שאר הליגה 20/21
חחחחחחח בדיחה יש מצב שהוא חתם שת בשביל שלפחןת קבוצה אחת הוא ישאיר בליגה העונה חחחח
הפוסט קיבל 18 לב אדום
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
לא בקטע רע, אבל לא ראית את המשחק וכבר קבעת כל מיני קביעות + קביעות עתידיות...דוגיס כתב: ↑05 אפריל 2021, 15:59לא בגלל הניצחון היחד הזה אני לא ראיתי את המשחק אבל אני דיי בטוח שהפועל חיפה לא באו לשחק.
בגלל שבכדורגל שלנו קבוצה שבאה עם טירוף ורצון זה מספיק לה לנצח וכרגע בני יהודה בפור על כולם ואני אומר לך שאת בני סכנין היא תנצח ואז היא תיהיה עם מומנטום וביטחון מה שלא יהיה לקבוצות שקרובות אליה. לצערנו הפועל חיפה לא הבינה כמה המשחק הזה חשוב
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
זה אפשרי.הוקיץ' כתב: ↑05 אפריל 2021, 14:43דרוכים זה נכון כמובן.redrony כתב: ↑05 אפריל 2021, 11:33צריך להיות דרוכים בכל מקרה, גם השחקנים גם הקהל, במיוחד אחרי שהוא חזר למגרשים. הפועל לא אמורים לרדת וזה שהפועל חיפה גם בפנים עכשיו זה ה עוד קבוצה לבלאגן שזה לא בהכרח רע. מה שכן,הפועל קבוצה שמנצחת משחקים על גול, וזה בקלות יכול ללכת הפוך. פה הרחקה, שם משחק פחות טוב, פה פציעה ואתה בלחץ. ואתה לא רוצה להגיע לשלושה משחקים האחרונים שאתה לכאן או לכאן וכרגע אתה חמש הפרש מירידהֿ אולי 4 אחרי היום
אני מנסה לנהל דיון רציונלי, עד כמה שזה אפשרי פה.
נכון שעל הנייר אנחנו טובים יותר, נכון שאנחנו במומנטום, אבל בטעות ולא ננצח בשבת את הפועל חיפה (אפילו תיקו)
ובני יהודה תנצח בדוחא, אתה מרחק 3 נקודות מהקו ואז הלחץ מתחיל להשפיע.
-
- קיבל.ה 428 לייקים
עזוב אתה לא יורד לסוף דעתי אני מדבר יותר על עניין של לחץ ומנטליות ופחות על כדורגל ואיכות הקבוצהלירון האדום כתב: ↑05 אפריל 2021, 16:24לא בקטע רע, אבל לא ראית את המשחק וכבר קבעת כל מיני קביעות + קביעות עתידיות...דוגיס כתב: ↑05 אפריל 2021, 15:59לא בגלל הניצחון היחד הזה אני לא ראיתי את המשחק אבל אני דיי בטוח שהפועל חיפה לא באו לשחק.
בגלל שבכדורגל שלנו קבוצה שבאה עם טירוף ורצון זה מספיק לה לנצח וכרגע בני יהודה בפור על כולם ואני אומר לך שאת בני סכנין היא תנצח ואז היא תיהיה עם מומנטום וביטחון מה שלא יהיה לקבוצות שקרובות אליה. לצערנו הפועל חיפה לא הבינה כמה המשחק הזה חשוב
ואין מה לעשות אם בני יהודה מנצחים את סכנין הלחץ הופך להיות על הקבוצות שקורבות אליה והיא זאת שתיהיה עם הביטחון
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני לא מבין איך אפשר להיות כל כך בטוחים שאנחנו לא מועמדים לירידה.
הפסד להפועל חיפה בשבת (שזה תרחיש מאוד סביר)
ניצחון של בני יהודה מול סכנין
וניצחון של כפר סבא מול חדרה
והטבלה נראת כך
הפועל חיפה 33
חדרה 32
הפועל 30
סכנין 30
כפר סבא 29
בני יהודה 28
ואז אתה מרחק משחק אחד מירידת ליגה.
זה תרחיש דמיוני?
והטבלה נראת כך
הפועל חיפה 33
חדרה 32
הפועל 30
סכנין 30
כפר סבא 29
בני יהודה 28
זה תרחיש דמיוני?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כפר סבא בדרך לניצחון אפשר להכין את קוצבי הלב
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
מצטער אבל אם כמה שזה לא תוצאה טובה אני פשוט שמח שביטר מסבכים את עצמם
It's 1991 and I refuse to come wack
-
- קיבל.ה 170 לייקים
ביתר כרגע מבחינת רמת משחק וכושר הכי חלשים בפליאוף התחתון והם בהחלט בסכנת ירידה,הם חייבים לפחות עוד 2 ניצחונות בשביל להבטיח הישארות ועם איך שהם נראים זה לא יהיה קל (יש להם מזל שיש להם אותנו במחזור 30)
-
- קיבל.ה 5901 לייקים
אני חושב שזה תסריט בהסתברות נמוכה מאוד (שלא לדבר על זה שכבר החלטת שכפ"ס ניצחו), אבל גם אם כן, יש אחרי זה עוד 6 מחזורים ואנחנו הקבוצה הכי טובה עם השחקנים הכי מנוסים.האדס כתב: ↑05 אפריל 2021, 20:50 אני לא מבין איך אפשר להיות כל כך בטוחים שאנחנו לא מועמדים לירידה.
והטבלה נראת כך
הפועל חיפה 33
חדרה 32
הפועל 30
סכנין 30
כפר סבא 29
בני יהודה 28
זה תרחיש דמיוני?
בהתחשב בקצב צבירת הנקודות שלנו זה מאוד לא סביר שנרד.
-
- קיבל.ה 170 לייקים
הנה פוקסמן בא לעזרת ביתר ומסדר להם לשחק מול 10 שחקנים שבמחצית הראושנה קריאף היה חייב לראות צהוב שני
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הוא סידר לכפ"ס פנדל שלא היהPegasus כתב:הנה פוקסמן בא לעזרת ביתר ומסדר להם לשחק מול 10 שחקנים שבמחצית הראושנה קריאף היה חייב לראות צהוב שני
-
- קיבל.ה 170 לייקים
פנדל של 1000 אחוז חסם לו את התנועה במתכוון, זה פנדל אם זה היה חוקי אז כמעט ולא היית רואה גולים בתנועה של שחקנים ברחבה אלא רק בעיטות מרחוק.
ובכללי לדעתי עדיף שהיריבה שלי תקבל פנדל שלא היה אבל גם תקבל אדום שלא היה עדיף לשחק מחצית שלמה מול עשרה שחקנים,במיוחד בליגה הזו.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כמה פנדלים ראית על חסימות כאלו?Pegasus כתב:פנדל של 1000 אחוז חסם לו את התנועה במתכוון, זה פנדל אם זה היה חוקי אז כמעט ולא היית רואה גולים בתנועה של שחקנים ברחבה אלא רק בעיטות מרחוק.
ובכללי לדעתי עדיף שהיריבה שלי תקבל פנדל שלא היה אבל גם תקבל אדום שלא היה עדיף לשחק מחצית שלמה מול עשרה שחקנים,במיוחד בליגה הזו.
בחיים לא פנדל.
אף שופט לא שורק על הזיה כזו.
אני עוקב אחרי השיפוט של השופט הזה שנים , יש לו נטיה לכאורה לשרוק לפנדלים מהסוג הזה.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
רק דיברתי...De Niro כתב:כמה פנדלים ראית על חסימות כאלו?Pegasus כתב:פנדל של 1000 אחוז חסם לו את התנועה במתכוון, זה פנדל אם זה היה חוקי אז כמעט ולא היית רואה גולים בתנועה של שחקנים ברחבה אלא רק בעיטות מרחוק.
בחיים לא פנדל.
אני עוקב אחרי השיפוט של השופט הזה שנים , יש לו נטיה לכאורה לשרוק לפנדלים מהסוג הזה.
-
- קיבל.ה 1077 לייקים
פנדל לכפס
ממש ממש קשה להיות בעד בית"ר
ממש ממש קשה להיות בעד בית"ר
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הצדק נעשהDe Niro כתב:רק דיברתי...De Niro כתב:כמה פנדלים ראית על חסימות כאלו?Pegasus כתב: פנדל של 1000 אחוז חסם לו את התנועה במתכוון, זה פנדל אם זה היה חוקי אז כמעט ולא היית רואה גולים בתנועה של שחקנים ברחבה אלא רק בעיטות מרחוק.
בחיים לא פנדל.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
ליבי ליבי עם אוהדי כפ"ס.
חטא היוהרה של מנהליה הוא הבעיה.
הפיטורין של תורג'מן , כמו גם אלו של דגו בעבר , פירקו אותם.
חטא היוהרה של מנהליה הוא הבעיה.
הפיטורין של תורג'מן , כמו גם אלו של דגו בעבר , פירקו אותם.
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
מבחינה מקצועית ההתפרקות שלהם די מוברכת לנו בעונה כמו זו ( לא רוצה לחשוב על מצב שיש להם 10 נקודות יותר בטבלה) הם כמו שזה נראה עכשיו היורדת הבטוחה הראשונה
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
טוב ההפסד של כפ"ס.
דיי קובר את כפ"ס
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
דיי קובר את כפ"ס
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כן , אני מדבר על אירוע ניהולי , שצריך להילמד בכל קורס מאסטרים של מנהלי מועדונים.רק הפועל כתב:מבחינה מקצועית ההתפרקות שלהם די מוברכת לנו בעונה כמו זו ( לא רוצה לחשוב על מצב שיש להם 10 נקודות יותר בטבלה) הם כמו שזה נראה עכשיו היורדת הבטוחה הראשונה
גם לנו יש מה ללמוד ממנו.
-
- קיבל.ה 2453 לייקים
רייכרט עשה קרחת?
היה נדמה לי שראיתי מישהו עם קרחת שדומה לו מאוד
היה נדמה לי שראיתי מישהו עם קרחת שדומה לו מאוד
נערך לאחרונה על ידי dino ב 05 אפריל 2021, 23:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 5901 לייקים
עכשיו ראיתי. פנדל של אלף אחוז זה אנדרסטייטמנט.De Niro כתב: ↑05 אפריל 2021, 21:38כמה פנדלים ראית על חסימות כאלו?Pegasus כתב:פנדל של 1000 אחוז חסם לו את התנועה במתכוון, זה פנדל אם זה היה חוקי אז כמעט ולא היית רואה גולים בתנועה של שחקנים ברחבה אלא רק בעיטות מרחוק.
בחיים לא פנדל.
הוא אשכרה גרם לו לזעזוע מוח והכדור בכלל לא היה בתמונה.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
ראיתי את התקציר, לדעתי החמירו עם האדום לכפס
-
- קיבל.ה 338 לייקים
הוא בחברה טובה עם 2 האפסים האלהלירון האדום כתב: ↑05 אפריל 2021, 16:25אם אני לא טועה, איווניר או אוחנה עשו זאת לפניו (אחד מהם הוריד לדעתי 3 קבוצות ליגה באותה עונה שאחת מהם היתה כפ"ס)
זה לא נכון להפיל את הירידה של בני יהודה אם תיהיה על אלישע.
כשאלישע היה שם הם עוד היו בחלק העליון של הטבלה והפיטורים שלו התחילו את כדור השלג שהביא אותם לאן שהם נמצאים.
כשאלישע היה שם הם עוד היו בחלק העליון של הטבלה והפיטורים שלו התחילו את כדור השלג שהביא אותם לאן שהם נמצאים.
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
זה קצת טריקי. כי רב מי שמחליף מאמן אלו קבוצות בתחתית שבסכנת ירידה.
האם מישהו מהם בנה קבוצה שלא הייתה אמורה להיות בתחתית?
האם מישהו מהם בנה קבוצה שלא הייתה אמורה להיות בתחתית?
גם אמיר תורג'מן עזב את כפ''ס שהיו מקום 6 נדמה לי.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הטעות הכי קשה , שהורידה אותם ליגה.אדום בבית כתב:גם אמיר תורג'מן עזב את כפ''ס שהיו מקום 6 נדמה לי.
הזוי..
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
אשכרה 2 קבוצות שבתחילת העונה היו בחלק העליון של הצמרת (זכור לי שכפר סבא עשתה כמה תוצאות יפות כולל ניצחון על מכבי חיפה !) כרגע נראות כמו יורדות בטוחות (בעיקר כפר סבא) אם לא היה מגיע חיזוק כרגע היינו עם לא יותר מ15 נקודות לדעתי
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
גם חוסר האופי של מכ' חיפה חייב לעזוב את הליגה
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 774 לייקים
דור פרץ רמה אחת מעל הליגה ואמרו את זה מספיק אבל אם יש משהו שבאמת מפתיע אותי הוא כמה אני יכול לשנוא קבוצה ועדיין לרצות שהיא תנצח.. איזו קבוצה מטומטמת זאת מכבי חיפה
שתבינו.. זה לא שאני שונא אותם מתחרות או מזכרון עבר.. נטו מכמות הפעמים שהם מחרבנים במכנסיים כל פעם מחדש
שתבינו.. זה לא שאני שונא אותם מתחרות או מזכרון עבר.. נטו מכמות הפעמים שהם מחרבנים במכנסיים כל פעם מחדש
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל