אבל אלו שאמרו לך את זה היו זבל בעצמם...
יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)
- its-sick
- קיבל.ה 1322 לייקים
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
- teknoboy
- קיבל.ה 1671 לייקים
תראו מה זה, גם רונן ברגמן מנותק לגמרי מהמציאות ו\או מצטט תעמולה של החמאס כתורה מסיני (זה בערך מה שכתבו לי כשכתבתי לפני כמעט שנה את מה שהוא מאשר פה)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- הפוסט קיבל לייק אחדRon.T
-
- קיבל.ה 822 לייקים
-
- קיבל.ה 356 לייקים
בלאגן בסוריה
שלום לך ליגה ארצית, אני הפועל תל אביב שאותי רצית
- its-sick
- קיבל.ה 1322 לייקים
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
- הפוסט קיבל לייק אחדארז שדה
- teknoboy
- קיבל.ה 1671 לייקים
לא בטוח שהבנתי.
כשכתבתי את אותו דבר לפני עשרה חודשים פלוס מינוס (אולי בעצם שמונה? לא זוכר כרגע), התגובות התחלקו בין חלוקת ציונים על רמת הקשר שלי למציאות לבין טענות שאני מקיא תעמולה של חמאס בליווי דרישה למקור שאינו בערבית (כשהבאתי מקורות שיש להם קשר כלשהו לעולם הערבי שוב הסגבירו לי שאני מקיא תעמולה של חמאס).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- הפועל
- קיבל.ה 1314 לייקים
- יצירת קשר:
https://news.walla.co.il/item/3690008[quote]
כל פעם שאני קצת מתבאס שאני לא הולך להפגין, אני מקבל תזכורת מבורא עולם למה זה כ"כ חסר טעם"ברחתי מהטילים וכטב"ם בא עד אלי", אמר לוואלה אושר אטל, אב לשניים שמתגורר בקומה 14 בבניין שנפגע מהכטב"ם ובדיוק בשלבי מעבר דירה לבניין ברחוב אחר. אושר הוא תושב שלומי שפונה לנהריה. "הכל מההשגחה הפרטית והעליונה של ביבי ובורא עולם"
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- teknoboy
- קיבל.ה 1671 לייקים
2 במחיר של 1: גם לחץ צבאי הורג את החטופים וגם צה"ל מנהל לוחמה פסיכולוגית נגד אזרחי ישראל
אני צריך לפרט מה ענו לי כשכתבתי את הדברים האלה בתחילת המלחמה או שכבר הבנתם את הרעיון?
אני צריך לפרט מה ענו לי כשכתבתי את הדברים האלה בתחילת המלחמה או שכבר הבנתם את הרעיון?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1108 לייקים
זה חדש? אפילו פה בפורום קראתי על זה לפני איזה חצי שנה.
אם אני לא טועה שניים מהם נהרגו מפצצה (נחנקו מגזים רעילים שהיא שחררה) ואחד בפעולת חילוץ שנכשלה
-
- קיבל.ה 2244 לייקים
בכיר אמריקני הזהיר אמש (שני) מפני האפשרות של מלחמה כוללת בין ישראל לבין חיזבאללה בלבנון, וציין כי להסלמה כזו עלולות להיות תוצאות "קטסטרופליות והשלכות לא צפויות".
דברי הבכיר האמריקני במהלך כנס MEAD בוושינגטון הגיעו על רקע התגברות ההכנות בישראל לאפשרות של הסלמה נוספת בלחימה בלבנון, ואף על רקע תרחישים של הסטת כוחות מעזה ויציאה למתקפה יזומה של ישראל נגד חיזבאללה.
בשבוע שעבר, קיימו בכירים אמריקנים וישראלים מפגש וירטואלי כדי לדון במאמצים למנוע מלחמה מול חיזבאללה גם בתרחיש שבו לא ניתן להשיג הפסקת אש בעזה והסדר דיפלומטי בלבנון.
"אין מלחמה בתנאי מעבדה. זה לא משחק. אני לא מטיל בספק ביכולות של צה"ל, אבל צריך לחשוב על כך שעבור שני הצדדים יהיו השלכות קשות", אמר הבכיר האמריקני.
לדברי הבכיר האמריקני, גורמים בישראל שרוצים לצאת למלחמה נגד חיזבאללה כדי להחזיר את תושבי הצפון לבתיהם, צריכים לקחת בחשבון שבתרחיש כזה ישראלים רבים עלולים להיהרג ולרבים אחרים לא יהיו בתים לחזור אליהם.
"יש רעיון של בואו נלך למלחמה ואז נחסל לחיזבאללה את כל הטילים והכל יהיה בסדר. זה לא כל כך פשוט. אין פתרון קסם. אי אפשר להשמיד את הצד השני. בסוף המלחמה ישראל עלולה לשלם מחיר כבד ולא להשיג את המטרות שלה", אמר הבכיר האמריקני.
הבכיר האמריקני הדגיש כי מלחמה בלבנון תביא להתערבות של הקהילה הבינלאומית כדי להשיג בסופה הסדר דיפלומטי שיהיה דומה מאוד להסדר הדיפלומטי עליו מדברים כעת.
דברי הבכיר האמריקני במהלך כנס MEAD בוושינגטון הגיעו על רקע התגברות ההכנות בישראל לאפשרות של הסלמה נוספת בלחימה בלבנון, ואף על רקע תרחישים של הסטת כוחות מעזה ויציאה למתקפה יזומה של ישראל נגד חיזבאללה.
בשבוע שעבר, קיימו בכירים אמריקנים וישראלים מפגש וירטואלי כדי לדון במאמצים למנוע מלחמה מול חיזבאללה גם בתרחיש שבו לא ניתן להשיג הפסקת אש בעזה והסדר דיפלומטי בלבנון.
"אין מלחמה בתנאי מעבדה. זה לא משחק. אני לא מטיל בספק ביכולות של צה"ל, אבל צריך לחשוב על כך שעבור שני הצדדים יהיו השלכות קשות", אמר הבכיר האמריקני.
לדברי הבכיר האמריקני, גורמים בישראל שרוצים לצאת למלחמה נגד חיזבאללה כדי להחזיר את תושבי הצפון לבתיהם, צריכים לקחת בחשבון שבתרחיש כזה ישראלים רבים עלולים להיהרג ולרבים אחרים לא יהיו בתים לחזור אליהם.
"יש רעיון של בואו נלך למלחמה ואז נחסל לחיזבאללה את כל הטילים והכל יהיה בסדר. זה לא כל כך פשוט. אין פתרון קסם. אי אפשר להשמיד את הצד השני. בסוף המלחמה ישראל עלולה לשלם מחיר כבד ולא להשיג את המטרות שלה", אמר הבכיר האמריקני.
הבכיר האמריקני הדגיש כי מלחמה בלבנון תביא להתערבות של הקהילה הבינלאומית כדי להשיג בסופה הסדר דיפלומטי שיהיה דומה מאוד להסדר הדיפלומטי עליו מדברים כעת.
-
- קיבל.ה 1392 לייקים
אני רק שאלה...
אם אומות המערב אומרות עכשיו לאומות ערב שיש להם 7 ימים להחזיר את החטופים הביתה. אחרת הם יתחילו בסנקציות מאחר ולא מקובל אצלנו לחטוף אנשים ממיטתם ולהחזיק בהם 11 חודשים בשבי, וכדאי שיחזירו כמה שפחות גופות זה לא יכול לסיע בשחרור החטופים ובסיום המלחמה?
אם אומות המערב אומרות עכשיו לאומות ערב שיש להם 7 ימים להחזיר את החטופים הביתה. אחרת הם יתחילו בסנקציות מאחר ולא מקובל אצלנו לחטוף אנשים ממיטתם ולהחזיק בהם 11 חודשים בשבי, וכדאי שיחזירו כמה שפחות גופות זה לא יכול לסיע בשחרור החטופים ובסיום המלחמה?
-
- קיבל.ה 2244 לייקים
כדי להחזיר את החטופים אתה צריך 2 דבריםEl dudernio כתב: ↑10 ספטמבר 2024, 23:58 אני רק שאלה...
1. להבטיח את שרידות החמאס
2. להבטיח את שרידות ביבי כראש ממשלה ועם יכולות לבצע הגנה ושליטה בועדות החקירה והמשפט שלו
זה עונה על השאלה?
-
- קיבל.ה 2244 לייקים
בוא נגיד כך- יש הרבה יותר סיכוי אם יעשו דיל עם מפלגות החרדים, שיתנו להם הבטחה כסלע להיות בקואליציה של המרכז בבחירות הבאות והם יאיימו בלהפיל את הממשלה הנוכחית באם לא תהיה עסקה
-
- קיבל.ה 1392 לייקים
1. לשרידות החאמס הם צריכים את עמי האזור שתלויים חלקית בארה"ב בפרט ובמערב בכלל.dino כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 06:34כדי להחזיר את החטופים אתה צריך 2 דבריםEl dudernio כתב: ↑10 ספטמבר 2024, 23:58 אני רק שאלה...
2. להבטיח את שרידות ביבי כראש ממשלה ועם יכולות לבצע הגנה ושליטה בועדות החקירה והמשפט שלו
זה עונה על השאלה?
2. אם החטופים חוזרים מחר אפשר גם להרגיע את נתניהו
-
- קיבל.ה 822 לייקים
איזה סנקציות בדיוק? עזה נמצאת במצב שאין להם מה להפסיד, אי אפשר לאיים על מישהו שאין לו כלום.El dudernio כתב: ↑10 ספטמבר 2024, 23:58 אני רק שאלה...
אם אומות המערב אומרות עכשיו לאומות ערב שיש להם 7 ימים להחזיר את החטופים הביתה. אחרת הם יתחילו בסנקציות מאחר ולא מקובל אצלנו לחטוף אנשים ממיטתם ,ולהחזיק בהם 11 חודשים בשבי, וכדאי שיחזירו כמה שפחות גופות זה לא יכול לסיע בשחרור החטופים ובסיום המלחמה?
-
- קיבל.ה 1392 לייקים
לא עזה.ארז שדה כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 11:52איזה סנקציות בדיוק? עזה נמצאת במצב שאין להם מה להפסיד, אי אפשר לאיים על מישהו שאין לו כלום.El dudernio כתב: ↑10 ספטמבר 2024, 23:58 אני רק שאלה...
אם אומות המערב אומרות עכשיו לאומות ערב שיש להם 7 ימים להחזיר את החטופים הביתה. אחרת הם יתחילו בסנקציות מאחר ולא מקובל אצלנו לחטוף אנשים ממיטתם ,ולהחזיק בהם 11 חודשים בשבי, וכדאי שיחזירו כמה שפחות גופות זה לא יכול לסיע בשחרור החטופים ובסיום המלחמה?
מצרים / קטר וכו'..
- its-sick
- קיבל.ה 1322 לייקים
אני חושב שצריך לאיים על יפן שאם היא לא מחזירה את החטופים עד מחר אנחנו זורקים עליה פצצות אטום.
זה יפחיד אותם רצח.
זה יפחיד אותם רצח.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 2244 לייקים
El dudernio כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 11:001. לשרידות החאמס הם צריכים את עמי האזור שתלויים חלקית בארה"ב בפרט ובמערב בכלל.dino כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 06:34כדי להחזיר את החטופים אתה צריך 2 דבריםEl dudernio כתב: ↑10 ספטמבר 2024, 23:58 אני רק שאלה...
זה עונה על השאלה?
הממשלה פה תלויה על זה שהחמאס לא ישרוד שלטונית בעזה וזה במינימום(כי המשיחיסטים רוצים אפשרות לשלוט שלטונית בעזה)
לכן, אין משהו שעמי האזור יכולים להבטיח לחמאס או ללחוץ עליו, שיגרום לו לוותר על שלטונו.
בנוסף, איראן יכולה לגבות חלקית.
אם החטופים חוזרים מחר וישראל נסוגה מעזה- אין ממשלה
לא רואה את החטופים חוזרים בגלל סנקציות של קטאר ומצרים על חמאס ואז הן משאירות אותו חשוף בלי שום קלפים מול ישראל
כרגע הפיתרון הריאלי והאמיתי זה כמו שאמרתי- קואליציה עם החרדים ואיום בהפלת הממשלה אם אין עיסקה, ככה שנתניהו יוקף במאיימי פירוק בכל הכיוונים
השמאל-מרכז צריך בפעם הראשונה בחיים שלו להבין שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה
-
- קיבל.ה 1392 לייקים
-
- קיבל.ה 1392 לייקים
הממשלה תלויה על זה שהחאמס ישרוד... זאת בדיוק הבעיה.dino כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 18:40El dudernio כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 11:001. לשרידות החאמס הם צריכים את עמי האזור שתלויים חלקית בארה"ב בפרט ובמערב בכלל.
הממשלה פה תלויה על זה שהחמאס לא ישרוד שלטונית בעזה וזה במינימום(כי המשיחיסטים רוצים אפשרות לשלוט שלטונית בעזה)
לכן, אין משהו שעמי האזור יכולים להבטיח לחמאס או ללחוץ עליו, שיגרום לו לוותר על שלטונו.
לא רואה את החטופים חוזרים בגלל סנקציות של קטאר ומצרים על חמאס ואז הן משאירות אותו חשוף בלי שום קלפים מול ישראל
כרגע הפיתרון הריאלי והאמיתי זה כמו שאמרתי- קואליציה עם החרדים ואיום בהפלת הממשלה אם אין עיסקה, ככה שנתניהו יוקף במאיימי פירוק בכל הכיוונים
השמאל-מרכז צריך בפעם הראשונה בחיים שלו להבין שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה
כל עוד יש חאמס ניתן להפחיד ב 7.10 חוזר.
כל עוד יש חאמס ניתן להמשיך ולהצדיק את הכיבוש
כל עוד יש חאמס ניתן לפנטז על יישוב גוש קטיף.
אין מה לתלות תקוות בחרדים הם לא יפילו ממשלת ימין כי אז הם יזכו לאוטובוסים בוערים על ידי הפלנגות של בן גביר ויקטלגו אותם כתומכי טררור
-
- קיבל.ה 225 לייקים
ההשפעה של יפן ואומות ערב על חמאס היא זהה.El dudernio כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 19:40אם ליפן היו מנופי לחץ על החאמס זה יכל לעזור....
בלי קשר להיות ציני על מוות של אנשים שחלקינו פה מכירים זה עלוב
-
- קיבל.ה 2244 לייקים
את החרדים מעניין רק הכסף והעמדה ולכן זה כמו לנהל מומ עם ג׳ובאני רוסו, או כל כוכב אחר, מי שיציע יותר תנאים ויכול להתמודד על התארים, יזכה בשירותייהםEl dudernio כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 19:47הממשלה תלויה על זה שהחאמס ישרוד... זאת בדיוק הבעיה.dino כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 18:40El dudernio כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 11:00
1. לשרידות החאמס הם צריכים את עמי האזור שתלויים חלקית בארה"ב בפרט ובמערב בכלל.
אין מה לתלות תקוות בחרדים הם לא יפילו ממשלת ימין כי אז הם יזכו לאוטובוסים בוערים על ידי הפלנגות של בן גביר ויקטלגו אותם כתומכי טררור
מה תעשה עם עזה, כן שלום או לא, פחות חשוב להם
-
- קיבל.ה 1392 לייקים
לא נכון... חלק גדול מהם בעד ישראל השלמה, אבל זה לא הדיון מבחחנתי.dino כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 21:23את החרדים מעניין רק הכסף והעמדה ולכן זה כמו לנהל מומ עם ג׳ובאני רוסו, או כל כוכב אחר, מי שיציע יותר תנאים ויכול להתמודד על התארים, יזכה בשירותייהםEl dudernio כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 19:47הממשלה תלויה על זה שהחאמס ישרוד... זאת בדיוק הבעיה.dino כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 18:40
נכון למציאות העכשוית אני לא רואה את החרדים עוזבים את גוש הימין. לדעתי יש יותר סיכוי להפעיל לחץ על ברקת מאשר על דרעי. אבל אני לא חושב שזה יגרום לעסקה בקרוב...
השמאל מרכז לפני 3 שנים מינה את בנט לראש ממשלה כשיש לו 6 מנדטים מה יותר הבנה מזה?
להבנתי המאוד מצומצמת גם המצרים וגם הקאטרים הם כרגע "מתווכים" כי להם יש קשר ויכולת לדון עם החאמס. ולכן הם אלו שגם יש להם מנופי לחץ. למערב יש מנופי לחץ על שתיהן וגם על ישראל ולכן הדרך היחידה לדעתי לשחרר כרגע חטופים היא לא בעיסקה בין ישראל לחאמס אלא בעיסקה בין המערב לערב... שישראל במסגרת העיסקה הזאת עושה "טובות" למערב והחאמס ל"ערב".
נערך לאחרונה על ידי El dudernio ב 12 ספטמבר 2024, 00:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1392 לייקים
ההשפעה של יפן היא כמו זאת של מצרים וקאטר? נו באמת.עידן סרור כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 20:20ההשפעה של יפן ואומות ערב על חמאס היא זהה.El dudernio כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 19:40אם ליפן היו מנופי לחץ על החאמס זה יכל לעזור....
- its-sick
- קיבל.ה 1322 לייקים
אתה זה שמשתמש בהם פה באופן ציני, ממש מנצל אותם. אתה צריך להתבייש בעצמך.El dudernio כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 19:40אם ליפן היו מנופי לחץ על החאמס זה יכל לעזור....
אני התייחסתי רק להצעה המגוחכת והמנותקת מהמציאות שלך, לא לאף חטוף או נרצח.
אבל כבר ידעת את זה, כמו כל מי שקרא את מה שכתבתי. סתם ראית הזדמנות לנצל את הקורבנות וקפצת עליה.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 1392 לייקים
ממש לא. אבל אין לי רצון להיכנס לדיון.its-sick כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 22:51אתה זה שמשתמש בהם פה באופן ציני, ממש מנצל אותם. אתה צריך להתבייש בעצמך.El dudernio כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 19:40אם ליפן היו מנופי לחץ על החאמס זה יכל לעזור....
אני התייחסתי רק להצעה המגוחכת והמנותקת מהמציאות שלך, לא לאף חטוף או נרצח.
יכלת לכתוב שזה לא ראלי או הצעה מגוכחת כי... במקום זה הגבת בציניות. לפעמים באמת עדיף לשתוק ולא להיות המגניב. לא נורא.
- its-sick
- קיבל.ה 1322 לייקים
יכולתי לעשות הרבה דברים, זה לא קשור לתגובה הדמגוגית שלך.
אני לא ניצלתי את הקורבנות בשום צורה, את זה רק אתה עשית.
אני לא ניצלתי את הקורבנות בשום צורה, את זה רק אתה עשית.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 1392 לייקים
לא כתבתי שניצלת אלא שהיית ציני כלפי מוות שלהם... ושזה עלוב.
לילה טוב.
לילה טוב.
- its-sick
- קיבל.ה 1322 לייקים
איפה התייחסתי למוות שלהם? רק העתקתי את השטות שכתבת על "אם לא מחזירים החטופים" כתנאי שלא מול החמאס. אתה פשוט משקר.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 1392 לייקים
אני לא. ואתה יודע את זה....
א. מה אתה חושב שיקרה לחטופים אם הם לא יוחזרו בקרוב? לדעתי גם אתה יודע ומבין שאי החזרתם = גזר דין מוות.
ב. אני העלתי לדיון רעיון שבמקום שישראל תלחץ על החאמס לחץ שיביא רק למותם של החטופים ובמקום להפוך את חייהם למטבע, מדינות המערב צריכות ללחוץ על חלק מנותני החסות של החאמס ( מצרים וקאטר לדוגמא) כדי שהם יפעלו מול החאמס לשחרור. לא בעיסקה של תן וקח כי זה דבר שלא מקובל על דמוקרטיות. התשובה שלך לכך היתה צינית ואמרה שניתן לבקש מיפן לשחרר את החטופים. כלומר השתנשת בצניות כלפי סיטואציה שגם להבנתך תביא למוות שלהם.
אני שוב אומר צר לי אבל זה עלוב, והנסיון הזה להפוך עלי את מה שאמרתי עליך בכלל פתאתי.
- its-sick
- קיבל.ה 1322 לייקים
אתה סתם דמגוג חסר בושה.
עלאק "מה אתה חושב שיקרה"? אולי אם ישראל תציע את מה שהצעת ירצחו את כל החטופים? נראה לי שהדם של כל חטוף שנרצח מהיום והלאה יהיה על ידיך בגלל ההצעה חסרת האחריות שלך.
זאת רמת הדמגוגיה שלך.
הרי ברור לכולם שאני רוצה שהחטופים יוחזרו. זה שאני לועג לשטויות שאתה כותב לא קשור לזה בשום צורה. מותר ללעוג לשטויות גם כשהן נכתבות על עניינים רציניים. במיוחד אז.
עלאק "מה אתה חושב שיקרה"? אולי אם ישראל תציע את מה שהצעת ירצחו את כל החטופים? נראה לי שהדם של כל חטוף שנרצח מהיום והלאה יהיה על ידיך בגלל ההצעה חסרת האחריות שלך.
זאת רמת הדמגוגיה שלך.
הרי ברור לכולם שאני רוצה שהחטופים יוחזרו. זה שאני לועג לשטויות שאתה כותב לא קשור לזה בשום צורה. מותר ללעוג לשטויות גם כשהן נכתבות על עניינים רציניים. במיוחד אז.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 1392 לייקים
חשבתי להתדרדר לרמתך אבל ויתרתי.its-sick כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 23:26 אתה סתם דמגוג חסר בושה.
זאת רמת הדמגוגיה שלך.
מקווה שאתה מרגיש נעלה בעיני עצמך ושציניות על הנושא הזה עושה לך טוב, כמו שגם אתה כתבת יכל להגיב לענין בחרת להגיב בצניות.
- its-sick
- קיבל.ה 1322 לייקים
אתה זה שהחליף נושא מהשטויות שכתבת להאשמות דמגוגיות. אתה דרדרת את הרמה, לא אני.
יכולת לענות לענין אבל העדפת לנצל את החטופים רק כי לא היתה לך תשובה טובה.
אתה ניצלת את החטופים לויכוח אינטרנטי. רוב האנשים פה נעלים עליך. אני לא מרגיש מיוחד בגלל זה.
יכולת לענות לענין אבל העדפת לנצל את החטופים רק כי לא היתה לך תשובה טובה.
אתה ניצלת את החטופים לויכוח אינטרנטי. רוב האנשים פה נעלים עליך. אני לא מרגיש מיוחד בגלל זה.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 1392 לייקים
א. לא החלפתי שום נושא. צר לי אתה הולך ומתברר לי כאדיוט.
ב. לא הגבתי בשום דמגוגיה צינתי שהשתמש בצניות על נושא וסיטואציה שדינה מוות של חטופים.
ג . לא הסברת פעם אחת למה אתה חושב שזאת הצעה לא הגיונית / לא נכונה מלבד בדמגוגיה של גם אני יכול להגיד שההצעה שלך תגרום ל...
ד. אף אחד פה לא נעלה עלי ואני לא נעלה על אף אחד אדיוט.
ה. לא ניצלתי כלום, אבל לא מצפה ממך כרגע למשהו אחר.
ו. ברכותי נודניק ראשון.
נ.ב רק עכשיו קראתי את ה"אם ישראל תציע".... מי בכלל הציע שישראל תציע משהו?
- its-sick
- קיבל.ה 1322 לייקים
א) איך לא החלפת נושא כשהאשמת אותי בציניות כלפי החטופים שזה לא היה בדיון בכלל לפני שהמצאת את זה? זה לא נושא חדש?
ב) איך השתמשתי בהם בציניות? אתה ממשיך לשקר. אתה לא סתם שקרן, אתה חלאת אדם שממשיכה להשמיץ שוב ושוב.
ג) אכן לא הסברתי, כי הייתי צריך להתגונן מההשמצות המסריחות שלך. אתה החלפת נושא, לא אני.
ד) כל מי שלא מנצל את החטופים לצורך ויכוח נעלה עליך. זה רוב האנשים. אתה תחתית החבית.
ו) אני אלעג לך כשתכתוב שטויות גם אם לא תראה את זה...
ב) איך השתמשתי בהם בציניות? אתה ממשיך לשקר. אתה לא סתם שקרן, אתה חלאת אדם שממשיכה להשמיץ שוב ושוב.
ג) אכן לא הסברתי, כי הייתי צריך להתגונן מההשמצות המסריחות שלך. אתה החלפת נושא, לא אני.
ד) כל מי שלא מנצל את החטופים לצורך ויכוח נעלה עליך. זה רוב האנשים. אתה תחתית החבית.
ו) אני אלעג לך כשתכתוב שטויות גם אם לא תראה את זה...
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 1392 לייקים
הוסרת מהנודניקים מאחר וזאת לא דרכי.
א. אתה לא הנושא. הנושא זה החטופים. כאשר אתה מחליט להיוצ ציני בנושא הזה אני רעיר לך גם אם זה לא מצאים לך. אם זה מפריע לך תפסיק עם הצניות.
ב. מי כתבת שהשתמש בהם בצניות? אמרתי שהיית ציני כלפי מוות שלהם. הסברתי לך גם למה מבחינתך אתה לא, סבבה מוצר לחשוב שונה. אבל מאחר וגם אתה יודע שהיית ציני כלפי סיטואציה שדינה מוות לחטופים לא ממש מבין מה אתה רוצה. שקרן אני לא, וגם חלאת אדם אני לא וזה שאתה עובר להאשמות כאלה כי טענתי שהשימוש שלך בצניות במקרה הזה היא עלובה מעיד בעיקר עליך.
ג. יכלת להסביר קודם אז ועכשיו ואתה עדין בוחר לא לעשות זאת, תירוצים תמיד יש אתה בוחר אם להשמש בהם ןלהתחבא מאחוריהם לא. כמו במקרה הראשון הבחירה היא שלך ואתה עשית אותה.
ד. פחחחחח
ו. בא רגע נעבור לוגית על הדברים
1. אני מעלה רעיון לדיון על שחרור החטופים שלא תלוי בישראל ובחאמס אלא בלחץ חיצוני / כלכלי / מדיני על הסביבה של החאמס.
2. אתה מעיר בציניות שאפשר ללחוץ על יפן שתשחרר את החטופים.
3. אני מעיר לך על זה שצניות על מוות של חטופים זה דבר עלוב
4. אתה מציין שלא היית ציני כלפי החטופים
5. אני מסביר לך למה לתפיסתי כן.
6. אתה תוקף אותי על זה שאני עושה שימוש בחטופים ויורד לפסים אישיים.
אני שוב אכתוב שבשום שלב לא ניסית להסביר בחרת להתגונן על זה שהאשמתי אותך בצניות בסיטואציה לא נכונה, ובחרת להגיב בדרך אלימה על ידי גליט טריפינג שקוף ופתאתי. המשכתי לדון ולנסוצ לפתח דיון אבל אתה בחרת לברוח מזה למישור האישי. אני מבין שאתה לא רוצה לדון בנושא וסבבה אבל אם אין לך משהו חשןב לכתוב מלבד השמצות ברמת ילד בגן תחסוך מאיתנו.
א. אתה לא הנושא. הנושא זה החטופים. כאשר אתה מחליט להיוצ ציני בנושא הזה אני רעיר לך גם אם זה לא מצאים לך. אם זה מפריע לך תפסיק עם הצניות.
ב. מי כתבת שהשתמש בהם בצניות? אמרתי שהיית ציני כלפי מוות שלהם. הסברתי לך גם למה מבחינתך אתה לא, סבבה מוצר לחשוב שונה. אבל מאחר וגם אתה יודע שהיית ציני כלפי סיטואציה שדינה מוות לחטופים לא ממש מבין מה אתה רוצה. שקרן אני לא, וגם חלאת אדם אני לא וזה שאתה עובר להאשמות כאלה כי טענתי שהשימוש שלך בצניות במקרה הזה היא עלובה מעיד בעיקר עליך.
ג. יכלת להסביר קודם אז ועכשיו ואתה עדין בוחר לא לעשות זאת, תירוצים תמיד יש אתה בוחר אם להשמש בהם ןלהתחבא מאחוריהם לא. כמו במקרה הראשון הבחירה היא שלך ואתה עשית אותה.
ד. פחחחחח
ו. בא רגע נעבור לוגית על הדברים
1. אני מעלה רעיון לדיון על שחרור החטופים שלא תלוי בישראל ובחאמס אלא בלחץ חיצוני / כלכלי / מדיני על הסביבה של החאמס.
2. אתה מעיר בציניות שאפשר ללחוץ על יפן שתשחרר את החטופים.
3. אני מעיר לך על זה שצניות על מוות של חטופים זה דבר עלוב
4. אתה מציין שלא היית ציני כלפי החטופים
5. אני מסביר לך למה לתפיסתי כן.
6. אתה תוקף אותי על זה שאני עושה שימוש בחטופים ויורד לפסים אישיים.
אני שוב אכתוב שבשום שלב לא ניסית להסביר בחרת להתגונן על זה שהאשמתי אותך בצניות בסיטואציה לא נכונה, ובחרת להגיב בדרך אלימה על ידי גליט טריפינג שקוף ופתאתי. המשכתי לדון ולנסוצ לפתח דיון אבל אתה בחרת לברוח מזה למישור האישי. אני מבין שאתה לא רוצה לדון בנושא וסבבה אבל אם אין לך משהו חשןב לכתוב מלבד השמצות ברמת ילד בגן תחסוך מאיתנו.
- its-sick
- קיבל.ה 1322 לייקים
כל דיון במלחמה קשור לחטופים איכשהו. אי אפשר שכל מי שכותב משהו שקשור למצב הפוליטי ולא קשור לחטופים יואשם באי רגישות למצבם. הייתי ציני רק כלפי הטמטום של ההצעה שלך, לא כלפי החטופים.
אני אחזור לדיון על הטמטום המקורי שלך אחרי שתתנצל על הדמגוגיה המכוערת שלך. אני חושב על החטופים כל הזמן ודואג להם, ואני לא אעבור בשתיקה על ההאשמות המכוערות כאילו אני ציני כלפי מצבם.
אתה לא חטוף ולא מייצג את החטופים, מותר לי להיות ציני כלפיך בלי שתאשים אותי בדבר הכי כואב שיש בחיינו כיום.
1) העלית הצעה מגוחכת ברמות של סנקציות כלכליות (של מדינות אחרות ברובן כמעט חצי מהציבור חושב שאנו פושעי מלחמה) על מדינות שאינן חלק מהסכסוך (מה שלא אפשרי חוקית, אם היית מקדיש לזה קצת מחשבה, מה שכדאי לך קצת לתרגל).
2) אני הצלחתי למצוא הצעה עוד יותר מגוחכת משלך, מה שדרש ממני קצת מאמץ. לקחתי מדינה עוד פחות קשורה והצעתי סנקציות יותר משמעותיות.
3) אתה לא יודע איך להגיב ללעג, אז החלטת לנצל את זה שהמדינה במצב רגיש והמצאת התייחסות צינית שלי לחטופים.
4) לא התיחסתי לחטופים בשום צורה, רק העתקתי את מה שאתה כתבת.
5) אתה מחליט להיות עוד יותר מטומטם מבהצעה הראשונית ומכפיל את ההימור המטומטם שלך על "ציניות" למרות שאף אחד לא קנה את זה.
6) אני מסביר לך את האמת שמי שניצל פה את החטופים זה רק אתה. הרי אני לא התייחסתי אליהם בכלל רק ציטטתי אותך, אתה ניצלת באופן ציני את רגישות מצבם כדי להחליף נושא. כל מה שאתה קורא לו "פסים אישיים" היה תמונת ראי של מה שאתה כתבת.
לא יעזור לך לחזור על השקרים. ברגע שהיחס שלי לחטופים עלה זה מבחינתי הנושא העיקרי. לא אכפת לי כבר מהטמטום שלך ואין לי שום צורך להסביר למה אתה מטומטם.
אני רק רוצה שיהיה ברור שאתה ניצלת את החטופים כדי להאשים אותי בחוסר אכפתיות כלפיהם, מה שלא קרה מעולם ולא יקרה לעולם.
אני אחזור לדיון על הטמטום המקורי שלך אחרי שתתנצל על הדמגוגיה המכוערת שלך. אני חושב על החטופים כל הזמן ודואג להם, ואני לא אעבור בשתיקה על ההאשמות המכוערות כאילו אני ציני כלפי מצבם.
אתה לא חטוף ולא מייצג את החטופים, מותר לי להיות ציני כלפיך בלי שתאשים אותי בדבר הכי כואב שיש בחיינו כיום.
1) העלית הצעה מגוחכת ברמות של סנקציות כלכליות (של מדינות אחרות ברובן כמעט חצי מהציבור חושב שאנו פושעי מלחמה) על מדינות שאינן חלק מהסכסוך (מה שלא אפשרי חוקית, אם היית מקדיש לזה קצת מחשבה, מה שכדאי לך קצת לתרגל).
2) אני הצלחתי למצוא הצעה עוד יותר מגוחכת משלך, מה שדרש ממני קצת מאמץ. לקחתי מדינה עוד פחות קשורה והצעתי סנקציות יותר משמעותיות.
3) אתה לא יודע איך להגיב ללעג, אז החלטת לנצל את זה שהמדינה במצב רגיש והמצאת התייחסות צינית שלי לחטופים.
4) לא התיחסתי לחטופים בשום צורה, רק העתקתי את מה שאתה כתבת.
5) אתה מחליט להיות עוד יותר מטומטם מבהצעה הראשונית ומכפיל את ההימור המטומטם שלך על "ציניות" למרות שאף אחד לא קנה את זה.
6) אני מסביר לך את האמת שמי שניצל פה את החטופים זה רק אתה. הרי אני לא התייחסתי אליהם בכלל רק ציטטתי אותך, אתה ניצלת באופן ציני את רגישות מצבם כדי להחליף נושא. כל מה שאתה קורא לו "פסים אישיים" היה תמונת ראי של מה שאתה כתבת.
לא יעזור לך לחזור על השקרים. ברגע שהיחס שלי לחטופים עלה זה מבחינתי הנושא העיקרי. לא אכפת לי כבר מהטמטום שלך ואין לי שום צורך להסביר למה אתה מטומטם.
אני רק רוצה שיהיה ברור שאתה ניצלת את החטופים כדי להאשים אותי בחוסר אכפתיות כלפיהם, מה שלא קרה מעולם ולא יקרה לעולם.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 372 לייקים
אלו מנופי לחץ על מצרים וקטאר יש לך שלא הפעלת?El dudernio כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 21:38לא נכון... חלק גדול מהם בעד ישראל השלמה, אבל זה לא הדיון מבחחנתי.dino כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 21:23את החרדים מעניין רק הכסף והעמדה ולכן זה כמו לנהל מומ עם ג׳ובאני רוסו, או כל כוכב אחר, מי שיציע יותר תנאים ויכול להתמודד על התארים, יזכה בשירותייהםEl dudernio כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 19:47
הממשלה תלויה על זה שהחאמס ישרוד... זאת בדיוק הבעיה.
נכון למציאות העכשוית אני לא רואה את החרדים עוזבים את גוש הימין. לדעתי יש יותר סיכוי להפעיל לחץ על ברקת מאשר על דרעי. אבל אני לא חושב שזה יגרום לעסקה בקרוב...
השמאל מרכז לפני 3 שנים מינה את בנט לראש ממשלה כשיש לו 6 מנדטים מה יותר הבנה מזה?
להבנתי המאוד מצומצמת גם המצרים וגם הקאטרים הם כרגע "מתווכים" כי להם יש קשר ויכולת לדון עם החאמס. ולכן הם אלו שגם יש להם מנופי לחץ. למערב יש מנופי לחץ על שתיהן וגם על ישראל ולכן הדרך היחידה לדעתי לשחרר כרגע חטופים היא לא בעיסקה בין ישראל לחאמס אלא בעיסקה בין המערב לערב... שישראל במסגרת העיסקה הזאת עושה "טובות" למערב והחאמס ל"ערב".
למה לאיים על מדינה שיש לך הסכם שלום איתה כמו מצרים, ומנסה לעזור לך? ומה בדיוק יקרה את תעבור לגישה כזו מבחינתם?
למה שהמנופים האלו יפעלו אם המנוף על חמאס לא פועל?
-
- קיבל.ה 912 לייקים