דניאל דפאאה
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 86 לייקים
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2788 לייקים
די כבר איתו.
חלוץ בלי שערים לא שווה כלום.
חלוץ בלי שערים לא שווה כלום.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1308 לייקים
הוא איטי, דיי מגושם, לא ממש טכני.
כרגע לא מתאים להיות חלוץ מוביל, זה לא זה.
כרגע לא מתאים להיות חלוץ מוביל, זה לא זה.
יאללה הביתה!!!
- רווי
- קיבל.ה 1270 לייקים
קהל של חיים בסרט אחושרמוטה. יש תקופות רעות והוא עוד יתן הרבה להפועל ומי לא רואה את זה עיוור.
OMG עווופררר
זה מערך קשה עם חלוץ אחד ומה לעשות שהוא הכי טוב כרגע לתפקיד הזה. הקבוצה כולה טובה יותר כשהוא על הדשא
- כרובית
- קיבל.ה 1190 לייקים
אין ברירה חייב להתפוצץ במשחק הבא שלנו.......
-
דוגיס
- קיבל.ה 463 לייקים
- Hapolo
- קיבל.ה 991 לייקים
- כרובית
- קיבל.ה 1190 לייקים
נקווה לטוב, מצמידה לו השבוע את דמארי
- 7even
- קיבל.ה 3838 לייקים
-
shaolin232
- קיבל.ה 752 לייקים
הוא באמת מגיע להמון מצבים
אבל וואו איזה חוסר ביטחון מול השער
גם אתמול הוריד כדור קשה
השתלטות באמת מרשימה
רבק תבעט למסגרת
אבל וואו איזה חוסר ביטחון מול השער
גם אתמול הוריד כדור קשה
השתלטות באמת מרשימה
רבק תבעט למסגרת
- פוגודין
- קיבל.ה 238 לייקים
נתון מעניין על דאפפה מהפוד
אמנם הוא לא כבש כבר ארבעה חודשים, אבל הפעולות החיוביות של דניאל דאפה מציבות אותו במקום השמיני מבין כלל שחקני ההתקפה בני 20 ומטה ב-60 הליגות שנכללו במחקר של CIES Football Observatory באחוז השמירה על הכדור תחת לחץ גבוה, מקום אחד מעל לאמין ימאל.
*הנתונים מתייחסים לשחקנים ששיחקו מעל 540 דקות עונה ועמדו בפני 10+ מצבי לחץ לכל 30 דקות שבהן קבוצתם החזיקה בכדור.

אמנם הוא לא כבש כבר ארבעה חודשים, אבל הפעולות החיוביות של דניאל דאפה מציבות אותו במקום השמיני מבין כלל שחקני ההתקפה בני 20 ומטה ב-60 הליגות שנכללו במחקר של CIES Football Observatory באחוז השמירה על הכדור תחת לחץ גבוה, מקום אחד מעל לאמין ימאל.
*הנתונים מתייחסים לשחקנים ששיחקו מעל 540 דקות עונה ועמדו בפני 10+ מצבי לחץ לכל 30 דקות שבהן קבוצתם החזיקה בכדור.

צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 86 לייקים
כמה נקודות בטבלה נותן המדד הזה?פוגודין כתב: ↑11 ינואר 2026, 07:26 נתון מעניין על דאפפה מהפוד
![]()
- פוגודין
- קיבל.ה 238 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3838 לייקים
רשמתי פה כמה פעמים שהוא משתחרר לא רע מלחץ באמצע המגרש ויש לו גם מסירות יפות.פוגודין כתב: ↑11 ינואר 2026, 07:26 נתון מעניין על דאפפה מהפוד
הוא בעיקר מככב כרגע בתור קשר.
יחד, רק יחד! 
-
cholo
- קיבל.ה 222 לייקים
לעניות דעתי, מדובר בשחקן שיהיה כוכב.
יש לו תקופה של הרבה חוסר בטחון וחוסר מזל, יותר טוב אם היה לנו חלוץ לפניו שיוריד ממנו את הלחץ של תג המחיר הגבוה.
יש לו תקופה של הרבה חוסר בטחון וחוסר מזל, יותר טוב אם היה לנו חלוץ לפניו שיוריד ממנו את הלחץ של תג המחיר הגבוה.
-
KingZivos
- קיבל.ה 203 לייקים
האמת ההחמצות במאת מחרפנות אבל מישהו העלה פה סטטיסטיקה מעניינת לא מזמן - הפועל תל אביב איתו מנצת יותר ב80 או 60 אחוז מבלעדיו.
חשבתי שזה סטטיסטיקה מפגרת אבל עוד משחק שהוא נכנס במחצית השניה ודברים השתנו (וכן הוא לא היה השינוי היחיד)
כנראה שהוא מושך אליו הרבה שחקני יריבה עם התנועות.
חשבתי שזה סטטיסטיקה מפגרת אבל עוד משחק שהוא נכנס במחצית השניה ודברים השתנו (וכן הוא לא היה השינוי היחיד)
- Red Wolf
- קיבל.ה 1569 לייקים
חברים אני הבנתי מה הבעיה
זה פותח האשכול @Mendelson
תשנה כבר את השם לדאפה! מה זה דפאאה??
זה פותח האשכול @Mendelson
תשנה כבר את השם לדאפה! מה זה דפאאה??
-
RedDrifter
- קיבל.ה 382 לייקים
ההנהלה עשתה טעות שהימרה על מחאמיד כחלוץ שני ולא הביאה לנו מישהו שיתחרה עם דאפה על חולצת ההרכב כבר מההתחלה.
היו יכולים להביא לפה גריטה כזה שפותח ואז כל משחק דאפה היה מקבל חצי שעה אחרי שנגמר לו האוויר, גם היה נותן לו ביטחון ולא הכל היה על הכתפיים שלו וגם סיכוי גבוה מאוד שהפועל הייתה מגרדת עוד כמה נקודות.
דאפה לא גרוע, אני לא מכיר חלוץ אחד בן 18 שהצליח בליגה ב20 שנה האחרונות (מדמון היה הכי קרוב והוא פרץ בגיל 19).
חייב לבוא חלוץ בקיץ שיתן תחרות לדאפה.
-
cholo
- קיבל.ה 222 לייקים
מסכים.RedDrifter כתב: ↑11 ינואר 2026, 09:20ההנהלה עשתה טעות שהימרה על מחאמיד כחלוץ שני ולא הביאה לנו מישהו שיתחרה עם דאפה על חולצת ההרכב כבר מההתחלה.
היו יכולים להביא לפה גריטה כזה שפותח ואז כל משחק דאפה היה מקבל חצי שעה אחרי שנגמר לו האוויר, גם היה נותן לו ביטחון ולא הכל היה על הכתפיים שלו וגם סיכוי גבוה מאוד שהפועל הייתה מגרדת עוד כמה נקודות.
דאפה לא גרוע, אני לא מכיר חלוץ אחד בן 18 שהצליח בליגה ב20 שנה האחרונות (מדמון היה הכי קרוב והוא פרץ בגיל 19).
ואגב מדמון, גם הוא היה נחשב ״כוכב״ שהביאו בהרבה כסף ודי לא פוגע במכבי.
רק נקודה למחשבה
- 7even
- קיבל.ה 3838 לייקים
בגדול יכולת לעצור גם אחרי המילה מחאמיד.RedDrifter כתב: ↑11 ינואר 2026, 09:20ההנהלה עשתה טעות שהימרה על מחאמיד כחלוץ שני ולא הביאה לנו מישהו שיתחרה עם דאפה על חולצת ההרכב כבר מההתחלה.
יחד, רק יחד! 
-
RedDrifter
- קיבל.ה 382 לייקים
אני רק מקווה שהסנטימנטים נגמרו בהפועל - אין דבר שיותר מפחיד אותי מזה.7even כתב: ↑11 ינואר 2026, 09:24בגדול יכולת לעצור גם אחרי המילה מחאמיד.RedDrifter כתב: ↑11 ינואר 2026, 09:20ההנהלה עשתה טעות שהימרה על מחאמיד כחלוץ שני ולא הביאה לנו מישהו שיתחרה עם דאפה על חולצת ההרכב כבר מההתחלה.
תחשוב מה קורה אם ״יוותרו״ לו ויתנו לו עוד הזדמנות שנה הבאה ולא יביאו לפה חלוץ אמיתי שיתחרה עם דאפה…
מי שלא טוב, לא יכול לקחת חלק בהפועל יותר נגמרו הימים שאנחנו נותנים הזדמנויות רק בגלל שהוא ׳אחלה׳.
- פוגודין
- קיבל.ה 238 לייקים
אגב 90% משאר הרשימה קיצוניים/107even כתב: ↑11 ינואר 2026, 08:49רשמתי פה כמה פעמים שהוא משתחרר לא רע מלחץ באמצע המגרש ויש לו גם מסירות יפות.פוגודין כתב: ↑11 ינואר 2026, 07:26 נתון מעניין על דאפפה מהפוד
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
-
ר.ש
- קיבל.ה 481 לייקים
דאפה לא אשם. הפועל אשמה מכמה בחינות וכתבתי את זה כבר בזמנו:
- להפועל תל אביב של העונה לא הייתה את הפריבילגיה להוציא 2 מיליון דולר על שחקן לא מוכח בן 18. זו פריבילגיה ששמורה למועדונים עם סגל עמוק ויציב (ומצב כלכלי מזהיר), כמו מכבי תל אביב.
- ההחלטה לא להביא חלוץ נוסף, שלפי דיווחים נבעה מהעובדה שדאפה דחק שני גולים בגביע הטוטו - היא הזויה. זה שהוא הבקיע בטוטו לא הוכיח שהוא מספיק טוב להוביל את הקבוצה, וממילא קיים סיכוי ששחקן ייפצע וייעדר לתקופה ארוכה.
- להפועל תל אביב של העונה לא הייתה את הפריבילגיה להוציא 2 מיליון דולר על שחקן לא מוכח בן 18. זו פריבילגיה ששמורה למועדונים עם סגל עמוק ויציב (ומצב כלכלי מזהיר), כמו מכבי תל אביב.
- ההחלטה לא להביא חלוץ נוסף, שלפי דיווחים נבעה מהעובדה שדאפה דחק שני גולים בגביע הטוטו - היא הזויה. זה שהוא הבקיע בטוטו לא הוכיח שהוא מספיק טוב להוביל את הקבוצה, וממילא קיים סיכוי ששחקן ייפצע וייעדר לתקופה ארוכה.
רואה שחורות המקורי
- 7even
- קיבל.ה 3838 לייקים
אני מאמין שהוא יהיה בסדר.פוגודין כתב: ↑11 ינואר 2026, 11:09אגב 90% משאר הרשימה קיצוניים/107even כתב: ↑11 ינואר 2026, 08:49רשמתי פה כמה פעמים שהוא משתחרר לא רע מלחץ באמצע המגרש ויש לו גם מסירות יפות.פוגודין כתב: ↑11 ינואר 2026, 07:26 נתון מעניין על דאפפה מהפוד
הוא סובל מחוסר ביטחון קיצוני כרגע מול השער.
מצד שני לפעמים בנגיעות קטנות במרכז המגרש רואים שיש לו טאץ' נהדר.
יחד, רק יחד! 
- הפועל
- קיבל.ה 2115 לייקים
- יצירת קשר:
הוא במצב שלא מבקיע מול שער ריק כרגע. אבל הנוכחות שלו על המגרש קריטית.
עוד לפני תחילת המשחק אתמול כתבתי לחבר שזה פשע שמחאמיד בהרכב לפניו. הם לא באותו ענף פשוט.
אפילו בלי שערים חייב להיות חלוץ פותח בסגל הנוכחי
עוד לפני תחילת המשחק אתמול כתבתי לחבר שזה פשע שמחאמיד בהרכב לפניו. הם לא באותו ענף פשוט.
אפילו בלי שערים חייב להיות חלוץ פותח בסגל הנוכחי
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- Mendelson
- קיבל.ה 605 לייקים
אני בטוח שהפועל יותר מסוכנת כשהוא על המגרש, ואם למישהו יש סטטיסטיקה של כמה שערים כבשנו כשהוא על המגרש לעומת כשהוא לא - אני אשמח. אפשר יהיה בקלות לחשב את זה גם ביחס לכמות הדקות כדי שזה יהיה אמין.
ומעבר לתרומה ההתקפית שלו, זו החלטה הזויה להושיב אותו על הספסל ולעלות בכוונה תחילה עם שחקן שלא פתח באף משחק העונה, כשאתה יודע שחצי מההרכב שלך פצוע/מורחק.
ומעבר לתרומה ההתקפית שלו, זו החלטה הזויה להושיב אותו על הספסל ולעלות בכוונה תחילה עם שחקן שלא פתח באף משחק העונה, כשאתה יודע שחצי מההרכב שלך פצוע/מורחק.
-
L.S
- קיבל.ה 1969 לייקים
גם אם הוא לא כובש, הפועל קבוצה משמעותית טובה יותר כשהוא על הדשא.
חייב לפתוח. כשהוא עולה מהספסל התפוקה שלו משמעותית פחות גבוהה
חייב לפתוח. כשהוא עולה מהספסל התפוקה שלו משמעותית פחות גבוהה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 26 לייקים
פורסם לפני המשחק שעשו לו טקס שחרור נאחס, סרטון מצחיק האמת, גם לא עזר.
אני חושב שדאפה פשוט לא חלוץ , צריך לשנות לו עמדה ל10 , כי יש לו גם מסירות טובות . ולהסית את אלטמן לעמדת החלוץ.
לדעתי זה יתן אפקט טוב.
אני חושב שדאפה פשוט לא חלוץ , צריך לשנות לו עמדה ל10 , כי יש לו גם מסירות טובות . ולהסית את אלטמן לעמדת החלוץ.
לדעתי זה יתן אפקט טוב.
- סומך
- קיבל.ה 1693 לייקים
לשים בעמדה 10 שחקן עם שליטה מאוד מוגבלת בכדור ובלי יכולת כדרור מינימאלית?!היחיד שנלחם כתב: ↑11 ינואר 2026, 12:55 פורסם לפני המשחק שעשו לו טקס שחרור נאחס, סרטון מצחיק האמת, גם לא עזר.
לדעתי זה יתן אפקט טוב.
אולי הוא פשוט לא השחקן האיכותי שחשבנו שהוא?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
RedDrifter
- קיבל.ה 382 לייקים
מזכיר זאת שובסומך כתב: ↑11 ינואר 2026, 13:14לשים בעמדה 10 שחקן עם שליטה מאוד מוגבלת בכדור ובלי יכולת כדרור מינימאלית?!היחיד שנלחם כתב: ↑11 ינואר 2026, 12:55 פורסם לפני המשחק שעשו לו טקס שחרור נאחס, סרטון מצחיק האמת, גם לא עזר.
לדעתי זה יתן אפקט טוב.
- לא קיים שחקן ישראלי אחד בן 18 שנתן עונה טובה ב20 שנה האחרונות.
לא צריך לשפוט אותו לרעה, צריך לבוא בתלונות בעיקר להנהלה שפשוט לא סיפקה לו מחליף ראוי ודפקה אותנו עם מחאמיד.
- סומך
- קיבל.ה 1693 לייקים
אני בכלל לא מדבר על ציר של טוב/לא טוב. אני מתייחס למיומנויות כדורגל בסיסיות, האם אני רואה שיש או לא רואה שיש לוRedDrifter כתב: ↑11 ינואר 2026, 13:18מזכיר זאת שובסומך כתב: ↑11 ינואר 2026, 13:14לשים בעמדה 10 שחקן עם שליטה מאוד מוגבלת בכדור ובלי יכולת כדרור מינימאלית?!היחיד שנלחם כתב: ↑11 ינואר 2026, 12:55 פורסם לפני המשחק שעשו לו טקס שחרור נאחס, סרטון מצחיק האמת, גם לא עזר.
לדעתי זה יתן אפקט טוב.
לא צריך לשפוט אותו לרעה, צריך לבוא בתלונות בעיקר להנהלה שפשוט לא סיפקה לו מחליף ראוי ודפקה אותנו עם מחאמיד.
ולעת עתה, אני לא רואה שם כלום. אני רואה מבנה פיזי מרשים (שהוא כרגע לא יודע להשתמש בו, ובד"כ מפסיד מאבקי מיקום מול בלמים כששולחים לו כדור כ'פיבוט)
ואני רואה בעיטה חזקה. מלבד זאת, אני לא רואה יכולת כדרור, לא רואה יכולת להסתובב טוב על המקום, לא רואה יכולת להוריד כדור קרוב לגוף, לא רואה יכולת לקבל כדור על השטח ו'לנער' מהגב את המגן ולא רואה רגש מינימלי בבעיטה, רק בעיטות חזקות מאוד בלי לכוון, שפוגעות בשוערים בגוף, יותר מאשר הם עוצרים את הכדורים שלו, הם בעיקר חוטפים ממנו פיצוצים.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 208 לייקים
גם שגיא כהן (שאני מאוד אוהב) אמר את זה פעם.KingZivos כתב: ↑11 ינואר 2026, 09:04 האמת ההחמצות במאת מחרפנות אבל מישהו העלה פה סטטיסטיקה מעניינת לא מזמן - הפועל תל אביב איתו מנצת יותר ב80 או 60 אחוז מבלעדיו.
רינגו סטאר המלך
-
RedDrifter
- קיבל.ה 382 לייקים
אני אגיד לך מה - דאפה שחקן לא מהיר וגם לא טכני.סומך כתב: ↑11 ינואר 2026, 13:23אני בכלל לא מדבר על ציר של טוב/לא טוב. אני מתייחס למיומנויות כדורגל בסיסיות, האם אני רואה שיש או לא רואה שיש לוRedDrifter כתב: ↑11 ינואר 2026, 13:18מזכיר זאת שוב
ולעת עתה, אני לא רואה שם כלום. אני רואה מבנה פיזי מרשים (שהוא כרגע לא יודע להשתמש בו, ובד"כ מפסיד מאבקי מיקום מול בלמים כששולחים לו כדור כ'פיבוט)
ואני רואה בעיטה חזקה. מלבד זאת, אני לא רואה יכולת כדרור, לא רואה יכולת להסתובב טוב על המקום, לא רואה יכולת להוריד כדור קרוב לגוף, לא רואה יכולת לקבל כדור על השטח ו'לנער' מהגב את המגן ולא רואה רגש מינימלי בבעיטה, רק בעיטות חזקות מאוד בלי לכוון, שפוגעות בשוערים בגוף, יותר מאשר הם עוצרים את הכדורים שלו, הם בעיקר חוטפים ממנו פיצוצים.
אם תיקח את העובדה שהוא אמור להיות חלוץ רחבה שאמור לקבל פס רוחב ולדחוק את הכדור פנימה, זה אולי יעזור לך לראות את הדברים כמו שהם.
הפועל הנוכחית כפי שאתה יכול לראות כן מסוגלת לייצר לעצמה מצבים ולכבוש אבל לא סגנון משחק שכרגע מספק לדאפה את המצבים שהם הלחם והחמאה שלו, הרבה פעמים הוא גם החמיץ החמצות נוראיות באחד על אחד, עם הראש, בסיבוב - אלה מצבים שחלוץ חייב לכבוש ללא קשר ל׳מומחיות׳ שלו, וזה משהו שכן יגיע עם ניסיון.
מספיק שהוא מנסה ומגיע למצבים ומייצר לחץ על היריבה, כרגע זה כבר יותר ממה שאלטמן או מחאמיד יכולים לספק לך בעמדה.
בשנה הבאה הפועל חייבת להביא חלוץ ראשון ולתת לדאפה להתחרות איתו. אני מאמין שכולנו נראה אותו כובש יותר כבר בעונה הבאה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5973 לייקים
אני זוכר 2 ממש לאחרונה, אוסקר גלוך וענאן חלאילי.RedDrifter כתב: ↑11 ינואר 2026, 13:18מזכיר זאת שובסומך כתב: ↑11 ינואר 2026, 13:14לשים בעמדה 10 שחקן עם שליטה מאוד מוגבלת בכדור ובלי יכולת כדרור מינימאלית?!היחיד שנלחם כתב: ↑11 ינואר 2026, 12:55 פורסם לפני המשחק שעשו לו טקס שחרור נאחס, סרטון מצחיק האמת, גם לא עזר.
לדעתי זה יתן אפקט טוב.
-
RedDrifter
- קיבל.ה 382 לייקים
שניהם פרצו בגיל 18-19רדפוקס כתב: ↑11 ינואר 2026, 13:42אני זוכר 2 ממש לאחרונה, אוסקר גלוך וענאן חלאילי.RedDrifter כתב: ↑11 ינואר 2026, 13:18מזכיר זאת שוב
זה כביכול עונה הבאה בשביל דאפה, שרק השנה הגיע לגיל 18.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5973 לייקים
גלוך בגיל 18 נתן חצי עונה של 4 שערים ו-8 בישולים ונמכר לאוסטריה.RedDrifter כתב: ↑11 ינואר 2026, 13:53שניהם פרצו בגיל 18-19רדפוקס כתב: ↑11 ינואר 2026, 13:42אני זוכר 2 ממש לאחרונה, אוסקר גלוך וענאן חלאילי.RedDrifter כתב: ↑11 ינואר 2026, 13:18
מזכיר זאת שוב
זה כביכול עונה הבאה בשביל דאפה, שרק השנה הגיע לגיל 18.
- Mendelson
- קיבל.ה 605 לייקים
אני מגונן ומסנגר על דפאה כל האשכול הזה... אבל בשביל ההגינות - טוטו תמוז שמאוד מזכיר אותו בסגנון, נתן בעונה הראשונה שלו בפ"ת 11 שערי ליגה, בגיל 17.RedDrifter כתב: ↑11 ינואר 2026, 13:18מזכיר זאת שובסומך כתב: ↑11 ינואר 2026, 13:14לשים בעמדה 10 שחקן עם שליטה מאוד מוגבלת בכדור ובלי יכולת כדרור מינימאלית?!היחיד שנלחם כתב: ↑11 ינואר 2026, 12:55 פורסם לפני המשחק שעשו לו טקס שחרור נאחס, סרטון מצחיק האמת, גם לא עזר.
לדעתי זה יתן אפקט טוב.