אנחנו מועדון עם כסף, לא טבריה.RedDrifter כתב: ↑29 מאי 2026, 16:26הבעיה המרכזית עם בואטנג לדעתי היא שיהיה מאוד קשה להיפטר ממנו מאחר והוא בצניחה חופשית בקריירה בשנים האחרונות והשכר המופקע שהוא מקבל מאיתנו (לדעתי הוא ההחתמה הרעה ביותר שעשינו בשנתיים האחרונות)D&3 כתב: ↑29 מאי 2026, 16:17צריך לזכור שגם להביא שחקן חדש זה הימור, ולצערנו ניקח אחד כזה בדמות המחליף של לואיזו.הוקיץ' כתב: ↑29 מאי 2026, 15:57 הבעיה הכי גדולה בלהשאיר את קרייב, בואטנג וסילבה, כפי שאכן מסתמן כרגע, היא שאתה לוקח שלושה הימורים במקביל.
הרי יש לך פה שלושה שחקנים שנתנו עונה איפשהו בין סבירה לחלשה ואתה בונה על זה שבנסיבות אחרות הם יוציאו יותר מעצמם. בין אם זה בגלל שהם יתחילו את העונה עם הקבוצה ויעשו הכנה מסודרת לעונה (יחד עם הביטחון וההמשכיות של עונה שנייה), או בין אם בגלל שהקבוצה תיבנה בצורה יותר מאוזנת, נניח.
כל אחד מהם הוא הימור שאני באופן אישי לא הייתי לוקח, אבל שבפני עצמו הוא סביר. לקחת את שלושתם ביחד זה לא חכם בעיני.
להחליף ארבעה זרים זה כבר ממש הימור, ובעיני תהיה טעות.
זה גם המדד שצריך לבחון, מה הסיכוי שהתחליף יתרום יותר מהשחקן שנחליף, ובעיניי אצל קרייב זה עולם אחר מאצל השניים האחרים, ואני לא רואה אותו מוחלף בחיים.
אצל שאנדה זה הכי נו בריינר בעיניי, ולא צריך לתת לשני משחקים האחרונים לסנוור אותנו.
בואטנג זה הכי חידה בעיני, כי אצלו הכי פשוט קשה בעיני להגיד שמה שראינו זה מה שנקבל( בניגוד לשאנדה, שבעיניי זה זה זה ).
אין קבוצה שתקלוט אותו? לסכם איתו על התרת חוזה ולתת לו x משכורות ושלום על ישראל.
לא מצליח להבין איך בונים עליו כחלוץ פותח.