סטפאנוס דדאס
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
א. לפי מה שאמר בסוף המשחק שהוא זה שביקש מדדאס לא להתראיין, משתמע שדדאס ידע, אז מאחורי הגב זה לא.
ב. הוא כרגע לא מדבר על מחליף , אלה בנוסף.
ג. אפשר היה להימנע מהראיון הזה (כמו הרבה יציאות אחרות של עופר), אבל התנהגות מגעילה זה תיאור קצת מוגזם.
ב. הוא כרגע לא מדבר על מחליף , אלה בנוסף.
ג. אפשר היה להימנע מהראיון הזה (כמו הרבה יציאות אחרות של עופר), אבל התנהגות מגעילה זה תיאור קצת מוגזם.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
נראה לי שיותר כדי לשמור על הכבוד של דדאס.ארז שדה כתב:הוא לא מחפש מישהו במקומו הוא מחפש מאמן שיעזור לדדאס, זה מה שעופר אמר אתמול וזאת ההתעקשות שאני לא מבין.
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
בדיוק, אתה לא תביא מאמן בכיר שיאמן עם/תחת דדאס.Nati כתב:נראה לי שיותר כדי לשמור על הכבוד של דדאס.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אני מקווה שהוא ישאר בתפקיד העוזר הבכיר. חולה על זה שיש משוגע על הקווים.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
וואלה? אין לי מה לאמר על זה.
רק מאחל לך שאף פעם לא יהיה בוס שיעביר אותך מה שעופר מעביר את דדאס בשבועות האחרונים.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 752 לייקים
עופר הוא זה שמשלם לדדאס את המשכורת. הוא הבוס ויש לו את הדרישות שלו. לפי הפירסומים, המשכורת לא נמוכה.
במשכורות שהוא משלם, ובכלים שהוא מעמיד הוא יכול צפות לקבל יותר. ואם הוא רואה שזה לא כך, זכותו להעביר ביקורת ולנסות לתקן כל עוד אפשר.
היתי שכיר (עובד קבוע) כל התקופה שעבדתי. במקרים ששגיתי, לא היססו להעיר ולשנות.
כמדומני שדדאס כבר היה עוזר מאמן של מאמן בכיר בעבר (נדמה לי איטודיס ).לגופו של עניין, להפועל מצפים 2 מבחנים קשים השבוע - משחק ביורוקאפ עם הפולנים, ומשחק בשבת בחולון! על זה כל המערכת צריכה להסתנכרן!
במשכורות שהוא משלם, ובכלים שהוא מעמיד הוא יכול צפות לקבל יותר. ואם הוא רואה שזה לא כך, זכותו להעביר ביקורת ולנסות לתקן כל עוד אפשר.
היתי שכיר (עובד קבוע) כל התקופה שעבדתי. במקרים ששגיתי, לא היססו להעיר ולשנות.
כמדומני שדדאס כבר היה עוזר מאמן של מאמן בכיר בעבר (נדמה לי איטודיס ).לגופו של עניין, להפועל מצפים 2 מבחנים קשים השבוע - משחק ביורוקאפ עם הפולנים, ומשחק בשבת בחולון! על זה כל המערכת צריכה להסתנכרן!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
בוא אני אפתיע אותך, היה לי כזה, עם כל כמה שלא אהבתי את ההתנהלות שלו, אני יודע גם היום להגיד שהצלחת החברה (ויחד עם זה רווח לא מבוטל שאני נהנה ממנו עד היום) היה בזכותו ובזכות האופי הביצועי שלו.
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
באמת? היה לך בוס שעמד והשפיל אותך באופן סדרתי מול כל החברה והלקוחות? ואתה באמת חושב שזאת התנהלות נכונה שצריכה להיות בכל חברה, ובפרט מועדון ספורט?מילפורד כתב: ↑10 נובמבר 2024, 11:16בוא אני אפתיע אותך, היה לי כזה, עם כל כמה שלא אהבתי את ההתנהלות שלו, אני יודע גם היום להגיד שהצלחת החברה (ויחד עם זה רווח לא מבוטל שאני נהנה ממנו עד היום) היה בזכותו ובזכות האופי הביצועי שלו.
בעיניי זה גועל נפש. אני לא חושב שזה משהו הכרחי בשביל להביא תארים. זה סתם גועל נפש.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
בגדול כן (פחות מול לקוחות כי אני לא בעמדה מול לקוחות).
בקטן, אני חושב שאתה מגזים בתיאורים שלך לגבי מה שעופר עושה לדדאס ועל כן אני לא מתחבר לדברים שלך.
דרישה , גם פומבית לעמידה בביצועים ויעדים זה לאו דוקא משהו שצריך להתבייש בו.
בקטן, אני חושב שאתה מגזים בתיאורים שלך לגבי מה שעופר עושה לדדאס ועל כן אני לא מתחבר לדברים שלך.
דרישה , גם פומבית לעמידה בביצועים ויעדים זה לאו דוקא משהו שצריך להתבייש בו.
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
לא צריך להתבייש בדרישות.
צריך להתבייש בזה שאתה מתראיין במחצית ומדבר (מעשית) על להעיף את המאמן שלך (מעבר לכל הדיבורים הפוסקים מאחורי הקלעים שזה כבר עוד סוג של נורמה).. זה פשוט גועל נפש ברמה האנושית.
ומעבר לזה שזה משפיל, זה גם הרסני מבחינה מקצועית. איזו אוטוריטה יש למאמן כשהשחקנים רואים שהבעלים כ"כ מת להיפטר ממנו ומתייחס אליו ככה.
אם לי היה בוס כזה הייתי עושה הכל למצוא מקום עבודה אחר. ולא הייתי רוצה להגיע למקום שמתייחסים לאנשים ככה. נראה לי שאני לא מאד יוצא דופן.
צריך להתבייש בזה שאתה מתראיין במחצית ומדבר (מעשית) על להעיף את המאמן שלך (מעבר לכל הדיבורים הפוסקים מאחורי הקלעים שזה כבר עוד סוג של נורמה).. זה פשוט גועל נפש ברמה האנושית.
ומעבר לזה שזה משפיל, זה גם הרסני מבחינה מקצועית. איזו אוטוריטה יש למאמן כשהשחקנים רואים שהבעלים כ"כ מת להיפטר ממנו ומתייחס אליו ככה.
אם לי היה בוס כזה הייתי עושה הכל למצוא מקום עבודה אחר. ולא הייתי רוצה להגיע למקום שמתייחסים לאנשים ככה. נראה לי שאני לא מאד יוצא דופן.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
בשבועות האחרונים???הפועל כתב:וואלה? אין לי מה לאמר על זה.
רק מאחל לך שאף פעם לא יהיה בוס שיעביר אותך מה שעופר מעביר את דדאס בשבועות האחרונים.
חוץ מאתמול,מתי עופר דיבר על להחליף את דדאס?
יותר מזה,עד לפני שבועיים הוא כל הזמן היגן עליו.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
שוב, לטעמי אתה מקצין את מה שנאמר והאופן שבו הוא נאמר.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
לבוא לראיון במחצית ולספר שמחפשים למאמן מחליף זה השפלה, גם אם ינאי דיבר במילים יפות ואמר "כן סטפנוס מאמן מצויין, אני מחפשים מישהו קצת מנוסה יותר שיהיה לידו" או מה שזה לא היה.
התנהגות דוחה.
התנהגות דוחה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
לא אוהב את ההתנהלות הזאת מצד עופר וגם לא ממש מבין מה היא נותנת.
כנראה שזה חלק מהחבילה איתו.
כנראה שזה חלק מהחבילה איתו.
-
- קיבל.ה 96 לייקים
למה שאיטודיס יירצה לעבוד אצל מישהו שמתייחס ככה לחבר שלו דדאס?
איזה מהלך הזייה היה הראיון אתמול, לא מבין איך זה עובר לחלק מהאנשים פה כזה חלק
איזה מהלך הזייה היה הראיון אתמול, לא מבין איך זה עובר לחלק מהאנשים פה כזה חלק
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
פנו כבר להרבה מאמנים
יצא המרצע מן השק, מה כבר רציתם שיגיד? שישקר?
יצא המרצע מן השק, מה כבר רציתם שיגיד? שישקר?
-
- קיבל.ה 157 לייקים
בחייאת מה זה הקשקוש הזה יועץ מקצועי וכל הבולשיט הזה
עופר הופך כל אבן אפשרית כדי לקדם את המועדון ודווקא בנושא הכי קריטי של מאמן הוא פתאום נהיה הססן?
עופר הופך כל אבן אפשרית כדי לקדם את המועדון ודווקא בנושא הכי קריטי של מאמן הוא פתאום נהיה הססן?
-
- קיבל.ה 96 לייקים
למה צריך לשקר?
שפשוט לא יגיד שאנחנו מחפשים מחליף/מחפשים מישהו שיבוא בנוסף/שייקח מדדאס תפקידים כאשר אנחנו באמצע משחק שעדיין משוחק?
זה ממש לא קשור ליכולת של הקבוצה או ליכולת של דדאס כמאמן, מתאר לעצמי שמאה אחוז מאוהדי הפועל לא מרוצים ויישמחו לשינוי.
יש הבדל ענק בין לקבל החלטה להחליף/להוסיף לבין לבוא ולהגיד את זה בראיון קווים בזמן משחק כשהעובד שלך עדיין באמצע שיא העבודה שלו.
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
כי אם הוא היה נותן לו "גיבוי" הוא ממש היה מרגיש רגוע בנוגע לעבודתו
-
- קיבל.ה 96 לייקים
מי ביקש גיבוי? אתם מחטיאים לגמרי את הנקודה
מדברים על יחס סביר לעובד שלך.
לדבר על עובד שלך, בראיון קווים, באמצע משחק, בשידור חי ולהגיד אנחנו מחפשים מישהו מעליו, לצידו, במקומו, מתחתיו ומלפניו הוא העומד זה מעשה לא ראוי.
מדברים על יחס סביר לעובד שלך.
לדבר על עובד שלך, בראיון קווים, באמצע משחק, בשידור חי ולהגיד אנחנו מחפשים מישהו מעליו, לצידו, במקומו, מתחתיו ומלפניו הוא העומד זה מעשה לא ראוי.
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
לא ענית מה אתה רוצה שיגיד? שאלו אותו שאלה, הוא אמור לשתוק ולהסתכל על המראיינת?
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
נו, זאת הודעת "גיבוי" סטנדרטית שאומרת בדיוק את מה שעופר אמר רק במילים מכובסות.
כל מאמן ששומע "גיבוי" כזה יודע שזמנו שאול (כאילו שדדאס לא מודע לזה שמחפשים מאמן במקומו)
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
כשהוא פנה ל5 מאמנים שונים? לא רואה מה הטעם ומה ההבדל
-
- קיבל.ה 294 לייקים
ספורט 5: "אי הבהירות סביב עתידו של סטפנוס דדאס בהפועל תל אביב נמשך. ביוון דווח היום (ראשון) כי הבעלים עופר ינאי רוצה למנות את דימיטריוס איטודיס כיועץ מקצועי עד סיום העונה ולאחר מכן לשמש כמאמן בצוותא עם דדאס."
מאד מקווה שזה לא יקרה, כי אני לא מבין במה זה מקדם אותנו.
מאד מקווה שזה לא יקרה, כי אני לא מבין במה זה מקדם אותנו.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
-
- קיבל.ה 213 לייקים
הוא אמור להגיד יש פה משחק יש פה מאמן מצוין והשאלה שלך לא מכבד לא את המועדון לא את השחקנים ובטח לא את המאמן.
לא להתחיל לדון בתקשורת על המאמן באמצע המשחק, מה לא ברור פה ?
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 96 לייקים
עזוב עכשיו יגידו לך שמי אתה בכלל שתבקר את עופר או את דרך הפעולה שלו בדברים? הצלחת בחיים כמוהו? עשית כסף כמוהו? איך אתה מעז בכלל.
סגידה מוגזמת
-
- קיבל.ה 950 לייקים
אם איטודיס לא רוצה לבוא לאמן שלא יבוא בכלל. חלאס עם הבלוף הזה של יועץ מקצועי.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
-
- קיבל.ה 194 לייקים
אני מסכים יכול להיות שלא פייר כלפי דדאס, מצד שני יש לחץ עצום של הקהל לפטר את דדאס כי הקבוצה פשוט לא משחקת טוב. מה עדיף לדדאס, להמשיך להיות מאמן הפועל ולספוג את האמירות האלו בתקשורת או ללכת הביתה? אני חושב שהתשובה ברורה כי דדאס עדיין פה. להזכיר לכולם שדדאס היה ונשאר ברירת מחדל, לא ממתינה לו שום הצעה טובה יותר בחוץ וכי הוא משתכר הרבה הרבה מעבר למה שמגיע לו. אם דדאס מוכן לסבול את התנאים, זה עניין שלו. מה גם שבסוף שוכחים שעופר אמר שהוא רוצה להביא מישהו נוסף שיאמן ביחד איתו, לא שיחליף אותו.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
אין לדברים שכתבת שום קשר לדיון ולביקורת שעלתה פה !!! ( גם לא חלקו עליהם )avivx2 כתב: ↑10 נובמבר 2024, 18:27אני מסכים יכול להיות שלא פייר כלפי דדאס, מצד שני יש לחץ עצום של הקהל לפטר את דדאס כי הקבוצה פשוט לא משחקת טוב. מה עדיף לדדאס, להמשיך להיות מאמן הפועל ולספוג את האמירות האלו בתקשורת או ללכת הביתה? אני חושב שהתשובה ברורה כי דדאס עדיין פה. להזכיר לכולם שדדאס היה ונשאר ברירת מחדל, לא ממתינה לו שום הצעה טובה יותר בחוץ וכי הוא משתכר הרבה הרבה מעבר למה שמגיע לו. אם דדאס מוכן לסבול את התנאים, זה עניין שלו. מה גם שבסוף שוכחים שעופר אמר שהוא רוצה להביא מישהו נוסף שיאמן ביחד איתו, לא שיחליף אותו.
מה שאמרו זה שבעלים לא צריך לעסוק בעתידו של המאמן בתקשורת ובטח ובטח שלא באמצע משחק, מה לא ברור פה?
xavi שאל מה הבעלים יכל לעשות אם שואלים אותו אז נתתי דוגמא בסיסית שמגינה על כבוד המאמן/הקבוצה (ועופר עצמו) ונוזפת בשואל על שאלה לא במקום.
אף אחד לא דיבר פה על המאמן טוב/רע נסיבות
רק שיש דברים שלא עושים ולא אומרים לא בקבוצת ספורט ובכלל לא בין אדם לחברו. ממש ממש פשוט
נערך לאחרונה על ידי ההוא מפעם ב 10 נובמבר 2024, 18:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
אחלה אני איתך בזה אבל אתה לא יודע מה נאמר מאחורי הקלעים, יכול להיות שדדאס הסכים שיביאו מאמן נוסף. גם במצב כזה אני מסכים שצריך להתבטא באופן שונה, שלא מעליב את דדאס.ההוא מפעם כתב: ↑10 נובמבר 2024, 18:34אין לזה שום קשר לדיון ולביקורת שעלתה פה !!!avivx2 כתב: ↑10 נובמבר 2024, 18:27אני מסכים יכול להיות שלא פייר כלפי דדאס, מצד שני יש לחץ עצום של הקהל לפטר את דדאס כי הקבוצה פשוט לא משחקת טוב. מה עדיף לדדאס, להמשיך להיות מאמן הפועל ולספוג את האמירות האלו בתקשורת או ללכת הביתה? אני חושב שהתשובה ברורה כי דדאס עדיין פה. להזכיר לכולם שדדאס היה ונשאר ברירת מחדל, לא ממתינה לו שום הצעה טובה יותר בחוץ וכי הוא משתכר הרבה הרבה מעבר למה שמגיע לו. אם דדאס מוכן לסבול את התנאים, זה עניין שלו. מה גם שבסוף שוכחים שעופר אמר שהוא רוצה להביא מישהו נוסף שיאמן ביחד איתו, לא שיחליף אותו.
בעלים לא צריך לעסוק בעתידו של המאמן בתקשורת ובטח ובטח שלא באמצע משחק, מה לא ברור פה?
שאלה מה הוא יכל לעשות, נתתי לך דוגמא בסיסית שמגינה על כבוד המאמן/הקבוצה (ועופר עצמו) ונוזפת בשואל על שאלה לא במקום.
רק שיש דברים שלא עושים ולא אומרים לא בקבוצת ספורט ובכלל לא בין אדם לחברו. ממש ממש פשוט
-
- קיבל.ה 213 לייקים
א. לא רלוונטיavivx2 כתב: ↑10 נובמבר 2024, 18:36אחלה אני איתך בזה אבל אתה לא יודע מה נאמר מאחורי הקלעים, יכול להיות שדדאס הסכים שיביאו מאמן נוסף. גם במצב כזה אני מסכים שצריך להתבטא באופן שונה, שלא מעליב את דדאס.ההוא מפעם כתב: ↑10 נובמבר 2024, 18:34אין לזה שום קשר לדיון ולביקורת שעלתה פה !!!avivx2 כתב: ↑10 נובמבר 2024, 18:27
אני מסכים יכול להיות שלא פייר כלפי דדאס, מצד שני יש לחץ עצום של הקהל לפטר את דדאס כי הקבוצה פשוט לא משחקת טוב. מה עדיף לדדאס, להמשיך להיות מאמן הפועל ולספוג את האמירות האלו בתקשורת או ללכת הביתה? אני חושב שהתשובה ברורה כי דדאס עדיין פה. להזכיר לכולם שדדאס היה ונשאר ברירת מחדל, לא ממתינה לו שום הצעה טובה יותר בחוץ וכי הוא משתכר הרבה הרבה מעבר למה שמגיע לו. אם דדאס מוכן לסבול את התנאים, זה עניין שלו. מה גם שבסוף שוכחים שעופר אמר שהוא רוצה להביא מישהו נוסף שיאמן ביחד איתו, לא שיחליף אותו.
בעלים לא צריך לעסוק בעתידו של המאמן בתקשורת ובטח ובטח שלא באמצע משחק, מה לא ברור פה?
שאלה מה הוא יכל לעשות, נתתי לך דוגמא בסיסית שמגינה על כבוד המאמן/הקבוצה (ועופר עצמו) ונוזפת בשואל על שאלה לא במקום.
ב. לכן הוא ברח/הוברח ממסיבת העיתונאים
ג. גם אני הייתי מת שיבוא מישהו וייקח לי את התפקיד, תאכלס כולנו פה.
בקיצור כולם מסכימים שעופר לפעמים מדבר יותר מידי וחושב פחות מידי לפני שהוא מדבר למרות שזה זכותו (בעל הדעה וגו') זה עדיין לא מתאים ולא תורם
-
- קיבל.ה 798 לייקים
פעם אמרו שהערבים אותם ערבים והים אותו הים, אז כנראה שהכדורסל אותו כדורסל כי הדדאס או הדדאס (ואלברט איינשטיין כתב "טיפשות היא לחזור על אותה הפעולה וכל פעם לצפות לתוצאה אחרת").גביזון כתב:הכדורסל הוא אותו כדורסל, אין מגממת שינוי או שיפור מהמשחק הראשון שלו, אותן בעיות מול איזורית, בהגנה, כדורסל ללא תנועה ללא כדור, כולם עומדים ומסתכלים על מישהו תורן, קבוקלו מנוטרל.מילפורד כתב:מהצד השני של הסיפור, לדעתי חלק גדול מאיך שאנחנו נראים זה הבלאגן מסביב.
העובדה שכל יום יוצאים שמות של מאמנים אחרים שאולי יגיעו לא עושים טוב במצבינו.
אני מאמין שאם עופר היה אומר כבר לפני שבוע שאין החלפת מאמנים על הפרק זה היה משליח באופן חיובי גם על איך שנראינו היום.
המלחמה משפיעה, לא בגלל זה המאמן שלא יודע מה זה רכז מנהל ככה משחקים.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 950 לייקים
מחרתיים אנחנו בפולין ובשבת נגד חולון, למה לוקח כל כך הרבה זמן להביא מחליף לאנטי כדורסל הזה?
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
יותר גרוע מהמצב היום, רוצים להביא את איטודיס בתור איזה משהו שהוא לא בדיוק מאמן שמשאיר את דדאס לדעתי מאמן בפועל.
לא פה פתור אף בעיה ככה. נמשיך לכדרר למוות, לקוות למיסמצ׳ים, להחליף על כל פיק אנד רול ולהעיף שלשות כאילו אין מחר.
לא פה פתור אף בעיה ככה. נמשיך לכדרר למוות, לקוות למיסמצ׳ים, להחליף על כל פיק אנד רול ולהעיף שלשות כאילו אין מחר.