עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
הוקיץ'
קיבל.ה  6347 לייקים

D&3 כתב: 07 אוגוסט 2025, 11:08 נתחיל רגע מהסיפא, חשוב להדגיש שבניית קבוצה היא דינמית. הזר הראשון שהבאת לקישור היה פלקאו, נניח רגע ועצם ההבאה שלו הייתה סבבה לצורך הדיון, עכשיו אתה מחפש שחקן מסוג X ל8 ולא מצליח למצוא, עושה במקביל משא ומתן על שחקן מסוג אחר, שם קוד קרייב, ופתאום מסכימים לך להצעה שאתה חושב שהיא טובה, והוא שחקן שאתה מאמין שמבחינת איכות לא תביא יותר טוב. הוא סה"כ מתאים לשיטת משחק שלך ומביא לך המון איכויות שאתה מחפש. נשאלת השאלה אתה מביא, או ממשיך לחפש בשוק את השחקן המושלם, גם אם אתה יודע שיש סיכוי שתצטרך:
1. אולי להתפשר באיכות (סיכוי גבוהה מאוד, קרייב שחקן אדיר על הנייר).
2. אולי להוציא יותר כסף ממה שאתה תוציא על קרייב ( אין לי מושג בעניין הזה, נשמע לי שחצי מיליון עליו זה מצוין).
3. בטוח לחכות עוד קצת עם הבנייה של הקבוצה, שגם ככה מתעכבת יותר ממה שתכננת (ועל זה אין מה להכביר במילים).

מכיוון שזו הסיטואציה שהייתה בפועל, קשה לי להאמין שיש פה הרבה אנשים שחושבים שההחלטה להביא את קרייב ולא לחכות ללא נודע היא טעות. אפילו שההתאמה עלולה להיות בעייתית.

אז זה נחמד לשחק בפוטבול מנג'ר דימיוני ולטעון שאף אחד מאיתנו לא היה בונה את הקבוצה ככה, בפועל המציאות דינימית ועם מגבלות, וזה נראה לי אמירה די ריקה מתוכן בקונטקסט שבו אמורים לשפוט קבלת החלטות.
מה שאתה כותב פה זה בדיוק הביקורת שיש לכולנו על הקבוצה. הסבירו לנו שבוחרים שחקנים בפינצטה ושכל אחד צריך להתאים בול למערך ובול לדרישות של ברדה, ובגלל זה אנחנו כל כך מאחרים בבניית הסגל עד לרמה של רשלנות. אי אפשר להגיד את זה ואז להגיד: שומעים? בניית סגל זה דבר דינמי ומורכב וזה מה שיצא לנו בסופו של דבר. אם אתה מגיע כל כך קרוב לפתיחת הליגה עם חצי סגל בגלל הבררנות שלך ובסוף בנית קישור כל כך לא מתאים עם כל כך הרבה חסרונות, כבר נכשלת כישלון חרוץ.

ודרך אגב, את זה נשפוט בהמשך כמובן אבל לדעתי קרייב לא הולך להתברר כהחתמה אדירה. ברמת הפרופיל הוא מרשים, אבל כשרואים אותו משחק רואים שחקן די משלים ופסיבי באופיו. התאמה לפלקאו בצד, אני חושב שזו טעות לשים הרבה כסף על שחקן כזה. לצורך העניין, עם כל אהבתנו לגאבור הולמאי, כנראה שאף אחד לא היה מחתים אותו בתור הכוכב והשחקן היקר בקבוצה.
אני כן אסייג ואגיד שראיתי רק ארבעה משחקים ואני משתדל לא להיות נחרץ מדי. מאוד מאוד אשמח לטעות לגביו.
RedDrifter
קיבל.ה  83 לייקים

רדפוקס כתב: 07 אוגוסט 2025, 13:08
RedDrifter כתב: 07 אוגוסט 2025, 13:05
רדפוקס כתב: 07 אוגוסט 2025, 13:01
הרכב שלישי עאלק, אנחנו שלושה שבועות מהמשחק הראשון בליגה ואתה עוד מעז לקרוא לאנשים שמבקרים את ההתנהלות טרולים.
מה זה הקשקוש הזה שאסור לבקר את ההתנהלות עוד אוקטובר? לא נאה לך אתה מוזמן לעצום עיניים לביקורת ולמציאות.
אתה פה חודש ונהיית השוטר הראשי של הפורום בניחוח של תעמולן, ילדים חסרי בושה הגיעו לפה ומטיפים לאנשים שבפורום הזה מעל עשור. תתקדם.
״אני הייתי x שנים משתמש פה ולכן אני צודק״
- לי זה נשמע כמו תעמולה יותר מהכל…
האם הנך אנליסט? סקאוטר? עובד המועדון? מה לך ולתוכניות המועדון אני שואל באמת… כולם פה רוצים יותר שחקנים כולל אני בשלב זה… אבל להגיע למצב שמעבירים ביקורת בלתי פוסקת על משחק אחד (מחצית אחת יותר נכון) של גביע הטוטו בשלב שיש עוד שבועיים לליגה ועדיין מסדרים את השורות הוא דיסוננס טוטאלי…
גם הבנת הנקרא לא למדו אותכם? לא רשמתי שאני צודק ואתה טועה אמרתי שאתה לא תהיה פה שוטר ותגיד לאנשים מתי הם יכולים לבקר ומתי לא ותיתן להם ציונים לפי מועדי הביקורת.
לא נעים לך הביקורת? אף אחד לא עמד לך עם אקדח לרקה והכריח אותך לקרוא.
אגב, תבדוק מה המילה דיסוננס אומרת כי היא לא קשורה למה שאתה מנסה להביע כמדומני.
לטעמי אתה זה שבוכה על הביקורת שאני מעביר פה על הקצף שיוצא לך מהפה וכל המלעיזים בשלב זה של העונה, אותי מעניין מה יהיה אם בעוד חודש וקצת יגיע שחקן שיתן לך את הגול בדרבי שיביא לניצחון הרי ברור לכולם שאז יגידו ״מזל שחיכו והביאו אותו ספציפית״ אינך יודע מה בפנקס ולמה מחכים או מה צריך לקרות בשביל ההחתמה הבאה הכל זה למה ולמה ואני מזכיר שוב בפעם השלישית, לפני שנתיים כשאנשים פה שיחקו אותה סקאוטרים גדולים כולם שיגעו את מיצנברג שיביא לנו את אלטמן הפצוע… להזכירך איך זה נגמר?
D&3
קיבל.ה  1128 לייקים

הוקיץ' כתב: 07 אוגוסט 2025, 13:09
D&3 כתב: 07 אוגוסט 2025, 11:08 נתחיל רגע מהסיפא, חשוב להדגיש שבניית קבוצה היא דינמית. הזר הראשון שהבאת לקישור היה פלקאו, נניח רגע ועצם ההבאה שלו הייתה סבבה לצורך הדיון, עכשיו אתה מחפש שחקן מסוג X ל8 ולא מצליח למצוא, עושה במקביל משא ומתן על שחקן מסוג אחר, שם קוד קרייב, ופתאום מסכימים לך להצעה שאתה חושב שהיא טובה, והוא שחקן שאתה מאמין שמבחינת איכות לא תביא יותר טוב. הוא סה"כ מתאים לשיטת משחק שלך ומביא לך המון איכויות שאתה מחפש. נשאלת השאלה אתה מביא, או ממשיך לחפש בשוק את השחקן המושלם, גם אם אתה יודע שיש סיכוי שתצטרך:
2. אולי להוציא יותר כסף ממה שאתה תוציא על קרייב ( אין לי מושג בעניין הזה, נשמע לי שחצי מיליון עליו זה מצוין).
3. בטוח לחכות עוד קצת עם הבנייה של הקבוצה, שגם ככה מתעכבת יותר ממה שתכננת (ועל זה אין מה להכביר במילים).

מכיוון שזו הסיטואציה שהייתה בפועל, קשה לי להאמין שיש פה הרבה אנשים שחושבים שההחלטה להביא את קרייב ולא לחכות ללא נודע היא טעות. אפילו שההתאמה עלולה להיות בעייתית.

אז זה נחמד לשחק בפוטבול מנג'ר דימיוני ולטעון שאף אחד מאיתנו לא היה בונה את הקבוצה ככה, בפועל המציאות דינימית ועם מגבלות, וזה נראה לי אמירה די ריקה מתוכן בקונטקסט שבו אמורים לשפוט קבלת החלטות.
מה שאתה כותב פה זה בדיוק הביקורת שיש לכולנו על הקבוצה. הסבירו לנו שבוחרים שחקנים בפינצטה ושכל אחד צריך להתאים בול למערך ובול לדרישות של ברדה, ובגלל זה אנחנו כל כך מאחרים בבניית הסגל עד לרמה של רשלנות. אי אפשר להגיד את זה ואז להגיד: שומעים? בניית סגל זה דבר דינמי ומורכב וזה מה שיצא לנו בסופו של דבר. אם אתה מגיע כל כך קרוב לפתיחת הליגה עם חצי סגל בגלל הבררנות שלך ובסוף בנית קישור כל כך לא מתאים עם כל כך הרבה חסרונות, כבר נכשלת כישלון חרוץ.

ודרך אגב, את זה נשפוט בהמשך כמובן אבל לדעתי קרייב לא הולך להתברר כהחתמה אדירה. ברמת הפרופיל הוא מרשים, אבל כשרואים אותו משחק רואים שחקן די משלים ופסיבי באופיו. התאמה לפלקאו בצד, אני חושב שזו טעות לשים הרבה כסף על שחקן כזה. לצורך העניין, עם כל אהבתנו לגאבור הולמאי, כנראה שאף אחד לא היה מחתים אותו בתור הכוכב והשחקן היקר בקבוצה.
אני כן אסייג ואגיד שראיתי רק ארבעה משחקים ואני משתדל לא להיות נחרץ מדי. מאוד מאוד אשמח לטעות לגביו.
קודם כל, חצי סגל זו הגזמה פראית חסרת כל אחיזה למציאות, אתה רוצה לבקר אחלה, אין צורך להמציא ולהגזים

לגבי בחירת שחקנים, תבדיל בין האיכותיות ששחקן מביא לבין התאמה שלו בדיוק למערך כזה או אחר. כשאני רואה את קרייב אני רואה שחקן שמתאים 10\10 לקבוצה שברדה בונה פה, רץ המון, לוחץ גבוהה, מיקום טוב, יודע להתחיל התקפות, אחראי.
בתחילת החלון ניסית להביא את נועם בן הרוש, כרגע אין לך בכלל שחקן כזה במערך. אם היו מביאים אותו היית אומר שהוא לא מתאים כי הוא שחקן שאין כרגע במערך?
בניגוד לאיכותיות של שחקן שזה מה שהוא מגיע איתו (לפחות לשחקנים מעל גיל מסוים), מערך זה משהו הרבה יותר דינמי.

ולגבי קרייב, תרשה לי לראות איך הוא מתפקד בהפועל לפני שאני מביע דעה עליו, בטוח שיש לך יותר מה להגיד עליו כי ראית יותר משחקים שלו, אבל להערכתי גם מה שאתה ראית זה עדיין מאוד מאוד מוקדם כדי להעריך איך הוא יראה בהפועל של השנה...
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5349 לייקים

D&3 כתב: 07 אוגוסט 2025, 13:20
הוקיץ' כתב: 07 אוגוסט 2025, 13:09

קודם כל, חצי סגל זו הגזמה פראית חסרת כל אחיזה למציאות, אתה רוצה לבקר אחלה, אין צורך להמציא ולהגזים

לגבי בחירת שחקנים, תבדיל בין האיכותיות ששחקן מביא לבין התאמה שלו בדיוק למערך כזה או אחר. כשאני רואה את קרייב אני רואה שחקן שמתאים 10\10 לקבוצה שברדה בונה פה, רץ המון, לוחץ גבוהה, מיקום טוב, יודע להתחיל התקפות, אחראי.
בתחילת החלון ניסית להביא את נועם בן הרוש, כרגע אין לך בכלל שחקן כזה במערך. אם היו מביאים אותו היית אומר שהוא לא מתאים כי הוא שחקן שאין כרגע במערך?
בניגוד לאיכותיות של שחקן שזה מה שהוא מגיע איתו (לפחות לשחקנים מעל גיל מסוים), מערך זה משהו הרבה יותר דינמי.

ולגבי קרייב, תרשה לי לראות איך הוא מתפקד בהפועל לפני שאני מביע דעה עליו, בטוח שיש לך יותר מה להגיד עליו כי ראית יותר משחקים שלו, אבל להערכתי גם מה שאתה ראית זה עדיין מאוד מאוד מוקדם כדי להעריך איך הוא יראה בהפועל של השנה...
שוב העניין עם קרייב זה לא אם יש לו איכויות שאנחנו צריכים באופן כללי, אלא האם האיכויות האלו תואמות את מה שצריך לנוכח העובדה שהחתימו את פלקאו כבר לפניו והתשובה היא ככל הנראה לא.
D&3
קיבל.ה  1128 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 07 אוגוסט 2025, 12:33
D&3 כתב: 07 אוגוסט 2025, 11:55
צ'ימבויקה כתב: 07 אוגוסט 2025, 11:24

שמע, איזה ערבוב.
בניית קבוצה היא דינמית, מציאות משתנה, קונטקסט!!
מהאופן שבו אתה מתאר את המציאות של חלון העברות זה נראה כאילו יש לנו 5 שחקנים להביא ו-8 אפשרויות מקסימום. כאילו זה מכונה בקזינו.

אתה יודע אפשר גם לחשוב דרך האנולוגיה המשובחת שלך ל-״פוטבול מנג׳ר דמיוני״, למה פיתחו את פוטבול מנג׳ר? כדי לדמות מה?
נראלי שזה כדי לדמות את המציאות
יש סטנדרטים מקצועיים בבניית קבוצה, יש תכניות עבודה, יש רעיונות משחק, יש כלים לזיהוי שחקנים..

אין ספק שהמציאות משתנה, והיא יכולה להשפיע על זהות השחקנים שחותמים.
אבל וזה חשוב, לא על הפרופיל המקצועי שלהם (יכולות במגרש).

אחרי שאמרנו את זה, בוא נביא טיעון אחר להמחשת החלמאות המקצועית במועדון, נדגים:
בחירת שחקן מתחילה מבחירת הפרופיל וסוג השחקן שרוצים. סגנון משחק וכו׳. ברדה סימן את פלקאו, הוא אמר את זה.
מפלקאו המשכנו לדנליסון, דנילסון היה שחקן בעמדה מס׳ 8, וכאשר הסתכלנו עליו היה אפשר להבין מה ברדה בונה.
לא הסתייע עם דנילסון, פה באמת נכנסת המציאות.

משם התחיל חלון זמן שבו המועדון מתקשה למצוא זרים. אולי זה כסף כי לא רצו להתפרע, אולי זה סקאוטים לא מספיק טובים ואולי זה ניהול מו״מ.
ואז הבחור הבולגרי שלנו, מתוך ההבנה שהזמן עובר ואנחנו בבעיה, החליט להביא שם של שחקן ראוי וטוב. אבל כזה שלפי המסתמן לא מתאים לסגנון ולא משלים את פלקאו.
למה לא חיפשו שחקן בפרופיל של דנילסון שאותו רצו במקור? איך הבאנו 6, בגובה 1.91 שנתן מסירת מפתח אחת עונה שלמה במקום 8 ברזילאי שמשחק 50-50 לגמרי?
איך אין להם עוד שחקנים ברשימות בפרופיל של מה שחיפשו מלכתחילה? ואם היו להם, למה לא מיצו איתם את המו״מ לפני שהלכו לבולגרי (שברור שהוא טוב, אבל אולי לא מתאים)

אני עד היום חשבתי שכאשר יש כסף במועדון, מידת הרגישות ל-״מציאות הדינמית״ אמורה לרדת.. מסתבר שהיא גבוהה יותר

וזה בלי להתייחס לסחבת ההזויה שלהם בהחתמת השחקנים הזרים.
אבל ברור שזה קשור, כי הם הלכו לישון חודשיים ובנו תיאוריה על שחקנים שייפלטו מקבוצות באירופה.
נכון לעכשיו, ולפי הפרופיל המקצועי והעמדה של הבולגרי, זה קורס להם.
שאלתי שאלה פשוטה, האם בזמן שהחתימו את קרייב היה צריך לחכות עוד בשביל אולי להתשפר על תואם דנילסון שהוא אולי יקר יותר ואולי פחות איכותי.
אתה אומר, לא לא לא, היו צריכים כבר מזמן להחתים שחקן שהוא כמו דנילסון ובטח במחיר האופטימלי כי הרי את אשף משא ומתן ובטח היית מביא שחקן טופ כבר במאי.

אבל אמרת את זה בתחילת ההודעה, אתה בטוח שהחיים הם כמו פוטבול מנג'ר וממצים מומ בלחיצת כפתור, אז להתדיין איתך זה פשוט מיותר.

ד"ש מדנילסון שאם היה מגיע וזה לא היה נראה לך היית אומר שזה בושה וחרפה שמביאים שחקן שבליגת פח בריזיאלית שנייה העונה עוד בלי גול ובלי בישול, וגם עונה קודמת הוא בלי גול ועם 4 גולים סה"כ בקריירה, והוא בכלל ממוצע בליגת פח הזו מבחינת דריבלים והוא לא מביא לנו את מה שצריך והוא גם יקר, ובטח איזה סוכן ברזיאלי האכיל את הצוות המקצועי שלנו לקרדה איתנו עם פלקאו מהליגה פח הזו שביחד הם לא נתנו גול כבר שנתיים.

בנתיים אגב מכבי כמעט הובכו מול קבוצת דייגים והם עוד לא החליפו את הלב של הקבוצה (קניקובסקי) אפילו שהם התחילו את העונה יותר מחודש לפנינו והוא בלי חוזה מיוני. בושה וחרפה!
וחיפה פותחים באירופה עם פאקינג גוני נאור! פי אלף בושה וחרפה!
ובאר שבע עפו כבר מאירופה, הם בלי גול שעות, עפו מול שתי קבוצות שונות, לא הצליחו מתחילת החלון להביא בלם (ברח להם במלחמה, תירוצים של בושה וחרפה!!!!), וחלוץ. פי מיליון בושה וחרפה!!!!!

להתדיין איתי מיותר, וואלה אתה כתבת פה מגילה ולא התייחס לשום טיעון ששמתי בפניך.
לא ניסית להסביר לי למה אני טועה בכלל..

מה כן עשית:
1. טענת שבגלל שיש לי בעיה עם ההתנהלות כנראה שהייתה לי בעיה גם אם היה בא דנילסון. זה כמובן לא טיעון ענייני אלא אישי. והוא גם לא נכון. מעולם לא הייתי משתמש ביקורתי. אבל עם קיץ הזה יש לי בעיה קשה מאוד ואני מבטא אותה (אם זה בסדר).
2. הבאת את מכבי כדוגמה, שאין ספק שזה רפרנס מבריק.. הרי זה בול אותו דבר כי מכבי עלתה ליגה ורוצה פלייאוף עליון וגם חסרים לה 4-5 שחקני הרכב. ניסית להקביל בין הפועל למכבי דרך דוגמה של שחקן אחד שעזב שם. אולי הם נחלשו ביחס לשנה בעברה.. אבל אני די בטוח שיעשו אירופה וגם הספסל שם יכול לקחת אליפות בארץ.
3. בוא נמשיך, ב״ש. גם הם עשו עונה מדהימה בשנה שעברה. הם נכשלו באירופה, נכון. אז מה? הם שמרו על 2 השחקנים הכי טובים שלהם. האם הם יעמדו במטרות בליגה השנה? כנראה שכן. כמה שחקנים חסרים להם להרכב? 5? לא נראלי
4. מכבי חיפה, זה באמת די בושה וחרפה. גם גוני, וגם המאמן. אבל גם בחיפה אפשר לומר שחסרים 2 שחקנים בקליבר גבוה (קשר אחורי ויוצר במקום סבע), אם זה ייקרה הם מסודרים. גם הם למרבה ההפתעה לא עלו ליגה השנה ורוצים פלייאוף עליון, וגם להם לא חסרים 5 שחקנים הרכב.
5. כמובן שאת בליל השטויות שכתבת תיבלת בהערות אישיות על התגובות שלי, עם המילים ״בושה וחרפה״ וסימני קריאה. כדי שייראה כאילו הבעיה היא אצלי ולא בהתנהלות של המועדון ובטיעונים שלך.
1. מצאתי לך איך אפשר לעשות צ'רי פיקינג גם לדנילסון כדי להרואת שגם עליו אפשר להראות בקלות שהוא לכאורה רכש פח.
2-3-4. אתה לגמרי מפספס את העניין שברור שקבוצות עם נקודה פתיחה טובה יותר נמצאות במצב טוב יותר, העניין הוא שעל אף שהם התחילו במצב כל כך טוב (לכאורה) הם עדיין אפילו את המנימיום הנדרש (להחליף את הלב של הקבוצה, להחליף בלם וחלוץ) הם לא הצליחו לעשות. להשוות קבוצות בלי להתייחס לנקודת פתיחה זה ליצני ברמות. חכה אבל שתגלה שחצי הרכב של באר שבע שנה שעבר הגיע מאוגוסט והלך...
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1298 לייקים

בקצרה- במקום לעבוד agile הם עובדים Waterfall ומוכחים לעולם למה זו מתודלוגיה לא רלוונטית
:)
הוקיץ'
קיבל.ה  6347 לייקים

לגבי קרייב, זו הייתה הערה שכדרך אגב. אני לא שופט אותו ולא חורץ את דינו, אני הראשון שיגיד שלא ראיתי ממנו מספיק ובכל מקרה צריך עוד זמן לראות איך הוא משתלב בהפועל הנוכחית ובכדורגל הישראלי בכלל. ההימור שלי הוא שלא יהיה מדובר באיזו הצלחה גדולה, אבל כאמור, נחכה ונראה.

ברמת הסגל, בהערכה הכי שמרנית חסרים פה עוד ארבעה שחקני הרכב ועוד אחד לספסל, וזה כאשר אנחנו מניחים שבוסקילה איתנו. אולי חצי סגל זו הגזמה, אבל חלק ניכר מהקבוצה בהחלט.
לגבי הבנייה של הסגל, אני לא מדבר רק על האיכות. אני לא זה שהסברתי שמחפשים את השחקן הכי מתאים שישתלב במערך בצורה מושלמת, זה כל המקורבים למיניהם פה ובתקשורת הסבירו.
בכל מקרה, אנחנו טוחנים מים קצת. אני חושב שבנו פה קישור בעייתי מאוד עם שני שחקנים שבאופן מובהק לא מתאימים אחד לשני, ועכשיו אנחנו נאלצים למצוא פתרונות אחרים. שנינו מסכימים ששחקן כמו סדריק דון יפתור הרבה מהבעיות פה, אבל לדעתי ברדה ילך על קשר התקפי יותר קלאסי. מקווה לטעות.
ואן גוך
קיבל.ה  200 לייקים

כולם צודקים!
אפשר בבקשה לקבל עדכון מהמקורבים אם יש חדש בגזרה? הפאניקה פה גדולה יותר מלפני הוואלקם של אנדריאן ובצדק.
חייבים אוויר לנשימה בדמות שני וואלקמים דחוףףף
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1003 לייקים

RedDrifter כתב: 07 אוגוסט 2025, 12:47 פלונטר השחקנים העכשווי הוא בעיה רצינית אין ספק.

להגדיר את החלון ככישלון בשלב זה הוא דיסוננס.
לא יכול להיות שאנשים פה ממשיכים לשפוך רעל על הפסד בהרכב שלישי לנתניה ללא מאמן כשאחד מהשחקנים שהיו על המגרש נחת לפני 48 שעות… זה לא רציני ואפילו גובל להטריל.

כולם פה אנליסטים גדולים בדיעבד אבל לאף אחד אין גישה או יכולת להגיד מה התקציב המדויק ואילו שחקנים אנחנו עוד רוצים להביא, אז נכון שלא היו הרבה זרים במחנה אימון או בגביע הטוטו האם בהכרח זה אומר משהו? ממש לא… שחקנים משחקים כרגע בקבוצות אחרות, מתאמנים איתם וכו.
אז אולי זה אומר משהו על הכימיה שיקח לה זמן להתפתח? לא בהכרח, ככה או ככה יצטרכו לעבוד על זה במהלך המשחק ואני בספק שאם הכימיה לא הייתה ממש עובדת היינו מחליפים את השחקנים אשר נביא, יכול מאוד להיות שהעיכוב הזה כן יגרום לשינוי מערך ו11 על המגרש, אבל שוב, הנזק היה יכול להיות גדול יותר במידה והם היו מביאים את כל האשר בא ליד - שורת התחתונה היא, שאף אחד לא יודע כי אין לנו מושג.

בשביל לתת ציונים להתנהלות והרכישות תצטרכו לחכות לאוקטובר לפחות כי הרי ברור לכולנו שאם נפתח בסערה של חמישה נצחונות רצופים אף אחד לא יפתח את הפה על הסו קולד איחור.

כרגע כולם פה טוחנים מים סביב הנושא של למה הביאו את x ולמה לא הביאו יותר y.
כולם היו מעדיפים לראות פה יותר זרים בשלב זה, כולם היו רוצים לראות יותר שחקני סגל.
הרכב שלישי עאלק, אנחנו שלושה שבועות מהמשחק הראשון בליגה ואתה עוד מעז לקרוא לאנשים שמבקרים את ההתנהלות טרולים.
מה זה הקשקוש הזה שאסור לבקר את ההתנהלות עוד אוקטובר? לא נאה לך אתה מוזמן לעצום עיניים לביקורת ולמציאות.
אתה פה חודש ונהיית השוטר הראשי של הפורום בניחוח של תעמולן, ילדים חסרי בושה הגיעו לפה ומטיפים לאנשים שבפורום הזה מעל עשור. תתקדם.
האם הנך אנליסט? סקאוטר? עובד המועדון? מה לך ולתוכניות המועדון אני שואל באמת… כולם פה רוצים יותר שחקנים כולל אני בשלב זה… אבל להגיע למצב שמעבירים ביקורת בלתי פוסקת על משחק אחד (מחצית אחת יותר נכון) של גביע הטוטו בשלב שיש עוד שבועיים לליגה ועדיין מסדרים את השורות הוא דיסוננס טוטאלי…
היי מוקיון.
קודם כל, אשמח לדעת אם הנך אנליסט, סקאוטר או עובד מועדון.
התשובה היא לא.
וגם אם כן, מי אתה שתחווה דעה על ביקורת ועל דיונים פה?
תתעלם ותתקדם. כל תועמלן פה התחיל להגיב אישית למשתמשים ביקורתיים.

יש פה 2-3 משתמשים שמזכירים בוטים. שלא משנה מה יכתבו יגנו על המועדון. לאורך השנים תמיד היו משתמשים עם ביקורת בוטה יותר.. אבל השנה ולראשונה בתולדות הפורום הזה בערך, משתמשים מגיבים להם ממקום לא ענייני אלא אישי לגמרי.

הביקורת היא לא על משחק אחד ולא על מחצית אחת.
אלא על ההתנהלות ועל העובדה שאין שחקנים.
זו חוצפה להציג את זה ככה
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1003 לייקים

D&3 כתב: 07 אוגוסט 2025, 13:26
D&3 כתב: 07 אוגוסט 2025, 11:55

שאלתי שאלה פשוטה, האם בזמן שהחתימו את קרייב היה צריך לחכות עוד בשביל אולי להתשפר על תואם דנילסון שהוא אולי יקר יותר ואולי פחות איכותי.
אתה אומר, לא לא לא, היו צריכים כבר מזמן להחתים שחקן שהוא כמו דנילסון ובטח במחיר האופטימלי כי הרי את אשף משא ומתן ובטח היית מביא שחקן טופ כבר במאי.

אבל אמרת את זה בתחילת ההודעה, אתה בטוח שהחיים הם כמו פוטבול מנג'ר וממצים מומ בלחיצת כפתור, אז להתדיין איתך זה פשוט מיותר.

ד"ש מדנילסון שאם היה מגיע וזה לא היה נראה לך היית אומר שזה בושה וחרפה שמביאים שחקן שבליגת פח בריזיאלית שנייה העונה עוד בלי גול ובלי בישול, וגם עונה קודמת הוא בלי גול ועם 4 גולים סה"כ בקריירה, והוא בכלל ממוצע בליגת פח הזו מבחינת דריבלים והוא לא מביא לנו את מה שצריך והוא גם יקר, ובטח איזה סוכן ברזיאלי האכיל את הצוות המקצועי שלנו לקרדה איתנו עם פלקאו מהליגה פח הזו שביחד הם לא נתנו גול כבר שנתיים.

בנתיים אגב מכבי כמעט הובכו מול קבוצת דייגים והם עוד לא החליפו את הלב של הקבוצה (קניקובסקי) אפילו שהם התחילו את העונה יותר מחודש לפנינו והוא בלי חוזה מיוני. בושה וחרפה!
וחיפה פותחים באירופה עם פאקינג גוני נאור! פי אלף בושה וחרפה!
ובאר שבע עפו כבר מאירופה, הם בלי גול שעות, עפו מול שתי קבוצות שונות, לא הצליחו מתחילת החלון להביא בלם (ברח להם במלחמה, תירוצים של בושה וחרפה!!!!),
וחלוץ. פי מיליון בושה וחרפה!!!!!

מה כן עשית:
1. טענת שבגלל שיש לי בעיה עם ההתנהלות כנראה שהייתה לי בעיה גם אם היה בא דנילסון. זה כמובן לא טיעון ענייני אלא אישי. והוא גם לא נכון. מעולם לא הייתי משתמש ביקורתי. אבל עם קיץ הזה יש לי בעיה קשה מאוד ואני מבטא אותה (אם זה בסדר).
2. הבאת את מכבי כדוגמה, שאין ספק שזה רפרנס מבריק.. הרי זה בול אותו דבר כי מכבי עלתה ליגה ורוצה פלייאוף עליון וגם חסרים לה 4-5 שחקני הרכב. ניסית להקביל בין הפועל למכבי דרך דוגמה של שחקן אחד שעזב שם. אולי הם נחלשו ביחס לשנה בעברה.. אבל אני די בטוח שיעשו אירופה וגם הספסל שם יכול לקחת אליפות בארץ.
3. בוא נמשיך, ב״ש. גם הם עשו עונה מדהימה בשנה שעברה. הם נכשלו באירופה, נכון. אז מה? הם שמרו על 2 השחקנים הכי טובים שלהם. האם הם יעמדו במטרות בליגה השנה? כנראה שכן. כמה שחקנים חסרים להם להרכב? 5? לא נראלי
4. מכבי חיפה, זה באמת די בושה וחרפה. גם גוני, וגם המאמן. אבל גם בחיפה אפשר לומר שחסרים 2 שחקנים בקליבר גבוה (קשר אחורי ויוצר במקום סבע), אם זה ייקרה הם מסודרים. גם הם למרבה ההפתעה לא עלו ליגה השנה ורוצים פלייאוף עליון, וגם להם לא חסרים 5 שחקנים הרכב.
5. כמובן שאת בליל השטויות שכתבת תיבלת בהערות אישיות על התגובות שלי, עם המילים ״בושה וחרפה״ וסימני קריאה. כדי שייראה כאילו הבעיה היא אצלי ולא בהתנהלות של המועדון ובטיעונים שלך.
1. מצאתי לך איך אפשר לעשות צ'רי פיקינג גם לדנילסון כדי להרואת שגם עליו אפשר להראות בקלות שהוא לכאורה רכש פח.
2-3-4. אתה לגמרי מפספס את העניין שברור שקבוצות עם נקודה פתיחה טובה יותר נמצאות במצב טוב יותר, העניין הוא שעל אף שהם התחילו במצב כל כך טוב (לכאורה) הם עדיין אפילו את המנימיום הנדרש (להחליף את הלב של הקבוצה, להחליף בלם וחלוץ) הם לא הצליחו לעשות. להשוות קבוצות בלי להתייחס לנקודת פתיחה זה ליצני ברמות. חכה אבל שתגלה שחצי הרכב של באר שבע שנה שעבר הגיע מאוגוסט והלך...
אני פשוט אדגיש את מה שכתבת פה ואבקש מהקהל להסיק שאתה ליצן על.

עכשיו הבאת דוגמה חדשה, הפועל ב״ש של שנה שעברה.
יאללה נראה לי הגענו לנקודה שאפשר לנטרל את הספין הזה..

כמה זרים היו לב״ש בנקודה הזו בדיוק בשנה שעברה, שבועיים לפני פתיחת הליגה.
כמה שחקני הרכב היו חסרים להם?

חטואל היה בב״ש שחקן הרכב שבועיים לפתיחת הליגה?
זרתותח
קיבל.ה  132 לייקים

@אדוםאדום @talb55
@covid bryant
@L.S
רבותיי, נא לעלות למבזק חירום
D&3
קיבל.ה  1128 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 07 אוגוסט 2025, 13:57

מה כן עשית:

קנגוואה - סוף יולי, כמו קרייב
גריטה - היום לפני שנה
דן ביטון - 18.9 בסוף החלון
ונטורה - 2.9
מתן בלטסקה - 11.9

חצי הרכב הגיע מקרייב והילך, 3 שחקנים (שניים מהם סופר קריטים) הגיעו עוד יותר מחודש מהיום.
שמחתי לעזור....
קפבלנקה
קיבל.ה  386 לייקים

"עובדים חזק, יש דיבור עם כמה מועמדים. דברים לא הולכים כמו שציפו ומנסים להתמודד עם הבלת"מים, אבל יש לפחות שחקן אחד שכבר קרוב לסגירה ועוד אחד שעושה רושם שזה הולך לכיוון חיובי."

דו"ח מקורב גנרי, מוזמנים לחזור להודעה הזו ולקרוא בכל פעם שאתם מרגישים קצת לחץ.

מוגש כשירות לציבור.
L.S
קיבל.ה  1325 לייקים

D&3 כתב: 07 אוגוסט 2025, 14:11

גריטה - היום לפני שנה
ונטורה - 2.9
מתן בלטסקה - 11.9

חצי הרכב הגיע מקרייב והילך, 3 שחקנים (שניים מהם סופר קריטים) הגיעו עוד יותר מחודש מהיום.
שמחתי לעזור....
תוריד את הרשימה הזו והם לא עושים פליאוף עליון
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
איש גדול
קיבל.ה  114 לייקים

D&3 כתב: 07 אוגוסט 2025, 14:11

גריטה - היום לפני שנה
ונטורה - 2.9
מתן בלטסקה - 11.9

שמחתי לעזור....
אתה משווה את הבסיס של הסגל שהיה להם למה שיש לנו?
על כל שחקן שאמרת היה להם בסגל מחליף ברמת פליאוף עליון
עדיף לא לתת השוואות לבאר שבע , אנחנו לא שם וזה בסדר.
ברור לכולם שיגיעו שחקנים בהמשך , הבעיה שעם הסגל הזה לפתוח תעונה יכול ליצור כדור שלג שישפיע על כל העונה
D&3
קיבל.ה  1128 לייקים

רק שיהיה ברור, אני לא משווה אותנו להפועל באר שבע ואני לא אומר שאם עכשיו יגיעו שחשקנים כמו שהם הביאו אז פתאום נרוץ לאליפות, זה לא הולך לקרות
זו הייתה רק אנקדוטה שמשום מה החליטו פה לשכתב את ההיסטוריה ולהתעלם ממנה כי היא לא מסתדרת עם האג'נדה
RedDrifter
קיבל.ה  83 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 07 אוגוסט 2025, 13:53
היי מוקיון.
קודם כל, אשמח לדעת אם הנך אנליסט, סקאוטר או עובד מועדון.
התשובה היא לא.
וגם אם כן, מי אתה שתחווה דעה על ביקורת ועל דיונים פה?
תתעלם ותתקדם. כל תועמלן פה התחיל להגיב אישית למשתמשים ביקורתיים.

יש פה 2-3 משתמשים שמזכירים בוטים. שלא משנה מה יכתבו יגנו על המועדון. לאורך השנים תמיד היו משתמשים עם ביקורת בוטה יותר.. אבל השנה ולראשונה בתולדות הפורום הזה בערך, משתמשים מגיבים להם ממקום לא ענייני אלא אישי לגמרי.

הביקורת היא לא על משחק אחד ולא על מחצית אחת.
אלא על ההתנהלות ועל העובדה שאין שחקנים.
זו חוצפה להציג את זה ככה
מכיוון שיש כמה משתמשים בפורום שמוצאים לנכון להשתמש במילים גדולות מאוד כגון ״מוקיון״, ״תעמולן״ וכו ברצוני להביא לפניכם את מיטב הביקורות והתגובות של אותם ליצנים לצורך מעין ״הבאה לדין״ (אני קטנוני) ולהוכיח כי אין להם באמת מושג על מה הם מדברים ואותם ליצנים בעצם שופכים רעל לכל עבר ללא הכרה וללא כל סיבה, לטעמי.
שוב, אינני מוציא לנכון שמה שהם רושמים פה הוא האמת ולכן אני נוהג לבקר באופן כללי בדרך כלל ולא ספציפי, אך מכיוון שהם רואים לנכון לעקוץ אותי בגלל דעותיי אין לי ספק שלהביא אותם ״לחשבון״ ולהתמודד עם השטויות שהם רושמים הוא הדבר הנכון לצורך ריסון הרעל שיוצא מהם

גיבורתי ורבותיי בפעם הראשונה העונה (וככל הנראה לא האחרונה) ברצוני להציג את האחד והיחיד, הסקאוטר הבלתי מעורער והליצן @צ'ימבויקה !
מבקש לקבל אותו באמצעות הפעלת הסרטון הבא בעת קריאת מצעד הדעות שלו מעונת הירידה!

להלן מיטב הביצועים:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

אכן תמונות קשות אך מביאות אותנו להסתכל על התמונה הרחבה יותר, תודה שהצטרפתם אלינו כאן בפינתו החדשה!
שליחת תגובה