עונת מלפפונים 22
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
הפועל מגששים לגבי יובל אשכנזי(30) מנתניה, שלא שיחק הרבה
ספורט 1
ספורט 1
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
כרגיל, מקוששים שחקנים אחרי השיא, ובטח בחוזה גבוה שאחר כך נתקע איתם.
IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
קצת פרופורציות, הם משחקים מול בני גילם ויש לכך משמעות.Sin Queso כתב:אם הייתי אומר לכם שהביאו רכש שחקן נבחרת נורבגיה U19 שניצחה את צרפת והגיעה לגמר כולם היו עפים על זה ואומרים שחייב לשחק בהרכב.
יופי יש לנו 3 .
לתת להם במה במקום שחקנים בשקל מגינאה , להשקיע את הכסף ב2 שחקנים וזהו.
זה נכון לתת להם דקות משחק אבל לא לבנות עליהם להרכב
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
שלושת השחקנים האלו צריכים לצאת להשאלה ולשחק 30 משחקים בעונה ואז לחזור להפועל מוכנים לעונה שאחרי.
כרגע חסר לנו שחקן קישור אמצע שיודע לתת פס קדימה. זה גם היה המצב שאליאס היה בהפועל.
כרגע חסר לנו שחקן קישור אמצע שיודע לתת פס קדימה. זה גם היה המצב שאליאס היה בהפועל.
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
על הנייר, זו דרך לא רעה לייצר גנבות. בפועל אתה צריך עין מאוד חדה כדי לזהות שחקנים כאלו ו100 טון מזל.
זו ממש לא אסטרטגיה לבניית קבוצה לאורך זמן, ולא פלא שזה נכשל אצלנו.
זו ממש לא אסטרטגיה לבניית קבוצה לאורך זמן, ולא פלא שזה נכשל אצלנו.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
איך מישהו כתב בפייס? סלליך זאת התביעה הבאה בינואר
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
למה לא להרכב?לירון האדום כתב: ↑29 יוני 2022, 07:47קצת פרופורציות, הם משחקים מול בני גילם ויש לכך משמעות.Sin Queso כתב:אם הייתי אומר לכם שהביאו רכש שחקן נבחרת נורבגיה U19 שניצחה את צרפת והגיעה לגמר כולם היו עפים על זה ואומרים שחייב לשחק בהרכב.
יופי יש לנו 3 .
למקין וישראלוב כבר עשו קילומטראז' כשחקני הרכב (למקין בכלל פתח בכל 10 משחקי הפליאוף העליון אם אני לא טועה).
גם את קנצפולסקי צריך לשלב עם שאיפה שיהיה שחקן הרכב. הוא בן 18.5 וזה הגיל לתת לו דקות משמעותיות.
אם החבר'ה האלה יקבלו צ'אנס בגיל 21 ולא עכשיו הם ייצאו מקסימום שחקנים טובים לליגה הישראלית (יש לא מעט דוגמאות מהימים האלה). זו לא השאיפה וטוב שכך.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
למקין הוכיח שיש לו מקום בהרכב.טכנית לארז כתב:למה לא להרכב?לירון האדום כתב: ↑29 יוני 2022, 07:47קצת פרופורציות, הם משחקים מול בני גילם ויש לכך משמעות.Sin Queso כתב:אם הייתי אומר לכם שהביאו רכש שחקן נבחרת נורבגיה U19 שניצחה את צרפת והגיעה לגמר כולם היו עפים על זה ואומרים שחייב לשחק בהרכב.
יופי יש לנו 3 .
למקין וישראלוב כבר עשו קילומטראז' כשחקני הרכב (למקין בכלל פתח בכל 10 משחקי הפליאוף העליון אם אני לא טועה).
גם את קנצפולסקי צריך לשלב עם שאיפה שיהיה שחקן הרכב. הוא בן 18.5 וזה הגיל לתת לו דקות משמעותיות.
אם החבר'ה האלה יקבלו צ'אנס בגיל 21 ולא עכשיו הם ייצאו מקסימום שחקנים טובים לליגה הישראלית (יש לא מעט דוגמאות מהימים האלה). זו לא השאיפה וטוב שכך.
אל ים אני עוד לא סגור.
לא אמרתי שלא לתת דקות אלא לא לבנות עליו קבוצה.
אל ים לדעתי עוד לא מתאים למלא את המקום של אליאס, וגם לא בטוח שהוא המתאים להיות חילוף ראשון
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
תתן לו צ'אנס ותראה.לירון האדום כתב: ↑29 יוני 2022, 08:52למקין הוכיח שיש לו מקום בהרכב.טכנית לארז כתב:למה לא להרכב?לירון האדום כתב: ↑29 יוני 2022, 07:47 קצת פרופורציות, הם משחקים מול בני גילם ויש לכך משמעות.
אל ים אני עוד לא סגור.
אל ים לדעתי עוד לא מתאים למלא את המקום של אליאס, וגם לא בטוח שהוא המתאים להיות חילוף ראשון
אגב, זה גם לא שאלה החלטות שיעשו עבורינו את ההבדל בין אליפות לסגנות, כן?
אם יש יתרון כלשהו במציאות הנוכחית של הפועל זה שאפשר לתת צ'אנס אמיתי לשחקנים בני 18 לקבל דקות משמעותיות במקום לזרוק אותם להשאלות בליגה חצי חובבנית ולקוות שבגיל 23 הם יהיו שחקני ליגה לגיטימיים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
והכל כדי שעוד שנה שנתיים נמכור אותם לב"ש?טכנית לארז כתב: ↑29 יוני 2022, 08:54תתן לו צ'אנס ותראה.לירון האדום כתב: ↑29 יוני 2022, 08:52למקין הוכיח שיש לו מקום בהרכב.טכנית לארז כתב: למה לא להרכב?
אל ים אני עוד לא סגור.
אגב, זה גם לא שאלה החלטות שיעשו עבורינו את ההבדל בין אליפות לסגנות, כן?
אם יש יתרון כלשהו במציאות הנוכחית של הפועל זה שאפשר לתת צ'אנס אמיתי לשחקנים בני 18 לקבל דקות משמעותיות במקום לזרוק אותם להשאלות בליגה חצי חובבנית ולקוות שבגיל 23 הם יהיו שחקני ליגה לגיטימיים.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
למה שנתיים? כי שי אליאס?
שי לדעתי סגר עונה שישית בהפועל.
אם עוד 6 עונות, אלונה תרצה לשלם על סתיו למקין סכום לא פרופרציונאלי ליכולת שלו, אני אהיה הראשון שאתמוך במהלך.
שי לדעתי סגר עונה שישית בהפועל.
אם עוד 6 עונות, אלונה תרצה לשלם על סתיו למקין סכום לא פרופרציונאלי ליכולת שלו, אני אהיה הראשון שאתמוך במהלך.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
שמע, אתה ממש אובססיבי כלפי אליאס.
אפילו באשכול שלא מדבר על אליאס, אלא על אל-ים אתה בוחר להגיב להודעה שבכלל לא כוונה אליך ולהכניס את אליאס.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
שי אליאס בן 23 לא בן 27. זה אומר שהספירה שלך מתחילה מגיל 17, זה קצת תמוה בעיניי.
איזה ערך הפקנו ממנו בעונות 16-17 (הופעת בכורה בינואר שותף ב-9 משחקים וירידה ללאומית), 17-18 (שיחק בנוער עם 8 משחקים בבוגרים) או 19-20 (הושאל לנס ציונה) ?
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
גבר השנאה שלך מעוורת אותך.
אנחנו מדברים על כדורגל לא על העסק האישי שלך.
יש עדיין אנשים שאוהבי ומגיעים גם בגלל רומנטיקה לראות את המשחק הזה.
יש עדיין אנשים שמחפשים לראות שחקני בית צומחים בקבוצה שלנו.
לא הייתי רוצה שימכרו שום שחקן בית שלנו לשום קבוצה בליגה. לא משנה מה היכולת שלו ולא אכפת לי כמה ישלמו עליו.
אני לא רוצה מזה דולר לכיס שלי, אני מעדיף לטפח את הרומנטיקה ואת התשוקה שלי כאוהד לקבוצה שלי
אתה בלתי נסבל כבר.שחרר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
בהנחה שליידנר ואליאס נמכרים, ועל רקע הסיום של חרם המנויים, יהיה תקציב רכש דיי רציני
אזבולט
שחקן כנף זר
סלליך
שמיר אן זר לאמצע
בלם ישראלי לרוטציה
גרצקין אן טוואטחה
וזר נוסף בהתאם לצורך
הרבה יקום וייפול על ההולנדי ועל שחקן הכנף שיביאו. אוזבולט הוא די באנקר
אזבולט
שחקן כנף זר
סלליך
שמיר אן זר לאמצע
בלם ישראלי לרוטציה
גרצקין אן טוואטחה
וזר נוסף בהתאם לצורך
-
- קיבל.ה 400 לייקים
יש צפי לגבי דוידה? אם מוכרים את ליידנר ואליאס יש סיכוי שיישאר?
אנטי ביתר לשעבר
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
oleg neduda כתב: ↑29 יוני 2022, 09:38 בהנחה שליידנר ואליאס נמכרים, ועל רקע הסיום של חרם המנויים, יהיה תקציב רכש דיי רציני
אזבולט
שחקן כנף זר
סלליך
שמיר אן זר לאמצע
בלם ישראלי לרוטציה
גרצקין אן טוואטחה
וזר נוסף בהתאם לצורך

-
- קיבל.ה 1044 לייקים
איזה צחוקיםoleg neduda כתב: ↑29 יוני 2022, 09:38 בהנחה שליידנר ואליאס נמכרים, ועל רקע הסיום של חרם המנויים, יהיה תקציב רכש דיי רציני
אזבולט
שחקן כנף זר
סלליך
שמיר אן זר לאמצע
בלם ישראלי לרוטציה
גרצקין אן טוואטחה
וזר נוסף בהתאם לצורך
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 419 לייקים
וואלה, השתכנעתי. אפשר ללכת לעונה עם למקין ולהסתפק בבלם ישראלי מחליף, אם ינצלו נכונה את המקום לזר בעמדה אחרת.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
לדעתי כל סאגת החרם מנויים, גם אם הסתיים, תהיה פגיעה לא קטנה בכמותoleg neduda כתב: ↑29 יוני 2022, 09:38 בהנחה שליידנר ואליאס נמכרים, ועל רקע הסיום של חרם המנויים, יהיה תקציב רכש דיי רציני
אזבולט
שחקן כנף זר
סלליך
שמיר אן זר לאמצע
בלם ישראלי לרוטציה
גרצקין אן טוואטחה
וזר נוסף בהתאם לצורך
לא חושב שיהיו יותר מ6-7 אלף מנויים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני?! אני דחפתי את אליאס?!לירון האדום כתב: ↑29 יוני 2022, 09:21שמע, אתה ממש אובססיבי כלפי אליאס.
אפילו באשכול שלא מדבר על אליאס, אלא על אל-ים אתה בוחר להגיב להודעה שבכלל לא כוונה אליך ולהכניס את אליאס.
אתה חתיכת שיכור או שאתם לא שם לב לדברים שאתה כותב.
אתה(!) זה שדחפת פה את זה שימכרו אותם לב״ש אחרי שנתיים. ערב המכירה של אליאס.
שמע אני ואתה לא מסכימים על הרבה מאוד דברים כאן בפורום, אבל שתהיה לך קצת הגינות עצמית. בן אדם.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אתה מעדיף רומנטיקה, אני מעדיף קבוצת כדורגל טובה.L.S כתב: ↑29 יוני 2022, 09:28גבר השנאה שלך מעוורת אותך.
לא הייתי רוצה שימכרו שום שחקן בית שלנו לשום קבוצה בליגה. לא משנה מה היכולת שלו ולא אכפת לי כמה ישלמו עליו.
אני לא רוצה מזה דולר לכיס שלי, אני מעדיף לטפח את הרומנטיקה ואת התשוקה שלי כאוהד לקבוצה שלי
אתה בלתי נסבל כבר.שחרר
אני חושב שאליאס בינוני, אתה חושב שהוא כוכב.
אתה רוצה שחקנים שגדלו בהפועל גם אם הם גרועים, אני לא.
אני לא חושב שאתה בלתי נסבל, אנחנו פשוט לא חושבים אותו דבר.
תתבגרו.
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
6-7 אלף מנויים זה לא פגיעה כלכלית, בטח לא משמעותית. תאבד 1-2 מיליון ש"ח במנויים ותחזיר את הכל או הרוב במשחקים מול הגדולות בכרטיסים, בטח אם תהיה קבוצה שתרוץ למעלה.dino כתב: ↑29 יוני 2022, 09:58לדעתי כל סאגת החרם מנויים, גם אם הסתיים, תהיה פגיעה לא קטנה בכמותoleg neduda כתב: ↑29 יוני 2022, 09:38 בהנחה שליידנר ואליאס נמכרים, ועל רקע הסיום של חרם המנויים, יהיה תקציב רכש דיי רציני
אזבולט
שחקן כנף זר
סלליך
שמיר אן זר לאמצע
בלם ישראלי לרוטציה
גרצקין אן טוואטחה
וזר נוסף בהתאם לצורך
לא חושב שיהיו יותר מ6-7 אלף מנויים
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
אבל האדס, גם אתה יודע ומסכים שלא יגיע מישהו טוב יותר מאליאס.האדס כתב: ↑29 יוני 2022, 10:02אתה מעדיף רומנטיקה, אני מעדיף קבוצת כדורגל טובה.L.S כתב: ↑29 יוני 2022, 09:28גבר השנאה שלך מעוורת אותך.
אתה בלתי נסבל כבר.שחרר
תתבגרו.
כל שחקן שיגיע אם יגיע, יהיה סוג של הימור, שחקן שמגיע בחינם כי הקבוצה שהוא שיחק בה לא רוצה שהוא ימשיך שם.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
כרגע יש לך באמצע שלושה שחקנים - אייבנינדר, אזולאי והזר (סליחה לא זוכר את השם עדיין).
לדעתי יגיע עוד ישראלי לאמצע, ויהיה את אל ים ואייזן ברוטציה.
אני באמת לא חושב ששי אליאס שחקן כל כך טוב. זו לא אבידה מקצועית בעייני. מצטער. לא נסכים.
לדעתי יגיע עוד ישראלי לאמצע, ויהיה את אל ים ואייזן ברוטציה.
אני באמת לא חושב ששי אליאס שחקן כל כך טוב. זו לא אבידה מקצועית בעייני. מצטער. לא נסכים.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
הזר - רומאטו בן 22, שנה ראשונה שלו מחוץ להולנד, זה חתיכת הימור.
אל ים - גם סוג של הימור, עם כל הכבוד לאליפות הטובה, זה לא אותו דבר כמו משחקי ליגה ולאורך תקופה.
אינבינדר כבר הבנו שלא מתאים לרמה.
אזולאי אם הוא כשיר, אז אחלה.
אייזן? בחיאת..
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
אתה כועס על שי אליאס בגלל הדרבי וזה לגיטימי. חבל לי שאתה שוכח שהיו על הדשא 10 סמרטוטים שעשו קקי בתחתון אחרי שהרחיקו את שי.האדס כתב: ↑29 יוני 2022, 10:02אתה מעדיף רומנטיקה, אני מעדיף קבוצת כדורגל טובה.L.S כתב: ↑29 יוני 2022, 09:28גבר השנאה שלך מעוורת אותך.
אתה בלתי נסבל כבר.שחרר
תתבגרו.
ולגופו של עניין. רומנטיקה היא חלק מכדורגל. אני רוצה קבוצת כדורגל טובה. עם זהות.
אני מעריך שאתה לא ילד בן 13 ולכן גם אתה כמוני גדלת על לא מעט רגעים רומנטים עם הפועל ונקשרת ללא מעט שחקנים.
אם זה לא יתקיים. לא יגדל פה דור. בטח לא על ערמת הכשלונות שהקבוצה שלנו חווה בשנים האחרונות.
שים לב מה קורה בשנים האחרונות.
אוראל דגני - היה מאוד מזוהה עם המועדון - הראו לו את הדרך החוצה ולכלכו עליו כדיי שהקהל יקבל את זה
עומרי אלטמן - אשכרה היה שחקן שילדים העריצו. היה מוכן להסתדר על כסף - הראו לו את הדרך החוצה ולכלכו עליו.
אבו עביד - אוהד הפועל מילדות - סע לבאר שבע
ספורי - שחקן בית אוהד הפועל - סע לבא שבע
מה אתה חושב שיקרה במצב כזה? אתה חושב שתצליח לגדל דור אוהדים חדש שילך אחרי הדבר העלוב הזה?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
דרך אגב,
בב"ש לדוגמה קבוצה שרצה לאליפות ולקחה גביע, יש הרבה ביקורת על כך שאין שם שחקני בית שמזוהים עם המועדון.
גם עכשיו חלקם כועסים שאליאס אמור לקחת את המקום של מדמון.
בב"ש לדוגמה קבוצה שרצה לאליפות ולקחה גביע, יש הרבה ביקורת על כך שאין שם שחקני בית שמזוהים עם המועדון.
גם עכשיו חלקם כועסים שאליאס אמור לקחת את המקום של מדמון.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אגיב מסודר לכל מה שרשמת -
1. אני חושב שאליאס בינוני עוד לפני הדרבי, רשמתי את זה כמה פעמים, אז נראה לי מיותר לחזור אבל בכל זאת - הדרבי היה חותמת לכך שאין לו מקום בהפועל. בעייני זה שגדלת במועדון לא נותן לך זכות לעשות מה שבא לך. המכירה שלו יותר ממוצדקת, כלכלית ומקצועית.
2. גדלתי על הפועל כנראה כמוך, סוף שנות ה-90 והילך, כנראה הייתי ילד שגדל רק על הטוב ועדיין זוכר - שכל השחקני בית לא שווים כלום בלי שחקנים מאוד חזקים לידם. פישונט, שביט, חרזי, דיאן, אנטבי, בכר, רופניק, תקווה (ובטח שכחתי עוד). אף אחד מאלו לא היה שחקן בית. אפילו אפק וטועמה לא נחשבים שחקני בית. ועדיין הרומנטיקה גורמת לאנשים לחשוב שלקחנו דאבל בזכות ״התינוקות״ שבפועל זה הרבה יותר גדול מזה. כנ״ל עונת הדאבל של 2010 - נכון שמצד אחד היה זהבי, נאתכו ובונדר, אבל בעיקר בלטו דה סילבה, אניימה, גילי, שכטר. הם לא שחקני בית. עדיין אנשים בוחרים להיצמד לסיפורים הרומנטיים. בפועל הקבוצות שנבנו פה על שחקני בית בלבד, לרוב הביאו אותנו לכמעט/ירידת ליגה.
3. אני אתייחס לארבעת השחקנים שרשמת -
דגני ממש לא שחקן בית. תמיד היה תעב בצע, מזוהה עם המועדון? באיזה אופן? שחקן שגדל במכבי נתניה, עשה 5 שנים בחיפה, היה אצלנו שנתיים, חזר לחיפה ואז אצלנו עוד כמה שנים.
אלטמן לא נתן שום רומנטיקה. הוא עוד דוגמא לשחקן בינוני מאוד, שהקהל החזיק ממנו איזשהו סמל, בהיעדר שחקנים שיודעים לעשות משהו. בכל עונה אחרת טובה של הפועל הוא לא ב-17.
אבו עביד הוא באמת דוגמא בעייני לפספוס מקצועי כי ידע לתת מענה להרבה דברים. גם הוא עזב כי רצה להשתדרג כלכלית. andyet הוא לא מזוהה עם הפועל על אמת. גם טייל בארץ כשהיה צריך חוזים טובים יותר, ושוב אין לי ביקורת אליו או אל הפועל, פשוט לא מבין את הדוגמא הזו.
ספורי זה פספוס. רשמתי את זה פה גם בפורום, כשהביאו את אלטמן על חשבונו עבור חצי מיליון יורו (סעיף שחרור). ספורי היה צריך להיות מה שנקרא franchise player שבונים מסביבו מועדון וקהילה. אני כאמור היו אחד המתנגדים הגדולים לספורי ברמה המקצועית, אבל אין ספק שזו הייתה טעות (מקצועית, כלכלית ותפיסתית) לתת לו ללכת בדיוק כשהגיע לשיא.
1. אני חושב שאליאס בינוני עוד לפני הדרבי, רשמתי את זה כמה פעמים, אז נראה לי מיותר לחזור אבל בכל זאת - הדרבי היה חותמת לכך שאין לו מקום בהפועל. בעייני זה שגדלת במועדון לא נותן לך זכות לעשות מה שבא לך. המכירה שלו יותר ממוצדקת, כלכלית ומקצועית.
2. גדלתי על הפועל כנראה כמוך, סוף שנות ה-90 והילך, כנראה הייתי ילד שגדל רק על הטוב ועדיין זוכר - שכל השחקני בית לא שווים כלום בלי שחקנים מאוד חזקים לידם. פישונט, שביט, חרזי, דיאן, אנטבי, בכר, רופניק, תקווה (ובטח שכחתי עוד). אף אחד מאלו לא היה שחקן בית. אפילו אפק וטועמה לא נחשבים שחקני בית. ועדיין הרומנטיקה גורמת לאנשים לחשוב שלקחנו דאבל בזכות ״התינוקות״ שבפועל זה הרבה יותר גדול מזה. כנ״ל עונת הדאבל של 2010 - נכון שמצד אחד היה זהבי, נאתכו ובונדר, אבל בעיקר בלטו דה סילבה, אניימה, גילי, שכטר. הם לא שחקני בית. עדיין אנשים בוחרים להיצמד לסיפורים הרומנטיים. בפועל הקבוצות שנבנו פה על שחקני בית בלבד, לרוב הביאו אותנו לכמעט/ירידת ליגה.
דגני ממש לא שחקן בית. תמיד היה תעב בצע, מזוהה עם המועדון? באיזה אופן? שחקן שגדל במכבי נתניה, עשה 5 שנים בחיפה, היה אצלנו שנתיים, חזר לחיפה ואז אצלנו עוד כמה שנים.
אלטמן לא נתן שום רומנטיקה. הוא עוד דוגמא לשחקן בינוני מאוד, שהקהל החזיק ממנו איזשהו סמל, בהיעדר שחקנים שיודעים לעשות משהו. בכל עונה אחרת טובה של הפועל הוא לא ב-17.
אבו עביד הוא באמת דוגמא בעייני לפספוס מקצועי כי ידע לתת מענה להרבה דברים. גם הוא עזב כי רצה להשתדרג כלכלית. andyet הוא לא מזוהה עם הפועל על אמת. גם טייל בארץ כשהיה צריך חוזים טובים יותר, ושוב אין לי ביקורת אליו או אל הפועל, פשוט לא מבין את הדוגמא הזו.
ספורי זה פספוס. רשמתי את זה פה גם בפורום, כשהביאו את אלטמן על חשבונו עבור חצי מיליון יורו (סעיף שחרור). ספורי היה צריך להיות מה שנקרא franchise player שבונים מסביבו מועדון וקהילה. אני כאמור היו אחד המתנגדים הגדולים לספורי ברמה המקצועית, אבל אין ספק שזו הייתה טעות (מקצועית, כלכלית ותפיסתית) לתת לו ללכת בדיוק כשהגיע לשיא.
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
זה הכל. זה מה חלק מרכזי במה שמושך אנשים וגורם להם לרוץ אחרי קבוצת כדורגל. אין שום היגיון רציונלי באהדה לקבוצת כדורגל, בטח בארץהאדס כתב: ↑29 יוני 2022, 10:26 אגיב מסודר לכל מה שרשמת -
אנשים בוחרים לרוץ אחרי רומנטיקה, זה מה שמחזיק את הענף הזה.
אז למה לא לתת לזה משקל?
אני מקבל את הטיעון שלך לגבי היכולת המקצועית של אליאס, למרות שאני חולק עליך.
מעבר לכך, יש בי חוסר אמונה גדול בהנהלה שלנו ואני חושב שבהכרח נקבל משהו טוב פחות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
קיבלת שם בבוקר של הישראלי.רדפוקס כתב: ↑28 יוני 2022, 23:49הזרים שיגיעו הם בלם ו?555 כתב: ↑28 יוני 2022, 23:32 5 רכשים עד כה,
דור אלו, היאשם לאיוס, קייס גאנם, גודפריד רומארטו וסטפן מרינוביץ'.
2 בדרך,
אלן אוז'בולט וסנטיהאו סלליך.
היחידי שרכש טוב הוא אלן אוז'בולט, היחידי. ועוד יגיעו 2 זרים, וישראלי נוסף לקישור ולמגן שמאל כנראה אם ליידנר עוזב (אביב סולומון/טוואטחה/גרצ'קין - שכנראה לא ירצה להגיע).
ואיזה ישראלים מועמדים להגיע לקישור?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
אתה מקבל תמונת ראי יפה שלך.לירון האדום כתב: ↑29 יוני 2022, 09:21שמע, אתה ממש אובססיבי כלפי אליאס.
רק תחליף את האדס בך ואת אליאס בספורי.
-
- קיבל.ה 151 לייקים
-
- קיבל.ה 950 לייקים
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
אני חושב שאשכנזי יכול להיות רכש טוב.
הוא היה בסיטואציות פחות טובות בשנתיים האחרונות. גם בחיפה עם הקישור הסופר איכותי שלה וגם בנתניה שרצה מצוין והיה לה עומס בקישור. לפני זה הוא היה אחלה שחקן. פיזי, רץ הרבה, מאיים על השער, חכם.
נכון שיש פה הימור כי הוא מגיע משנתיים פחות טובות, אבל הוא כולה בן 30.
הוא היה בסיטואציות פחות טובות בשנתיים האחרונות. גם בחיפה עם הקישור הסופר איכותי שלה וגם בנתניה שרצה מצוין והיה לה עומס בקישור. לפני זה הוא היה אחלה שחקן. פיזי, רץ הרבה, מאיים על השער, חכם.
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
גם בנתניה הוא הגיע לקבוצה עם קישור חזק מאוד של אינו, קרצב, אברהם ולפעמים גנדלמן. קשה לשחק בקביעות עם אמצע כזה.הוקיץ' כתב: ↑29 יוני 2022, 12:12 אני חושב שאשכנזי יכול להיות רכש טוב.
בגדול הוא שחקן די טוב וגם היה מאוד אהוב בחיפה, אבל נראה שהוא מעבר לשיא.
בכל מקרה, אם אני כבר לוקח הימור בעמדה הזו, הייתי מהמר על זר נוסף בעמדה הזו ולא על אשכנזי.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
אשכנזי זה הימור סביר (עדיף עונה+אופציה ולא ישר לשנתיים),
זרים צריך לעמדת החוץ (אז'ובלט), ועוד 2 לקישור.
בלם להביא ישראלי
זרים צריך לעמדת החוץ (אז'ובלט), ועוד 2 לקישור.
בלם להביא ישראלי
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
מי אמר שהם מוותרים?
כרגע זה רק רצון/הצעה.
יש לו עוד עונה בחוזה, מניח שהם לא יתנו אותו בחינם ככה סתם.
כרגע זה רק רצון/הצעה.
יש לו עוד עונה בחוזה, מניח שהם לא יתנו אותו בחינם ככה סתם.