יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1798 לייקים

Asafasraf כתב: 24 ינואר 2025, 21:07
teknoboy כתב:
Asafasraf כתב: 24 ינואר 2025, 14:47

1. אני לא טענתי ולא טוען שאפשק להשמיד את החמאס, כי מעבר לכוח הצבאי מדובר ברעיון.
2. להחליף את החמאס בגוף שמשלם קצבאות למשפחות מחבלים, זה מבחינתי להחליף נבלה בטרפה.
3. אותה ״קבוצה אקראית״ היתה חמולה פלסטינאית, לא ישראל.
4. בתפיסה שלי, מדןנות ערב המתונות ינהלו את עזה, לפחות בשלב השיקום.

Sent from my iPhone using Tapatalk
1. אתה ספציפית כתבת שאי אפשר להשמיד לגמרי, אבל אפשר באמצעים צבאיים להיפטר מהם ככוח משמעותי שרלוונטי למשהו. מתברר שטעית.
2. אתה פשוט תמונת מראה של האיסלמיסט שמסרב לדבר עם ישראלים כי ישראל משלמת קצבאות למשפחות של חללי צה"ל.
3. נו שיט שרלוק
4. בטוח שזה מקובל על מישהו מהצדדים? זה רלוונטי בצורה כלשהי? טוב שלא הצעת שמדינות סקנדינביה יעשו את זה. הכי חשוב: איך זה קשור לחילופי הדברים בינינו?
1. אפשר באמצעים צבאיים להיפטר מהם ככוח משמעותי, בצורה דומה למה שקורה ביו״ש (מבצעים נקודתיים ופשיטות).
2. אם אתה (והם) לא מבינים את ההבדל בין מדינה ריבונית לארגון טרור, שאלוהים יעזור לך.
3. אני מציע את מה שנראה לו כנכון וככזה שיכול לקדם. החמאס כשולט בעזה זה לא פתרון, כנ״ל הרש״פ (לפחות בשלב הראשון).

1. אתה אומר שב-15 החודשים האחרונים לא השתמשו במספיק אמצעים צבאיים?
ממה שרואים בשטח, זה לא נשמע מדויק.
אולי התכוונת שהשתמשו באמצעים צבאיים רבים ועוצמתיים, אבל לא כאלה שנועדו לפגוע בחמאס אלא כאלה שנועדו למטרות אחרות?
2. תזכיר לי מתי הייתה להם מדינה ריבונית. פרח מזכרוני.
3. אני מציע שנישאר במרחב הפתרונות האפשריים, במקום להפליג למחוזות הפנטזיה ואז להתעצבן שהעולם לא משתחווה לנו על זה שהצלחנו לדמיין משהו.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1798 לייקים

D&3 כתב: 26 ינואר 2025, 11:12
teknoboy כתב: 24 ינואר 2025, 00:29
D&3 כתב: 23 ינואר 2025, 21:58

1. זה היופי, שה"מציאות" שלך היא כמו ה"מציאות" שגבלס ניסה למכור, ועל כן אתה תועלמן גבלסי

2. וכמובן שלא הבנת, אבל אני מאוד נחמד אז אסביר-
ב"מציאות" שלך היינו עכשיו אמורים להיות כבר עמוק במפעל ההתנחלויות המחודש בעזה, שם קוד גוש קטיף. פעם אחרונה שבדקתי זה לא קרה, ונראה שההיתכנות לזה רק יורדת. כנראה אבל עם טראק רקורד כה מוצלח של להיות צודק כל הזמן הסטטיסטיקה צריכה להתיישר.ר.
1. בינתיים גם התחזיות שלי וגם הניתוחים שלי די מוכיחים את עצמם (כבר נתתי קודם שתי דוגמאות מאוד מהותיות לדיון בעשרות העמודים האחרונים של האשכול, ולא במקרה אף אחד לא התווכח איתי, וכל מי שטורח לענות לי מעדיף פשוט לקלל אותי במקום להתייחס לדברים שכתבתי), ואילו אתם עסוקים בלקלל את העולם ולהתעצבן על ילדים שמצביעים על המלך ואמרים שהוא עירום.
2. מזמין אותך למצוא לי מקום אחד שבו כתבתי שישראל הולכת לבנות התנחלויות בעזה.
יודע מה, אני אחסוך לשנינו את המשחק הילדותי הזה. מעולם לא כתבתי דבר כזה.
כן כתבתי שיש גורמים חזקים מאוד בישראל ששואפים לזה (דבר שאי אפשר להכחיש, הם לא טורחים להסתיר את זה).
עוד כתבתי שבעבר אותם גורמים בדיוק עשו את מה שהם רצו, וגררו אחריהם את כל מדינת ישראל.
לסיום הזהרתי שאם אזרחי ישראל לא ישימו לב, הם עוד עלולים להתעורר עם התנחלויות בעזה.
לסיכום: אתה מבצע פה מתקפת איש קש, או שאולי לא קראת בקפידה את הדברים שכתבתי ואז אתה מתווכח פה לא איתי אלא עם האי הבנות שלך.
1. התחזיות והניתוחים שלך מוכיחים את עצמם בדיוק כפי שאתה מאתה תופס כ"מציאות" זה אכן המציאות

2. אני לא בוחר להתווכח איתך על זה כי אני ארוויח יותר מלנגוח את הראש בקיר מלהתווכח איתך, להתווכיח איתך זה כמו להתווכח עם שמחה רוטמן
1. נתתי שתי דוגמאות מהותיות ביותר לדיון שנפרש פה כבר על פני אלפי הודעות.
זה שתתעלם מהן לא הופך אותן ללא נכונות. זה בעיקר מעיד משהו עליך, על הנכונות שלך להתייחס למציאות ועל היכולת שלך להתמודד איתה.
2. ההבטחות שלך שתפסיק לדבר איתי אמיתיות בערך כמו היכולת שלך להתייחס לדברים שאני כותב.
3. אתה לא יודע איך ולמה משתמשים במירכאות
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1798 לייקים

D&3 כתב: 26 ינואר 2025, 11:42
teknoboy כתב: 29 פברואר 2024, 21:24 ניתוק מהמציאות, קווים לדמותו 3 (או 4, או 5, מי סופר):
פעם פעם, לפני כמה שבועות\חודשים, הבעתי פה חשש שהדיבורים על התיישבות בעזה הם לא קשקושים באוויר אלא תוכניות פרקטיות.
בין הלעג לביטול הדברים כמופרכים היו כמה שניסו לטעון טיעונים רציניים ולהסביר שאני טועה, למשל כי הממשלה לא החליטה על זה וכדומה.
כשכתבתי שגם על הקמת המאחזים-הלא-חוקיים לא הוחלט, עד שהוחלט שהם בסדר, ענו לי שזה לא אותו דבר כי מדובר באזור לחימה.
ובכן...
כבר הוקם מאחז מדגם המאחז-הלא-חוקי שאנחנו רגילים אליהם ביו"ש, שם צה"ל מאבטח אותם, המדינה מספקת להם תשתיות וכו' וכו' והכול תוך תשלום מס שפתיים (למשל לכנות אותם "לא חוקיים").
https://www.kipa.co.il/%D7%97%D7%93%D7% ... 1177324-0/
שימו לב שלמרות שמדובר באזור לחימה וכו' וכו', "לוחמי צה"ל פועלים למעצר המפגינים" אך לא מצליחים אפילו למנוע מהם להקים שם מבנים.
1. ורק כדי שיהיה ברור שטקנובוי משקר (כהרגלו), הנה פה הוא חוגג את ה "GOTCHA" של הקמת "מאחז" בעזה כבר לפני כמעט שנה!
2. והנה, הוא הרי הזהיר את כולנו כבר בתחילת המלחמה שיש "תוכניות פרקטיות".

3. הייתם מצפים שכעבור שנה המפעל שטקנובוי הזהיר ממנו פעם אחר פעם והוכיח שלכל מנותקי המציאות שהוא קורם עור וגידים, שהוא ימשיך להוכיח שרק טקנובוי רואה את המציאות וכל השאר מנותקים.

4. הבעיה שיש פה גם בפורום אנשים עם זיכרון (וגם אלה שמבינים שלא כל כמה שהם רוצים שיקרה או חושבים שקרה זה המציאות, לא כולם בעולם הם שמחה רוטמנים), ולשאלתך @בלומי האדום לתועלמן אין שום כוונה להסביר למה בסוף לא קמו התנחלויות בעזה, הMO שלו הפעם זה להתכחש לגמרי לדברים שהוא כתב פה.
1. לא חוגג, מזהיר.
2. אכן יש כאלה. זה שתתעלם מהן לא הופך אותן ללא אמיתיות. ההתעלמות הזאת בעיקר מעידה משהו עליך, על הנכונות שלך להתייחס למציאות ועל היכולת שלך להתמודד איתה.
3. אני לא היחיד שרואה את המציאות, אני פשוט לא בין אלה שמתכחשים אליה.
4. אני לא מתכחש. באמת חששתי שיוקמו התנחלויות. באמת היו צעדים לכיוון הזה. בהחלט היו כוחות רבים וחזקים שדחפו לכיוון הזה.
אני כן שמח שזה לא קרה, ומאוד מקווה שזה גם לא יקרה.
אתה באמת לא מסוגל לפענח למה לדעתי זה לא קרה? בבקשה: כי הכוחות החזקים לא היו מספיק חזקים כדי להקים התנחלויות בשלב זה (בגדה המערבית זה לקח כמה שנים, בעזה הלחימה אפילו לא הסתיימה), וכי כוחות חיצוניים עצרו את הפעילות הצבאית באמצע (וכנגזרת, מנעו בינתיים את האפשרות של התנחלות).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1798 לייקים

Gur כתב: 27 ינואר 2025, 04:45
ארז שדה כתב: 26 ינואר 2025, 19:12
עד המ!!ת הפועל כתב: 26 ינואר 2025, 18:18 כן אה, זה מאוד לא רציונלי לרצות שהמצרים והירדנים האלה יחזרו למצרים וירדן.
אם הגשמת החזון הכהניסטי של גירוש מיליוני אנשים תקרא להם איך שאתה רוצה הוא רציונלי בעיניך אז יש לנו ויכוח על רציונליזם לי זה נשמע יותר חזון משיחי מופרע מאשר רציונליזם אבל זאת רק דעתי.
שמע, בעד או מגד זה שאלה אחרת,
אבל עובדתית והיסטורית, זה לא חסר תקדים בכלל בכלל בכלל שמגרשים מיליוני אנשים:)
תן איזו דוגמה שתיים, שנדע באיזו חברה זה שם אותנו
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1600 לייקים
יצירת קשר:

אני יכול לתת כמה דוגמאות עדכניות יחסית שאני מכיר:
הגרמנים גורשו מחבל הסודטים ע"י בעלות הברית בסיום מלחמת העולם ה2
חילופי אוכלוסין מוסכמים בין יוון וטורקיה אחרי מלחמת העולם ה1 (בכפייה מן הסתם על האנשים עצמם)
חלוקת הודו ופקיסטן
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
D&3
קיבל.ה  977 לייקים

הפועל כתב: 27 ינואר 2025, 12:54 אני יכול לתת כמה דוגמאות עדכניות יחסית שאני מכיר:
חילופי אוכלוסין מוסכמים בין יוון וטורקיה אחרי מלחמת העולם ה1 (בכפייה מן הסתם על האנשים עצמם)
חלוקת הודו ופקיסטן
הגרמנים גורשו מכל מדינה שכנה בערך בסוף המלחמה, מה שהיה הגירוש הגדול בהיסטוריה
הפוסט קיבל לייק אחדKingAlpaca
D&3
קיבל.ה  977 לייקים

teknoboy כתב: 27 ינואר 2025, 11:51
teknoboy כתב: 24 ינואר 2025, 00:29

1. בינתיים גם התחזיות שלי וגם הניתוחים שלי די מוכיחים את עצמם (כבר נתתי קודם שתי דוגמאות מאוד מהותיות לדיון בעשרות העמודים האחרונים של האשכול, ולא במקרה אף אחד לא התווכח איתי, וכל מי שטורח לענות לי מעדיף פשוט לקלל אותי במקום להתייחס לדברים שכתבתי), ואילו אתם עסוקים בלקלל את העולם ולהתעצבן על ילדים שמצביעים על המלך ואמרים שהוא עירום.
2. מזמין אותך למצוא לי מקום אחד שבו כתבתי שישראל הולכת לבנות התנחלויות בעזה.
יודע מה, אני אחסוך לשנינו את המשחק הילדותי הזה. מעולם לא כתבתי דבר כזה.
כן כתבתי שיש גורמים חזקים מאוד בישראל ששואפים לזה (דבר שאי אפשר להכחיש, הם לא טורחים להסתיר את זה).
עוד כתבתי שבעבר אותם גורמים בדיוק עשו את מה שהם רצו, וגררו אחריהם את כל מדינת ישראל.
לסיום הזהרתי שאם אזרחי ישראל לא ישימו לב, הם עוד עלולים להתעורר עם התנחלויות בעזה.
לסיכום: אתה מבצע פה מתקפת איש קש, או שאולי לא קראת בקפידה את הדברים שכתבתי ואז אתה מתווכח פה לא איתי אלא עם האי הבנות שלך.
1. התחזיות והניתוחים שלך מוכיחים את עצמם בדיוק כפי שאתה מאתה תופס כ"מציאות" זה אכן המציאות

2. אני לא בוחר להתווכח איתך על זה כי אני ארוויח יותר מלנגוח את הראש בקיר מלהתווכח איתך, להתווכיח איתך זה כמו להתווכח עם שמחה רוטמן
זה שתתעלם מהן לא הופך אותן ללא נכונות. זה בעיקר מעיד משהו עליך, על הנכונות שלך להתייחס למציאות ועל היכולת שלך להתמודד איתה.
2. ההבטחות שלך שתפסיק לדבר איתי אמיתיות בערך כמו היכולת שלך להתייחס לדברים שאני כותב.
1. זה שאני בוחר שלא להגיב עליהן לא הופך אותן לכן נכונות.
2. אני לא הפסקתי לדבר איתך, אני הפסקתי לנסות לדון איתך (ולראייה אני לא הולך להגיב להודעה השנייה שלך אחרי זו).
3. חד משמעית, אבל את המשמעות של המילה מציאות אני יודע בניגוד אלייך
הפוסט קיבל 2 לייקיםרוויL.S
J-R
קיבל.ה  40 לייקים

teknoboy כתב: 22 ינואר 2025, 20:42
J-R כתב: 20 נובמבר 2024, 09:54
Asafasraf כתב: 18 נובמבר 2024, 20:18
באמת שאין גבול להתייפייפות שלו.
הוא יעדיף חיילים ישראלים הרוגים על חשבון אזרחים עזתים.

הקטע המצחיק שיכולנו לירות על החמושים בקלות,אבל מסקרן מאד מה היו התגובות אם חיילי צה"ל היו יורים לעבר משאית סיוע.
בכל מקרה לדעתי זו מדיניות מכוונת להכניס משאיות שנשדדות אחרי קילומטר בכוונה כדי לעודד תסיסה אצל האוכלוסיה העזתית.
נזכרתי בהודעה שלך כי קראתי שמאז שצה"ל ניתק מגע - אין יותר ביזה ושוד של הסיוע.
אגב, באותם ימים שבהם כתבת את ההודעה הזאת, דווח שהחמושים שכתבת עליהם הצליחו לבזוז ולשדוד לא כי צה"ל לא ירה בהם, אלא כי הוא ירה בכוחות ששמרו על המשאיות.

חרטא,לא ירו על אף אחד.שום כוח לא שמר על שום משאית.
ירו רק לאלו שהתקרבו לציר לפרימטר(אני במקרה מאלו שירו..).
הפוסט קיבל לייק אחדרווי
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1798 לייקים

D&3 כתב: 27 ינואר 2025, 13:23
teknoboy כתב: 27 ינואר 2025, 11:51

1. זה שאני בוחר שלא להגיב עליהן לא הופך אותן לכן נכונות.
2. אני לא הפסקתי לדבר איתך, אני הפסקתי לנסות לדון איתך (ולראייה אני לא הולך להגיב להודעה השנייה שלך אחרי זו).
3. חד משמעית, אבל את המשמעות של המילה מציאות אני יודע בניגוד אלייך
1. נכון, זה לא אומר עליהן כלום. זה אומר רק עליך ועל (חוסר) היכולת שלך להתמודד עם דברים שפחות מוצאים חין בעיניך.
2. לגבי הסוגריים - גם זה אומר רק עליך וגו'.
3. את המשמעות אתה אולי יודע, אבל להתמודד איתה נראה שקצת קשה לך (יש באשכול לא מעט דוגמאות לזה)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1798 לייקים

J-R כתב: 27 ינואר 2025, 15:07
teknoboy כתב: 22 ינואר 2025, 20:42
J-R כתב: 20 נובמבר 2024, 09:54

הקטע המצחיק שיכולנו לירות על החמושים בקלות,אבל מסקרן מאד מה היו התגובות אם חיילי צה"ל היו יורים לעבר משאית סיוע.
בכל מקרה לדעתי זו מדיניות מכוונת להכניס משאיות שנשדדות אחרי קילומטר בכוונה כדי לעודד תסיסה אצל האוכלוסיה העזתית.
נזכרתי בהודעה שלך כי קראתי שמאז שצה"ל ניתק מגע - אין יותר ביזה ושוד של הסיוע.
אגב, באותם ימים שבהם כתבת את ההודעה הזאת, דווח שהחמושים שכתבת עליהם הצליחו לבזוז ולשדוד לא כי צה"ל לא ירה בהם, אלא כי הוא ירה בכוחות ששמרו על המשאיות.

על סמך מה אתה קובע שזה חרטא?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1798 לייקים

הפועל כתב: 27 ינואר 2025, 12:54 אני יכול לתת כמה דוגמאות עדכניות יחסית שאני מכיר:
חלוקת הודו ופקיסטן
כלומר דברים מלפני מאה או שמונים שנה? יש מצב שטיפה התקדמנו מאז - למשל נחתמו כל אמנות שעוסקות בדיני לחימה ובפשעים נגד האנושות, הוקמו מוסדות בינלאומיים כמו האו"ם ובתי המשפט שלו ועוד כמה שינויים שאפשר לחשוב עליהם.

ולדעתי גירוש של גרמנים שהתנחלו בשטחים שהם כבשו מעט קודם לא שקול לגירוש אוכלוסיה מקומית, יותר דומה לפינוי התנחלויות.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1798 לייקים

Asafasraf כתב: 23 ינואר 2025, 18:16 מי שמאמין שאפשר להשמיד את החמאס הזוי בדיוק כמוך.
מה דעתך על מי שקבע שחייבים "להצליח לשחרר את החטופים, יחד עם מיטוט החמאס" כי "כל פשרה אחרת היא עוד מאותו הדבר"?
רוצה לנחש מי זה היה? רמז: אתה מכיר אותו מצוין
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
D&3
קיבל.ה  977 לייקים

teknoboy כתב: 27 ינואר 2025, 18:38
חלוקת הודו ופקיסטן
כלומר דברים מלפני מאה או שמונים שנה? יש מצב שטיפה התקדמנו מאז - למשל נחתמו כל אמנות שעוסקות בדיני לחימה ובפשעים נגד האנושות, הוקמו מוסדות בינלאומיים כמו האו"ם ובתי המשפט שלו ועוד כמה שינויים שאפשר לחשוב עליהם.

ולדעתי גירוש של גרמנים שהתנחלו בשטחים שהם כבשו מעט קודם לא שקול לגירוש אוכלוסיה מקומית, יותר דומה לפינוי התנחלויות.
רוב גדול של הגרמנים שגורשו הם ממש לא כאלה שהתנחלו בשטחים שהם כבשו מעט קודם.
הקבוצה הכי גדולה הם כאלה שחיו באיזורים שהיו בשליטת גרמניה לפני המלחמה, אחרי זה גרמנים אתנים שחיו עוד קודם בשטחים שנכבשו, ורק אז הקבוצה של כאלה שהתנחלו.
Asafasraf
קיבל.ה  1309 לייקים

teknoboy כתב:
Asafasraf כתב: 23 ינואר 2025, 18:16 מי שמאמין שאפשר להשמיד את החמאס הזוי בדיוק כמוך.
מה דעתך על מי שקבע שחייבים "להצליח לשחרר את החטופים, יחד עם מיטוט החמאס" כי "כל פשרה אחרת היא עוד מאותו הדבר"?
אם אתה לא מבין את ההבדל בין מיטוט (שלא ישלוט יותר ויפגע משמעותית מבלינה צבאית) לבין השמדה, זאת לא הבעיה שלי. לא נורא. אולי בפעם הבאה יצליח לך.

Asafasraf
קיבל.ה  1309 לייקים

teknoboy כתב:
teknoboy כתב: 22 ינואר 2025, 20:42 נזכרתי בהודעה שלך כי קראתי שמאז שצה"ל ניתק מגע - אין יותר ביזה ושוד של הסיוע.

על סמך זה שהוא היה שם פיזית, בזמן שאתה כותב את השקרים שלך מפורטוגל. רואים לך, ולא בפעם הראשונה.

הפוסט קיבל לייק אחדGur
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1370 לייקים

Asafasraf כתב: 27 ינואר 2025, 23:14
teknoboy כתב:
אם אתה לא מבין את ההבדל בין מיטוט (שלא ישלוט יותר ויפגע משמעותית מבלינה צבאית) לבין השמדה, זאת לא הבעיה שלי. לא נורא. אולי בפעם הבאה יצליח לך.

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1370 לייקים

Asafasraf כתב: 27 ינואר 2025, 23:15
teknoboy כתב:

על סמך זה שהוא היה שם פיזית, בזמן שאתה כותב את השקרים שלך מפורטוגל. רואים לך, ולא בפעם הראשונה.

הוא בכל מקום, בכל זמן?!
האם J-R, זה jesus resurrected?!
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
J-R
קיבל.ה  40 לייקים

KingAlpaca כתב: 28 ינואר 2025, 00:54
teknoboy כתב: על סמך מה אתה קובע שזה חרטא?

הוא בכל מקום, בכל זמן?!
אני לא קובע כלום.זה 'חרטא' כי זה לא עומד בשום מבחן הגיוני מהשטח.
אתה אלפקה על סמך מה אתה קובע משהו?
J-R
קיבל.ה  40 לייקים

השתלשלות משאיות הסיוע:
כמה עשרות משאיות(בכמה נגלות,כמה פעמים ביום) נכנסת דרך המעבר.
נוסעות צפונה 2 קילומטר בערך.
הכביש מתעקל מערבה.
מגיעים חמושים,עולים על המשאית ושודדים אותה.
שאר העזתים שלא מקושרים לחבר החמוש הולכים לחפש שאריות על הציר שבו נסעה המשאית(הנהגים עושים חורים בשקיות כדי שקצת מזון יפול בצד,כדי שיהיה להם מה לקחת).
אותו ריטואל כמה פעמים ביום.
לא יודע איזה גורם אמור לשמור על המשאיות,אבל לידן הוא בטח שלא היה.
הסיוע הנוסף היחיד היה ההצנחה של האמריקאים(עבד יפה עד שהפסיקו עם זה) + המזח הצף שם שהסיוע מינימלי מאד ואני לא יודע כמה הוא עבד בכלל.
'השוטרים ברצועה' הם חמאס.אם תוקפים אותם,מבורך ואני בספק כמה מהם מתקבצים ביחד לאור האומץ הרב שהם הפגינו במלחמה הזאת..
Gur
קיבל.ה  110 לייקים

בחיים דרך אגב לא שמעתי על רצח מותנה כניעה ושחרור חטופים.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1798 לייקים

D&3 כתב: 27 ינואר 2025, 21:46
חלוקת הודו ופקיסטן

הקבוצה הכי גדולה הם כאלה שחיו באיזורים שהיו בשליטת גרמניה לפני המלחמה, אחרי זה גרמנים אתנים שחיו עוד קודם בשטחים שנכבשו, ורק אז הקבוצה של כאלה שהתנחלו.
תודה על התיקון.
אתה אומר שזה בעצם עוד אחד מפשעי המלחמה של תקופת מלה"ע ה2 שבעקבותיהם תוקנו כל התקנות והאמנות וכו' וכו'?
כידוע אלה, בניגוד לשואה, לא היו בלעדיים למדינות הציר (דוגמה בולטת נוספת: דרזדן).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1798 לייקים

Asafasraf כתב: 27 ינואר 2025, 23:14
teknoboy כתב:

הייתה לך פה הזדמנות לצאת גדול ולהכיר בזה ששינית את דעתך, אבל פספסת אותה, ובמקום זה הוכחת שאתה תמיד - אבל תמיד - חושב שאתה צודק, גם אם בעבר חשבת ההפך.
לא נורא, לפחות הצלחת לשמר את הדימוי שלך בעיני עצמך (אני מקווה בשבילך).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1798 לייקים

teknoboy כתב:

כמה חבל שמעט אחר כך הוא עצמו הסביר שאתה מחרטט.
רואים לך, ולא בפעם הראשונה.
וכמו שאלפקה כתב, גם אם הוא היה שם בעצמו - זאת לא הוכחה לשום דבר.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1798 לייקים

J-R כתב: 28 ינואר 2025, 11:13
KingAlpaca כתב: 28 ינואר 2025, 00:54

הוא בכל מקום, בכל זמן?!
אני לא קובע כלום.זה 'חרטא' כי זה לא עומד בשום מבחן הגיוני מהשטח.
אתה אלפקה על סמך מה אתה קובע משהו?
כלומר קבעת שזה חרטא כי זה לא הסתדר לך עם דברים אחרים שאתה חושב.
דרך מצוינת להתמודד עם המציאות - להתעלם ממנה בכל פעם שהיא לא מסתדרת עם הדעות שלך.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1798 לייקים

J-R כתב: 28 ינואר 2025, 11:20 לא יודע איזה גורם אמור לשמור על המשאיות,אבל לידן הוא בטח שלא היה.
...
'השוטרים ברצועה' הם חמאס.אם תוקפים אותם,מבורך ואני בספק כמה מהם מתקבצים ביחד לאור האומץ הרב שהם הפגינו במלחמה הזאת..
מי שהיה אמור לשמור עליהן הוא שוטרי החמאס.
בעדויות שאתה מסרב להכיר בהן נאמר שהם לא שמרו עליהן, כי צה"ל ירה עליהן.
קודם הכחשת את הירי ("חרטא", "לא עומד בשום מבחן הגיוני") ועכשיו אתה מסביר לנו למה הוא מוצדק ואיך הוא עומד במבחן ההיגיון.
באמת מהלך לוגי מרתק.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
אדום
קיבל.ה  894 לייקים

ארז שדה כתב: 27 ינואר 2025, 05:39
Gur כתב: 27 ינואר 2025, 04:45
ארז שדה כתב: 26 ינואר 2025, 19:12

אם הגשמת החזון הכהניסטי של גירוש מיליוני אנשים תקרא להם איך שאתה רוצה הוא רציונלי בעיניך אז יש לנו ויכוח על רציונליזם לי זה נשמע יותר חזון משיחי מופרע מאשר רציונליזם אבל זאת רק דעתי.
שמע, בעד או מגד זה שאלה אחרת,
אבל עובדתית והיסטורית, זה לא חסר תקדים בכלל בכלל בכלל שמגרשים מיליוני אנשים:)
לא אמרתי שזה חסר תקדים קרו הרבה דברים נוראים בעבר הרחוק והקרוב אבל זה לא חייב להיות ככה, אפשר לשבור את מעגל הטירוף ההיסטורי במקום לחזור על זוועות העבר שוב.
אולי עדיף להשאיר אותם לנצח לידנו, להילחם למוות אחד בשני, להביא את שני העמים האלה לקיצון - בשם ההומניות.
או שאפשר לחשוב על חילופי אוכלוסין כמו שכבר עשו כמה וכמה פעמים בהיסטוריה ולשבור באמת את המעגל הזה.
D&3
קיבל.ה  977 לייקים

teknoboy כתב: 29 ינואר 2025, 13:02
D&3 כתב: 27 ינואר 2025, 21:46

תודה על התיקון.
אתה אומר שזה בעצם עוד אחד מפשעי המלחמה של תקופת מלה"ע ה2 שבעקבותיהם תוקנו כל התקנות והאמנות וכו' וכו'?
כידוע אלה, בניגוד לשואה, לא היו בלעדיים למדינות הציר (דוגמה בולטת נוספת: דרזדן).
לא, אני לא אומר את זה
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1600 לייקים
יצירת קשר:

חלוקת הודו ופקיסטן

לא באמת. יש עוד דוגמאות גם מאז. קפריסין למשל.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
אדום
קיבל.ה  894 לייקים

איזה מדינה תיקח חיות אדם כמו שרואים בתמונות עכשיו משחרור החטופים בעזה? לא פלא שגם המדינות הערביות מוכנות לתמוך רק מרחוק.
D&3
קיבל.ה  977 לייקים

איזה מיץ של זבל זה העזתים
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  647 לייקים

גם בעולם המוסלמי שונאים את הפלסטינים כי הם "עם" מיץ של הזבל. המזל שלהם שהם נגד ישראל אז כולם בעדם אחרת היו בעצמם טובחים בהם .
OMG עווופררר
ארז שדה
קיבל.ה  924 לייקים

אדום כתב: 30 ינואר 2025, 12:38 איזה מדינה תיקח חיות אדם כמו שרואים בתמונות עכשיו משחרור החטופים בעזה? לא פלא שגם המדינות הערביות מוכנות לתמוך רק מרחוק.
זה אומר שירדת מהרעיון של "חילופי אוכלוסין"?
L.S
קיבל.ה  915 לייקים

אחחחח עזה עזה... כמה שוחרי שלום במקום אחד

אם רק היינו עוצרים את הכיבוש, איזה חיים נפלאים יכלנו לחיות כאן
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אדום
קיבל.ה  894 לייקים

ארז שדה כתב: 30 ינואר 2025, 13:21
אדום כתב: 30 ינואר 2025, 12:38 איזה מדינה תיקח חיות אדם כמו שרואים בתמונות עכשיו משחרור החטופים בעזה? לא פלא שגם המדינות הערביות מוכנות לתמוך רק מרחוק.
הלוואי ויתאפשר, לא ריאלי כרגע
ארז שדה
קיבל.ה  924 לייקים

L.S כתב: 30 ינואר 2025, 13:30 אחחחח עזה עזה... כמה שוחרי שלום במקום אחד

החמאסניקים ותומכיהם לא היו שוחרי שלום מעולם זאת הסיבה שהימין הישראלי טיפח אותם וראה בהם נכס.
הפוסט קיבל לייק אחדתא מרבוטא
ארז שדה
קיבל.ה  924 לייקים

אדום כתב: 30 ינואר 2025, 14:11
הלוואי ויתאפשר, לא ריאלי כרגע
אז מה עושים כרגע?
בני12
קיבל.ה  1472 לייקים

אפשר אולי להעביר להם את המתנחלים ?
אותו סוג של בני אדם, מאמינים באותו אלוהים.
מישהו ישים לב ?
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  647 לייקים

גדי שוב בבית!! בן 80 ושרד את החרא הזה על אפכם וחמתם חבלים מזדיינים!
OMG עווופררר
הפוסט קיבל 2 לייקיםארז שדהAsafasraf
Asafasraf
קיבל.ה  1309 לייקים

L.S כתב:אחחחח עזה עזה... כמה שוחרי שלום במקום אחד

אבל טקנו/ אלפקה ולפניהם מטלי/ פלגס ושות׳ סיפרו לנו שאפשר לחיות ביחד, בלי מלחמות.
לא ידעת שבאמנת חמאס אין קריאה להשמדת ישראל ושאם רק נפסיק את הכיבוש נחיה כמו בשווייץ?

Asafasraf
קיבל.ה  1309 לייקים

teknoboy כתב:
teknoboy כתב: על סמך מה אתה קובע שזה חרטא?

כמה חבל שמעט אחר כך הוא עצמו הסביר שאתה מחרטט.
רואים לך, ולא בפעם הראשונה.
וכמו שאלפקה כתב, גם אם הוא היה שם בעצמו - זאת לא הוכחה לשום דבר.
מבחינתי, אם הוא היה שם בעצמו, אני מאמין לו הרבה יותר מלך/ לאלפקה/ לחמאס ולשאר מספרי המעשיות.
יש תמונות וסרטונים של חמושים על משאיות הסיוע. לא ראיתי בהם ירי של חיילי צה״ל על החמושים הפלסטינאים.

שליחת תגובה