כי עברנו לדרייב אין בינואר 2015bambo_leo כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 12:37למה לעצור כאן?הוקיץ' כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 12:31סבבה, אז בשלושת העונות לפני שעופר התחיל להזרים כסף (נשים בצד את עונת הקורונה) היו ממוצעים של 76.3, 67.6 ו-69.7 אחוז תפוסה למשחק.מילפורד כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 12:07 לגבי התפוסה בדרייב אין לפני שעופר הגיע, ממוצעי הקהל בדרייב אין לפי עונה:
2023/24 - 2,677 (75.7%)
2022/23 - 3,256 (92.1%)
2021/22 - 2,698 (76.3%)
2020/21 - 1,007 (28.5%)
2019/20 - 2,391 (67.6%)
2018/19 - 2,463 (69.7%)
2017/18 - 2,906 (83.8%)
2016/17 - 2,962 (83.8%)
2015/16 - 2,992 (84.6%)
לפי הנתונים באתר המנהלת.
להערכתי המשחקים הגדולים מטים את הממוצע כלפי מעלה והחציון הוא נמוך יותר מזה, אבל גם כך המספרים מדברים בעד עצמם.
ובשנים 2008-2015 מה?
ולפני?
עופר ינאי
-
- קיבל.ה 731 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1960 לייקים
- יצירת קשר:
אני כאמור הראשון לאמר שהעמותה לא התנהלה טוב. . דווקא בגלל שאני בגלל בעלות אוהדים (מסיבות ערכיות + היסטוריות של גוסינסקי וכו') אני אולי מאוכזב יותר מכולכם ביחד מההתנהלות לאורך השנים, וכמו שאמרתי אפשר לחזור על היסטורית ההודעות שלי ולראות את זה. הייתי שם, ואני הראשון לאמר את זה. אם זה לא ברור גם אז אומר את זה עכשיו - לדעתי ביום שאחרי עופר העמותה רמי ושות' לא צריכים להוביל את הפועל. אני חושב שהם איבדו את המנדט שלהם, וחד משמעית צריך להיות מישהו במקומם.הוקיץ' כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 11:27 @הפועל למה שאתה עושה פה קוראים, במילים פשוטות, הפוסל במומו פוסל. אתה מדבר על כך שעופר משכתב את ההיסטוריה? מה שאתה עושה פה זה האמ-אמא של שכתובי ההיסטוריה.
קודם כל, אם הקהילה הייתה כל כך גדולה, חזקה ומגובשת, למה בשנים שלפני שעופר הגיע הדרייב אין היה במקרה הטוב ב-60 אחוז תפוסה? לכאורה, התגשמות כל חלומותינו - התרוממנו מליגה ב', אולם ביתי משלנו, קבוצה יציבה בליגת העל, אידיליה. אם היינו כל כך חזקים ומגובשים, למה אני ולא מעט אוהדים היינו בתחושה שהעמותה שמה עלינו זין עם הגיבוי שלה לאלימות של האולטראס?
דבר שני, לטעון שהעמותה ניסתה למנוע מעופר לבזבז את הכסף שלו זה הדבר הכי נלעג ששמעתי מזה זמן רב. עניין להם את התחת כמה כסף עופר מוציא (בצדק אגב, בעיני). מה שעניין אותם זה שהכסף הזה בא עם strings attached, והוא איבוד השליטה בקבוצה. אני גם לא כל כך מבין מה המשמעות של בזבוז כסף בספורט. הם ניסו לשכנע אותו שהשאיפות שלו מוגזמות ולא ריאליות, והוא בתגובה הוכיח להם שאין להם מושג על מה הם מדברים והביא אותנו לזכייה ביורוקאפ ואחד הרגעים המאושרים בתולדותינו. זה בזבוז כסף?
ולבסוף, להגיד שעכשיו מתברר שהוא הולך לברוח ולא לעמוד בהתחייבויות שלו זה כבר פחות שכתוב מציאות ויותר המצאה שלך שאתה מנסה לקבע כעובדה, בואכה הוצאת דיבה.
כל זה לא משנה את העובדה שאנשי העמותה והמועדון ניסו בזמנו לשכנע את עופר שהוא שורף המון כסף בבת אחת ושצפי ההכנסות שלו לא ריאלי לחלוטין. שמעתי את זה מהאנשים האלו בזמן אמת כבר מזמן, אז אני יכול להעיד באופן ברור שזה לא חוכמה בדיעבד. אולי היו פה איזה אינטרסים סמויים, אבל כשבונים מצד אחד תקציב של 150 מיליון שקל, ומצד שני עופר אומר שהוא ציפה למאה מיליון שקל הכנסות אז כנראה שזה היה די מחובר למציאות.
אם עופר מתכוון לעמוד מאחורי החוזים האלו אחרי החגים כשהוא (לפי דבריו שלו) כנראה הולך "להוריד הילוך", שיאמר את זה בצורה מפורשת. אני אשמח לשמוע, וגישה לגופי תקשורת בטוח לא חסרה לו. עד עכשיו זה לא נאמר, והצבעתי על זה כשאמרתי "לא אמר שיעמוד בכל התחייבויות" כי זה בהחלט מעורר חשד. אם אני חושד בכשרים ועושה לו עוול נוראי, אשמח מאד להתבדות.
ומילה אחרונה על הגיבוש - אני עומד מאחורי כל מילה שאמרתי על זה. הקהל/קהילה של הפועל היום הרבה הרבה יותר מגובשת ומאוחדת מאשר לפני 20 שנה. זה לא אומר שהמצב מזהיר, בטח לא מושלם, רחוק מזה. כשקמה העמותה האמנתי וקיויתי שנגיע למצב הרבה יותר טוב מהבחינה הזאת אבל אין בכלל מה להשוות למצב לפני 20 שנה.
מאחר שאני בניגוד לרובכם באמת כיתתי רגליים לפני 20 שנה בניסיון לגייס אנשים מקהילת האוהדים, וניסיתי לגייס תמיכה, כסף, והשתתפות מאנשים אני יכול להעיד - המצב היום פי כמה יותר טוב. עצם זה שאפילו לפני עופר היו אלפי חברי עמותה, 1500-200 מנויים כשהפועל בגדול בקושי מגרדת פלייאוף, גיוס מיליונים מבעלי הון פרטיים, עשרות מתנדבים על בסיס קבוע ומאות על בסיס מזדמן - זה דברים שהיו מדע בדיוני לפני הריסת אסישקין. מי שחושב אחרת פשוט לא מכיר את העובדות. אני לא אומר את זה בזלזול, רוב האוהדים היום לא היו אז מעורבים (או בוגרים בכלל) וגם אלו שכן לא התעסקו בזה. אני כן. מי שלא רוצה להאמין לי, אין לי איך לשכנע אותו.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 6995 לייקים
אני חושב שהשנים שלפני ההגעה של עופר היו שנים שבהן ירדה ההתלהבות מהאולם הביתי, הקהל התרגל כבר למציאות של קבוצה בליגת העל, ודי מאס בחוסר ההצלחות. אגב, גם הקפיצה בקהל בעונה האחרונה שלפני עופר בעיני היא בעיקר הודות לכסף של אבי זיידנברג שאפשר להחתים שחקנים כמו ג'ייקובן וג'יימס יאנג.bambo_leo כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 12:37למה לעצור כאן?הוקיץ' כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 12:31סבבה, אז בשלושת העונות לפני שעופר התחיל להזרים כסף (נשים בצד את עונת הקורונה) היו ממוצעים של 76.3, 67.6 ו-69.7 אחוז תפוסה למשחק.מילפורד כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 12:07 לגבי התפוסה בדרייב אין לפני שעופר הגיע, ממוצעי הקהל בדרייב אין לפי עונה:
2023/24 - 2,677 (75.7%)
2022/23 - 3,256 (92.1%)
2021/22 - 2,698 (76.3%)
2020/21 - 1,007 (28.5%)
2019/20 - 2,391 (67.6%)
2018/19 - 2,463 (69.7%)
2017/18 - 2,906 (83.8%)
2016/17 - 2,962 (83.8%)
2015/16 - 2,992 (84.6%)
לפי הנתונים באתר המנהלת.
להערכתי המשחקים הגדולים מטים את הממוצע כלפי מעלה והחציון הוא נמוך יותר מזה, אבל גם כך המספרים מדברים בעד עצמם.
ובשנים 2008-2015 מה?
ולפני?
אפשר לדבר גם על העונות שלפני, אבל בשורה התחתונה הפעם היחידה שבאמת התקרבנו למלא את הדרייב אין הייתה כאשר עופר הגיע. היום כמובן שכבר יש לנו יותר מנויים ממה שהדרייב אין יכול להכיל, וזה עם כל החרמות וכו'. נראה לי שזה מדבר בעד עצמו.
-
- קיבל.ה 187 לייקים
בוא נדבר על העונות שלפני.הוקיץ' כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 13:22אני חושב שהשנים שלפני ההגעה של עופר היו שנים שבהן ירדה ההתלהבות מהאולם הביתי, הקהל התרגל כבר למציאות של קבוצה בליגת העל, ודי מאס בחוסר ההצלחות. אגב, גם הקפיצה בקהל בעונה האחרונה שלפני עופר בעיני היא בעיקר הודות לכסף של אבי זיידנברג שאפשר להחתים שחקנים כמו ג'ייקובן וג'יימס יאנג.
אפשר לדבר גם על העונות שלפני, אבל בשורה התחתונה הפעם היחידה שבאמת התקרבנו למלא את הדרייב אין הייתה כאשר עופר הגיע. היום כמובן שכבר יש לנו יותר מנויים ממה שהדרייב אין יכול להכיל, וזה עם כל החרמות וכו'. נראה לי שזה מדבר בעד עצמו.
לפני שמדברים על להתקרב למלא את הדרייב אין, כדאי לציין שהמעבר לדרייב אין נולד בזכות המאבק על אוסישקין והקמת הקבוצה מחדש.
בזכות ובראשות העמותה.
אז לפני שמי שהיה מנוי למכבי באותה תקופה מפרסם לנו את משנתו על מי ועל מה היה המאבק על אוסישקין (עוד לא נרגעתי מההודעה הזאת), את האמת הזאת אי אפשר לטשטש.
-
- קיבל.ה 152 לייקים
הכתבה הזאת היא בעיקר רכילות.הפועל כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 12:29רק כדי להבהיר - ה"שמועות" שנגמר הכסף הנזיל נובעות מידיעות בכל העיתונות הכלכלית שהוא לקח הלוואות על הבתים הפרטיים שלו וכבר על שליש מהאחזקות שלו בנופר, בקצב שתפס תאוצה משמעותית בשנה האחרונהAdom_Adom כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 10:17זה כבר כמה הודעות שאתה טוען שהוא מחפש דרך החוצה, גם טענתה ששמעתה שבאמת נגמר לו הכסף הנזיל, אתה בטוח בזה?הפועל כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 08:19 red pepper דייק מאד, אין לי הרבה מה להוסיף על מה שאמר, חוץ מזה ש(בניגוד למה שנדמה לו) עופר ינאי לא המציא את הגלגל ולא יודע הכל בהכל.
ורק בשביל להבהיר, הציטוט המדויק שלו מערוץ הספורט מסו עונה שעברה "ההכנסה בשנה הקודמת הייתה 13 מיליון, השנה הייתה הכנסה 31 מיליון ש"ח, בשנה הבאה אנחנו מכוונים לבין 90 ל-100 מיליון ש"ח הכנסות". הוא חד משמעית חשב שאפשר להגיע למאה מיליון הכנסות *השנה*.
אין לי שום בעיה כמובן עם יצירתיות ורצון להשקיע. בכיף. רק שעכשיו פתאום מתברר שלמרות שכל התוכניות העסקיות יצוקות בסלע, הוא בעצם מחפש דרך החוצה. לא אמר שיעמוד בכל התחייבויות. ובכלל מה שמפריע לו זה כמובן רק חוסר האמון מהאוהדים, אותם אוהדים שרק לפני רגע נהרו אחרי החזון שלו בהמוניהם למרות הכאוס שזרע בקהל, ולפתע בעצם מתברר שהם חבורת כפויי טובה קמצנים שרק רוצים לשבת ביציע ולעודד.
ומה תגיד על העמותה? איפה הכסף? מעניין שעל זה אתה לא משקיע מאמץ כמו על עופר ינאי
https://www.themarker.com/markets/2025- ... fb5ab50000
https://www.calcalist.co.il/market/article/xvqjmbz2t
ומה אני בדיוק צריך להגיד על העמותה? היא הבעלים? היא האחראית?
כשהיא היתה האחראית היה לי הרבה מה לנסות להשפיע (כשעוד חשבתי שאפשר), והרבה מה לאמר גם אחרי זה, כולל פה בפורום בלי הפסקה.
עכשיו היא לא אחראית על כלום, מפורקת ואין לה אחריות על פסיק אפילו במועדון.
אם ממש צריך מוזמנים לרשום מעכשיו והלאה שגיניתי אותה גינוי חמור
רק לפני כמה שבועות המוסדיים נכנסו להשקעה רחבה בנופר. אם היה להם ספק קטן שיש בעיה עם ההשקעות של עופר בהפועל, הם לא היו עושים את זה.
-
- קיבל.ה 731 לייקים
במקום לשמוח שהפועל ביורוליג עם סגל מהחלומות
יש פה אוהדים שמתים שעופר ילך ולחזור להפועל מרגשת ת"א
יש פה אוהדים שמתים שעופר ילך ולחזור להפועל מרגשת ת"א
-
- קיבל.ה 687 לייקים
אתה עד כדי כך סולד ממנו ורוצה שיעזוב שאתה מדבר עליו בגוף שלישי? מבחינתך אין מה לדבר איתו?bambo_leo כתב: ↑30 ספטמבר 2025, 09:24הודעה שמתמצתת נהדר כמה האיש לא מבין איפה הוא נמצאOferyy כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 23:24 לא קראתי הכל כי נכנסתי רק לשאול אם אתם מתרגשים לקראת מחר?
אבל שלוש הערות זריזות:
לא הייתה שום ציפיה לאיזון תקציבי השנה הזו אבל העובדה שיש קבוצה ברמה עולמית והמנויים לא נמכרים זה עלבון צורב וקשה לי ולבעלים האחרים.
לגבי אוסישקין התייחסתי למה שהיה בסרט שממליץ לצפות בו. בהזדמנות אם תרצו ארחיב מהן שתי התפיסות הרווחות של על מה היה המאבק אבל זה לא לעכשיו.
לגבי העמותה הם הצליחו לקחת ממני בשנה 6 מש״ח ומאחרים 7 מש״ח זה אומר ש 13-14 מש״ח נעלמו בשנה על פעילות שאמורה להיות מאוזנת תקציבית. יש לי תיאוריה לאן הכסף הגיע
ועכשיו - מתרגשים?
-
-
- קיבל.ה 2790 לייקים
תראו מה הבנאדם עשה , לקח קבוצה שלא יכולה לסיים בחלק העליון בליגה לקבוצה שהיא צמרת הכדורסל האירופי , כל המחרימים למיניהם צריכים להתבייש אני מצטער
- בונדר
- קיבל.ה 154 לייקים
לטוב ולרע הצלחה מקצועית לא ממש מעניינת אותם, או לפחות לא שיקול ראשי אצלם.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
- גביזון
- קיבל.ה 3793 לייקים
תודה תודה תודה!!!!!

Sent from my 22101320G using Tapatalk

-
- קיבל.ה 1405 לייקים
לא הייתי מעולם במשחק של הכדורסל אז אני אומר את זה קצת כצופה מהצד, בעיניי הוא קצת צודק מהאכבזה שלו ממספר המנויים
-
- קיבל.ה 1008 לייקים
אני חושב שזה פשוט טוב מידי לאוהדי הפועל תל אביב שאנחנו לא יודעים איך לעכל את זה
long live the zapta
-
- קיבל.ה 718 לייקים
כל המחרימים למינהם באמת צריכים להתבייש , הפך את הפועל לאימפריה אירופאית ולהם מפריע האולם , מביש .
מקווה שבכדורגל הקהל שלנו לא יעשה קטעים לספרא
מקווה שבכדורגל הקהל שלנו לא יעשה קטעים לספרא
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 98 לייקים
בראבו עופר

אוהבים אותך כולם 

- גביזון
- קיבל.ה 3793 לייקים
עופר בוכה ברבעק
https://www.instagram.com/reel/DPPFWOME ... B4Z3IybG9z
https://www.instagram.com/reel/DPPFWOME ... B4Z3IybG9z
-
- קיבל.ה 318 לייקים
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
לפני שנתיים צחקו עליך כשבפיינל פור אמרת שתוך 5 שנים נגיע לפה.
אומנם זה עדיין רחוק
אבל לא נראה לי שהיום יש מישהו שיעיז לצחוק עליך על ההצהרה הזאת.
עופר,מתים עליך
אומנם זה עדיין רחוק
אבל לא נראה לי שהיום יש מישהו שיעיז לצחוק עליך על ההצהרה הזאת.
עופר,מתים עליך
-
- קיבל.ה 2019 לייקים
דברו כאן על הכנסות של הפועל השנה.
6000 בולגרים במחיר ממוצע של 40 יורו זה מליון ש"ח.
אם זה ימשיך, זה הכנסות של 15-20 מליון ש"ח בשנה רק מזה (בלי לספור אוהדי הפועל) .
לדעתי מכבי לא הביאו בשנה שעברה 6000 אוהדים לכל המשחקים שלהם ביחד.
6000 בולגרים במחיר ממוצע של 40 יורו זה מליון ש"ח.
אם זה ימשיך, זה הכנסות של 15-20 מליון ש"ח בשנה רק מזה (בלי לספור אוהדי הפועל) .
לדעתי מכבי לא הביאו בשנה שעברה 6000 אוהדים לכל המשחקים שלהם ביחד.
-
- קיבל.ה 1753 לייקים
מרעיד את אירופה.
לא אשכח איך הגיבו כולם כשהוא אמר אביא את הפועל ליורוליג.
יש כרישים נדירים.
הוא אחד מהם.
לא אשכח איך הגיבו כולם כשהוא אמר אביא את הפועל ליורוליג.
יש כרישים נדירים.
הוא אחד מהם.
גם הניצחונות וגם בהפסדים אחזור לפוסט הזה כל פעם אחרי כדי להגיד לך תודה עופר!
-
- קיבל.ה 1230 לייקים
למה הבולגרים משלמים 40 יורו למשחק ש הפועל לא הבנתי
-
- קיבל.ה 2019 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
צריך להגיד את האמת , לפי הרעש אחרי סלים של ברצלונה , הקהל הבולגרי בא לראות ברצלונה.
אבל אם זה ימשיך ככה , אולי לאט לאט הם גם יבואו בשביל לראות הפועל.
כל עוד זה מכניס לנו כסף , נשמע לי אחלה.
רק שלא נשתקע שם שגם יהיה אפשר כבר לחזור...
אבל אם זה ימשיך ככה , אולי לאט לאט הם גם יבואו בשביל לראות הפועל.
כל עוד זה מכניס לנו כסף , נשמע לי אחלה.
רק שלא נשתקע שם שגם יהיה אפשר כבר לחזור...
-
- קיבל.ה 596 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1960 לייקים
- יצירת קשר:
- red in blood
- קיבל.ה 491 לייקים
אני לא חושב שיש מה להעלב, כי זה לא נעשה כחוסר הבעת אמון.Oferyy כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 23:24 לא קראתי הכל כי נכנסתי רק לשאול אם אתם מתרגשים לקראת מחר?
אבל שלוש הערות זריזות:
לא הייתה שום ציפיה לאיזון תקציבי השנה הזו אבל העובדה שיש קבוצה ברמה עולמית והמנויים לא נמכרים זה עלבון צורב וקשה לי ולבעלים האחרים.
לגבי אוסישקין התייחסתי למה שהיה בסרט שממליץ לצפות בו. בהזדמנות אם תרצו ארחיב מהן שתי התפיסות הרווחות של על מה היה המאבק אבל זה לא לעכשיו.
לגבי העמותה הם הצליחו לקחת ממני בשנה 6 מש״ח ומאחרים 7 מש״ח זה אומר ש 13-14 מש״ח נעלמו בשנה על פעילות שאמורה להיות מאוזנת תקציבית. יש לי תיאוריה לאן הכסף הגיע
ועכשיו - מתרגשים?
חבר שלא חידש מנוי הסביר לי אתמול - הוא מרגיש שהוא ניצב בפני בחירה בין אמא ואבא, בחירה שאי אפשר להחליט.
הוא לא תומך באולטראס, וחושב שהם טועים בדרך, אבל גם חושב שהם חלק מהקבוצה. הוא לא מתנגד להנהלה שלך, ומוקיר תודה על ההשקעה, גם אם יש לו ביקורות.
אבל הויכוח הזה הגיע למצב שכל מעשה יהיה הבעת עמדת תמיכה באחד הצדדים והתנגדות לצד השני, וזה לא משהו שהוא רוצה לעשות. אז הבחירה היחידה שהוא יכול לעשות זה לא לבצע אף בחירה.
הניצחון היום היה מדהים. באמת, מרגש ממש, ופותח את השמיים להישגים שיכולים להיות.
ואני רוצה לחגוג את זה עם כמה שיותר קהל.
וכמו שהיה משימה ענקית של בניית הקבוצה, עכשיו יש עוד משימה ענקית של איחוי הקרע.
זה לא יהיה על ידי מעשה אחד, בול כמו שאין החתמה אחת שהופכת את הקבוצה לחזקה ויציבה, אלא צריך אוסף גדול ונכון של החתמות.
רק בקשה קטנה - כמו שהבאת את איטודיס, מישהו שמבין מצויין איך לבנות קבוצה, ואתם בונים אותה יחד כי אי אפשר לבד, ככה זה גם עם איחוי הקרע - צריך מישהו שמבין מצויין איך הקהל חושב, מה מפריע לאלו שמחרימים, שלא רק ייעץ לך, אלא תעבדו על זה יחד.
ברגע שזה יקרה (ושוב, זה פרוייקט גדול וארוך), תצליח להחזיר לא רק את אלו המחרימים, אלא גם תסיר את הבחירה הלא אפשרית, ותחזיר גם את אלו שעכשיו סתם לא חידשו.
ושוב תודה על בניית הקבוצה, הניצחון היום היה מדהים!

"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 318 לייקים
שלוםOferyy כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 23:24 לא קראתי הכל כי נכנסתי רק לשאול אם אתם מתרגשים לקראת מחר?
אבל שלוש הערות זריזות:
ועכשיו - מתרגשים?
אני את התקוות שלי בהפועל תל אביב כדורסל איבדתי בעונת 92/93.
כשהגעת הניצוץ נעור.
מאוד נעלבתי מהתגובה שלך ואופן התגובה בנוגע לשביתה.
תבין, ההורים שלי קבורים בקיבוץ בארי.
החלטתי לא לעשות מינוי.
אנחנו בתקופת הסליחות ולפני יום הכיפורים.
אבא שלי הביא אותי לבלומפילד כשהייתי בכיתה גימל.
אני חושב שהוא היה אומר לי שאפשר לסלוח והוא היה שמח אם הייתי עושה מינוי.
עשיתי מינוי.

-
- קיבל.ה 1054 לייקים
קובי אתה איש יקרקובי כתב: ↑01 אוקטובר 2025, 00:15שלוםOferyy כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 23:24 לא קראתי הכל כי נכנסתי רק לשאול אם אתם מתרגשים לקראת מחר?
אבל שלוש הערות זריזות:
ועכשיו - מתרגשים?
אני את התקוות שלי בהפועל תל אביב כדורסל איבדתי בעונת 92/93.
כשהגעת הניצוץ נעור.
מאוד נעלבתי מהתגובה שלך ואופן התגובה בנוגע לשביתה.
תבין, ההורים שלי קבורים בקיבוץ בארי.
החלטתי לא לעשות מינוי.
אנחנו בתקופת הסליחות ולפני יום הכיפורים.
אבא שלי הביא אותי לבלומפילד כשהייתי בכיתה גימל.
אני חושב שהוא היה אומר לי שאפשר לסלוח והוא היה שמח אם הייתי עושה מינוי.
עשיתי מינוי.
![]()