אלן אוז'בולט
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
טוב לא טוב
הוא באנקר. לא זוכר מתי בפעם האחרונה שיחק פה חלוץ זר שסיים עונה עם דו ספרתי
הוא באנקר. לא זוכר מתי בפעם האחרונה שיחק פה חלוץ זר שסיים עונה עם דו ספרתי
-
- קיבל.ה 878 לייקים
הבין את ליבם של האוהדים, לא שכח מה אספרייה עשה. שחקן מרגש באמת. אוהב אותו מאוד
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
גדול הוא היה באוויר שהכדור חזר אליו את הצליח להוציא בעיטה כשהרגל שלו באוויר אחרי תנועה. אדיר לא יודע אם יש שחקן אצלנו שהיה מצליח לשים את בריבאונד הזה.
הרוב היו מנסים לעצור ומאבדים, נעץ את זה כמו חלוץ גדול.
הרוב היו מנסים לעצור ומאבדים, נעץ את זה כמו חלוץ גדול.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 438 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
-
- קיבל.ה 635 לייקים
זה מה שקורה שלא מהמרים ומביאים שחקן מוכח באופן יחסי, אם היה לנו קבוצה קצת יותר כישרונית ולא כל השחקני ליגה לאומית שיש לנו, והיו יוזמים מסירות מפתח לעברו, יש מצב גדול שהיה מגיע להרבה יותר שערים, ומה המוסר השכל - האחים הכושלים זה בשבילכם, שבשביל תוצאות צריך להשקיע כסף!
שתבינו, תנסו להתמקד בו מהצד, הוא רץ המון ועושה המון תנועה ללא כדור, אני מסכים עם ורמוט האפס, הכי מגיע לו להבקיע, הוא לא הפסיק להשקיע ובקושי נגע בכדור והמתין להזדמנות שתגיע
שתבינו, תנסו להתמקד בו מהצד, הוא רץ המון ועושה המון תנועה ללא כדור, אני מסכים עם ורמוט האפס, הכי מגיע לו להבקיע, הוא לא הפסיק להשקיע ובקושי נגע בכדור והמתין להזדמנות שתגיע
- Hapolo
- קיבל.ה 812 לייקים
אחד הדרדלאים המרגשים שחוויתי.
בלי קשר היה חד היום בפעולות הקטנות אחלה משחק של חלוץ
בלי קשר היה חד היום בפעולות הקטנות אחלה משחק של חלוץ
רדיוס לבית"ר!
- 7even
- קיבל.ה 2662 לייקים
הןא עושה תנועה תמיד..shaolin232 כתב: ↑06 מרץ 2023, 00:06 זה מה שקורה שלא מהמרים ומביאים שחקן מוכח באופן יחסי, אם היה לנו קבוצה קצת יותר כישרונית ולא כל השחקני ליגה לאומית שיש לנו, והיו יוזמים מסירות מפתח לעברו, יש מצב גדול שהיה מגיע להרבה יותר שערים, ומה המוסר השכל - האחים הכושלים זה בשבילכם, שבשביל תוצאות צריך להשקיע כסף!
לא תמיד יש מי שמבין
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 370 לייקים
תענוג של שחקן.
כמו שנאמר - הזול זה היקר והיקר זה הזול!
כמו שנאמר - הזול זה היקר והיקר זה הזול!
לא עף עליו,אבל רק על הנשיקה לסמל שימשיך עוד עונה.
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
היה לי קצת דה ז׳ה וו מהשער של עאבד. גם שם עאבד בעט על שחקן בית״ר וחזר אליו והוא בעט בצורה מוזרה לרשת. אני טועה?
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
אהבתי את הגול, ואהבתי את הנשיקה לסמל.
נותן העונה 150% תמורה, בהתחשב בעובדה שהקישור שלנו די גרוע והוא לא מקבל כדורים כמעט.
נותן העונה 150% תמורה, בהתחשב בעובדה שהקישור שלנו די גרוע והוא לא מקבל כדורים כמעט.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
עזוב קישור גרוע. הוא שיחק חצי עונה עם גאנם חצי עונה עם לאיוס וזהו. אין לו שום סיוע התקפי.
-
- קיבל.ה 370 לייקים
עם קישור כמו של מכבי/חיפה הוא מסיים מעל 20 גולים.
הבן אדם לא מפסיק לרוץ ולעשות תנועה לקבל כדורים.
חלוץ עם שכל.
הבן אדם לא מפסיק לרוץ ולעשות תנועה לקבל כדורים.
חלוץ עם שכל.
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
יופי של קואורדינציה בגול. היה צריך לגמור את זה כבר בנגיעה הראשונה
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
איזה טאץ' יש לו. שחקן מצוין. לחשוב כמה הוא היה מבקיע עם קישור טוב מאחוריו
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 419 לייקים
לי אישית אף פעם לא היה ספק שהוא לא בעיה.
ראוי להאריך לו את החוזה כבר עכשיו. בקיץ תישאר בו עונה אחת וזה יכריח למכור או לאבד בחינם בחלוף שנה.
ראוי להאריך לו את החוזה כבר עכשיו. בקיץ תישאר בו עונה אחת וזה יכריח למכור או לאבד בחינם בחלוף שנה.
רואה שחורות המקורי
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
שחקן מצוין ואיכותי.
כן, הוא לא איזה דריבליסט, לא מהיר בצורה יוצאת דופן, לא בעל בעיטה חזקה - אבל נמצא במקום הנכון, בזמן הנכון, איום מתמיד על ההגנה של היריב.
להשאיר.
כן, הוא לא איזה דריבליסט, לא מהיר בצורה יוצאת דופן, לא בעל בעיטה חזקה - אבל נמצא במקום הנכון, בזמן הנכון, איום מתמיד על ההגנה של היריב.
להשאיר.
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 341 לייקים
מעולה !!!
היה אפשר להפיק ממנו הרבה יותר העונה אם קבוצה טובה יותר.
היה אפשר להפיק ממנו הרבה יותר העונה אם קבוצה טובה יותר.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אני אומר שוב, תראו את הגול השני אין שחקן שמצליח להוציא בעיטה מהתסבוכת שנהייתה שם שהוא באוויר בכלל.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
-
- קיבל.ה 336 לייקים
איפה רדפוקס שיסביר לנו כמה העציץ הסלובני שחקן עלוב שבמקרה הכל פוגע בו ונכנס והכל דחיקות ממטר.
עם לאיוס וגאנם בריאים כל העונה הוא עם עוד חמישה גולים לפחות, עם קישור נורמלי הוא עם עשרה. סקורר.
עם לאיוס וגאנם בריאים כל העונה הוא עם עוד חמישה גולים לפחות, עם קישור נורמלי הוא עם עשרה. סקורר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4724 לייקים
לא צריך להסביר, הגול היה פוקס של החיים הוא באמת עשה הכל גרוע במהלך הזה ואיכשהו כבש גול כי הכדור חזר אליו וכן הסיומת שלו אחרי שהכדור חזר אליו הייתה טובה.
אני לא אקח לו את יכולת הסיום, בטח מתוך הרחבה, הוא עושה את זה טוב וטוב שכך, גם אם רוב השערים שלו קלים עדיין צריך לתת לו קרדיט, רוב המצבים הטובים שהוא מגיע אליהם ברחבה נגמרים ברשת וזה מצרך נדיר.
שהוא מקבל כדורים מחוץ לרחבה זה כבר סיפור אחר, שם יכולת קבלת ההחלטות שלו לא טובה, הדריבל בקושי קיים ואיכות המסירה לוקה בחסר.
-
- קיבל.ה 400 לייקים
מספר דו ספרתי של שערים חוץ מאלטמן עם חצי בערך בפנדלים לא קרה מאז 2014 נכון?
אנטי ביתר לשעבר
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
מאז דמארי היו שלושה שחקנים שהבקיעו שמונה שערי שדה בעונה - ספורי ב-2019, דוידה בעונה שעברה ואוז'בולט העונה.
יש לו עוד שמונה משחקים להבקיע שער ולעבור אותם.
-
- קיבל.ה 864 לייקים
הגדולה של אוז'בולט היא יכולת ניצול המצבים שלו, ומגיע לו הרבה קרדיט. בלעדיו היינו בצרות גדולות.
עדין אפשר לדרוש ממנו הרבה יותר, בעיקר בכל מה שנוגע לשמירה על הכדור שזה טעון שיפור משמעותי. אבל אי אפשר לבוא בטענות לחלוץ שנתן כזו כמות שערים עד עכשיו.
עדין אפשר לדרוש ממנו הרבה יותר, בעיקר בכל מה שנוגע לשמירה על הכדור שזה טעון שיפור משמעותי. אבל אי אפשר לבוא בטענות לחלוץ שנתן כזו כמות שערים עד עכשיו.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
אגב, מרגש איך הוא התחיל לשמוח כבר בשניה ששיחרר את הבעיטה, שניות רבות לפני שהכדור פגש את הרשת.
מזכיר לי את נייט רובינסון שמסר אסיסט לשלשת ניצחון של מתן נאור(?) והרים את ביד בשמחה עוד לפני שמתן(?) שיחרר את הכדור אפילו
מזכיר לי את נייט רובינסון שמסר אסיסט לשלשת ניצחון של מתן נאור(?) והרים את ביד בשמחה עוד לפני שמתן(?) שיחרר את הכדור אפילו
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
הביא גול לב לב והכל, אבל לא הבנתי איך הוא לא רץ במצב של אחד על אחד עד הסוף? היה לו בכל זאת פור על הבלמים של ביתר
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
המסירה של קלטינס הייתה לא טובה וגרמה לו להאט כדי לאסוף את הכדור.
גם זה היה מול דגני, שאמנם מעבר לשיא אבל עדיין בלם מהיר.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מעניין אם קלטניס התאושש מהדיכאון שבישל גול מול ביטרהוקיץ' כתב:המסירה של קלטינס הייתה לא טובה וגרמה לו להאט כדי לאסוף את הכדור.
-
- קיבל.ה 2298 לייקים
שמע אני לא מחובבי קלטינס אחרי מה שעשה אחרי המשחק מול ב"ש, אבל בוא, הוא גם כבש שער שנפסל.Chegi כתב:מעניין אם קלטניס התאושש מהדיכאון שבישל גול מול ביטרהוקיץ' כתב:המסירה של קלטינס הייתה לא טובה וגרמה לו להאט כדי לאסוף את הכדור.
אבל כבש.
לא חושב שהוא התבאס מניצחון של הפועל
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2298 לייקים
מאז דמארי לא היה לנו חלוץ אמיתי.הוקיץ' כתב:מאז דמארי היו שלושה שחקנים שהבקיעו שמונה שערי שדה בעונה - ספורי ב-2019, דוידה בעונה שעברה ואוז'בולט העונה.
אילה אוז'בולט
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- Hapolo
- קיבל.ה 812 לייקים
!!!!!!!!Yalla Hapoel כתב: ↑07 מרץ 2023, 12:53 הביא גול לב לב והכל, אבל לא הבנתי איך הוא לא רץ במצב של אחד על אחד עד הסוף? היה לו בכל זאת פור על הבלמים של ביתר
אנשים פה באופוריה וגם אני אבל המהלך של הגול הוא הרבה יותר מזל משכל/כשרון,
הביצוע הוא לא פחות מעלוב חלוץ צריך בנגיעה אחת לדחוף את הכדור קדימה ולהגיע מול השוער או להגיע למצב מסירה נוח לגול לשחקן שמשמאל. המסירה הזו שהוא ניסה לתת שם זה איבוד כדור ורק במזל המהלך הזה הסתיים בגול.
יש לו איזה חוש לשערים ובגלל זה הוא עם מספרים יפים אבל יש דברים שהוא עושה ברמה נמוכה אפילו ביחס לליגה שלנו.
לא סתם לאנשים יש מה לומר עליו, לא הכל שחור ולבן.
רדיוס לבית"ר!
- רדנקו
- קיבל.ה 1583 לייקים
אתה יודע שחוש לשערים זה הרבה מאוד. בעיקר בקבוצה שלנו.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
Sent from my NE2215 using Tapatalk