דרבי חוץ. ראשון ב 21:00

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

feigenbaum99 כתב: 08 דצמבר 2024, 23:26 נורא חסר פה שחקן שיכול לקחת את הקבוצה על הגב כשדברים תקועים. מנפורד ביכולת אישית גדולה ניצח לנו דרבים. מקריי כנ"ל. בשנה שעברה גם אניס ידע במהלכים אישיים וכניסות לסל להיות השחקו הזה.
1. כל מי שציינת פה, עם כל האהבה, הפסידו את כל המשחקים שלהם כשמכבי אירחה.
2. מוטלי, בברלי, רגלנד...
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

יאללה חברים בואו נתעודד גם אני אמרתי פה דברים לא הכי נעימים מהבאסה עוד יומיים נראה את מוטלי נגד וולבס וגם אם היינו מנצחים היום לא היינו מבטיחים אף תואר נמשיך לשמוע קלישאות על קבוצת כסף בלי נשמה מהיוצרים הבלעדים של זה ואלה שחירבו פה כל חלקה טובה ממה שנקרא כדורסל ישראלי , שיזדיינו ויאלה הפועל
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

feigenbaum99 כתב:נורא חסר פה שחקן שיכול לקחת את הקבוצה על הגב כשדברים תקועים. מנפורד ביכולת אישית גדולה ניצח לנו דרבים. מקריי כנ"ל. בשנה שעברה גם אניס ידע במהלכים אישיים וכניסות לסל להיות השחקו הזה.
כל כך הרבה כסף נשפך פה ונראה שנחלשנו בהיבט הנורא חשוב הזה...

מדר לא נראה כזה,לא בקליעה ולא בכניסות לסל. פוסטר היה אמור להיות כזה אבל נראה שנחנק היום. בברלי בטח לא מספיק מוכשר התקפית לזה... מקווה שבלייקני יצליח להשתלב בקבוצה ולהפוך להיות כזה..
אתה צודק.
נכון שזה חכמה בדיעבד, אבל באמת התלבטתי בין בלייקני לפוסטר, לא סומך מספיק על שניהם, אבל בלייקני יכול יותר לקחת על עצמו אחד על אחד אבל ראש הראש בקיר, וגם הוא התחנה האחרונה.
אני לא סומך מספיק על פוסטר שיופיע למשחקים האלה, שחקן מצויין אבל זה לא בולדווין ולך תדע מה הוא יביא לך, היו יותר משחקים שהיה חצי כח מאשר טובים, אני לא סומך עליו מספיק כגו טו גאי.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

כנראה שאין ברירה ומול מכבי צריך לעלות עם החמישייה הכי גבוהה האפשרית.
משחק אחרי משחק הם טוחנים אותנו בצבע.
יחד, רק יחד! :heart:
תעיף ליציע
קיבל.ה  172 לייקים

feigenbaum99 כתב: 08 דצמבר 2024, 23:26 נורא חסר פה שחקן שיכול לקחת את הקבוצה על הגב כשדברים תקועים. מנפורד ביכולת אישית גדולה ניצח לנו דרבים. מקריי כנ"ל. בשנה שעברה גם אניס ידע במהלכים אישיים וכניסות לסל להיות השחקו הזה.

מדר לא נראה כזה,לא בקליעה ולא בכניסות לסל. פוסטר היה אמור להיות כזה אבל נראה שנחנק היום. בברלי בטח לא מספיק מוכשר התקפית לזה... מקווה שבלייקני יצליח להשתלב בקבוצה ולהפוך להיות כזה..

יותר מדי מסקנות ממשחק אחד.
גם קבוצות טופ יורוליג מגיעות למשחק קשה ומקבלות
בראש.
אתה נוגע בנקודות שאולי יקרו אבל נדע אותן אולי עוד
כמה חודשים.וגם אם כן , אני שמח שיש לנו בעלים צבעוני,
שחי את הקבוצה , שמבין שספורט זה קודם כל פאן ולא
משדר דיכאון. סומך עליו שיעשה לנו קבוצת יורוליג מכובדת.
אתם לא סבלניים.
lior777
קיבל.ה  190 לייקים

הקבוצה הזאת מזכירה לי את הקבוצה של הפועל ירושלים בימי גאידמק. גם שם הוא שפך הרבה כסף, הביא חבורה של כוכבים שלא יודעים מה זה לשמור בהגנה וכולם זוכרים איך זה נגמר שם.
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

כמה דברים:
1. כצפוי, נוקאאוט בעמדת המאמן. לא כי קטש מאמן יותר טוב מאיטודיס, אלא כי מכבי היא קבוצה מאומנת שרצה לא מעט זמן ביחד והפועל לא. אני יכול להתחיל ולמנות כל מיני טעויות של איטודיס אבל האמת היא שזה מיותר. זה יקח זמן וידענו את זה.

2. חייבים לשים סוף לסיפור הזה של קבוקלו. אנחנו לא יכולים להכיל ולסבול שחקן שעולה בגישה כזו לדרבי. או שהוא מתנצל ומנסה לשנות פאזה, או ששולחים אותו הביתה. שערורייה של שחקן.

3. היום ראינו בפעם המי יודע כמה איזו חשיבות יש לבברלי בקבוצה. באיכויות, במנהיגות, באופי, בהגנה. אם זו פציעה ארוכה כפי שמסתמן, חייב להגיע לפה מחליף כי מדובר בוואחד בור.

4. הגישה הנרפית והמתבטלת שהגענו איתה לדרבי הזה פשוט בלתי מתקבלת על הדעת. אם אני משחק בשכונה ומישהו מתנהג כמו שהורד התנהג היום, אני דורך לו על הקרסול ושולח אותו לצלוע הביתה. יש לי הרגשה שעם בברלי היינו רואים תגובה כלשהי, אבל אנחנו לא צריכים לחכות לשחקן בן 36 שנמצא פה שלושה חודשים בשביל זה. איפה בר? איפה תומר?

5. בשורה התחתונה, לא אסון. מבאס מאוד וניצחון פה היה חתיכת הצהרה, אבל זה היה די צפוי. לא קרה כלום.
Segev
קיבל.ה  426 לייקים

lior777 כתב: 08 דצמבר 2024, 23:36 הקבוצה הזאת מזכירה לי את הקבוצה של הפועל ירושלים בימי גאידמק. גם שם הוא שפך הרבה כסף, הביא חבורה של כוכבים שלא יודעים מה זה לשמור בהגנה וכולם זוכרים איך זה נגמר שם.
נגמר עם 2 גביעים ואליפות שנלקחה נטו בגלל סמי בכר
lior777
קיבל.ה  190 לייקים

Segev כתב: 08 דצמבר 2024, 23:50
lior777 כתב: 08 דצמבר 2024, 23:36 הקבוצה הזאת מזכירה לי את הקבוצה של הפועל ירושלים בימי גאידמק. גם שם הוא שפך הרבה כסף, הביא חבורה של כוכבים שלא יודעים מה זה לשמור בהגנה וכולם זוכרים איך זה נגמר שם.
נגמר עם 2 גביעים ואליפות שנלקחה נטו בגלל סמי בכר
מדבר על העונה הראשונה של גאידמק.. הם לא זכו בכלום. קיבלו בראש ממכבי כל משחק..
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

גאידמק השקיע בכדורסל גם ? בעיקר זוכר אותו מהכדורגל שהביא לביתר 2 אליפויות ברצף ופוצימו גרשון
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

הוקיץ' כתב: 08 דצמבר 2024, 23:43 כמה דברים:
1. כצפוי, נוקאאוט בעמדת המאמן. לא כי קטש מאמן יותר טוב מאיטודיס, אלא כי מכבי היא קבוצה מאומנת שרצה לא מעט זמן ביחד והפועל לא. אני יכול להתחיל ולמנות כל מיני טעויות של איטודיס אבל האמת היא שזה מיותר. זה יקח זמן וידענו את זה.

2. חייבים לשים סוף לסיפור הזה של קבוקלו. אנחנו לא יכולים להכיל ולסבול שחקן שעולה בגישה כזו לדרבי. או שהוא מתנצל ומנסה לשנות פאזה, או ששולחים אותו הביתה. שערורייה של שחקן.

3. היום ראינו בפעם המי יודע כמה איזו חשיבות יש לבברלי בקבוצה. באיכויות, במנהיגות, באופי, בהגנה. אם זו פציעה ארוכה כפי שמסתמן, חייב להגיע לפה מחליף כי מדובר בוואחד בור.

4. הגישה הנרפית והמתבטלת שהגענו איתה לדרבי הזה פשוט בלתי מתקבלת על הדעת. אם אני משחק בשכונה ומישהו מתנהג כמו שהורד התנהג היום, אני דורך לו על הקרסול ושולח אותו לצלוע הביתה. יש לי הרגשה שעם בברלי היינו רואים תגובה כלשהי, אבל אנחנו לא צריכים לחכות לשחקן בן 36 שנמצא פה שלושה חודשים בשביל זה. איפה בר? איפה תומר?

5. בשורה התחתונה, לא אסון. מבאס מאוד וניצחון פה היה חתיכת הצהרה, אבל זה היה די צפוי. לא קרה כלום.
כל מילה
אוסיף שאיטודיס ויתר על המשחק ברבע האחרון וזה לא מתקבל בשום צורה
+ לחשוב שיעקב מתאים למעמד הזה עלה לנו בדיוק בנקודה שיכולנו לחזור והם ברחו.
וגם לא לקח טיים אאוט בזמן
ניהול משחק רע מאוד
Red roy
קיבל.ה  194 לייקים

אדום כתב: 08 דצמבר 2024, 20:54 הימורים כמה דקות מהג'אמפ בול יש אבוקות?
אויש
התאוריה נפלה
חבורה של כלום
Red roy
קיבל.ה  194 לייקים

Mic_red כתב: 08 דצמבר 2024, 18:54
Red roy כתב: 08 דצמבר 2024, 18:47
רק הפועל כתב: 08 דצמבר 2024, 18:38 נקווה שהם לא יכנעו לקוף הפנימי שלהם ופשוט יוותרו על היצר להרוס
:bang: :bang: :bang:
לא מבינה את הראש שלך

האבוקות חשובות יותר מניצחון בדרבי?
אתם אולי מבינים עכשיו בכמה חרא אתם מתעסקים ?
כמה חרא מוציאים על אוהדי הפועל ?
feigenbaum99
קיבל.ה  186 לייקים

תעיף ליציע כתב: 08 דצמבר 2024, 23:31

יותר מדי מסקנות ממשחק אחד.
גם קבוצות טופ יורוליג מגיעות למשחק קשה ומקבלות
בראש.
אתה נוגע בנקודות שאולי יקרו אבל נדע אותן אולי עוד
כמה חודשים.וגם אם כן , אני שמח שיש לנו בעלים צבעוני,
שחי את הקבוצה , שמבין שספורט זה קודם כל פאן ולא
משדר דיכאון. סומך עליו שיעשה לנו קבוצת יורוליג מכובדת.
אתם לא סבלניים.
המסקנות שלי הן לא ממשחק אחד. הן מהרבה מאוד משחקים שראיתי של הקבוצה הזאת ושל השחקנים האלה העונה ועונות קודמות.

חוץ מזה, למעט כמה דקות בהתחלה היית לא רלוונטי כל המשחק. מכבי היו משמעותית יותר טובים והפסדת ב18 הפרש. אני חושב שמתבקש להסיק מסקנות. לא שרפתי אף אחד ולא ביטלתי את העונה. היחידים שכתבתי שלא שייכים לרמות האלה זה תומר (שלא מצליח להתמודד עם סורקין ושחקנים אחרים ברמות האלה) ויעקב (רכז שזורק איירבול כשהוא חופשי).

אפשר לדבר גם לגופו של עניין - מה לא נכון בטענה שציטטת? מבין השחקנים ששיחקו היום הגואו טו גאי שלנו היה פוסטר. פוסטר שחקן אדיר שתפקד ברגעים לחוצים וידע לקחת קבוצות על הגב. היום הוא נחנק. מקווה שבעתיד הוא יראה אחרת, כי יש לו יותר ממה שהוא הראה היום. אם זה לא יקרה, אני מקווה שבלייקני ידע להיות האיש הזה (אגב גם לפני המשחק כתבתי שהייתי רושם את בלייקני במקום ווינרייט).

בנקודות אחרות הבעתי צד יותר סלחני/אופטימי מאחרים - כתבתי שהייתי מנסה את קאבוקלו בעמדה 4 לצד מוטלי - מקווה שנזכה לראות את זה ואז נדבר על זה.

אמרתי שפלטין צריך להפוך לשחקן משמעותי יותר. מקווה שזה גם משהו שיקרה. הוא מבחינתו חייב לשפר את הקליעה כדי לעזור לזה לקרות.

*ולגבי ינאי יש לי הערכה ענקית אליו ולא כתבתי עליו מילה רעה. אני לגמרי סומך עליו.
נערך לאחרונה על ידי feigenbaum99 ב 09 דצמבר 2024, 00:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
Red roy
קיבל.ה  194 לייקים

רק הפועל כתב: 08 דצמבר 2024, 18:38 נקווה שהם לא יכנעו לקוף הפנימי שלהם ופשוט יוותרו על היצר להרוס
איזה באסה שיש להתעסק בקבוצה ולא בקהל שכל מה שהוא רוצה זה להרוס
Red roy
קיבל.ה  194 לייקים

פרימו לוי כתב: 08 דצמבר 2024, 17:33 זה שיהיו אבוקות ביציע היום, זה given

זה given ?
Red roy
קיבל.ה  194 לייקים

אבל לפחות רק הושפלנו ותודה לאל לא נדלקו אבוקות .
אפשר לסמן הצלחה על היום .
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

Red roy כתב:
נגיד משפט שהוא עקום בכל יקום אפשרי: תודה רבה לאולטראס שהתחשבו היום בהפועל תל אביב ולא הדליקו אבוקות שהיו גוררות הורדת נקודות נוספת מעבר למה שכבר קרה. תודה!
Red roy
קיבל.ה  194 לייקים

ranjef כתב: 09 דצמבר 2024, 00:14
Red roy כתב:

נגיד משפט שהוא עקום בכל יקום אפשרי: תודה רבה לאולטראס שהתחשבו היום בהפועל תל אביב ולא הדליקו אבוקות שהיו גוררות הורדת נקודות נוספת מעבר למה שכבר קרה. תודה!
לא צריך תודה שלך או של מישהו פה
כנראה חושבים על דברים גם בלי פורום שדים, שללא ספק הוא המילה האחרונה בקרב אוהדי הפועל , ורק בגלל ה 35 איש שכותבים פה התקבלה החלטה לא לפתוח אבוקות .
העיקר היה given , תמשיכו להתעסק בקהל שלנו
ר.ש
קיבל.ה  419 לייקים

לאיטודיס יש הרבה מניות בהפסד היום.
אנחנו במצב שאשכרה כדאי לשחרר שחקן או שניים כדי להוציא מהסגל הזה את המקסימום, לדעתי. אי אפשר עם הרוטציה הזו. בעיניי מוטב לשחרר את נועם יעקב ואת אחד הרים
רואה שחורות המקורי
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

אם היו בחוץ היום רק שני זרים ולא שלושה זה לא מה שהיה מנצח את המשחק.
בטח כשעכשיו בברלי נפצע והשאר יצטרכו למלא את החסר.
נועם יעקב כל עוד רגלנד לא נרשם בליגה ישחק כמה דקות כמו היום.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

אני חושב שעכשיו צריך לרשום את רגלנד לליגה , הוא עושה משחק ברמה גבוהה ואנחנו צריכים שחקן כזה בטח עכשיו שבברלי בחוץ
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

ranjef כתב: 09 דצמבר 2024, 00:28 אם היו בחוץ היום רק שני זרים ולא שלושה זה לא מה שהיה מנצח את המשחק.
בטח כשעכשיו בברלי נפצע והשאר יצטרכו למלא את החסר.
נועם יעקב כל עוד רגלנד לא נרשם בליגה ישחק כמה דקות כמו היום.
עכשיו עם הפציעה של בברלי, לא רואה איך לא רושמים את רגלנד לליגה
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

1. לא מבין איך לא נתנו אפילו דקה לציוות של בינגהאם וקאבוקלו ביחד, בטח מול מכבי.
מקווה שעכשיו כשמוטלי חוזר הם ישחקו שניהם כ-4 לצידו כשמדי פעם ישחקו ב-5 כשמוטלי נח.
2. העובדה שמשחקים עם שניהם רק ב-5 והחולשה של תומר, מאלצת את וינרייט לשחק המון דקות ב-4 והוא לא מתאים לשם, בטח לא מול מכבי
ואז אנחנו גם מפספסים אותו בעמדה 3.
משמאל לעץ
קיבל.ה  150 לייקים

7even כתב: 08 דצמבר 2024, 23:30 כנראה שאין ברירה ומול מכבי צריך לעלות עם החמישייה הכי גבוהה האפשרית.
משחק אחרי משחק הם טוחנים אותנו בצבע.
כשהצעתי פה לעלות עם מוטלי בינגאהם קבוקלו פוסטר
ובלייקני קראו לי משוגע. זה היה כתוב על הקיר.
קובי
קיבל.ה  218 לייקים

הסבלנות משתלמת
:hapoel:
Red roy
קיבל.ה  194 לייקים

רק אומר
שאם נשחק ביד אליהו
אנחנו נפסיד גם משחקים נגד באר שבע ואילת
שביציע יש 4500 איש .
תתכוננו
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

Red roy כתב: 09 דצמבר 2024, 02:56 רק אומר
שאם נשחק ביד אליהו
שביציע יש 4500 איש .
תתכוננו
אם אתה חושב שלא יהיו לנו עוד הפסדים העונה, אתה חי בסרט. תמיד יש נפילות. גם לפעמים מול קבוצות כמו באר שבע ואילת, גם בדרייב אין.
אבל בדרייב אין זה יהיה מול 3200 אוהדים, וביד אליהו 4500 אוהדים. זה פער די גדול.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
Red roy
קיבל.ה  194 לייקים

red in blood כתב: 09 דצמבר 2024, 03:21
שאם נשחק ביד אליהו
שביציע יש 4500 איש .
תתכוננו
אם אתה חושב שלא יהיו לנו עוד הפסדים העונה, אתה חי בסרט. תמיד יש נפילות. גם לפעמים מול קבוצות כמו באר שבע ואילת, גם בדרייב אין.
אבל בדרייב אין זה יהיה מול 3200 אוהדים, וביד אליהו 4500 אוהדים. זה פער די גדול.
נכון
בדרייב אין מול 3500 איש זה דבר שונה לגמרי מול יד אליהו עם 4500
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

שאם נשחק ביד אליהו
שביציע יש 4500 איש .
תתכוננו
אתה אומר לא הפסדנו 4-5 פעמים בבית שעברה כולל בפלייאוף לקבוצות אמצע-תחתית הטבלה...

רק נזכיר שגם השנה, אם השופט לא מפספס את משיכת החולצה הברורה של בברלי, אנחנו מפסידים בדרייב אין לקריית אתא..
Red roy
קיבל.ה  194 לייקים

7even כתב: 09 דצמבר 2024, 05:07
שאם נשחק ביד אליהו
שביציע יש 4500 איש .
תתכוננו
אתה אומר לא הפסדנו 4-5 פעמים בבית שעברה כולל בפלייאוף לקבוצות אמצע-תחתית הטבלה...

רק נזכיר שגם השנה, אם השופט לא מפספס את משיכת החולצה הברורה של בברלי, אנחנו מפסידים בדרייב אין לקריית אתא..
עזוב
הויכוח הזה כבר יצא מכל החורים
רק אגיד שוב , הפועל ביד אליהו זו קבוצה חסרת כל זהות ויחודיות, קבוצה בצבע צהוב דהוי .
כבר יש קבוצה בצבע צהוב בוהק , הקבוצה בצהוב דהוי לא תחליף אותה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

Red roy כתב: 09 דצמבר 2024, 05:11
שאם נשחק ביד אליהו
שביציע יש 4500 איש .
תתכוננו

עזוב
רק אגיד שוב , הפועל ביד אליהו זו קבוצה חסרת כל זהות ויחודיות, קבוצה בצבע צהוב דהוי
לדעתך כמובן.
לדעתי היא באדום בוהק, יפה, ומרשים.
חוק המספרים הגדולים מראה הרוב המוחלט של אוהדי הפועל חושב כמוני ושברירי של שברירי האחוז חושב כמוך.
(סקרים, זכאויות, מנויים, רשימות המתנה וכו)

אני גם מעוניין לעשות סקר בקרב אוהדי מכבי ת"א בכדורגל ולשאול אותם רק שאלה אחת:
"האם אתם מרגישים שהקבוצה שלכם היא לא מכבי האמיתית עקב העובדה שהיא משחקת ב'אצטדיון הפועל על שם האחים בלומפילד'?"
גם כאן חוק המספרים הגדולים מרגיש לי שיתפוס חזק.

(אגב שוב התחמקת מעובדה שהוצגה לך)
Red roy
קיבל.ה  194 לייקים

7even כתב: 09 דצמבר 2024, 05:18

עזוב
רק אגיד שוב , הפועל ביד אליהו זו קבוצה חסרת כל זהות ויחודיות, קבוצה בצבע צהוב דהוי
לדעתך כמובן.
לדעתי היא באדום בוהק, יפה, ומרשים.
חוק המספרים הגדולים מראה הרוב המוחלט של אוהדי הפועל חושב כמוני ושברירי של שברירי האחוז חושב כמוך.

אני גם מעוניין לעשות סקר בקרב אוהדי מכבי ת"א בכדורגל ולשאול אותם רק שאלה אחת:
"האם אתם מרגישים שהקבוצה שלכם היא לא מכבי האמיתית עקב העובדה שהיא משחקת ב'אצטדיון הפועל על שם האחים בלומפילד'?"
גם כאן חוק המספרים הגדולים מרגיש לי שיתפוס חזק.
מצטער , זה שאתה משווה משחק של מכבי רגל בבלומפילד לעומת הפועל סל ביד אליהו סוגר תויכוח .

ואם אתה חושב שרק שבריר האחוז חושב כמוני אז נתראה במשחק הבא שהפועל תארח את גן נר ביד אליהו.
העיקר יעשו חושך ומוזיקה בזמן עליית השחקנים ויזרקו חרא מהתקרה , והנה הפועל מועדון ארופאי.

וסתם שאלה או בעצם תהיה , כמה אנשים ממי שהגיע היום צעק את השיר הטרוריסטי " שתהיה שואה למכבי " ?
לא יכול להיות שיש כל כך הרבה טרוריסטים ביציע ? במיוחד ש 90 אחוז ממי שבא זה אוהדים רגילים שזכו בהגרלה
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  811 לייקים

שאם נשחק ביד אליהו
שביציע יש 4500 איש .
תתכוננו
מוכן לבלוע את הגלולה הזו כדי שיהיה לנו אולם עוד כמה שנים. אתה לא?
רדיוס לבית"ר!
Red roy
קיבל.ה  194 לייקים

Hapolo כתב: 09 דצמבר 2024, 05:41
שאם נשחק ביד אליהו
שביציע יש 4500 איש .
תתכוננו
מוכן לבלוע את הגלולה הזו כדי שיהיה לנו אולם עוד כמה שנים. אתה לא?
אתה יודע שיהיה לנו אולם ?
מישהו הראה לך את הסיכומים , את ההתחייבות או שאתה פשוט מאמין ?
כי עד עכשיו הם מסרבים להראות את הסיכומים מול מנורה
ודרך אגב ותזכור מה אני אומר לך , בפורום הזה יהיה רוב להישארות ביד אליהו אם לא יחתם הסכם למגרש של הפןעל .
יד אליהו יהיה המגרש הקבוע של הפועל ופה יהיה לזה רוב מוחלט , ולמה ? כי עופר ינאי אמר
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

שאם נשחק ביד אליהו
שביציע יש 4500 איש .
תתכוננו

עזוב
רק אגיד שוב , הפועל ביד אליהו זו קבוצה חסרת כל זהות ויחודיות, קבוצה בצבע צהוב דהוי .
כתבו לך שכבר הפסדנו עם ביתיות. תחליט- מה שחשוב זה זהות או לנצח?
Red roy
קיבל.ה  194 לייקים

תא מרבוטא כתב: 09 דצמבר 2024, 06:33

עזוב
אפשר לנצח בלי לאבד זהות ?
עד כדי כך שיגעו אותכם ?
ולנקודה , אם לנצח אומר להיות מכבי אז תחסוך את זה ממני .
לא מעוניין
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

Red roy כתב: 09 דצמבר 2024, 06:37

עזוב
עד כדי כך שיגעו אותכם ?
לא מעוניין
לשחק זמנית ביד אליהו אומר להיות מכבי?
כמעט כל הקבוצות העירוניות משחקות באותו מגרש. בלומפילד, סמי עופר, המושבה, טדי... פתאם יד אליהו - זמנית- זה טאבו?
Red roy
קיבל.ה  194 לייקים

תא מרבוטא כתב: 09 דצמבר 2024, 06:44
עד כדי כך שיגעו אותכם ?
לא מעוניין
כמעט כל הקבוצות העירוניות משחקות באותו מגרש. בלומפילד, סמי עופר, המושבה, טדי... פתאם יד אליהו - זמנית- זה טאבו?
מצטער אם הובן שמי בעד לעבור הוא אוהד מכבי
ממש לא היתה הכוונה שלי.
אני טוען שהמעבר לא יהיה זמני
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

Red roy כתב: 09 דצמבר 2024, 06:48
תא מרבוטא כתב: 09 דצמבר 2024, 06:44

עד כדי כך שיגעו אותכם ?
לא מעוניין
מצטער אם הובן שמי בעד לעבור הוא אוהד מכבי
ממש לא היתה הכוונה שלי.
אני טוען שהמעבר לא יהיה זמני
לא יהיה זמני זו שאלה כי כרגע מדברים על זמני ושיפוץ
אבל
גם אם לא זמני - לשחק באותו מגרש עם היריבה העירונית לא הופך אותך ליריבה העירונית. לא בישראל ואגב גם בחוצלארץ (האולימפיקו, סן סירו, gsp, יאן ברידייל ברוז'...)
שליחת תגובה