קובי רפואה
- covid bryant
- קיבל.ה 61 לייקים
-
- קיבל.ה 336 לייקים
חח הניסנובים ירו לעצמם בראש לפני שיפנו אליו, אבל הלוואי.
נערך לאחרונה על ידי Ron.T ב 25 ספטמבר 2021, 22:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- הפוסט קיבל 2 לייקיםDe Niro • מריו פצ'אלקה
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
-
- קיבל.ה 1707 לייקים
ניסנובס קוסמים אין ספק בזה אשכרה הביאו אותנו למצב שמאמן שהוא בתאכלס ביינוני מאוד הפך לחלום הרטוב של רבים מאוהדי הפועל... איך הם עושים את זה לעזאזאל?
- Sin Queso
- קיבל.ה 443 לייקים
-
- קיבל.ה 291 לייקים
Oh my god
(כזה של צ׳נדלר אם זה עוזר לכם)
(כזה של צ׳נדלר אם זה עוזר לכם)
- De Niro
- קיבל.ה 864 לייקים
אם זה חלום לא ישים , ולדעתי הוא לא ישים ,
אני גם לא רואה מישהו אחר שפנוי כרגע
וזה גם לא על הפרק כרגע , צריך להרגיע את המערכת , ולהתכונן למשחקים הבאים שכולם יהיו קשים , כי אנחנו קבוצת בינונית עד חלשה.
אני גם לא רואה מישהו אחר שפנוי כרגע
וזה גם לא על הפרק כרגע , צריך להרגיע את המערכת , ולהתכונן למשחקים הבאים שכולם יהיו קשים , כי אנחנו קבוצת בינונית עד חלשה.
- הפוסט קיבל לייק אחדgershon
-
- קיבל.ה 1021 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4095 לייקים
מי שראה את המחצית הראשונה מול מכבי פ"ת (ואני בטוח שאלישע צפה) רק כמה קל להכניס כדורים ארוכים לתוך הרחבה שלנו בגלל שאין לנו קישור אחורי מתפקד ויש לנו בלמים איטיים ומסורבלים.
אבל מסתבר שקלינגר כנראה היחיד שלא רואה את זה.
אבל מסתבר שקלינגר כנראה היחיד שלא רואה את זה.
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
להחזיר, ויפה שעה אחת קודם.
חבל למשוך את קלינגר עד איזה דצמבר ואז אולי לפספס אותו.
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
חבל למשוך את קלינגר עד איזה דצמבר ואז אולי לפספס אותו.
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2192 לייקים
הוא יותר טוב מקלינגר, אבל לסגל הזה, עם כמה מנהיגים כאלו שאין לגעור בהם, הוא לא יסתדר
-
- קיבל.ה 472 לייקים
הלוואי ויחזור
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
קודם כל הלוואי!!!
אבל אין סרט בעולם שב-7 מ12 נק' הם יפטרו אותו.
אבל אין סרט בעולם שב-7 מ12 נק' הם יפטרו אותו.
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
-
- קיבל.ה 2192 לייקים
- בז'רנו
- קיבל.ה 528 לייקים
העונה אין טעם.
גם ככה החלאות מתחילים לדבר על שחרורים בגלל החוב לאחמד אעבד.
אם כבר{וזה לא יקרה לצערי}לסגור איתו לעונה הבאה
גם ככה החלאות מתחילים לדבר על שחרורים בגלל החוב לאחמד אעבד.
אם כבר{וזה לא יקרה לצערי}לסגור איתו לעונה הבאה
-
- קיבל.ה 1720 לייקים
קלאסי שהוא לא יסתדר עם בן ביטון ואיינבינדר.
עדיין אם אפשר היה ללחוץ עכשיו על כפתור שעשוה סוויצ' בינו לבין קלינגר מניח ש90% מהאוהדים לוקחים.
ההגנה שלנו על הפנים. אצל רפואה גם אצלינו וגם בקבוצות שאחרינו (אם אני לא טועה) - לא היו הגנות מסננת כמו פה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- De Niro
- קיבל.ה 864 לייקים
גם אצל רפואה ספגנו לא מעט עם בלמים יותר טובים וגם עם גוטליב.טכנית לארז כתב:קלאסי שהוא לא יסתדר עם בן ביטון ואיינבינדר.
עדיין אם אפשר היה ללחוץ עכשיו על כפתור שעשוה סוויצ' בינו לבין קלינגר מניח ש90% מהאוהדים לוקחים.
ההגנה שלנו על הפנים. אצל רפואה גם אצלינו וגם בקבוצות שאחרינו (אם אני לא טועה) - לא היו הגנות מסננת כמו פה.
זו הסיבה שניצלנו מירידה רק שני מחזורים לסיום.
מה שכן , איתו הנענו כדור בחצי שלנו הרבה יותר טוב ועם בטחון.
-
- קיבל.ה 2192 לייקים
ובעיקר מול עידן ורדטכנית לארז כתב: ↑26 ספטמבר 2021, 10:04קלאסי שהוא לא יסתדר עם בן ביטון ואיינבינדר.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אני בטוח שכל מאמן ישראלי גם אם סיים קורס מאמנים אתמול יהיה יותר טוב מכלום שיש לנו על הקווים.
שירחיקו אותו לעוד חצי שנה כבר
שירחיקו אותו לעוד חצי שנה כבר
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4095 לייקים
-
- קיבל.ה 1977 לייקים
שי ברדה נצפה ביציע
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2192 לייקים
-
- קיבל.ה 670 לייקים
אני מציע שתעשה עם עצמך תרגיל, לשבוע. תנסה בלי לזלזל, בוא נראה איך זה יילך לך.
נגיד: ״זורם לי״. בלי לרמוז שיש בפורום אנשים שלא מבינים כדורגל ורוצים את רפואה למרות שהפועל נשארו מחזור אחד לסיום (שתסכים איתי שקצת מוזר שהרבה אנשים חושבים שהוא מאמן טוב למרות שהפועל נשארו רק מחזור אחד לסיום. אולי יש דברים נסתרים ששווה להיפתח אליהם).
-
- קיבל.ה 291 לייקים
חלילה לא מזלזל באף אחד.redrony כתב: ↑06 דצמבר 2021, 11:52אני מציע שתעשה עם עצמך תרגיל, לשבוע. תנסה בלי לזלזל, בוא נראה איך זה יילך לך.
נגיד: ״זורם לי״. בלי לרמוז שיש בפורום אנשים שלא מבינים כדורגל ורוצים את רפואה למרות שהפועל נשארו מחזור אחד לסיום (שתסכים איתי שקצת מוזר שהרבה אנשים חושבים שהוא מאמן טוב למרות שהפועל נשארו רק מחזור אחד לסיום. אולי יש דברים נסתרים ששווה להיפתח אליהם).
הסיבה שהרבה אנשים אהבו את רפואה זה כי הוא לא זרם או חישבן לניסנובס.
שזו סיבה טובה סה״כ, אבל קצת מודעות.
-
- קיבל.ה 873 לייקים
אולי חלק לא רצו למות מהכדורגל ששיחקנו איתו, לפחות לפרקים?
-
- קיבל.ה 332 לייקים
ממש לא הסיבה, בטח לא של הרבה.BRUNO CONTI כתב: ↑06 דצמבר 2021, 12:59חלילה לא מזלזל באף אחד.redrony כתב: ↑06 דצמבר 2021, 11:52אני מציע שתעשה עם עצמך תרגיל, לשבוע. תנסה בלי לזלזל, בוא נראה איך זה יילך לך.
- הפוסט קיבל לייק אחדKingAlpaca
-
- קיבל.ה 670 לייקים
לא, הסיבות שאנשים אהבו את רפואה כי הוא המאמן היחידי מאז רב״ש שהפועל שיחקו תחתיו כדורגל נורמלי והמאמן היחידי שאפשר היה להמשיך איתו משהו.BRUNO CONTI כתב: ↑06 דצמבר 2021, 12:59חלילה לא מזלזל באף אחד.redrony כתב: ↑06 דצמבר 2021, 11:52אני מציע שתעשה עם עצמך תרגיל, לשבוע. תנסה בלי לזלזל, בוא נראה איך זה יילך לך.
- הפוסט קיבל 6 לייקיםdino • ההוא שאמרו לו • רדפוקס • כרובית • יפתח16 • SickleCell
-
- קיבל.ה 291 לייקים
על זה אםשר להתווכח והתווכחנו מסםיק.redrony כתב: ↑06 דצמבר 2021, 14:08לא, הסיבות שאנשים אהבו את רפואה כי הוא המאמן היחידי מאז רב״ש שהפועל שיחקו תחתיו כדורגל נורמלי והמאמן היחידי שאפשר היה להמשיך איתו משהו.BRUNO CONTI כתב: ↑06 דצמבר 2021, 12:59חלילה לא מזלזל באף אחד.redrony כתב: ↑06 דצמבר 2021, 11:52
אני מציע שתעשה עם עצמך תרגיל, לשבוע. תנסה בלי לזלזל, בוא נראה איך זה יילך לך.
לעולם לא נדע מה היה יכול לקרות אם…
אלא רק מה קרה עובדתית בזמן שאימן.
הוא לא היה רע אבל גם לא כזה טוב כמו שעושים ממנו פה.
זו דעתי בכל אופן
-
- קיבל.ה 670 לייקים
נו אבל זה ההבדל ביננוBRUNO CONTI כתב: ↑06 דצמבר 2021, 15:09על זה אםשר להתווכח והתווכחנו מסםיק.redrony כתב: ↑06 דצמבר 2021, 14:08לא, הסיבות שאנשים אהבו את רפואה כי הוא המאמן היחידי מאז רב״ש שהפועל שיחקו תחתיו כדורגל נורמלי והמאמן היחידי שאפשר היה להמשיך איתו משהו.BRUNO CONTI כתב: ↑06 דצמבר 2021, 12:59
חלילה לא מזלזל באף אחד.
זו דעתי בכל אופן
אתה מסתכל רק על מה קרה עכשיו, אני מסתכל על פוטנציאל בהתאם למה שאני רואה. ההסתכלות על מה קרה עכשיו היא בדיוק התחלואה של הכדורגל הישראלי. בגלל זה מביאים את ניסו אביטן אחרי 2 עונות טובות בחדרה בלי לחשוב: הוא מתאים להפועל, הוא מתאים לסגנון המשחק שלה, לשאיפות שלה?
לא, עשה כך וכך נקודות עם קבוצה עם כך וכך תקציב בוא נביא אותו. ואותו דבר הפוך ראה מקרה רב״ש. היה לו תקציב גבוה, הביא את שכטר ועף מאירופה, כשלון.
אפילו אתה כתבת העונה (סליחה שאני זוכר את זה) אחרי שני משחקים שאשדוד הפסידו שרב״ש לא יכול בלי שחקנים, ואחרי 11 משחקים הוא ייצב את הקבוצה בצורה מדהימה, משחק כדורגל, תצוגות יפות נגד חיפה ומכבי.
לדעת אי אפשר אף פעם, אפשר רק להעריך ואם ההערכה מתבססת רק על תוצאות נקודתיות (גם אם זה לאורך עונה), היא תהיה ברב המקרים מוטעית
-
- קיבל.ה 291 לייקים
הארכיון זוכר וזה בסדר…redrony כתב: ↑06 דצמבר 2021, 15:17נו אבל זה ההבדל ביננוBRUNO CONTI כתב: ↑06 דצמבר 2021, 15:09על זה אםשר להתווכח והתווכחנו מסםיק.
זו דעתי בכל אופן
אתה מסתכל רק על מה קרה עכשיו, אני מסתכל על פוטנציאל בהתאם למה שאני רואה. ההסתכלות על מה קרה עכשיו היא בדיוק התחלואה של הכדורגל הישראלי. בגלל זה מביאים את ניסו אביטן אחרי 2 עונות טובות בחדרה בלי לחשוב: הוא מתאים להפועל, הוא מתאים לסגנון המשחק שלה, לשאיפות שלה?
לא, עשה כך וכך נקודות עם קבוצה עם כך וכך תקציב בוא נביא אותו. ואותו דבר הפוך ראה מקרה רב״ש. היה לו תקציב גבוה, הביא את שכטר ועף מאירופה, כשלון.
אפילו אתה כתבת העונה (סליחה שאני זוכר את זה) אחרי שני משחקים שאשדוד הפסידו שרב״ש לא יכול בלי שחקנים, ואחרי 11 משחקים הוא ייצב את הקבוצה בצורה מדהימה, משחק כדורגל, תצוגות יפות נגד חיפה ומכבי.
לדעת אי אפשר אף פעם, אפשר רק להעריך ואם ההערכה מתבססת רק על תוצאות נקודתיות (גם אם זה לאורך עונה), היא תהיה ברב המקרים מוטעית
רק שכמדומני לאחר שני המחזורים הללו הגיעו כמה וכמה שחקנים לאשדוד.
וכן אני עומד על זה גם עכשיו שבלי שחקנים טובים מאמן יתקשה מן הסתם.
זה שרבש מאמן טוב מקלינגר אין ויכוח בכלל.
ועדיין יש הבדל גדול מאד ואת זה צריך להבין כי זו נקודת המוצא כאן,לאמן את אשדוד לא דומה לאמן את הפועל.
הפסד שניים באשדוד בתחילת עונה לא יעשו אחוז רעש תקשורתי וקהל לעומת בהפועל.
אני בעד תהליכים,אני רק לא ראיתי אז אצל רפואה את מה שאתה ואחרים כאן טוענים,זה לא ברמה שבחנתי רק תוצאתית אלא באמת לא הבחנתי במשהו עתידי איתו.
שוב,יכול להיות שטעיתי יכול להיות שלא אין לדעת
-
- קיבל.ה 332 לייקים
אפרופו אשדוד קני סייף חתיכת שחקן שיכולנו להביא בכלום כסף