הקבוצה האמריקאית

פורום אוהדי הפועל תל אביב
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

לא הייתי נרגע
יש למהפכה המשפטית בסופו של דבר גם יכולת פגיעה כלכלית והשקעה פחות כדאית לרוכשים מהסוג הזה, שהם לא פילנטרופים.
תודה לביבי, שרה, יריב לוין וגברת שמחה רוטמן
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

ההוא שאמרו לו כתב: 19 פברואר 2023, 10:22
dino כתב: 19 פברואר 2023, 09:28
פישונט כתב: 19 פברואר 2023, 08:33 נותן שבוע שנשמע שבגלל הרפורמה המשפטית, ההפקדה או העסקה כולה מתעכבת
וזה יהיה על הראש של יריב לווין(כאמור, לכאורה אוהד הפועל) באופן ישיר
למה לכאורה? מנוי לשבע עליון למיטב ידיעתי
מניח שהוא לא יתקרב לשם יותר
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  402 לייקים

כנראה שמאור בוזגלו לא יוריד בגדים.
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

מריח רע כבר תקופה, אנשים שרוצים לסגור לרוב לא מושכים את זה כל כך הרבה זמן כשאין איזשהו אירוע ברור שמוביל למשיכת הזמן.
אינתי עומרי, הפועל.
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

האדום הצורר כתב: 19 פברואר 2023, 16:58 מריח רע כבר תקופה, אנשים שרוצים לסגור לרוב לא מושכים את זה כל כך הרבה זמן כשאין איזשהו אירוע ברור שמוביל למשיכת הזמן.
בכל זאת כנראה יש פה אירוע שהכריע
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2664 לייקים

dino כתב: 19 פברואר 2023, 16:47 לא הייתי נרגע
יש למהפכה המשפטית בסופו של דבר גם יכולת פגיעה כלכלית והשקעה פחות כדאית לרוכשים מהסוג הזה, שהם לא פילנטרופים.
העיקר שאתה מאמין לעצמך. זה דבר חשוב.
או כמו שאמר אחמד טיבי שלשום ללפיד, גנץ, מיכאלי ושאר המביכים - 'אתם חסרי מושג, תתחילו לקרוא ספרים אולי תשכילו'

אחחח מעולם לא הסכמתי איתו יותר.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4729 לייקים

לא קונה את כל הסיפורים האלה, זה אמור להסגר במרץ נחכה ונראה.
הכתבים אוהבים בעיקר להפציץ בכותרת כדי למשוך טראפיק.
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

7even כתב: 19 פברואר 2023, 17:09
או כמו שאמר אחמד טיבי שלשום ללפיד, גנץ, מיכאלי ושאר המביכים - 'אתם חסרי מושג, תתחילו לקרוא ספרים אולי תשכילו'

אם 20 איש אומרים לך שאתה שיכור יריב לוין, כנראה אתה צריך ללכת לישון
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

7even כתב: 19 פברואר 2023, 17:09

על מה מבוססת הדעה המלומדת שלך בדיוק, שאין השלכות לרפורמה כזו? מהעלונים של פורום קהלת?
Segev
קיבל.ה  426 לייקים

רפורמה שמרפורמה, האנשים האלה פשוט לא נראים לי רציניים והלוואי ואתבדה. כמה אפשר לבדוק??? כמה אפשר לעכב??? כמה אפשר לשים זין על ינואר כשהקבוצה בסכנת ירידת ליגה? מאוד מוזר כל הסיפור.
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

אף בעלים של מועדון כדורגל ישראלי לא יצא בהתבטאות על הרפורמה והקשר להמשך הבעלות שלהם כתוצאה מכך.
כך שלטעמי מדובר בטראפיק
555
קיבל.ה  623 לייקים

Segev כתב: 19 פברואר 2023, 17:47 רפורמה שמרפורמה, האנשים האלה פשוט לא נראים לי רציניים והלוואי ואתבדה. כמה אפשר לבדוק??? כמה אפשר לעכב??? כמה אפשר לשים זין על ינואר כשהקבוצה בסכנת ירידת ליגה? מאוד מוזר כל הסיפור.
סגור. לא רציניים.
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

555 כתב: 19 פברואר 2023, 19:30
Segev כתב: 19 פברואר 2023, 17:47 רפורמה שמרפורמה, האנשים האלה פשוט לא נראים לי רציניים והלוואי ואתבדה. כמה אפשר לבדוק??? כמה אפשר לעכב??? כמה אפשר לשים זין על ינואר כשהקבוצה בסכנת ירידת ליגה? מאוד מוזר כל הסיפור.
סגור. לא רציניים.
האמריקאים לא רציניים? או שהעסקה סגורה?
אינתי עומרי, הפועל.
chimpfive
קיבל.ה  472 לייקים

לירון האדום כתב: 19 פברואר 2023, 08:28 הדר יעקבי:

סוף החודש מתקרב ואיתו גם ה"דדליין" של קבוצת הרכישה האמריקאית להעביר את שני מיליון הדולר המובטחים. בהודעה האחרונה מטעמם ציינו המינצברגים כי כל הקצוות צפויים להסגר עד לתחילת חודש מארס, אך כעת ישנם מי שסבורים כי המצב צפוי להתארך, שוב. "הקבוצה עורכת כעת בדיקת הערכות סיכונים וזה יקח עוד כמה שבועות", אמרו מקורבים, אך גורמים בהפועל תל אביב מציינים כי לא תתקבל בהבנה בקשה נוספת לדחיה והצפי מבחינתם הוא כי עד סוף החודש הכסף יופקד
https://www.sport5.co.il/NewsRoom?FolderId=890#nr127849

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
:rofl:

איך אנחנו כל פעם נופלים עם חבורת אפסים שמשגעת את כל המערכת?
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  812 לייקים

יש מצב שהחבורת ליצנים בפוטנציה הזו שסינדלה לנו כבר את ינואר סינדלה לנו גם רוכשים רציניים יותר ובסוף בכלל לא יקחו את הקבוצה ויסדרו לנו עוד עונה עם ניסנוב.
מעניין איזה שחקני רכש הם מביאים לקבוצות שלהם עם כל הבדיקות הקפדניות האלה והערכות הסיכונים.
הם מתחילים לעלות על העצבים
רדיוס לבית"ר!
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

סינדרלה לנו את ינואר🤣🤣 כן הניסנובים רק חיכו לשפוך פה מיליון יורו על חלוץ קליבר איך עצרו אותם?
רק ברכה קיבלנו מזה שלא נתנו לכושלים האלו להחתים שחקנים עם נזק לטווח ארוך.
חוצמזה - אמרו לכם כבר לפני חודשים שהדברים יסגרו במרץ, העסקה היא ממילא לעונה הבאה, עדיין לא מרץ, מה כזה מטריף אותך, שהם עוד לא התראיינו אצל רז זהבי בבובה של לילה?
עוד בדיחה, כמה בעלים הפסדנו בגללם. אלפים!
דוגיס
קיבל.ה  428 לייקים

פשיי זה ישבור אותי סופית לראות איזה כתבה שהאמריקאים ירדו מהרכישה, עוד עונה עם הניסנוב ואני מת. אם זה לא קורה לא משנה מה אסור לניסנוב להמשיך גם אם זה גורם לפירוק הקבוצה אי אפשר להמשיך להיות הקבוצה שאנחנו היום אפילו לא עוד דקה אחת
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

הם לא יהיו פה בשנה הבאה או שלא יהיו מנויים בשנה הבאה, זו נקודת השבר
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

תנשמו חברים
chimpfive
קיבל.ה  472 לייקים

בר קולמוסא כתב: 19 פברואר 2023, 20:06 סינדרלה לנו את ינואר🤣🤣 כן הניסנובים רק חיכו לשפוך פה מיליון יורו על חלוץ קליבר איך עצרו אותם?
חוצמזה - אמרו לכם כבר לפני חודשים שהדברים יסגרו במרץ, העסקה היא ממילא לעונה הבאה, עדיין לא מרץ, מה כזה מטריף אותך, שהם עוד לא התראיינו אצל רז זהבי בבובה של לילה?
לא התראיינו לשום מקום, רק ניזונים מידיעה שהם צריכים עוד כמה שבועות לעסקה הכה כלכלית הזאת. הם עדיין צריכים לחפש מאיפה הם עושים את האקזיט על קבוצת כדורגל ישראלית...

אולי הם עדיפים על הניסנוב, אבל גם טביב עדיף עליהם, במידה והם חושבים שהם יעשו כסף על העסקה הזאת, אנחנו לא נהיה במקום טוב יותר. וכרגע זה נראה כמו מופע של ליצני חצר, כל המתווה הזה הזוי.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  812 לייקים

בר קולמוסא כתב: 19 פברואר 2023, 20:06 סינדרלה לנו את ינואר🤣🤣 כן הניסנובים רק חיכו לשפוך פה מיליון יורו על חלוץ קליבר איך עצרו אותם?
אף אחד לא אמר שהולכים להנחית פה שחקנים ברמה עולמית אבל בינואר הזה התבקשה השקעה לא מבוטלת לאור המצב ובמיוחד אחרי חוסר ההשקעה בתחילת העונה והכסף הרב שנכנס הקיץ, עם כמה שאני מתעב את הניסנובים פעם אחת הם כבר עשו ינואר מוצלח (עע לידור כהן ושות') והרמה עלתה. לא בטוח שהיו מצליחים, אבל אין ברירה אלא לנסות,וכשאתה יכול להחתים שחקנים לחצי עונה הרשימה המצומצמת ממילא הצטמצמה עוד יותר ומה שנותר לך זה להביא שחקנים מליגה סלובקית שניה או מה שלא הביאו לנו פה, אפילו ביחס אלינו זה לירות נמוך ולפגוע נמוך.
ואני בטוח שכמו שהגיעו לאמריקאים האלה היה אפשר להגיע לעוד כל מיני רוכשים במצב הנתון שאנחנו נמצאים בו (פיננסית- הכי טוב מאז שאני בערך זוכר את עצמי- בלי חובות עתק) ועובדתית ברגע שהתחלנו את התהליך איתם הנסיונות הללו כמובן פסקו.
אז עם כל הצחוקים, כרגע כל הסיפור של רוכשים שמצהירים שבאו לעשות פה "אקזיט" שזה קצת תמוה בפני עצמו ולא הפקידו עדיין שקל בזמן שהם מגבילים את הקבוצה בינואר כשהיא בסכנת ירידה ממשית כשהם יכולים בכל רגע לרדת מכל הסיפור הזה בא לי עקום. זכותך לחשוב אחרת
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  812 לייקים

וכל ה"נזק לטווח ארוך" הזה, מי ישמע היינו נכנסים לחובות שהיו גורמים לסיפור של מנדיונדו להיראות כמו משחק ילדים.
בוא, היו משקיעים יותר וסביר יותר מן הסתם שהיה מדובר בשחקנים טובים יותר, לך תדע היית נופל על משהו שדווקא היית מעוניין להמשיך איתו, איזה 1 מבין 2-3.
במקרה הפחות טוב תצטרך להגיע איתם לפשרה, כמו שקורה עם הרבה שחקנים כל הזמן ולהשתחרר מהם.
נראה לי שהסיכון לרדת ליגה שווה את זה
רדיוס לבית"ר!
benaim
קיבל.ה  271 לייקים

בר קולמוסא כתב: 19 פברואר 2023, 20:20 הם לא יהיו פה בשנה הבאה או שלא יהיו מנויים בשנה הבאה, זו נקודת השבר
סתם קוריוז -
אני לא מתכנן לעשות מנוי מהסיבה הפשוטה שהעונה הפסדתי 4 משחקי בית על אף ששילמתי עליהם ולא קיבלתי שקל חזרה (200+ שח הפסד).
מכיר עוד כמה שחושבים כמוני.
Segev
קיבל.ה  426 לייקים

benaim כתב: 19 פברואר 2023, 21:11
בר קולמוסא כתב: 19 פברואר 2023, 20:20 הם לא יהיו פה בשנה הבאה או שלא יהיו מנויים בשנה הבאה, זו נקודת השבר
סתם קוריוז -
אני לא מתכנן לעשות מנוי מהסיבה הפשוטה שהעונה הפסדתי 4 משחקי בית על אף ששילמתי עליהם ולא קיבלתי שקל חזרה (200+ שח הפסד).
דווקא זה לא אמור לקרות יותר
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

benaim כתב: 19 פברואר 2023, 21:11
סתם קוריוז -
זה לא קוריוז זו תגובה די טבעית.
555
קיבל.ה  623 לייקים

אין יותר ללא קהל.
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

על רקע המהפכה המשפטית שמקדמת הממשלה, קרן הון הסיכון האמריקנית בסמר, אחת המשקיעות הגדולות בהייטק הישראלי, קוראת למנהלי חברות הסטארט-אפ המקומיות שבהן השקיעה לשקול להעביר כספים לחשבונות זרים. "ישראל נכנסת לעידן חדש של חוסר יציבות המתאפיין במדיניות בלתי צפויה של ממשלה חסרת מעצורים", כתבה הקרן במכתב למנהלים. "אנו בטוחים בחוסנו של ההייטק הישראלי, אך יש לנו חששות משמעותיים שהאקלים הנוכחי עלול לגרום להשפעה על השקעות זרות". לבסוף המליצה הקרן: "לשמור על חשיפה שקלית של לא יותר משישה חודשים ולשקול ברצינות שמירת מטבע חוץ בחשבונות בנק זרים
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  948 לייקים

מי שחושב שהאמריקאים רואים את הפרסומים הללו ופשוט מתעלמים וממשיכים כרגיל הוא טיפש
הם לא פילנתרופים, הם אנשי עסקים. המשק הישראלי משפיע על הביזנס הזה. אי יציבות במשק זה אומר פחות חולצות או אנערף.
דובר על אסטרטגיה להשקעה במגזר הערבי, אם הממשלה שמה עליהם פס זה אולי משליך על המהלכים שלהם.
קיצר,לדעתי אם הם יירכשו זה יהיה למרות הרפורמה ואחרי שהבינו את המשמעות שלה.
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

החברות הישראליות שנסחרות בנאסד"ק נדרשות להוסיף לדוחות הכספיים שלהן את המהפכה המשפטית כגורם סיכון
מדובר בטופס F20, שהחברות הישראליות, ויש רבות מהן, שנסחרות בבורסה האמריקנית נדרשות למלא מדי שנה ובו לציין את גורמי הסיכון שיכולים להיות במסגרת ההשקעה

מתברר, שמבחינת עורכי הדין האמריקנים שמטפלים בנושא - המהפכה המשפטית בישראל היא גורם סיכון.

יזם הייטק בכיר שאמור להוסיף את האזהרה הזו אומר לחדשות 12 הערב שמדובר בבקשה שעושה "שירות גרוע" לישראל כמדינה אטרקטיבית להשקעות

זה מסמן אותה כמי שיש סיכונים להשקיע בה ומפחית את האטרקטיביות

סאמאק

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

סבלנות של כמה ימים.
אני מבין שיש להם עד סוף החודש להעביר את הסכום שהתחייבו לנאמנות.
אם לא יעבירו אז כנראה יש אמת בדברים , אם כן יעבירו אז הכל כרגיל.
גם לסיים דברים כשצריך לדעת האמריקאים יודעים.
אם הכסף לא יעבור , אני מניח שהם יודיעו מיידית שהם יורדים מהעסקה.

chimpfive
קיבל.ה  472 לייקים

שחר כתב: 19 פברואר 2023, 22:40 החברות הישראליות שנסחרות בנאסד"ק נדרשות להוסיף לדוחות הכספיים שלהן את המהפכה המשפטית כגורם סיכון
מדובר בטופס F20, שהחברות הישראליות, ויש רבות מהן, שנסחרות בבורסה האמריקנית נדרשות למלא מדי שנה ובו לציין את גורמי הסיכון שיכולים להיות במסגרת ההשקעה

מתברר, שמבחינת עורכי הדין האמריקנים שמטפלים בנושא - המהפכה המשפטית בישראל היא גורם סיכון.

יזם הייטק בכיר שאמור להוסיף את האזהרה הזו אומר לחדשות 12 הערב שמדובר בבקשה שעושה "שירות גרוע" לישראל כמדינה אטרקטיבית להשקעות

סאמאק

מדובר בעו"ד אחד של חברה ספציפית,זה עדיין לא הגיע לסטנדרט, אבל בטח גם זה יגיע.
הסבתא של הפועל
קיבל.ה  237 לייקים

מתחיל להיראות שהם רוצים לרדת מהעסקה, במידה וכן אני מקווה שתושב הכניס סעיף בחוזה (לא סומך על הניסנובס) שאפשר להשתמש במסמכים שהנפיקו בבדיקת נאותות לאיש עסקים אחר.
modag
קיבל.ה  374 לייקים

יריב לוין גם הבטיח שייח ושיקר, ועכשיו גם מבריח עם הרפורמה שלו רוכשים אמריקאים, הוא אוהד מכבי בסתר בוודאות
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

דיווח אופטימי של צנציפר:
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... /b11gfgl0o
כחלק מההכנות של קבוצת הרכישה האמריקאית לכניסה הרשמית להפועל ת"א, התקיימו לאחרונה פגישות ייעוץ עם דמויות מפתח בכדורגל הישראלי במסגרת פעילות של חברת מחקר שנשכרה במיוחד לנושא – כשבמוקד נערכו מפגשים עם אסף בן־דב, ששימש כמנכ"ל מכבי חיפה. למרות שבן־דב אינו מעוניין לכהן באותו התפקיד אצל האדומים (מונה לאחרונה כמנכ"ל יקבי רמת הגולן), ייתכן כי יהפוך לאחד היועצים של האמריקאים בבניית הקבוצה לקראת העונה הבאה.
משלוש יוצא כלום: לא משנה מי המאמן, התוצאות של הפועל ת"א לא משתנות
יגאל אנטבי: "החיים אחרי הכדורגל לא קלים, קיבלתי דמי אבטלה"
האמריקאים, המכינים את עצמם לכניסה לניהול המועדון ביוני, התעניינו לשמוע מבן־דב על הצרכים והדרישות לחזרה לעמדה בכירה בכדורגל הישראלי, והוא אף קיים שיחות זום עם האחים מינצברג שמובילים את קבוצת הרכישה. בין היתר האמריקאים שמעו כי כדאי להם למנות מנכ"ל חיצוני שלא מגיע מהכדורגל (יעקב שחר הביא את בן־דב מהמשביר לצרכן). היועץ המקצועי הרשמי של המועדון הוא ניק האמונד, שממלא את הפונקציה הזו עבור הרוכשים גם בפלימות' שנאבקת על עלייה לליגת המשנה באנגליה, וניצב בעבר בעמדות בכירות בסלטיק, רדינג וניוקאסל.
קבוצת הרכישה האמריקאית של הפועל ת"א עם מתן סימן טוב

מתברר כי כוונתם של הרוכשים היא להעמיד בשנה הראשונה שלהם בוולפסון תקציב של 20־15 מיליון דולר, כשהמטרה היא לעמוד בשלישייה הראשונה בליגה בנתון זה. עוד במסגרת ההכנות, האמריקאים בוחנים גם את נושאי המינויים והמרצ'נדייז – כשהחזון הוא לבנות חנות דגל של המועדון במודל של מנצ'סטר יונייטד. הרוכשים אף נפגשו עם אנשי השיווק של המועדון האנגלי.

האמריקאים פועלים נכון לעכשיו בשיטה מדורגת: אחרי סיום בדיקת הנאותות היסודית, הם מקבלים בכל שלב את המסמכים הנדרשים מצד הפועל ת"א, ואז מוקצים להם שבועיים נוספים של הכנות לשלב הבא. כרגע עומדת על הפרק העברת שני מיליון דולר לחשבון הנאמנות, מהלך שמתוכנן ל־8 במארס.
הרוכשים עוד לא פעלו מול ההתאחדות לכדורגל לגבי העברת זכויות הניהול, אולם צעד רגולטורי שכבר בוצע היה פנייה של בקרת התקציבים להפועל ת"א, ששלחה את אנשי הבקרה לעורכי הדין של האמריקאים על מנת לקבל מושג ראשוני בנוגע לתקציב והצבת הבטוחות הנדרשות
סמל אישי של משתמש
Chegi
קיבל.ה  1482 לייקים

modag כתב:יריב לוין גם הבטיח שייח ושיקר, ועכשיו גם מבריח עם הרפורמה שלו רוכשים אמריקאים, הוא אוהד מכבי בסתר בוודאות
ראיתי אותו כמה פעמים בבלומפילד..

בכל מקרה ה"דיווח" של האמריקאים זה שמועה שהתחילו להריץ בצחוק ביציע וכנראה התגלגלה לכתב שלא מקבל מספיק מידע ממקורות אמינים אז רץ לצייץ. לא הייתי נכנס להיסטריה.
שבוע הבא אמור להיות דד ליין להעברת כסף ואז נדע באמת לאן הכל הולך.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
shaolin232
קיבל.ה  635 לייקים

הבטיחו ב1/3 עוד 9 ימים
תמתינו בסבלנות, עד כה הם עמדו בזמנים בצורה מרשימה, נכון הם לקחו את הזמן בכל החלטה, אבל השקט בתקשורת משגע אותם (את כל הכתבי חצר)
אני אופטימי, להשקיע כל הרבה זמן ומשאבים ובסוף לא לרכוש את הקבוצה זה הזוי
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

שחר כתב: 19 פברואר 2023, 22:40 החברות הישראליות שנסחרות בנאסד"ק נדרשות להוסיף לדוחות הכספיים שלהן את המהפכה המשפטית כגורם סיכון

סאמאק

לא הייתי מתרגש מזה יותר מידי. הסעיף סיכונים בדוח השנתי בנאסדק וגם בבורסה בישראל זה בעיקר סעיף כסתח של הרשות והחברות. זה שמכניסים את האירוע הזה כגורם סיכון לא באמת אומר שאותה חברה מתרגשת או לחוצה מזה. הגישה היא להכניס שם כל סיכון שעשוי להתמשש בעתיד, גם אם הסבירות קלושה, כדי שאם וכאשר הוא יתממש, אותה חברה תוכל לומר שהיא נתנה על כך גילוי ולא תהיה חשופה לתביעות.
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1171 לייקים

ישראל היום שלא נראה לי היו בתמונה מבחינת הדיווחים הראשונים/בלעדי/חשיפה עד עכשיו מוציאים כתבה שגם הכסף עבר
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

ההוא שאמרו לו כתב:ישראל היום שלא נראה לי היו בתמונה מבחינת הדיווחים הראשונים/בלעדי/חשיפה עד עכשיו מוציאים כתבה שגם הכסף עבר
לדעתי , היו הראשונים שדיווחו על סיום בדיקת הנאותות
טכנית לארז
קיבל.ה  1947 לייקים

הדר אומרת שהיא לא מכירה משהו כזה.
מצד שני עדי רובינשטיין (ישראל היום) גם היה נראה די מעורה בפרטים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
שליחת תגובה