עופר ינאי
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
בטח שזה מגיע לנו , קבוצות עם אוהד וחצי כמו בני הרצליה ראו יותר תארים מאיתנו ב20 שנים האחרונות , ועדיין לא קרה כלום בואו נחכה לשלב שהעונה תתחיל ולא יהיה פה כאוס מוחלט במדינה , אחלה עופר בכל מקרה
-
- קיבל.ה 194 לייקים
קח רגיעון לנפש-פומפה כתב: ↑25 יוני 2024, 11:00אתה חד משמעית צודק אני פשוט רוצה להרגיע את הנפש שלי אם יש לנו עוד הרבה שנים כאלה או שהחלום הזה יסתיים בעוד שנה שנתיים.ונרקומן כתב: ↑25 יוני 2024, 10:46עד שמגיע להפועל כלשהי דבר כזה.. שחרר מהשאלות הנכונות וההגיוניות האלה שלך. מגיע לנו וזהופומפה כתב: ↑25 יוני 2024, 10:06 אני באמת תוהה מה הוא מרוויח מזה שהוא משקיע כל כך הרבה כסף בקבוצה כמו הפועל?
האם זה להשיג הון פוליטי למען כניסה עתידית?
האם ניסיון לבנות מערכת כמו מכבי שמניבה כסף לבעלים? (לא יודע אם זה המצב שם באמת אני סתם זורק ושואל)
האם הפרסום שהוא זוכה לו מניב לו רווחים גדולים יותר בעסקים האישיים שלו וזה משתלם לו?
האם זה יוצר לו קשרים עם אנשים בעמדות מפתח שלא היו לו לפני?
אני באמת מנסה להבין מה גורם לאדם כזה להיכנס לתוך מיטה כזאת שיש לה כל כך הרבה שונאים ומתנגדים בתוספת שם לא טוב לקהל שלה?
https://www.instagram.com/reel/C8oVPoVI ... RxendnMXJl
- גביזון
- קיבל.ה 3091 לייקים
עכשיו ברור שהאירוח של איטודיס לא היה סתם, עופר יוצר קשרים איפה שצריך בעולם הכדורסל 
Sent from my 22101320G using Tapatalk

- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
אתה חד משמעית צודק אני פשוט רוצה להרגיע את הנפש שלי אם יש לנו עוד הרבה שנים כאלה או שהחלום הזה יסתיים בעוד שנה שנתיים.[/quote]פומפה כתב:עד שמגיע להפועל כלשהי דבר כזה.. שחרר מהשאלות הנכונות וההגיוניות האלה שלך. מגיע לנו וזהוונרקומן כתב:[emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji
[emoji[emoji6
]
][emoji[emoji6
]
]]][emoji[emoji[emoji6
][[emoji6
]]]]]
אני באמת תוהה מה הוא מרוויח מזה שהוא משקיע כל כך הרבה כסף בקבוצה כמו הפועל?
האם זה להשיג הון פוליטי למען כניסה עתידית?
האם ניסיון לבנות מערכת כמו מכבי שמניבה כסף לבעלים? (לא יודע אם זה המצב שם באמת אני סתם זורק ושואל)
האם הפרסום שהוא זוכה לו מניב לו רווחים גדולים יותר בעסקים האישיים שלו וזה משתלם לו?
האם זה יוצר לו קשרים עם אנשים בעמדות מפתח שלא היו לו לפני?
אני באמת מנסה להבין מה גורם לאדם כזה להיכנס לתוך מיטה כזאת שיש לה כל כך הרבה שונאים ומתנגדים בתוספת שם לא טוב לקהל שלה?
לדעתי מה שאתה אומר הוא נכון, הוא גם רוצה לקדם את עצמו. והוא גם רואה בהפועל פוטנציאל עסקי מטורף
האם זה יגמר מתישהו? אולי, להיות בעלים של מועדון ספורט זה סיכון כלכלי עצום ובעתיד יש סיכוי סביר מאוד שינאי יכול מאוד מהר להגיש שנמאס לו והוא לא רואה אופק להחזיר את כל הכסף שלו.
אבל כרגע המצב הוא גן עדן, וגם אם לא. אני חושב שאנחנו לא ניפול
הפועל כרגע בפוטנצאיל הכי גדול שהיה לה אי פעם, ובנוסף יש מספיק (לא הרבה אבל מספיק) כוח לאוהדים לשמור את הקבוצה מלהתפרק. אומנם לא נהיה קבוצת יורוליג אבל את האמת גם להתחרות על התארים בארץ מספיק בשבילי
לא יודע מה שאר הפורום. העתיד שאני רואה, הוא לא פסימי בכלל
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
טאפטוק זה הדבר הכי גרוע בעולם
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
אנשים שרוצים להוקיר תודה ולא מחזיקים בחברות עמותה- זה בדיוק הזמן
-
- קיבל.ה 301 לייקים
אני חושב שמתישהו האוהדים שלנו יעשו משהו שהוא כבר לא יוכל להכיל, ושם זה יגמר.avivx2 כתב: ↑25 יוני 2024, 11:18קח רגיעון לנפש-
אם זה בקנסות לא נגמרים או במעשי אלימות או במחאה כנגדו - לדעתי זה הסיכון המרכזי שלו לעזוב.
לדעתי עופר ירים כפפה ויעשה משהו כנגד המתפרעים, ושם כבר האש תופנה אליו... עניין של זמן. מקווה שנקח אליפות לפני שזה יקרה..
- גביזון
- קיבל.ה 3091 לייקים
זה גם אם כל הפחדים שלי.ונרקומן כתב:אני חושב שמתישהו האוהדים שלנו יעשו משהו שהוא כבר לא יוכל להכיל, ושם זה יגמר.avivx2 כתב: ↑25 יוני 2024, 11:18קח רגיעון לנפש-
אם זה בקנסות לא נגמרים או במעשי אלימות או במחאה כנגדו - לדעתי זה הסיכון המרכזי שלו לעזוב.
לדעתי עופר ירים כפפה ויעשה משהו כנגד המתפרעים, ושם כבר האש תופנה אליו... עניין של זמן. מקווה שנקח אליפות לפני שזה יקרה..
ההסכנה הכי גדולה להפועל היא לא מכבי.
אני מפחד שעם הבמה במסגרת אירופית בכירה ואולם גדול יגדל להם התיאבון שעוד יותר שידברו עליהם, כי זה הדבר היחיד שחשוב להם.
https://m.one.co.il/Mobile/Article/23-2 ... tml?ref=hp
עופר בראיון לOne
עופר בראיון לOne

- גביזון
- קיבל.ה 3091 לייקים
איזה איש עצום עצום עצום, הוא לא נח!M-26-7 כתב:https://m.one.co.il/Mobile/Article/23-2 ... tml?ref=hp
עופר בראיון לOne
רוצה לארח טורניר של קבוצות מאירופה לפתוח פתח לאירוח אפשרי של משחקים בארץ.
-
- קיבל.ה 100 לייקים
הבנאדם פשוט גאון. כבר נגמרו המילים.גביזון כתב: ↑25 יוני 2024, 14:48איזה איש עצום עצום עצום, הוא לא נח!M-26-7 כתב:https://m.one.co.il/Mobile/Article/23-2 ... tml?ref=hp
עופר בראיון לOne
רוצה לארח טורניר של קבוצות מאירופה לפתוח פתח לאירוח אפשרי של משחקים בארץ.
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
בלי להתקטנן, אפשר לשים פה בשביל מי שלא מסוגל/סתם לא בא לו להיכנס לאתר המסריח הזה?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- Red Wolf
- קיבל.ה 814 לייקים
טכנית לארז כתב: ↑25 יוני 2024, 15:15 בלי להתקטנן, אפשר לשים פה בשביל מי שלא מסוגל/סתם לא בא לו להיכנס לאתר המסריח הזה?
ינאי חשף: התוכנית שתגרום להפועל לארח בארץ
בעלי האדומים חשף בפודקאסט ב-ONE שהוא מתכנן טורניר הכנה עם קבוצות מאירופה, זאת על מנת שיבינו שניתן לקיים פה גם מפגשים רשמיים. כל הפרטים בפנים
בהפועל תל אביב ללא ספק מאמינים שיש אפשרות לזכות ביורוקאפ וכך להגיע ליורוליג, אבל מה שבטוח זה שבמועדון חושבים שהסיכויים לעשות זאת גדלים משמעותיים אם הקבוצה תוכל לארח את משחקי הבית במפעל בישראל. כמובן שהמלחמה לא אפשרה זאת בעונה החולפת, אבל ייתכן שהאדומים מצאו פתרון.
עופר ינאי התארח בפודקאסט שיחת היום של ONE וחשף שהוא מתכנן לעשות טורניר הכנה עם קבוצות מאירופה גם בארץ. המטרה? לגרום לכולם להבין שניתן לקיים משחקים של המפעלים האירופיים בישראל. כמובן שהכל יקבל תפנית נוספת אם תיפתח חזית בצפון, אך בשלב הזה בהפועל מאמינים מאוד שניתן לקיים את המשחקים ביורוקאפ בארץ.
ינאי אמר בפודקאסט: “העונה החולפת לא תהיה כמו הבאה. השנה החולפת הייתה טראומה עצומה, שחקנים באו לשחק כדורסל ופתאום כל הרקטות, השבעה באוקטובר, האזעקות, זה היה הלם ואימה. הייתי איתם בבלגרד, לא מבין מה קורה, היום אנחנו כבר מבינים את המצב. אנחנו חושבים שכנראה נתחיל בלי לארח פה, אבל יש סיכוי שב-2025 נחזור לארח פה”.
עוד אמר: “אני עובד מאוד קשה על טורניר הכנה שיבואו לפה קבוצות לשחק בטורניר הזה, כדי שגם פסיכולוגית לקרר את המים, שיבינו שאפשר לשחק בישראל גם עכשיו. הקבוצות? זה עוד לא מאושר, אבל נקווה שבימים הקרובים זה יאושר באופן סופי ויהיו פה קבוצות מאוד מעניינות. המטרה היא אזור ספטמבר”.
לסיכום: “רוצים לשבור איזה משהו, אם באות קבוצות לטורניר הכנה אז למה שלא יבואו למשהו שהוא רשמי? אם תתחיל החגיגה בצפון אז לא נארח כל השנה כנראה, אולי לא תהיה פה עונה בכלל”. בכל מקרה, יהיה מאוד מעניין לעקוב כאשר אין ספק שיתרון הביתיות הוא דבר קריטי עבור הפועל ת”א.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
במסגרת שדרוגי החוזים והחוזים הגבוהים, מישהו יכול לבקש מעופר ינאי שישדרג בדיעבד את החוזה של מתן נאור מכל השנים שקיבל אמצלנו שמינית ממה שהיה יכול לקבל?
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- רווי
- קיבל.ה 749 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3091 לייקים
אכן דיאטן קליני, לא בהפועל
- גביזון
- קיבל.ה 3091 לייקים
בינתיים בצד השני של הכביש, ממשיכים להשתמש באוהדים בשביל לנגב את התחת,
מיד תשמעו ויתעסקו בזה בערוץ הספורט כמובן.

מיד תשמעו ויתעסקו בזה בערוץ הספורט כמובן.

- 7even
- קיבל.ה 2677 לייקים
שלא תתבלבלו עם הפייק שמעלה הרבה שטויות.

יחד, רק יחד! 

- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
אני באמת ממליץ לכל מי ששואל את עצמו למה ינאי עושה את זה להקשיב לפודקאסט שהומלץ פה למעלה. ולהמשיך גם אחרי הקטע שבו הוא מדבר על נושא האנרגיה.
יש עוד הרבה על הפועל לאחר מכן וזה מסביר הרבה מאוד על הדברים שעומדים מאחורי הפעולות שלו.
תקשיבו לכל הניואנסים וההערות הקטנות שלו. זה ממש מכניס אתכם לדרך הח'יבה שלו.
מאוד מאוד מענין ומחכים.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
יש עוד הרבה על הפועל לאחר מכן וזה מסביר הרבה מאוד על הדברים שעומדים מאחורי הפעולות שלו.
תקשיבו לכל הניואנסים וההערות הקטנות שלו. זה ממש מכניס אתכם לדרך הח'יבה שלו.
מאוד מאוד מענין ומחכים.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1763 לייקים
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
עכשיו בוואן הוציאו בפודקאסט שלהם ראיון עם עופר. שני המראיינים שם נבלות גדולות.
אמר כל מיני דברים מעניינים, בין היתר שהוא בעד לתת הפסד טכני על הדלקת אבוקות, וגם שהתקציב השנה הולך לגדול בקצת לעומת העונה שעברה.
די מפתיע בהתחשב בהחתמה של מוטלי, אבל נחכה ונראה.
אמר כל מיני דברים מעניינים, בין היתר שהוא בעד לתת הפסד טכני על הדלקת אבוקות, וגם שהתקציב השנה הולך לגדול בקצת לעומת העונה שעברה.
די מפתיע בהתחשב בהחתמה של מוטלי, אבל נחכה ונראה.
- מילפורד
- קיבל.ה 2337 לייקים
השאלה מה זה ״קצת״ אצלו והאם הוא מתייחס לכמה שהוא יצטרך לשים או לסה״כ כשההבדל בינהם זה אם נשחק באולם גדול יותר או לא?
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
אני עכשיו מקשיב לשאר הפודקאסט וזה פשוט לא יאומן איזה חסרי מושג הם.
אומרים לו שצריך לפתח את מחלקת הנוער כי במכבי גדלו אבדיה ומאייר ובהפועל אין כלום (סליחה, "קצת אייל הראל", כהגדרתם).
אז מעבר לזה שהם משום מה שכחו מאחד ים מדר, הם גם לא יודעים שבמחזור של מאייר לדוגמה יש את ג'ול כראם, כשרון לא פחות גדול ממאייר אם לא יותר גדול. כמובן שגם דולינסקי אחד הכישרונות הכי גדולים שלכדורסל הישראלי יש להציע. אני בטוח שאין להם מושג שפלטין ושחר עמיר גם הגיעו מהנוער של הפועל.
כתבי כדורסל עלק.
אומרים לו שצריך לפתח את מחלקת הנוער כי במכבי גדלו אבדיה ומאייר ובהפועל אין כלום (סליחה, "קצת אייל הראל", כהגדרתם).
אז מעבר לזה שהם משום מה שכחו מאחד ים מדר, הם גם לא יודעים שבמחזור של מאייר לדוגמה יש את ג'ול כראם, כשרון לא פחות גדול ממאייר אם לא יותר גדול. כמובן שגם דולינסקי אחד הכישרונות הכי גדולים שלכדורסל הישראלי יש להציע. אני בטוח שאין להם מושג שפלטין ושחר עמיר גם הגיעו מהנוער של הפועל.
כתבי כדורסל עלק.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
כששאלו על התקציב, המילים המדויקות שלו היו "לא פחות מהעונה שעברה, כנראה קצת יותר".
יכול להיות שהוא גם מנסה להצניע את העלייה המשמעותית בתקציב, כי ההחתמות עד כה לא מתכתבות עם האמירה הזו.
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
אז מסתבר שמכבי גם רצתה את פלטין ובחר בנו לפי הראיון
-
- קיבל.ה 950 לייקים
גידי ליפקין, מסכם את הכלהוקיץ' כתב: ↑26 יוני 2024, 14:45 אני עכשיו מקשיב לשאר הפודקאסט וזה פשוט לא יאומן איזה חסרי מושג הם.
כתבי כדורסל עלק.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 492 לייקים
מפתיע שהפסד טכני זה הפתרון שלו לאבוקות. מעניין.
-
- קיבל.ה 150 לייקים
מפתיע שלא הבנת כמה התשובה הזאת היתה גאונית.
השלכת אחריות קלאסית ומוצדקת.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
כלומר?משמאל לעץ כתב:מפתיע שלא הבנת כמה התשובה הזאת היתה גאונית.
השלכת אחריות קלאסית ומוצדקת.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3091 לייקים
נמשיך לרפרש אחר וולקאמים כמו חוראנים

- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
איזה חמוד הוא שהוא מגיב להודעות במסנג׳ר
-
- קיבל.ה 342 לייקים
איזה אדם נדיר נפל עלינו. הלוואי שכפול שלו גם בכדורגל.
אל תבריחו אותו - אני מקווה שבזה תעמדו .
הפועל רגל גוססת אל תכניסו גם את הכדורסל לקומה
-
- קיבל.ה 188 לייקים
אמרו שהוא קורא תגובות ופסטים אז יאללה
אחלה ינאי , באמת , תמיד התפללתי שאיש כמוך יגיע .
אבל ,
תדע את מקומך , אתה באת לפני שנתיים , וכמו שבאת אתה גם יכול ללכת .
אנשים בגיל שלי , אנחנו ראינו הכל , היינו שם שלא היה כלום , אתה לא המשיח על הסוס הלבן ,
אנחנו הסוס הלבן של המועדון הזה .
ואני אומר את זה בשיא הצניעות והערכה .
אתה גורם לי ובעיקר לשני הבנים שלי תקווה ואושר .
אבל שוב , שני הבנים שלי בני ה 6 ו 12 שאשתי ואני משלמים להם על מנויים , יותר חשובים לעתיד המועדון הזה ממך
אבל ,
אנשים בגיל שלי , אנחנו ראינו הכל , היינו שם שלא היה כלום , אתה לא המשיח על הסוס הלבן ,
אבל שוב , שני הבנים שלי בני ה 6 ו 12 שאשתי ואני משלמים להם על מנויים , יותר חשובים לעתיד המועדון הזה ממך
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
יאללה יאללהRed roy כתב: ↑28 יוני 2024, 21:37 אמרו שהוא קורא תגובות ופסטים אז יאללה
אבל ,
דמגוג
מה אתה רוצה
אתה חבר עמותה כמו כל אחד פה
יש לך בעיה? תצביע נגד מה שמפריע לך
אתה לא שווה יותר מאף אחד אחר
והבנים שלך לא הפועל יותר מעופר או ממני
-
- קיבל.ה 554 לייקים
מה? לא הבנתי מזה אומר תדע את מקומך?Red roy כתב: ↑28 יוני 2024, 21:37 אמרו שהוא קורא תגובות ופסטים אז יאללה
אבל ,
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
לא ברור לי התגובה הזו , למה אתה יותר חשוב מעופר לעתיד המועדון ? כל הכבוד כמובן על ההשקעה המנויים וזה פורום באינטרנט שכל אחד יכול לומר מה שהוא רוצה אבל אם היית אומר לו את זה בפנים לצורך העניין דע את מקומך זה היה מצחיקRed roy כתב: ↑28 יוני 2024, 21:37 אמרו שהוא קורא תגובות ופסטים אז יאללה
אבל ,
-
- קיבל.ה 1470 לייקים
הם יותר חשובים לעתיד המועדון ממנו?Red roy כתב:אמרו שהוא קורא תגובות ופסטים אז יאללה
אבל ,
אם לא יהיה מועדון הם יצטרכו לבחור מועדון אחר או להיות ללא קבוצה.
שאל אותי איך אני יודע?
כי זה כבר קרה!
-
- קיבל.ה 188 לייקים
אתם כולכם כמוני וכמו הילדים שלי שווים יותר מעופר ינאי .
אנחנו היינו שם שלא היה כלום ונהיה שם שלא יהיה כלום .
הוא הבעלים , הוא משקיע כסף , הוא מדהים , וואלה באמת .
אבל הוא חולף , לא כמונו .
אנחנו היינו שם שלא היה כלום ונהיה שם שלא יהיה כלום .
הוא הבעלים , הוא משקיע כסף , הוא מדהים , וואלה באמת .
אבל הוא חולף , לא כמונו .
-
- קיבל.ה 188 לייקים
נשמה , הילדים שלי יותר הפועל מעופר ינאי .צ'ימבויקה כתב: ↑28 יוני 2024, 21:58יאללה יאללהRed roy כתב: ↑28 יוני 2024, 21:37 אמרו שהוא קורא תגובות ופסטים אז יאללה
אבל ,
דמגוג
מה אתה רוצה
אתה חבר עמותה כמו כל אחד פה
יש לך בעיה? תצביע נגד מה שמפריע לך
אתה לא שווה יותר מאף אחד אחר
והבנים שלך לא הפועל יותר מעופר או ממני
וואלה , זו המציאות