מור בוסקילה
-
- קיבל.ה 425 לייקים
הוא יהיה בהפועל
השאלה מתי ובאיזה סכום.
השאלה מתי ובאיזה סכום.
- 7even
- קיבל.ה 3195 לייקים
וואי חמיאס עושה את המתלוצץ עם רופאיו העדכני.
גם הוא יודע שהוא בבלאגן.
מנסה להישאר בעניינים על חשבון בוסקילה.
עוד שבועיים כולנו שוכחים שהאדם הזה קיים.
גם הוא יודע שהוא בבלאגן.
מנסה להישאר בעניינים על חשבון בוסקילה.
עוד שבועיים כולנו שוכחים שהאדם הזה קיים.
יחד, רק יחד! 

- DJSavta
- קיבל.ה 367 לייקים
לא יודע איך זה ייגמר, אני מקווה שהוא יהיה אצלנו בסוף.
אבל אם החרטוט שיש איזו עסקה עם אשדוד נכונה, אני מאחל לג׳קי את כל הדברים הרעים שיש, טיפה מזכיר את מקרה שי אייזן.
אבל אם החרטוט שיש איזו עסקה עם אשדוד נכונה, אני מאחל לג׳קי את כל הדברים הרעים שיש, טיפה מזכיר את מקרה שי אייזן.
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
אולי כן ואולי לא. דודו דהאן הוא לא אחד ששותק בד"כ, פה הוא יושב על הגדר יותר מדי.לירון האדום כתב: ↑03 ספטמבר 2025, 17:06נשמע שאתה לא בכיווןיהלום14אדום כתב: ↑03 ספטמבר 2025, 16:29נשמע כמו פעולה שלו ושל הסוכן, נמאס לשני הצדדים מהברדק הזה. הפועל רוצים, יש הסכם מול אשדוד, תשוו אותו ובוסקילה שלכם, הפועל ממשיכים עם הסחבת, הוא הולך לאשדוד.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 347 לייקים
בכל מקרה כל העברה כפופה להסכמתו של בוסקילה והגעה לחוזה מוסכם עם קבוצה לא? הם יכולים להציע גם עשרים מיליון (ואין לי ספק שהם לא הציעו מיליון וחצי ושמדובר בהונאה).
-
- קיבל.ה 1378 לייקים
הוא לדעתי שווה לגמרי מיליון וחצי. 400 אלף יורו?
קל
קל
-
- קיבל.ה 347 לייקים
אם משתמשים כפלקאו בתור סמן ימני - אין ספק.
-
- קיבל.ה 280 לייקים
הצביעות וההכשה כבר מזמן לא חגגו פה ככה
בסיפור הזה לא חמיאס ניסה לעשוק את הפועל אלה הפועל התבריינו על ר"ג התרגזנו מאוד שמכבי, קצת חיפה ואפילו בית"ר גאידמק עשו לנו את זה
אבל לזכותם יאמר שהם לפחות שלמו יפה
בוקסה וההנהלה שלנו ניסו לעשות מחטף ולחסוך 100-300 אלף שקל. יצא שכרינו בהפסדינו גם כלכלית גם תדמיתית ובעיקר מקצועית
במקום ללמוד לקח לשלם לר"ג ולקפל את הפדיחה המשיכו לריב ולנסות לעקוץ כמה שקלים
אני גם לא מבין מה הטענה של אנשים פה לג'קי בן זקן ? כאילו שהוא חייב לכם משהו !!!!!
חוץ מזה מה עם הבנת הנקרא שלכם ? אתם לא יודעים כשכתוב ג'קי צריך לקרוא את זה אלונה וגם ג'קי ?
בסיפור הזה לא חמיאס ניסה לעשוק את הפועל אלה הפועל התבריינו על ר"ג התרגזנו מאוד שמכבי, קצת חיפה ואפילו בית"ר גאידמק עשו לנו את זה
בוקסה וההנהלה שלנו ניסו לעשות מחטף ולחסוך 100-300 אלף שקל. יצא שכרינו בהפסדינו גם כלכלית גם תדמיתית ובעיקר מקצועית
אני גם לא מבין מה הטענה של אנשים פה לג'קי בן זקן ? כאילו שהוא חייב לכם משהו !!!!!
חוץ מזה מה עם הבנת הנקרא שלכם ? אתם לא יודעים כשכתוב ג'קי צריך לקרוא את זה אלונה וגם ג'קי ?
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 1378 לייקים
קשה לי להאמין שג'קי באמת יביא רכש במיליון וחצי
כל מה שהוא עושה זה רק לייצא שחקנים ולשלם 100k לשחקן במקסימום
-
- קיבל.ה 1378 לייקים
ממש לא קשה להאמין (בהנחה שזה אפשרי חוקית).
ג׳קי איש עסקים- השאלה שהוא שואל את עצמו מה הסיכוי שתוך שנה שנתיים הוא מוכר אותו בסכום גבוה יותר.
נראה שכל מי שראה קצת את בוסקילה יגיד שבסיכוי גבוה הוא יצליח למכור אותו בסכום הרבה יותר גבוה.
-
- קיבל.ה 1475 לייקים
מה שקבוצות ישראליות (כולל ר״ג) עשו להפועל בחלון הזה זה קמצוץ ממה שעשינו.ההוא מפעם כתב: ↑03 ספטמבר 2025, 19:43 הצביעות וההכשה כבר מזמן לא חגגו פה ככה
אין פה שום התבריינות, נסיון לנצל את החוק לטובתינו.
אם חמיאס היה מוכן למכור להפועל ביוני הכל היה נגמר בתיק ותק. מבטיח לך.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 164 לייקים
לפי ישראל היום יש כרגע פער של 400,000 שח בין המועדונים ויש אמונה שהעניין יסגר עד סופ״ש
-
- קיבל.ה 165 לייקים
שווה מיליון וחצי
יאללה שיסגרו את זה ומתחיל להתאמן עם הקבוצה כי זה לא עושה טוב לאף צד
יאללה שיסגרו את זה ומתחיל להתאמן עם הקבוצה כי זה לא עושה טוב לאף צד
-
- קיבל.ה 2846 לייקים
מיליון וחצי ואדר רטנר. מה איתו באמת? בהתחלה רצינו גם אותו.
-
- קיבל.ה 1331 לייקים
סעיף הערעור החדש בתקנון זה דבר מצחיק. בורר לא מקבל כסף מההתאחדות, רק מהצדדים, על שעות עבודה. יש לו אינטרס ברור לקבוע שמדובר בעניין מהותי ולדון בערעור.
-
- קיבל.ה 55 לייקים
-
- קיבל.ה 55 לייקים
-
- קיבל.ה 1681 לייקים
מי התבריין.ההוא מפעם כתב: ↑03 ספטמבר 2025, 19:43 הצביעות וההכשה כבר מזמן לא חגגו פה ככה
ר"ג לא הפקידו את החוזה של בוסקילה בבקרה ולכן הוא מבחינת הבקאה התקציבית ללא חוזה.
הפועל חתמו איתו על חוזה ופנו לר"ג להגיע להסדר כספי.
ר"ג הבינו שהם "שכחו" להפקיד את החוזה ויצאו למלחמת חורמה בהפועל שעלו על הפאשלה שלהם ולא הסכימו להצעות של כ מליון שקל.
מאחר ואין אפשרות לפנות לועדה למעמד השחקן הצדדים פנו לבוררות.
הבורר קיבל החלטה שלדעת הפועל מנוגדת לתקנונני ההתאחדות בצורה מהותית ולא הגיונית ולכן הפועל עירערו על ההחלטה, נושא שעדין פתוח.
ר"ג עדין לא הפקידה את החוזה המדובר בבקרה התקציבית ולכן בוסקילה לא ראשי לשחק כרגע בשום קבוצה, ועד להחלטת הערר גם לא ברור עם הוא בכלל שייך לר"ג שמנסה למכור את בוסקילה כאילו הוא נתח בשר מבלי לדעת אם הוא בכלל שלה.
-
- קיבל.ה 932 לייקים
שאלת תם. שאני משלם מיליון וחצי על בוסקילה, על מה אני משלם?
הרי אין דבר כזה יותר לקנות את כרטיס השחקן. אני בעצם מפצה את הקבוצה על זה שאני לוקח שחקן תחת חוזה.
זה אומר שאין משמעות לתשלום של אשדוד לרב כל עוד השחקן לא חותם שם, אני צודק?
הרי אין דבר כזה יותר לקנות את כרטיס השחקן. אני בעצם מפצה את הקבוצה על זה שאני לוקח שחקן תחת חוזה.
זה אומר שאין משמעות לתשלום של אשדוד לרב כל עוד השחקן לא חותם שם, אני צודק?
-
- קיבל.ה 1681 לייקים
אולי אשדוד יכולה לרכוש את השחקן מר"ג ושהוא ישחק בהפועל
יש מצב שזה אפשרי לפי פסיקת הבורר
- רדפוקס
- קיבל.ה 5547 לייקים
אם בוסקילה לא מסכים לחתום באשדוד אז העסקה לא יוצאת לפועל.
-
- קיבל.ה 164 לייקים
אני דיברתי עכשיו עם מישהו שטוען שר״ג רשאית למכור את כרטיס השחקן לאשדוד גם אם בוסקילה לא רוצה לשחק שם
האם יש אמת בדבריו?
האם יש אמת בדבריו?
-
- קיבל.ה 1331 לייקים
לאRedDrifter כתב: ↑03 ספטמבר 2025, 22:14 אני דיברתי עכשיו עם מישהו שטוען שר״ג רשאית למכור את כרטיס השחקן לאשדוד גם אם בוסקילה לא רוצה לשחק שם
האם יש אמת בדבריו?
-
- קיבל.ה 1378 לייקים
אין דבר כזה כרטיס שחקןRedDrifter כתב: ↑03 ספטמבר 2025, 22:14 אני דיברתי עכשיו עם מישהו שטוען שר״ג רשאית למכור את כרטיס השחקן לאשדוד גם אם בוסקילה לא רוצה לשחק שם
האם יש אמת בדבריו?
-
- קיבל.ה 528 לייקים
למי שדיברת איתו אין מושגRedDrifter כתב: ↑03 ספטמבר 2025, 22:14 אני דיברתי עכשיו עם מישהו שטוען שר״ג רשאית למכור את כרטיס השחקן לאשדוד גם אם בוסקילה לא רוצה לשחק שם
האם יש אמת בדבריו?
-
- קיבל.ה 245 לייקים
אין שום משמעות לרכוש שחקן ללא חתימת חוזה בין שחקן לקבוצהEl dudernio כתב: ↑03 ספטמבר 2025, 22:12אולי אשדוד יכולה לרכוש את השחקן מר"ג ושהוא ישחק בהפועל
יש מצב שזה אפשרי לפי פסיקת הבורר
אם בוסקילה לא רוצה גם עסקה של 100 מיליון דולר לרמת גן לא תעזור
- teknoboy
- קיבל.ה 1930 לייקים
אני לא עו"ד ולא משפטן, אבל למיטב הבנתי זה עובד ככה: (די בטוח שאני משתמש בכל מונח שגוי אפשרי, אבל זה העיקרון)
כשהקבוצה חותמת על חוזה מול שחקן החוזה קובע שעד סוף תקופת החוזה השחקן ישחק רק בה.
הקבוצה הרוכשת משלמת לקבוצה הנוכחית עבור הזכות הזאת, שמוקנית לה מתוקף החוזה מול השחקן.
מן הסתם הקבוצה הרוכשת (נניח אשדוד) משלמת רק בתנאי שהיא מצליחה להגיע להסכמה עם השחקן שהיא מנסה לקנות את הזכויות לגביו.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 245 לייקים
אני חושב שלהשתמש במונח "זכויות" זה סתם מטעה.
אין זכויות לאף אחד.
יש פיצוי לקבוצה כדי שתהיה מוכנה להתיר את החוזה שיש לה מול השחקן. זה הכל.
אין זכויות לאף אחד.
יש פיצוי לקבוצה כדי שתהיה מוכנה להתיר את החוזה שיש לה מול השחקן. זה הכל.
- סומך
- קיבל.ה 1439 לייקים
כרטיס שחקן?! דיברת עם מישהו שכבר לא בתחום איזה עשרים - שלושים שנה...קפבלנקה כתב: ↑03 ספטמבר 2025, 22:24למי שדיברת איתו אין מושגRedDrifter כתב: ↑03 ספטמבר 2025, 22:14 אני דיברתי עכשיו עם מישהו שטוען שר״ג רשאית למכור את כרטיס השחקן לאשדוד גם אם בוסקילה לא רוצה לשחק שם
האם יש אמת בדבריו?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- teknoboy
- קיבל.ה 1930 לייקים
לשחקן שחתום מול קבוצה אסור לשחק במקום אחר. זאת הזכות. על זה הקבוצה "הרוכשת" משלמת (על התרת החוזה לצורך העניין).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 245 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1930 לייקים
כן, ניסיתי לנסח בצורה שתבהיר שזה לא "זכויות כלכליות" או משהו כזה אלא בזכות מתוקף חוזה, אבל אתה כנראה צודק ויותר פשוט ונהיר להגיד שהתשלום הוא עבור התרת החוזה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 932 לייקים
-
- קיבל.ה 16 לייקים
בוסקילה מת לשחק בהפועל תל אביב.
""אף אחד לא יחליט בשבילי איפה לשחק - העונה אשחק רק בהפועל ת"א."
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... bkek4qi5xe
כמו שכתבתי ויפה שכתבתי כי עובדה שנמצאו מספר המתקשם בהבנת המצב שלגלגו על תגובתי.
מתקשים בהבנת המצב ? אז, זה המצב.
""אף אחד לא יחליט בשבילי איפה לשחק - העונה אשחק רק בהפועל ת"א."
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... bkek4qi5xe
כמו שכתבתי ויפה שכתבתי כי עובדה שנמצאו מספר המתקשם בהבנת המצב שלגלגו על תגובתי.
מתקשים בהבנת המצב ? אז, זה המצב.
-
- קיבל.ה 347 לייקים
שמח על התגובה הזאת של מור, שמביא כמובן צנציפר בשמו. זה הופך להיות משחק של מי ממצמץ ראשון, ועדיין אני חושב שזה הכי חכם ומכובד ורצוי להגיע להסכמה על סכום סביר עוד היום ולחסוך מאיתנו את דילמת האסיר בערעור על הבוררות.
-
- קיבל.ה 164 לייקים
כל עוד בוסקילה מסרב לעבור חמיאס יצטרך להתגמש או לאכול את כל החרא
הבעיה היא אם הוא יהיה מוכן לדפוק אותנו ואת רמת גן אם הוא גם ככה עוזב