עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
איש גדול
קיבל.ה  281 לייקים

אני לא מתעלם מזה
ההיפך
העמותה התנהלה ביזיון בנושא המעבר וכם בעוד כמה נושאים
אבל אין טעם לטחון את זה והעמותה גם לא רלוונטית יותר
את האולטראס אני יותר מבין , מודה.
בני12
קיבל.ה  2026 לייקים

Shacham כתב: 14 אוקטובר 2025, 20:52
joshsoos כתב: 14 אוקטובר 2025, 20:48 או שלגמרי מתעלמים פה מזה שרמי והאולטראס לא העלו את ההחלטה להצבעה כבר באוגוסט/ספטמבר לפני שהחל העונה
גם הצד השני מתעלם מכך שהעמותה דרשה שהצבעה על מעבר תעגן אולם חדש, דרישה שבעיניי נהיית מוצדקת בכל יום שעובר בלי התקדמות בנושא הזה.

אבל זה דיון שנחרש מכל הכיוונים והוא לא מעניין.

גם אם אתה חושב שעופר יצא צודק ב100% זה לא אומר שהוא יצא חכם.
העמותה יכלה לקיים אסיפת עמותה ביולי בה עופר ורמי היו מציגים את עמדתם ואז חברי העמותה היו מצביעים.
כל מה שהיה נקבע בהצבעה היה מקובל עלי
joshsoos
קיבל.ה  560 לייקים

Shacham כתב: 14 אוקטובר 2025, 20:52
joshsoos כתב: 14 אוקטובר 2025, 20:48 או שלגמרי מתעלמים פה מזה שרמי והאולטראס לא העלו את ההחלטה להצבעה כבר באוגוסט/ספטמבר לפני שהחל העונה
גם הצד השני מתעלם מכך שהעמותה דרשה שהצבעה על מעבר תעגן אולם חדש, דרישה שבעיניי נהיית מוצדקת בכל יום שעובר בלי התקדמות בנושא הזה.

מי זה 'העמותה' שתדרוש כזה דבר? הדבר היחיד שהייתה צריכה זה להעלות להצבעה ( ורק כי זה יד ושםשהיה סעיף בהסכם ) כן או לא מעבר. כל שאר ההתנהלות היייתה בטקטיקות משיכת זמן שביבי, המאסטרו של משיכות הזמן, היה גאה בהם.

נראה לי שכתבתי פה מספיק הערות על ההתנהלות של עופר, בהרבה מדי דברים הוא לא מתנהל נכון וכמו שאמרתי בהודעה הראשונה היום- בקצב הזה הוא והאולטראס בדרך לגרור אותנו עמוק לתחתית.
Asafasraf
קיבל.ה  1632 לייקים

Shacham כתב:

מה שהעמותה דרשה לא היה כתוב בשום מקום.
אהבתי את הדרייב אין, אבל הוא ממש לא בגדר בית מקדש.
קיום ההצבעה היה חלק מהתקנון של העמותה. יחי ההבדל הקטן.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nati
קיבל.ה  2220 לייקים

במקום כן או לא.
שניים או שלוש שהתנגדו סחבו אחריהם את העדר.
Red Or Dead
קיבל.ה  336 לייקים

בסדר, שניים שלושה מתנגדים(שנבחרו ברוב קולות בבחירות לעמותה, תוך כדי סאגת המעבר, כאשר דעותיהם ידועות לכל).
בגללם גם מגיעים פחות מ3,000 אוהדים למשחק פתיחת עונה(אה, ובגלל שהשתחררו חטופים יומיים לאחר מכן...)
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  1027 לייקים

אני - רושם כבר 4 הודעות רצוף שזה לא מעניין מי צודק באירוע עופר מול העמותה, ושבכל מקרה גם אם הוא צודק ההתנהלות שלו הייתה לא חכמה ואת התוצאות אנחנו רואים היום.

שלוש הודעות רצוף בתגובה להודעה האחרונה שלי - מסבירים לי למה עופר צודק והעמותה הייתה לא בסדר.

שיח חירשים ברמות הגבוהות ביותר.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2859 לייקים

לשם שינוי , אני מסכים איתך.
נמאס לי מהויכוחי סרק האלה ולכן מעכשיו אני אנסה משהו מהפלייבוק של רוי ואני מפסיק להתייחס לנושאים האלה.
אני מתעסק רק בכדורסל מעכשיו, גם במשחקים, אנטוש את המקום שלי באולם 8 ואצטרף לגוש המעודד למעלה.
קורא מפה לעוד אנשים לעשות את זה.

נמאס לי מהויכוחים על מה היה ומי צודק ורוצה להתעסק יותר במה יהיה ובהפועל תל אביב כדורסל.

כבר אחרי חצות, היום ולנסיה…
El dudernio
קיבל.ה  1737 לייקים

Shacham כתב: 14 אוקטובר 2025, 20:40
El dudernio כתב: 14 אוקטובר 2025, 20:30
Shacham כתב: 14 אוקטובר 2025, 20:26

נכון, מסכים איתך שלדרייב אין כבר אי אפשר לחזור.
הטעות הייתה לעבור באופן הנחפז והכוחני שבחרו לעשות זאת, כשאין אופק אמיתי לשיפוץ וכשאין יורוליג בארץ. טעות קולוסאלית.
שטויות ....
המעבר היה כוחני כי היו מי שקבעו שלא יקרה ושמו על זה את כל הז'יטונים. אחרי שהם גילו שהם יצאו מפגרים כי עופר הלך גם אול אין ולא היה להם איך להשוות הם החליטו לשרוף את הקזינו
אני לא מסכים עם הניתוח שלך אבל אני לא אכנס לזה כי פיספסת לגמרי את הנקודה.
לא הסברת פה מה היה לא כוחני בהתנהלות של עופר (והיא הייתה כוחנית) אלא הסברת למה הוא צדק בכוחניות שלו. וגם אם נניח שהוא צדק בכוחניות שלו, חכם הוא בטוח לא היה.

אני די משוכנע שהיה אפשר לנהל את המעבר הזה בלי לאבד את הקהל הרחב, אם היו בונים את המהלך הזה במשך יותר מכמה חודשים (מעבר ליד אליהו עלה לראשונה באוגוסט 24 כמדומני ובדצמבר היה הפיצוץ עם העמותה), ומחכים להתקדמות עם האולם (מה שהעמותה דרשה) ולחזרת המשחקים האירופאיים בארץ שהיו הופכים מנוי ליד אליהו להרבה יותר אטרקטיבי. אולי האולטראס לא היו מתרצים (אני גם בזה לא בטוח) אבל את הרבה מהבעיות הנוכחיות זה היה משפר.

במקום זה קיבלנו ירידה של 50% (ואני אופטימי פה) בכמות המחדשים ליד אליהו לעומת עונה שעברה, קהל נאמן וותיק שבאחוזים גדולים הפסיק לבוא למשחקי הקבוצה, משחק פתיחת עונה עם כמות קהל שלא עולה על הדרייב אין ואווירה מתה במשחקים באופן כללי.

אציין את המובן מאליו שלצד האופן הגרוע שהמעבר בוצע, גם ההתנהלות מאז מזעזעת וממשיכה להיות מזעזעת ותורמת למצב הרע.

עכשיו גם חזרה לדרייב אין היא כמובן לא פתרון, וחזרת היורוליג לארץ לא תמחק את כל המשקעים שנוצרו בשנה האחרונה (בין הקהל למועדון, ובין הקהל לעצמו).
בעונה הראשונה היו 6000 מנויים להגיד שלא באים עכשיו כי עשו את המעבר בכוחניות ובחיפזון זה לא רציני. במיוחד לאחר שהיו דיונים של כמה חודשים בדקו כמב אופציות בדקו נכונות של הקהל לעבור עם רכישת זכאויות ועוד... אין קשר בין התוצאה היום לאופן המעבר.

מעבר לזה הוא גם ממש לא בוצע בכוחניות, הכוחניות שאתה יכול לפרש בו היא תוצר נלווה להכרזת הלא יקרה, שזה בעצם מה שרציתי להגיד. כאשר אתה שם את הכל על השולחן ומפסיד כי למישהו יש יותר אתה בהחלט יכול לפרש את ההעפה שלך כמשהו כוחני אבל חמוד מי שניסה להיות כוחני עם זוג שבע זה אתה אז תרגע ושב בשקט. רק שהחברה אצלנו במקום לשבת בשקט החליטו לשרוף את הקזינו, וזה בעצם התוצאה שאתה רואה עכשיו כי כשהקזינו עולה בלהבות הרבה יצאו החוצה כי לא כיף בפנים. כמובן שגם עופר לא נקי מטעויות והסברתי באחד האשכולות למה אני אישית לא באתי בגללו למשחק הפתיחה.

ויאללה הפועל....
שליחת תגובה