מנויים 2025/26
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
זה לא 50% , זה 30% , שזה גם הרבה אבל אל צריך להגזים.
בסופו של דבר , זה ימדד בכמות המנויים שיעשו, אם האולם ימכר במחירים האלה , אז זאת היתה החלטה נכונה.
אם האולם לא יהיה מלא, אז נחזור לשאלה האם מחירים יותר זולים ב30% זה מה שהיה ממלא אותו?
בסופו של דבר , זה ימדד בכמות המנויים שיעשו, אם האולם ימכר במחירים האלה , אז זאת היתה החלטה נכונה.
אם האולם לא יהיה מלא, אז נחזור לשאלה האם מחירים יותר זולים ב30% זה מה שהיה ממלא אותו?
- רדנקו
- קיבל.ה 1935 לייקים
תלוי מאיזה כיוון אתה מסתכל על זה.
אני משלם על 13 משחקים והוא משלם על 19 משחקים.
ההפרש הוא 6.
6/13 זה כמעט 50 %.
אני משלם על 13 משחקים והוא משלם על 19 משחקים.
ההפרש הוא 6.
6/13 זה כמעט 50 %.
- רדנקו
- קיבל.ה 1935 לייקים
אני רוצה להבין משהו - האם במקרה שהייתי רוכש מנוי משולב חדש לפני שבוע היה כתוב שם שאני אחויב רק בחלק יחסי של היורוליג אם המשחקים יחזרו לארץ או שזה לא היה כתוב?
-
shaharot
- קיבל.ה 809 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1935 לייקים
וזה שונה רק בעקבות חזרת היורוליג לארץ? כי אם כן זו פשוט חזירות.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
היתה אופציה כזאת לפני שבוע?
וכדי להמחיש את זה , נניח לרגע שהמנוי אמור לעלות 1,000₪, מי שמשלם יחסית, משלם 13/19 מהסכום הזה שזה יוצא 685₪.
ההפרש , כדי להיות מדוייק, הוא 31.5%.
וכדי להמחיש את זה , נניח לרגע שהמנוי אמור לעלות 1,000₪, מי שמשלם יחסית, משלם 13/19 מהסכום הזה שזה יוצא 685₪.
ההפרש , כדי להיות מדוייק, הוא 31.5%.
- גביזון
- קיבל.ה 3988 לייקים
אבל כל הרעיון להנחה מבוסס על זה שאתה קונה ללא הבטחון, שלא לומר לא מאמין שיחזרו המשחקים לישראל.רדנקו כתב:וזה שונה רק בעקבות חזרת היורוליג לארץ? כי אם כן זו פשוט חזירות.
אתה קונה מנוי כשאתה לא יודע בעצם מה מה אתה קונה.
עכשיו כשהמשחקים חוזרים הודאות חזרה וחוסר הבטחון לא קיים.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- בונדר
- קיבל.ה 165 לייקים
אני הבנתי את זה בתור הנחה על הליגה בשביל ההתחייבות ליורליג, וקיזוז המשחקים שלא קורים בארץ. אני לא רואה בקיזוז המשחקים הנחה.גביזון כתב: ↑22 אוקטובר 2025, 19:02אבל כל הרעיון להנחה מבוסס על זה שאתה קונה ללא הבטחון, שלא לומר לא מאמין שיחזרו המשחקים לישראל.רדנקו כתב:וזה שונה רק בעקבות חזרת היורוליג לארץ? כי אם כן זו פשוט חזירות.
אתה קונה מנוי כשאתה לא יודע בעצם מה מה אתה קונה.
עכשיו כשהמשחקים חוזרים הודאות חזרה וחוסר הבטחון לא קיים.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
גם אני לא.
אבל מי שנלחם לעודד אנשים לעשות מנויים כבר לפני חודש וחצי, מרגיש צורך לפרגן לאלו שלקחו את הסיכון הזה על עצמם.
אבל מי שנלחם לעודד אנשים לעשות מנויים כבר לפני חודש וחצי, מרגיש צורך לפרגן לאלו שלקחו את הסיכון הזה על עצמם.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1230 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3988 לייקים
שאם מישהו רוצה לעשות מנוי רק אם זה כולל גם יורוליג, ולא היה יורוליג בארץ, אז הוא *נדפק" עם מנוי לליגה בלבד. שיתכן ופחות רלוונטי לו לכל המשחקים.
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
- Red Wolf
- קיבל.ה 1230 לייקים
אני שואל ברצינות לא בא להתנגח
אני מרגיש אני מפספס משהו
מי שעשה מנוי לליגה + יורוליג לא רק שלא סיכן כלום, אלה ההפך קיבל הנחה לליגה ואת האופציה לקנות מנוי יורוליג במחיר שהיה זול יותר ממה שפורסם השאלה רק בכמה
אני לא מבין מה היה הסיכון? שלא יהיה יורוליג בכלל?
איך זה משפיע על המנוי לליגה? למה צריך לצ'פר (משמעותית) את מי שרכש אז מנוי ליגה + אופציה למנוי עתידי ליורוליג (שעכשיו מסתבר שאפילו לא מחייבים אותך באמת לשלם את זה)
אני באמת כנראה מפספס פה משהו ואשמח לתשובה שהיא לא שאלה בתוך שאלה
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
אני באמת לא מבין, אם זה מה שאתה חושב , למה לא עשית מנוי עד אתמול?
״הצ׳ופר״ פה, הוא למי שאמר בתחילת השנה, אני עושה מנוי גם אם המוצר שאני מקבל זה רק ליגה ישראלית.
כמו שעופר אמר בראיון להאוזמן , לעשות מנוי זה מעבר לעניין של להבטיח לעצמי מקום לכל העונה, זה בנוסף גם הבעת תמיכה בקבוצה.
והוא רוצה לצ׳פר את מי שהביע את התמיכה הזאת גם לפני שגילה אתמול שהיורוליג חוזר לארץ.
״הצ׳ופר״ פה, הוא למי שאמר בתחילת השנה, אני עושה מנוי גם אם המוצר שאני מקבל זה רק ליגה ישראלית.
כמו שעופר אמר בראיון להאוזמן , לעשות מנוי זה מעבר לעניין של להבטיח לעצמי מקום לכל העונה, זה בנוסף גם הבעת תמיכה בקבוצה.
והוא רוצה לצ׳פר את מי שהביע את התמיכה הזאת גם לפני שגילה אתמול שהיורוליג חוזר לארץ.
-
בני12
- קיבל.ה 2111 לייקים
בתור אחד שקנה בתחילת השנה, אני עדיין חושב שעופר היה יכול להיות יותר חכם כאן וללכת איפשהו באמצעמילפורד כתב: ↑22 אוקטובר 2025, 20:57 אני באמת לא מבין, אם זה מה שאתה חושב , למה לא עשית מנוי עד אתמול?
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
גם אני, לאורך כל היום אני כותב שאני לא בהכרח מסכים.
למרות שככל שאני מוצא את עצמי מסביר את זה פה, אני מרגיש שאני מתחיל להשתכנע בזה בעצמי.
למרות שככל שאני מוצא את עצמי מסביר את זה פה, אני מרגיש שאני מתחיל להשתכנע בזה בעצמי.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1230 לייקים
באופן אישי הסברתי פה בעבר שאני לא עושה מנוי לליגה כי זה בימים ושעות הזויים לי מידי ואני לא יכול להתחייב לזה (אני חושב שאפילו פרגנתי למחירים)
לא היה לי מנוי בדרייב אין שנים (רק בשנים הראשונות שעברנו לשם) ולא עשיתי ליד אליהו שנה שעברה למרות שאני תומך במעבר, מאותם סיבות.
ועוד יותר, חשבתי שהמעבר הזה הוא בול בשבילי כי מידי פעם כן אוכל להגיע למשחקים דבר שלא יכלתי לעשות כבר בדרייב אין
כן יורוליג בארץ בפעם הראשונה ואולי היחידה זה משהו שאני מוכן לעשות את המאמץ בשבילו מה גם שאני יודע מראש את הימים והשעות של המשחקים וכן גם את המאמץ כספי
ברגע שראיתי שעופר החליט להעניש אותי כי לא עשיתי מנוי ליגה אז ביטלתי את המנוי
עקבתי היום אחרי המנויים באתר, הייתי בטוח שתיהיה התנפלות על המנויים, ומסתבר שממש אבל ממש אין כזאת וזה אומר המון שלא מצליחים למכור מנויים ליורוליג בישראל, כנראה שאני לא היחיד שמרגיש שמענישים אותו
עופר חושב שמי שעושה מנוי אז רק הוא מביע תמיכה בקבוצה וכל מי שלא עשה מנוי לא תומך בקבוצה, עד כדי כך הוא חושב ככה שהוא לא מאפשר יותר לקנות כרטיסים ללא מנוי, ושנינו יודעים שזה לא שחור או לבן ויש הרבה סיבות ללעשות או לא לעשות מנוי, אבל פער גדול לאותו מוצר בדיוק זה כמו שכתבו פה חזירות והקהל מצביע ברגליים
עופר לוקח את כל נושא המנויים באופן אישי כאילו אני מגיע לראות אותו ולא את הפועל
לא היה לי מנוי בדרייב אין שנים (רק בשנים הראשונות שעברנו לשם) ולא עשיתי ליד אליהו שנה שעברה למרות שאני תומך במעבר, מאותם סיבות.
ועוד יותר, חשבתי שהמעבר הזה הוא בול בשבילי כי מידי פעם כן אוכל להגיע למשחקים דבר שלא יכלתי לעשות כבר בדרייב אין
כן יורוליג בארץ בפעם הראשונה ואולי היחידה זה משהו שאני מוכן לעשות את המאמץ בשבילו מה גם שאני יודע מראש את הימים והשעות של המשחקים וכן גם את המאמץ כספי
ברגע שראיתי שעופר החליט להעניש אותי כי לא עשיתי מנוי ליגה אז ביטלתי את המנוי
עקבתי היום אחרי המנויים באתר, הייתי בטוח שתיהיה התנפלות על המנויים, ומסתבר שממש אבל ממש אין כזאת וזה אומר המון שלא מצליחים למכור מנויים ליורוליג בישראל, כנראה שאני לא היחיד שמרגיש שמענישים אותו
עופר חושב שמי שעושה מנוי אז רק הוא מביע תמיכה בקבוצה וכל מי שלא עשה מנוי לא תומך בקבוצה, עד כדי כך הוא חושב ככה שהוא לא מאפשר יותר לקנות כרטיסים ללא מנוי, ושנינו יודעים שזה לא שחור או לבן ויש הרבה סיבות ללעשות או לא לעשות מנוי, אבל פער גדול לאותו מוצר בדיוק זה כמו שכתבו פה חזירות והקהל מצביע ברגליים
עופר לוקח את כל נושא המנויים באופן אישי כאילו אני מגיע לראות אותו ולא את הפועל
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
מהצד השני, אני מחזיק 4 מנויים (ועוד 2 של חבר שלי שצמודים אלי) שהרבה פעמים אנחנו מצליחים לנצל 3-4 מתוך השש, אבל לא משנה מה, אני אדאג שיהיה לי את המקומות שלי.
אני לא מצפה שיגבו מאחרים יותר ממה שגבו ממני על זה, אבל כנראה שיש מי שרוצה לתגמל את מי שעשה מנוי כבר בתחילת השנה בלי לדעת אם או מתי יחזור היורוליג.
אגב, גם היום, כדאי שתיקח בחשבון שלהשיג כרטיס במחיר סביר פר משחק לא יהיה סיפור פשוט, מה שיכול להיות עוד יסתבר שלעשות מנוי עכשיו במחיר יקר יותר יהיה בדיעבד יותר משתלם.
שורה תחתונה, כמות המנויים בסופו של דבר תהיה האינדיקציה של מי צודק ואני מסכים איתך שהתמונה נכון להערב, מראה שהגישה הזאת לא נכונה.
נחיה ונראה
אני לא מצפה שיגבו מאחרים יותר ממה שגבו ממני על זה, אבל כנראה שיש מי שרוצה לתגמל את מי שעשה מנוי כבר בתחילת השנה בלי לדעת אם או מתי יחזור היורוליג.
אגב, גם היום, כדאי שתיקח בחשבון שלהשיג כרטיס במחיר סביר פר משחק לא יהיה סיפור פשוט, מה שיכול להיות עוד יסתבר שלעשות מנוי עכשיו במחיר יקר יותר יהיה בדיעבד יותר משתלם.
שורה תחתונה, כמות המנויים בסופו של דבר תהיה האינדיקציה של מי צודק ואני מסכים איתך שהתמונה נכון להערב, מראה שהגישה הזאת לא נכונה.
נחיה ונראה
-
קובי
- קיבל.ה 348 לייקים
כמוך כמוני.בני12 כתב: ↑22 אוקטובר 2025, 21:07בתור אחד שקנה בתחילת השנה, אני עדיין חושב שעופר היה יכול להיות יותר חכם כאן וללכת איפשהו באמצעמילפורד כתב: ↑22 אוקטובר 2025, 20:57 אני באמת לא מבין, אם זה מה שאתה חושב , למה לא עשית מנוי עד אתמול?
אני חושש שמישהו שם בהנהלה של המועדון לא מבין את הקשר אוהד-קבוצה.
אוהד הוא לא לקוח כמו מישהו שבא לקנות מכשיר חשמלי.
כל אוהד שעושה מנוי ברוב הסיכויים שזה "לקוח" נאמן לשנים רבות. שיכול לעודד את החברים שלו לעשות מנוי ובעתיד יביא גם את הילדים שלו.
כשהקבוצה משקיעה ומתחשבת באוהד זו השקעה עם דיבידנדים לשנים רבות ושרק יכולים לגדול במשך הזמן.
לא מצליח להבין את הראש שלהם.
למכור מנויים יותר יקרים למי שעושה עכשיו יחסית אלי זה פשוט חלם.
מצטער, לדעתי, זה שעשיתי מינוי בתחילת השנה זו לא סיבה "לצ'פר" אותי בזה שאלו שעושים עכשיו אמורים לשלם יותר.
אני רוצה כמה שיותר אוהדים במנורה.
לא מבין איך במועדון, שמה למעלה, לא מבינים את זה.
סוף סוף יש תקווה להישגים למה למה למה לחרב?
- הפועל
- קיבל.ה 2019 לייקים
- יצירת קשר:
אני דווקא חושב שזה בסדר לדרוש יותר עכשיו. אבל משהו שעושים כשיש ביקוש גדול, וכשיש לך וייב טוב.
מאחר שזה לא המצב, זה די מנותק.
מאחר שזה לא המצב, זה די מנותק.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
קובי
- קיבל.ה 348 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
זה מה שהוא התכוון נראה לי, שאם היה ביקוש זה הגיוני, אבל אנחנו במצב שאנחנו צריכים קצת לייצר את הביקוש.
אגב, אני מסכים לגמרי עם זה שהאינטרס שלי כמי שעשה מנוי הוא שעוד אנשים יעשו מנוי, יותר מזה שאני צריך/רוצה שיצפרו אותי על זה שעשיתי מנוי מוקדם.
אגב, אני מסכים לגמרי עם זה שהאינטרס שלי כמי שעשה מנוי הוא שעוד אנשים יעשו מנוי, יותר מזה שאני צריך/רוצה שיצפרו אותי על זה שעשיתי מנוי מוקדם.
- הפועל
- קיבל.ה 2019 לייקים
- יצירת קשר:
בדיוק. זה בסדר לצ'פר אנשים שרוכשים מוקדם, אבל זה משהו שאתה עושה כשיש ביקוש גדול ואתה מנסה ליצור FOMO.
אבל לא היה בתחילת השנה שום FOMO סביב הפועל סל (ולא ניכנס עכשיו לחפירה ה1000 למה). וגם עכשיו אין לתחושתי לפחות.
אני חושב שבשורה התחתונה מעבר לכל הטעויות שנעשו יש פה פשוט חוסר הבנה עמוק מצד עופר של אוהדי ספורט בכלל, וקהל אוהדי הפועל בפרט
אבל לא היה בתחילת השנה שום FOMO סביב הפועל סל (ולא ניכנס עכשיו לחפירה ה1000 למה). וגם עכשיו אין לתחושתי לפחות.
אני חושב שבשורה התחתונה מעבר לכל הטעויות שנעשו יש פה פשוט חוסר הבנה עמוק מצד עופר של אוהדי ספורט בכלל, וקהל אוהדי הפועל בפרט
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
-
סכין_בבטן_האומה
- קיבל.ה 132 לייקים
אני רק אבהיר, דברתי באופן ספציפי על הסיטואציה. באופן עקרוני אני חושב שעופר בכלל לא צריך לחשוב על להרוויח ממנויים בשנים הקרובות, אלא רק על למכור מנויים ולמלא את האולם. לא רק שאתה עובר מאולם של 3,400 לאולם של 11,000, שזה אומר שאתה צריך לשכנע אלפי אנשים שעד היום ישבו וראו את זה מהבית להתחיל להיתקע בפקקים ולשלם הרבה כסף, אתה גם מייצר חסם כניסה כלכלי. מעבר לזה, אם האולם יהיה מלא תהיה אווירה טובה יותר ויהיה יותר קל למכור את המנויים ולייצר מסורת
-
בני12
- קיבל.ה 2111 לייקים
גם בסופו של דבר מי שקנה מנוי בהתחלה כבר קבל צ'ופר במחיר של המנוי לליגה.הפועל כתב: ↑22 אוקטובר 2025, 22:55 בדיוק. זה בסדר לצ'פר אנשים שרוכשים מוקדם, אבל זה משהו שאתה עושה כשיש ביקוש גדול ואתה מנסה ליצור FOMO.
ממש לא קריטי לי שיעני מצ'פרים אותי (אני לא מקבל כלום אז זה אפילו לא באמת צ'ופר)
לא מובן בשום צורה למה מנוי חדש צריך לשלם על משחקים שלא שוחקו ולא ישוחקו בארץ.
לא מובן למה הנהלת הקבוצה מנסה בכוח לגרום לכך שהאולם לא יהיה מלא.
השיווק והאסטרטגיה של המועדון פשוט גרועים והראייה שלהם היא ב180 הפוכות מהראייה של הפועל רגל.
מבחן התוצאה הוא בסוף כמות המנויים והאם יש מגמה חיובית או שלילית בכל שנה ושנה. אני לא בטוח שבדרכים האלו שהמועדון פועל בהן המגמה תהיה חיובית.
לא מובן למה הנהלת הקבוצה מנסה בכוח לגרום לכך שהאולם לא יהיה מלא.
השיווק והאסטרטגיה של המועדון פשוט גרועים והראייה שלהם היא ב180 הפוכות מהראייה של הפועל רגל.
מבחן התוצאה הוא בסוף כמות המנויים והאם יש מגמה חיובית או שלילית בכל שנה ושנה. אני לא בטוח שבדרכים האלו שהמועדון פועל בהן המגמה תהיה חיובית.
- רדנקו
- קיבל.ה 1935 לייקים
זה מה שאני טוען כל הזמן.סכין_בבטן_האומה כתב:אני רק אבהיר, דברתי באופן ספציפי על הסיטואציה. באופן עקרוני אני חושב שעופר בכלל לא צריך לחשוב על להרוויח ממנויים בשנים הקרובות, אלא רק על למכור מנויים ולמלא את האולם. לא רק שאתה עובר מאולם של 3,400 לאולם של 11,000, שזה אומר שאתה צריך לשכנע אלפי אנשים שעד היום ישבו וראו את זה מהבית להתחיל להיתקע בפקקים ולשלם הרבה כסף, אתה גם מייצר חסם כניסה כלכלי. מעבר לזה, אם האולם יהיה מלא תהיה אווירה טובה יותר ויהיה יותר קל למכור את המנויים ולייצר מסורת
ככה מכבי הגיעו למצב שאנשים עושים מנוי רק כדי לא להפסיד את המקום גם כשהקבוצה גרועה מזה שנים.
קודם תמלא את האולם גם אם זה במחיר זול יחסית ואחר כך - כשהאוהדים יראו קבוצה מצליחה, הם כבר ישלמו מחירים גבוהים יותר כדי לא להפסיד את המקום.
זה אלף בית ומשום מה עופר לא מבין את זה.
במקום לתת לאנשים סיבה לעשות מנוי אפילו שלא עשו קודם, הוא מעניש אותם.
זו גישה דפוקה ולמרות שהוא מגלה שוב ושוב שזה לא עובד הוא מתעקש לדפוק את הראש בקיר ולהוכיח שהוא צודק גם כששוב ושוב מתברר שהוא טועה.
מי שמפסיד זה הקבוצה והאוהדים ובסוף גם הוא.
-
קובי
- קיבל.ה 348 לייקים
אני קורא אותכם ומה שעובר לי בראש שבמשחק הקרוב אני תופס אותו ואומר לו את כל זה.
מה כל כך קשה להבין, כמה שיותר אוהדים כמה שיותר מנויים.
מה כל כך קשה להבין, כמה שיותר אוהדים כמה שיותר מנויים.
-
למה זה טוב
- קיבל.ה 115 לייקים
רק מוודא שהבנתי נכון כי זה לא ברור.
מי שקנה מנוי משולב בתחילת העונה עכשיו ישלם את ההשלמה ליורוליג כשמהמחיר יורד החלק היחסי על המשחקים שהיו ויהיו בבולגריה?
ומי שעכשיו עושה מנוי משלםצאת המחיר המלא למנויים חדשים שהיה רשום בתחילת העונה בלי ההורדה של החלק היחסי?
מי שקנה מנוי משולב בתחילת העונה עכשיו ישלם את ההשלמה ליורוליג כשמהמחיר יורד החלק היחסי על המשחקים שהיו ויהיו בבולגריה?
ומי שעכשיו עושה מנוי משלםצאת המחיר המלא למנויים חדשים שהיה רשום בתחילת העונה בלי ההורדה של החלק היחסי?
-
למה זה טוב
- קיבל.ה 115 לייקים
עצוב ואפילו די מגעיל.
ברור שמי שעשה מנוי בתחילת העונה צריך לקבל את ההנחה, אין ויכוח. נגמרה תקופת החידוש אז סבבה שאין עוד מחיר כזה
אבח אם בתחילת העונה נתנו מחיר מסויים לחדשים אז למה לא מורידים ממנו את המשחקים שבבולגריה? אותו מוצר, עם פחות ערך ועולה אותו דבר? אין הגיון.
ברור שמי שעשה מנוי בתחילת העונה צריך לקבל את ההנחה, אין ויכוח. נגמרה תקופת החידוש אז סבבה שאין עוד מחיר כזה
אבח אם בתחילת העונה נתנו מחיר מסויים לחדשים אז למה לא מורידים ממנו את המשחקים שבבולגריה? אותו מוצר, עם פחות ערך ועולה אותו דבר? אין הגיון.
-
פומפה
- קיבל.ה 530 לייקים
מה קורה אם אני עושה את ההשלמה לרכישה ביורוליג ובסוף המשחקים לא חוזרים לישראל?
האם יהיה ביטול של העסקה?
תהייה שעלתה לי כי במדינה הזאת יכולות להיפתח 6 מלחמות שונות בחודש
האם יהיה ביטול של העסקה?
תהייה שעלתה לי כי במדינה הזאת יכולות להיפתח 6 מלחמות שונות בחודש
-
redead
- קיבל.ה 632 לייקים
בלי לזלזל בכסף של אנשים חס וחלילה.
בחיים אני לא זוכר שהיו כולכך הרבה שאלות ובעיות בנושאים כאלה
אוהד של הקבוצה רוצה להיות בכל המשחקים שלה, בטח בעונה מפלצתית כזאת , אז הוא עושה מנוי ומה שיהיה יהיה.
שוב, בלי לזלזל בכסף של אנשים כי מדובר בלא מעט.
אני מאוד התבאס אם בסוף יהיו בעיות וחלק מהמשחקים לא יהיו כאן אבל ראבק זה לא שיש כאן איזה טביב/שאול שבא ומנסה לגנוב אותי, מדובר כאן בקבוצה טופ אירופה.
בחיים אני לא זוכר שהיו כולכך הרבה שאלות ובעיות בנושאים כאלה
אוהד של הקבוצה רוצה להיות בכל המשחקים שלה, בטח בעונה מפלצתית כזאת , אז הוא עושה מנוי ומה שיהיה יהיה.
שוב, בלי לזלזל בכסף של אנשים כי מדובר בלא מעט.
אני מאוד התבאס אם בסוף יהיו בעיות וחלק מהמשחקים לא יהיו כאן אבל ראבק זה לא שיש כאן איזה טביב/שאול שבא ומנסה לגנוב אותי, מדובר כאן בקבוצה טופ אירופה.
-
פומפה
- קיבל.ה 530 לייקים
מדובר פה על אלפי שקלים זה לא מה שיהיה יהיה. יש אנשים שיש להם כמה מנויים, יש משפחות מדובר פה על הרבה כסף. אם בסוף לא יחזרו המשחקים ומישהו משלם אלפי שקלים שלא יוחזרו או יחזרו בדמות זיכוי לשנה הבאה או אופציה אחרת כלשהי זה משהו שצריך לדעת טרם השלמת העסקה.
לרצות לדעת את כל התנאים זה משהו בסיסי כשבאים לעשות עסקה. במיוחד כשהעסקה הספציפית הזאת מותנית בקיום מצב ביטחוני מסוים במדינה שכמעט בלתי אפשרי להבטיח הבטחות ביטחוניות כלשהן.
לרצות לדעת את כל התנאים זה משהו בסיסי כשבאים לעשות עסקה. במיוחד כשהעסקה הספציפית הזאת מותנית בקיום מצב ביטחוני מסוים במדינה שכמעט בלתי אפשרי להבטיח הבטחות ביטחוניות כלשהן.
-
redead
- קיבל.ה 632 לייקים
מבין את הרגישותפומפה כתב: ↑23 אוקטובר 2025, 09:02 מדובר פה על אלפי שקלים זה לא מה שיהיה יהיה. יש אנשים שיש להם כמה מנויים, יש משפחות מדובר פה על הרבה כסף. אם בסוף לא יחזרו המשחקים ומישהו משלם אלפי שקלים שלא יוחזרו או יחזרו בדמות זיכוי לשנה הבאה או אופציה אחרת כלשהי זה משהו שצריך לדעת טרם השלמת העסקה.
צא מנקודות הנחה שלא מנסים לגנוב לך כסף
אנשים מוציאים סכומים קרובים לזה לפעמים על נסיעה אחת לאירופה למשחק היסטורי
כאן מדובר בעונה שלמה שהיא היסטורית
מאוד מקווה שעופר/הקבוצה יהיו הוגנים במידה ויקרה משהו אבל במקרה הגרוע תמיד תחשבו שאף אחד לא גונב ממכם כסף לכיס שלו.
כנראה שאני לא הולך לשכנע מי יודע מה אבל ראבק אנשים כאן זרקו כספים על התרמות להחזרת איתי שכטר, רישום זר חמישי.
-
פומפה
- קיבל.ה 530 לייקים
לא חושב שמנסים לגנוב לי מהכיס, אבל כן חושב שזכותי לדעת מה קורה במצב מאוד סביר שמתחדשת הלחימה טרם חזרת המשחקים או לאחר חזרת המשחקים.
אם לא הייתה לי תמיכה מלאה בקבוצה לא הייתי עושה מנוי עם התחייבות ליורוליג תהיה בטוח בזה.
אני לא רוצה לסמוך על אף אחד כשמדובר בכסף שלי, רוצה לדעת תנאים ברורים ולקבל החלטות בהתאם.
אם לא הייתה לי תמיכה מלאה בקבוצה לא הייתי עושה מנוי עם התחייבות ליורוליג תהיה בטוח בזה.
אני לא רוצה לסמוך על אף אחד כשמדובר בכסף שלי, רוצה לדעת תנאים ברורים ולקבל החלטות בהתאם.
-
redead
- קיבל.ה 632 לייקים
יאללה נקווה שמישהו יוצא הבהרות ברורות בנושא.
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
ניסיון העבר מלמד שיהיה זיכוי במעמד רכישת המנויים לשנה הבאה.
להערכתי (וזה ניחוש בלבד) , לא אומרים משהו ספציפי עכשיו כדי לאפשר להתמודד עם הבעיה אם ומתי שהיא תהיה רלוונטית בהתאם לסיטואציה ולא להמציא מראש פיתרון שעשוי להיות פחות מתאים ברגע האמת.
אבל בינתיים , בשנתיים האחרונות , קיבלנו זיכויים כבר גם למי ששילם על יורוקאפ לפני שנתיים שלא היה , גם על מי ששילם על יורוקאפ שלא היה שנה שעברה וגם על מי ששילם על הפלייאוף שנה שעברה שבסוף לא עלינו לגמר.
אז סביר להניח שיהיה משהו גם במקרה הזה, בערבון מוגבל על זה שאף אחד לא מתחייב על זה מראש הפעם.
להערכתי (וזה ניחוש בלבד) , לא אומרים משהו ספציפי עכשיו כדי לאפשר להתמודד עם הבעיה אם ומתי שהיא תהיה רלוונטית בהתאם לסיטואציה ולא להמציא מראש פיתרון שעשוי להיות פחות מתאים ברגע האמת.
אבל בינתיים , בשנתיים האחרונות , קיבלנו זיכויים כבר גם למי ששילם על יורוקאפ לפני שנתיים שלא היה , גם על מי ששילם על יורוקאפ שלא היה שנה שעברה וגם על מי ששילם על הפלייאוף שנה שעברה שבסוף לא עלינו לגמר.
אז סביר להניח שיהיה משהו גם במקרה הזה, בערבון מוגבל על זה שאף אחד לא מתחייב על זה מראש הפעם.
-
פומפה
- קיבל.ה 530 לייקים
איזה זיכוי קיבלנו על הפלייאוף שלא עלינו לגמר?מילפורד כתב: ↑23 אוקטובר 2025, 09:52 ניסיון העבר מלמד שיהיה זיכוי במעמד רכישת המנויים לשנה הבאה.
באמת שואל כי לא זוכר
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
נמכר שנה שעברה מנוי פלייאוף שהיה אמור לכלול את משחקי חצי הגמר והגמר (ורבע גמר למי שלא היה לו מנוי לעונה הסדירה).
אחרי שזה עשה רעש שמוכרים דבר כזה בלי שיודעים אם נעלה לגמר, הודיעו שמי שעושה את המנוי הזה, יקבל זיכוי ברכישת מנוי השנה אם לא נעלה לגמר.
מה שאכן קרה.
אחרי שזה עשה רעש שמוכרים דבר כזה בלי שיודעים אם נעלה לגמר, הודיעו שמי שעושה את המנוי הזה, יקבל זיכוי ברכישת מנוי השנה אם לא נעלה לגמר.
מה שאכן קרה.