עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  88 לייקים

זרתותח כתב: 06 אוגוסט 2025, 13:07 הבלם שדובר פה הוא שמאלי
לא יודע לגבי היכולות הספציפיות שלו אבל אני מאוד מסכים עם הצוות שזה סוג הבלם שצריך
מקווה שבנוסף אליו יבוא עוד מגן ימין/בלם זר
זה אומר שהוא מגיע?
D&3
קיבל.ה  1123 לייקים

אמרת שזרים טובים לא יספיקו, הבאתי מצב שמביאים בו 4 זרים ראויים להרכב.... אם אתה רוצה אז הזר השביעי שיגיע יהיה השחקן ספסל הלגיטימי.
כנ"ל בוסקילה, הוא חתם בקבוצה ומיועד להצטרף, אתה לא תביא עכשיו שחקן על העמדה שלו.

מורגן שחקן ליגת על, שחקן הרכב בקבוצות שירדו ליגה יכול להיות שחקן ספסל סופר לגיטימי.
אלקוקין שחקן ליגת על כי הוא כשרון על.
בנימין שחקן ליגת על אבל על שהוא סופר מעצבן, עובדתית הוא היה כזה ושנה שעברה הוא נתן בלאומית 7 גולים ועוד לא מעט בישולים. הוא כרגע ממש לא נותן את מה שאנחנו צריכים מהעמדה שבה הוא פותח, אבל הוא שחקן ספסל סופר לגיטמי.
RedDrifter
קיבל.ה  80 לייקים

לא יודע לגבי היכולות הספציפיות שלו אבל אני מאוד מסכים עם הצוות שזה סוג הבלם שצריך
קראתי איפשהו שהוא בין המהירים בליגה הפורטוגלית ומשחק הרגל שלו נראה מעולה לבלם
שחר
קיבל.ה  1564 לייקים

לא הבנתי, המצאתם על איזה בלם שמישהו החליט שהוא מגיע להפועל והחלטתם לנתח אותו?
זרתותח
קיבל.ה  124 לייקים

לוסיאנו כתב: 06 אוגוסט 2025, 13:31
זה אומר שהוא מגיע?
וואלק לא יודע אמרתי שהוא הסוג שהייתי רוצה
מאיימבו לא יכול לשחק שם ולהתחיל התקפה עם הרגל
ישראלוב ומורגן אולי יחסית לארץ טכניים ברגל אבל גם בלאומית הוכיחו שהם לא יותר מבלמים לספסל כרגע בליגת העל
תוסיף לזה שבאידאל אם ליידנר יהיה כשיר מי שבעמדה הזו צריך לגבות אותו יותר הגנתית
אז הלוואי
ספרא טבא
קיבל.ה  281 לייקים

שחר כתב: 06 אוגוסט 2025, 13:39 לא הבנתי, המצאתם על איזה בלם שמישהו החליט שהוא מגיע להפועל והחלטתם לנתח אותו?
עשה לייק למועדון חחח
אולי היה חבר של קרייב ששיחק איתו בפורטוגל
או שלא יודע מה הסיפור
הוא נראה טוב אז יאללה שיגיע
זרתותח
קיבל.ה  124 לייקים

ספרא טבא כתב: 06 אוגוסט 2025, 13:43
שחר כתב: 06 אוגוסט 2025, 13:39 לא הבנתי, המצאתם על איזה בלם שמישהו החליט שהוא מגיע להפועל והחלטתם לנתח אותו?
עשה לייק למועדון חחח
אולי היה חבר של קרייב ששיחק איתו בפורטוגל
או שלא יודע מה הסיפור
הוא נראה טוב אז יאללה שיגיע
*עוקב*
D&3
קיבל.ה  1123 לייקים

קוראים לו דופלקס חייב חייב להחתים
D&3
קיבל.ה  1123 לייקים

דיווח שהלוזונים מנסים לבצע מחטף על ברנס הכישרון הנתניתי
dino
קיבל.ה  2755 לייקים

D&3 כתב: 06 אוגוסט 2025, 14:25 דיווח שהלוזונים מנסים לבצע מחטף על ברנס הכישרון הנתניתי
זה אחד המדדים שאומר שהוא טוב.
אם הלוזון רוצים אותך זה מעיד. הם לא פראיירים לרוב.
RedDrifter
קיבל.ה  80 לייקים

יש כמה אינדיקציות חוץ מהעוקב.. היה צריך לחתום בבאר שבע עד המתקפה האירנית גם ויש פה שתיקה רועמת מרגיש לי קצת
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  88 לייקים

RedDrifter כתב: 06 אוגוסט 2025, 14:31
יש כמה אינדיקציות חוץ מהעוקב.. היה צריך לחתום בבאר שבע עד המתקפה האירנית גם ויש פה שתיקה רועמת מרגיש לי קצת
הוא גם עוקב אחרי סנופ דוג אז מה זה אומר?
אי אפשר לדעת כבר
הוא הציג את התלבושת שלהם ומצולם הרבה בתקופה האחרונה, פתאום משום מקום שיעזוב? לא יודע אבל קרו דברים

השלושה שיודעים דברים לא ענו פה עוד לגביו
וינסנט
קיבל.ה  415 לייקים

גם אם יבואו לפה עוד שחקנים אנחנו נהיה קבוצה לא יציבה העונה, יהיו משחקים שניתן 3 בזכות הכישרון של טוריאל קורין ודאפה ויהיו משחקים שנקבל 3, וזה כי ברדה לא האיש שיודע להעמיד קבוצה יציבה.
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  88 לייקים

וינסנט כתב: 06 אוגוסט 2025, 14:36 גם אם יבואו לפה עוד שחקנים אנחנו נהיה קבוצה לא יציבה העונה, יהיו משחקים שניתן 3 בזכות הכישרון של טוריאל קורין ודאפה ויהיו משחקים שנקבל 3, וזה כי ברדה לא האיש שיודע להעמיד קבוצה יציבה.
ומי האיש המתאים לדעתך?
לפטר את ברדה ולהביא את בכר זה מה שאתה רוצה?
סמל אישי של משתמש
omersa
קיבל.ה  10 לייקים

אבי נמני בראיון לONE

מה עם דיארה? יגיע או לא יגיע להפועל ת”א?
”50-50”.
במה זה תלוי?
”בסוף צריך להסתדר עם הקבוצה שלו, עם השחקן זה דווקא יותר קל. אני חושב שהפועל ת”א מאוד רוצים אותו, אבל הם גם לא יחכו לו עד אין קץ. בוא נראה איך דברים מתפתחים, זה תופס להרבה מאוד קבוצות שיום אחד רוצות שחקן כזה ויום אחרי זה הצרכים משתנים. יהיו עוד הרבה התפתחויות”
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5346 לייקים

לוסיאנו כתב: 06 אוגוסט 2025, 14:33
אי אפשר לדעת כבר
הוא הציג את התלבושת שלהם ומצולם הרבה בתקופה האחרונה, פתאום משום מקום שיעזוב? לא יודע אבל קרו דברים

פעם חשבו שגם אתה יודע דברים, אם בארזים נפלה שלהבת...

לדעתי השופרות עוד לא עברו תדריך אצל בוקסה היום.
וינסנט
קיבל.ה  415 לייקים

לוסיאנו כתב: 06 אוגוסט 2025, 14:38
וינסנט כתב: 06 אוגוסט 2025, 14:36 גם אם יבואו לפה עוד שחקנים אנחנו נהיה קבוצה לא יציבה העונה, יהיו משחקים שניתן 3 בזכות הכישרון של טוריאל קורין ודאפה ויהיו משחקים שנקבל 3, וזה כי ברדה לא האיש שיודע להעמיד קבוצה יציבה.
ומי האיש המתאים לדעתך?
מאמן זר, זה עובד במכבי יעבוד גם אצלנו. כמעט ואין מאמינים ישראלים טובים.
D&3
קיבל.ה  1123 לייקים

רדפוקס כתב: 06 אוגוסט 2025, 14:42

אי אפשר לדעת כבר

תגובה דוחה
בן לוז
קיבל.ה  286 לייקים

וינסנט כתב: 06 אוגוסט 2025, 14:44
לוסיאנו כתב: 06 אוגוסט 2025, 14:38
ומי האיש המתאים לדעתך?
מאמן זר, זה עובד במכבי יעבוד גם אצלנו. כמעט ואין מאמינים ישראלים טובים.
זה עובד ככ טוב במכבי שעוד כמה שבועות המאמן הזר שלהם ליטרלי יהיה פנוי כי הוא יפוטר
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1001 לייקים

D&3 כתב: 06 אוגוסט 2025, 12:39
צ'ימבויקה כתב: 06 אוגוסט 2025, 11:55
D&3 כתב: 06 אוגוסט 2025, 10:43 נניח שההרכב הצפוי הוא כזה-

צור
ליידנר X מאיימבו פיבן (או פיבן בלם ומגן במקומו, בתקווה)
פלקאו קרייב
בוסקילה !!X!! טוריאל
דאפה

זה חיסרון של שני שחקנים (בהנחה ובוסקילה אכן יצטרף, שאני אהיה סופר מופתע אם לא), שהקשר ה10 הוא כמובן הכי קריטי, כדי להעמיד הרכב שבעיניי הוא לגמרי מספיק כדי להגיע לפלייאוף עליון, תוסיפו עוד שני זרים לאגף שמאל ולהחליף את פיבן (ז"א שיגיעו גם בלם וגם מגן ימני) וזה בעיניי הרכב שצריך להתחרות עם בית"ר על מקום רביעי...

אתמול פתח תקווה נתנו 3 לאשדוד כשהם עם 7 שחקנים שעלו מהלאומית, שיצטרף אליהם חיזוק של דגני, שחקן שירד ליגה, מושאל ממכבי ומגן ימני שאיזי העדיף את וייר על פניו...

אתם רוצים לבנות מגדלים על המחצית השנייה אתמול תפדלו, בעיניי זה מגוחך.

קודם כל בעיניי זה מגוחך שאתה משווה בין הפועל ת״א להפועל פ״ת
אתם ממשיכים לספר לעצמכם סיפור שזה לגיטימי שזה הסגל שבועיים לפתיחת הליגה, אם המטרה שלנו היא להגיע למקום 4-5 זה לא לגיטימי
אין תקדים עולמי לקבוצה שעלתה ליגה ורוצה מקום 4 עם סגל שקיבל 5 מקבוצה מקום 2 והגיע ליעד עם בניית סגל בשלב ככ מאוחר …
הכל זה ספקולציות שלכם שנשענות על זה שיהיו זרים טובים.
זה לא כדורסל, שאפשר להביא 5 שחקנים והכל משתנה.
זה מדהים שהדיון פה מתנהל ככה. שזה הגיוני המצב הזה.

בנוסף, לא הגדרת בכלל מטרות
רק לקחו 2.6 מיליון יורו והוציאו אותו מהכיס של ספרא

הקונספט הזה : שמצד אחד קבוצה מקבלת בעלים עשיר, משקיעה משאבים אדירים עם צ׳ק די פתוח

ומצד שני לא מצליחה להביא שחקנים ולהעמיד תנאיי להצלחה

זה מה שמגוחך

אם לפרימור ובוקסה היה אינטגריטי להגדיר מטרות ולתאם ציפיות או יכולת להכין את הקבוצה בצורה מקצועית יותר..
לא הייתה לי שום בעיה עם הפיאסקו הזה שלהם
מוכן לשים את כל כספי שאם פרימור ובוקסה היו עושים היום או לפני שבוע (לפני הרכישה של קרייב אז בכלל המצב היה בושה וחרפה) מסיבת עיתונאים ואומרים שהמטרה היא לפחות פלייאוף עליון היית כותב הודעה שהמילים בושה וחרפה מופיעות בה לפחות 3 פעמים כל אחת

בסוף לפני ההבאה של דאפה כתבת שאין כסף ואחרי זה לא שמענו ממך לתקופה קצרה
לפני ההבאה של קרייב אמרת שהכל בושה וחרפה, חיכית כמה ימים להפסד ושוב חזרת לסורך
בתווך הספקת להגיד שזה בושה שהם לא מבינים כלום במשא ומתן ולא מצליחים להביא שחקנים ושחשבת שהבאנו את ה10 המושלם לקבוצה (דיארה) ביותר מידי כסף כתבת פה ראנט בושה וחרפה שלא מבייש את טופ ההודעות שלך פה

יבוא שחקן 10 טוב מחר לא תגיד כלום, ואחרי שבוע שנפסיד בדרבי גביע הטוטו תחזור שוב להגיד שהכל בושה וחרפה

עד כה כל שחקן שהביאו להרכב (למעט פלקאו נניח, למרות שלדעתי עוד נתבדה) הוא שחקן של קבוצה פלייאוף עליון קל, אתה רוצה לחשוב שמתוך ה4 זרים שיגיעו אפילו שניים לא יהיו כאלה תיסלם, זכותך, זה פשוט מחשבה שלא מבוססת על כלום.

ואהבתי את הדוגמא שנתת, אין ספק שמלא קבוצות עומדות בתנאי....
כמה דברים
1. אתה יכול לשים את כספך, אני מעולם לא הייתי משתמש ביקורתי. לא יודע כמה זמן אתה פה. אני גם ידעתי לפרגן על החתמת דאפה. יש לי ביקורת קשה על הקיץ הזה. וכמו שאתה בכל הודעה שנייה עושה פה תעמולה מנותקת מהמציאות, אז אני אותו דבר רק הפוך ממך.
2. לא כתבתי בשום שלב שאין כסף. אתה משקר. בשום שלב לא טענתי שאין כסף. זה ברור שיש פה בעלים אמיד. וזה מחזק את הכשלון והחדלון שלהם .
3. אני בוחן את ההתנהלות, אני לא אמור למחוא כפיים שזר בא. אין פה סגל. אתה גורם לי להרגיש שזה הגיוני. האמת ברורה פה לכל המשתמשים. אני פשוט חושב שזה חלמאות יותר מאחרים.
4. זה שקרייב בא לא אמור להשתיק אותי. למעשה שום דבר לא יכול להשתיק אותי. כי את הפאול שלהם הם כבר עשו. הם בלי חצי הרכב שבועיים לפתיחת הליגה. מה יכול לקרות לשיטתך שישתיק אותי? שיגיעו לפה הערב 4 שחקנים שיקבלו כל אחד 250 אלף יורו? למה זה אמור להרשים? הם קיבלו כלים והם לא בונים את הקבוצה בזמן. אתה מדבר כאילו יש מציאות שבה מתחילים עונה עם 3 זרים וזה מה שאני אומר שייקרה.
5. גם האמירה שלך בהקשר למה שכתבתי פה על דיארה היא שקר . בכלל כל ההודעה שלך מלאה באמירות אישיות, אני ממליץ לך לדייק.
6. אני מודד לא רק לפי הנצחון ולא לפי ההפסד. בסוף יש פה סגל שחסר לי 5 שחקנים. יש פה קשר בולגרי בפרופיל מקצועי שלא דומה ל-8 שרצינו במקור ולא הצלחנו להביא. הדבר הזה, לצד העובדה שאין פה שחקנים מעידה על מערכת בהיסטריה שלא יודעת לעבוד. ואני יודע שזה קשה אבל מה שקרה זה שעשו פה קיץ אדיר עם דאפה, צור מאיימבו וליידנר. ואז עברו למצב שינה וחדלון. זה שיש כסף רק מעצים את זה.
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  88 לייקים

אי אפשר לדעת כבר

אשרייך על הביקורת
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  88 לייקים

D&3 כתב: 06 אוגוסט 2025, 14:45
אי אפשר לדעת כבר

תגובה דוחה
הוא לא עושה פה כלום חוץ מביקורת ובכי זה בסדר
D&3
קיבל.ה  1123 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 06 אוגוסט 2025, 14:48
צ'ימבויקה כתב: 06 אוגוסט 2025, 11:55

קודם כל בעיניי זה מגוחך שאתה משווה בין הפועל ת״א להפועל פ״ת
אתם ממשיכים לספר לעצמכם סיפור שזה לגיטימי שזה הסגל שבועיים לפתיחת הליגה, אם המטרה שלנו היא להגיע למקום 4-5 זה לא לגיטימי
אין תקדים עולמי לקבוצה שעלתה ליגה ורוצה מקום 4 עם סגל שקיבל 5 מקבוצה מקום 2 והגיע ליעד עם בניית סגל בשלב ככ מאוחר …
הכל זה ספקולציות שלכם שנשענות על זה שיהיו זרים טובים.
זה לא כדורסל, שאפשר להביא 5 שחקנים והכל משתנה.
זה מדהים שהדיון פה מתנהל ככה. שזה הגיוני המצב הזה.

בנוסף, לא הגדרת בכלל מטרות
רק לקחו 2.6 מיליון יורו והוציאו אותו מהכיס של ספרא

הקונספט הזה : שמצד אחד קבוצה מקבלת בעלים עשיר, משקיעה משאבים אדירים עם צ׳ק די פתוח

ומצד שני לא מצליחה להביא שחקנים ולהעמיד תנאיי להצלחה

זה מה שמגוחך

אם לפרימור ובוקסה היה אינטגריטי להגדיר מטרות ולתאם ציפיות או יכולת להכין את הקבוצה בצורה מקצועית יותר..
לא הייתה לי שום בעיה עם הפיאסקו הזה שלהם
מוכן לשים את כל כספי שאם פרימור ובוקסה היו עושים היום או לפני שבוע (לפני הרכישה של קרייב אז בכלל המצב היה בושה וחרפה) מסיבת עיתונאים ואומרים שהמטרה היא לפחות פלייאוף עליון היית כותב הודעה שהמילים בושה וחרפה מופיעות בה לפחות 3 פעמים כל אחת

בתווך הספקת להגיד שזה בושה שהם לא מבינים כלום במשא ומתן ולא מצליחים להביא שחקנים ושחשבת שהבאנו את ה10 המושלם לקבוצה (דיארה) ביותר מידי כסף כתבת פה ראנט בושה וחרפה שלא מבייש את טופ ההודעות שלך פה

יבוא שחקן 10 טוב מחר לא תגיד כלום, ואחרי שבוע שנפסיד בדרבי גביע הטוטו תחזור שוב להגיד שהכל בושה וחרפה

עד כה כל שחקן שהביאו להרכב (למעט פלקאו נניח, למרות שלדעתי עוד נתבדה) הוא שחקן של קבוצה פלייאוף עליון קל, אתה רוצה לחשוב שמתוך ה4 זרים שיגיעו אפילו שניים לא יהיו כאלה תיסלם, זכותך, זה פשוט מחשבה שלא מבוססת על כלום.

כמה דברים
1. אתה יכול לשים את כספך, אני מעולם לא הייתי משתמש ביקורתי. לא יודע כמה זמן אתה פה. אני גם ידעתי לפרגן על החתמת דאפה. יש לי ביקורת קשה על הקיץ הזה. וכמו שאתה בכל הודעה שנייה עושה פה תעמולה מנותקת מהמציאות, אז אני אותו דבר רק הפוך ממך.
2. לא כתבתי בשום שלב שאין כסף. אתה משקר. בשום שלב לא טענתי שאין כסף. זה ברור שיש פה בעלים אמיד. וזה מחזק את הכשלון והחדלון שלהם .
3. אני בוחן את ההתנהלות, אני לא אמור למחוא כפיים שזר בא. אין פה סגל. אתה גורם לי להרגיש שזה הגיוני. האמת ברורה פה לכל המשתמשים. אני פשוט חושב שזה חלמאות יותר מאחרים.
4. זה שקרייב בא לא אמור להשתיק אותי. למעשה שום דבר לא יכול להשתיק אותי. כי את הפאול שלהם הם כבר עשו. הם בלי חצי הרכב שבועיים לפתיחת הליגה. מה יכול לקרות לשיטתך שישתיק אותי? שיגיעו לפה הערב 4 שחקנים שיקבלו כל אחד 250 אלף יורו? למה זה אמור להרשים? הם קיבלו כלים והם לא בונים את הקבוצה בזמן. אתה מדבר כאילו יש מציאות שבה מתחילים עונה עם 3 זרים וזה מה שאני אומר שייקרה.
5. גם האמירה שלך בהקשר למה שכתבתי פה על דיארה היא שקר . בכלל כל ההודעה שלך מלאה באמירות אישיות, אני ממליץ לך לדייק.
6. אני מודד לא רק לפי הנצחון ולא לפי ההפסד. בסוף יש פה סגל שחסר לי 5 שחקנים. יש פה קשר בולגרי בפרופיל מקצועי שלא דומה ל-8 שרצינו במקור ולא הצלחנו להביא. הדבר הזה, לצד העובדה שאין פה שחקנים מעידה על מערכת בהיסטריה שלא יודעת לעבוד. ואני יודע שזה קשה אבל מה שקרה זה שעשו פה קיץ אדיר עם דאפה, צור מאיימבו וליידנר. ואז עברו למצב שינה וחדלון. זה שיש כסף רק מעצים את זה.
that you?
צ'ימבויקה כתב: 12 יולי 2025, 19:42 הכל חרטה
אין להם כסף
אתה כל כך עסוק בלחפש לכתוב בושה וחרפה על כל דבר קטן שאתה כבר לא עוקב אחרי מה הוא אמר בושה ועל מה הוא אמר חרפה....

אין לי בעיה לבקר את ההתאמה של קרייב, את הרכישה של פלקאו, את קצת ההחתמות, את זה שלא מביאים מגן.
יש לי בעיה שעל דבר אומרים בושה וחרפה בלי קשר למה שקורה בפועל
גם שעון מקולקל מדייק וכו'
ההוא מפעם
קיבל.ה  265 לייקים

תעיף ליציע כתב: 06 אוגוסט 2025, 12:57
ההוא מפעם כתב: 06 אוגוסט 2025, 12:49
תעיף ליציע כתב: 06 אוגוסט 2025, 07:00 צריך להודות שפלקאו לא ברמה לה ציפינו .

*** אם מביאים את פיירו הוא יחשב ישראלי***
בהנחה שפיירו יסכים לקצץ 50% מהשכר שלו בשביל הכבוד לשחק באדום זה אומר 400 אלף יורו לשנה שזה סביר.
השאלה אם אתה בטוח שהוא יהיה מוכן לקצץ 50% מהשכר שלו בשביל לשחק בהפועל :devil-smile:

אם תשכנע אותו לקצץ במשכורת אז דמי ההעברה צפויים בסך 2.5-3 מיליון יורו עלי.
הסכומים האלה לא רלוונטים,אולי כן לפני שנה.
אפשר לנסות לסגור אותו כמו שאמרת על 350-400.
דמי העברה זה סיפור יותר מורכב , אבל הם ישמחו ל 1.2
לדעתי לפני שהוא יהפוך לאיזור 800
לא קשור ראלי או לא
800 אלף יורו נטו זה מה שהוא מקבל היום בחוזה לעוד 3 שנים ככה שאין סיכוי שנראה אותו בארץ
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5346 לייקים

לוסיאנו כתב: 06 אוגוסט 2025, 14:51
D&3 כתב: 06 אוגוסט 2025, 14:45

תגובה דוחה
הוא לא עושה פה כלום חוץ מביקורת ובכי זה בסדר
אני נטול אג'נדות בניגוד לכל מיני משתמשים פה.
אם זאת תגובה דוחה לדעתך מקווה שוינסנט בנודניקים שלך.
dino
קיבל.ה  2755 לייקים

מעולם לא ציפינו כל כך לבואו של ה-10
יש כאן עליית ציפיות שלא היתה ב8 וב6 אפילו. בגלל המצב שנוצר.
יש מצב שהצוות המקצועי יתייעץ עם שלום תקווה בעניין? שיסביר להם איך 10 צריך להראות בקצת מבטא צרפתי שלו.
Asafasraf
קיבל.ה  1524 לייקים

אני חושב שאותה בניה שמדברים עליה ומחשבה של ״להביא את הכי מתאימים״ היא טעות.
מעבר לעובדה ששבועיים וחצי לפני פתיחת הליגה חסר כמעט חצי הרכב, אם היה נוחת כאן רכש ברמה ובכמות באמצע יולי, גם מכירת המנויים היתה מגיעה למספרים הרבה יותר גבוהים.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1001 לייקים

D&3 כתב: 06 אוגוסט 2025, 15:00
צ'ימבויקה כתב: 06 אוגוסט 2025, 14:48

כמה דברים
that you?
צ'ימבויקה כתב: 12 יולי 2025, 19:42 הכל חרטה
אין להם כסף
אתה כל כך עסוק בלחפש לכתוב בושה וחרפה על כל דבר קטן שאתה כבר לא עוקב אחרי מה הוא אמר בושה ועל מה הוא אמר חרפה....

אין לי בעיה לבקר את ההתאמה של קרייב, את הרכישה של פלקאו, את קצת ההחתמות, את זה שלא מביאים מגן.
יש לי בעיה שעל דבר אומרים בושה וחרפה בלי קשר למה שקורה בפועל
גם שעון מקולקל מדייק וכו'

יאללה נמאסת
תקשיב חמודי

האמירה של החרטה הזו הייתה בתוך קונטקסט מאוד מסוים של שיחה..
זה נכתב על ידי פעם אחת, שלא היה פה זר אחד נורמלי ושהיינו עם פלקאו.
וגם אם כתבתי את זה, דאפה הייתה הצהרת כוונות וגם כתבתי פה שפרגנתי על ההחתמה הזו

אני מאוד ממליץ לך לנהל איתי דיון ענייני ולא דיון אישי
שחרר מהפאתוס שלך
אני מבקר אותם, לא מתאים לך?
אל תנהל איתי דיון

אתה זורק עליי חול ומביא מילה אחת שכתבתי כדי לעצב תמונה ומשתמש בזה שאמרתי בושה וחרפה כאילו זה ביג דיל

בסוף המציאות פשוטה, אין שחקנים.
נהל דיון.

ואני אומר בושה וחרפה על מצב הסגל כיום, שבועיים לפתיחת עונה אתה בלי הרכב
בוא תנסה לספר לי מה קורה בפועל
בהווה

בסוף אני ואתה חושבים אותו דבר וגם לך יש בעיה עם הדברים
אתה מחפש אותי באישי פשוט כי אתה מחפש לייקים ולא יודע לקיים דיון ענייני

אני אוהד כמוך בסוף
yoni143
קיבל.ה  129 לייקים

REDGTS כתב: 06 אוגוסט 2025, 07:57 תביאו שון ויסמן לחזק את גזרת הישראלים ומרכז שדה זר איכותי ומכאן למעלה
וכן לא מפתיע אותי ולא מפריע לי ששחקן כדורגל ישראל הוא ימני במיוחד באקלים הפוליטיים היום, רק שיביא ביטחון וגולים
כתבתי את זה עוד בעמודים הראשונים,
אעשה לך סדר אייך אנשים פה חושבים ואז בוכים למה יש לנו סגל כזה .
נאתכו-זקן וקשיש.
ויסמן- תומך בן גביר.
יונתן כהן ואבישי כהן-מכביסטים- אני מכביסט בגלל שהעלתי אותם כאופציה.
רמזי ספורי-ילד זין לא יציב.
פיירו- יקר מדי, לא יגיע בושה שהעלת אותו אתה מטריל.
דלה עלי וג'סי לינגארד- אני צריך לקבל פריזר כי לא יגיעו ואני טרול - עכשיו שתבין שזה 2 שחקנים שלקראת פרישה למרות שהם בגיל סבבה , אחד ללא קבוצה שוחרר מקומו, השני מדשדש בדרום קוריאה, ויש לנו כסף להציע להם ויש להם סיבות לשקם את הקריירה.
נערך לאחרונה על ידי yoni143 ב 06 אוגוסט 2025, 17:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
אדום ותיק
קיבל.ה  811 לייקים

רדפוקס כתב: 06 אוגוסט 2025, 12:21
האדום מרמת גן כתב: 06 אוגוסט 2025, 12:19 תירגעו.
תודה, עכשיו שהאדום מרמת גן אמר אני רגוע.
מי תיאר לעצמו שקונספציית כוסות המים תחזור לככב.
קייץ, 30 מעלות בחוץ.. שרב ולחות אז מים זה צורך קיומי...
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמואל
קיבל.ה  19 לייקים

הרבה פה לא רוצים לשמוע את זה, אבל היינו פי 5 יותר טובים מנתניה במחצית הראשונה. בשנייה היינו זוועה. אבל העולם לא קורס בגלל המשחק המטופש הזה. תפסיקו למחוק את פלקאו, אני רואה פה אנשים שכבר החליטו למחוק את קרייב.
htafan99
קיבל.ה  110 לייקים

yoni143 כתב: 06 אוגוסט 2025, 17:27
REDGTS כתב: 06 אוגוסט 2025, 07:57 תביאו שון ויסמן לחזק את גזרת הישראלים ומרכז שדה זר איכותי ומכאן למעלה
וכן לא מפתיע אותי ולא מפריע לי ששחקן כדורגל ישראל הוא ימני במיוחד באקלים הפוליטיים היום, רק שיביא ביטחון וגולים
כתבתח את זה עוד בעמודים הראשונים,
נאתכו-זקן וקשיש.
ויסמן- תומך בן גביר.
יונתן כהן ואבישי כהן-מכביסטים- אני מכביסט בגלל שהעלתי אותם.
דלה עלי וג'סי לינגארד- אני צריך לקבל פריזר כי לא יגיעו ואני טרול - עכשיו שתבין שזה 2 שחקנים שלקראת פרישה למרות שהם בגיל סבבה , אחד ללא קבוצה שוחרר מקומו, השני מדשדש בדרום קוריאה, ויש לנו כסף להציע להם ויש להם סיבות לשקם את הקריירה.
מדוייק חחחחח
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  618 לייקים

yoni143 כתב: 06 אוגוסט 2025, 17:27
כתבתי את זה עוד בעמודים הראשונים,
נאתכו-זקן וקשיש.
ויסמן- תומך בן גביר.
יונתן כהן ואבישי כהן-מכביסטים- אני מכביסט בגלל שהעלתי אותם כאופציה.
התחלת נכון ואז הגעתי לדלה עלי
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1295 לייקים

סמואל כתב: 06 אוגוסט 2025, 17:32 הרבה פה לא רוצים לשמוע את זה, אבל היינו פי 5 יותר טובים מנתניה במחצית הראשונה. בשנייה היינו זוועה. אבל העולם לא קורס בגלל המשחק המטופש הזה. תפסיקו למחוק את פלקאו, אני רואה פה אנשים שכבר החליטו למחוק את קרייב.
אני מקבל את מה שאתה אומר אבל חייב להגיד שלא קוטלים פה את פלקאו
ברור שהוא קשור למקצוע וברור שהוא שחקן בסדר סה״כ
לא ברור בכלל אם הוא מספיק דומיננטי ואיכותי כדי להוביל אותנו להיות קבוצת צמרת. לא פוסל עדיין אבל סימני שאלה יש בלי ספק
RedDrifter
קיבל.ה  80 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 06 אוגוסט 2025, 18:24
סמואל כתב: 06 אוגוסט 2025, 17:32 הרבה פה לא רוצים לשמוע את זה, אבל היינו פי 5 יותר טובים מנתניה במחצית הראשונה. בשנייה היינו זוועה. אבל העולם לא קורס בגלל המשחק המטופש הזה. תפסיקו למחוק את פלקאו, אני רואה פה אנשים שכבר החליטו למחוק את קרייב.
לא ברור בכלל אם הוא מספיק דומיננטי ואיכותי כדי להוביל אותנו להיות קבוצת צמרת. לא פוסל עדיין אבל סימני שאלה יש בלי ספק
מישהו פה אמר אתמול (לדעתי רדפוקס) שאנחנו קנינו חתול ואתם רוצים שהוא ינבח - אין אנלוגיה מדויקת מזו. פלקאו לא כאן להנהיג, הוא לא זה שיסחב אותך במשחקים… הוא שחקן משלים.
בן לוז
קיבל.ה  286 לייקים

אני רק רוצה להוסיף שפלקאו וגם קרייב הם שחקנים יחסית פסיביים (בטח פלקאו)
הזרים הבאים שמגיעים חייבים להיות שחקנים אקטיבים
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  88 לייקים

RedDrifter כתב: 06 אוגוסט 2025, 18:44
מישהו פה אמר אתמול (לדעתי רדפוקס) שאנחנו קנינו חתול ואתם רוצים שהוא ינבח - אין אנלוגיה מדויקת מזו. פלקאו לא כאן להנהיג, הוא לא זה שיסחב אותך במשחקים… הוא שחקן משלים.
יותר מידי חושבים שהוא חלק מאלה שאמורים לדחוף קדימה
הוא בא על תקן קשר אחורי וזהו
פיבן בלם ולא מגן ימין
ואלקוקין צריך לבקר בחדר הכושר ארבע פעמים בשבוע
RedDrifter
קיבל.ה  80 לייקים

לוסיאנו כתב: 06 אוגוסט 2025, 19:16

פיבן בלם ולא מגן ימין
אני באופן כללי מאוכזב מהתנהגות הקהל בשנים האחרונות.. הקיצוניות הפכה לשגרה אצלנו כל הפסד נהיה סוף העולם ולגיטימציה להשתלח בשחקנים ללא תקנה…

שוכחים שאחרי המשחק השחקן חוזר להיות בטלפון וקורא את כל התגובות שמשאירים בפוסטים, מי ירצה לשחק בשבילנו שכל משחק מחרבנים עליו מחדש? קח בן אדם שמקבל גם מיליון שקל ליום - אתה תעשה את המקסימום בשביל קבוצה שהאוהדים שלה כל היום מורידים ממך ברשתות?

יש צורה להעביר ביקורת ויותר מזה, שיקול הדעת של אנשים חייב להיות הרבה יותר טוב כי אני בטוח שכל הביקורת הלא מוצדקת הזאת בסוף כן פוגעת בקבוצה… הקארמה הרעה מתחילה מאיתנו ומחלחלת לשחקנים.

רוצים קבוצה טובה? תנו להם ביטחון גם אחרי הפסדים.
Adom_Adom
קיבל.ה  394 לייקים

RedDrifter כתב: 06 אוגוסט 2025, 19:24
לוסיאנו כתב: 06 אוגוסט 2025, 19:16
פיבן בלם ולא מגן ימין
אני באופן כללי מאוכזב מהתנהגות הקהל בשנים האחרונות.. הקיצוניות הפכה לשגרה אצלנו כל הפסד נהיה סוף העולם ולגיטימציה להשתלח בשחקנים ללא תקנה…

שוכחים שאחרי המשחק השחקן חוזר להיות בטלפון וקורא את כל התגובות שמשאירים בפוסטים, מי ירצה לשחק בשבילנו שכל משחק מחרבנים עליו מחדש? קח בן אדם שמקבל גם מיליון שקל ליום - אתה תעשה את המקסימום בשביל קבוצה שהאוהדים שלה כל היום מורידים ממך ברשתות?

יש צורה להעביר ביקורת ויותר מזה, שיקול הדעת של אנשים חייב להיות הרבה יותר טוב כי אני בטוח שכל הביקורת הלא מוצדקת הזאת בסוף כן פוגעת בקבוצה… הקארמה הרעה מתחילה מאיתנו ומחלחלת לשחקנים.

רוצים קבוצה טובה? תנו להם ביטחון גם אחרי הפסדים.
מהקהל? מאוכזב? מהקהל אתה מאוכזב?? שהמשיכו לבוא באלפים שקנו 8-9 אלף מנויים שנה אחרי שנה שעודדו גם שהשחקנים הפסיקו לשחק ולרוץ, שבנו פה קבוצות ליגה א, מהקהל אתה מאוכזב??? אותו קהל שרק אחרי שש שנות ניסנוב יצא להפגין שלא ראה ניצחון דרבי שנים והמשיך לעודד "שחקנים" שלא הגיע להם רבע מהעידוד? אז מהקהל שזה אנחנו אתה מאוכזב?
קפבלנקה
קיבל.ה  383 לייקים

רענן ברנובסקי בוואלה מיישר קו עם @talb55 לגבי דיארה.

הגיע הזמן להתעורר ולהביא כבר שחקנים.
שליחת תגובה