי לגבש עליו דעה. בטח לא בצד ההגנתי. אם בילדים עסקינן, אני חושב שישראלוב נגד הפועל חיפה שיחק מצוין כמגן. ואני אשמח לראות אותו יותר.
הלכתי לבדוק סטטיסטיקה :
חילץ הכי הרבה כדורים - 216
חילץ הכי הרבה בחצי שלו - 194
שלישי בתיקולים - 109
שני במאבקי קרקע מוצלחים - 186
שני במאבקי אוויר מוצלחים - 91
שני במסירות מדויקות - 833
יש לו מקום בהפועל ת"א
-
- קיבל.ה 511 לייקים
ממה ששמעתי הם כבר החליטו לממש את האופציה עליו.צ'ימבויקה כתב: ↑04 אפריל 2022, 09:36ממה שזכור לי נתניה צריכה בקיץ להחליט האם לממש את אופציית הרכישה שלו.benaim כתב: ↑03 אפריל 2022, 20:33הוא לא נמכר אחרי ההשאלה?צ'ימבויקה כתב: ↑03 אפריל 2022, 19:58 לא מרגיש שראיתי מספיק מהלכים כדי לגבש עליו דעה. בטח לא בצד ההגנתי. אם בילדים עסקינן, אני חושב שישראלוב נגד הפועל חיפה שיחק מצוין כמגן. ואני אשמח לראות אותו יותר.
אין אלוהים.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
רך שלמה זה נזק מהלך.צ'ימבויקה כתב:לא מרגיש שראיתי מספיק מהלכים כדי לגבש עליו דעה. בטח לא בצד ההגנתי. אם בילדים עסקינן, אני חושב שישראלוב נגד הפועל חיפה שיחק מצוין כמגן. ואני אשמח לראות אותו יותר.
הוא נותן עכשיו את עונה השיא בקריירה שלו בקבוצה שמתנהלת במקצוענות ללא לחץ ויש בה צוות אימון שאשכרה יודע להוציא את המקסימום מכל שחקן.
ועדיין הוא גרוע מאוד, יותר ממה שהוא נותן להם עכשיו הוא לא יתן והוא בערך ברמה של קולו שם.
במשחק מולנו קיבל 2 צהובים תוך 10 דקות בערך במחצית ראשונה.
בלם שנותן לפחות טעות אחת של גול במשחק לא משנה איך יהיה בשאר המשחק הוא לא בלם.
בהתחלה הייתי הכי מתומכיו, אבל בשלב מסוים אתה מבין שזה כבר לא שכר לימוד, זה בלם גרוע.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
טפו טפו חמסה חמסה
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים

-
- קיבל.ה 472 לייקים
הגיע הזמן שיגיע בלם מהנוער שלא יתברר כפלופ, האחרון שהיה לנו היה הבוגד, ודואני הבליח לחצי עונה.
נערך לאחרונה על ידי chimpfive ב 10 אפריל 2022, 22:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2466 לייקים
מאחל לו עליה מתמדת ללא נפילת רז שליימה בהמשך
פוטנציאל טוב.
למקינג
פוטנציאל טוב.
למקינג
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
היה הרבה יותר טוב מהמשחק הקודם.
עשה כמה סגירות מצוינות ונתן פס נהדר בשער השני.
עשה כמה סגירות מצוינות ונתן פס נהדר בשער השני.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
אתמול היה המשחק הכי טוב שלו עד כה, נתן שקט בהגנה.
רואים שהוא צובר ביטחון ממשחק למשחק.
רואים שהוא צובר ביטחון ממשחק למשחק.
- Red Wolf
- קיבל.ה 841 לייקים
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
זה כנראה יעבור מתחת לרדאר מסיבות מובנות, אבל הוא היה ממש ממש אחלה.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
יש לו פוטנציאל להיות בלם טוב.
לחבר שלו לא. לא רציתי לומר לפני מחשש יגיע אליו אבל לפני שבועיים בנוער עשה פנדל מטומטם ברמת טראורה, אם היה זר רפואה לא מעלה אותו לדרבי בחיים.
לחבר שלו לא. לא רציתי לומר לפני מחשש יגיע אליו אבל לפני שבועיים בנוער עשה פנדל מטומטם ברמת טראורה, אם היה זר רפואה לא מעלה אותו לדרבי בחיים.