אליאס
-
- קיבל.ה 291 לייקים
חלש כבד לא חכם ובעיקר נראה כמו אחד שקצת עלה לו.
הגיע הזמן לחשוב קצת על אייזן כ6 ואייבינדר הלא אחראי טיפה מלפניו.
הגיע הזמן לחשוב קצת על אייזן כ6 ואייבינדר הלא אחראי טיפה מלפניו.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
משחק חלש שלו וגליץ מטופש.
כשהוא ואייבינדר חלשים אנחנו נוראיים, כשהם טובים עולם אחר.
יהיה חסר מול ביטר..
כשהוא ואייבינדר חלשים אנחנו נוראיים, כשהם טובים עולם אחר.
יהיה חסר מול ביטר..
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
גם שבוע שעבר היה מהגרועים על המגרש.
בכללי יש לו חוסר גדול בהבנת המשחק.
בכללי יש לו חוסר גדול בהבנת המשחק.
-
- קיבל.ה 2311 לייקים
לא פתח טוב את העונה.
צריך לשחק יותר קדימה ולעלות יטתר להתקפה.
נראה שקצת נתקע בחלק של להצטרף להתקפה.
הוא גם כמעט ולא מתחיל התקפות.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
צריך לשחק יותר קדימה ולעלות יטתר להתקפה.
נראה שקצת נתקע בחלק של להצטרף להתקפה.
הוא גם כמעט ולא מתחיל התקפות.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
הבעיה העיקרית שלו שהוא פשוט לא מעורב בכלל בהנעת הכדור.
אז להכניס במקומו שחקן כמו אייזן שהוא נגר פר אקסלנס?
האמצע שלו ושל אייבינדר מזעזע מתחילת העונה.
הייתי שמח לראות את הופמייסטר יותר, למרות שמהקצת שראיתי אותו יש לי הרגשה שהוא שחקן כבד ולא מה שחסר לנו.
אז להכניס במקומו שחקן כמו אייזן שהוא נגר פר אקסלנס?
האמצע שלו ושל אייבינדר מזעזע מתחילת העונה.
הייתי שמח לראות את הופמייסטר יותר, למרות שמהקצת שראיתי אותו יש לי הרגשה שהוא שחקן כבד ולא מה שחסר לנו.
-
- קיבל.ה 291 לייקים
זה לא רק במקומו זה גם יגרור שינוי עמדה לאייבינדר שיוכל לשחק קצת יותר קדימה.
לא חושב שנכון לאייבינדר לשחק את ה6 מאחור זה כאילו מאלץ אותו בכח לשחק לרוחב בשעה שיש לו כדורגל ויכול לתרום יותר בעמדה קצת יותר קדמית.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
אין הגדרה אחרת לאדום הזה חוץ מטמטום.
אני מבין שתוך כדי משחק אתה לא באמת יכול לחשוב 10 פעמים על כל פעולה אבל בחיאת נו מה זה הכניסה הזאת?
מקווה שילמד מזה להבא.
שחקן טוב.
אני מבין שתוך כדי משחק אתה לא באמת יכול לחשוב 10 פעמים על כל פעולה אבל בחיאת נו מה זה הכניסה הזאת?
מקווה שילמד מזה להבא.
שחקן טוב.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2450 לייקים
ספק אם ילמד, כי זה שחקן שכל משחק עושה עבירות טיפשיותטכנית לארז כתב: ↑02 אוקטובר 2021, 20:49 אין הגדרה אחרת לאדום הזה חוץ מטמטום.
מקווה שילמד מזה להבא.
שחקן טוב.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אליאס הוד מעורב בחילוצי כדור דבר שאיבינדר לא...
בכל מקרה חייבים אמצע חזק יותר, אליאס מבחינתי הוא בכלל קשר ימין כמו שהיה טועמה / ג'אררד וכו ולא כל כך מתאים למערך של קלינגר.
בלי קשר לדעתי לא יזיק לו ולאיבינדר לשבת קצת בחוץ ולתת להופמיסטר ושיזן לשחק.
בכל מקרה חייבים אמצע חזק יותר, אליאס מבחינתי הוא בכלל קשר ימין כמו שהיה טועמה / ג'אררד וכו ולא כל כך מתאים למערך של קלינגר.
בלי קשר לדעתי לא יזיק לו ולאיבינדר לשבת קצת בחוץ ולתת להופמיסטר ושיזן לשחק.
-
- קיבל.ה 135 לייקים
הוא לא טוב מתחילת העונה וצריך בעיטה בתחת לספסל
המשתמש על שם רז שלמה
אני ממש אוהב את אליאס.
אבל ההרחקה שלו מהמשחק הבא זה הדבר הכי טוב שקרה לנו אתמול.
אבל ההרחקה שלו מהמשחק הבא זה הדבר הכי טוב שקרה לנו אתמול.
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אין לנו מישהו יותר טוב ממנו במשחק ההגנה.
אבל העבירות שלו בחצי של היריבה לא חכמות בלשון המעטה.
אבל העבירות שלו בחצי של היריבה לא חכמות בלשון המעטה.
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
לוידע....אולי מכל ההרחקה הזו יבינו שמשחק גם עם אייבינדר וגם עם אליאס זו כנראה טעות. אולי.
מכיוון שכל פס חותך את הקישור שלנו, ובמשחק הבא שלומי אזולאי כנראה חוזר יכול להיות שה מה שצריך זה קשר תוקף במקום אחד הגנתי שיפעיל לחץ למעלה.
סה"כ מדובר בבחור צעיר. לוחם אמנם אבל צעיר שעוד ילמד. שיישב קצת בספסל לא יקרה כלום. יש לנו שבועיים לתרגל.
מכיוון שכל פס חותך את הקישור שלנו, ובמשחק הבא שלומי אזולאי כנראה חוזר יכול להיות שה מה שצריך זה קשר תוקף במקום אחד הגנתי שיפעיל לחץ למעלה.
סה"כ מדובר בבחור צעיר. לוחם אמנם אבל צעיר שעוד ילמד. שיישב קצת בספסל לא יקרה כלום. יש לנו שבועיים לתרגל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 472 לייקים
פתח טוב את העונה, לא יציב, לצערו ולצערינו, קלינגר מאמן שלו, אז כנראה שזה לא הולך להשתפר.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אייזן בטווח הרחוק פוטנציאל להיות שחקן הרבה יותר טוב ושלם מאליאס, במקום להשאיל אותו עוד בעונה שעברה ולקבל העונה שחקן בשל יותר, אנחנו בדרך לייבש אותו עונה שניה ולגמור לו את הקריירה ולנו את הפוטנציאל.
-
- קיבל.ה 2311 לייקים
מה ראית באייזן שלא ראית באליאס?האדס כתב:אייזן בטווח הרחוק פוטנציאל להיות שחקן הרבה יותר טוב ושלם מאליאס, במקום להשאיל אותו עוד בעונה שעברה ולקבל העונה שחקן בשל יותר, אנחנו בדרך לייבש אותו עונה שניה ולגמור לו את הקריירה ולנו את הפוטנציאל.
ולא יעזור לנו כלום, יש לנו מאמן שלא יודע לשדרג שחקנים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
ראיתי יכולת חטיפה ואגרסיביות של שחקן עם 10 שנות בוגרים, שדעכה בעיקר בגלל ירידה בביטחון.
ראיתי יכולת השתחררות מלחץ, כולל בדריבל. וראיתי פס סביר.
חוץ מזה - כושר משחק יוצא דופן ומשחק הקרבה.
אני אמרתי כבר בעונה שעלה לבוגרים שחובה להשאיל אותו, כדי שיצבור ביטחון וישתפר בעוד אספקטים של המשחק, בעיקר בניהול המשחק (כיאה לשחקן 6).
מאליאס אני לא רואה שום דבר, כבר שנים אותו דבר. אפשר להמשיך עם זה או שאפשר להתקדם לשחקנים שיש להם סיכוי להיות מובילים באמת. קצת מזכיר לי את ההתפשרות על ניר לקס בזמנו.
אני אמרתי כבר בעונה שעלה לבוגרים שחובה להשאיל אותו, כדי שיצבור ביטחון וישתפר בעוד אספקטים של המשחק, בעיקר בניהול המשחק (כיאה לשחקן 6).
מאליאס אני לא רואה שום דבר, כבר שנים אותו דבר. אפשר להמשיך עם זה או שאפשר להתקדם לשחקנים שיש להם סיכוי להיות מובילים באמת. קצת מזכיר לי את ההתפשרות על ניר לקס בזמנו.
-
- קיבל.ה 2311 לייקים
כנראה שאנחנו לא רואים את אותם משחקים.האדס כתב: ↑03 אוקטובר 2021, 09:04 ראיתי יכולת חטיפה ואגרסיביות של שחקן עם 10 שנות בוגרים, שדעכה בעיקר בגלל ירידה בביטחון.
זה שהיה צריך להשאיל את אייזן, מוסכם.
אבל דריבל?
מה פס סביר? פס אחורה ולרוחב?
אני חושב שהפועל חייבת לשחק עם אייזן,כן!
אליאס לא גרזן.
איינבינדר לא גרזן.
אין לנו שחקן שמחזיק את האמצע.
אומנם אייזן פחות אופנסיבי אבל אם אייבינדר ואזולאי ישחקו יותר חופשי לפני אנחנו נרוויח מזה.
אליאס לא גרזן.
איינבינדר לא גרזן.
אין לנו שחקן שמחזיק את האמצע.
אומנם אייזן פחות אופנסיבי אבל אם אייבינדר ואזולאי ישחקו יותר חופשי לפני אנחנו נרוויח מזה.
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
רשמתי יכולת השתחררות מלחץ כולל דריבל, הכוונה שהוא עשה את זה כשהוא עובר שחקנים, ולא רק מוסר אחורה. אני יכול לחפש לך במשחקים מלאים, אבל באמת שאין לי זמן וכוח לזה.לירון האדום כתב: ↑03 אוקטובר 2021, 09:47כנראה שאנחנו לא רואים את אותם משחקים.האדס כתב: ↑03 אוקטובר 2021, 09:04 ראיתי יכולת חטיפה ואגרסיביות של שחקן עם 10 שנות בוגרים, שדעכה בעיקר בגלל ירידה בביטחון.
אבל דריבל?
פס סביר זה פס אחורה ולרוחב כן, בשביל קשר 6 שעלה מהנוער, זה התחלה טובה. וכמו שרשמתי - הוא צריך להשתפר בניהול המשחק, זה חלק מזה שפס סביר זה לא מספיק טוב.
-
- קיבל.ה 949 לייקים
בין היחידים ששווה הרכב אפילו בקבוצות טובה מאיתנו
long live the zapta
-
- קיבל.ה 2311 לייקים
אליאס במשחקים האחרונים דווקא מסר כמה מסירות ארוכות קדימה שהגיעו ליעדן.האדס כתב: ↑03 אוקטובר 2021, 10:08רשמתי יכולת השתחררות מלחץ כולל דריבל, הכוונה שהוא עשה את זה כשהוא עובר שחקנים, ולא רק מוסר אחורה. אני יכול לחפש לך במשחקים מלאים, אבל באמת שאין לי זמן וכוח לזה.לירון האדום כתב: ↑03 אוקטובר 2021, 09:47כנראה שאנחנו לא רואים את אותם משחקים.האדס כתב: ↑03 אוקטובר 2021, 09:04 ראיתי יכולת חטיפה ואגרסיביות של שחקן עם 10 שנות בוגרים, שדעכה בעיקר בגלל ירידה בביטחון.
אבל דריבל?
פס סביר זה פס אחורה ולרוחב כן, בשביל קשר 6 שעלה מהנוער, זה התחלה טובה. וכמו שרשמתי - הוא צריך להשתפר בניהול המשחק, זה חלק מזה שפס סביר זה לא מספיק טוב.
לא התרשמתי יותר מידי מאייזן, אבל מסכים איתך שעדיף היה שיהיה מושאל
-
- קיבל.ה 291 לייקים
מסכים לגמרי שויתרו מהר מדי וקיצוני מדי על אייזן.האדס כתב: ↑03 אוקטובר 2021, 09:04 ראיתי יכולת חטיפה ואגרסיביות של שחקן עם 10 שנות בוגרים, שדעכה בעיקר בגלל ירידה בביטחון.
מחקו אותו לגמרי ולא ברור לי למה.
אבל שי שחקן שונה ממנו שמשחק קדימה יותר,קלינגר פשוט סגור על אייבינדר כ6 וזו הטעות לדעתי.
-
- קיבל.ה 878 לייקים
אליאס ואיינבינדר הכי חלשים בהפועל מתחילת העונה.
לא מדברים עליהם כי הם ״אליאס״ ו״איינבינדר״
לא מדברים עליהם כי הם ״אליאס״ ו״איינבינדר״
-
- קיבל.ה 516 לייקים
יהיה מעניין לראות את הופמייסטר במקומו בהרכב, יכול להפתיע לטובה לדעתי ותחרות בינהם יכולה לעשות טוב.
-
- קיבל.ה 347 לייקים
לא פתח טוב את העונה, אתמול תפקד פעם ראשונה בתור בלם ועשה את זה לא רע בכלל.
הרוע שלו חסר באמצע המגרש, מקווה שהתחרות אם הופמייסטר תעשה לו טוב ושהוא יחזור ליכולת הטובה שלו.
הרוע שלו חסר באמצע המגרש, מקווה שהתחרות אם הופמייסטר תעשה לו טוב ושהוא יחזור ליכולת הטובה שלו.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
אין מקום להשוואה בינו לבין הופמייסטר. אליאס שחקן יותר טוב בשתי דרגות - במהירות, באגרסיביות, בכוח ובטכניקה. מבחינת איכות מסירה הם כנראה די דומים.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
כן לא רע בכלל, רק פריצה רכב לו על התחת 90 דק׳.
הוא השחקן האחרון שהייתי שם כבלם וזו החלטה שרק מאמן גרוע כמו קלינגר יכול לקבל.
הוא השחקן האחרון שהייתי שם כבלם וזו החלטה שרק מאמן גרוע כמו קלינגר יכול לקבל.
-
- קיבל.ה 347 לייקים
עשה טעות ושילמנו עלייה היום אבל אני אוהב אותו, לא משנה באיזה תפקיד רץ משקיע נותן 200%
השחקן אם הכושר הטוב ביותר בקבוצה לטעמי, רק צריך מאמן נורמלי שישפר אותו והוא יהיה הרבה יותר טוב.
השחקן אם הכושר הטוב ביותר בקבוצה לטעמי, רק צריך מאמן נורמלי שישפר אותו והוא יהיה הרבה יותר טוב.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
עוד משחק שהוכח שהוא לא בלם, אולי נעלה איתו בלם גם מול הפועל ירושלים.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
בול.האדס כתב:עוד משחק שהוכח שהוא לא בלם, אולי נעלה איתו בלם גם מול הפועל ירושלים.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
הצבה שפוגעת בנו פעמיים - גם בהגנה כי הוא לא בלם וגם בקישור כי הדינמיות והאגרסיביות שלו חסרה לנו.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לדעתי אפשר לנסות את אופק ביטון בלם. זה בכלל יהיה בידור.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
הוא לא עשה שום טעות, את הטעות עשה מי שהרכיב אותו בלם.
-
- קיבל.ה 2311 לייקים
הוא קשר לא בלם זה הכל.
וגם בלם שמו אותו בשמאל ואת טרוארה שאין לו משחק רגל בימין.
לכו תבינו
וגם בלם שמו אותו בשמאל ואת טרוארה שאין לו משחק רגל בימין.
לכו תבינו
-
- קיבל.ה 347 לייקים
כי הוא קשר, לקשרים יש בעיה הם רגילים לאגרסביות ולפעמים שאתה מוריד קשר לשחק בלם זה לא עובד טוב.
אם ידין ב 2010 זה עבד לא רע, ידע לעשות את ההפרדה בין קשר לבלם - נדמה לי שזה היה מול ראפיד וינה.
עזוב שאליאס בכללי אגרסיבי יותר מדי גם במרכז המגרש ועושה פאולים מטופשים, אז למה אני מתפלא על הגליץ הזה ברחבה. ועדיין מדובר בשחקן שביום יום מתופקד בעמדה שדורשת הבנה הגנתית ואחראיות, לא שמו שם חלוץ חסר מושג.