תעיף ליציע כתב: ↑08 דצמבר 2024, 23:31
feigenbaum99 כתב: ↑08 דצמבר 2024, 23:26
נורא חסר פה שחקן שיכול לקחת את הקבוצה על הגב כשדברים תקועים. מנפורד ביכולת אישית גדולה ניצח לנו דרבים. מקריי כנ"ל. בשנה שעברה גם אניס ידע במהלכים אישיים וכניסות לסל להיות השחקו הזה.
כל כך הרבה כסף נשפך פה ונראה שנחלשנו בהיבט הנורא חשוב הזה...
מדר לא נראה כזה,לא בקליעה ולא בכניסות לסל. פוסטר היה אמור להיות כזה אבל נראה שנחנק היום. בברלי בטח לא מספיק מוכשר התקפית לזה... מקווה שבלייקני יצליח להשתלב בקבוצה ולהפוך להיות כזה..
יותר מדי מסקנות ממשחק אחד.
גם קבוצות טופ יורוליג מגיעות למשחק קשה ומקבלות
בראש.
אתה נוגע בנקודות שאולי יקרו אבל נדע אותן אולי עוד
כמה חודשים.וגם אם כן , אני שמח שיש לנו בעלים צבעוני,
שחי את הקבוצה , שמבין שספורט זה קודם כל פאן ולא
משדר דיכאון. סומך עליו שיעשה לנו קבוצת יורוליג מכובדת.
אתם לא סבלניים.
המסקנות שלי הן לא ממשחק אחד. הן מהרבה מאוד משחקים שראיתי של הקבוצה הזאת ושל השחקנים האלה העונה ועונות קודמות.
חוץ מזה, למעט כמה דקות בהתחלה היית לא רלוונטי כל המשחק. מכבי היו משמעותית יותר טובים והפסדת ב18 הפרש. אני חושב שמתבקש להסיק מסקנות. לא שרפתי אף אחד ולא ביטלתי את העונה. היחידים שכתבתי שלא שייכים לרמות האלה זה תומר (שלא מצליח להתמודד עם סורקין ושחקנים אחרים ברמות האלה) ויעקב (רכז שזורק איירבול כשהוא חופשי).
אפשר לדבר גם לגופו של עניין - מה לא נכון בטענה שציטטת? מבין השחקנים ששיחקו היום הגואו טו גאי שלנו היה פוסטר. פוסטר שחקן אדיר שתפקד ברגעים לחוצים וידע לקחת קבוצות על הגב. היום הוא נחנק. מקווה שבעתיד הוא יראה אחרת, כי יש לו יותר ממה שהוא הראה היום. אם זה לא יקרה, אני מקווה שבלייקני ידע להיות האיש הזה (אגב גם לפני המשחק כתבתי שהייתי רושם את בלייקני במקום ווינרייט).
בנקודות אחרות הבעתי צד יותר סלחני/אופטימי מאחרים - כתבתי שהייתי מנסה את קאבוקלו בעמדה 4 לצד מוטלי - מקווה שנזכה לראות את זה ואז נדבר על זה.
אמרתי שפלטין צריך להפוך לשחקן משמעותי יותר. מקווה שזה גם משהו שיקרה. הוא מבחינתו חייב לשפר את הקליעה כדי לעזור לזה לקרות.
*ולגבי ינאי יש לי הערכה ענקית אליו ולא כתבתי עליו מילה רעה. אני לגמרי סומך עליו.