שאר הליגה 23/24

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
omersa
קיבל.ה  2 לייקים

ג`ארד הארפר מולנסיה סגר בהפועל ירושלים בנוסף לג'רמי מורגן שחתם אצלם אתמול.
הם חזק מאוד בעניינים
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

lior777 כתב:
גביזון כתב: 22 יולי 2024, 09:51 מכבי במשא ומתן עם רוקאס יוקובאיטיס.
הקו הקדמי שלהם של סורקין וגבריאל שישחקו יחד מלחיץ אותי.
נחכה לזר האחרון שלנו שיהיה קריטי לסדרה מולם(בתקווה)/משחקים מולם.
מה מלחיץ בזה? גבריאל זה ירידה ברמה לעומת ניבו. יש לנו סנטר טופ 5 ביורוליג, אני רגוע.. עונה שעברה היה לנו קו קדמי מזעזע עם אלכסנדר המתחזה, מאמין שהשנה סורקין לא יחגוג כמו בעונה שעברה.
שאני למוד כבר סדרות מולם וסורקין שמשחק כגבוה שני לצד גבוה נוכחי זו בעיה.
לגבי גבריאל אני לא יודע אם זו ירידה לעומת ניבו. לא מכיר אותו מספיק.
אבל סורקין מי ישמור עליו? גינת? בנטיל? אין לך מישהו כרגע לשחק מול הרכב כזה לכן הזר האחרון שלנו קריטי מולם.
כל שנה אכלנו חרא בדיוק במאבקים האלה מולם.

נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 22 יולי 2024, 10:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

omersa כתב: 22 יולי 2024, 10:00 ג`ארד הארפר מולנסיה סגר בהפועל ירושלים בנוסף לג'רמי מורגן שחתם אצלם אתמול.
הם חזק מאוד בעניינים
החתמות מעפנות.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

גביזון כתב: 22 יולי 2024, 10:01
lior777 כתב:
גביזון כתב: 22 יולי 2024, 09:51 מכבי במשא ומתן עם רוקאס יוקובאיטיס.
הקו הקדמי שלהם של סורקין וגבריאל שישחקו יחד מלחיץ אותי.
נחכה לזר האחרון שלנו שיהיה קריטי לסדרה מולם(בתקווה)/משחקים מולם.
מה מלחיץ בזה? גבריאל זה ירידה ברמה לעומת ניבו. יש לנו סנטר טופ 5 ביורוליג, אני רגוע.. עונה שעברה היה לנו קו קדמי מזעזע עם אלכסנדר המתחזה, מאמין שהשנה סורקין לא יחגוג כמו בעונה שעברה.
שאני למוד כבר סדרות מולם וסורקין שמשחק כגבוה שני לצד גבוה נוכחי זו בעיה.
לגבי גבריאל אני לא יודע אם זו ירידה לעומת ניבו. לא מכיר אותו מספיק.
אבל סורקין מי ישמור עליו? גינת? בנטיל? אין לך מישהו כרגע לשחק מול הרכב כזה לכן הזר האחרון שלנו קריטי מולם.
כל שנה אכלנו חרא בדיוק במאבקים האלה מולם.
הפתרון הכי טוב זה לשלוח לו איזה פיצה ממסעדת גורמה , יכול לפתור הרבה בעיות , בעיה רצינית סורקין הזה
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

omersa כתב: 22 יולי 2024, 10:00 ג`ארד הארפר מולנסיה סגר בהפועל ירושלים בנוסף לג'רמי מורגן שחתם אצלם אתמול.
הם חזק מאוד בעניינים
לא בהכרח רע כי הם מחלישים יריבה פוטנציאלית לזכייה ביורוקאפ , אלא אם הוא לא שחקן משמעותי שם אני לא באמת יודע
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

לראשונה מאז שאני זוכר את עצמי אנחנו מעמידים סגל שיל הנייר לא נופל משל מכבי
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

אם יוקובאייטיס מחליף את לורנזו בראון ולא את תומאסון זה הזיה. אשכרה מקו אחורי של בולדווין-בראון-בלאט הם עוברים לבלאט-לויד-יוקובאייטיס?
על ירושלים אני בכלל לא מדבר, בניית קבוצה אפורה אפילו בסטנדרטים שלהם ועם מאמן שלא עשה כלום בחייו.

יש לנו פה הזדמנות חד פעמית.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

oleg neduda כתב: 22 יולי 2024, 11:48 לראשונה מאז שאני זוכר את עצמי אנחנו מעמידים סגל שיל הנייר לא נופל משל מכבי
אוליי אפילו עולה , באמת שאם הסכומים הוא צריך לעלות על שלהם וזה חתיכת דבר
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

עכשיו השאלה המרכזית היא האם דדאס ידע לחבר את כל האגו שהבאנו, איך זה יתחבר והאם הוא האיש שמסוגל לכך, אין לו נסיון עם קבוצה בקאדר הזה ושאיפות כאלה כמאמן.
ואם לא להביא מישהו אחר כמה שיותר מוקדם, לא אומר להעיף ישר, לוקח זמן להתחבר ולחבר, אבל אצבע על הדופק.
רק הפועל בלב
קיבל.ה  189 לייקים

הוקיץ' כתב: 22 יולי 2024, 11:54 אם יוקובאייטיס מחליף את לורנזו בראון ולא את תומאסון זה הזיה. אשכרה מקו אחורי של בולדווין-בראון-בלאט הם עוברים לבלאט-לויד-יוקובאייטיס?
על ירושלים אני בכלל לא מדבר, בניית קבוצה אפורה אפילו בסטנדרטים שלהם ועם מאמן שלא עשה כלום בחייו.

ירושלים באמת כלכך מאחורה? עכשיו כנראה הארפר ששיחק ביורוליג עם ולנסיה כנראה חותם.. על פניו קבוצה לא רעה גם שם ביחס לשנים האחרונות, לא?
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

גביזון כתב: 22 יולי 2024, 12:28 עכשיו השאלה המרכזית היא האם דדאס ידע לחבר את כל האגו שהבאנו, איך זה יתחבר והאם הוא האיש שמסוגל לכך, אין לו נסיון עם קבוצה בקאדר הזה ושאיפות כאלה כמאמן.
ואם לא להביא מישהו אחר כמה שיותר מוקדם, לא אומר להעיף ישר, לוקח זמן להתחבר ולחבר, אבל אצבע על הדופק.
מאמין שסגל כזה יכול וצריך להביא ניצחונות על קבוצות שהם לא מכבי וירושלים גם שהוא לא מחובר (לדעתי יכול להביא ניצחונות עליהם גם כי יש פה הרבה כשרון ) חוץ מזה עד שנגיע לשלבים המכריעים יקח לא מעט זמן ושם צריך שנהיה בשיא שלנו
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

אגב גבריאל, איך הוא?
שם שלשום 10 נקודות על נבחרת ארה"ב ובא מהנ.ב.א לא?
מי מכיר מי יודע
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

גביזון כתב: 22 יולי 2024, 13:05 אגב גבריאל, איך הוא?
מי מכיר מי יודע
הוא שיחק לא רע בכלל, אם כי זה משחק ידידות אז צריך לקחת בעירבון מוגבל, ועדיין... הוא התמודד שם מול גבוהים ב NBA.
יש לו נוכחות רצינית בצבע, ריבאונדר לא רע בכלל, ואוהב לזרוק שלשה-שתיים למשחק, באחוזים מחרידים.
נתן עונה של 68 משחקים בלייקרס לפני שנתיים(ניצול פציעות) והיה סביר. מעבר לכך ,קריירת NBA שולית ביותר.
יחד, רק יחד! :heart:
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

גביזון כתב: 22 יולי 2024, 13:05 אגב גבריאל, איך הוא?
מי מכיר מי יודע
ואומוט, שהיה במכבי רמת גן בעונה האחרונה, נתן סטטיסטיקה כמעט זהה לגבריאל באותו משחק.
רק אומר.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

רק הפועל בלב כתב: 22 יולי 2024, 12:36
הוקיץ' כתב: 22 יולי 2024, 11:54 אם יוקובאייטיס מחליף את לורנזו בראון ולא את תומאסון זה הזיה. אשכרה מקו אחורי של בולדווין-בראון-בלאט הם עוברים לבלאט-לויד-יוקובאייטיס?

ירושלים באמת כלכך מאחורה? עכשיו כנראה הארפר ששיחק ביורוליג עם ולנסיה כנראה חותם.. על פניו קבוצה לא רעה גם שם ביחס לשנים האחרונות, לא?
לא מחזיק ממנו. גארד גמד, לא שומר טוב, לא ממש רכז, כן גאנר מטורף. ביורוליג הוא היה גרוע, אבל אני משער שבירוקאפ יצליח יותר לבוא לידי ביטוי .
בעיני הם סופר בינוניים ומוגבלים ואין להם את דז'יקיץ' שיבנה תלכיד הגנתי רצחני מהאירוע הזה. הפערים שלנו מהם ברמת הכישרון מאוד מאוד גדולים וזה יהיה וואחד כישלון מצד דדאס אם זה לא יתרגם לקבוצה עדיפה משמעותית.

מכבי כמובן הרבה יותר מוכשרים, אבל גם שם יש צניחה חדה ברמת הכישרון לעומת העונה שעברה.
יש אצלנו המון סימני שאלה וצריך לחכות ולראות איך הפאזל מסתדר, אבל על הנייר (וזה כל מה שיש לנו בנקודת הזמן הנוכחית) לא הגענו לאף עונה ביחסי כוחות כל כך שווים מול מכבי, לפחות לא בזמן שאני רואה כדורסל.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

הוקיץ' כתב: 22 יולי 2024, 15:12
רק הפועל בלב כתב: 22 יולי 2024, 12:36

לא מחזיק ממנו. גארד גמד, לא שומר טוב, לא ממש רכז, כן גאנר מטורף. ביורוליג הוא היה גרוע, אבל אני משער שבירוקאפ יצליח יותר לבוא לידי ביטוי .
בעיני הם סופר בינוניים ומוגבלים ואין להם את דז'יקיץ' שיבנה תלכיד הגנתי רצחני מהאירוע הזה. הפערים שלנו מהם ברמת הכישרון מאוד מאוד גדולים וזה יהיה וואחד כישלון מצד דדאס אם זה לא יתרגם לקבוצה עדיפה משמעותית.

מכבי כמובן הרבה יותר מוכשרים, אבל גם שם יש צניחה חדה ברמת הכישרון לעומת העונה שעברה.
יש אצלנו המון סימני שאלה וצריך לחכות ולראות איך הפאזל מסתדר, אבל על הנייר (וזה כל מה שיש לנו בנקודת הזמן הנוכחית) לא הגענו לאף עונה ביחסי כוחות כל כך שווים מול מכבי, לפחות לא בזמן שאני רואה כדורסל.
ככה זה אמור להראות (לפחות על הנייר ) כשאתה משלהם כמוהם (או אפילו יותר )
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

חייב לדעת מתיי נראה כתבות על הניהול הנכון והמאופק של ירושלים לעומתנו , שזה קשור אליינו פתאום דבר כזה מתקבל בצורה לא טובה שיש עוד קבוצה ששופכת כספים שעד עכשיו רק מכבי יכלה וכמובן צרצרים
hapoel15
קיבל.ה  39 לייקים

רק הפועל כתב: 22 יולי 2024, 20:49 חייב לדעת מתיי נראה כתבות על הניהול הנכון והמאופק של ירושלים לעומתנו , שזה קשור אליינו פתאום דבר כזה מתקבל בצורה לא טובה שיש עוד קבוצה ששופכת כספים שעד עכשיו רק מכבי יכלה וכמובן צרצרים
אצל אדלסון כמובן
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/16122575
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

רשמים על הארפר שחתם בירושלים ?
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

hapoel15 כתב: 22 יולי 2024, 21:18
רק הפועל כתב: 22 יולי 2024, 20:49 חייב לדעת מתיי נראה כתבות על הניהול הנכון והמאופק של ירושלים לעומתנו , שזה קשור אליינו פתאום דבר כזה מתקבל בצורה לא טובה שיש עוד קבוצה ששופכת כספים שעד עכשיו רק מכבי יכלה וכמובן צרצרים
אצל אדלסון כמובן
אוסף קלישאות של בן אדם חסר מושג בכדורסל.
מה שירושלים עשו זה הרבה יותר מסוכן בעיני מהבנייה שלנו. הם בנו קבוצה הרבה פחות מוכשרת מהמתחרות שלהם, גם בארץ וגם באירופה. הם סומכים על כך שההמשכיות תתן להם אקסטרות ושהמאמן (עונה ראשונה בקריירה בתור מאמן, להזכירכם) יוציא שלם שגדול מסך חלקיו. זה סופר מסוכן ואם זה לא יעבוד יהיה קשה מאוד לתקן במהלך העונה.
אנחנו לעומת זאת, העמסנו כישרון ובנינו קבוצה שגם אם לא הכל יסתדר לה כנראה תנצח המון משחקים, נטו בזכות הכישרון העודף. להזכירכם בעונת מקריי בחלקים נרחבים של העונה נראינו רע מאוד והמשכנו לנצח בזכות הכישרון האישי של השחקנים.
לדעתי הדרך היחידה שבה באמת נתרסק (מלבד אירועים ביטחוניים למיניהם) זה אם יהיה איזה פיצוץ בין השחקנים או מריבות כאלו ואחרות בחדר ההלבשה.
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

רק הפועל כתב: 23 יולי 2024, 12:50 רשמים על הארפר שחתם בירושלים ?
גמד, גאנר משוגע, סקורר מוכשר שיכול לקלוע הרבה נקודות בזמן קצר. לא שומר טוב ולא ממש רכז. היה רע בולנסיה, אבל יורוקאפ זה סיפור אחר.
אני אישית לא ממש מחזיק ממנו והייתי יותר מודאג אם היו מחתימים את מאט מורגן או האנטר הייל.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

הוקיץ' כתב: 23 יולי 2024, 14:03
hapoel15 כתב: 22 יולי 2024, 21:18
אצל אדלסון כמובן
אוסף קלישאות של בן אדם חסר מושג בכדורסל.
מה שירושלים עשו זה הרבה יותר מסוכן בעיני מהבנייה שלנו. הם בנו קבוצה הרבה פחות מוכשרת מהמתחרות שלהם, גם בארץ וגם באירופה. הם סומכים על כך שההמשכיות תתן להם אקסטרות ושהמאמן (עונה ראשונה בקריירה בתור מאמן, להזכירכם) יוציא שלם שגדול מסך חלקיו. זה סופר מסוכן ואם זה לא יעבוד יהיה קשה מאוד לתקן במהלך העונה.
אנחנו לעומת זאת, העמסנו כישרון ובנינו קבוצה שגם אם לא הכל יסתדר לה כנראה תנצח המון משחקים, נטו בזכות הכישרון העודף. להזכירכם בעונת מקריי בחלקים נרחבים של העונה נראינו רע מאוד והמשכנו לנצח בזכות הכישרון האישי של השחקנים.
לדעתי הדרך היחידה שבה באמת נתרסק (מלבד אירועים ביטחוניים למיניהם) זה אם יהיה איזה פיצוץ בין השחקנים או מריבות כאלו ואחרות בחדר ההלבשה.
עושה רושם שזה הצליח להם באופן יחסי בעונות האחרונות אז גם היו להם קבוצה מוכשרת פחות מאיתנו ועדיין לקחו תואר , מקווה שהעונה הפערים יהיו גדולים יותר לטובתנו
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

בעונה הראשונה היה להם מאמן שעשה קסמים עם הסגל הזה, והם עדיין חטפו מאיתנו סוויפ בחצי הגמר (עם תקציב גדול משלנו, להזכירך).
בעונה שעברה, ללא דז'יקיץ', הם נראו זוועה במרבית העונה והצליחו לחבר שלושה משחקים טובים ולזכות בגביע. בחצי גמר פלייאוף הם שוב חטפו סוויפ.
לדעתי יש שם איזו תפיסה שהם מצאו נוסחה "נכונה" ובעיני זו אשליה. נחיה ונראה.
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

פייסבוק אומר שמכבי החתימו את שורטס, ברור שיחסית למה שיה להם קודם זה נפילה
אבל נראה גם שזה מציב להם קו אחורי משמעותית נחות פיזית מהקו שנציב מולם ? וזה כבר לא נפילה זה ממש התרסקות
או שאני מפספס משהו
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

ההוא מפעם כתב:פייסבוק אומר שמכבי החתימו את שורטס, ברור שיחסית למה שיה להם קודם זה נפילה
אבל נראה גם שזה מציב להם קו אחורי משמעותית נחות פיזית מהקו שנציב מולם ? וזה כבר לא נפילה זה ממש התרסקות
או שאני מפספס משהו
לא לא לא לא, שורטס במכבי? תמונה הם החתימו את הליטאי לא? מקווה מאד שהוא לא חתם שם, מאד

red_boy
קיבל.ה  53 לייקים

ההוא מפעם כתב: 23 יולי 2024, 15:55 פייסבוק אומר שמכבי החתימו את שורטס, ברור שיחסית למה שיה להם קודם זה נפילה
או שאני מפספס משהו
מה מה מה
איפה ראית ?
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

red_boy כתב: 23 יולי 2024, 16:14
ההוא מפעם כתב: 23 יולי 2024, 15:55 פייסבוק אומר שמכבי החתימו את שורטס, ברור שיחסית למה שיה להם קודם זה נפילה
או שאני מפספס משהו
מה מה מה
איפה ראית ?
מישהו כתב בפייסבוק, ( אולי ההוא שכותב על כדורסל הרבה שברח לי שמו ) לא ממש הקדשתי תשומת לב אפילו די שמחתי זכרתי שהוא נמוך ולא ממש פיזי וגם האחרים שם.
אני לא מבין גדול בכדורסל אבל די ברור שלאומת לורנזו הוא נפילה וגם לא ממש אתלטי.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

ההוא מפעם כתב:
red_boy כתב: 23 יולי 2024, 16:14
או שאני מפספס משהו
מה מה מה
איפה ראית ?
מישהו כתב בפייסבוק, ( אולי ההוא שכותב על כדורסל הרבה שברח לי שמו ) לא ממש הקדשתי תשומת לב אפילו די שמחתי זכרתי שהוא נמוך ולא ממש פיזי וגם האחרים שם.
אני לא מבין גדול בכדורסל אבל די ברור שלאומת לורנזו הוא נפילה וגם לא ממש אתלטי.
על מה אתה מדבר, אני לוקח את רנגלנד ומחליף אותו בשורטס עכשיו, מקווה שהוא לא חתם שם.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

ג'יילן אדמס במשא ומתן עם חולון.
לא אשכח את הפרצוף המתנשא וההליכה המתגרה כשהם הובילו 13 בדרייב אין בדרבי גיל בני והפסידו בסוף.
לא אהיה עצוב אם ויינרייט יוריד לו בטעות אחת.
גם חולון בונים קבוצה מעצבנת לשחק נגדה בחוץ.

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

אדמס אכן חתם בחולון. שחקן שנוא ומתאים לקהל שלהם.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

יוקאביטיס חתם במכבי , סיבות לדאוג ?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

פחות טוב ממה שהיה להם, אלה אם יעשה קפיצת מדרגה רצינית השנה.
lior777
קיבל.ה  190 לייקים

ירידה ברמה.. נראה ילד כאפות חמוד כזה.. מת כבר לראות את בברלי מתעלל בו,
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

מצחיק להגיד את זה אבל נראה שמכבי מחתימה שחקנים טובים מאוד ביחס לתקציב שלהם , ירושלים עד עכשיו משלמים יותר לשחקנים לדעתי
Adom_Adom
קיבל.ה  270 לייקים

רק הפועל כתב: 24 יולי 2024, 12:19 מצחיק להגיד את זה אבל נראה שמכבי מחתימה שחקנים טובים מאוד ביחס לתקציב שלהם , ירושלים עד עכשיו משלמים יותר לשחקנים לדעתי
לא יודע מה זה ביחס לתקציב שלהם? הם קבוצה שהצפיות ממנה זה טופ אירופה, בכמה באמת הם ירדו בתקציב שלהם? גם אם ירדו ב30% והם לא, הם עדיין בתקציב הכי גבוה בליגה כמו בכל ה60 שנה האחרונות.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

Adom_Adom כתב: 24 יולי 2024, 12:26
רק הפועל כתב: 24 יולי 2024, 12:19 מצחיק להגיד את זה אבל נראה שמכבי מחתימה שחקנים טובים מאוד ביחס לתקציב שלהם , ירושלים עד עכשיו משלמים יותר לשחקנים לדעתי
לא יודע מה זה ביחס לתקציב שלהם? הם קבוצה שהצפיות ממנה זה טופ אירופה, בכמה באמת הם ירדו בתקציב שלהם? גם אם ירדו ב30% והם לא, הם עדיין בתקציב הכי גבוה בליגה כמו בכל ה60 שנה האחרונות.
כרגע אנחנו משלמים יותר לשחקנים , זו עובדה (כמובן שיכול להיות שזה ישתנה בהמשך ) בברלין מרוויח 2.2 מליון שזה מליון יותר ממה שלויד מרוויח שם
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

ירושלים משלמים הרבה פחות. רק השכר של לויד, גבריאל, סורקין, בלאט וריברו זה כמעט כמו מה שהם משלמים לכל הסגל שלהם
shaharot
קיבל.ה  544 לייקים

מלא הימורים
לויד הוא הכוכב שם ויצטרך להוכיח שהוא טוב בלי מייק גיימס.
לדעתי זה יקשה עליו ורוב הפוקוס יהיה עליו בהתקפה.
רוקאס הליטאי בא אחרי עונה לא טובה בברצלונה, קליעה בינונית ובכלל כרגע הוא על תקן "פוטנציאל שטרם מומש".
מייקון עוד לא חתם לדעתי אבל פצוע כבר חצי שנה + עוד חודשיים לפחות. סקורר ממה שאני זוכר אבל שוב נפצע להמון זמן.
רנדולף בא מירושלים, בלי דקת יורוליג . לליגה בטוח שהוא טוב, לא יודע כמה ביורוליג. שוב הימור שמצפים ממנו לעלות רמה.
ריברו גבוה טוב אבל מוגבל מאוד, חי בעיקר מבלאט. אמור להשתלב טוב גם עם הליטאי.
הסודאני אין לי דעה עליו לא מכיר אותו אבל גם הוא עם 0 דקות ביורוליג.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

קייזר חוזר לחולון, יחד עם בינגהאם, יש להם קו קידמי דקיק ואתלטי.
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

אז זלי עבר לחולון והביאו לו 2 זרים על הראש.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
שליחת תגובה