יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
El dudernio
קיבל.ה  1392 לייקים

תא מרבוטא כתב: 12 ספטמבר 2024, 08:43
El dudernio כתב: 11 ספטמבר 2024, 21:38
dino כתב: 11 ספטמבר 2024, 21:23

את החרדים מעניין רק הכסף והעמדה ולכן זה כמו לנהל מומ עם ג׳ובאני רוסו, או כל כוכב אחר, מי שיציע יותר תנאים ויכול להתמודד על התארים, יזכה בשירותייהם
מה תעשה עם עזה, כן שלום או לא, פחות חשוב להם
לא נכון... חלק גדול מהם בעד ישראל השלמה, אבל זה לא הדיון מבחחנתי.

נכון למציאות העכשוית אני לא רואה את החרדים עוזבים את גוש הימין. לדעתי יש יותר סיכוי להפעיל לחץ על ברקת מאשר על דרעי. אבל אני לא חושב שזה יגרום לעסקה בקרוב...

השמאל מרכז לפני 3 שנים מינה את בנט לראש ממשלה כשיש לו 6 מנדטים מה יותר הבנה מזה?

להבנתי המאוד מצומצמת גם המצרים וגם הקאטרים הם כרגע "מתווכים" כי להם יש קשר ויכולת לדון עם החאמס. ולכן הם אלו שגם יש להם מנופי לחץ. למערב יש מנופי לחץ על שתיהן וגם על ישראל ולכן הדרך היחידה לדעתי לשחרר כרגע חטופים היא לא בעיסקה בין ישראל לחאמס אלא בעיסקה בין המערב לערב... שישראל במסגרת העיסקה הזאת עושה "טובות" למערב והחאמס ל"ערב".
אלו מנופי לחץ על מצרים וקטאר יש לך שלא הפעלת?

למה לאיים על מדינה שיש לך הסכם שלום איתה כמו מצרים, ומנסה לעזור לך? ומה בדיוק יקרה את תעבור לגישה כזו מבחינתם?

למה שהמנופים האלו יפעלו אם המנוף על חמאס לא פועל?
קראת מה שכתבתי?

לי אין ואני לא יכול להפעיל כלום.
כמו שכדורגל היה צריך שבסוף תושב ישים את ה 10 מליון כדי לסגור את הכל למרות שהוא לא חלק מהעיסקה בין מינצברג לספרא גם כאן צריך מישהו מבחוץ שיסגור את הדברים.

חאמס לא יקשיב יקשיח כל עמדה וישחק בדם של החטופים בטוח מול ישראל אבל גם מול האומות הדמוקרטיות של המערב. לי לך וגם לביידן אין מנופי לחץ על החאמס. הרי הדבר הכי "גרוע" מבחינתם זה שנהרוג אותם אבל זה גם הדבר הכי טוב, וכנו שהבנו הם לא ימותו לבד אלא יקחו את החטופים איתם.

גם ישראל העכשוית לא תקשיב ולא תאמין לשום מילה של החאמס או מי מטעמה ( כולל מצרים וקטר להבנתי). ולכן היא תקשיח עמדות ותדאג תמיד להישאר עם משהו ביד גם במחיר של אי החזרת חטופים כי אחרי ה 7.10 אסור שהחאמס ישאר על הרגלים.

מאחר ולהבנתי הגישות האלו של שני הצדדים תכליתן המשך המלחמה ואי החזרת החטופים, צריך לשנות את ההסתכלות על האירוע.
לא ישראל ולא ארה"ב צריכים ללחוץ על החאמס אלא קאטר ומצרים ולתת להם אולטימטום.
לא חאמס וקאטר צריכים ללחוץ על ישראל אלא ארה"ב ולהציב לישראל אולטימטום.
ושקאטר וארהב יגיעו להסכמות בינהם.
עידן סרור
קיבל.ה  225 לייקים

El dudernio כתב: 11 ספטמבר 2024, 21:39
עידן סרור כתב: 11 ספטמבר 2024, 20:20
El dudernio כתב: 11 ספטמבר 2024, 19:40

אם ליפן היו מנופי לחץ על החאמס זה יכל לעזור....

בלי קשר להיות ציני על מוות של אנשים שחלקינו פה מכירים זה עלוב
ההשפעה של יפן ואומות ערב על חמאס היא זהה.
ההשפעה של יפן היא כמו זאת של מצרים וקאטר? נו באמת.
כן..
הגיע הזמן להפסיק להסתכל ימינה ושמאלה כדי לחפש אשמים ולהבין שכל עוד המדינה שלנו לא רוצה להחזיר את החטופים אז הם לא יחזרו.
זה באמת פשוט..
El dudernio
קיבל.ה  1392 לייקים

עידן סרור כתב: 12 ספטמבר 2024, 19:34
El dudernio כתב: 11 ספטמבר 2024, 21:39
עידן סרור כתב: 11 ספטמבר 2024, 20:20

ההשפעה של יפן ואומות ערב על חמאס היא זהה.
ההשפעה של יפן היא כמו זאת של מצרים וקאטר? נו באמת.
כן..
הגיע הזמן להפסיק להסתכל ימינה ושמאלה כדי לחפש אשמים ולהבין שכל עוד המדינה שלנו לא רוצה להחזיר את החטופים אז הם לא יחזרו.
זה באמת פשוט..
אני לא מחפש אשמים אלא פתרון.
ברור לי לחלוטין שכל עוד זה בידים של בן גביר / סינאוור החטופים לא יחזרו.
אל באנדי
קיבל.ה  483 לייקים

חותיםםם
dino
קיבל.ה  2243 לייקים

אל באנדי כתב: 15 ספטמבר 2024, 13:32 חותיםםם
עכשיו נחזיר להם והם יחזירו לנו ואז נחזיר להם שוב ואז הם יחזירו לנו, אבל אל דאגה כי בסוף- אנחנו נחזיר להם מכה מכה והם יחזירו לנו פחות מכה ואז נחזיר להם והם לנו אבל הם מבינים שאנחנו נחזיר להם שוב
dino
קיבל.ה  2243 לייקים

הגברת שמחה רוטמן:

אני חושב שזו טעות, ואני אומר במפורש מפה מקריית שמונה, במקום ממנו נורתה פגעה פצצת המרגמה שפגעה בבית שאנחנו עומדים לידו - אסור שיהיה כוח עוין ושיקראו לזה איך שרוצים, או שטח מפורז או שטח כבוש להחזיק בו. שום הסכם. אסור שיהיה שם אף בן אדם. עושים את זה בכוח צבאי. עושים את זה בכל דרך אפשרית: בכניסה, מהאוויר, בים. אסור שתושבי קרית שמונה יהיו נתונים לחסדיו של מי שעובד עם החיזבאללה בצורה זו או אחרת

אתה כנראה יותר מבין במערכת המשפט מאשר בצבא
איך תחזיק בשטח בדרום לבנון, כשאתה גם צריך להלחם בעזה וגם חיילים ביוש?
תפליץ מאיפה עוד כוחות? מהתחת של יריב לוין?
ועוד להצטייד בעוד נשק מהמדינה שאתה מקפיד לשים עליה זין וביצים שלך
בני12
קיבל.ה  1108 לייקים

dino כתב: 15 ספטמבר 2024, 22:19 הגברת שמחה רוטמן:

אני חושב שזו טעות, ואני אומר במפורש מפה מקריית שמונה, במקום ממנו נורתה פגעה פצצת המרגמה שפגעה בבית שאנחנו עומדים לידו - אסור שיהיה כוח עוין ושיקראו לזה איך שרוצים, או שטח מפורז או שטח כבוש להחזיק בו. שום הסכם. אסור שיהיה שם אף בן אדם. עושים את זה בכוח צבאי. עושים את זה בכל דרך אפשרית: בכניסה, מהאוויר, בים. אסור שתושבי קרית שמונה יהיו נתונים לחסדיו של מי שעובד עם החיזבאללה בצורה זו או אחרת

אתה כנראה יותר מבין במערכת המשפט מאשר בצבא
איך תחזיק בשטח בדרום לבנון, כשאתה גם צריך להלחם בעזה וגם חיילים ביוש?
תפליץ מאיפה עוד כוחות? מהתחת של יריב לוין?
ועוד להצטייד בעוד נשק מהמדינה שאתה מקפיד לשים עליה זין וביצים שלך
ונניח תכבוש את דרום לבנון, עדיין יהיה לך גבול עם לבנונים ועדיין יירו עליך משם.
אז ימותו חיילים, מה איכפת לרוטמן
אל באנדי
קיבל.ה  483 לייקים

בקרוב נעדכן את כותרת האשכול למלחמת לבנון 3
dino
קיבל.ה  2243 לייקים

אל באנדי כתב: 16 ספטמבר 2024, 18:29 בקרוב נעדכן את כותרת האשכול למלחמת לבנון 3
למה רק לבנון? מה עם איראן, תימן, עיראק ותוך כדי גם התעוררות בעזה וביוש ומי יודע מה ומי עוד?
לדעתי כבר מעכשיו צריך לעדכן את כותרת האשכול ל- ״מלחמת שרידות הממשלה״ או ״מלחמת הכיסא של ביבי״, כי זו הסיבה היחידה שעוד לא פתרו את המצב בשום אזור.

המלצה:
לתת לזיבי ברייק מהמשפט וועדות החקירה שלו, להבטיח לשרה את אותם תנאים, בדיוק אותם תנאים של אשת ראש ממשלה גם אם תצא לפנסיה עכשיו במיאמי
וכך לתת לטבע לעשות את שלו ולהגיע לפירוק החרא ממשלה הזה ולהגיע לבחירות הוגנות והגיוניות אחרי כל מה שהעם הזה עבר כאן במשך זמן כהונת הממשלה.

השמאל מרכז פעם ראשונה בחיים שלו יצטרך להבין שכדי לנצח צריך להיות פחות צודק ויותר מבין בשחמט
נערך לאחרונה על ידי dino ב 17 ספטמבר 2024, 08:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1314 לייקים
יצירת קשר:

אולי נעשה תקדים היסטורי, בפעם הראשונה תהיה מלחמת עולם שבאחד הצדדים יש רק מדינה אחת קטנה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
ארז שדה
קיבל.ה  822 לייקים

תמונה
מתוך שיעור בגאוגרפיה בתיכון בצפון תל אביב.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  663 לייקים

עברתי לפה כי נראה שזה גולש מחוץ לתחום של האשכול על יזן נסאר -
teknoboy כתב: 17 ספטמבר 2024, 03:56
Hapolo כתב: 17 ספטמבר 2024, 03:41
מה האנשים האלה חושבים על מעשי הזוועות ב-7.10 של החמאס? זה מוצדק לדעתם? מה הנרטיב הכללי איך הם מצדיקים רצח של משפחות כולל ילדים אונס וכו'?
1. אף אחד מהאנשים האלה לא הצדיק את זה. להפך, כולם היו מזועזעים.
כל בנאדם שפגשתי וידע\הבין שאני מישראל השתתף בצערי, שאל לשלומי, וכו' וכו'.
2. הבעיה היא שאחרי זמן קצר ביותר, כשמאזן המוות והרצח והזוועות התהפך, אז אותם אנשים שקודם הזדעזעו מהחמאס התחילו להזדעזע מישראל. ולמרבה הצער, ישראל ממשיכה לזעזע אותם (את כל העולם, בעצם) מאז ועד היום.
1. אף אחד? אני זוכר חגיגות עוד ב7.10 happy october , אני זוכר הצדקות "זה לא בא בוואקום" , תשבוחות לפעולת ההתנגדות הנועזת.
אני זוכר גם עניין של הכחשה של מעשי הזוועות של חמאס, וזה הרגיש שרק "חיכו" לתגובה הישראלית כדי לגנות את ישראל, אפילו טיל של חמאס פגע בבית חולים בעזה וישר עשו משפט שדה לישראל וכותרות בכל העולם שישראל הפציצה בית חולים וכשהתברר שזה טיל תוהה של החמאס לא שמעתי כמעט כלום, לא היה לפרסומים האלה עשירית מהנפח של ההאשמות של ישראל במשהו שהיא לא עשתה.

2. אז הנקודה היא מספר ההרוגים? ישראל הייתה בסדר מבחינתם עד שנהפכו היוצרות ומספר ההרוגים בעזה עלה על זה בישראל?
אם עכשיו לצורך העניין יעשו עוד 7 באוקטובר "מוצלח" יותר ומספר ההרוגים בישראל יעלה על זה שבעזה, הצדק יעבור לישראל ונראה גינויים בכל העולם וחמאס יואשם ברחוב ברצח עם? מבול פוסטים עם 60k לייק על האכזריות של חמאס?
היו הפגנות של מליוני אנשים נגד הרציחות המזעזעות?
למה עוד בשביעי באוקטובר לא הודבק לזה תווית של רצח עם מצד חמאס? אחד המשתמשים פה אמר באשכןל של נסאר "מודדים אידיאולגיה לפי הערכים שלה, לא לפי ההצלחות שלה לממש" , אתה מסכים עם האמירה הזו? אם כן, הכמויות פה משנות משהו? הרי כשם שחמאס רצח "רק" כ- 1000 , זה אמור להיות אותו דבר כמו שרצח 100 אלף כי זו השאיפה שלו ואף יותר לא?

לסיכום אתה חושב שחמאס וישראל נשפטים באופן שקול ונקי מדעות קדומות ואג'נדות, שהסיקור התקשורתי וברשתות החברתיות הוא מאוזן? שלא שמים זכוכית מגדלת על מה שישראל עושה ומעלימים עין/ מעוותים את מעשי הערבים "לטובתם" ?
שאין פרופגנדה נגד ישראל בהיקף עצום שמטה דעה של אנשים?
אתה חושב שישראל נשפטת על מעשיה בצורה שקולה לסכסוכים אחרים על הגלובוס?
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1671 לייקים

Hapolo כתב: 17 ספטמבר 2024, 12:16 עברתי לפה כי נראה שזה גולש מחוץ לתחום של האשכול על יזן נסאר -
teknoboy כתב: 17 ספטמבר 2024, 03:56
Hapolo כתב: 17 ספטמבר 2024, 03:41
מה האנשים האלה חושבים על מעשי הזוועות ב-7.10 של החמאס? זה מוצדק לדעתם? מה הנרטיב הכללי איך הם מצדיקים רצח של משפחות כולל ילדים אונס וכו'?
1. אף אחד מהאנשים האלה לא הצדיק את זה. להפך, כולם היו מזועזעים.
כל בנאדם שפגשתי וידע\הבין שאני מישראל השתתף בצערי, שאל לשלומי, וכו' וכו'.
2. הבעיה היא שאחרי זמן קצר ביותר, כשמאזן המוות והרצח והזוועות התהפך, אז אותם אנשים שקודם הזדעזעו מהחמאס התחילו להזדעזע מישראל. ולמרבה הצער, ישראל ממשיכה לזעזע אותם (את כל העולם, בעצם) מאז ועד היום.
1. אף אחד? אני זוכר חגיגות עוד ב7.10 happy october , אני זוכר הצדקות "זה לא בא בוואקום" , תשבוחות לפעולת ההתנגדות הנועזת.
אני זוכר גם עניין של הכחשה של מעשי הזוועות של חמאס, וזה הרגיש שרק "חיכו" לתגובה הישראלית כדי לגנות את ישראל, אפילו טיל של חמאס פגע בבית חולים בעזה וישר עשו משפט שדה לישראל וכותרות בכל העולם שישראל הפציצה בית חולים וכשהתברר שזה טיל תוהה של החמאס לא שמעתי כמעט כלום, לא היה לפרסומים האלה עשירית מהנפח של ההאשמות של ישראל במשהו שהיא לא עשתה.

2. אז הנקודה היא מספר ההרוגים? ישראל הייתה בסדר מבחינתם עד שנהפכו היוצרות ומספר ההרוגים בעזה עלה על זה בישראל?
אם עכשיו לצורך העניין יעשו עוד 7 באוקטובר "מוצלח" יותר ומספר ההרוגים בישראל יעלה על זה שבעזה, הצדק יעבור לישראל ונראה גינויים בכל העולם וחמאס יואשם ברחוב ברצח עם? מבול פוסטים עם 60k לייק על האכזריות של חמאס?
היו הפגנות של מליוני אנשים נגד הרציחות המזעזעות?
למה עוד בשביעי באוקטובר לא הודבק לזה תווית של רצח עם מצד חמאס? אחד המשתמשים פה אמר באשכןל של נסאר "מודדים אידיאולגיה לפי הערכים שלה, לא לפי ההצלחות שלה לממש" , אתה מסכים עם האמירה הזו? אם כן, הכמויות פה משנות משהו? הרי כשם שחמאס רצח "רק" כ- 1000 , זה אמור להיות אותו דבר כמו שרצח 100 אלף כי זו השאיפה שלו ואף יותר לא?

3. לסיכום אתה חושב שחמאס וישראל נשפטים באופן שקול ונקי מדעות קדומות ואג'נדות, שהסיקור התקשורתי וברשתות החברתיות הוא מאוזן? שלא שמים זכוכית מגדלת על מה שישראל עושה ומעלימים עין/ מעוותים את מעשי הערבים "לטובתם" ?
שאין פרופגנדה נגד ישראל בהיקף עצום שמטה דעה של אנשים?
אתה חושב שישראל נשפטת על מעשיה בצורה שקולה לסכסוכים אחרים על הגלובוס?
1. צודק, לא "אף אחד". יש מיעוט זניח ששמח על הטבח, בדיוק כמו שיש מיעוט זניח ששמח שישראל הרגה חמישים אלף איש.
בנוסף, "זה לא בא בוואקום" לא אומר שמי שאמר את זה שמח ורוצה שהחמאס יטבח שוב מאות אזרחים. אבל מה לעשות, שום דבר לא בא בוואקום. למה אתה חושב שבתקשורת העולמית כל דיווח על מה שקורה בעזה מתחיל במשפט כמו "במלחמה בעזה, שהחלה בעקבות אירועי ה-7.10"? ההקשרים האלה חשובים להבנה של מה שקורה, אבל זה לא אומר שהם מהווים הצדקה אוטומטית לכל מעשה זוועה.

2. אם החטא היחיד של ישראל היה להרוג חמישים אלף איש כנקמה על הטבח זה לא היה מספיק חמור? וזה לא, יש גם את כל העניין הפעוט של כיבוש במשך דורות, אלפים רבים מאוד של הרוגים לאורך עשורים וכו' וכו'.
לגבי "אם החמאס היה מצליח X אז היו אומרים Y?", הכדור בדולח שלי בדיוק בתיקון אז אני לא יודע, אבל אני כן יודע שדיונים מסוג "אם משהו שאני מדמיין היה קורה אז..." הם דרך מצוינת להתחמק מדיון על מה שקורה בפועל במציאות האמיתית בעולם החומרי.

3. אם מצפים מישראל ליותר ממה שמצפים מהחמאס זה מכמה סיבות פשוטות.
קודם כל ישראל היא מדינה וחמאס הוא ארגון טרור. אתה באמת מצפה שישפטו אותה באותם קריטריונים? ישראל לשיטתך היא ארגון טרור?
יותר מזה, ישראל מציגה את עצמה כמדינה מערבית, מדברת עם מדינות המערב על ערכים משותפים וכו'. אתה לא יכול לדרוש שיאהבו אותך בזכות ערכים משותפים ואז לאמץ בחדווה את הערכים ההפוכים (שהם בדיוק הערכים שאתה טוען שמאפיינים את אלה שאתה נלחם נגדם) ולנהוג על פיהם. זה בדיוק מה שנקרא "צביעות".
דבר שלישי, ישראל היא החזקה בסכסוך ולכן מצפים ממנה ליותר. מהחזק מצפים שינהג באיפוק ולא ינצל את הכוח העודף שלו כדי להתעמר בחלש.
דבר אחרון, ישראל נשפטת לחומרה כי היא עושה דברים חמורים יותר. קודם כול מבחינה מספרית, אפילו רק בשנה האחרונה בעזה, ישראל הרגה *הרבה* יותר אזרחים מאשר החמאס הרג ומתוך אוכלוסייה הרבה יותר קטנה. היא השמידה את כל התשתיות בעזה, כולל כל מערכת הבריאות ואפילו תשתיות הכי בסיסיות כמו מים. ואי אפשר לשכוח שכל זה מגיע אחרי עשרות שנים של התעמרות שאין עוד דוגמה שדומה לה בכל העולם.
להגיד שאם מישהו לא מתעלם מכל הדברים האלה ובוחר לזכור רק את מה שקרה ב-7.10 זה סימן שדעתו מוטה בגלל פרופגנדה בהיקף עצום זה פשוט ילדותי. לחשוב שמתייחסים אליך יותר רע כי שונאים אותך אישית זה פשוט ילדותי. אלה מאפיינים של דרך חשיבה של מישהו שמנסה להסיר מעצמו אשמה (מול העולם או מול עצמו, או שניהם, לא לגמרי ברור לי) על ידי הכחשת המציאות, לא של של מישהו שמנסה לפתור בעיות ולשפר את המצב העניינים שהוא חי בו.

עריכה: אין לי כוח לפתוח מחדש את כל הדיון האינסופי של חמישים השנים האחרונות.
אני לא מבטיח להמשיך בדיון הזה, ואני בהחלט מבטיח שלתגובות בנוסח "אני צודק ואתה טועה ולכן אחזור על הדברים שכתבתי קודם" אני אשתדל מאוד **לא** לענות.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
הפוסט קיבל לייק אחדits-sick
אל באנדי
קיבל.ה  483 לייקים

עוד קצת
dino
קיבל.ה  2243 לייקים

אל באנדי כתב: 17 ספטמבר 2024, 18:15
עוד קצת
אז אתה לא מתכוון לשנות את זה למלחמת הכיסא של ביבי
אוקיי
D&3
קיבל.ה  912 לייקים

טוב מסתבר שגם לפוצץ לאנשי חיזבאללה את הביפרים בכיסים זה טרור של טרוריסטים ופשע מלחמה
עופר כסיף אף פעם לא היה העיפרון הכי מחודד בקלמר אבל ניכר שהוא איבד אונה לאחרונה

מצד שני זה יותר טוב מכרות אונה אחר בפיד מגניבים שטען מתישהו שישראל מבצעת פשעי מלחמה בלבנון כי לפי עקרון הפרופורציוניות לא אמורים להרוג לצד השני יותר לוחמים משהוא הרג לך
הפוסט קיבל 3 לייקיםרדפוקסAsafasrafL.S
Gur
קיבל.ה  92 לייקים

איזה רכבת רגשית האשכול הזה
dino
קיבל.ה  2243 לייקים

ברגע שצהל יכנס ללבנון, השאריות של החמאס יעשו מה שהם יכולים כדי לשבש וכדי שישראל תצטרך להחזיר כוחות לעוטף
מניח שהם ירצו(מבחינת שיתוף פעולה של הפרוקסיז) להבליט לנו שקשה לנו להלחם בכמה חזיתות
לכן לדעתי הם ינסו לבצע שוב חדירות לשטח העוטף
אבל מקומיות קטנות.
מקווה שאני לא ילך פייפען.
רק הפועל
קיבל.ה  1791 לייקים

מעניין מה יש לעכברוש שלא יודע מה זה אור יום לומר מחר
dino
קיבל.ה  2243 לייקים

רק הפועל כתב: 18 ספטמבר 2024, 17:10 מעניין מה יש לעכברוש שלא יודע מה זה אור יום לומר מחר
למה מה יש מחר? נגמר חלון העברות?
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1211 לייקים

נאום שלו
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
ארז שדה
קיבל.ה  822 לייקים

לא מעניין מה הוא יגיד, מעניין מה הוא יעשה.
dino
קיבל.ה  2243 לייקים

לינק לשידור?
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1322 לייקים

גרמניה עוצרת מכירות נשק לישראל.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
dino
קיבל.ה  2243 לייקים

לטיפולו המיידי של פלדרמאוס
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1067 לייקים

אגב, העובדה שיש כל מיני אנשי שמאל (לצערי לא רק זרים, גם ישראלים) אני נחשפתי לכמה מהם במו עיני בטוויטר,
שתוקפים את ישראל על פיצוץ הביפרים בטענה שמדובר בפעולת טרור עם נפגעים תמימים מופרעת בעיני.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הפוסט קיבל לייק אחדL.S
ארז שדה
קיבל.ה  822 לייקים

תמונה
ומבצע הביפרים לא תורם להחזרתם , להיפך הוא מוביל למלחמה כוללת שבסופה לא יישאר אף חטוף בחיים בנוסף להרוגים רבים נוספים
רווי
קיבל.ה  356 לייקים

לצערי ולצער כולנו, מלחמה בצפון זה הפתרון הכי סביר והרע במיעוטו. בתור תושב גבול הצפון שום מצב אחר לא יחזיר לפה את האנשים. ושוב אני אומר, לצערי, כי מלחמה פה זה יהיה סיוט וגיהנום עלי אדמות.
שלום לך ליגה ארצית, אני הפועל תל אביב שאותי רצית :roll:
ארז שדה
קיבל.ה  822 לייקים

dino כתב: 18 ספטמבר 2024, 16:30 ברגע שצהל יכנס ללבנון, השאריות של החמאס יעשו מה שהם יכולים כדי לשבש וכדי שישראל תצטרך להחזיר כוחות לעוטף
מניח שהם ירצו(מבחינת שיתוף פעולה של הפרוקסיז) להבליט לנו שקשה לנו להלחם בכמה חזיתות
לכן לדעתי הם ינסו לבצע שוב חדירות לשטח העוטף
אבל מקומיות קטנות.
מקווה שאני לא ילך פייפען.
גם אני מקווה בשבילך
ארז שדה
קיבל.ה  822 לייקים

רווי כתב: 18 ספטמבר 2024, 22:01 לצערי ולצער כולנו, מלחמה בצפון זה הפתרון הכי סביר והרע במיעוטו. בתור תושב גבול הצפון שום מצב אחר לא יחזיר לפה את האנשים. ושוב אני אומר, לצערי, כי מלחמה פה זה יהיה סיוט וגיהנום עלי אדמות.
מעבר לפוליטיקה,זה מדאיג מאוד ברמה האישית , איבדנו כל כך הרבה חברים ולא רואים את הסוף, מאחל לך ולכולנו שנעבור כבר את התקופה הזאת ונתמקד בהפועל רגל המעאפנה ובהפועל סל הכישרונית .
רווי
קיבל.ה  356 לייקים

ארז שדה כתב: 18 ספטמבר 2024, 22:06
רווי כתב: 18 ספטמבר 2024, 22:01 לצערי ולצער כולנו, מלחמה בצפון זה הפתרון הכי סביר והרע במיעוטו. בתור תושב גבול הצפון שום מצב אחר לא יחזיר לפה את האנשים. ושוב אני אומר, לצערי, כי מלחמה פה זה יהיה סיוט וגיהנום עלי אדמות.
מעבר לפוליטיקה,זה מדאיג מאוד ברמה האישית , איבדנו כל כך הרבה חברים ולא רואים את הסוף, מאחל לך ולכולנו שנעבור כבר את התקופה הזאת ונתמקד בהפועל רגל המעאפנה ובהפועל סל הכישרונית .
אחממ אני מעדיף מלחמה איזורית על הפועל רגל :whome:
שלום לך ליגה ארצית, אני הפועל תל אביב שאותי רצית :roll:
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  147 לייקים

הבעיה שלי כאיש מילואים שקפץ ב8 לאוקטובר לצפון ישב שם 3 חודשים ולא עשה יותר מידי כחלק מהמלחמה ה״קרה״ שהייתה בתקופה ההיא היא שאני בקונפליקט.
כשקפצתי ב8 לאוקטובר לא חשבתי יותר מידי והיה לי ברור שצריך לתקוף ולפגוע כמה שיותר חזק בחיזבאלה כדי שאנשים יחזרו לבתים שלהם, הבעיה היא שמאז אני כבר 8 חודשים בבית ואין אמונה שהממשלה הזאת שתעשה יותר פעולות למען החזרת תושבי הצפון מאשר למצוא עוד סיבות לא לפרק אותה.
הפוסט קיבל 2 לייקיםסומךרווי
Segev
קיבל.ה  377 לייקים

סומך כתב: 18 ספטמבר 2024, 19:43 אגב, העובדה שיש כל מיני אנשי שמאל (לצערי לא רק זרים, גם ישראלים) אני נחשפתי לכמה מהם במו עיני בטוויטר,
שתוקפים את ישראל על פיצוץ הביפרים בטענה שמדובר בפעולת טרור עם נפגעים תמימים מופרעת בעיני.
זה הזוי, פעולה הכי כירורגית שיש, אפילו חיזבאללה בניגוד לחמאס מדווח על הרוגים כאנשיו, וAOC, גוטיירז ושות׳ תוקפים את ישראל על הפעולה.
חלק מזה גם נובע מקנאה ביכולות של ישראל
dino
קיבל.ה  2243 לייקים

אפשר לסיים את המלחמה בעזה, להחזיר חטופים, החיזבאללה יפסיק לירות, צהל יפרוס פעם ראשונה בחיים שלו כוחות על הגבול להגנה על הישובים ובנתיים אפשר להתחמש ולהתחדש בעוד כוח, לצמוח וללקק את הפצעים.
אל באנדי
קיבל.ה  483 לייקים

dino כתב: 19 ספטמבר 2024, 01:26
אפשר לסיים את המלחמה בעזה, להחזיר חטופים, החיזבאללה יפסיק לירות, צהל יפרוס פעם ראשונה בחיים שלו כוחות על הגבול להגנה על הישובים ובנתיים אפשר להתחמש ולהתחדש בעוד כוח, לצמוח וללקק את הפצעים.
ולקבל את זה שחיזבאלה לא מוכן להסכם 1701?
dino
קיבל.ה  2243 לייקים

אל באנדי כתב: 19 ספטמבר 2024, 05:16
dino כתב: 19 ספטמבר 2024, 01:26
ולקבל את זה שחיזבאלה לא מוכן להסכם 1701?
אנחנו צריכים לחשוב אם אנחנו מוכנים למלחמה היום
אם אפשר לתקוע אותם בתחת כשנהיה יותר חזקים להתמודד עם כל הזרועות שלהם ונחסוך מאות הרוגים או שבא לך עוד מאות אזרחים הרוגים ואולי אלפי, רובם מהמרכז וגם מאזור בלומפילד
עזוב אותי אגו
אתה לא רוצה שרדואן יפלוש? אל תחכה להם עם 3 חיילים בתחתונים
עם הביפרים היתה הזדמנות לצאת מיד אחרי, אבל פספסו אותה
כמו ההתקפה של הפועל. 10 מצבים ורובם הולכים להונלולו.
זה מה שיקרה היום גם מול נוף הגליל והם יתקעו לנו 1.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1322 לייקים

אחרי שבקיץ עברו לחו"ל 2 משפחות מכל כיתה של הילדים שלי, לאחת מהן עוזבות עכשיו עוד 2 משפחות. מעמד הביניים בדרך החוצה. 4 מ 30 משפחות באותה הכיתה זה המון.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1314 לייקים
יצירת קשר:

its-sick כתב: 19 ספטמבר 2024, 08:29 אחרי שבקיץ עברו לחו"ל 2 משפחות מכל כיתה של הילדים שלי, לאחת מהן עוזבות עכשיו עוד 2 משפחות. מעמד הביניים בדרך החוצה. 4 מ 30 משפחות באותה הכיתה זה המון.
סתם אנקדוטות. וגם אפשר לחשוב, כמה פריבילגים מהאליטה עזבו. נסתדר בלעדיהם, ואפילו יותר טוב כי סופסוף מתפנה מקום לכל הפריפריה שלא קיבלה הזדמנות עד עכשיו כי הקפלניסטים ישבו בכח על כל הברזים. מי שלא רוצה להיות פה שלא יהיה. תהיה בטוח שעל כל אחד שעוזב באים אחרים לא פחות טובים.

אני עושה את זה נכון?
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
הפוסט קיבל לייק אחדits-sick
dino
קיבל.ה  2243 לייקים

בטח כלל על כל אחד שעוזב, באים אחרים שחושבים שהעולם חייב לנו הכל וצריך רק להעריץ אותנו
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1067 לייקים

מובילים עמוסים בטנקים בדרך לצפון.
אם אני צריך להמר, צ'יקנשיט לא מתכנן לצאת למלחמה אלא עושה פלקס על נסראללה "מרבית מפקדך פצועים, אמצעי התקשורת שלך בכשל, תחזיק אותי לפני שאני נכנס בך. כדאי לך לחתום על הסכם נסיגה לקווי סיום מלחמת לבנון השנייה"
אבל תמיד יש הפתעות...
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
שליחת תגובה