אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
סלחו לי אבל זה הפרשן הכי מביך ששמעתי מאז שאני רואה כדורגל. ולרקנאטי יש הרבה מביכים.
הוא אפילו לא מסתיר את העובדה שהוא אוהד של הצהובים ומתבאס על כל איבוד כדור שלהם.
איזו בושה אמאל'ה.
7even כתב: ↑30 נובמבר 2021, 17:36
סלחו לי אבל זה הפרשן הכי מביך ששמעתי מאז שאני רואה כדורגל. ולרקנאטי יש הרבה מביכים.
הוא אפילו לא מסתיר את העובדה שהוא אוהד של הצהובים ומתבאס על כל איבוד כדור שלהם.
איזו בושה אמאל'ה.
ללא קשר למשחק היום, זאת קבוצת הנוער הכי מוכשרת של הפועל מאז הקבוצה של ביברס, שהר וזהבי הבן זונה. יותר מזו של דוידה ושות' שזכתה בגביע וסיימה מקום שני.
לדעתי בעונה הבאה הם יהיו אפילו יותר חזקים.
הגיע זמן שגם אנשי מקצוע יעשו את המעבר מהנוער לבוגרת.
רואים את העבודה של האנשים שם בשחקנים וגם את הדרך של מחלקת הנוער בכלל כולל האנשים שהיו שם בעבר.
אני חושב שרעיון טוב שאורי אוזן יחליף את קלינגר שיגיע הרגע(ושיגיע כמה שיותר מהר)במקום להביא עוד איזה מיחזור של מאמן.
כל הכבוד על הנצחון אחלה ילדים.
אורלנדיץ' כתב: ↑30 נובמבר 2021, 18:04
הגיע זמן שגם אנשי מקצוע יעשו את המעבר מהנוער לבוגרת.
רואים את העבודה של האנשים שם בשחקנים וגם את הדרך של מחלקת הנוער בכלל כולל האנשים שהיו שם בעבר.
אני חושב שרעיון טוב שאורי אוזן יחליף את קלינגר שיגיע הרגע(ושיגיע כמה שיותר מהר)במקום להביא עוד איזה מיחזור של מאמן.
כל הכבוד על הנצחון אחלה ילדים.
הוקיץ' כתב: ↑30 נובמבר 2021, 17:58
ללא קשר למשחק היום, זאת קבוצת הנוער הכי מוכשרת של הפועל מאז הקבוצה של ביברס, שהר וזהבי הבן זונה. יותר מזו של דוידה ושות' שזכתה בגביע וסיימה מקום שני.
מסכים. יש שם 6-7 שחקנים שעם טיפוח נכון יכולים להגיע לבוגרים. למקין, ארצ'ל, רמות, גליקליך, קנצופולסקי, אריאל כהן, סניור והבלם השני שאת שמו שכחתי.
צריך גם מישהו או מישהם שידע מקצועית, איך לפתח את השחקנים האלו כשהם עולים לבוגרים
אם סה גם מבחינת ההיבט הפסיכולוגי
קלינגר לא האיש. זה חצי דרך להשקיע בנוער ואז בבוגרים לזרוק למים בלי ידע
מסכים. יש שם 6-7 שחקנים שעם טיפוח נכון יכולים להגיע לבוגרים. למקין, ארצ'ל, רמות, גליקליך, קנצופולסקי, אריאל כהן, סניור והבלם השני שאת שמו שכחתי.
אור ישראלוב.
גם שגיא גניס שחקן מאוד מוכשר ויהלי לביא שפתח את העונה עם פציעה וטרם פרץ.
רק לחשוב שתאי עבד היה יכול להיות בקבוצה הזו.
אור ישראלוב.
גם שגיא גניס שחקן מאוד מוכשר ויהלי לביא שפתח את העונה עם פציעה וטרם פרץ.
רק לחשוב שתאי עבד היה יכול להיות בקבוצה הזו.
כן. גניס שחקן שראיתי שנה שעברה בנערים במשחק אחד ומאד התלהבתי (ההפסד נגד חיפה במחזור הלפני אחרון), דווקא בנוער היה נראה שהולך לו קשה ושיחק יחסית מעט העונה. נתן היום בישול גדול.