זה בדיוק מה שהוא התכוון… לצער כולנו נראה שלחכות לו לא עזר… טוב, זה מה יש… צריך לחפש לנו אופציה ג לכנף שמאל
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 67 לייקים
- Shacham
- קיבל.ה 944 לייקים
דיארה שחקן שרציתי לאללה, גם סוגר את הפינה בקשר שמאלי וגם הוא סוג של פליימייקר בסגנון שלו, מרגיש לי שהוא יחד עם 10 טוב היה משלים לנו הרכב מפחיד.
מבאס
מבאס
-
- קיבל.ה 377 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3087 לייקים
אני בספק אם לא היו בהפועל חלופות לדיארה.
די נמאס כבר לשמוע את השם הזה. אפשר לחשוב שמדובר באיזה ויניסיוס.
יש כמו דיארה וטובים יותר בכמויות...אז יצטרכו לפתוח קצת את הארנק.
אמרו פה כבר כמה פעמים שהרי אי אפשר לפגוע ב-7 זרים. אם יפגעו ב-4, דיינו.
חלק יהיו הימור אין מה לעשות
די נמאס כבר לשמוע את השם הזה. אפשר לחשוב שמדובר באיזה ויניסיוס.
יש כמו דיארה וטובים יותר בכמויות...אז יצטרכו לפתוח קצת את הארנק.
אמרו פה כבר כמה פעמים שהרי אי אפשר לפגוע ב-7 זרים. אם יפגעו ב-4, דיינו.
חלק יהיו הימור אין מה לעשות
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1111 לייקים
- Red Wolf
- קיבל.ה 995 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3087 לייקים
-
- קיבל.ה 2472 לייקים
זאהי אחמד לא חלוץ ובבש יש גם ביקורת על זה שהוא פותח.צ'ימבויקה כתב: ↑03 אוגוסט 2025, 21:13לירון האדום כתב: ↑03 אוגוסט 2025, 21:00אני מדבר על להביא חלוץ ראשון.RedDrifter כתב: ↑03 אוגוסט 2025, 20:36
מלמד כרגע בכלל לא רוצה לעזוב את חיפה וגם אם כן, לא מאמין שירצה להגיע אלייך ככינור שני ואני אגיד יותר מזה - הפועל בחיים לא תשלם למישהו שמיועד להיות חלוץ שני אחרי דאפה סכומים ענקיים.. אין בזה היגיון…
דאפה צריך להיות חלוץ שני
מעבר לזה שהוא לא בא להיות חלוץ שני (אחרת לא היה חותם פה)
הוא גם לא צריך להיות חלוץ שני, אלא לכל הפחות להיות לנוע בין ההרכב לספסל (הוא צריך לצדו שחקן ברמה מספיק טובה שייתן לו תחרות ויהיה בערך ברמתו)
הפועל לא רצה לאליפות ואין שום סיבה לא לתת לו הרבה מאוד דקות השנה, אם יהיו שחקנים מספיק טובים מהצדדים ומאחוריו, מלאכת הכיבוש תתחלק בצורה טובה
זהאי אחמד יכול לפתוח בהפועל ב״ש ודאפה לא יכול לפתוח בהפועל?
תתחברו למציאות
אני רוצה בהפועל את השחקנים הכי טובים ואם אפשר להביא את מלמד במסגרת התקציב היתי שמח שיהיה.
לבנות קבוצה חדשה עם ציפיות ולהתבסס על חלוץ בן 18 מוכשר ככל שיהיה זה סיכון גדול וגם לא בטוח שזה פייר כלפי דאפה שהכל יפול עליו
-
- קיבל.ה 67 לייקים
זה לא ״הכל״ יפול עליו. יש לך אותו את מחאמיד ויהיה לך ככל הנראה נראה חלוץ זר…לירון האדום כתב: ↑04 אוגוסט 2025, 10:05זאהי אחמד לא חלוץ ובבש יש גם ביקורת על זה שהוא פותח.צ'ימבויקה כתב: ↑03 אוגוסט 2025, 21:13
מעבר לזה שהוא לא בא להיות חלוץ שני (אחרת לא היה חותם פה)
הוא גם לא צריך להיות חלוץ שני, אלא לכל הפחות להיות לנוע בין ההרכב לספסל (הוא צריך לצדו שחקן ברמה מספיק טובה שייתן לו תחרות ויהיה בערך ברמתו)
הפועל לא רצה לאליפות ואין שום סיבה לא לתת לו הרבה מאוד דקות השנה, אם יהיו שחקנים מספיק טובים מהצדדים ומאחוריו, מלאכת הכיבוש תתחלק בצורה טובה
זהאי אחמד יכול לפתוח בהפועל ב״ש ודאפה לא יכול לפתוח בהפועל?
תתחברו למציאות
אני רוצה בהפועל את השחקנים הכי טובים ואם אפשר להביא את מלמד במסגרת התקציב היתי שמח שיהיה.
לבנות קבוצה חדשה עם ציפיות ולהתבסס על חלוץ בן 18 מוכשר ככל שיהיה זה סיכון גדול וגם לא בטוח שזה פייר כלפי דאפה שהכל יפול עליו
-
- קיבל.ה 126 לייקים
הלוואי יביאו את דון וישראל דאפה מהפועל ירושלים. שיוסיפו את בינימין ואל ים מצידי כדי להוריד את המחיר. דון יהיה מעולה כ-10 ודאפה יהיה מחליף של אחיו.
-
- קיבל.ה 377 לייקים
-
- קיבל.ה 67 לייקים
אם אני זוכר את הדברים נכון הציעו על דיארה כמיליון יורו והשכר בטח ינוע בסביבות ה300-350, אם אני זוכר נכון כבר סירבו להצעה כזאת בעבר על דון…
מה עם שני שחקני הכנף שמאל שמכבי במו״מ איתם? אפשר לעקוץ אחד
- Sin Queso
- קיבל.ה 616 לייקים
-
- קיבל.ה 107 לייקים
מידע אישי + דיווח מיוון.
הפועל התעניינה בפיירו. עסקת השאלה + אופציה. אני רק יודע שיש התעניינות, לא יודע על משהו מעבר.
הפועל התעניינה בפיירו. עסקת השאלה + אופציה. אני רק יודע שיש התעניינות, לא יודע על משהו מעבר.
-
- קיבל.ה 421 לייקים
איפה הדיווח מיוון? לא מצאתי
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 1316 לייקים
-
- קיבל.ה 107 לייקים
השינוי, אאק פתוחה לתת לו ללכת, בעיקר על עסקת השאלה עם אופציה. רכישה קומפלט לא רלוונטית להפועל (לא רואה אותנו מוצאים עליו עוד 2-2.5 מיליון).
גם הוא הראה רצון לחזור לארץ
.
-
- קיבל.ה 1316 לייקים
התנאים הכספיים מולו סוכמו כבר לפני חודש וחצי והוא רוצה לבוא
הוא לא הבעיה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 107 לייקים
-
- קיבל.ה 107 לייקים
-
- קיבל.ה 40 לייקים
פיירו זה חתיכת אמירה. שווה 2,000 מנוי נוספים.
למה נניח שאלונה לא תלך עליו ותנסה לבצע מחטף?
למה נניח שאלונה לא תלך עליו ותנסה לבצע מחטף?
- 7even
- קיבל.ה 3087 לייקים
פיירו ודאפה....
ננצח בכל מאבק של כדור גובה.
נשאר רק שחקני קו שיידעו להגבי להם כדורים משני הצדדים.
ננצח בכל מאבק של כדור גובה.
נשאר רק שחקני קו שיידעו להגבי להם כדורים משני הצדדים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 126 לייקים
פיירו שחקן מעל הרמה של הפועל. הוא צריך להיות ממוסגר להרכב. אבל השאלה אם זו עסקה כדאית עכשיו, שיש את דאפה. דאפה בגילו לא צריך להיות בהרכב באופן בלעדי, אבל צריך לקבל דקות משחק נכבדות.
מעבר לזה, צריך לומר שפיירו צריך שחקן שייצר לו מצבים. מי ימסור לו אצלנו?
מעבר לזה, צריך לומר שפיירו צריך שחקן שייצר לו מצבים. מי ימסור לו אצלנו?
-
- קיבל.ה 928 לייקים
מה זה מעל הרמה של הפועל?
הפועל מועדון ענק וסופסוף יש בעל בית עם יכולות, צריך ללכת על כל שחקן בשוק
אני חושב שבשביל לעשות הצהרה אמיתית הפועל צריכים לקחת שחקן ישראלי מהטיר הראשון (או זר ששיחק פה ) ולהביא אותו. החתמה כזו שגם תכאיב ליריבות. יונתן כהן, אבו פאני, יו ניים איט.
אני חושב שבשביל לעשות הצהרה אמיתית הפועל צריכים לקחת שחקן ישראלי מהטיר הראשון (או זר ששיחק פה ) ולהביא אותו. החתמה כזו שגם תכאיב ליריבות. יונתן כהן, אבו פאני, יו ניים איט.
-
- קיבל.ה 126 לייקים
הכוונה הייתה שהוא רמה מעל מה שהתרגלנו בעשור האחרון. הוא בהחלט ברמה מה"טיר הראשון" כמו אבו פאני (יונתן כהן לא). מעבר לזה, לא התייחסת לשאר הדבריםredrony כתב: ↑04 אוגוסט 2025, 11:56 מה זה מעל הרמה של הפועל?
-
- קיבל.ה 278 לייקים
רשמתי אתמול על פיירו הייתה לי הרגשה שיש פה משהו כשראיתי את הדיווח הזה מיוון
כמו שרשמו פה פיירו ודאפה זה אלוהים ישמור, גם אמורים להשלים אחד את השני ממש טוב
רק צריך דינמו בצד שמאל ולשחק ב442 דורסני עם שחקנים שלא מפסיקים לזוז בין העמדות
דיארה כזה...
טוב עדיף לא להגזים עם הפנטזיות
כמו שרשמו פה פיירו ודאפה זה אלוהים ישמור, גם אמורים להשלים אחד את השני ממש טוב
רק צריך דינמו בצד שמאל ולשחק ב442 דורסני עם שחקנים שלא מפסיקים לזוז בין העמדות
דיארה כזה...
טוב עדיף לא להגזים עם הפנטזיות

-
- קיבל.ה 928 לייקים
שאר הדברים זה כבר עניין מקצועי שהוא נושא אחר. מסכים שהפועל צריכים חלוץ שיודע לעשות לעצמו מצב לגול לבד. אין כאלה הרבהarik89 כתב: ↑04 אוגוסט 2025, 12:00הכוונה הייתה שהוא רמה מעל מה שהתרגלנו בעשור האחרון. הוא בהחלט ברמה מה"טיר הראשון" כמו אבו פאני (יונתן כהן לא). מעבר לזה, לא התייחסת לשאר הדבריםredrony כתב: ↑04 אוגוסט 2025, 11:56 מה זה מעל הרמה של הפועל?
לגבי מי ימסור לו, אין ספק שלהפועל חסרים שני שחקנים בקישור
-
- קיבל.ה 67 לייקים
למרות הנתונים שלו אני לא מת על פיירו כשחקן הוא מחמיצן סידרתי…
מה הסיכוי שהעסקה תצא לפועל? יש איזה השערה פה?
דרך אגב כל זר שיבוא ברוך הבא כמובן אבל ללא כנף שמאל+ קשר 10 אין מי שיתן לו כדור לגול, מקווה שידעו להחתים את העמדות האלה כמה שיותר מהר
מה הסיכוי שהעסקה תצא לפועל? יש איזה השערה פה?
דרך אגב כל זר שיבוא ברוך הבא כמובן אבל ללא כנף שמאל+ קשר 10 אין מי שיתן לו כדור לגול, מקווה שידעו להחתים את העמדות האלה כמה שיותר מהר
-
- קיבל.ה 2753 לייקים
האופציה כשיהיה בן 31, רק אם המחיר הוגן ופרופורציונלי לזה.
-
- קיבל.ה 126 לייקים
המחשבה שלי היא כזאת - בסוף, לכולם יש כסף מוגבל. צריך לדעת איפה להשקיע יותר ואיפה פחות. איפה צריך להשקיע יותר עכשיו? בעשר, כי שני הקשרים האחרים שהבאת דפנסיביים יותר. מגן ימני, כי פיבן כמגן ימני לא הולך. קיצוני שמאלי אולי, כי בוסקילה כשיחתום לא מספיק לבדו, למרות שהוא ממש מוכשר. דאפה בהחלט לא יכול להיות חלוץ לבד. אבל צריך להביא לו חלוץ שיתחרה איתו, כמו מלמד למשל. פיירו לא מתחרה, הוא בא לתפוס מקום בהרכב ובצדק. אז לא עדיף להשקיע בשאר העמדות?redrony כתב: ↑04 אוגוסט 2025, 12:04שאר הדברים זה כבר עניין מקצועי שהוא נושא אחר. מסכים שהפועל צריכים חלוץ שיודע לעשות לעצמו מצב לגול לבד. אין כאלה הרבהarik89 כתב: ↑04 אוגוסט 2025, 12:00הכוונה הייתה שהוא רמה מעל מה שהתרגלנו בעשור האחרון. הוא בהחלט ברמה מה"טיר הראשון" כמו אבו פאני (יונתן כהן לא). מעבר לזה, לא התייחסת לשאר הדבריםredrony כתב: ↑04 אוגוסט 2025, 11:56 מה זה מעל הרמה של הפועל?
לגבי מי ימסור לו, אין ספק שלהפועל חסרים שני שחקנים בקישור
עכשיו, אתה יכול לומר לי, בחיפה כשדין דוד היה לידו הוא פרח, אז שחקן 2 חלוצים. אז למה לא? כי אז בכנפיים צריך לשחק עם קשרים ולא קיצוניים, וזה יפגע בטוריאל. וחוצמזה, הפועל לא יכולה לשחק עם קשר פחות במרכז לדעתי במצבה. כל זה לא מוריד מזה שאני חושב שאם פיירו יגיע, הוא יהיה השחקן הטוב ביותר בהפועל ת"א.
- Gili
- קיבל.ה 465 לייקים
זה אולי דל"פ פה אבל פיירו שחקן חלש ולא מתאים בשום צורה לסגל הנוכחי. מקווה שלא יקרה.
האידיאל יהיה להחתים חלוץ שיכול לשחק גם באגף ימין, סטייל יוג'ין אנסה אבל באגף השני. מישהו שיוכל לשחק גם עם דאפה וגם במקומו.
האידיאל יהיה להחתים חלוץ שיכול לשחק גם באגף ימין, סטייל יוג'ין אנסה אבל באגף השני. מישהו שיוכל לשחק גם עם דאפה וגם במקומו.
-
- קיבל.ה 278 לייקים
פיירו ממש לא שחקן גדול
אפילו נגר
אבל העוצמות הפיזיות שיש לו זה משהו שאי אפשר להתמודד איתו בכדורגל הישראלי
אם מפעילים אותו הוא שווה 15 גולים והחלוץ לידו גם אמור להגיע ל10+
אפילו נגר
אבל העוצמות הפיזיות שיש לו זה משהו שאי אפשר להתמודד איתו בכדורגל הישראלי
אם מפעילים אותו הוא שווה 15 גולים והחלוץ לידו גם אמור להגיע ל10+
-
- קיבל.ה 278 לייקים
יונתן כהן הוא כלום ושום דברredrony כתב: ↑04 אוגוסט 2025, 11:56 מה זה מעל הרמה של הפועל?
כמו עידן ורד שהגיע לפה או אלטמן כיום
הוא יותר שייך להפועל חיפה וסכנין
-
- קיבל.ה 184 לייקים
גם אני לא רוצה אותו
לא משלים את דאפה בשום צורה, יקר מדי, ובנוסף לכל זה הוא לא שובר שוויון לדעתי שמצדיק את הסיכון. אפשר למצוא עסקאות טובות יותר.
ובכלל, צריך להתעסק בעמדה הזאת אחרי 2 קשרים ומגן ימני.
לא משלים את דאפה בשום צורה, יקר מדי, ובנוסף לכל זה הוא לא שובר שוויון לדעתי שמצדיק את הסיכון. אפשר למצוא עסקאות טובות יותר.
ובכלל, צריך להתעסק בעמדה הזאת אחרי 2 קשרים ומגן ימני.
- 7even
- קיבל.ה 3087 לייקים
הפועל חיפה יותר טובה מהפועל כבר בערך עשור.ספרא טבא כתב: ↑04 אוגוסט 2025, 12:18יונתן כהן הוא כלום ושום דברredrony כתב: ↑04 אוגוסט 2025, 11:56 מה זה מעל הרמה של הפועל?
כמו עידן ורד שהגיע לפה או אלטמן כיום
הוא יותר שייך להפועל חיפה וסכנין
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 67 לייקים
פיירו עם תג המחיר שלו הוא לגמרי סימן של התפשרות