נכון. אבל היו אולטראס. גם אם אלה לא אותם אנשים שנמצאים שם היום.
גם אז אנחנו היינו הספיח לכדורגל.
אני זוכר משחק שאנחנו אירחנו באולם ברמת השרון (לא זוכר באיזה ליגה זה היה) ובגלל שהיה משחק כדורגל באותו זמן הם לא הגיעו עד המחצית השניה או הרבע הרביעי.
עופר ינאי
- רדנקו
- קיבל.ה 2015 לייקים
-
Nati
- קיבל.ה 2406 לייקים
במשחקי הפלייאוף שהייתי בהם נגד ירושלים ראיתי הרבה מאוד אוהדים מבוגרים (מה שלא היה בשנים קודמות בדרייב אין).אלו אוהדים שאהדו את הפועל הרבה לפני כל ילדי האולטראס.
- סומך
- קיבל.ה 1584 לייקים
זה היה גם בשנה שעברה במשחק החוץ נגד נתניה.
עד הרבע השלישי היציע שמאחורי הסל היה ריק וכשנגמר משחק הכדורגל, האולטראס הגיעו
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
bambo_leo
- קיבל.ה 194 לייקים
היה במקביל משחק גביע בוסרמיל אם אינני טועה
ניצחנו בהארכה משער של שלומי ארבייטמן.
נערך לאחרונה על ידי bambo_leo ב 25 נובמבר 2025, 12:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Spiderman
- קיבל.ה 100 לייקים
חחחחחח לך תעשה חמוצים.איש גדול כתב: ↑25 נובמבר 2025, 08:56אתה יכול להתכחש למציאות עד מחרתיים זה לא ישנה את העובדה ש-90% ממי שהיה הולך למשחקים בליגות הנמוכות היום לא מגיע ליד אליהו.בני12 כתב: ↑24 נובמבר 2025, 22:05מכיוון שחוזרים שוב ושוב על השטות הזאת שהם הקימו את המועדון בליגה ב' אז נזכיר שאיש גדול כתב: ↑24 נובמבר 2025, 21:41
ברור שאני עושה להם הנחות
מדובר באנשים שחיים ונושמים הפועל בכל דקה ביום, אנשים שהקימו את הקבוצה בליגה ב' והלכו איתה לכל מקום אפשרי.
גם כל הסיפורים על אובדן שליטה במועדון זה שטויות , מי שקצת מכיר את הפרטים יודע שהאולטראס יכלו לקבל את כל מה שהם היו רגילים לקבל ויותר.
הסיפור היה יד אליהו נטו ומשם זה התגלגל לעוד מקומות.
אני חושב שמובילי המחאה חשבו שהמחאה שלהם תוביל למקום אחר והיום הם כבר כל כך עמוק בתוך המחאה שהם לא יכולים לנשום רגע ולחשב מסלול מחדש, האגו שלהם לא יתן להם.
אז חלק בחרו להמשיך לכתוב שטויות בטוויטר וחלק בחרו להרים ידיים ופשוט להתנתק מהסל.
מבאס שזה המצב אבל זה המצב , אבל להגיד שהם לא אוהדי הפועל זה בדיחה
א. רוב האנשים באולטראס היום היו במכסימום בבית ספר יסודי כשהעמותה הוקמה
ב. רוב האנשים שהלכו אחרי הקבוצה מליגה ב', לא שייכים לאולטראס ועדיין הולכים אחריה גם היום
לנושא השליטה, הכוונה לא רק לכרטיסים אלא ל"זכות" להתנהג באלימות, להתעמת עם המשטרה, לזרוק חפצים למגרש או בקיצור לגרום לקנסות, רדיוסים והורדת נקודות ולשים זין על הקהל הרחב
אני שם בצד מי קשור ומי לא קשור לאולטראס אבל רוב מי שהגיע למשחקים בליגות הנמוכות וגם רוב מי שנוסע לכל משחק חוץ מחרים היום.
רואים את זה בביקוש לכרטיסים למשחקי חוץ בבירור.
נשים בצד רגע את ההצדקה או חוסר ההצדקה למחאה אבל מה שאמרתי אלה עובדות.
אני הייתי עם אוסישקין מיום הקמתה.
עופר מלך הפועל
-
איש גדול
- קיבל.ה 345 לייקים
איפה אמרתי שבמשחקי חוץ בליגות הנמוכות היו מגיעים אלף איש?רדנקו כתב: ↑25 נובמבר 2025, 10:54כל האנשים שאני מכיר היום ביד אליהו היו עם הפועל בליגות הנמוכות. רובם המוחלט נסעו לכל משחק חוץ ואלה רוב האנשים שאני מכיר בקהל.איש גדול כתב: ↑25 נובמבר 2025, 08:56אתה יכול להתכחש למציאות עד מחרתיים זה לא ישנה את העובדה ש-90% ממי שהיה הולך למשחקים בליגות הנמוכות היום לא מגיע ליד אליהו.בני12 כתב: ↑24 נובמבר 2025, 22:05
מכיוון שחוזרים שוב ושוב על השטות הזאת שהם הקימו את המועדון בליגה ב' אז נזכיר ש
א. רוב האנשים באולטראס היום היו במכסימום בבית ספר יסודי כשהעמותה הוקמה
ב. רוב האנשים שהלכו אחרי הקבוצה מליגה ב', לא שייכים לאולטראס ועדיין הולכים אחריה גם היום
לנושא השליטה, הכוונה לא רק לכרטיסים אלא ל"זכות" להתנהג באלימות, להתעמת עם המשטרה, לזרוק חפצים למגרש או בקיצור לגרום לקנסות, רדיוסים והורדת נקודות ולשים זין על הקהל הרחב
אני שם בצד מי קשור ומי לא קשור לאולטראס אבל רוב מי שהגיע למשחקים בליגות הנמוכות וגם רוב מי שנוסע לכל משחק חוץ מחרים היום.
יש לי חדשות בשבילך - למשחקי חוץ לא היו מגיעים אלף איש בליגות הנמוכות. היו מגיעים אולי מאה-מאתיים איש. חצי מהם אולטראס והחצי השני אוהדים רגילים כמוני.
רוב מי שהגיע למשחקי חוץ בליגת העל היו האולטראס בין היתר כי הם היו מקבלים כרטיסים לפני כולם והעובדה שהקדימות הזו הופסקה היא אחת הסיבות המרכזיות למסע ההסתה נגד עופר.
אז לדבר על כך שרוב מי שהיה מגיע לליגות הנמוכות לא מגיע ליד אליהו זה חתיכת קשקוש.
עכשיו אני ממש לא נכנסתי לשיחה הזאת בשביל להתווכח.
אני יודע מה האמת וזה מספיק לי.
כל הרעיון היה להרגיע קצת תדיבור על המוחים ולא לזלזל באהדה שלהם להפועל.
-
בני12
- קיבל.ה 2218 לייקים
לא זלזלו בהם אלא בטענה שלהם שהם הקימו את הקבוצה ותומכי עופר הם מכביסטים שהצטרפו לפני שנתייםאיש גדול כתב: ↑25 נובמבר 2025, 14:14איפה אמרתי שבמשחקי חוץ בליגות הנמוכות היו מגיעים אלף איש?רדנקו כתב: ↑25 נובמבר 2025, 10:54כל האנשים שאני מכיר היום ביד אליהו היו עם הפועל בליגות הנמוכות. רובם המוחלט נסעו לכל משחק חוץ ואלה רוב האנשים שאני מכיר בקהל.איש גדול כתב: ↑25 נובמבר 2025, 08:56
אתה יכול להתכחש למציאות עד מחרתיים זה לא ישנה את העובדה ש-90% ממי שהיה הולך למשחקים בליגות הנמוכות היום לא מגיע ליד אליהו.
יש לי חדשות בשבילך - למשחקי חוץ לא היו מגיעים אלף איש בליגות הנמוכות. היו מגיעים אולי מאה-מאתיים איש. חצי מהם אולטראס והחצי השני אוהדים רגילים כמוני.
רוב מי שהגיע למשחקי חוץ בליגת העל היו האולטראס בין היתר כי הם היו מקבלים כרטיסים לפני כולם והעובדה שהקדימות הזו הופסקה היא אחת הסיבות המרכזיות למסע ההסתה נגד עופר.
אז לדבר על כך שרוב מי שהיה מגיע לליגות הנמוכות לא מגיע ליד אליהו זה חתיכת קשקוש.
- רדנקו
- קיבל.ה 2015 לייקים
אתה אומר ש-90% ממי שהיה בליגות הנמוכות לא מגיע ליד אליהו.איש גדול כתב: ↑25 נובמבר 2025, 14:14איפה אמרתי שבמשחקי חוץ בליגות הנמוכות היו מגיעים אלף איש?רדנקו כתב: ↑25 נובמבר 2025, 10:54כל האנשים שאני מכיר היום ביד אליהו היו עם הפועל בליגות הנמוכות. רובם המוחלט נסעו לכל משחק חוץ ואלה רוב האנשים שאני מכיר בקהל.איש גדול כתב: ↑25 נובמבר 2025, 08:56
אתה יכול להתכחש למציאות עד מחרתיים זה לא ישנה את העובדה ש-90% ממי שהיה הולך למשחקים בליגות הנמוכות היום לא מגיע ליד אליהו.
חוץ מזה שזה לא נכון, זה לא רלבנטי כי היה מדובר במאה-מאתיים איש.
זה לא משהו שיש לו משמעות במצב הנוכחי, גם אם היה נכון.
-
Spiderman
- קיבל.ה 100 לייקים
אז אתה עושה ההפך.איש גדול כתב: ↑25 נובמבר 2025, 14:14איפה אמרתי שבמשחקי חוץ בליגות הנמוכות היו מגיעים אלף איש?רדנקו כתב: ↑25 נובמבר 2025, 10:54כל האנשים שאני מכיר היום ביד אליהו היו עם הפועל בליגות הנמוכות. רובם המוחלט נסעו לכל משחק חוץ ואלה רוב האנשים שאני מכיר בקהל.איש גדול כתב: ↑25 נובמבר 2025, 08:56
אתה כמו בוט לא מוצלח.
שתיקה שווה זהב לפעמים.
עופר מלך הפועל
-
איש גדול
- קיבל.ה 345 לייקים
קח תעצה האחרונה שנתת גם על עצמךSpiderman כתב: ↑25 נובמבר 2025, 15:30אז אתה עושה ההפך.איש גדול כתב: ↑25 נובמבר 2025, 14:14איפה אמרתי שבמשחקי חוץ בליגות הנמוכות היו מגיעים אלף איש?רדנקו כתב: ↑25 נובמבר 2025, 10:54
כל האנשים שאני מכיר היום ביד אליהו היו עם הפועל בליגות הנמוכות. רובם המוחלט נסעו לכל משחק חוץ ואלה רוב האנשים שאני מכיר בקהל.
אתה כמו בוט לא מוצלח.
שתיקה שווה זהב לפעמים.
-
איש גדול
- קיבל.ה 345 לייקים
תראה בגדול אפשר היה להמשיך להתווכח כי משחקי החוץ מראים בירור את החיסרון של המחרימים.רדנקו כתב: ↑25 נובמבר 2025, 15:29אתה אומר ש-90% ממי שהיה בליגות הנמוכות לא מגיע ליד אליהו.איש גדול כתב: ↑25 נובמבר 2025, 14:14איפה אמרתי שבמשחקי חוץ בליגות הנמוכות היו מגיעים אלף איש?רדנקו כתב: ↑25 נובמבר 2025, 10:54
כל האנשים שאני מכיר היום ביד אליהו היו עם הפועל בליגות הנמוכות. רובם המוחלט נסעו לכל משחק חוץ ואלה רוב האנשים שאני מכיר בקהל.
חוץ מזה שזה לא נכון, זה לא רלבנטי כי היה מדובר במאה-מאתיים איש.
זה לא משהו שיש לו משמעות במצב הנוכחי, גם אם היה נכון.
אבל אין טעם.
בוא נסכם שגם המחרימים וגם המגיעים ליד אליהו אוהדי הפועל שרוצים בטובתה והכי טוב להפועל זה שכולם יגיעו.
- רדנקו
- קיבל.ה 2015 לייקים
אף אחד לא מתווכח עם העובדה שיש מחרימים.
אף אחד גם לא מתווכח עם זה שרוב המגיעים למשחקי החוץ היו האולטראס.
אני לא מסכים אתך שכל המחרימים רוצים בטובתה של הפועל ושהכי טוב שיגיעו, אבל אסכים שזה נכון לגבי חלק גדול מהם.
אף אחד גם לא מתווכח עם זה שרוב המגיעים למשחקי החוץ היו האולטראס.
אני לא מסכים אתך שכל המחרימים רוצים בטובתה של הפועל ושהכי טוב שיגיעו, אבל אסכים שזה נכון לגבי חלק גדול מהם.
- הפועל
- קיבל.ה 2057 לייקים
- יצירת קשר:
רוב המגיעים למשחקי חוץ מעולם לא היו אולטראס.
לא בליגות הנמוכות, לא בגבוהות, ולא בשום מקום
לא בליגות הנמוכות, לא בגבוהות, ולא בשום מקום
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
redead
- קיבל.ה 670 לייקים
נוסיף לכם קצת שמן למדורה
יש היום נגד ריאל בבולגריה הרחוקה יותר אוהדי הפועל מאשר היו בהרבה משחקי חוץ לפני החרם
יש היום נגד ריאל בבולגריה הרחוקה יותר אוהדי הפועל מאשר היו בהרבה משחקי חוץ לפני החרם
-
Niro
- קיבל.ה 1854 לייקים
אם יש לך בעיית סאונד בטלוויזיה יש לי אחלה טכנאי אם אתה צריך
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1206 לייקים
תודה על ההמלצה אח יקר
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1206 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1714 לייקים
תגידו, משעמם לכם?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!