טכנית לארז כתב: ↑15 ינואר 2026, 19:17
טוב אז אחרי הכאב הנוראי הזה אני אגיד שאני אופטימי לגבי העתיד של הפועל.
כן זה כואב מאוד מן הסתם, אבל אנחנו במגמת עליה וזה העיקר.
זה היה הדרבי הראשון שלנו בעידן ספרא, אחרי שמאז קיץ 2014 אנחנו קבוצת אמצע במקרה הטוב בליגה פה.
צריך להישאר בפרופורציות. הכי חשוב שספרא פה. יותר מאם ניצחנו אותם בפנדלים בשמינית גמר גביע או לא.
אני מבואס מאוד היום, אבל צריך להסתכל בצורה הגיונית.
הלוואי הייתי מסוגל להיות אופטימי כמוך.
זה שהפערים הצטמצמו זה בעיקר כי זאת מכבי הכי חלשה ב10 שנים האחרונות, עונה קודמת הם יחזרו להיות יותר טובים בהרבה.
לצערי עם המאמן שלנו שחושב רק הגנה לא נגיע יותר מידי רחוק.
מסכים איתך שספרא זאת הדמות הכי קריטית וחשובה במועדון, לא פחות מנכס.
כותרת קטנה ושולית ב-YNET https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... k6hwo8s11l
אוהדי מכבי עשו לינץ' בעובדי שטיפת רכב ערבים ליד האיצטדיון אתמול.
מקווה שזה לא יוריד לנו נקודות או ייתן לנו טכני, או יעצור את ההגעה של קהל חוץ לדרבי הבא.
jonati כתב: ↑15 ינואר 2026, 23:42
כותרת קטנה ושולית ב-YNET https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... k6hwo8s11l
אוהדי מכבי עשו לינץ' בעובדי שטיפת רכב ערבים ליד האיצטדיון אתמול.
מקווה שזה לא יוריד לנו נקודות או ייתן לנו טכני, או יעצור את ההגעה של קהל חוץ לדרבי הבא.
זה היה הדרבי הראשון שלנו בעידן ספרא, אחרי שמאז קיץ 2014 אנחנו קבוצת אמצע במקרה הטוב בליגה פה.
צריך להישאר בפרופורציות. הכי חשוב שספרא פה. יותר מאם ניצחנו אותם בפנדלים בשמינית גמר גביע או לא.
זה שהפערים הצטמצמו זה בעיקר כי זאת מכבי הכי חלשה ב10 שנים האחרונות, עונה קודמת הם יחזרו להיות יותר טובים בהרבה.
אפשר לחשוב שברגיל הם אולימפיק ליון ועכשיו הם כאלה גרועים. הם לא כאלה גרועים כמו שעושים מהם במונחים של ליגה ישראלית. עדיין הם באו לדרבי הזה פייבוריטים כן?
אני זוכר אותם גם כאלה "גרועים" בעונות אחרות כשב"ש וחיפה היה דו ספרתי מהם ועדיין יחסי הכוחות היו אחרים לגמרי.
60 דקות ב11 על 11 היה 1-1 (אחרי מחצית נוראית ראשונה).
ישבנו עליהם אח"כ שעה מל 10 ולא הבקענו כי כנראה אין לנו איכות לשים מולם גול כשהם מסתגרים ובלי טוריאל. לא הגענו למספיק מצבים טובים בשעה הזאת.
פנדלים זה פנדלים.
מבאס מאוד אבל גם אתה אמור להשתפר, זו הנקודה שלי. כי ספרא פה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
אפשר לחשוב שברגיל הם אולימפיק ליון ועכשיו הם כאלה גרועים. הם לא כאלה גרועים כמו שעושים מהם במונחים של ליגה ישראלית. עדיין הם באו לדרבי הזה פייבוריטים כן?
אני זוכר אותם גם כאלה "גרועים" בעונות אחרות כשב"ש וחיפה היה דו ספרתי מהם ועדיין יחסי הכוחות היו אחרים לגמרי.
ישבנו עליהם אח"כ שעה מל 10 ולא הבקענו כי כנראה אין לנו איכות לשים מולם גול כשהם מסתגרים ובלי טוריאל. לא הגענו למספיק מצבים טובים בשעה הזאת.
פנדלים זה פנדלים.
שלא תבין אותי לא נכון, הם הכי גרועים ב10 שנים האחרונות אבל הם עדיין יותר טובים ממך.
עד האדום מכבי יותר שלטו בכדור וניסו לשחק כדורגל כי מדקה 15 בערך הפועל רק התבנקרה ויצאה למעברים.
פנדלים זה פנדלים.
שלא תבין אותי לא נכון, הם הכי גרועים ב10 שנים האחרונות אבל הם עדיין יותר טובים ממך.
עד האדום מכבי יותר שלטו בכדור וניסו לשחק כדורגל כי מדקה 15 בערך הפועל רק התבנקרה ויצאה למעברים.
מדקה 20 עד המחצית היינו על הפנים, מסכים כמובן.
חצי שני לא התחיל אותו דבר. לא קיבלנו את הגול בדקות שהם ישבו עלינו או משהו. גם האדום שלהם הגיע בזכות זה שיש לך היום שחקנים שפעם לא היו לך. הם לא קיבלו אדום דקה 60 כי מישהו שם הוריד בוקס לשחקן שלנו או משהו כזה, הם קיבלו אדום של כדורגל.
במצב הרגיל גם מה שהם כרגע היה מספיק להם כדי לנצח את איינבינדר או דגני. המצב שונה היום. והיום עצוב ומבאס בגלל שלשום, אבל לצד זה הפועל עם בעלים שבא לקחת אותה קדימה, והיא מתקדמת. צריך לדעת את זה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
נתן הצלה סבבה
הכל הלך מושלם... עד לרגע האחרון. באמת שקשה להאשים מישהו בכל מה שקשור לפנדלים, זה היה ענין של הצלה אדירה ו-20 ס״מ.
בכל מה שקשור לשעה שלמה שהייתה לנו לנצח בלי להגיע לפנדלים... זה כבר סיפור אחר של חוזר יכולת.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
נתן הצלה סבבה
הכל הלך מושלם... עד לרגע האחרון. באמת שקשה להאשים מישהו בכל מה שקשור לפנדלים, זה היה ענין של הצלה אדירה ו-20 ס״מ.
בכל מה שקשור לשעה שלמה שהייתה לנו לנצח בלי להגיע לפנדלים... זה כבר סיפור אחר של חוזר יכולת.
אני חושב שבכל הפנדלים חוץ מאחד או שניים צור הלך לפינה הלא נכונה, הוא הימר לחלוטין.
לעומתו מליקה גם בפנדלים שנכנסו הלך כמעט תמיד לצד הנכון.
מעל 12 שנים בלי ניצחון עליהם והוא מדבר על האקראיות של הכדורגל.. שיהיה בריא
היינו קבוצה גרועה רוב השנים הללו. זה לא באמת קשור לשנה הזו, בה יש לנו קבוצת כמעט בצמרת הליגה.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
מעל 12 שנים בלי ניצחון עליהם והוא מדבר על האקראיות של הכדורגל.. שיהיה בריא
היינו קבוצה גרועה רוב השנים הללו. זה לא באמת קשור לשנה הזו, בה יש לנו קבוצת כמעט בצמרת הליגה.
לי זה הרגיש כמו המשך ישיר של המסורת במיוחד לאור האימפוטנטיות מול מכבי מהחלשות בשנים האחרונות במשחק בית עם יתרון מספרי מדקה 65 ואז גם פנדל מכריע אנחנו לא מצליחים להכניס
אני שמתי לב לעניין בפנדלים של אסף צור ולא רק בדרבי
הוא תמיד מניח את המגבת שלו בפינה מסוימת, ומזנק לפינה של המגבת, כאילו שזה איזה תרגיל פסיכולגי שהוא מנסה לעשות.
הוא תמיד מניח את המגבת שלו בפינה מסוימת, ומזנק לפינה של המגבת, כאילו שזה איזה תרגיל פסיכולגי שהוא מנסה לעשות.
שוער אחד מקבל בקבוק עם המיקומים המשוערים של הבועטים ושוער אחר משתמש באמונות תפלות עלובות
ב11 שחקנים מכבי הגיעו עד דקה 65 ל3 הזדמנוית בדיוק. מתי זה היה ב10 האחרונות?
מתי זה קרה ב10 האחרונות שהפועל עולים לדרבי פעם ראשונה בלי פיק ברכיים ונלחמו כמו גברים?
מתי קרה שמכבי מקבלים אדומים בדרבי?
מתי זה קרה שאוהדי מכבי חוששים מהדרבי?
מכבי חלשה או לא אפשר גם להגיד אותו דבר על הפועל שזאת הייתה הפועל הכי חלשה ב10 האחרונות - התקופה הזאת נגמרה, אוהדי מרגישים ויודעים את זה טוב מאוד, דיברו איתי כמה אוהדי מכבי אחרי הדרבי והודו שלמרות הניצחון שלהם הם מרגישים משהו שונה בהפועל.
הפועל עוד תפסיד דרבים אבל הפועל בוודאות הולכת לנצח דרבים, הסיבה היחידה שלא ניצחנו זה חוסר מזל וחוסר חלוץ שיודע לשים גול זה הכל.
עוד שבוע עוד דרבי, מיאמבו או לא, אפשר לנצח אותם, ואני מוכן להתערב שהם יקבלו עוד הפסד מאיתנו העונה.
tormenta כתב: ↑17 ינואר 2026, 18:46
רק אני ראיתי פה סוג של ניצחון?
ב11 שחקנים מכבי הגיעו עד דקה 65 ל3 הזדמנוית בדיוק. מתי זה היה ב10 האחרונות?
מתי זה קרה ב10 האחרונות שהפועל עולים לדרבי פעם ראשונה בלי פיק ברכיים ונלחמו כמו גברים?
מתי קרה שמכבי מקבלים אדומים בדרבי?
מתי זה קרה שאוהדי מכבי חוששים מהדרבי?
מכבי חלשה או לא אפשר גם להגיד אותו דבר על הפועל שזאת הייתה הפועל הכי חלשה ב10 האחרונות - התקופה הזאת נגמרה, אוהדי מרגישים ויודעים את זה טוב מאוד, דיברו איתי כמה אוהדי מכבי אחרי הדרבי והודו שלמרות הניצחון שלהם הם מרגישים משהו שונה בהפועל.
הפועל עוד תפסיד דרבים אבל הפועל בוודאות הולכת לנצח דרבים, הסיבה היחידה שלא ניצחנו זה חוסר מזל וחוסר חלוץ שיודע לשים גול זה הכל.
עוד שבוע עוד דרבי, מיאמבו או לא, אפשר לנצח אותם, ואני מוכן להתערב שהם יקבלו עוד הפסד מאיתנו העונה.
שוער אחד מקבל בקבוק עם המיקומים המשוערים של הבועטים ושוער אחר משתמש באמונות תפלות עלובות
מרשים
אני דווקא די בטוח שהוא קיבל את אותו שליף ועבד לפי זה. מה לעשות שזה לא מדע מדויק
עד המ!!ת הפועל כתב: ↑17 ינואר 2026, 19:03
משהו אכן השתנה בהפועל, ועדיין נקבל מינימום שלישייה בדרבי הקרוב. אנחנו עוד לא שם.
למה שתקבל שלישייה? יש קבוצה העונה שניצחה אותנו יותר מהפרש של גול 1? האם התבזינו בהפסדים לגדולות? לא היינו טובים בחלק מהמשחקים אבל לא התבזינו.
אין צורך לחפש היגיון. דרבי ״חוץ״ מלא בצהובים, סביר להניח שנשלשל במכנסיים כמו שהתרגלנו. גם אם לא הפסדנו ביותר משער אחד ולא התבזינו, תמיד יש פעם ראשונה, ותמיד מכבי תשמח להיות הראשונה לעשות לנו את זה.
עד המ!!ת הפועל כתב: ↑17 ינואר 2026, 19:03
משהו אכן השתנה בהפועל, ועדיין נקבל מינימום שלישייה בדרבי הקרוב. אנחנו עוד לא שם.
למה שתקבל שלישייה? יש קבוצה העונה שניצחה אותנו יותר מהפרש של גול 1? האם התבזינו בהפסדים לגדולות? לא היינו טובים בחלק מהמשחקים אבל לא התבזינו.
אין צורך לחפש היגיון. דרבי ״חוץ״ מלא בצהובים, סביר להניח שנשלשל במכנסיים כמו שהתרגלנו. גם אם לא הפסדנו ביותר משער אחד ולא התבזינו, תמיד יש פעם ראשונה, ותמיד מכבי תשמח להיות הראשונה לעשות לנו את זה.
מי שהתרגלו לשלשל במכנסיים היו הפועל של לפני ספרא. זאת קבוצה חדשה עם רוח אחרת, עוד שבוע וחצי נדע
tormenta כתב:
מי שהתרגלו לשלשל במכנסיים היו הפועל של לפני ספרא. זאת קבוצה חדשה עם רוח אחרת, עוד שבוע וחצי נדע
אדום כתב: ↑17 ינואר 2026, 18:50
עם "סוג של ניצחון" לא הולכים למכולת
לא הולכים למכולת אבל השינוי בגישה השתנה, וזה הבסיס לנצח דרבים בעתיד
הפועל הפסידה גם כשהייתה לנו קבוצה טובה מזאת שעכשיו
מצד שני קבוצות גרועות מהפועל הכי גרוע בהיסטוריה ניצחו את מכבי, אפילו או אל פאחם ואיזה קבוצת חובבים מאנדורה
מה שיפה בכדורגל זה שהכל יכול להיות, לצערינו שינוי בגישה ( שזה חרטה ) לא מביא לנו את עצירת הרצף של הנבלות
עדיין אומרים לילדים שמסיימים בית ספר שהם לא זכו לראות נצחון בדרבי
ההשפלה הזאת לא רק פוגעת באנו היום, היא גם פוגעת בדור העתיק, אז שידחפו את הגישה לתחת מצידי ויביאו 1:0 קטן ואח"כ נדבר על גישות