מקווה מאד שהוא לא יגיע לשם, זה יהיה אסוןomersa כתב:לפי ספורט5:
מכבי רוצה את שורטס, פריז תקשה על שחרורו
הצהובים בדקו היתכנות על אפשרות לצרף את ה-MVP של היורוקאפ, שמחזיק בחוזה
שחקן שחקן
Sent from my 22101320G using Tapatalk
מקווה מאד שהוא לא יגיע לשם, זה יהיה אסוןomersa כתב:לפי ספורט5:
מכבי רוצה את שורטס, פריז תקשה על שחרורו
הצהובים בדקו היתכנות על אפשרות לצרף את ה-MVP של היורוקאפ, שמחזיק בחוזה
שחקן שחקן
מאחר והסוגיה הזאת עניינה אותי החלטתי לעשות פה השוואה בהתאם לראיה המוגבלת שלי:
אתה מדבר על פריס או מכבי?האדס כתב:הלחץ שלהם עצום. כבר שני שחקנים שלא היו בתכניות ממשיכים כי אין להם כלום ביד.
זה הזמן להכות בהם.
אשכרה הדבר היחיד שמשאיר אותם בתמונה זה הורד , ממש מעצבןמילפורד כתב: ↑15 יולי 2024, 15:06מאחר והסוגיה הזאת עניינה אותי החלטתי לעשות פה השוואה בהתאם לראיה המוגבלת שלי:
רגלנד מול לויד - נקודה יתרון למכבי
פוסטר מול קליבלנד - היתרון עובר אלינו בנקודה
יעקב מול בלאט - עובר לשוויון (נכון להיום, בשאיפה שעד סוף השנה יעקב שווה יותר מבלאט).
טימור (בהנחה שאכן נשאר) מול דיברתולמאו - נראה לי שעדיין שוויון , אולי יתרון קל לנו , אבל לא בנקודה שלמה
פלטין מול ? - אין למכבי כרגע מישהו שם, אולי מאייר, ארבע הפרש לנו.
רבינוביץ מול ? - לא רלוונטי , עדיין 4 הפרש.
ויינרייט מול רנדולף - קשה להגיד, מאוד תלוי ביכולת של ויינרייט לשתק את רנדולף במצאפ הישיר בינהם, למען הספק, נגיד שיורד לשלוש הפרש לנו.
בלייזר מול מנקו (בהנחה שאכן נשאר שם) - עדיין 3 הפרש (אפשר לקזז פה את קצת פחות מנקודה של טימור)
בנטיל מול ריברו- על פניו, עולה ל4 הפרש לנו
גינת מול כהן - 6 הפרש לנו
? מול הורד - לא ידוע כרגע מי יגיע לעמדה הזאת, כל עוד אין לנו מענה, יורד לשוויון
מוטלי מול גבריאל - שניהם צריכים להוכיח את עצמם, על פניו נקודה הפרש לנו
רוינה מול סורקין - 3 הפרש למכבי
חסר כאן עוד זר אחד לכל קבוצה , סביר להניח שאיזה קומבו גארד שיכול לשחק ב2-3 עמדות, במכבי מדובר על מייקון , אצלינו יש מגוון רחב של שמות שעלו.
בהנחה שהם יהיו פחות או יותר מאוזנים, הזר שנביא גיבוי לגבוהים יכריע את הכף, שחקן סביר + ויש לנו סגל (על הנייר) לכל הפחות שווה להם.
שווה לציין, במכבי יש המשכיות של 7 שחקנים שאני לא מזלזל בנקודה הזאת.
מצד שני, פלטין נותן לנו קצת יותר עומק (לא שאני רואה את דדאס משחק ברוטציה של 10-11 שחקנים).
רגלנד אמור להיות מול הרכז החדש שהם יביאו.. פוסטר מול לויד יתרון קל ללויד. בנטיל מול הורד, בנטיל שחקן יותר טוב במכלול ויותר מוכח. ומוטלי אוכל את גביראל, אין למוטלי מה להוכיח אצלנו אחרי שהיה שחקן מוביל בקבוצת פיינל פור יורוליג. בזרים זה בסוף מתקזז, היתרון הגדול שלהם זה בישראלים..מילפורד כתב: ↑15 יולי 2024, 15:06מאחר והסוגיה הזאת עניינה אותי החלטתי לעשות פה השוואה בהתאם לראיה המוגבלת שלי:
יעקב מול בלאט - עובר לשוויון (נכון להיום, בשאיפה שעד סוף השנה יעקב שווה יותר מבלאט).
טימור (בהנחה שאכן נשאר) מול דיברתולמאו - נראה לי שעדיין שוויון , אולי יתרון קל לנו , אבל לא בנקודה שלמה
ויינרייט מול רנדולף - קשה להגיד, מאוד תלוי ביכולת של ויינרייט לשתק את רנדולף במצאפ הישיר בינהם, למען הספק, נגיד שיורד לשלוש הפרש לנו.
בלייזר מול מנקו (בהנחה שאכן נשאר שם) - עדיין 3 הפרש (אפשר לקזז פה את קצת פחות מנקודה של טימור)
חסר כאן עוד זר אחד לכל קבוצה , סביר להניח שאיזה קומבו גארד שיכול לשחק ב2-3 עמדות, במכבי מדובר על מייקון , אצלינו יש מגוון רחב של שמות שעלו.
בהנחה שהם יהיו פחות או יותר מאוזנים, הזר שנביא גיבוי לגבוהים יכריע את הכף, שחקן סביר + ויש לנו סגל (על הנייר) לכל הפחות שווה להם.
מצד שני, פלטין נותן לנו קצת יותר עומק (לא שאני רואה את דדאס משחק ברוטציה של 10-11 שחקנים).
רגלנד ולויד משחקים בעמדות שונות. לויד הוא 2 טהור. אם כבר אפשר להשוות אותו לפוסטר.מילפורד כתב: ↑15 יולי 2024, 15:06מאחר והסוגיה הזאת עניינה אותי החלטתי לעשות פה השוואה בהתאם לראיה המוגבלת שלי:
אני גם לא בטוח עד כמה לויד עדיף על פוסטר , האיש הביא אליפות לריטאס וילנה שהיא קבוצת ליגת אלופות מול זלגיריס מהיורוליג כמעט לבדומילפורד כתב: ↑16 יולי 2024, 20:52 עוד לא רשמי, אבל נחליף סימן שאלה אחד בפטריק בברלי בינתיים.
רכז:
רגלנד מול ? - כרגע אין למכבי רכז זר פותח, צפוי להיות מייקון, מניח לרגע שזה מייקון ושהוא פחות מתאים לתפקיד רכז , נקודה יתרון לנו.
יעקב מול בלאט - לפני תחילת העונה זה מעביר אותנו לשוויון , חוזר על מה שכתבתי מקודם, בסוף השנה מקוה לחשוב הפוך.
טימור (בהנחה שנשאר) מול דיברתילומיאו - שוב, טימור עדיף בפחות מנקודה, עדיין שוויון.
רבינוביץ מול מאייר - לא רלוונטי עדיין שוויון.
שוטינג גארד:
פוסטר מול לויד - ניתן פה נקודה יתרון למכבי.
פלטין מול ? - אין למכבי מענה כרגע 2 הפרש לנו.
סמול פורוורד:
ויינרייט מול רנדולף - כמו שאמרתי תלוי ביכולת של איש לשמור עליו במצאפ ישיר, כרגע ניתן למכבי להנות מהספק , יורד לאחד הפרש.
בברלי מול קליבלנד - מצחיק שזאת ההשוואה שאני עושה, שש הפרש לנו.
בלייזר מול מנקו (בהנחה שאכן נשאר שם) - אני מעדיף את בלייזר אבל זה די שקול, נשאר שש הפרש.
פאוור פורוורד:
בנטיל מול הורד - לא חושב שזאת השוואה נכונה, אבל זה מה שביקשתם, הניסיון והגיוון נותן פה נקודה לבנטיל , שבע הפרש לנו.
? מול ריברו - עכשיו צריך להשוות את הגבוה הנוסף שנביא לריברו, נניח שנביא אחד שקול, עדיין שבע הפרש.
גינת מול כהן - 9 הפרש לנו.
סנטר:
מוטלי מול גבריאל - אני עדיין אתן פה את הספק שזה יותר צמוד, רק בנקודה יותר לטובתנו , הגענו להפרש דו ספרתי.
רוינה מול סורקין - שש הפרש לנו.
זה כמובן תלוי עכשיו איך משלבים את רגלנד, בברלי, פוסטר וויינרייט ברוטציה, אבל ברור שיש לנו סגל יותר חזק.
זה סוג של שנתיים ברצף ככה אצלהם , סגל לא הכי מרשים על הנייר אבל מביאים גביעים , גם כרגע נראה שלנו יש יותר כשרון מהם
סעמק קיוויתי שישאר שםadom4 כתב:קליבלנד שוחרר ממכבי
ימים יגידו.הוקיץ' כתב:עם כל הכבוד, הסגל של ירושלים כרגע, וגם עם השמות המדוברים, שתי רמות מתחת לשלנו.
אולי יהיה שם איזה שלם שגדול מסך חלקיו, ואולי אוסטין וויילי וג'סטין סמית' ידפקו קפיצת מדרגה, ואולי ואולי ואולי.
על הנייר, הסגל שלנו זה עולם אחר.
הפוך גוטה, זה בכלל בכלל לא משמח
מה מלחיץ בזה? גבריאל זה ירידה ברמה לעומת ניבו. יש לנו סנטר טופ 5 ביורוליג, אני רגוע.. עונה שעברה היה לנו קו קדמי מזעזע עם אלכסנדר המתחזה, מאמין שהשנה סורקין לא יחגוג כמו בעונה שעברה.