לויזוס לואיזו

פורום אוהדי הפועל תל אביב
D&3
קיבל.ה  1713 לייקים

זו אחת ההופעות הגדולות שראיתי בליגה הזו
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  572 לייקים

לא התלהבתי משחקן ככה מאז טלקיסקי
Mario
קיבל.ה  455 לייקים

כוכב על !!!!
אני ממש מקווה שנזכה להנות ממנו עונה נוספת.
שחקן מדהים וגם כיף לראות את החיבור שלו למועדון, לקהל ולשחקנים על הדשא .
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1335 לייקים

אמאל'ה ואבאל'ה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
chimpfive
קיבל.ה  504 לייקים

RedDrifter כתב: 27 אפריל 2026, 10:00 למכור שחקן ב4 מיליון אחרי שהבאת 80% מהכרטיס שלו ב1.1-1.2 זה אחלה אקזיט

קשה לאנשים פה לראות את זה עכשיו אבל הפועל יכולה רק להרוויח אם טוריאל או לואיזו יעזבו עם כל הצער שבדבר

הפועל חייבת להתקדם ל10 עם רגל ימין

למשרד רואי חשבון זה רק רווח
CouchPotato
קיבל.ה  110 לייקים

chimpfive כתב: 29 אפריל 2026, 21:52
RedDrifter כתב: 27 אפריל 2026, 10:00 למכור שחקן ב4 מיליון אחרי שהבאת 80% מהכרטיס שלו ב1.1-1.2 זה אחלה אקזיט

קשה לאנשים פה לראות את זה עכשיו אבל הפועל יכולה רק להרוויח אם טוריאל או לואיזו יעזבו עם כל הצער שבדבר

הפועל חייבת להתקדם ל10 עם רגל ימין

למשרד רואי חשבון זה רק רווח
את אחותך תמכור ב4. לא פחות מ8.
לירון האדום
קיבל.ה  2916 לייקים

מה עוד נגיד עליו?
אין עוד מלבדו
שיביא אליפות ואז שיעזוב
InFlames
קיבל.ה  518 לייקים

אין לו מושג מה הוא בכלל בשבילי
וינסנט
קיבל.ה  526 לייקים

פחות מ8 מיליון יורו לא למכור
בעצם לא למכור בכלל בשום מחיר
cholo
קיבל.ה  281 לייקים

תודה עלייך לויזו
ר.ש
קיבל.ה  513 לייקים

לא למכור תוך שנה. חייבים המשכיות. המינימום לכל שחקן טוב זה לפחות 2-3 עונות לפני שהוא נמכר, זה האידיאל.
רואה שחורות המקורי
סמל אישי של משתמש
Raizi
קיבל.ה  85 לייקים

להחתים לכל החיים
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1278 לייקים

אמאלה איזה שחקן אני לא יכולה
טכנית לארז
קיבל.ה  2711 לייקים

תודה לL.S
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  267 לייקים

אל. אל. חבר מכוכב אחר :heart:
:bow: :bow: :bow:
רינגו סטאר המלך

"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
D&3
קיבל.ה  1713 לייקים

אגב, הוא דוגמא מצוינת לזה שססטיטיקה זה חשוב, אבל אשכרה לראות את השחקן חשוב הרבה יותר.
עד תחילת הפלייאוף הוא היה מעורב ב6 שערים סה"כ, אבל כל צופה עם זוג עיניים ראה שמדובר בפצצת כישרון חריגה שיכולה להתפוצץ בכל רגע( גם אם לא כל היבט במשחק מלוטש).
היום היה הפיצוץ, וזה היה חתיכת פיצוץ מרהיב
Red Ghost
קיבל.ה  598 לייקים

הדבר הכי מיוחד וחריג בו זה המוסר עבודה וההשקעה שלו על המגרש.
כאילו, השחקן הכי טכני, הכי כוכב, והוא לא מפסיק לרוץ! ספרינטים על כדורים אבודים וגליצ׳ים כאילו הוא אבי אזולאי.
נדיר בהחלט, אי אפשר שלא לאהוב אותו.
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  630 לייקים

איך אפשר להתגעגע למשהו שכרגע אצלך?
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  670 לייקים

שחקן על אין מה להגיד
אף לא צעד לאחור :hapoel:
יהלום14אדום
קיבל.ה  1490 לייקים

נגמרו המילים :heart:
יאללה הביתה!!!
KingZivos
קיבל.ה  304 לייקים

הבן אדם הזה יכול להיות מטורף באירופה.
מצד אחד רוצה שיתקדם
מצד שני מה שחשוב לי זה הפועל.
והצד שני מנצח חלום שלי זה שימצאו דרך להשאיר אותו עוד עונה
צבי שיסל
קיבל.ה  196 לייקים

שאלוהים יקח אותי
ראיתי אותו שבוע שעבר בסאן סט (מתחם חדש בבת ים) נשקתי אותו וחיבקתי אותו כאילו הוא צאצא שלי
רמת הרגשת שהייתה חסרת הסבר
זה זר שנדבר עליו עוד שנים זה משהו חריג בלתי מןסבר
שיא הרגש
תודה קפריסין
אוהד כורסא
קיבל.ה  874 לייקים

אחרי שנים סוף סוף מבין את המושג זרתותח.
joshsoos
קיבל.ה  906 לייקים

ה'מזל' הוא שהסטטיסטיקות שלו עדיין לא כאלה מרשימות אבל עוד כמה משחקים כמו אתמול... גם אז, ברגע שזו שאלה של מחיר הפועל תמכור, וזה רק עניין של אם ההצעות ימצאו חן בעיני הטאלנט. בכל מקרה למרות שהוא תורם גם באמצע ומשמאל, הוא שחקן צד ימין והסיפור איתו וטוריאל לא יכול להמשיך עונה הבאה ( ויש להניח שאם היה משחק בימין כל הזמן גם הסטטיסטיקות היו טובות יותר )
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  873 לייקים

אגב, לואיזו העלה ריל של השער שלו, כיף לראות את הפרגון של החברים שלו בתגובות, כולל של טוריאל:

תמונה
J-R
קיבל.ה  76 לייקים

למה אלטמן מגיב בעברית?
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  873 לייקים

J-R כתב: 30 אפריל 2026, 10:03 למה אלטמן מגיב בעברית?
כחלק מתהליך הגיור צריך ראיות לקשר כלשהו ליהדות.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1061 לייקים

כתבה מאתר קפריסאי עם ריאיון של הסוכן שלו- https://goal.philenews.com/podosfero/ky ... n-chapoel/

גוגל טרנסלייט -

לואיזוס לואיזוס חווה עונה ראשונה מצוינת בהפועל תל אביב, כאשר הקיצוני הקפריסאי הצדיק במלואו את החלטת המעבר שלו מאומוניה בקיץ שעבר. הכוכב הבינלאומי מציג הופעות מרשימות, שהגיעו לשיאן בניצחון 4-0 אתמול על מכבי חיפה, שם היה הדמות הראשית, כבש שני שערים וחלק בישול אחד.
לויזו, שכבר ספג 7 שערים ו-5 בישולים ב-26 הופעות, משפר ללא הרף את כישורי הכדורגל שלו, ומושך את תשומת ליבם של מועדונים, בעוד הפועל מצהירה על שביעות רצון מוחלטת מנוכחותו.
במקביל, נציג השחקן, בהצהרות לכלי תקשורת ישראלי, אישר כי שמו של לויזו כבר נמצא על הרדאר של מספר מועדונים, מבלי שיש לו דבר מתקדם או קונקרטי על השולחן. כפי שהדגיש, העדיפות היא כבוד להפועל תל אביב וסיום חלק של העונה, כאשר כל התפתחות תידחה לקיץ, אז ייבחנו הנתונים מכל הצדדים.
בפירוט:
"כשנשאל אם היו מגעים בנוגע לשחקן מקבוצות אחרות, הוא ענה: "כרגע אין כלום, למען האמת. יש לנו מערכת יחסים מצוינת עם הפועל תל אביב והוא ממש שמח שם, גם המועדון מאוד מרוצה ממנו. הוא משחק טוב, הרבה מועדונים מתעניינים, אבל הכי חשוב הוא לכבד את הפועל ואת מה שהם עושים. נשאיר את הדברים האלה לסוף העונה, אין לנו שום דבר שנמצא בשלב מתקדם ואם יהיה משהו כזה נדבר עם המועדון. כרגע אנחנו נהנים מהעונה."
סוכנו של השחקן הצהיר מאוחר יותר: "כשקיבלנו את ההצעה מהפועל, חשבנו שזה הצעד הנכון. זה מועדון גדול מאוד ופרויקט יפהפה. כולם רואים עכשיו שזו הייתה החלטה מצוינת. הוא השתלב מהר. הקבוצות אוהבות אחת את השנייה ואני חושב שתמיד טוב לאתגר את עצמך. המועדון תומך בו והוא מרגיש טוב. הוא אדם חשוב."
"יש לנו תקשורת מצוינת עם הפועל לגבי המצב", אמר. "אם משהו יצוץ, חשוב להיות ישירים עם המועדון וליידע אותם על המצב. אין שום דבר מוסכם מראש לגבי המספרים (של סעיף השחרור). זה נורמלי שיש עניין, אבל כרגע הוא שמח והוא לא חושב 'הוא רק רוצה לעזוב את הפועל'. לא, הוא שמח ומרוכז במשחקים. אם משהו יצוץ, נשב עם המועדון ונדון בזה - נחליט מה הכי טוב לשחקן ומה הכי טוב למועדון".
בנוגע לבחירת הפועל תל אביב, אמר: "הדבר הכי חשוב בחיים הוא תזמון, וזה עבד לשני הצדדים. רק הפועל הייתה מוכנה לשלם את הכסף שנדרש עבורו, והוא הבין את זה, הוא הבין שלמועדון יש שאיפות גדולות והוא רצה לעשות את הצעד הזה. הוא רצה שינוי סביבה, באותה תקופה הפועל הייתה זו שרצתה אותו הכי הרבה, אז הוא החליט לבוא אליהם. הוא אמר, 'הם רוצים אותי, למה לא?'"
בנוגע למטרות העתידיות, אמר סוכנו של השחקן: "נראה מה התוכנית של המועדון לעונה הבאה, אף פעם אי אפשר לדעת מה יקרה בעתיד - אז עדיף לדבר ברגע שיהיה לנו משהו בידיים. הוא חולם לשחק באחת מחמש הליגות הגדולות בעולם. סעיף שחרור מהפועל? זה עניין סודי, עדיף לא לדבר על זה. כרגע הוא מאושר בהפועל תל אביב. אף אחד לא יכול לחזות את העתיד".
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6184 לייקים

Hapolo כתב: 30 אפריל 2026, 12:01 כתבה מאתר קפריסאי עם ריאיון של הסוכן שלו- https://goal.philenews.com/podosfero/ky ... n-chapoel/

גוגל טרנסלייט -

לואיזוס לואיזוס חווה עונה ראשונה מצוינת בהפועל תל אביב, כאשר הקיצוני הקפריסאי הצדיק במלואו את החלטת המעבר שלו מאומוניה בקיץ שעבר. הכוכב הבינלאומי מציג הופעות מרשימות, שהגיעו לשיאן בניצחון 4-0 אתמול על מכבי חיפה, שם היה הדמות הראשית, כבש שני שערים וחלק בישול אחד.
לויזו, שכבר ספג 7 שערים ו-5 בישולים ב-26 הופעות, משפר ללא הרף את כישורי הכדורגל שלו, ומושך את תשומת ליבם של מועדונים, בעוד הפועל מצהירה על שביעות רצון מוחלטת מנוכחותו.
במקביל, נציג השחקן, בהצהרות לכלי תקשורת ישראלי, אישר כי שמו של לויזו כבר נמצא על הרדאר של מספר מועדונים, מבלי שיש לו דבר מתקדם או קונקרטי על השולחן. כפי שהדגיש, העדיפות היא כבוד להפועל תל אביב וסיום חלק של העונה, כאשר כל התפתחות תידחה לקיץ, אז ייבחנו הנתונים מכל הצדדים.
בפירוט:
"כשנשאל אם היו מגעים בנוגע לשחקן מקבוצות אחרות, הוא ענה: "כרגע אין כלום, למען האמת. יש לנו מערכת יחסים מצוינת עם הפועל תל אביב והוא ממש שמח שם, גם המועדון מאוד מרוצה ממנו. הוא משחק טוב, הרבה מועדונים מתעניינים, אבל הכי חשוב הוא לכבד את הפועל ואת מה שהם עושים. נשאיר את הדברים האלה לסוף העונה, אין לנו שום דבר שנמצא בשלב מתקדם ואם יהיה משהו כזה נדבר עם המועדון. כרגע אנחנו נהנים מהעונה."
סוכנו של השחקן הצהיר מאוחר יותר: "כשקיבלנו את ההצעה מהפועל, חשבנו שזה הצעד הנכון. זה מועדון גדול מאוד ופרויקט יפהפה. כולם רואים עכשיו שזו הייתה החלטה מצוינת. הוא השתלב מהר. הקבוצות אוהבות אחת את השנייה ואני חושב שתמיד טוב לאתגר את עצמך. המועדון תומך בו והוא מרגיש טוב. הוא אדם חשוב."
"יש לנו תקשורת מצוינת עם הפועל לגבי המצב", אמר. "אם משהו יצוץ, חשוב להיות ישירים עם המועדון וליידע אותם על המצב. אין שום דבר מוסכם מראש לגבי המספרים (של סעיף השחרור). זה נורמלי שיש עניין, אבל כרגע הוא שמח והוא לא חושב 'הוא רק רוצה לעזוב את הפועל'. לא, הוא שמח ומרוכז במשחקים. אם משהו יצוץ, נשב עם המועדון ונדון בזה - נחליט מה הכי טוב לשחקן ומה הכי טוב למועדון".
בנוגע לבחירת הפועל תל אביב, אמר: "הדבר הכי חשוב בחיים הוא תזמון, וזה עבד לשני הצדדים. רק הפועל הייתה מוכנה לשלם את הכסף שנדרש עבורו, והוא הבין את זה, הוא הבין שלמועדון יש שאיפות גדולות והוא רצה לעשות את הצעד הזה. הוא רצה שינוי סביבה, באותה תקופה הפועל הייתה זו שרצתה אותו הכי הרבה, אז הוא החליט לבוא אליהם. הוא אמר, 'הם רוצים אותי, למה לא?'"
בנוגע למטרות העתידיות, אמר סוכנו של השחקן: "נראה מה התוכנית של המועדון לעונה הבאה, אף פעם אי אפשר לדעת מה יקרה בעתיד - אז עדיף לדבר ברגע שיהיה לנו משהו בידיים. הוא חולם לשחק באחת מחמש הליגות הגדולות בעולם. סעיף שחרור מהפועל? זה עניין סודי, עדיף לא לדבר על זה. כרגע הוא מאושר בהפועל תל אביב. אף אחד לא יכול לחזות את העתיד".
זה פשוט תרגום של כתבה שעלתה בספורט 5 לפני יומיים.
L.S
קיבל.ה  2171 לייקים

Hapolo כתב: 30 אפריל 2026, 12:01 כתבה מאתר קפריסאי עם ריאיון של הסוכן שלו- https://goal.philenews.com/podosfero/ky ... n-chapoel/

גוגל טרנסלייט -

בפירוט:
זה ממש קופי פייסט לכתבה שעלתה השבוע עם הסוכן שלו בספורט 5
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1061 לייקים

רדפוקס כתב: 30 אפריל 2026, 12:06זה פשוט תרגום של כתבה שעלתה בספורט 5 לפני יומיים.
וואלה, מחילה אני לא נכנס לאתר הזה
למרות שזה קצת מוזר כי מצויין שם המשחק אתמול מול חיפה
רדיוס לבית"ר!
redrony
קיבל.ה  1132 לייקים

איזה שחקן. אלוהים. הפועל צריכים לעשות איתו ״עופר״ אובר בידינג ולהשאיר לשלוש שנים
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  630 לייקים

מעבר להכל, כל פעולה שלו בצבע, עם חכמה, אלגנטית
ככ כיף לצפות בו, זה שחקן שבשבילו קונים כרטיס
amorphis
קיבל.ה  319 לייקים

למה עוד מעט כבר 1400 בצהריים ועדיין לא פתחו ללואיזו את החוזה?
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  670 לייקים

amorphis כתב: 30 אפריל 2026, 13:22 למה עוד מעט כבר 1400 בצהריים ועדיין לא פתחו ללואיזו את החוזה?
יש בעיה

לפי לא מעט אנשים מביני עניין פרימור מתנגד לרעיון של לשלם לשחקנים מעל 340,000 אלף אירו שכר בעונה

במצב הנוכחי קשה מאוד להביא ללואיזו הצעה מספיק טובה שתצדיק פתיחת חוזה - לדעתי האישית הוא שווה את החצי מיליון אירו לכל הפחות.

מקווה שידעו להחריג כי הוא שווה את הסכום הזה.
CouchPotato
קיבל.ה  110 לייקים

RedDrifter כתב: 30 אפריל 2026, 13:26
amorphis כתב: 30 אפריל 2026, 13:22 למה עוד מעט כבר 1400 בצהריים ועדיין לא פתחו ללואיזו את החוזה?
יש בעיה

לפי לא מעט אנשים מביני עניין פרימור מתנגד לרעיון של לשלם לשחקנים מעל 340,000 אלף אירו שכר בעונה

במצב הנוכחי קשה מאוד להביא ללואיזו הצעה מספיק טובה שתצדיק פתיחת חוזה - לדעתי האישית הוא שווה את החצי מיליון אירו לכל הפחות.

צריך לזכור שעם החוקים של הפיירפלי הפיננסי אי אפשר להשתולל כמו שמכבי עשו בתחילת עידן גולדהאר או ביתר של גאידמק. הפועל צריכה להצדיק הוצאות כאלו בהכנסות. וכיוון שאף אחד פה לא מעוניין שיעלו את מחירי הכרטיסים והמנויים, אני לא חושב שנראה שחקנים עם משכורת של חצי מליון יורו בעתיד הקרוב. לפחות לא עד שנעלה משמעותית את ההכנסות מספונסרים ומנויים ואולי גם (טפו טפו) ממפעלים אירופים.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  670 לייקים

CouchPotato כתב: 30 אפריל 2026, 13:30
RedDrifter כתב: 30 אפריל 2026, 13:26
יש בעיה

צריך לזכור שעם החוקים של הפיירפלי הפיננסי אי אפשר להשתולל כמו שמכבי עשו בתחילת עידן גולדהאר או ביתר של גאידמק. הפועל צריכה להצדיק הוצאות כאלו בהכנסות. וכיוון שאף אחד פה לא מעוניין שיעלו את מחירי הכרטיסים והמנויים, אני לא חושב שנראה שחקנים עם משכורת של חצי מליון יורו בעתיד הקרוב. לפחות לא עד שנעלה משמעותית את ההכנסות מספונסרים ומנויים ואולי גם (טפו טפו) ממפעלים אירופים.
גילוי נאות, אני לא ממש מבין עניין כשזה בא לחוקי הפר פליי

אם ההבדל בין להשאיר את לואיזו זה עוד 100-200 שקל במחיר של המנוי - אני אישית מוכן לזה ויש לי הרגשה שגם רוב הקהל יסכים.
shaar7_12
קיבל.ה  91 לייקים

לא זוכר כזאת הופעה של שחקן בהפועל , הוא מאד התפתח והבין איך צריך לשחק כשחקן חופשי . כשרון אדיר
שליחת תגובה