סגל ל24/25 - עונת המלפפונים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
dino
קיבל.ה  2813 לייקים

וגם one מתיישרים עם הרוח:

הפועל תל אביב בדרך לחיזוק נוסף. אחרי שבקבוצה הכריזו על צירופו של בן שהר, קשר מכבי חיפה גוני נאור גם כן בדרך. נאור, שהוצב על ידי מסאי דגו בראש סדר העדיפויות לחיזוק עמדת הקשר האחורי, סיכם את תנאיו בקבוצה ויהיה בין המשתכרים הגבוהים בסגל.

נאור, צפוי להגיע במסגרת השאלה ממכבי חיפה, כאשר הצדדים קרובים לסגור את סכום הרכישה בסיום העונה. במכבי חיפה התעקשו להכניס סעיף רכישה בתום העונה של כ-2 מיליון שקלים, אבל ככל הנראה שהירוקים יפחיתו בדרישה ויגיעו לקראת האדומים באמצע הדרך.
הוקיץ'
קיבל.ה  6486 לייקים

אדום ותיק כתב: 20 אוגוסט 2024, 12:25
הוקיץ' כתב: 20 אוגוסט 2024, 11:34 אני דווקא מעדיף שלא יביאו את שמיר.
גוני נאור אמור לתת לנו יתרון מאוד משמעותי בליגה הזאת ומאחר וגם ככה הסגל שלנו נראה מעל לליגה, הייתי מעדיף שיתנו את הדקות לצידו לבנימין ואלקוקין.
אם זה בהקשר של העונה הבאה, אז גם ככה אני מעדיף שיביאו זר, אם וכאשר.
לא מסכים איתך.
א. - אנחנו מעל הליגה - טעון הוכחה. עולים ליגה על המגרש ולא בדיבורים או כתבות. בפעם הקודמת שנלחמנו על עליה, זה לא הלך פשוט זה לא היה חלק. זאת ליגה קשה מפתיעה. וכל שנה יש מועמדות שמוצאות עצמן נופלות. לכן כל חיזוק לסגל, ושמיר הוא חיזוק יחסית לכולם הוא טוב!
ב. מבט לכיוון ליגת העל - אני טוען מתחילת הקייץ, שכל ההסתכלות צריכה להיות לכוון סגל שהשלד העיקרי שלו ישאר בליגת העל. רואה קישור שמורכב משמיר + גוני נאור + אלקוקין\בנימין כשלד טוב. אל ים חייב להיות מושאל כדי שיוכל למצות את הפוטנציאל שכולם אמרו שיש לו!
הכל טעון הוכחה, בפועל אנחנו רואים את רמת היריבות. עם חצי הרכב טיילנו בגביע הטוטו למאזן מושלם. אם תוסיף לזה את לבקוביץ', הרמן, רוטמן, קורין, וייר, שהר וכמובן גוני נאור, זה אמור להיות די והותר. וגם אם לא מאיזשהי סיבה, תמיד יש ינואר.
הליגה הזאת לא קשה ולא נעליים, זו אגדה של פרשני ליגה לאומית שמנסים לתרץ למה הדבר הזה שהם מפרשנים רק נראה כמו ערימת זבל. אם כבר העונה הקודמת שלנו בלאומית זו הוכחה מושלמת לזה. פתחנו את העונה עם סגל סופר בינוני ומאמן חלש, ואז החלפת מאמן יחד עם כמה חיזוקים בינואר הספיקו לנו כדי לעלות בקלילות בפער גדול משאר היריבות.
לגבי העונה הבאה, כמו שאמרתי, מעדיף שנשים את הכסף על קשר זר ברמה גבוהה ולא על עדן שמיר.
אדום ותיק
קיבל.ה  836 לייקים

גוני נאור הוא שחקן יחסית צעיר עם שאיפות לחול. גם אם יעזוב בסוף העונה העזיבה תיצור חור גדול בקישור.
ראינו השנה עם עזיבתו של רודריגס מה זה עשה לקבוצה.
עדן שמיר נותן לך בטחון שגם אם משהוא קורא בגיזרת נאור עדיין הקישור שלך מתפקד ולא מסתמך על בנימין, דודו וכהן , (עם כל הכבוד שאני רוכש להם).
נישאר חלוקים בדעותינו ונראה מה יקרה במהלך העונה או בסופה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
הוקיץ'
קיבל.ה  6486 לייקים

אדום ותיק כתב: 20 אוגוסט 2024, 13:54 גוני נאור הוא שחקן יחסית צעיר עם שאיפות לחול. גם אם יעזוב בסוף העונה העזיבה תיצור חור גדול בקישור.
עדן שמיר נותן לך בטחון שגם אם משהוא קורא בגיזרת נאור עדיין הקישור שלך מתפקד ולא מסתמך על בנימין, דודו וכהן , (עם כל הכבוד שאני רוכש להם).
רק להבהיר, אני לא אבכה אם יחתימו את עדן שמיר :evil-grin:
הוא שחקן טוב מאוד בעיני, הוא בהחלט החתמה טובה גם לליגת העל ואנחנו כנראה נדרוס את הלאומית עם קישור שלו ושל נאור.
אני פשוט לא חושב שזה בהכרח נדרש והייתי שמח אם היו נותנים קרדיט לאלקוקין ובנימין.
Nati
קיבל.ה  2060 לייקים

הוקיץ' כתב:
אדום ותיק כתב: 20 אוגוסט 2024, 12:25
הוקיץ' כתב: 20 אוגוסט 2024, 11:34 אני דווקא מעדיף שלא יביאו את שמיר.
גוני נאור אמור לתת לנו יתרון מאוד משמעותי בליגה הזאת ומאחר וגם ככה הסגל שלנו נראה מעל לליגה, הייתי מעדיף שיתנו את הדקות לצידו לבנימין ואלקוקין.
אם זה בהקשר של העונה הבאה, אז גם ככה אני מעדיף שיביאו זר, אם וכאשר.
לא מסכים איתך.
א. - אנחנו מעל הליגה - טעון הוכחה. עולים ליגה על המגרש ולא בדיבורים או כתבות. בפעם הקודמת שנלחמנו על עליה, זה לא הלך פשוט זה לא היה חלק. זאת ליגה קשה מפתיעה. וכל שנה יש מועמדות שמוצאות עצמן נופלות. לכן כל חיזוק לסגל, ושמיר הוא חיזוק יחסית לכולם הוא טוב!
ב. מבט לכיוון ליגת העל - אני טוען מתחילת הקייץ, שכל ההסתכלות צריכה להיות לכוון סגל שהשלד העיקרי שלו ישאר בליגת העל. רואה קישור שמורכב משמיר + גוני נאור + אלקוקין\בנימין כשלד טוב. אל ים חייב להיות מושאל כדי שיוכל למצות את הפוטנציאל שכולם אמרו שיש לו!
הכל טעון הוכחה, בפועל אנחנו רואים את רמת היריבות. עם חצי הרכב טיילנו בגביע הטוטו למאזן מושלם. אם תוסיף לזה את לבקוביץ', הרמן, רוטמן, קורין, וייר, שהר וכמובן גוני נאור, זה אמור להיות די והותר. וגם אם לא מאיזשהי סיבה, תמיד יש ינואר.
הליגה הזאת לא קשה ולא נעליים, זו אגדה של פרשני ליגה לאומית שמנסים לתרץ למה הדבר הזה שהם מפרשנים רק נראה כמו ערימת זבל. אם כבר העונה הקודמת שלנו בלאומית זו הוכחה מושלמת לזה. פתחנו את העונה עם סגל סופר בינוני ומאמן חלש, ואז החלפת מאמן יחד עם כמה חיזוקים בינואר הספיקו לנו כדי לעלות בקלילות בפער גדול משאר היריבות.
לגבי העונה הבאה, כמו שאמרתי, מעדיף שנשים את הכסף על קשר זר ברמה גבוהה ולא על עדן שמיר.
בעונה הזאת צריכים להגיע לאירופה
redrony
קיבל.ה  931 לייקים

על פניו עושה רושם שבהפועל עושים עבודה טובה. יודעים מה הם צריכים לעונה הנוכחית, בונים בסיס לשנה הבאה במידה ואכן נעלה, נפרדו מכל השחקנים הפחות מוצלחים.
גם על המגרש מה שאני רואה יחסית נעודד. יש עוד הרבה דברים לפתור, גם בהגנה, גם ביעילות ההתקפית, אבל הבסיס של הכדורגל הוא נכון. שליטה בכדור, לחץ, משחק לעומק.
L.S
קיבל.ה  1441 לייקים

redrony כתב: 20 אוגוסט 2024, 14:52 על פניו עושה רושם שבהפועל עושים עבודה טובה. יודעים מה הם צריכים לעונה הנוכחית, בונים בסיס לשנה הבאה במידה ואכן נעלה, נפרדו מכל השחקנים הפחות מוצלחים.
גם על המגרש מה שאני רואה יחסית נעודד. יש עוד הרבה דברים לפתור, גם בהגנה, גם ביעילות ההתקפית, אבל הבסיס של הכדורגל הוא נכון. שליטה בכדור, לחץ, משחק לעומק.
מודה שאחרי העונה שעברה אני משתדל להשאר בעמדה פסימית אבל אני מסכים עם כל מה שרשמת ודברים נראים טוב כרגע.
טפו טפו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
redrony
קיבל.ה  931 לייקים

L.S כתב: 20 אוגוסט 2024, 15:15
redrony כתב: 20 אוגוסט 2024, 14:52 על פניו עושה רושם שבהפועל עושים עבודה טובה. יודעים מה הם צריכים לעונה הנוכחית, בונים בסיס לשנה הבאה במידה ואכן נעלה, נפרדו מכל השחקנים הפחות מוצלחים.
מודה שאחרי העונה שעברה אני משתדל להשאר בעמדה פסימית אבל אני מסכים עם כל מה שרשמת ודברים נראים טוב כרגע.
טפו טפו
שים לב שכתבתי ״על פניו״ :)
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1357 לייקים

לפי צנצי גוני נאור הושאל לשנה + אופציה בחצי מיליון יורו.
אם זה נכון אחלה עסקה
Xavi
קיבל.ה  1198 לייקים

לא בא לבאס אבל מישהו שצפה בו יודע להגיד אם הוא שווה את זה?
זכור לי צ׳יפ אחד יפיפה שלו אבל לא מעבר
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1357 לייקים

Xavi כתב: 20 אוגוסט 2024, 16:00 לא בא לבאס אבל מישהו שצפה בו יודע להגיד אם הוא שווה את זה?
שווה את מה?
בשאלה ב100 אלף ש"ח +שכר.
יש לך שנה לבדוק אם הוא שווה את זה

נראה לי עסקה לגמרי סבבה

אני גם חושב שהוא קצת אוברייטד אבל לליגה לאומית הוא טופ
L.S
קיבל.ה  1441 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 20 אוגוסט 2024, 15:55 לפי צנצי גוני נאור הושאל לשנה + אופציה בחצי מיליון יורו.
אם זה נכון אחלה עסקה
ממה שאני ראיתי הוא שחקן מצוין.
יש לו בעיטה טובה, מסירה לקצר ולרחוק.
הוא לא מהיר במיוחד אבל יש קלאסה במשחק שלו.
אני מאוד מעריך אותו. מקווה שלא ניחסתי אותו עכשיו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הוקיץ'
קיבל.ה  6486 לייקים

אני גם חיבבתי אותו בקטמון. שחקן חכם ואלגנטי, שליטה טובה בכדור, יכולת מסירה, יציאה חזקה מהמקום.
הכי חשוב שמדובר בשחקן צעיר ואופציית הרכישה היא מאוד ריאלית.
בן לוז
קיבל.ה  332 לייקים

Sin Queso כתב: 20 אוגוסט 2024, 16:23
קלאס באפס מאמץ
אדום ותיק
קיבל.ה  836 לייקים

החיזוק הבא ההכרחי להפועל:
מגן שמאלי! עמדה שנדרש בה חיזוק מתחילת הקייץ!
נקווה לבשורה טובה בנושא!

סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5501 לייקים

אדום ותיק כתב: 20 אוגוסט 2024, 16:28 החיזוק הבא ההכרחי להפועל:
נקווה לבשורה טובה בנושא!
יש כרגע בהפועל 4 שחקנים שיכולים לשחק בעמדה הזאת.
אם אתה מצפה שיגיע מגן שמאלי אז צר לי לאכזב אותך אבל זה לא הולך לקרות.
NARKOTIKA
קיבל.ה  232 לייקים

רדפוקס כתב: 20 אוגוסט 2024, 16:47
נקווה לבשורה טובה בנושא!
כל עיתונאי שמסקר אותנו כותב שדגו מחפש.
arik89
קיבל.ה  130 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 20 אוגוסט 2024, 16:06
Xavi כתב: 20 אוגוסט 2024, 16:00 לא בא לבאס אבל מישהו שצפה בו יודע להגיד אם הוא שווה את זה?
שווה את מה?
בשאלה ב100 אלף ש"ח +שכר.

נראה לי עסקה לגמרי סבבה

חיפה קנתה שחקן במחיר מופקע והורידה לו את שווי השוק, למה לשלם את אותו הסכום שהם קנו אותו?
שמח שקנו קשר אחורי ברמה גבוהה ללאומית, שמח שיש אופציה שימשיך גם לאחר מכן. המחיר גבוה מדי
בן לוז
קיבל.ה  332 לייקים

האמת שלגבי מגן שמאלי הייתי משחק השנה עם וייר/מורגן/הצעיר מהנוער וקיץ הבא מחפש זרתותח / מחזיר את ליידנר לעמדה הזאת
NARKOTIKA
קיבל.ה  232 לייקים

arik89 כתב: 20 אוגוסט 2024, 16:52
שווה את מה?
בשאלה ב100 אלף ש"ח +שכר.

נראה לי עסקה לגמרי סבבה

חיפה קנתה שחקן במחיר מופקע והורידה לו את שווי השוק, למה לשלם את אותו הסכום שהם קנו אותו?
שמח שקנו קשר אחורי ברמה גבוהה ללאומית, שמח שיש אופציה שימשיך גם לאחר מכן. המחיר גבוה מדי
מסכים שהם הוציאו מהעסקה הזאת את המקסימום. המחיר קנייה גבוה.

אם הוא לא מפציץ, אין שום סיבה לשלם חצי מיליון יורו דמי העברה.
arik89
קיבל.ה  130 לייקים

NARKOTIKA כתב: 20 אוגוסט 2024, 16:55

שווה את מה?
בשאלה ב100 אלף ש"ח +שכר.

נראה לי עסקה לגמרי סבבה

אני משוכנע שהיית יכול להוריד את חיפה לכיוון הסעיף של המיליון ש"ח. אתה אומנם נואש ל-6, אבל הם נואשים לחתוך הפסדים עם נאור. ואם לא, מאמין ששמיר יכל לשחק טוב כ-6 בלאומית. איזו יכולת של נאור תוביל לכך שתשלם חצי מילון אירו עליו? ראינו שספרא לא מעוניין סתם לזרוק כסף.
Xavi
קיבל.ה  1198 לייקים

שווה את מה?
בשאלה ב100 אלף ש"ח +שכר.

נראה לי עסקה לגמרי סבבה

המשפט הזה שרץ פה בפורום בכמויות... לליגה לאומית הוא טוב
זה אומר שאם עולים ליגה עושים בנייה מחדש?
arik89
קיבל.ה  130 לייקים

arik89 כתב: 20 אוגוסט 2024, 17:01

אני משוכנע שהיית יכול להוריד את חיפה לכיוון הסעיף של המיליון ש"ח. אתה אומנם נואש ל-6, אבל הם נואשים לחתוך הפסדים עם נאור. ואם לא, מאמין ששמיר יכל לשחק טוב כ-6 בלאומית. איזו יכולת של נאור תוביל לכך שתשלם חצי מילון אירו עליו? ראינו שספרא לא מעוניין סתם לזרוק כסף.
מוסיף עוד נקודה ששכחתי - הוא בן 25! הייתי משוכנע שהוא בן 22. איזו יכולת נאור יכול להציג בלאומית שספרא יחליט לשלם עליו חצי מיליון אירו עוד שנה?
אני בדר"כ לא אוהב שמתבכיינים כאן יתר על המידה ושופטים אוטומטית לרעה כל מהלך. סה"כ אני מבסוט שהביאו קשר אחורי שכנראה יהיה מספיק טוב למטרות שלנו. אבל מעצבן אותי שככל הנראה נשביח לחיפה שחקן.
Adom_Adom
קיבל.ה  438 לייקים

arik89 כתב: 20 אוגוסט 2024, 17:13

מוסיף עוד נקודה ששכחתי - הוא בן 25! הייתי משוכנע שהוא בן 22. איזו יכולת נאור יכול להציג בלאומית שספרא יחליט לשלם עליו חצי מיליון אירו עוד שנה?
אני בדר"כ לא אוהב שמתבכיינים כאן יתר על המידה ושופטים אוטומטית לרעה כל מהלך. סה"כ אני מבסוט שהביאו קשר אחורי שכנראה יהיה מספיק טוב למטרות שלנו. אבל מעצבן אותי שככל הנראה נשביח לחיפה שחקן.
לא נשביח להם שום שחקן אם לא יהיה טוב לנו גם חיפה לא ימשיכו איתו, מזכיר שאיתן אזולאי נקנה מנתניה ב1.5 מיליון יורו+שחקן
זה הבעיה שיש שוק ישראלי דל מאוד לכן חשוב להגדיל את מכסת הזרים.
arik89
קיבל.ה  130 לייקים

Adom_Adom כתב: 20 אוגוסט 2024, 17:20
לא נשביח להם שום שחקן אם לא יהיה טוב לנו גם חיפה לא ימשיכו איתו, מזכיר שאיתן אזולאי נקנה מנתניה ב1.5 מיליון יורו+שחקן
שוב, חוזר על השאלה - איזו יכולת נאור יכול להציג בלאומית שספרא יחליט לשלם עליו, קשר אחורי רך בן 26, חצי מיליון אירו עוד שנה?
oleg neduda
קיבל.ה  2148 לייקים

החתמה טובה לליגת העל ומושלמת לליגה לאומית. שאפו
dino
קיבל.ה  2813 לייקים

ס5

מהלך משמעותי - בדרך לסגירה: גוני נאור צפוי לחתום מחר (רביעי) בשורות הפועל תל אביב, לאחר שיעבור בהשאלה ממכבי חיפה. האדומים ישלמו 100 אלף ש"ח עבור ההשאלה לעונה - כשבסופה, תהיה להפועל אופציית רכישה על סך 2 מיליון ש"ח. נאור ייפרד היום מחבריו למכבי חיפה, ומחר המהלך יושלם סופית - כשהוא יוצג במדים האדומים.

הפועל תל אביב מוכנה לשלם את שכרו של הקשר ולכן תנאיו בשורות הקבוצה מהכרמל לא מהווים מכשול. סלע המחלוקת העיקרי בין הצדדים היתה שאלת אופציית הרכישה בתום העונה - ובסופו של דבר, האופציה תהיה על סך 2 מיליון שקלים.

נאור יסיים את חוזהו במכבי חיפה בקיץ, אך לה יש אופציה להאריך את חוזהו, אופציה שהיא צפויה לממש, ואז קבוצה שתרצה לצרף אותו תצטרך לרכוש אותו מהירוקים.

גוני נאור, יליד הר אדר, גדל במחלקות הצעירות של בית"ר ירושלים, עבר דרך מכבי תל אביב ועבר בגיל נוער להפועל ירושלים (אז הפועל קטמון). שש שנים הוא שיחק בקבוצה הבוגרת של האדומים, עד שעבר בינואר 2023 לשורות מכבי חיפה - וחתם על חוזה לשנתיים וחצי. בינואר האחרון, הוא כבש את שער הבכורה שלו במדים הירוקים. בנוסף, יש לו הופעה אחת במדי נבחרת ישראל.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5501 לייקים

arik89 כתב: 20 אוגוסט 2024, 17:31
שוב, חוזר על השאלה - איזו יכולת נאור יכול להציג בלאומית שספרא יחליט לשלם עליו, קשר אחורי רך בן 26, חצי מיליון אירו עוד שנה?
הוא צריך להיות דומיננטי ולגרום לדגו לחשוב שהוא יכול לקחת חלק משמעותי בעונה הבאה.
שאלת קיטבג?
האדום מרמת גן
קיבל.ה  14 לייקים

הוקיץ' כתב: 20 אוגוסט 2024, 14:10
אדום ותיק כתב: 20 אוגוסט 2024, 13:54 גוני נאור הוא שחקן יחסית צעיר עם שאיפות לחול. גם אם יעזוב בסוף העונה העזיבה תיצור חור גדול בקישור.
רק להבהיר, אני לא אבכה אם יחתימו את עדן שמיר :evil-grin:
הוא שחקן טוב מאוד בעיני, הוא בהחלט החתמה טובה גם לליגת העל ואנחנו כנראה נדרוס את הלאומית עם קישור שלו ושל נאור.
אני פשוט לא חושב שזה בהכרח נדרש והייתי שמח אם היו נותנים קרדיט לאלקוקין ובנימין.
גם אריאל כהן. הטלנט והמקצוען.
נראה שיש על העמדה טלנטים צעירים עם פוטנציאל גבוה.
האדום מרמת גן
קיבל.ה  14 לייקים

נכתב שדגו בונה על גוני נאור כשחקן מרכזי בקבוצה.
מעבר לסל הטלנטיות המגוונת שלו, הוא נינוח מאוד עם הכדור ורואה משחק, רואה מגרש.
מתמצא בשטח לפני כל פעולה.
נראה שלכך דגו מתכוון כשהוא רואה אותו כשחקן מרכזי. (לא בטוח כהשחקן המרכזי).
אבל, ה"אחריות" היא על דגו. שמכיר אותוו מעולה מהמשחקים ומהאימונים.

דגו רצה, דגו קיבל - נהדר.
נערך לאחרונה על ידי האדום מרמת גן ב 20 אוגוסט 2024, 18:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
arik89
קיבל.ה  130 לייקים

רדפוקס כתב: 20 אוגוסט 2024, 17:45
הוא צריך להיות דומיננטי ולגרום לדגו לחשוב שהוא יכול לקחת חלק משמעותי בעונה הבאה.
שאלת קיטבג?
אתה יודע מה, אענה על זה, אם זה לא מספיק מובן.
כדי שיחליטו לרכוש אחרי עונה בודדת בלאומית קשר אחורי (רך לעמדתו, לטעמי) בן 26, הוא צריך to dominate the league. הוא חייב להיות הבורג המרכזי בעליית הקבוצה ליגה, להיות ברמה מעל הליגה, וכנראה גם רמה מעל חבריו לקבוצה. לא מדובר בילד בן 18, אלא במי שיהיה בקיץ הבא בן 26. חצי מיליון דולר זה סכום גדול. מה הסיכויים שזה יקרה?
Adom_Adom
קיבל.ה  438 לייקים

arik89 כתב: 20 אוגוסט 2024, 18:01

שאלת קיטבג?
כדי שיחליטו לרכוש אחרי עונה בודדת בלאומית קשר אחורי (רך לעמדתו, לטעמי) בן 26, הוא צריך to dominate the league. הוא חייב להיות הבורג המרכזי בעליית הקבוצה ליגה, להיות ברמה מעל הליגה, וכנראה גם רמה מעל חבריו לקבוצה. לא מדובר בילד בן 18, אלא במי שיהיה בקיץ הבא בן 26. חצי מיליון דולר זה סכום גדול. מה הסיכויים שזה יקרה?
אז לא יקרה, מה אתה רוצה להגיד פה אבל?
דגו רצה אותו, חיפה לא הסכימה להתפשר ורצתה באותו סכום ששילמה, אין מה לעשות השוק הישראלי קטן מאוד והמחירים מופרזים.

ואל תדאג אתה לא משביח שחקן לחיפה, אם יראו שהוא כזה טוב אנחנו נקנה אותו, אם לא חיפה כבר תמכור אותו בתוך הליגה בסכום קטן.
ונרקומן
קיבל.ה  424 לייקים

הלו, חצי מיליון יורו היום בכדורגל זה לא סכומים מופרכים. כל עוד הוא קשר שיכול לשחקן בהרכב של הפועל בליגת העל בשנים הקרובות, הוא שווה חצי מיליון יורו.
dino
קיבל.ה  2813 לייקים

הפועל תל אביב תשלם 100 אלף שקל עבור שאילת נאור, שיחתום עד סוף העונה כשלאדומים תהיה אופציה לרכוש אותו תמורת 1.4 מיליון שקלים בחוזה חדש לשלוש שנים

סער
אדום ותיק
קיבל.ה  836 לייקים

רדפוקס כתב: 20 אוגוסט 2024, 16:47
נקווה לבשורה טובה בנושא!
איזה מגינים שמאליים יש לך בסגל?
מורגן ? - איכזב מאד בליגת העל וגם במשחק חצי הגמר לא התרשמתי ממנו. די עברו אותו בקלות ומשחק התקפה לא משהו(הוא כנראה ברירת מחדל ראשונה).
קופרמן? ראינו אשתקד כמה השחקן הזה מוגבל (כולם ירדו על גרופר ורק כשהגיע המחליף הבינו עד כמה הוא גרוע..)
מי השניים האחרים?

Asafasraf
קיבל.ה  1547 לייקים

Xavi כתב:
שווה את מה?
בשאלה ב100 אלף ש"ח +שכר.

נראה לי עסקה לגמרי סבבה

המשפט הזה שרץ פה בפורום בכמויות... לליגה לאומית הוא טוב
זה אומר שאם עולים ליגה עושים בנייה מחדש?
אם נעלה לליגת העל, יצטרכו חיזוק של לפחות 10 שחקנים (מתוכם 4-6 זרים).

Sent from my iPhone using Tapatalk
מריו פצ'אלקה
קיבל.ה  379 לייקים

סעיף רכישה? אז אנחנו כבר לא הפראיירים של הליגה? מעניין
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5501 לייקים

arik89 כתב: 20 אוגוסט 2024, 18:01

שאלת קיטבג?
זה בדיוק מה שרשמתי, לא?
אם זה יקרה יממשו ואם לא אז לא.

לגבי השאלה על המגנים השמאליים - וייר (משחק בשני הצדדים) וגלברד.
בן לוז
קיבל.ה  332 לייקים

גם אם גוני נאור יהיה שיחוק אדיר ונרכוש אותו בסוף העונה, עדיין נצטרך לפחות 2 קשרים חדשים וטובים לעונה הבאה, בעדיפות לזרים
הקישור שלנו לא קיים כבר קרוב לעשור והגיע הזמן לשנות את זה
שליחת תגובה