השאלה היא איפה אתה ביחס אליו, כדי שנוכל להשוות את הגרסאות.
תמשיך לזבל את המוח ולהטריל מאוסטרליה
Sent from my iPhone using Tapatalk
השאלה היא איפה אתה ביחס אליו, כדי שנוכל להשוות את הגרסאות.
אנחנו והבלתי מעורבים שוחרי השלום לב לב לבAsafasraf כתב: ↑30 ינואר 2025, 20:49אבל טקנו/ אלפקה ולפניהם מטלי/ פלגס ושות׳ סיפרו לנו שאפשר לחיות ביחד, בלי מלחמות.L.S כתב:אחחחח עזה עזה... כמה שוחרי שלום במקום אחד
אם רק היינו עוצרים את הכיבוש, איזה חיים נפלאים יכלנו לחיות כאן
לא ידעת שבאמנת חמאס אין קריאה להשמדת ישראל ושאם רק נפסיק את הכיבוש נחיה כמו בשווייץ?
התינוקות והילדות שנהרגו על ידי צה"ל היו ידועות לפי השב"כ כטרוריסטיות מסוכנות עם פעילות חבלנית ענפה.L.S כתב: ↑30 ינואר 2025, 23:50אנחנו והבלתי מעורבים שוחרי השלום לב לב לבAsafasraf כתב: ↑30 ינואר 2025, 20:49אבל טקנו/ אלפקה ולפניהם מטלי/ פלגס ושות׳ סיפרו לנו שאפשר לחיות ביחד, בלי מלחמות.L.S כתב:אחחחח עזה עזה... כמה שוחרי שלום במקום אחד
אם רק היינו עוצרים את הכיבוש, איזה חיים נפלאים יכלנו לחיות כאן
לא ידעת שבאמנת חמאס אין קריאה להשמדת ישראל ושאם רק נפסיק את הכיבוש נחיה כמו בשווייץ?
דמגוגיה עלובה.
לפי דעתי זה היה נכון ללפני המלחמה,
סופר נכון למלחמה הזאת. הכמות מבצעים ופעולות שבוטלו כדי לא לפגוע בבילתי מעורבים היא גבוהה. עכשיו יבואו חבורת הזבל ויגידו אבללל סמוטריץץ אבלל בן גביר אבלל יש חיילים יהודים גזענים שהורגים בכוונה אבללל הם מיעוט והם פועלים על דעת עצמם ולא זה לא תואם את ערכי צהל.Gur כתב: ↑31 ינואר 2025, 10:17לפי דעתי זה היה נכון ללפני המלחמה,
לא שמרנו על אותם אמות מידה לצערי.
מצד שני, אין עם בעולם שמתאמץ שיהרגו לו כל כך הרבה אזרחים כמו העם הפלסטיני.
יכול להיות שאתה צודק (אני אישית שמעתי על הרבה מקרים של התנהגות בצבא שדמתה יותר לצבא הרוסי אבל אולי זה מעט)
ספר לנו על שוחרי השלום בישראל ששרים: אין חפים מפשע בעזה ושיישרף להם הכפר, זה גם מאוד מרגש.
איך אמרת על משרוקיות? אפשר להתעלם? ואפשר לטחון את הראש? מבין שזה על אותו משקל
לא אין לי אבל רק אציין רצח אזרחים חפים מפשע שצבא רוסיה עושה לאוקראינים ולהפך, איך התנהגו הצבא והמשטר של סוריה לבני עמם, איך הטורקים טווחים בכורדים ואזרים רוצחים ארמנים ברחוב כמו כלבים, מדינות אירופה הנהורות רק במאה שעברה עשו שואה באפריקה, צפון קוריאה וסין מעלימות אזרחים רק כי העיזו להגיד משהו, רצח העם בדארפור על ידי הסודאנים ,רצח העם בוסני,קוסברי וכו' ביגוסלביה ועוד ועוד ועוד וזה רק במאה הקודמת והנוכחית.תא מרבוטא כתב: ↑31 ינואר 2025, 12:19יכול להיות שאתה צודק (אני אישית שמעתי על הרבה מקרים של התנהגות בצבא שדמתה יותר לצבא הרוסי אבל אולי זה מעט)
יש לך אסמכתות רשמיות שהצבא שלנו מספר 1 במאמץ להמנע מפגיעה בבלתי מעורבים?
1. להשוות אותנו לצבאות כמו צפון קוריאה וסוריה זה בערך כמו להשוות את נבחרת ישראל לנבחרת סוריה וצפון קןריאה. תשווה לנבחרות רציניות. ולדבר על מה שהיה בקולוניאליזם? לא רלבנטי. אלא אם אתה מתייחס להיותנו אומה קולוניאלית, ואז זה לא נגמר משהו ע:ע הודו לבריטים, אלגיריה לצרפתים ומדינות דרום אמריקה לספרדים.רווי כתב: ↑31 ינואר 2025, 14:03לא אין לי אבל רק אציין רצח אזרחים חפים מפשע שצבא רוסיה עושה לאוקראינים ולהפך, איך התנהגו הצבא והמשטר של סוריה לבני עמם, איך הטורקים טווחים בכורדים ואזרים רוצחים ארמנים ברחוב כמו כלבים, מדינות אירופה הנהורות רק במאה שעברה עשו שואה באפריקה, צפון קוריאה וסין מעלימות אזרחים רק כי העיזו להגיד משהו, רצח העם בדארפור על ידי הסודאנים ,רצח העם בוסני,קוסברי וכו' ביגוסלביה ועוד ועוד ועוד וזה רק במאה הקודמת והנוכחית.
אז כן אנחנו הכי הומנים שיש, אנחנו לא הורגים אזרחים בהגדרה, אנחנו נעשה הכל כדי שאדם חף מפשע לא ייפגע ואני באמת מאמין באמונה שלמה שאם היה עם מי לדבר גם היה אפשר לחיות ביחד אבל אין, וככה הפלסטינים החליטו ולכן כל ילד ואישה שנהרגים סתם זה על הראש שלהם.
בסופו של דבר אנחנו נשאר פה והם לא, בין אם טרנספר ובין אם בקרב ובין אם לא יודע מה.
סבבה בוא נשווה רק למה שמתאים לך נניח למלחמה עקובת מדם בין שוויץ לאוסטריה. בחייאת רבאק זה צבא, זה בעולם, תודה רבה. ברור ש יש עוד אומות שמתנהגות חרא אני טוען שאנחנו לא מתנהגים חרא אנחנו כולה מגנים על עצמנו מעם שפשוטו כמשמעו רוצה להשמיד ולהכחיד אותנו.תא מרבוטא כתב: ↑31 ינואר 2025, 16:021. להשוות אותנו לצבאות כמו צפון קוריאה וסוריה זה בערך כמו להשוות את נבחרת ישראל לנבחרת סוריה וצפון קןריאה. תשווה לנבחרות רציניות. ולדבר על מה שהיה בקולוניאליזם? לא רלבנטי. אלא אם אתה מתייחס להיותנו אומה קולוניאלית, ואז זה לא נגמר משהו ע:ע הודו לבריטים, אלגיריה לצרפתים ומדינות דרום אמריקה לספרדים.רווי כתב: ↑31 ינואר 2025, 14:03לא אין לי אבל רק אציין רצח אזרחים חפים מפשע שצבא רוסיה עושה לאוקראינים ולהפך, איך התנהגו הצבא והמשטר של סוריה לבני עמם, איך הטורקים טווחים בכורדים ואזרים רוצחים ארמנים ברחוב כמו כלבים, מדינות אירופה הנהורות רק במאה שעברה עשו שואה באפריקה, צפון קוריאה וסין מעלימות אזרחים רק כי העיזו להגיד משהו, רצח העם בדארפור על ידי הסודאנים ,רצח העם בוסני,קוסברי וכו' ביגוסלביה ועוד ועוד ועוד וזה רק במאה הקודמת והנוכחית.
אז כן אנחנו הכי הומנים שיש, אנחנו לא הורגים אזרחים בהגדרה, אנחנו נעשה הכל כדי שאדם חף מפשע לא ייפגע ואני באמת מאמין באמונה שלמה שאם היה עם מי לדבר גם היה אפשר לחיות ביחד אבל אין, וככה הפלסטינים החליטו ולכן כל ילד ואישה שנהרגים סתם זה על הראש שלהם.
בסופו של דבר אנחנו נשאר פה והם לא, בין אם טרנספר ובין אם בקרב ובין אם לא יודע מה.
2. מזה שהשווית וראינו שיש עןד אומות שמתנהגות חרא, לא מאשר שאנחנו מתנהגים סבבה.
3. על סמך מה אתה אומר שבסוף הם לא ישארו? בינתיים הם פה לצידנו כל הזמן.
1. אני לא התחלתי בהשוואות. אתה זה שטענת שאנחנו הצבא הכי הומני /מוסרי /זהיר. מה אתה מתלונן שאני מבקש השוואה לכלל הצבאות?רווי כתב: ↑31 ינואר 2025, 16:17סבבה בוא נשווה רק למה שמתאים לך נניח למלחמה עקובת מדם בין שוויץ לאוסטריה. בחייאת רבאק זה צבא, זה בעולם, תודה רבה. ברור ש יש עוד אומות שמתנהגות חרא אני טוען שאנחנו לא מתנהגים חרא אנחנו כולה מגנים על עצמנו מעם שפשוטו כמשמעו רוצה להשמיד ולהכחיד אותנו.תא מרבוטא כתב: ↑31 ינואר 2025, 16:021. להשוות אותנו לצבאות כמו צפון קוריאה וסוריה זה בערך כמו להשוות את נבחרת ישראל לנבחרת סוריה וצפון קןריאה. תשווה לנבחרות רציניות. ולדבר על מה שהיה בקולוניאליזם? לא רלבנטי. אלא אם אתה מתייחס להיותנו אומה קולוניאלית, ואז זה לא נגמר משהו ע:ע הודו לבריטים, אלגיריה לצרפתים ומדינות דרום אמריקה לספרדים.רווי כתב: ↑31 ינואר 2025, 14:03
לא אין לי אבל רק אציין רצח אזרחים חפים מפשע שצבא רוסיה עושה לאוקראינים ולהפך, איך התנהגו הצבא והמשטר של סוריה לבני עמם, איך הטורקים טווחים בכורדים ואזרים רוצחים ארמנים ברחוב כמו כלבים, מדינות אירופה הנהורות רק במאה שעברה עשו שואה באפריקה, צפון קוריאה וסין מעלימות אזרחים רק כי העיזו להגיד משהו, רצח העם בדארפור על ידי הסודאנים ,רצח העם בוסני,קוסברי וכו' ביגוסלביה ועוד ועוד ועוד וזה רק במאה הקודמת והנוכחית.
2. מזה שהשווית וראינו שיש עןד אומות שמתנהגות חרא, לא מאשר שאנחנו מתנהגים סבבה.
3. על סמך מה אתה אומר שבסוף הם לא ישארו? בינתיים הם פה לצידנו כל הזמן.
אולי לא הסברתי את עצמי נכון, התכוונתי שאם אחד מהעמים לא יהיה פה בסוף, אלה יהיו הם חד משמעית.
1. אם משווים אז לכולם. כמו שאמרת אל תשווה רק למי שנוח. וכאמור בלי נתונים מסודרים זה סתם אסוציאציות מהזיכרוןרווי כתב: ↑31 ינואר 2025, 16:32 ברור שצריך להשוות כי מבקרים אותנו בכל העולם כאילו אנחנו היחידים בהיסטוריה שנלחמו בעם אחר. כל ההיסטוריה מלאה בגינוסיידים וכל אותם עמים שביצעו אותם באים עלינו היום אחרי שלנו עשו שואה. (שלא נאמר 2). היום יש לנו מדינה ואנחנו צריכים לקטול כל מי שחושב להרוג בנו.
אנחנו נדרש גם נדרש בזכות שוחרי השלום עונדי הסרטים הירוקים בעלי הטנדרים הלבנים שכוסאמאמא שלמי שהביא אותם לעולם. מקדשי מוות ורוע טוהר חבל שאי אפשר להדביר אותם תתי אדם.
כפרה תשמור על אנושיות, גם תינוק בן יומו הוא לא חף מפשע? גם מתנגד חמאס ?
כאמור מוזמן להביא לי אסמכתות רשמיות על צבאות ומוסריות. אשמח לראות אבל זו יוזמה שלך להשוות ולטעון הכי מוסרי.
הממשלה הזו אסון, אבל גם אם יאיר גולן יהיה ראש ממשלה, לא יזוז כלום בצד השני.
כולנו מסכמים, משני צדדי הויכוח, שחייבים להעיף את הממשלה הכושלת הזאת כי שום דבר טוב לא ייצא ממנה.
איזה שלום בדיוק ישראל מציעה לפלסטינים? חילופי אוכלוסין? לעבור לירדן ולמצרים? לחיות ללא זכויות בשליטה ישראלית מהים ועד הנהר? מה הימין הישראלי מציע לפלסטינים?
איזה צבי יחזקאלי? צבי יחזקאלי שהנדס את הסידרה הזו?
2 העמים לא הולכים לשום מקום לא למצרים ,לא לירדן,לא לאירופה ולא לגרינלנד. הקיצוניים ב2 הצדדים הם הנאיביים האמיתיים שהם חושבים שהעם השני יקום בוקר אחד וייעלם מפה,זה לא יקרה.דאר אל כופר כתב: ↑02 פברואר 2025, 13:48 צבי יחזקאלי אוהב לקשקש על הצורך בשינוי התפיסה, אבל נופל לאותו בור בדיוק.
הפלסטינים לא הולכים לשום מקום, בטח לא מרצון.
העיקרון המכונן בנרטיב שלהם הוא הצומוד, ההיאחזות בקרקע שהם רואים כשלהם.
אם יש אנשים שרוצים לבצע בהם טיהור אתני זה דבר אחד, אבל מבחינת ה-"תפיסה" שצריכה להשתנות היא שהם כאן ולא הולכים כל כך מהר.
השאלה היא אם ישראל רוצה שתהיה מדינה פלסטינית לידה או במקומה.
כמה עוזבים "מרצון" (כי הופכים את החיים שלהם לבלתי נסבלים/פועלים נגדם צבאית) לעומת כמה שנשארים ולעומת הריבוי הטבעי? לא בדקתי אבל אני מנחש שזה זניח.
עם חוט שזור ופטיש תפסנותדאר אל כופר כתב: ↑03 פברואר 2025, 09:25כמה עוזבים "מרצון" (כי הופכים את החיים שלהם לבלתי נסבלים/פועלים נגדם צבאית) לעומת כמה שנשארים ולעומת הריבוי הטבעי? לא בדקתי אבל אני מנחש שזה זניח.
לגבי קשר לאדמה, סה"כ אתם חולקים את אותו סט של טיעונים.
קשר לאדמה זו המצאה לאומנית/דתית, שמערבת איזשהו מימד מיסטי שאמור לקשר אותנו לפיסת אדמה אקראית.
אני יכול להבין קשר לתרבות, קהילה, היסטוריה משותפת שקשורה במרחב גיאוגרפי נתון, אבל זה מצחיק לטעון שלפלסטינים אין את זה כחלק מההגדרה העצמית שלהם כשיש מתוכם אנשים שמוכנים למות למען זה.
איך אתה אומד "קשר לאדמה"?