עונת המלפפונים -הפועל 23/24
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
תודה רבה על הדיווח מחסרי הלב והאופי מהצד השני של הכביש. תוכל לשאול אותם אם הם שרים את ההמנון?
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
-
- קיבל.ה 940 לייקים
מתוך הכתבה בוואן (https://www.one.co.il/Article/430851.html):
לפני כשנתיים, במקביל להיותו אנליסט ראשי של מחלקת הנוער, עומר בוקסנבוים המליץ לבעלי המועדון לקדם את סול לקבוצת הבוגרים ועם כניסתו לתפקיד, חן גייס מספר אנליסטים והקים את מחלקת הסקאוטינג של המועדון.
סול החל לעבוד עם המאמן ניר קלינגר. סול היה אחראי על מערך הסקאוטינג וסיפק דו"חות על שחקנים זרים פוטנציאלים דו"חות אנליזה על הקבוצה, כאשר במקביל בנה מספר תוכנות שימושיות במיוחד לעבודה שלו בהפועל תל אביב. מאז שקבוצת מינצברג נכנסה לעובי הקורה, עוד בימיו של עומר בוקסנבוים כמנהל מקצועי של הקבוצה הבוגרת, סול עבד מול ניק האמונד ודייויד מינצברג.
אז הוא היה מהאחראים לזרים ה"נפלאים" שעברו פה בעונות האחרונות. שיהיה בהצלחה לכולנו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
העונה תקציב משמעותית גבוה יותר להחתמת זרים, נראה איזה 2/3 זרים יגיעו לפה ואז נשפוט. קשה לפגוע בזרים בתקציבי ניסנוב שהם גם מתערבים ורוצים להביא זרים שהגיס שלהם מצא.אדום כתב: ↑11 יוני 2023, 14:37מתוך הכתבה בוואן (https://www.one.co.il/Article/430851.html):
לפני כשנתיים, במקביל להיותו אנליסט ראשי של מחלקת הנוער, עומר בוקסנבוים המליץ לבעלי המועדון לקדם את סול לקבוצת הבוגרים ועם כניסתו לתפקיד, חן גייס מספר אנליסטים והקים את מחלקת הסקאוטינג של המועדון.
סול החל לעבוד עם המאמן ניר קלינגר. סול היה אחראי על מערך הסקאוטינג וסיפק דו"חות על שחקנים זרים פוטנציאלים דו"חות אנליזה על הקבוצה, כאשר במקביל בנה מספר תוכנות שימושיות במיוחד לעבודה שלו בהפועל תל אביב. מאז שקבוצת מינצברג נכנסה לעובי הקורה, עוד בימיו של עומר בוקסנבוים כמנהל מקצועי של הקבוצה הבוגרת, סול עבד מול ניק האמונד ודייויד מינצברג.
אז הוא היה מהאחראים לזרים ה"נפלאים" שעברו פה בעונות האחרונות. שיהיה בהצלחה לכולנו.
מה שבטוח זה שאם הוא מעדיף את חבשי על גוטליב, מאריך חוזה לשביט מזל ומתאבד על אלטמן - בישראלים הוא לא להיט.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
צנצי מפרסם שקבוצה מפולין רוצה את למקין ואם תסגור איתו את התנאים הכספיים תפעיל את סעיף השחרור שלו (750K$). השאלה אם הוא בכלל יסכים לשחק בפולין? אני מניח שלא...
אבל מן הסתם יהיו עכשיו עוד קבוצות מחו"ל שינסו לסגור איתו. באסה עם סעיפי השחרור הנמוכים האלו, למרות שאני גם נגד סעיפי שחרור הזויים וגבוהים מדי.
אבל מן הסתם יהיו עכשיו עוד קבוצות מחו"ל שינסו לסגור איתו. באסה עם סעיפי השחרור הנמוכים האלו, למרות שאני גם נגד סעיפי שחרור הזויים וגבוהים מדי.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 370 לייקים
מקווה מאוד שמעכשיו ידעו לסגור חוזים ללא סעיפי שחרור כלל, או סעיפי שחרור מופרכים, בדיוק כמו שמכבי האריכו לתורגמן חוזה, אחרי מונדיאל מטורף, בלי סעיף שחרור - זה הישג גדול.קפטן ג'ק כתב: ↑11 יוני 2023, 14:57 צנצי מפרסם שקבוצה מפולין רוצה את למקין ואם תסגור איתו את התנאים הכספיים תפעיל את סעיף השחרור שלו (750K$). השאלה אם הוא בכלל יסכים לשחק בפולין? אני מניח שלא...
-
- קיבל.ה 940 לייקים
די בטוח שהמינצברגים יסיימו את הסיפור עם סעיפי השחרור ההזויים האלה מהימים של הקבצנים.
גם אקזיטים יקרים יותר לא הוכחו כיעילים לקבוצה
גם אקזיטים יקרים יותר לא הוכחו כיעילים לקבוצה
-
- קיבל.ה 419 לייקים
הלוואי שיצליחו להשאיר את למקין עוד כמה עונות. חייבים המשכיות ולקצור פירות גפ על הדשא ולא רק בארנק
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
בטוח? אולי בטוח שלא.
באפריל ישראלוב האריך חוזה עם סעיף שחרור של 1.5 מיליון שיש לו בו אחוזים (זה כבר מהלך בהוראת המינצברגים באפריל).
אז כן זה לא 750/850 אלף יורו אבל זה בהחלט לא הסוף של סעיפי השחרור.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
המאבק על רפאלוב רק מדגיש את מצב הישראלים העגום....
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
בסוף אתה לא עובד בואקום.
רק סוכן גרוע יאפשר לשחקן שלו לחתום על חוזה ללא סעיף שחרור כשמדובר על פוטנציאלים כאלה. הדרך היחידה אולי להילחם בזה היא לתת להם משכורות מנופחות, אבל אנחנו עדיין לא עובדים בתקציבים של מכבי/חיפה.
מיליון וחצי יורו זה סעיף שחרור מכובד לבלם שעוד לא חגג 19.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
אני מסכים שבסוף זה משחק של כסף אבל יש גם פן אחר שזה הפרסטיג׳ והגאווה לשחק במועדון כדורגל ענק בישראל כמו חיפה ומכבי.
פעם גם לנו היה את זה אבל זה הושמד אט אט בתהליך ארוך שנים והיום שחקנים צעירים לא מרגישים מחויבים מספיק לדבר הזה שנקרא הפועל תל אביב, אפילו איינבינדר רמז על זה בראיון שלו לפודקאסט.
רק יציבות והצלחה מקצועית יובילו אותנו חזרה למקום הזה.
פעם גם לנו היה את זה אבל זה הושמד אט אט בתהליך ארוך שנים והיום שחקנים צעירים לא מרגישים מחויבים מספיק לדבר הזה שנקרא הפועל תל אביב, אפילו איינבינדר רמז על זה בראיון שלו לפודקאסט.
רק יציבות והצלחה מקצועית יובילו אותנו חזרה למקום הזה.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
מסכים איתך רדפוקס, אבל מיליון וחצי יורו על ישראלוב שנחשב פחות פרוספקט מלמקין זה סעיף סביר לגמרי.
בסופו של דבר ברור שבשביל שהמועדון הזה יצליח ונראה תפוקה מהצעירים האלה לפני שהם הולכים, הסעיפים האלה חייבים להשנות.
בסופו של דבר ברור שבשביל שהמועדון הזה יצליח ונראה תפוקה מהצעירים האלה לפני שהם הולכים, הסעיפים האלה חייבים להשנות.
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
אם למקין היה מחזיק בסעיף שחרור כמו של ישראלוב לא הייתה שום בעיה. מכירה שלו הייתה מאפשרת בקלות החתמת שחקן ברמה גבוהה וגם היה נשאר עודף מכובד. עם הסעיף שחרור העלוב שלו (יחד עם העובדה שהוא למעשה משחק בחינם), כל הסכום שנקבל עליו ילך בערך על מחליף. לא עשינו בזה כלום.
-
- קיבל.ה 506 לייקים
צנציפר לא אמר משהו על חתימה של קנדיל היום?
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
איך זה שבשביל להוציא שחקן ממכבי פתח תקווה צריך למכור כליה ואצלנו יש סעיפי שחרור מצחיקים כאלה?
אם המדיניות של להביא כישרונות לנוער על סעיפי שחרור נמוכים מניבה לנו "הצלחה" בליגת הנוער ושפשוף בהרכב בבוגרים כשהם עוד חצי בשלים ואז הם משוחררים בסכומים כאלה לא עשינו בזה כלום
אם המדיניות של להביא כישרונות לנוער על סעיפי שחרור נמוכים מניבה לנו "הצלחה" בליגת הנוער ושפשוף בהרכב בבוגרים כשהם עוד חצי בשלים ואז הם משוחררים בסכומים כאלה לא עשינו בזה כלום
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
-
- קיבל.ה 506 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
750 אלף יורו זה חוזה לבלם מצוין ל-3 עונות.
שזה שדרוג עצום מבלם ליגה לאומית שהתקרה המקצועית שלו גדולה ככל שתהיה תגמר במכירה ב750 אלף יורו.
עדיף להיפרד עכשיו מאשר אחרי שנתיים שהוא ישתפשף עלינו.
שזה שדרוג עצום מבלם ליגה לאומית שהתקרה המקצועית שלו גדולה ככל שתהיה תגמר במכירה ב750 אלף יורו.
עדיף להיפרד עכשיו מאשר אחרי שנתיים שהוא ישתפשף עלינו.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
אני עוד אתרשם שאתה חושב שסעיף שחרור של 1.5 מיליון יורו לילד בן 18 זה נמוך מדי
אם המינצברגים חתומים על המהלך הזה הם מקבלים 10 מ-10
מי חושב שהוא היה חותם עם סעיף שחרור גבוה יותר אבל בלי סעיף שחרור בכלל , חי בסרט קשה
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
אני מניח שלישראלוב היה סעיף שחרור דומה לזה של למקין, ככה שזאת סיטואציה שונה משחקן נוער שחותם לראשונה על חוזה בוגרים.
מעכשיו לא צריכים להיות יותר סעיפי שחרור, גם במחיר של איבוד כמה שחקנים.
מעכשיו לא צריכים להיות יותר סעיפי שחרור, גם במחיר של איבוד כמה שחקנים.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
ברור, יש לנו פריבילגיה הרי
אצילי חותם על סעיף שחרור, נטע לביא עם סעיף שחרור
אבל בהפועל לא יהיה
זה שיש כלבלבים במכבי שמוכנים לחתום לא אומר שכולם ככה
גלוך ותורגמן זה היוצא מן הכלל, לא הכלל
אני במקום תורגמן לא חותם על הסכם כזה בלי סעיף שחרור, גם אתם
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
במקרה קראתי היום כתבה על כל שחקני נבחרת הנוער מהמונדיאליטו ולרובם אין סעיף שחרור.
על סמך מה אתה רושם משהו כזה שהוא ככל הנראה לא נכון?
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
רדפוקס כתב: ↑11 יוני 2023, 18:42במקרה קראתי היום כתבה על כל שחקני נבחרת הנוער מהמונדיאליטו ולרובם אין סעיף שחרור.
על סמך מה אתה רושם משהו כזה שהוא ככל הנראה לא נכון?
על סמך זה שבכל העולם שחקנים חותמים על סעיפי שחרור.
אני גם לא תומך בסעיפי שחרור. אני אומר שזה נהוג וזה בסדר.
גם הנתון שהבאת לא משרת את הרעיון שלך כי בנבחרת הזו יש 4-5 שחקנים שיכולים בכלל להגיע לעמדת מיקוח על סעיף שחרור במשא ומתן. למקין וישראלוב שניים מהם.
יש פה גם עניין של מזל רע בטיימינג, למקין במצבו היה צריך את הסעיף הזה כדי לחתום. זה ברור שאפשר היה להחתים שם על סעיף יותר גבוה אבל לחשוב שהוא היה חותם ל-5 שנים בלי סעיף. זה די מצחיק.
אז שוב, תורג’מן שמוכן לחתום ל-5 שנים בלי סעיף יציאה על חוזה של 200 אלף זה היוצא מהכלל.
נסה להציע את זה ללמקין ותיזרק מכל המדרגות. ובצדק מבחינתו.
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
למה זה מצחיק?
סולומון, עבדה, טוקלומטי, חמודי כנעאן, דוידה וליידנר כולם חתמו על חוזים ארוכי טווח בלי סעיף שחרור. זה גם לא מנע ולא ימנע מהם לצאת לאירופה.
אני מנסה להזכר בקבוצה שאיבדה פרוספקט נוער משמעותי בגלל סעיף שחרור נמוך בשנים האחרונות ולא מצליח. אולי גלוך, אבל שם מדובר על 7 מיליון יורו אם אני לא טועה.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
זה מצחיק כי אתם חושבים ששרון ניסנוב רצה וביקש והתחנן להחתים אותו על סעיף יציאה נמוך.Gili כתב: ↑11 יוני 2023, 19:54למה זה מצחיק?
סולומון, עבדה, טוקלומטי, חמודי כנעאן, דוידה וליידנר כולם חתמו על חוזים ארוכי טווח בלי סעיף שחרור. זה גם לא מנע ולא ימנע מהם לצאת לאירופה.
אני מנסה להזכר בקבוצה שאיבדה פרוספקט נוער משמעותי בגלל סעיף שחרור נמוך בשנים האחרונות ולא מצליח. אולי גלוך, אבל שם מדובר על 7 מיליון יורו אם אני לא טועה.
אתם מתעלמים מהבטחות שניתנו לשחקנים האלה לפני שהגיעו הנה, אתם מתעלמים מהשאלה מתי השחקנים חתמו על החוזים שלהם ובעיקר באיזה מצב מקצועי הם היו.
מתי דורון ליידנר ודוידה חתמו על החוזים שלהם? איזה השגים היו להם?
עכשיו תבחן את ישראלוב, אל ים ולמקין ותבין את הבעיה.
אם אתם מוכנים לוותר על שחקנים רק בגלל מוכנות לשים סעיף שחרור אז זה לא חכם בעיניי זה הכל.
המקרה של למקין חמור, אני לא מתכחש לזה.
אנחנו בדיון כללי. וכן, אילו סעיף השחרור שלו היה 1,250,000 לא היה לי יותר מדי מה להגיד
-
- קיבל.ה 506 לייקים
[12.6, ]
: בהפועל מבינים: אחד מנציגי המונדיאליטו יימכר
האדומים החמיאו לנציגים: "מרגש לראות אותם". למקין בעל הסיכוי הגבוה ביותר להתקדם עקב סעיף שחרורו. הכרעה בקרוב לגבי אלטמן, לאיוס עלול לעזוב: https://www.one.co.il/Article/438322.html
האדומים החמיאו לנציגים: "מרגש לראות אותם". למקין בעל הסיכוי הגבוה ביותר להתקדם עקב סעיף שחרורו. הכרעה בקרוב לגבי אלטמן, לאיוס עלול לעזוב: https://www.one.co.il/Article/438322.html
-
- קיבל.ה 956 לייקים
מגוחך שהכלפי הזה קיבל כסף בשביל לרשום את הדבר הזה. כתבה מלאה בכלום ושום דבראל באנדי כתב: ↑12 יוני 2023, 09:43 [12.6, ]
-
- קיבל.ה 370 לייקים
עד כה הגיע זר אחד לקבוצה (שהיה מועמד כבר בינואר).
חייבים להעלות את הקצב בבניית הסגל, יש כל כך הרבה מה לעשות והמטרה צריכה להיות, שכבר למחנה האימון הסגל יהיה ברור וכמעט סגור.
נכון אנחנו באמצע יוני, אבל מכניס אותי לחרדות, ששוב נגיע כמו אצל קודמיהם, לימים האחרונים בחלון למציאות ובסוף נשארים בלי כלום.
חייבים להעלות את הקצב בבניית הסגל, יש כל כך הרבה מה לעשות והמטרה צריכה להיות, שכבר למחנה האימון הסגל יהיה ברור וכמעט סגור.
נכון אנחנו באמצע יוני, אבל מכניס אותי לחרדות, ששוב נגיע כמו אצל קודמיהם, לימים האחרונים בחלון למציאות ובסוף נשארים בלי כלום.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
אפשר החתמות? משהו? יש פה חצי סגל להחליף.
-
- קיבל.ה 506 לייקים
בנתיים בספורט 5 ובone מפרסמים שקנדיל בדרך לחיפה
-
- קיבל.ה 1185 לייקים
-
- קיבל.ה 122 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כל שחקן זר זה בגדר ניחוש.
עדיף מגן ישראלי.
עדיף מגן ישראלי.
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
מה מדאיג מה?אל באנדי כתב:ממש מתחיל להיות מדאיג
בחיפה אצילי ואבו פאני עוזבים ואין להם בינתיים רכש.
במכבי גם אין רכש בינתיים.
איפה הלחץ?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 428 לייקים
לא מבין מה הלחץ של אנשים פה, יש לכם זכרון קצר רק שבוע שעבר החתמנו את שביט מזל והמגן השמאלי מבני יהודה. תהיו רגועים חן סול בונה את הסגל. מצחיק שאנשים מדברים על הגדולות שעוד לא עשו רכש תסתכלו על הסגלים שלהם ואז על שלנו תבינו למה יש פה קצת לחץ. ואם קנדל ואלטמן לא מגיעים בסוף קצת מבאס כי זה מחזיר אותנו להרגשה שהייתה פה עם הניסנוב
-
- קיבל.ה 370 לייקים
שאצלנו צריכים להביא יותר מחצי קבוצה, כאשר השוק הוא מאוד דל והתקציב יותר מוגבל (לעומת הגדולות) ולכן כל שחקן שיכול להתאים חייבים להזדרז, לעומת הדוגמאות שנתת, שהם צריכים 2-3 שחקנים כחיזוק לסגל הנוצץ שלהם ואין להם שום בעיה תקציבית.לירון האדום כתב: ↑12 יוני 2023, 11:35מה מדאיג מה?אל באנדי כתב:ממש מתחיל להיות מדאיג
בחיפה אצילי ואבו פאני עוזבים ואין להם בינתיים רכש.
במכבי גם אין רכש בינתיים.
איפה הלחץ?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
זה הלחץ.