מנויים 2025/26

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1231 לייקים

shaharot כתב: 22 אוקטובר 2025, 11:41 הנה התשובה -
נכון לעכשיו הצפי שהיורוליג יחזור לארץ זה בתאריך 1.12 ואז תחוייב על ה13 המשחקים שנותרו.
בקרוב יישלח לינק ייעודי לכל מי שרכש מנוי לעונת 25/26, לרכישת מנוי למשחקי היורוליג בארץ❤️

לדעתי הם צריכים לחדד את הנקודה הזאת כי כמוני יש הרבה אחרים שזה לא ברור עד הסוף (מה גם שאוהדים יבינו שהמחיר הוא יותר זול ב30% ממחיר היורוליג שהם קבעו)
חייב להגיד שזה לא נשמע שהם הבינו שקנית את המנוי עכשיו וזאת התשובה למי שרכש בתחילת העונה
(שמאוד הגיוני שיהיה נכון גם אלינו)
מאוד מתסכלת ההתנהלות הזאת
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  903 לייקים

לא הבנתי איך קונים מנוי למחזיקי מנוי ליגת העל?

כמה עולה? היה אמור להיות 1800 אבל עולה לי ברכישה 2200

איפה זה תופס אותי?
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1231 לייקים

מתוך ה Q&A שלהם https://hapoeluta.org/news?NewsId=67821
8. מה כולל המנוי המשולב החל מ־22.10?
• משחקי הבית במסגרת הליגה הישראלית (עד רבע גמר הפלייאוף, כולל).
• משחקי הבית במסגרת העונה הסדירה של היורוליג.
• כרטיס על בסיס מקום פנוי לכל משחקי הקבוצה ביורוליג בסופיה – עד לחזרה לארץ.
לא נראה שיש פה איזהשהי התייחסות למחירים והם מתכוונים להעניש את האוהדים שלא קנו לפני חודשיים ב 30% יותר ???

אני לא סומך על המועדון חייב להגיד
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3011 לייקים

לא עברתי על כל האפשרויות , אבל המחירים פה ל3 אפשרויות שבדקתי:
https://hapoeluta.org/news?NewsId=67819 ... f953f8d1a5

דומים עד כדי זהים למחרים פה (עבור מנויים חדשים):
https://hapoeluta.org/news?NewsId=67585

שזה אומר שזה המחירים בלי הקיזוז על 7 המשחקים שלא היו/יהיו בארץ לדעתי.

כמה שילמתם אתמול על איזה מקום? אם לא איכפת לכם להגיד...
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3011 לייקים

אייבר דה-בונלס כתב: 22 אוקטובר 2025, 11:58 לא הבנתי איך קונים מנוי למחזיקי מנוי ליגת העל?

איפה זה תופס אותי?
קיבלת כבר מייל/סמס עם לינק יעודי עבורך להשלים את הרכישה?
אני עוד לא קיבלתי , מה שהגיע עד עכשיו זה לינק למי שאין לו מנוי עד עכשיו ורוצה עכשיו לעשות מנוי משולב לשארית העונה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3991 לייקים

מילפורד כתב:
אייבר דה-בונלס כתב: 22 אוקטובר 2025, 11:58 לא הבנתי איך קונים מנוי למחזיקי מנוי ליגת העל?

איפה זה תופס אותי?
קיבלת כבר מייל/סמס עם לינק יעודי עבורך להשלים את הרכישה?
אני עוד לא קיבלתי , מה שהגיע עד עכשיו זה לינק למי שאין לו מנוי עד עכשיו ורוצה עכשיו לעשות מנוי משולב לשארית העונה.
מחכה בסבלנות...
נו מה קורה עם הקישור?!?!
שיתחיל כבר....

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1231 לייקים

מילפורד כתב: 22 אוקטובר 2025, 12:02 לא עברתי על כל האפשרויות , אבל המחירים פה ל3 אפשרויות שבדקתי:

הסיבה שלי ל״בלבול״ או לזה שנקודת ההנחה שלי שזה המחיר לפני הקיזוז היא שזה יוצא בדיוק אותו מחיר
אני קניתי ליציע 3 ב 3270 שזה בדיוק 1210+2060 כמו המחיר שפורסם ליציע הזה בתחילת העונה

אם אני הולך להיות מחוייב ב30% יותר על היורוליג מכל מי שרכש בדיוק את אותו מוצר כמוני אני חד משמעית הולך לבטל את המנויים

אחכה לתשובה ברורה יותר מהפועל (ואעדכן כאן אם זה מעניין מישהו)
shaharot
קיבל.ה  809 לייקים

Red Wolf כתב: 22 אוקטובר 2025, 12:15
מילפורד כתב: 22 אוקטובר 2025, 12:02 לא עברתי על כל האפשרויות , אבל המחירים פה ל3 אפשרויות שבדקתי:

הסיבה שלי ל״בלבול״ או לזה שנקודת ההנחה שלי שזה המחיר לפני הקיזוז היא שזה יוצא בדיוק אותו מחיר
אני קניתי ליציע 3 ב 3270 שזה בדיוק 1210+2060 כמו המחיר שפורסם ליציע הזה בתחילת העונה

אם אני הולך להיות מחוייב ב30% יותר על היורוליג מכל מי שרכש בדיוק את אותו מוצר כמוני אני חד משמעית הולך לבטל את המנויים

אחכה לתשובה ברורה יותר מהפועל (ואעדכן כאן אם זה מעניין מישהו)
כמוני כמוך
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3011 לייקים

אחרי בירור, אכן המחירים היום לא כוללים זיכוי על משחקי היורוליג שלא התקיימו ולא יתקיימו בארץ השנה (שם בצד כרגע את נושא ירושלים).
זה בעצם ״הקנס״ למי שלא עשה מנוי מלכתחילה, או יותר נכון להגיד, ההטבה למי שהסכים להתחייב ליורוליג מבעוד מועד.

חבל שזה לא היה ברור מראש שככה זה יהיה.
shaharot
קיבל.ה  809 לייקים

מילפורד כתב: 22 אוקטובר 2025, 13:09 אחרי בירור, אכן המחירים היום לא כוללים זיכוי על משחקי היורוליג שלא התקיימו ולא יתקיימו בארץ השנה (שם בצד כרגע את נושא ירושלים).
זה בעצם ״הקנס״ למי שלא עשה מנוי מלכתחילה, או יותר נכון להגיד, ההטבה למי שהסכים להתחייב ליורוליג מבעוד מועד.

גם אני הבנתי מהתשובות שלהם עכשיו שבעצם יצאו מנויים חדשים . מרגיז מאוד וממש לא הוגן
בטח שעברו כבר 2 משחקי בית ואף אחד לא מבטיח לי שבאמת המשחקים יחזרו עוד חודש.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3011 לייקים

מרגיז אני מסכים.

לא הוגן?
בהקשר שזה לא היה מובן מראש, אני מבין, בהקשר שמי שהיה מוכן להתחייב מראש המחיר שלו יותר נמוך , זה דוקא נשמע לי הוגן.

(גם המרגיז אגב, אני מסכים שזה מרגיז כי זה לא היה ברור מראש)

אגב , גם פחות מבין/מתחבר אם יש מישהו שכל כך התלהב שזה חזר ורץ כבר אתמול עוד לפני שפורסם רשמית לעשות מנוי ועכשיו מתלונן שהמחיר נשמע לו גבוה מידי , את מה ועל מה אתה משלם , כדאי שתבין לפני שאתה משלם ולא אחרי.
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  165 לייקים

מילפורד כתב: 22 אוקטובר 2025, 13:21 מרגיז אני מסכים.

לא הוגן?
בהקשר שזה לא היה מובן מראש, אני מבין, בהקשר שמי שהיה מוכן להתחייב מראש המחיר שלו יותר נמוך , זה דוקא נשמע לי הוגן.

לא לתת הנחה בליגה או קיזוז על משחקי ליגה שכבר היו אני יכול להבין, אבל לא לקזז משחקים שלא היו או יהיו בארץ? בעיניי מאוד לא הוגן, במיוחד אחרי שפרסמו בתחילת העונה תמחור יחסי של משחקים שלא יהיו בארץ.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
shaharot
קיבל.ה  809 לייקים

אין ספק האשמה עלי (לכאורה אני יכול לבטל עד 14 ימי עסקים).
מודה בתמימותי כאשר ראיתי אתמול שהמחיר הוא בדיוק כמו ליגה+ יורוליג הנחתי שנקבל זיכוי על ההפרש ונשלם כמו יתר המנויים.
יכלו לבוא לקראת , בחרו שלא. מבאס
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3011 לייקים

זה להיתפס לקטנות , ואני לא אוהב את זה (ועל כן הסכמתי שזה מרגיז) , אבל התמחור היחסי שאתה מדבר עליו פורסם עבור מי שהסכים להתחייב מראש לקנות מנוי יורוליג ולא לאף אחד אחר.
והקטנה השניה בסיפור, זה שלא מסתכלים על זה כ"לא מקזזים" אלא שהפער הזה מייצג העדפה למי שהסכים מראש לקנות מנוי גם בלי לדעת שהיורוליג חוזר לארץ.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1231 לייקים

מילפורד כתב: 22 אוקטובר 2025, 13:21 מרגיז אני מסכים.

לא הוגן?

אגב , גם פחות מבין/מתחבר אם יש מישהו שכל כך התלהב שזה חזר ורץ כבר אתמול עוד לפני שפורסם רשמית לעשות מנוי ועכשיו מתלונן שהמחיר נשמע לו גבוה מידי , את מה ועל מה אתה משלם , כדאי שתבין לפני שאתה משלם ולא אחרי.
אתה צודק
האשמה עליי לגמרי, ברצינות
הבנתי את זה אחרי, מודה שהתלהבתי וזכרתי שהפועל הבטיחו שהמחיר הוא יחסי, ראיתי שמדובר באותו מחיר ו ה1+1 שלי יצא 3
אבל ההתלהבות חלפה מהר ואני מבטל את המנויים שקניתי
אם זאת סדרת חינוך שהמועדון מנסה להעביר אותי אז הוא הצליח, כי מנוי אני לא קונה, וכרטיסים למשחקים אני כנראה גם לא אוכל לקנות כי אין לי מנוי
מודה שאני לא מבין לאן החינוך הזה מוביל, אבל המועדון מקבל את מה שהוא רוצה וזה יציעים ריקים
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1231 לייקים

מילפורד כתב: 22 אוקטובר 2025, 13:32 זה להיתפס לקטנות , ואני לא אוהב את זה (ועל כן הסכמתי שזה מרגיז) , אבל התמחור היחסי שאתה מדבר עליו פורסם עבור מי שהסכים להתחייב מראש לקנות מנוי יורוליג ולא לאף אחד אחר.
והקטנה השניה בסיפור, זה שלא מסתכלים על זה כ"לא מקזזים" אלא שהפער הזה מייצג העדפה למי שהסכים מראש לקנות מנוי גם בלי לדעת שהיורוליג חוזר לארץ.
ועוד דבר, אשמח להסבר מה ההבדל בין מי שקנה לפני (ולא שילם שקל על המנוי של היורוליג, זה לא שהוא הכניס כסף לקופה ועזר למועדון)
לבין מי שקונה עכשיו?
למה מגיעה העדפה של 30% מסכום שהוא גם ככה יקר?

בסופו של יום, מקבלים בדיוק את אותו מוצר ואני כמובן מדבר על מנויים חדשים ולא מחדשים
אם כבר אז אני משלם מחיר מלא על משחק שכבר שוחק בליגה וזה כמובן בסדר גמור

הפועל עושים הכל בשביל להרחיק את הקהל מהמגרשים, ואני אפילו לא מדבר על כמה זה משחק לידיים של שונאי הפועל וההשפעה על הקהל שקצת פחות מעורב ביום יום של הפועל
Red_man
קיבל.ה  1736 לייקים

מילפורד כתב: 22 אוקטובר 2025, 13:09 אחרי בירור, אכן המחירים היום לא כוללים זיכוי על משחקי היורוליג שלא התקיימו ולא יתקיימו בארץ השנה (שם בצד כרגע את נושא ירושלים).

ההתעקשות לעשות טעויות בלי סוף זה משהו. תמכרו לכולם בניכוי המשחקים ששוחקו חבורה של מפגרים
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3011 לייקים

שוב, בלי קשר לדעתי בנושא.
זה לא בהיסתכלות של קיזוז ששת המשחקים האלה (זה 6 או 7? מי סופר?) אלא בהסתכלות של מחיר זול יותר למי שהסכים להתחייב לזה מראש.
כמו שציינו פה אלו ששילמו את זה כבר, צריך לראות את זה כמחיר של 30% יותר גבוה ממי שקנה את זה מראש.
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  633 לייקים

מישהו כבר קיבל לינק להשלמת המנוי ליורוליג?
נמאס לי לחכות
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
בני12
קיבל.ה  2114 לייקים

מילפורד כתב: 22 אוקטובר 2025, 13:54 שוב, בלי קשר לדעתי בנושא.
זה לא בהיסתכלות של קיזוז ששת המשחקים האלה (זה 6 או 7? מי סופר?) אלא בהסתכלות של מחיר זול יותר למי שהסכים להתחייב לזה מראש.
כמו שציינו פה אלו ששילמו את זה כבר, צריך לראות את זה כמחיר של 30% יותר גבוה ממי שקנה את זה מראש.
א. את ההנחה למי שהתחייב מראש קבלנו גם במנוי לליגה (25% הנחה)
ב. כמו שראית זאת לא באמת התחייבות מראש כי הם נאלצים לשלוח לך עכשיו לינק לתשלום. מי שבוחר עכשיו לא לשלם (למרות שלכאורה התחייב ראש)
פשוט לא משלם (לא הצלחתי להבין מהודעת המועדון אם הוא מאבד את המקום שלו רק ליורוליג או גם לליגה. לא חושב שיהיה להם מותר לעשות את זה)
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1939 לייקים

מוזר ששולחים לינק. הדבר ההגיוני הוא פשוט לחייב באשראי את מי שהתחיב לרכוש.
אני מניח שככל הנראה לא שומרים את פרטי האשראי ולכן זה נעשה בדרך הזו.
אני גם חושב שזה לא נכון להעלות את המחירים ברגע שהוחלט שהיורוליג יחזור לארץ.
מי שהתחייב לרכוש מנוי גם ליורוליג כשרכש מנוי משולב קיבל את ההנחה שלו על ההתחייבות הזו במחיר של המנוי לליגה.
אם עד שלשום היה אפשר לרכוש מנוי במחיר X כולל התחייבות ליורוליג, למה יום אחרי המחיר צריך להשתנות? כדי לנצל את ההתלהבות?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3011 לייקים

ההנחה שלי שהלינק הזה כדי לאפשר למי שרוצה להחליף אמצעי תשלום ו/או לשלוט על מספר התשלומים, אחרת פשוט יחוייב באותו אמצעי תשלום בכמות מוגדרת מראש של תשלומים (אני הייתי קובע 1).
נחכה לקבל את הקישור הזה כדי להבין מה בדיוק משמעותו.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1939 לייקים

Red Wolf כתב: 22 אוקטובר 2025, 13:38
מילפורד כתב: 22 אוקטובר 2025, 13:32 זה להיתפס לקטנות , ואני לא אוהב את זה (ועל כן הסכמתי שזה מרגיז) , אבל התמחור היחסי שאתה מדבר עליו פורסם עבור מי שהסכים להתחייב מראש לקנות מנוי יורוליג ולא לאף אחד אחר.
ועוד דבר, אשמח להסבר מה ההבדל בין מי שקנה לפני (ולא שילם שקל על המנוי של היורוליג, זה לא שהוא הכניס כסף לקופה ועזר למועדון)
לבין מי שקונה עכשיו?

בסופו של יום, מקבלים בדיוק את אותו מוצר ואני כמובן מדבר על מנויים חדשים ולא מחדשים

הפועל עושים הכל בשביל להרחיק את הקהל מהמגרשים, ואני אפילו לא מדבר על כמה זה משחק לידיים של שונאי הפועל וההשפעה על הקהל שקצת פחות מעורב ביום יום של הפועל
שאני אבין - אתה חידשת מנוי ורוצה לרכוש עכשיו רק ליורוליג או שקונה עכשיו מנוי חדש?
כי אם קונה מנוי חדש, בלי קשר למה שאתה מדבר עליו (ואני מסכים עם הכעס שלך) אתה יכול לעשות שימוש בקופון זיכוי ששלחו על העונה שעברה. ככה כתוב שם.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1231 לייקים

רדנקו כתב: 22 אוקטובר 2025, 14:48
Red Wolf כתב: 22 אוקטובר 2025, 13:38
לבין מי שקונה עכשיו?

שאני אבין - אתה חידשת מנוי ורוצה לרכוש עכשיו רק ליורוליג או שקונה עכשיו מנוי חדש?
כי אם קונה מנוי חדש, בלי קשר למה שאתה מדבר עליו (ואני מסכים עם הכעס שלך) אתה יכול לעשות שימוש בקופון זיכוי ששלחו על העונה שעברה. ככה כתוב שם.
אני קניתי אתמול מנוי חדש לליגה וליורוליג, לא היה לי מנוי שנה שעברה
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1990 לייקים

מילפורד כתב: 22 אוקטובר 2025, 13:54 שוב, בלי קשר לדעתי בנושא.
נניח שזה לגיטימי מבחינת היחסים בין צרכן לעסק שמוכר לו משהו.
זה עדיין רחוק מסוג היחס שאוהד מצפה לקבל מהמועדון שהוא אוהב ורחוק מהיחס שמועדון ספורט שרוצה אוהדים ביציעים אמור לתת.

אני מתכוון לא רק לפער במחירים אלא גם לערפול, שלא לומר נכלוליות, סביב השינוי בתנאים ובמחירים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3991 לייקים

אני לא חושב שזה נכון מנהלתית להעלות את מחירי המנוי, מצד שני זה עניין של סמנטיקה.
בתחילת העונה, וגם עכשיו, הקבוצה היתה צריכה להכניס כסף אחרי שנתיים לא הגיוניות פיננסית בעליל, היא נתנה תמריץ עם תנאים מעולים למי שיעשה מנוי לליגה והתחייבות לרכישת מנוי יורוליג. אני לא חושב שיש אחד מאיתנו שבכלל פינטז שמשחקים יחזרו לארץ. הטבה לרכישה מוקדמת ללא בטחון שיהיו משחקים אירופים בארץ ומנוי רק לליגה.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3011 לייקים

teknoboy כתב: 22 אוקטובר 2025, 15:59 נניח שזה לגיטימי מבחינת היחסים בין צרכן לעסק שמוכר לו משהו.
זה עדיין רחוק מסוג היחס שאוהד מצפה לקבל מהמועדון שהוא אוהב ורחוק מהיחס שמועדון ספורט שרוצה אוהדים ביציעים אמור לתת.

אני מתכוון לא רק לפער במחירים אלא גם לערפול, שלא לומר נכלוליות, סביב השינוי בתנאים ובמחירים.
אני שוב מדגיש שאני מפריד בין מה שאני חושב על זה לבין מה שאני מבין שעומד מאחורי זה.

יש גם את הצד בסיפור הזה שרוצה להעביר מסר למי שהיה נאמן לקבוצה ועשה מנוי מראש כולל התחייבות ליורוליג , לא באמת משנה אם את קורה לזה צרכן או אוהד , רוצים להעביר מסר שמי שעשה מנוי מראש, מגיע לו יותר.
לגבי מה שאתה קורא לו ערפול/נכלוליות , לדעתי זה נובע בעיקר מחוסר תכנון/אסטרטגיה קדימה , שאת זה דוקא אני יכול קצת להבין בסיטואציה של מלחמה שלא ברור מה יהיה ומתי , קשה להכין תרחיש לכל מצב ואולי עדיף להתמודד איתו כשמגיעים אליו.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1990 לייקים

מילפורד כתב: 22 אוקטובר 2025, 16:34
teknoboy כתב: 22 אוקטובר 2025, 15:59 נניח שזה לגיטימי מבחינת היחסים בין צרכן לעסק שמוכר לו משהו.

אני שוב מדגיש שאני מפריד בין מה שאני חושב על זה לבין מה שאני מבין שעומד מאחורי זה.

יש גם את הצד בסיפור הזה שרוצה להעביר מסר למי שהיה נאמן לקבוצה ועשה מנוי מראש כולל התחייבות ליורוליג , לא באמת משנה אם את קורה לזה צרכן או אוהד , רוצים להעביר מסר שמי שעשה מנוי מראש, מגיע לו יותר.
לגבי מה שאתה קורא לו ערפול/נכלוליות , לדעתי זה נובע בעיקר מחוסר תכנון/אסטרטגיה קדימה , שאת זה דוקא אני יכול קצת להבין בסיטואציה של מלחמה שלא ברור מה יהיה ומתי , קשה להכין תרחיש לכל מצב ואולי עדיף להתמודד איתו כשמגיעים אליו.
יש לי פחות בעיה עם תנאים טובים יותר למי שקונה מראש בתנאי חוסר ודאות וכו' (אולי הפער קצת מוגזם, אבל עם העיקרון אין לי כל כך בעיה).
לגבי הערפול\נכלוליות, הכוונה לא לזה שלא "הזהירו" מראש שהתנאים הולכים להשתנות לרעה, אלא לזה שאנשים קנו אתמול מנוי בלי שיבהירו להם שהיה שינוי משמעותי לרעה בתנאים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3011 לייקים

על זה כתבתי מההתחלה , שזה מרגיז כי זה לא היה ברור מראש.
סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  132 לייקים

בסוף הסיבה שאנשים לא עשו מנוי לפני שהיורוליג חזר, זה בגלל שהם לא רצו ללכת ו/או לקנות מנוי למשחקי הליגה, והניחו שיש סיכוי טוב שזה כל מה שהמנוי יכלול השנה. זה בחירה לגיטימית, אבל למה שמישהו כזה יקבל את ההנחה שמישהו שכן עשה מנוי (למשל אני) מקבל?

עכשיו, אני מבין שמבחינה שיווקית זה יכול להוריד מכירות, אבל מה עם אנשים כמוני? למה לי ללכת ולתת למועדון יציבות וודאות פיננסית בפעם הבאה אם בסוף ההטבה שקבלתי בתמורה מגיעה לכולם?
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  188 לייקים

שמישהו יסביר לי בבקשה, איך קיבינימט מחשבים את העלות של המנוי?
אנחנו יושבים באולם 8. בטבלה למחדשי מינויים כתוב ליגה 4300 יורוליג 7300.

7300 זה מנוי משולב נכון? זה לא המנוי רק ליורולויג, נכון?
אבא שלי טוען שמנוי לליגה זה 4300 ועל מנת להוסיף את היורוליג צריך להוסיף עוד 7300
ואני אומר שמנוי לליגה וליורוליג זה עולה 7300 וצריך להשלים לסכום הזה מהסכום של המנוי לליגה.

יש מצב שמישהו פותר לנו את התעלומה?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3011 לייקים

אבא שלך צודק.
ההבדל היחיד , שאם כשקניתם מנוי לליגה + התחייבות ליורוליג מראש , אז תשלמו עכשיו 13/19*7300 תוספת בשביל היורוליג.
זאת הסיבה שבגינה אני לא יושב יותר באולם 8 בשורות הראשונות שלו אלא עברתי יותר למעלה איפה שהמחירים יותר בטווחים שנראים לי הגיוניים.

אתה יכול לראות , שמנוי חדש למי שקונה היום לידך , עולה 12,780ש"ח...
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  188 לייקים

מילפורד כתב: 22 אוקטובר 2025, 17:32 אבא שלך צודק.
ההבדל היחיד , שאם כשקניתם מנוי לליגה + התחייבות ליורוליג מראש , אז תשלמו עכשיו 13/19*7300 תוספת בשביל היורוליג.
זאת הסיבה שבגינה אני לא יושב יותר באולם 8 בשורות הראשונות שלו אלא עברתי יותר למעלה איפה שהמחירים יותר בטווחים שנראים לי הגיוניים.
וואי וואי...

חששנו לעבור שמא הינו מקבלים מקומות משמעותית פחות טובים ואמרנו נספוג את זה...
וואחד ספיגה יש פה
אוהד כורסא
קיבל.ה  675 לייקים

porthos כתב: 22 אוקטובר 2025, 17:29 שמישהו יסביר לי בבקשה, איך קיבינימט מחשבים את העלות של המנוי?
אנחנו יושבים באולם 8. בטבלה למחדשי מינויים כתוב ליגה 4300 יורוליג 7300.

7300 זה מנוי משולב נכון? זה לא המנוי רק ליורולויג, נכון?
אבא שלי טוען שמנוי לליגה זה 4300 ועל מנת להוסיף את היורוליג צריך להוסיף עוד 7300
ואני אומר שמנוי לליגה וליורוליג זה עולה 7300 וצריך להשלים לסכום הזה מהסכום של המנוי לליגה.

יש מצב שמישהו פותר לנו את התעלומה?
https://hapoeluta.org/news?NewsId=67819 ... a10cf5dac1
כאן זה המחיר לכלל המשחקים למנויים חדשים. נראה לי תוכל לקבל מזה תשובה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3011 לייקים

אני גם ישבתי כמה שורות לפנייך שזה אפילו קצת יותר יקר , וגם מכפיל את זה ב4.
ברור שאני יושב עכשיו במקום משמעותית פחות טוב , אבל גם ברור לי שאני לא משלם סכומים כאלה על מנוי (לפחות עד שאעשה אקזיט או אזכה בלוטו).
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  188 לייקים

מילפורד כתב: 22 אוקטובר 2025, 17:36 אני גם ישבתי כמה שורות לפנייך שזה אפילו קצת יותר יקר , וגם מכפיל את זה ב4.
ברור שאני יושב עכשיו במקום משמעותית פחות טוב , אבל גם ברור לי שאני לא משלם סכומים כאלה על מנוי (לפחות עד שאעשה אקזיט או אזכה בלוטו).
*קולות של טעות*
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3011 לייקים

תפנו למועדון בווטסאפ.
יכול להיות שעדיין אפשר למצוא לכם מקום באולם שיהיה לכם מספיק נוח/מתאים וגם בטווח מחירים שנראה לכם הגיוני.
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  165 לייקים

סכין_בבטן_האומה כתב: 22 אוקטובר 2025, 17:15 בסוף הסיבה שאנשים לא עשו מנוי לפני שהיורוליג חזר, זה בגלל שהם לא רצו ללכת ו/או לקנות מנוי למשחקי הליגה, והניחו שיש סיכוי טוב שזה כל מה שהמנוי יכלול השנה. זה בחירה לגיטימית, אבל למה שמישהו כזה יקבל את ההנחה שמישהו שכן עשה מנוי (למשל אני) מקבל?

עכשיו, אני מבין שמבחינה שיווקית זה יכול להוריד מכירות, אבל מה עם אנשים כמוני? למה לי ללכת ולתת למועדון יציבות וודאות פיננסית בפעם הבאה אם בסוף ההטבה שקבלתי בתמורה מגיעה לכולם?
קיבלנו הנחה משמעותית על משחקי הליגה ואותי זה לגמרי מספק, למה מנויים חדשים צריכים לשלם על משחקים שלא היו או יהיו בארץ?
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
shaharot
קיבל.ה  809 לייקים

סכין_בבטן_האומה כתב: 22 אוקטובר 2025, 17:15 בסוף הסיבה שאנשים לא עשו מנוי לפני שהיורוליג חזר, זה בגלל שהם לא רצו ללכת ו/או לקנות מנוי למשחקי הליגה, והניחו שיש סיכוי טוב שזה כל מה שהמנוי יכלול השנה. זה בחירה לגיטימית, אבל למה שמישהו כזה יקבל את ההנחה שמישהו שכן עשה מנוי (למשל אני) מקבל?

אני מבין הכל
בסוף לא לשכוח שלא דפקנו אף אחד, להפך באים למנף לעופר יציבות פיננסית.
סהכ הליגה התחילה לפני פחות מחודש! עבר מחזור בית אחד בליגה ו2 ביורוליג..
לא היה קורה כלום אם היו באים לקראת.
לקחת מחיר מלא בידיעה שיש עוד 4 משחקים שבוודאות לא יהיו בארץ זה מבאס מאוד.
לגיטימי אבל סופר מבאס
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1939 לייקים

מה שקיבלנו עבור זה שעשינו מנוי מראש זה 25% הנחה בערך על המחיר של המנוי לליגה שזה לא מעט.
לומר למי שרוכש עכשיו שהוא לא מקבל את ההנחה הזו זה לגיטימי לחלוטין. לומר לו שבנוסף לכך הוא גם ישלם כמעט 50% יותר על היורוליג לעומת מי שקנה מראש זה טמטום ומוגזם לגמרי.
אני מקווה שמתישהו בשנים הבאות יבינו שבמקום לנסות לחנך את האוהדים כדאי ללמוד איך מוכרים מנויים וכרטיסים ומביאים אנשים למגרש.
שליחת תגובה