אתה ממשיך להתעלם ממה שאני כותב ואתה מייצר פרשנויות תלושות מהמציאות. כתבתי למשתמש דרסיליה שאני מאמין שרוב הערבים הם אנשים טובים שבסה"כ רוצים לחיות את חייהם מבלי לפגוע באף אחד. עם זאת, 99.999% מהאנשים שרוצחים את בני עמי משתייכים לאותה הקבוצה. מה לעשות? לוגיקה פשוטה.teknoboy כתב: ↑08 מאי 2022, 13:061+3. זה לא קשור לפרשנות שלי. אתה מניח שאדם X שונא אותך (ותאב דם ועוד ועוד) רק על סמך זה שהוא ערבי.benaim כתב: ↑08 מאי 2022, 13:01 1. תפרש את זה איך שאתה רואה לנכון. אין בי שום שנאה לערבים בשל היותם ערבים. יש בי שנאה כלפי מי שלא רוצה בי פה ומי שמעוניין לפגוע בי.
2. אין בי שום כוונה לפגוע באף אחד בוודאי לא בחברים ליציע ואני מתנצל באם המשתמש דרסיליה נפגע מדברי.
3. אבל זו דעתי ואני לא רואה בה שום דבר פסול לנוכח המציאות הרצחנית בה יש צד אחד ויחיד שטובח בבני עמי.
4. שיקום האדם שגדל כאן בשנות ה90 ויגיד שלא עבר בו החשש ברגע שאדם בעל חזות ערבית עלה אל האוטובוס. האם זו גזענות?
ץ
אתה גם כותב כל הזמן על "הערבים" כאילו שהם מקשה אחת, חבורת אנשים שכל מהותם נגזרת מהערביות שלהם.
להלן - גזענות בהגדרה.
2. איך אפשר לא להיפגע מהדברים שלך?
אתה יכול בכלל לדמיין ערבי שלא יתעצבן מלקרוא שהוא אחד מחבורת של "חיות אדם צמאות דם שאין בהם אמונה ולא תהיה בהם אמונה הרבה זמן"? (הציטוט הזה לא נלקח ממך, אבל כתבת את כל החלקים שלו בהודעות האחרונות שלך)
4 ואם כולם מסביבך חושבים שהארץ שטוחה ואין דבר כזה נגיפים (נניח שאתה חי לפני אלפיים שנה), זה אומר שאתם צודקים?
נניח שכל מי שאתה מכיר גזען כמוך בדיוק ואפילו יותר. זה אומר שזה בסדר?
וזה שאתה לא מסוגל להעלות על הדעת יהודי\ישראלי שחושב אחרת ממך, זה בדיוק הצד השני של הגזענות שלך ונובע מאותה הנחה - כל הXXX אותו דבר (ולא משנה אם XXX זה רעים כמו הערבים שלך או טובים וזכים כמו היהודים שלך).
אין לי שום בעיה עם העובדה שאתם חושבים אחרת, מחשבות הזויות ככל שיהיו (בעיניי). זכותכם להביע את עמדתכם וזכותי להביע את עמדתי.
ושוב - אין בי טיפת גזענות. אילולא הפנטזיות הדתיות של חלק מהמוסלמים הרדיקלים, אני חושב שהיינו חיים כאן יופי יופי ביחד.