סגל ל24/25 - עונת המלפפונים
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
וגם one מתיישרים עם הרוח:
הפועל תל אביב בדרך לחיזוק נוסף. אחרי שבקבוצה הכריזו על צירופו של בן שהר, קשר מכבי חיפה גוני נאור גם כן בדרך. נאור, שהוצב על ידי מסאי דגו בראש סדר העדיפויות לחיזוק עמדת הקשר האחורי, סיכם את תנאיו בקבוצה ויהיה בין המשתכרים הגבוהים בסגל.
נאור, צפוי להגיע במסגרת השאלה ממכבי חיפה, כאשר הצדדים קרובים לסגור את סכום הרכישה בסיום העונה. במכבי חיפה התעקשו להכניס סעיף רכישה בתום העונה של כ-2 מיליון שקלים, אבל ככל הנראה שהירוקים יפחיתו בדרישה ויגיעו לקראת האדומים באמצע הדרך.
הפועל תל אביב בדרך לחיזוק נוסף. אחרי שבקבוצה הכריזו על צירופו של בן שהר, קשר מכבי חיפה גוני נאור גם כן בדרך. נאור, שהוצב על ידי מסאי דגו בראש סדר העדיפויות לחיזוק עמדת הקשר האחורי, סיכם את תנאיו בקבוצה ויהיה בין המשתכרים הגבוהים בסגל.
נאור, צפוי להגיע במסגרת השאלה ממכבי חיפה, כאשר הצדדים קרובים לסגור את סכום הרכישה בסיום העונה. במכבי חיפה התעקשו להכניס סעיף רכישה בתום העונה של כ-2 מיליון שקלים, אבל ככל הנראה שהירוקים יפחיתו בדרישה ויגיעו לקראת האדומים באמצע הדרך.
-
- קיבל.ה 6486 לייקים
הכל טעון הוכחה, בפועל אנחנו רואים את רמת היריבות. עם חצי הרכב טיילנו בגביע הטוטו למאזן מושלם. אם תוסיף לזה את לבקוביץ', הרמן, רוטמן, קורין, וייר, שהר וכמובן גוני נאור, זה אמור להיות די והותר. וגם אם לא מאיזשהי סיבה, תמיד יש ינואר.אדום ותיק כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 12:25לא מסכים איתך.
א. - אנחנו מעל הליגה - טעון הוכחה. עולים ליגה על המגרש ולא בדיבורים או כתבות. בפעם הקודמת שנלחמנו על עליה, זה לא הלך פשוט זה לא היה חלק. זאת ליגה קשה מפתיעה. וכל שנה יש מועמדות שמוצאות עצמן נופלות. לכן כל חיזוק לסגל, ושמיר הוא חיזוק יחסית לכולם הוא טוב!
ב. מבט לכיוון ליגת העל - אני טוען מתחילת הקייץ, שכל ההסתכלות צריכה להיות לכוון סגל שהשלד העיקרי שלו ישאר בליגת העל. רואה קישור שמורכב משמיר + גוני נאור + אלקוקין\בנימין כשלד טוב. אל ים חייב להיות מושאל כדי שיוכל למצות את הפוטנציאל שכולם אמרו שיש לו!
הליגה הזאת לא קשה ולא נעליים, זו אגדה של פרשני ליגה לאומית שמנסים לתרץ למה הדבר הזה שהם מפרשנים רק נראה כמו ערימת זבל. אם כבר העונה הקודמת שלנו בלאומית זו הוכחה מושלמת לזה. פתחנו את העונה עם סגל סופר בינוני ומאמן חלש, ואז החלפת מאמן יחד עם כמה חיזוקים בינואר הספיקו לנו כדי לעלות בקלילות בפער גדול משאר היריבות.
לגבי העונה הבאה, כמו שאמרתי, מעדיף שנשים את הכסף על קשר זר ברמה גבוהה ולא על עדן שמיר.
-
- קיבל.ה 836 לייקים
גוני נאור הוא שחקן יחסית צעיר עם שאיפות לחול. גם אם יעזוב בסוף העונה העזיבה תיצור חור גדול בקישור.
ראינו השנה עם עזיבתו של רודריגס מה זה עשה לקבוצה.
עדן שמיר נותן לך בטחון שגם אם משהוא קורא בגיזרת נאור עדיין הקישור שלך מתפקד ולא מסתמך על בנימין, דודו וכהן , (עם כל הכבוד שאני רוכש להם).
נישאר חלוקים בדעותינו ונראה מה יקרה במהלך העונה או בסופה.
עדן שמיר נותן לך בטחון שגם אם משהוא קורא בגיזרת נאור עדיין הקישור שלך מתפקד ולא מסתמך על בנימין, דודו וכהן , (עם כל הכבוד שאני רוכש להם).
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 6486 לייקים
רק להבהיר, אני לא אבכה אם יחתימו את עדן שמיראדום ותיק כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 13:54 גוני נאור הוא שחקן יחסית צעיר עם שאיפות לחול. גם אם יעזוב בסוף העונה העזיבה תיצור חור גדול בקישור.

הוא שחקן טוב מאוד בעיני, הוא בהחלט החתמה טובה גם לליגת העל ואנחנו כנראה נדרוס את הלאומית עם קישור שלו ושל נאור.
אני פשוט לא חושב שזה בהכרח נדרש והייתי שמח אם היו נותנים קרדיט לאלקוקין ובנימין.
-
- קיבל.ה 2060 לייקים
בעונה הזאת צריכים להגיע לאירופההוקיץ' כתב:הכל טעון הוכחה, בפועל אנחנו רואים את רמת היריבות. עם חצי הרכב טיילנו בגביע הטוטו למאזן מושלם. אם תוסיף לזה את לבקוביץ', הרמן, רוטמן, קורין, וייר, שהר וכמובן גוני נאור, זה אמור להיות די והותר. וגם אם לא מאיזשהי סיבה, תמיד יש ינואר.אדום ותיק כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 12:25לא מסכים איתך.
א. - אנחנו מעל הליגה - טעון הוכחה. עולים ליגה על המגרש ולא בדיבורים או כתבות. בפעם הקודמת שנלחמנו על עליה, זה לא הלך פשוט זה לא היה חלק. זאת ליגה קשה מפתיעה. וכל שנה יש מועמדות שמוצאות עצמן נופלות. לכן כל חיזוק לסגל, ושמיר הוא חיזוק יחסית לכולם הוא טוב!
ב. מבט לכיוון ליגת העל - אני טוען מתחילת הקייץ, שכל ההסתכלות צריכה להיות לכוון סגל שהשלד העיקרי שלו ישאר בליגת העל. רואה קישור שמורכב משמיר + גוני נאור + אלקוקין\בנימין כשלד טוב. אל ים חייב להיות מושאל כדי שיוכל למצות את הפוטנציאל שכולם אמרו שיש לו!
הליגה הזאת לא קשה ולא נעליים, זו אגדה של פרשני ליגה לאומית שמנסים לתרץ למה הדבר הזה שהם מפרשנים רק נראה כמו ערימת זבל. אם כבר העונה הקודמת שלנו בלאומית זו הוכחה מושלמת לזה. פתחנו את העונה עם סגל סופר בינוני ומאמן חלש, ואז החלפת מאמן יחד עם כמה חיזוקים בינואר הספיקו לנו כדי לעלות בקלילות בפער גדול משאר היריבות.
לגבי העונה הבאה, כמו שאמרתי, מעדיף שנשים את הכסף על קשר זר ברמה גבוהה ולא על עדן שמיר.
-
- קיבל.ה 931 לייקים
על פניו עושה רושם שבהפועל עושים עבודה טובה. יודעים מה הם צריכים לעונה הנוכחית, בונים בסיס לשנה הבאה במידה ואכן נעלה, נפרדו מכל השחקנים הפחות מוצלחים.
גם על המגרש מה שאני רואה יחסית נעודד. יש עוד הרבה דברים לפתור, גם בהגנה, גם ביעילות ההתקפית, אבל הבסיס של הכדורגל הוא נכון. שליטה בכדור, לחץ, משחק לעומק.
גם על המגרש מה שאני רואה יחסית נעודד. יש עוד הרבה דברים לפתור, גם בהגנה, גם ביעילות ההתקפית, אבל הבסיס של הכדורגל הוא נכון. שליטה בכדור, לחץ, משחק לעומק.
-
- קיבל.ה 1441 לייקים
מודה שאחרי העונה שעברה אני משתדל להשאר בעמדה פסימית אבל אני מסכים עם כל מה שרשמת ודברים נראים טוב כרגע.redrony כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 14:52 על פניו עושה רושם שבהפועל עושים עבודה טובה. יודעים מה הם צריכים לעונה הנוכחית, בונים בסיס לשנה הבאה במידה ואכן נעלה, נפרדו מכל השחקנים הפחות מוצלחים.
טפו טפו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 931 לייקים
שים לב שכתבתי ״על פניו״L.S כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 15:15מודה שאחרי העונה שעברה אני משתדל להשאר בעמדה פסימית אבל אני מסכים עם כל מה שרשמת ודברים נראים טוב כרגע.redrony כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 14:52 על פניו עושה רושם שבהפועל עושים עבודה טובה. יודעים מה הם צריכים לעונה הנוכחית, בונים בסיס לשנה הבאה במידה ואכן נעלה, נפרדו מכל השחקנים הפחות מוצלחים.
טפו טפו

-
- קיבל.ה 1357 לייקים
לפי צנצי גוני נאור הושאל לשנה + אופציה בחצי מיליון יורו.
אם זה נכון אחלה עסקה
אם זה נכון אחלה עסקה
-
- קיבל.ה 1198 לייקים
לא בא לבאס אבל מישהו שצפה בו יודע להגיד אם הוא שווה את זה?
זכור לי צ׳יפ אחד יפיפה שלו אבל לא מעבר
זכור לי צ׳יפ אחד יפיפה שלו אבל לא מעבר
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
-
- קיבל.ה 1441 לייקים
ממה שאני ראיתי הוא שחקן מצוין.אוגוסטוס היל כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 15:55 לפי צנצי גוני נאור הושאל לשנה + אופציה בחצי מיליון יורו.
אם זה נכון אחלה עסקה
יש לו בעיטה טובה, מסירה לקצר ולרחוק.
הוא לא מהיר במיוחד אבל יש קלאסה במשחק שלו.
אני מאוד מעריך אותו. מקווה שלא ניחסתי אותו עכשיו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 6486 לייקים
אני גם חיבבתי אותו בקטמון. שחקן חכם ואלגנטי, שליטה טובה בכדור, יכולת מסירה, יציאה חזקה מהמקום.
הכי חשוב שמדובר בשחקן צעיר ואופציית הרכישה היא מאוד ריאלית.
הכי חשוב שמדובר בשחקן צעיר ואופציית הרכישה היא מאוד ריאלית.
-
- קיבל.ה 332 לייקים
-
- קיבל.ה 836 לייקים
החיזוק הבא ההכרחי להפועל:
מגן שמאלי! עמדה שנדרש בה חיזוק מתחילת הקייץ!
נקווה לבשורה טובה בנושא!
מגן שמאלי! עמדה שנדרש בה חיזוק מתחילת הקייץ!
נקווה לבשורה טובה בנושא!
- רדפוקס
- קיבל.ה 5501 לייקים
-
- קיבל.ה 232 לייקים
כל עיתונאי שמסקר אותנו כותב שדגו מחפש.
-
- קיבל.ה 130 לייקים
חיפה קנתה שחקן במחיר מופקע והורידה לו את שווי השוק, למה לשלם את אותו הסכום שהם קנו אותו?אוגוסטוס היל כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 16:06שווה את מה?
בשאלה ב100 אלף ש"ח +שכר.
יש לך שנה לבדוק אם הוא שווה את זה
נראה לי עסקה לגמרי סבבה
אני גם חושב שהוא קצת אוברייטד אבל לליגה לאומית הוא טופ
שמח שקנו קשר אחורי ברמה גבוהה ללאומית, שמח שיש אופציה שימשיך גם לאחר מכן. המחיר גבוה מדי
-
- קיבל.ה 332 לייקים
האמת שלגבי מגן שמאלי הייתי משחק השנה עם וייר/מורגן/הצעיר מהנוער וקיץ הבא מחפש זרתותח / מחזיר את ליידנר לעמדה הזאת
-
- קיבל.ה 232 לייקים
מסכים שהם הוציאו מהעסקה הזאת את המקסימום. המחיר קנייה גבוה.arik89 כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 16:52חיפה קנתה שחקן במחיר מופקע והורידה לו את שווי השוק, למה לשלם את אותו הסכום שהם קנו אותו?אוגוסטוס היל כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 16:06שווה את מה?
בשאלה ב100 אלף ש"ח +שכר.
נראה לי עסקה לגמרי סבבה
שמח שקנו קשר אחורי ברמה גבוהה ללאומית, שמח שיש אופציה שימשיך גם לאחר מכן. המחיר גבוה מדי
אם הוא לא מפציץ, אין שום סיבה לשלם חצי מיליון יורו דמי העברה.
-
- קיבל.ה 130 לייקים
אני משוכנע שהיית יכול להוריד את חיפה לכיוון הסעיף של המיליון ש"ח. אתה אומנם נואש ל-6, אבל הם נואשים לחתוך הפסדים עם נאור. ואם לא, מאמין ששמיר יכל לשחק טוב כ-6 בלאומית. איזו יכולת של נאור תוביל לכך שתשלם חצי מילון אירו עליו? ראינו שספרא לא מעוניין סתם לזרוק כסף.NARKOTIKA כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 16:55מסכים שהם הוציאו מהעסקה הזאת את המקסימום. המחיר קנייה גבוה.arik89 כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 16:52חיפה קנתה שחקן במחיר מופקע והורידה לו את שווי השוק, למה לשלם את אותו הסכום שהם קנו אותו?אוגוסטוס היל כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 16:06
שווה את מה?
בשאלה ב100 אלף ש"ח +שכר.
נראה לי עסקה לגמרי סבבה
אם הוא לא מפציץ, אין שום סיבה לשלם חצי מיליון יורו דמי העברה.
-
- קיבל.ה 1198 לייקים
המשפט הזה שרץ פה בפורום בכמויות... לליגה לאומית הוא טובאוגוסטוס היל כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 16:06שווה את מה?
בשאלה ב100 אלף ש"ח +שכר.
נראה לי עסקה לגמרי סבבה
זה אומר שאם עולים ליגה עושים בנייה מחדש?
-
- קיבל.ה 130 לייקים
מוסיף עוד נקודה ששכחתי - הוא בן 25! הייתי משוכנע שהוא בן 22. איזו יכולת נאור יכול להציג בלאומית שספרא יחליט לשלם עליו חצי מיליון אירו עוד שנה?arik89 כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 17:01אני משוכנע שהיית יכול להוריד את חיפה לכיוון הסעיף של המיליון ש"ח. אתה אומנם נואש ל-6, אבל הם נואשים לחתוך הפסדים עם נאור. ואם לא, מאמין ששמיר יכל לשחק טוב כ-6 בלאומית. איזו יכולת של נאור תוביל לכך שתשלם חצי מילון אירו עליו? ראינו שספרא לא מעוניין סתם לזרוק כסף.
אני בדר"כ לא אוהב שמתבכיינים כאן יתר על המידה ושופטים אוטומטית לרעה כל מהלך. סה"כ אני מבסוט שהביאו קשר אחורי שכנראה יהיה מספיק טוב למטרות שלנו. אבל מעצבן אותי שככל הנראה נשביח לחיפה שחקן.
-
- קיבל.ה 438 לייקים
לא נשביח להם שום שחקן אם לא יהיה טוב לנו גם חיפה לא ימשיכו איתו, מזכיר שאיתן אזולאי נקנה מנתניה ב1.5 מיליון יורו+שחקןarik89 כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 17:13מוסיף עוד נקודה ששכחתי - הוא בן 25! הייתי משוכנע שהוא בן 22. איזו יכולת נאור יכול להציג בלאומית שספרא יחליט לשלם עליו חצי מיליון אירו עוד שנה?
אני בדר"כ לא אוהב שמתבכיינים כאן יתר על המידה ושופטים אוטומטית לרעה כל מהלך. סה"כ אני מבסוט שהביאו קשר אחורי שכנראה יהיה מספיק טוב למטרות שלנו. אבל מעצבן אותי שככל הנראה נשביח לחיפה שחקן.
זה הבעיה שיש שוק ישראלי דל מאוד לכן חשוב להגדיל את מכסת הזרים.
-
- קיבל.ה 130 לייקים
שוב, חוזר על השאלה - איזו יכולת נאור יכול להציג בלאומית שספרא יחליט לשלם עליו, קשר אחורי רך בן 26, חצי מיליון אירו עוד שנה?Adom_Adom כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 17:20לא נשביח להם שום שחקן אם לא יהיה טוב לנו גם חיפה לא ימשיכו איתו, מזכיר שאיתן אזולאי נקנה מנתניה ב1.5 מיליון יורו+שחקןarik89 כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 17:13מוסיף עוד נקודה ששכחתי - הוא בן 25! הייתי משוכנע שהוא בן 22. איזו יכולת נאור יכול להציג בלאומית שספרא יחליט לשלם עליו חצי מיליון אירו עוד שנה?
-
- קיבל.ה 2148 לייקים
החתמה טובה לליגת העל ומושלמת לליגה לאומית. שאפו
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
ס5
מהלך משמעותי - בדרך לסגירה: גוני נאור צפוי לחתום מחר (רביעי) בשורות הפועל תל אביב, לאחר שיעבור בהשאלה ממכבי חיפה. האדומים ישלמו 100 אלף ש"ח עבור ההשאלה לעונה - כשבסופה, תהיה להפועל אופציית רכישה על סך 2 מיליון ש"ח. נאור ייפרד היום מחבריו למכבי חיפה, ומחר המהלך יושלם סופית - כשהוא יוצג במדים האדומים.
הפועל תל אביב מוכנה לשלם את שכרו של הקשר ולכן תנאיו בשורות הקבוצה מהכרמל לא מהווים מכשול. סלע המחלוקת העיקרי בין הצדדים היתה שאלת אופציית הרכישה בתום העונה - ובסופו של דבר, האופציה תהיה על סך 2 מיליון שקלים.
נאור יסיים את חוזהו במכבי חיפה בקיץ, אך לה יש אופציה להאריך את חוזהו, אופציה שהיא צפויה לממש, ואז קבוצה שתרצה לצרף אותו תצטרך לרכוש אותו מהירוקים.
גוני נאור, יליד הר אדר, גדל במחלקות הצעירות של בית"ר ירושלים, עבר דרך מכבי תל אביב ועבר בגיל נוער להפועל ירושלים (אז הפועל קטמון). שש שנים הוא שיחק בקבוצה הבוגרת של האדומים, עד שעבר בינואר 2023 לשורות מכבי חיפה - וחתם על חוזה לשנתיים וחצי. בינואר האחרון, הוא כבש את שער הבכורה שלו במדים הירוקים. בנוסף, יש לו הופעה אחת במדי נבחרת ישראל.
מהלך משמעותי - בדרך לסגירה: גוני נאור צפוי לחתום מחר (רביעי) בשורות הפועל תל אביב, לאחר שיעבור בהשאלה ממכבי חיפה. האדומים ישלמו 100 אלף ש"ח עבור ההשאלה לעונה - כשבסופה, תהיה להפועל אופציית רכישה על סך 2 מיליון ש"ח. נאור ייפרד היום מחבריו למכבי חיפה, ומחר המהלך יושלם סופית - כשהוא יוצג במדים האדומים.
הפועל תל אביב מוכנה לשלם את שכרו של הקשר ולכן תנאיו בשורות הקבוצה מהכרמל לא מהווים מכשול. סלע המחלוקת העיקרי בין הצדדים היתה שאלת אופציית הרכישה בתום העונה - ובסופו של דבר, האופציה תהיה על סך 2 מיליון שקלים.
נאור יסיים את חוזהו במכבי חיפה בקיץ, אך לה יש אופציה להאריך את חוזהו, אופציה שהיא צפויה לממש, ואז קבוצה שתרצה לצרף אותו תצטרך לרכוש אותו מהירוקים.
גוני נאור, יליד הר אדר, גדל במחלקות הצעירות של בית"ר ירושלים, עבר דרך מכבי תל אביב ועבר בגיל נוער להפועל ירושלים (אז הפועל קטמון). שש שנים הוא שיחק בקבוצה הבוגרת של האדומים, עד שעבר בינואר 2023 לשורות מכבי חיפה - וחתם על חוזה לשנתיים וחצי. בינואר האחרון, הוא כבש את שער הבכורה שלו במדים הירוקים. בנוסף, יש לו הופעה אחת במדי נבחרת ישראל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5501 לייקים
הוא צריך להיות דומיננטי ולגרום לדגו לחשוב שהוא יכול לקחת חלק משמעותי בעונה הבאה.arik89 כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 17:31שוב, חוזר על השאלה - איזו יכולת נאור יכול להציג בלאומית שספרא יחליט לשלם עליו, קשר אחורי רך בן 26, חצי מיליון אירו עוד שנה?Adom_Adom כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 17:20לא נשביח להם שום שחקן אם לא יהיה טוב לנו גם חיפה לא ימשיכו איתו, מזכיר שאיתן אזולאי נקנה מנתניה ב1.5 מיליון יורו+שחקןarik89 כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 17:13
מוסיף עוד נקודה ששכחתי - הוא בן 25! הייתי משוכנע שהוא בן 22. איזו יכולת נאור יכול להציג בלאומית שספרא יחליט לשלם עליו חצי מיליון אירו עוד שנה?
שאלת קיטבג?
-
- קיבל.ה 14 לייקים
גם אריאל כהן. הטלנט והמקצוען.הוקיץ' כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 14:10רק להבהיר, אני לא אבכה אם יחתימו את עדן שמיראדום ותיק כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 13:54 גוני נאור הוא שחקן יחסית צעיר עם שאיפות לחול. גם אם יעזוב בסוף העונה העזיבה תיצור חור גדול בקישור.
נישאר חלוקים בדעותינו ונראה מה יקרה במהלך העונה או בסופה.![]()
הוא שחקן טוב מאוד בעיני, הוא בהחלט החתמה טובה גם לליגת העל ואנחנו כנראה נדרוס את הלאומית עם קישור שלו ושל נאור.
אני פשוט לא חושב שזה בהכרח נדרש והייתי שמח אם היו נותנים קרדיט לאלקוקין ובנימין.
נראה שיש על העמדה טלנטים צעירים עם פוטנציאל גבוה.
-
- קיבל.ה 14 לייקים
נכתב שדגו בונה על גוני נאור כשחקן מרכזי בקבוצה.
מעבר לסל הטלנטיות המגוונת שלו, הוא נינוח מאוד עם הכדור ורואה משחק, רואה מגרש.
מתמצא בשטח לפני כל פעולה.
נראה שלכך דגו מתכוון כשהוא רואה אותו כשחקן מרכזי. (לא בטוח כהשחקן המרכזי).
אבל, ה"אחריות" היא על דגו. שמכיר אותוו מעולה מהמשחקים ומהאימונים.
דגו רצה, דגו קיבל - נהדר.
מעבר לסל הטלנטיות המגוונת שלו, הוא נינוח מאוד עם הכדור ורואה משחק, רואה מגרש.
מתמצא בשטח לפני כל פעולה.
נראה שלכך דגו מתכוון כשהוא רואה אותו כשחקן מרכזי. (לא בטוח כהשחקן המרכזי).
אבל, ה"אחריות" היא על דגו. שמכיר אותוו מעולה מהמשחקים ומהאימונים.
דגו רצה, דגו קיבל - נהדר.
נערך לאחרונה על ידי האדום מרמת גן ב 20 אוגוסט 2024, 18:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 130 לייקים
אתה יודע מה, אענה על זה, אם זה לא מספיק מובן.
כדי שיחליטו לרכוש אחרי עונה בודדת בלאומית קשר אחורי (רך לעמדתו, לטעמי) בן 26, הוא צריך to dominate the league. הוא חייב להיות הבורג המרכזי בעליית הקבוצה ליגה, להיות ברמה מעל הליגה, וכנראה גם רמה מעל חבריו לקבוצה. לא מדובר בילד בן 18, אלא במי שיהיה בקיץ הבא בן 26. חצי מיליון דולר זה סכום גדול. מה הסיכויים שזה יקרה?
-
- קיבל.ה 438 לייקים
אז לא יקרה, מה אתה רוצה להגיד פה אבל?arik89 כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 18:01אתה יודע מה, אענה על זה, אם זה לא מספיק מובן.
כדי שיחליטו לרכוש אחרי עונה בודדת בלאומית קשר אחורי (רך לעמדתו, לטעמי) בן 26, הוא צריך to dominate the league. הוא חייב להיות הבורג המרכזי בעליית הקבוצה ליגה, להיות ברמה מעל הליגה, וכנראה גם רמה מעל חבריו לקבוצה. לא מדובר בילד בן 18, אלא במי שיהיה בקיץ הבא בן 26. חצי מיליון דולר זה סכום גדול. מה הסיכויים שזה יקרה?
דגו רצה אותו, חיפה לא הסכימה להתפשר ורצתה באותו סכום ששילמה, אין מה לעשות השוק הישראלי קטן מאוד והמחירים מופרזים.
ואל תדאג אתה לא משביח שחקן לחיפה, אם יראו שהוא כזה טוב אנחנו נקנה אותו, אם לא חיפה כבר תמכור אותו בתוך הליגה בסכום קטן.
-
- קיבל.ה 424 לייקים
הלו, חצי מיליון יורו היום בכדורגל זה לא סכומים מופרכים. כל עוד הוא קשר שיכול לשחקן בהרכב של הפועל בליגת העל בשנים הקרובות, הוא שווה חצי מיליון יורו.
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
הפועל תל אביב תשלם 100 אלף שקל עבור שאילת נאור, שיחתום עד סוף העונה כשלאדומים תהיה אופציה לרכוש אותו תמורת 1.4 מיליון שקלים בחוזה חדש לשלוש שנים
סער
סער
-
- קיבל.ה 836 לייקים
איזה מגינים שמאליים יש לך בסגל?
מורגן ? - איכזב מאד בליגת העל וגם במשחק חצי הגמר לא התרשמתי ממנו. די עברו אותו בקלות ומשחק התקפה לא משהו(הוא כנראה ברירת מחדל ראשונה).
קופרמן? ראינו אשתקד כמה השחקן הזה מוגבל (כולם ירדו על גרופר ורק כשהגיע המחליף הבינו עד כמה הוא גרוע..)
מי השניים האחרים?
-
- קיבל.ה 1547 לייקים
אם נעלה לליגת העל, יצטרכו חיזוק של לפחות 10 שחקנים (מתוכם 4-6 זרים).Xavi כתב:המשפט הזה שרץ פה בפורום בכמויות... לליגה לאומית הוא טובאוגוסטוס היל כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 16:06שווה את מה?
בשאלה ב100 אלף ש"ח +שכר.
נראה לי עסקה לגמרי סבבה
זה אומר שאם עולים ליגה עושים בנייה מחדש?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 379 לייקים
סעיף רכישה? אז אנחנו כבר לא הפראיירים של הליגה? מעניין
- רדפוקס
- קיבל.ה 5501 לייקים
זה בדיוק מה שרשמתי, לא?arik89 כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 18:01אתה יודע מה, אענה על זה, אם זה לא מספיק מובן.
אם זה יקרה יממשו ואם לא אז לא.
לגבי השאלה על המגנים השמאליים - וייר (משחק בשני הצדדים) וגלברד.
-
- קיבל.ה 332 לייקים
גם אם גוני נאור יהיה שיחוק אדיר ונרכוש אותו בסוף העונה, עדיין נצטרך לפחות 2 קשרים חדשים וטובים לעונה הבאה, בעדיפות לזרים
הקישור שלנו לא קיים כבר קרוב לעשור והגיע הזמן לשנות את זה
הקישור שלנו לא קיים כבר קרוב לעשור והגיע הזמן לשנות את זה