זה שהוא לא עשה חילופים זו עובדה. על השאר אפשר להתווכח, אבל להגיד שהוא ניצח ול'סתום' את הפה בזה מתאים לאנשים שלפחות חשבתי שהם לא אתה עד היום. אולי בתור מנהל תאסור לכתוב ביקורת כלשהי אם מנצחים משחק.מילפורד כתב: ↑18 אוקטובר 2025, 00:24א. זה לא עובדה, זאת דעתך שאם היה עושה חילופים היינו מנצחים קודם.
ב. הוא החליט באמצע הרבע השלישי שהוא מנצח את המשחק הזה בהגנה ולא בהתקפה, יכול להיות שאם חמישייה אחרת, היינו קולעים עוד 6-7 נקודות במשחק הזה, אבל יש גם מצב שפריז היו קולעים עוד 8-10 נקודות וזה היה נגמר אחרת.
איטודיס
-
joshsoos
- קיבל.ה 720 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 3011 לייקים
לאן הלכת?
א. זה שאני מנהל לא אומר שאני לא יכול לכתוב את דעתי.
ב. למי סתמתי את הפה בדיוק?
ג. מה כבר אמרתי? שאי אפשר להתווכח עם זה שניצחנו בסוף?
אתה מוזמן לנהל את הויכוח הזה, אני מבטיח לך שלא אחסום אותו כמנהל בפורום, אבל גם לא אמשיך להשתתף בו כי אני יודע, למרות החשש התמידי בשידורים חוזרים שחיפי פתאום יקלע את הכדור האחרון, שכן ניצחנו.
א. זה שאני מנהל לא אומר שאני לא יכול לכתוב את דעתי.
ב. למי סתמתי את הפה בדיוק?
ג. מה כבר אמרתי? שאי אפשר להתווכח עם זה שניצחנו בסוף?
אתה מוזמן לנהל את הויכוח הזה, אני מבטיח לך שלא אחסום אותו כמנהל בפורום, אבל גם לא אמשיך להשתתף בו כי אני יודע, למרות החשש התמידי בשידורים חוזרים שחיפי פתאום יקלע את הכדור האחרון, שכן ניצחנו.
-
joshsoos
- קיבל.ה 720 לייקים
למה אי אפשר להתווכח על זה? אם ניצחת משחק נגד איזה נס ציונה למשל בשתיים הפרש שאתה אמור לנצח עשרים, גם אי אפשר להתווכח כי זו עובדה שניצחנו? אתה רוצה להיות כמו במועצת פועלים, שמשטרת הפורום תוקעת דוחות לכל מי שמעז להעיר משהו?
- מילפורד
- קיבל.ה 3011 לייקים
מה נסגר איתך? אני אי פעם עירבתי את הסמכות שלי כמנהל כנגד מישהו בפורום בגלל שלא הסכמתי איתו? מה אתה מביא לי את הפרנויה הזאת עכשיו?
ואני באמת לא מבין, אנחנו מקיימים פה דיון על האם הפועל ניצחה הלילה את פריז או לא?
ואני באמת לא מבין, אנחנו מקיימים פה דיון על האם הפועל ניצחה הלילה את פריז או לא?
-
רואה שחורות
- קיבל.ה 46 לייקים
השוואה מעניינת בין משחק חוץ מול קבוצה עם מאזן 1-3 ביורוליג ונס ציונה. סה"כ הגיוני.
- גביזון
- קיבל.ה 3988 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3988 לייקים
כיף לראות אוהדים של פנר מתחננים שיחזור אליהם אחרי שפיטרו אותו שם.
כמו עם מוטלי שויתרו עליו ועכשיו מתים שהוא יחזור.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
כמו עם מוטלי שויתרו עליו ועכשיו מתים שהוא יחזור.
-
joshsoos
- קיבל.ה 720 לייקים
עם זה שניצחנו קצת קשה להתווכח לכן לא ברור לשם מה בכלל צריך לציין את זה, נראה לי שאתה טיפה יותר נבון להבין שלא על זה היה הדיון, אלא על ההחלטות של איטודיס. , כאמור זו פרקטיקה נפוצה במועצה , שם יש גאונים שאם מאמן כמו ברדה מנצח משחקים אז הכל מושלם כי הרי אלה עובדות.
-
ranjef
- קיבל.ה 1810 לייקים
יש למאמן במשחק עשרות החלטות שהן צל"ש או טר"ש קלאסי.
החוכמה לקחת את אלו שיביאו צל"ש.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 695 לייקים
אז על משקל ברדה איטודיס הוא אדלשטיין עם מזל?joshsoos כתב: ↑18 אוקטובר 2025, 01:38עם זה שניצחנו קצת קשה להתווכח לכן לא ברור לשם מה בכלל צריך לציין את זה, נראה לי שאתה טיפה יותר נבון להבין שלא על זה היה הדיון, אלא על ההחלטות של איטודיס. , כאמור זו פרקטיקה נפוצה במועצה , שם יש גאונים שאם מאמן כמו ברדה מנצח משחקים אז הכל מושלם כי הרי אלה עובדות.
וברצינות לכל מאמן יש מינוסים. כולל לכאלו שהצליחו מאד ביורוליג. גם פיני גרשון שהגיע ל5 גמרים וניצח שלושה ממש לא חף, מעבר לנאום המשקאות שלו. השאלות בעיני הן 1. אם איטודיס מראה גרף למידה 2. אם הוא מתאים לנו 3. תוצאות
- רווי
- קיבל.ה 1066 לייקים
לא יודע כמה עונות הוא יאמן פה ומי יבואו אחריו, אבל מעניין מתי פעם הבאה יאמן את הפועל מישהו ברמת הדני פרנקו/אריאל בית הלחמי. אני מהמר 4 שנים.
OMG עווופררר
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 953 לייקים
מי מהזרים חזר לארץ למשחק עם רשל"צ.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- גביזון
- קיבל.ה 3988 לייקים
לפי הסטורי של מוטלי הוא בחוף הים, אני מניח שלא בבולגריה.אדום ותיק כתב:מי מהזרים חזר לארץ למשחק עם רשל"צ.
- גביזון
- קיבל.ה 3988 לייקים
ההלכה מאד ברורה בנושא הזה, אם חס וחלילה קורה לאיטודיס משהו, אז חלה חובה על אחיו לייבם את מקומו ולהחליף אותו.רווי כתב:לא יודע כמה עונות הוא יאמן פה ומי יבואו אחריו, אבל מעניין מתי פעם הבאה יאמן את הפועל מישהו ברמת הדני פרנקו/אריאל בית הלחמי. אני מהמר 4 שנים.
- רווי
- קיבל.ה 1066 לייקים
אתה שומע מה שיוצא לך מהפה? שאתה מדבר? לייבם קאטלקגביזון כתב: ↑18 אוקטובר 2025, 16:58ההלכה מאד ברורה בנושא הזה, אם חס וחלילה קורה לאיטודיס משהו, אז חלה חובה על אחיו לייבם את מקומו ולהחליף אותו.רווי כתב:לא יודע כמה עונות הוא יאמן פה ומי יבואו אחריו, אבל מעניין מתי פעם הבאה יאמן את הפועל מישהו ברמת הדני פרנקו/אריאל בית הלחמי. אני מהמר 4 שנים.
OMG עווופררר
- מילפורד
- קיבל.ה 3011 לייקים
שבוע שעבר, כל הזרים היו בארץ, אז לא יודע אם יש לזה משמעות כרגע למי פה ומי לא.
נראה שלא באמת חוסכים בטיסות לפי הפרוטוקול שפורסם.
אפשר להיות בטוחים שקבוקלו ואוטורו לאור המתיחת שריר שלו לא ישחקו.
אודיאסי, לאור זה שלא שיחק בשני משחקי היורוליג כנראה בודאות בפנים (בהינתן שכבר נרשם פעם אחת).
מעבר לזה? גם מלקולם שיחק הרבה וסוחב איזה נקע משבוע שעבר.
מנחש שוויינרייט ירשם, יחד עם כנראה אניס , ג׳ונס ובלייקני.
מצד שני, זה כבר אומר שאחד מבין מיציץ, בריאנט, קבוקלו, מוטלי ואוטורו לא ירשמו השנה לליגה.
יש מצב שמוטלי ירשם ולא וויינרייט.
נראה שלא באמת חוסכים בטיסות לפי הפרוטוקול שפורסם.
אפשר להיות בטוחים שקבוקלו ואוטורו לאור המתיחת שריר שלו לא ישחקו.
אודיאסי, לאור זה שלא שיחק בשני משחקי היורוליג כנראה בודאות בפנים (בהינתן שכבר נרשם פעם אחת).
מעבר לזה? גם מלקולם שיחק הרבה וסוחב איזה נקע משבוע שעבר.
מנחש שוויינרייט ירשם, יחד עם כנראה אניס , ג׳ונס ובלייקני.
מצד שני, זה כבר אומר שאחד מבין מיציץ, בריאנט, קבוקלו, מוטלי ואוטורו לא ירשמו השנה לליגה.
יש מצב שמוטלי ירשם ולא וויינרייט.
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 225 לייקים
בוואלה כתבו ש-3 זרים לא יחזרו לארץ אלא יטוסו לסופיה להתאמן עם מאמן כושר (ביום חמישי משחק בית נגד מונאקו..)
7 זרים כן יחזרו עם הקבוצה ו-2 מתוכם לא ירשמו.
אבל לא נקבו בכתבה בשמות....
7 זרים כן יחזרו עם הקבוצה ו-2 מתוכם לא ירשמו.
אבל לא נקבו בכתבה בשמות....
אין סיבה לשנות את חמישיית הזרים ששחקו במשחק הקודם
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 225 לייקים
לא מבין למה לא אומרים מי נשארו בחו"ל
הקבוצה כבר בארץ ואיטודיס והינאס כבר באולם בחולון
הקבוצה כבר בארץ ואיטודיס והינאס כבר באולם בחולון
- מילפורד
- קיבל.ה 3011 לייקים
לא רוצים לתת לראשון לציון מידע מקדים להתכונן אליו?
הימור שלי
מיציץ אוטורו ובריינט לא יגיעו לישראל
מיציץ אוטורו ובריינט לא יגיעו לישראל
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 225 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 3011 לייקים
אני מקוה שההודעה הזאת שלי נקראה במידת הרצינות הנדרשת להודעה הזאת…
-
joshsoos
- קיבל.ה 720 לייקים
זה דיון על ההחלטות שלו במשחק הזה, מה הקשר?תא מרבוטא כתב: ↑18 אוקטובר 2025, 13:55אז על משקל ברדה איטודיס הוא אדלשטיין עם מזל?joshsoos כתב: ↑18 אוקטובר 2025, 01:38עם זה שניצחנו קצת קשה להתווכח לכן לא ברור לשם מה בכלל צריך לציין את זה, נראה לי שאתה טיפה יותר נבון להבין שלא על זה היה הדיון, אלא על ההחלטות של איטודיס. , כאמור זו פרקטיקה נפוצה במועצה , שם יש גאונים שאם מאמן כמו ברדה מנצח משחקים אז הכל מושלם כי הרי אלה עובדות.![]()
וברצינות לכל מאמן יש מינוסים. כולל לכאלו שהצליחו מאד ביורוליג. גם פיני גרשון שהגיע ל5 גמרים וניצח שלושה ממש לא חף, מעבר לנאום המשקאות שלו. השאלות בעיני הן 1. אם איטודיס מראה גרף למידה 2. אם הוא מתאים לנו 3. תוצאות
-
joshsoos
- קיבל.ה 720 לייקים
ברור שאחד כמו בראיינט שהמשפחה שלו בסופיה לא יטוס לארץ, גם לא צריך אותו מקצועית למשחק הזה. סביר שמיציץ לא מגיע גם, יתנו לו לנוח אחרי השבוע הזה ומניח שאו מלקולם או אוטורו זה השלישי
- its-sick
- קיבל.ה 1417 לייקים
״אני לא רוצה גנרלים מוכשרים, אני רוצה גנרלים עם מזל״ אמר נפוליאון בונפרטה
שכל גם עוזר, אבל כשהוא לא עוזר, צריך מזל
שכל גם עוזר, אבל כשהוא לא עוזר, צריך מזל
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 695 לייקים
ולפי המשחק הזה- אתה מתרשם שהוא ממשיך לדבוק בגישה שגויה? או שלפחות חלקית קבלת ההחלטות שלו השתפרה?joshsoos כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 07:45זה דיון על ההחלטות שלו במשחק הזה, מה הקשר?תא מרבוטא כתב: ↑18 אוקטובר 2025, 13:55אז על משקל ברדה איטודיס הוא אדלשטיין עם מזל?joshsoos כתב: ↑18 אוקטובר 2025, 01:38
עם זה שניצחנו קצת קשה להתווכח לכן לא ברור לשם מה בכלל צריך לציין את זה, נראה לי שאתה טיפה יותר נבון להבין שלא על זה היה הדיון, אלא על ההחלטות של איטודיס. , כאמור זו פרקטיקה נפוצה במועצה , שם יש גאונים שאם מאמן כמו ברדה מנצח משחקים אז הכל מושלם כי הרי אלה עובדות.![]()
-
joshsoos
- קיבל.ה 720 לייקים
היו לו לצערי לא מעט משחקים עם קבלת החלטות לא מובנת כזו ( חייב לנו אליפות ). בגדול אני חושב שהוא מנהל משחק פחות טוב משהוא מאמן, והבעיה היא שהעוזרים שלו קצת פחות חזקים משהוא היה ליד אוברדוביץ' נגיד...
- 7even
- קיבל.ה 3450 לייקים
לדעתי נגד ראשון הוא שבר את משך זמן הישיבה על הספסל במשחק שהוא לא 20-30 הפרש.
אני בכללי מעדיף מאמנים שלא מרגישים צורך לעמוד כל המשחק...אבל הכי הרבה שאימנתי זה ל 4 דקות את הקבוצה של הילד בחוג כדורגל, רק כי הטבע קרא למאמן.
לא הצלחתי לשבת מהמתח בשום שלב אגב
אני בכללי מעדיף מאמנים שלא מרגישים צורך לעמוד כל המשחק...אבל הכי הרבה שאימנתי זה ל 4 דקות את הקבוצה של הילד בחוג כדורגל, רק כי הטבע קרא למאמן.
לא הצלחתי לשבת מהמתח בשום שלב אגב
יחד, רק יחד! 
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1333 לייקים
אחלה איטודיס, מאזן מדהים. אני עפר לרגליו. אבל למה תמיד הוא נחנק באיזה שלב במשחק, מה זה היה הרבע השלישי הזה. למהההה הוא לא מגיב כשכלום לא הולך? חילופים? פסק זמן? משהו? למה תומר נשאר על המגרש כשהתקפה אחרי התקפה מביאים אותו בחילוף קליל לשמור על שחקנים שהוא לא יכול לשמור? או אם אתה משאיר אותו תבהיר לשחקנים שימות העולם הם לא משאירים את תומר לבד על ג׳יימס או אוקובו.
- מילפורד
- קיבל.ה 3011 לייקים
דוקא היום, חלוקת דקות טובה, לא נבהל גם כשהם חזרו, כל עוד היה צמוד הוא ידע שחמש דקות לסוף יש לו חמישייה מנצחת.
- הפועל
- קיבל.ה 2021 לייקים
- יצירת קשר:
לא מבין איך אפשר להמשיך להתלונן עליו. עזבו את הרקורד שלו באירופה. עזבו את הרקורד בהפועל.
עונה ראשונה ביורוליג. אין ביתיות. חצי קבוצה בסופיה חצי בארץ.
ועדיין מאזן 1-5. הרגע נתנו רבע אחרון של אלופת יורוליג משני צדי המגרש.
מה הבנאדם עוד צריך לעשות? לנצח 30 כל משחק?
עונה ראשונה ביורוליג. אין ביתיות. חצי קבוצה בסופיה חצי בארץ.
ועדיין מאזן 1-5. הרגע נתנו רבע אחרון של אלופת יורוליג משני צדי המגרש.
מה הבנאדם עוד צריך לעשות? לנצח 30 כל משחק?
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
מתנחל אדום
- קיבל.ה 13 לייקים
הכל נכון, אבל יש רגעים במשחקים ויש משחקים שלמים (כמו הדרבי למשל) שפתאום עולות תהיות האם הבנאדם באמת מגיע מהמקצוע.
היום צדק בכמעט כל החלטה שלקח (חוץ מהצ'לנג' השני המיותר שמנע מאיתנו את הכדור בהתקפה לאחר מכן).
בכל אופן מאמן על
-
ranjef
- קיבל.ה 1810 לייקים
איך קיימת משחקי הכנה נגד קבוצות מבולגריה??
מפחד להתמודד עם קבוצות ברמת יורוליג הא?
מסתבר שהוא מבין קצת כדורסל. וזה בלי ביתיות.
מפחד להתמודד עם קבוצות ברמת יורוליג הא?
מסתבר שהוא מבין קצת כדורסל. וזה בלי ביתיות.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1333 לייקים
כפי שכתבתי, אני עפר לרגליו, אז איך אפשר, בעיקר כי זה הכיף שלי כאוהד, להתלונן על המאמן. אני גם מתלונן על השחקנים לעיתים קרובות, חלק מהכיף עבורי.
-
קובי
- קיבל.ה 348 לייקים
-
joshsoos
- קיבל.ה 720 לייקים
יש לו אותן מחלות, הרבה מדי דקות של יכולת אישית, הרבה מדי דקות שהוא לא מגיב ולא עושה חילופים, ושוב ושוב הגנת החילופים המעצבנת שהמייק ג'יימס התורן נשאר על אוטורו/מוטלי. אבל הניהול שלו בשאר הזמן, הסגל שבנה עם כל כך הרבה שחקנים שיכולים לשים כדור בסל, האינטליגנציה הגבוהה ,העומק, פוטנציאל גדול גדול. רק לחשוב מה יקרה אם הוא יתקן את מה שצריך...
-
joshsoos
- קיבל.ה 720 לייקים
וכמו שזה נראה עד עכשיו ורק שימשיך טפו טפו, היכולת שלו לנהל את הסגל היא מעולה. לא ניכרת בעית אגו ( ווזו שהייתה של בר טופלה מהר וביעילות ) ולמרות שיש כל כך הרבה שחקנים האווירה נראית ממש טובה
- הפועל
- קיבל.ה 2021 לייקים
- יצירת קשר:
אני מתחילת העונה אומר לחברים שזה בעיניי ההישג הכי גדול שלו.
לקחת קבוצה של שכירי חרב אוברפייד, שבתכלס באו לפרויקט גלקטיקוס בקבוצה שעד לפני יומיים בקושי שמעו עליה, שחצי מהזמן משחקת בחור סובייטי ובחצי השני בחור במלחמה במידל איסט.
ועדיין נראים כ"כ מחוברים, מפרגנים, מלאי תשוקה ורצון לנצח.
זה בעיניי יותר מהכל מעיד כמה איטודיס מאמן על.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו