הפועל ביורוליג
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 568 לייקים
אני רק שאלה
איך הפועל יכולה להבטיח את השתתפותה בירוליג עונה הבאה?
חלק אומרים שאם מסיימים TOP 8 בתום הליגה הסדירה (לא כולל פלייאוף) זה מספיק
מישהו יודע?
מישהו יודע?
-
יורם
- קיבל.ה 228 לייקים
לעלות לפלייאוף, כלומר מקום 1-6 או 7-10 ועלייה מהפלייאין.אנחנו בתהליך כתב: ↑18 אוקטובר 2025, 02:54 אני רק שאלה
מישהו יודע?
https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... s-in-play/
Per EuroLeague bylaws two spots to each EuroLeague season are given via the EuroCup, presumably to trophy winner and to the finalist.
However, if a team which arrived to the EuroLeague via the EuroCup manages to make to the playoffs, then it retains its license, leaving just one spot open.
- בונדר
- קיבל.ה 165 לייקים
מה השיטה בפלייאין? סדרות, בית, הצלבה?יורם כתב: ↑18 אוקטובר 2025, 11:47לעלות לפלייאוף, כלומר מקום 1-6 או 7-10 ועלייה מהפלייאין.אנחנו בתהליך כתב: ↑18 אוקטובר 2025, 02:54 אני רק שאלה
מישהו יודע?
https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... s-in-play/Per EuroLeague bylaws two spots to each EuroLeague season are given via the EuroCup, presumably to trophy winner and to the finalist.
However, if a team which arrived to the EuroLeague via the EuroCup manages to make to the playoffs, then it retains its license, leaving just one spot open.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
לא מספיק, אם מונאקו גם מגיעה לפלייאוף , צריך לסיים יותר טוב מהם.
אם למישהו היה חסר חשיבות ועניין למשחק הבא שלנו…
אם למישהו היה חסר חשיבות ועניין למשחק הבא שלנו…
-
Segev
- קיבל.ה 471 לייקים
מקום 7 מארח את מקום 8 למשחק בודד, המנצחת עולה לסדרת רבע גמר נגד מקום 2.בונדר כתב: ↑18 אוקטובר 2025, 11:55מה השיטה בפלייאין? סדרות, בית, הצלבה?יורם כתב: ↑18 אוקטובר 2025, 11:47לעלות לפלייאוף, כלומר מקום 1-6 או 7-10 ועלייה מהפלייאין.אנחנו בתהליך כתב: ↑18 אוקטובר 2025, 02:54 אני רק שאלה
מישהו יודע?
https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... s-in-play/Per EuroLeague bylaws two spots to each EuroLeague season are given via the EuroCup, presumably to trophy winner and to the finalist.
מקום9 מארח את מקום 10 למשחק שהמנצחת מקבלת את הזכות להתארח אצל המפסידה בין מקומות 7 ו8, כאשר שם המנצחת תפגוש בסדר תקבע הגמר את מקום 1.
-
Niro
- קיבל.ה 1753 לייקים
-
Segev
- קיבל.ה 471 לייקים
לא ברור לאף אחד אם זה נכון או לא… מונאקו קיבלו רישיון לכמה שנים והם כבר לא על כרטיס יורוקאפ. למעשה, לא ברור מה יעשו עם אלופת היורוקאפ (וע״פ צסקא במקרה ותחזור) במקרה ובאמת נעלה לפלייאוף. יהיו חייבים להגדיל את הליגה
-
Niro
- קיבל.ה 1753 לייקים
לא נכון. מונאקו לא קיבלו רישיון והם עדיין על הכרטיס מהיורוקאפ.
- גביזון
- קיבל.ה 3987 לייקים
לשלם מספיק כסף לשליטים...איזה ליגה מושחתת שמשחיתה ליגות מקומיות
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
Red_man
- קיבל.ה 1736 לייקים
עוד חזון למועד אבל זה יהיה די מוזר אם קבוצה שלקחה יורוקאפ ועשתה בעונה שאחרי פלייאוף לא תשתתף ביורוליג אבל קבוצה אחרת שאפילו לא עשתה פלייאין כן כמו באסקוניה או ווילרבאן או ההם.
עובדה פריז עדיין במפעל למרות שמונאקו הגיעה לגמר
עובדה פריז עדיין במפעל למרות שמונאקו הגיעה לגמר
-
יורם
- קיבל.ה 228 לייקים
מאוד קשה לי להאמין שאם נפסיד בגמר למונאקו (כן, בטח) יעיפו אותנו לטובת קבוצה שסיימה בדיוק באותו מקום כמונו במפעל היותר חלש. אגב, לא ברור לי מי יפנה מקום לזוכת היורוקאפ. העונה אלבה ברלין עזבה וגם הייתה הרחבה, אבל מה יהיה בעונה הבאה?
-
Red_man
- קיבל.ה 1736 לייקים
יכול להיות שאם צסק״א תחזור אז ירחיבו ל22. יש גם את כל הסיפור של הnba אירופה ברקע
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
רק לעשות סדר, יש ביורוליג היום 20 קבוצות.
12 קבוצות עם רישיון A (צסק״א גם עם רישיון A כרגע בחוץ): פנאתינייקוס, אולימפיאקוס, אנדולו, פנרבחצ׳ה, ריאל, ברצלונה, בסקוניה, זלג׳יריס, באיירן, מילאנו, וילרבאן ומכבי.
חמש קבוצות על רישיון B לתקופות שונות (בין 3 ל5 שנים): ולנסיה, דובאי, פרטיזן בלגרד, הכוכב האדום ובולוניה.
2 קבוצות על כרטיס יורוקאפ, מונאקו ואנחנו.
קבוצה אחת על כרטיס ווילד קארד, פריז.
הדיבור לשנה הבאה, הוא הרחבה ל24 קבוצות , איך זה יעבוד? מה השפעת הnba אירופה? עוד חזון למועד.
אפשר להעריך שאם בהמשך העונה נהיה ברמה שהיינו בחמשת המשחקים הראשונים, ואם רמת ההשקעה בקבוצה תהיה דומה, שנהיה ביורוליג בשנה הבאה, גם אם מונאקו תסיים מעלינו.
או לחלופין, שנעבור לnba אירופה.
12 קבוצות עם רישיון A (צסק״א גם עם רישיון A כרגע בחוץ): פנאתינייקוס, אולימפיאקוס, אנדולו, פנרבחצ׳ה, ריאל, ברצלונה, בסקוניה, זלג׳יריס, באיירן, מילאנו, וילרבאן ומכבי.
חמש קבוצות על רישיון B לתקופות שונות (בין 3 ל5 שנים): ולנסיה, דובאי, פרטיזן בלגרד, הכוכב האדום ובולוניה.
2 קבוצות על כרטיס יורוקאפ, מונאקו ואנחנו.
קבוצה אחת על כרטיס ווילד קארד, פריז.
הדיבור לשנה הבאה, הוא הרחבה ל24 קבוצות , איך זה יעבוד? מה השפעת הnba אירופה? עוד חזון למועד.
אפשר להעריך שאם בהמשך העונה נהיה ברמה שהיינו בחמשת המשחקים הראשונים, ואם רמת ההשקעה בקבוצה תהיה דומה, שנהיה ביורוליג בשנה הבאה, גם אם מונאקו תסיים מעלינו.
או לחלופין, שנעבור לnba אירופה.
- בונדר
- קיבל.ה 165 לייקים
למה למונאקו יש כרטיס יורוקאפ?
-
Niro
- קיבל.ה 1753 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3987 לייקים
הם שיחקו פוקר עם מושחתיי היורוליג על קוף וניצחובונדר כתב:למה למונאקו יש כרטיס יורוקאפ?
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
מונאקו עלו ליורוליג אחרי שניצחו את היורוקאפ בשנת 20/21.
שנה אחריהם וירטוס בולוניה ניצחו ועלו מהיורוקאפ.
מונאקו נשארו כי היו בפלייאוף והקבוצה השנייה לא (תסלחו לי שאני לא חוזר עד כדי כך אחורה לבדוק מי זאת היתה).
ב22/23 כידוע לנו, גראן קנריה זכתה ביורוקאפ וויתרה על העליה ליורוליג, מה שהשאיר ביורוליג גם את מונקו וגם את בולוניה.
לפני שנתיים , פריז (גם כידוע לנו) זכתה ביורוקאפ, עלתה ליורוליג כביכול על חשבון בולוניה שסיימה מחוץ לפלייאוף לעומת מונאקו, אבל בולוניה קיבלה ווילד קארד או רישיון B, אני לא באמת יודע וזה לדעתי מקור כל הבלבול בתהליך.
שנה שעברה, כפי ששמנו לב, אנחנו ניצחנו את היורוקאפ, מונאקו בסופו של דבר סיימה מעל פריז ולכן נשארה על כרטיס יורוקאפ בעוד אנחנו אמורים היינו להחליף את פריז, אבל פריז קיבלו ווילד קארד ונשארים על חשבון העזיבה של אלבה ברלין.
בינתיים, הרחיבו את היורוליג בעוד שתי קבוצות, מה שאיפשר לולנסיה ודובאי לקנות רישיון B, ביחד עם הבלגרדיות ובולוניה.
לקח לי המון זמן וקריאת הרבה מאמרים עד שהצלחתי להבין את כל האמור לעיל, ואני עדיין לא בטוח ב100% באמינות המידע הזה.
שנה אחריהם וירטוס בולוניה ניצחו ועלו מהיורוקאפ.
מונאקו נשארו כי היו בפלייאוף והקבוצה השנייה לא (תסלחו לי שאני לא חוזר עד כדי כך אחורה לבדוק מי זאת היתה).
ב22/23 כידוע לנו, גראן קנריה זכתה ביורוקאפ וויתרה על העליה ליורוליג, מה שהשאיר ביורוליג גם את מונקו וגם את בולוניה.
לפני שנתיים , פריז (גם כידוע לנו) זכתה ביורוקאפ, עלתה ליורוליג כביכול על חשבון בולוניה שסיימה מחוץ לפלייאוף לעומת מונאקו, אבל בולוניה קיבלה ווילד קארד או רישיון B, אני לא באמת יודע וזה לדעתי מקור כל הבלבול בתהליך.
שנה שעברה, כפי ששמנו לב, אנחנו ניצחנו את היורוקאפ, מונאקו בסופו של דבר סיימה מעל פריז ולכן נשארה על כרטיס יורוקאפ בעוד אנחנו אמורים היינו להחליף את פריז, אבל פריז קיבלו ווילד קארד ונשארים על חשבון העזיבה של אלבה ברלין.
בינתיים, הרחיבו את היורוליג בעוד שתי קבוצות, מה שאיפשר לולנסיה ודובאי לקנות רישיון B, ביחד עם הבלגרדיות ובולוניה.
לקח לי המון זמן וקריאת הרבה מאמרים עד שהצלחתי להבין את כל האמור לעיל, ואני עדיין לא בטוח ב100% באמינות המידע הזה.
- בונדר
- קיבל.ה 165 לייקים
זה מזכיר חבר אוהד מכבי שחשב בזמנו שיש לנו שריון בליגה האירופית
-
Red_man
- קיבל.ה 1736 לייקים
@מילפורד 19/20 אף אחת לא זכתה במפעל בגלל הקורונה. בעונת 18/19 ולנסיה זכתה אחרי שניצחה בגמר את אלבה ברלין.
הגדלה ל24 קבוצות אני מניח שתוביל לחלוקה לשני בתים שאחריהם תהיה הצלבה וכו׳ כמו שאנחנו מכירים מהיורוקאפ וכמו שהיה ביורוליג בעבר הרחוק. ״הבעיה״ בשני בתים זה שכמות המשחקים תפחת בצורה דרמטית לעומת המצב הקיים.
NBA אירופה אם אני לא טועה יתחיל במקרה הטוב באוקטובר 27. אני נוטה להאמין שיש יותר סיכוי שירושלים ישחקו שם בטח בתור קבוצה משוריינת לעומתנו. אין לאף קבוצה בארץ משהו שקרוב לקשרים שלהם בNBA
הגדלה ל24 קבוצות אני מניח שתוביל לחלוקה לשני בתים שאחריהם תהיה הצלבה וכו׳ כמו שאנחנו מכירים מהיורוקאפ וכמו שהיה ביורוליג בעבר הרחוק. ״הבעיה״ בשני בתים זה שכמות המשחקים תפחת בצורה דרמטית לעומת המצב הקיים.
NBA אירופה אם אני לא טועה יתחיל במקרה הטוב באוקטובר 27. אני נוטה להאמין שיש יותר סיכוי שירושלים ישחקו שם בטח בתור קבוצה משוריינת לעומתנו. אין לאף קבוצה בארץ משהו שקרוב לקשרים שלהם בNBA
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
נכון, בתכלס, ולנסיה ירדה ליורוקאפ לפנות מקום לפריז , מה שאומר שכבר אז בולוניה היתה על סוג אחר של כרטיס, או ווילד קארד או רישיון B כמו שיש לה היום.
שוב, כל הבלבול בנושא הוא סביב בין מונאקו, בולוניה וולנסיה (שהתחלפה עם פריז) מי באמת היו שתי הקבוצות יורוקאפ.
בדיעבד, מסתבר שמונאקו נשארה עד היום כניצגת היורוקאפ.
בולוניה כבר כמה שנים על סידור אחר, והיום גם היא וגם ולנסיה עם רישיון B.
שוב, כל הבלבול בנושא הוא סביב בין מונאקו, בולוניה וולנסיה (שהתחלפה עם פריז) מי באמת היו שתי הקבוצות יורוקאפ.
בדיעבד, מסתבר שמונאקו נשארה עד היום כניצגת היורוקאפ.
בולוניה כבר כמה שנים על סידור אחר, והיום גם היא וגם ולנסיה עם רישיון B.
-
Brilliant
- קיבל.ה 111 לייקים
אם אני לא טועה, הציעו שיטת בתים שונה מהיורוקאפ. משהו בסגנון שני סיבובים מאותו הבית (שאולי יהיה על פי אזורים, מזרח ומערב), ועוד סיבוב אחד נגד הבית השני. קצת דומה ל-NBA. בשיטה הזו, אנחנו מדברים על 33 משחקים לקבוצה לפני הצלבה.Red_man כתב: ↑18 אוקטובר 2025, 16:02 @מילפורד 19/20 אף אחת לא זכתה במפעל בגלל הקורונה. בעונת 18/19 ולנסיה זכתה אחרי שניצחה בגמר את אלבה ברלין.
יתכן שאני מתבלבל עם ההצעה לליגת ה-NBA אירופה.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 634 לייקים
איך הפועל יכולה להבטיח את עתידה ביורוליג ולא לחזור ליורוקאפ? איך אפשר להשיג את הרישיון B הזה?
מעצבן שמכבי יכולה לסיים אחרונה ביורוליג ולהמשיך שם כאילו כלום, ואנחנו ניתן עונה טובה שלא תספיק בגלל מיקום.
יהיה מבאס מאוד אם אחרי ההשקעה הגדולה של עופר נחזור ליורוקאפ ותהיה מכירת חיסול של כל הכוכבים.
מעצבן שמכבי יכולה לסיים אחרונה ביורוליג ולהמשיך שם כאילו כלום, ואנחנו ניתן עונה טובה שלא תספיק בגלל מיקום.
יהיה מבאס מאוד אם אחרי ההשקעה הגדולה של עופר נחזור ליורוקאפ ותהיה מכירת חיסול של כל הכוכבים.
- red in blood
- קיבל.ה 506 לייקים
ברוכים הבאים לליגה פרטית.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑18 אוקטובר 2025, 17:14 איך הפועל יכולה להבטיח את עתידה ביורוליג ולא לחזור ליורוקאפ? איך אפשר להשיג את הרישיון B הזה?
אנחנו ומכבי אולי על הנייר משחקים באותה הליגה, אבל יש לנו חוקים אחרים מאוד ממה שיש להם.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 634 לייקים
מעצבן.red in blood כתב:ברוכים הבאים לליגה פרטית.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑18 אוקטובר 2025, 17:14 איך הפועל יכולה להבטיח את עתידה ביורוליג ולא לחזור ליורוקאפ? איך אפשר להשיג את הרישיון B הזה?
אנחנו ומכבי אולי על הנייר משחקים באותה הליגה, אבל יש לנו חוקים אחרים מאוד ממה שיש להם.
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
כמו שולנסיה שהפסידה לנו חזרה בכל זאת ליורוליג בגלל שיש להם את אחד האולמות הגדולים באירופה.
אותו דבר, אם תהיה לנו קבוצה אטרקטיבית, ביורוליג לא ימהרו לוותר עלינו.
אותו דבר, אם תהיה לנו קבוצה אטרקטיבית, ביורוליג לא ימהרו לוותר עלינו.
-
Niro
- קיבל.ה 1753 לייקים
לא יודע, קבוצה אטרקטיבית ממדינה שנואה עם בעיות בטחוניות ועם קבוצה מאותה עיר. אני לגמרי רואה סיטואציה שנעשה פלייאוף ועדיין יגידו לנו יפה שלום.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1669 לייקים
אני כך כך שונא את המפעלהזה
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- גביזון
- קיבל.ה 3987 לייקים
KingAlpaca כתב:אני כך כך שונא את המפעלהזה
פורמט מושחת הכי מגעיל בעולםSent from my 22101320G using Tapatalk
- רדנקו
- קיבל.ה 1935 לייקים
כמו שמילפורד כתב, צריך לסיים בשמיניה הראשונה וגם מעל הקבוצות שנמצאות על תקן זוכה ביורוקאפ.
אני לא יודע אם זה אומר שצריך לסיים גם מעל זוכת יורוקאפ קודמת שקיבלה וויילד גארד כמו פאריז או וירטוס או רק מעל מונקו.
ודרך אגב - ממה שאני הבנתי מה שקובע זה איפה סיימנו בעונה הרגילה, כלומר לדוג א אם נסיים במקום רביעי ומונקו חמישית, והם ינצחו אותנו בסדרה, אנחנו עדיין אמורים להשאר לעוד עונה.
עריכה - כשאני מתכוון לסיים בשמיניה הראשונה אני מתכוון אחרי הפלייאין כמו שמילפורד כתב.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
אני לא יודע אם זה אומר שצריך לסיים גם מעל זוכת יורוקאפ קודמת שקיבלה וויילד גארד כמו פאריז או וירטוס או רק מעל מונקו.
ודרך אגב - ממה שאני הבנתי מה שקובע זה איפה סיימנו בעונה הרגילה, כלומר לדוג א אם נסיים במקום רביעי ומונקו חמישית, והם ינצחו אותנו בסדרה, אנחנו עדיין אמורים להשאר לעוד עונה.
עריכה - כשאני מתכוון לסיים בשמיניה הראשונה אני מתכוון אחרי הפלייאין כמו שמילפורד כתב.
אם מעניין מישהו נתקלתי בסרטון טקטי על הפועל-
לא מכיר את הערוץ
לא מכיר את הערוץ
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
רק מונאקו מעניינת אותנו, בולוניה עם רישיון B רב שנתי (נדמה לי 3 שנים) ופריז עם וויילד קארד לשנה ואין לה קשר כרגע ליורוקאפ.רדנקו כתב: ↑18 אוקטובר 2025, 18:28 כמו שמילפורד כתב, צריך לסיים בשמיניה הראשונה וגם מעל הקבוצות שנמצאות על תקן זוכה ביורוקאפ.
- red in blood
- קיבל.ה 506 לייקים
פריז רלוונטיים כי הוויילד קארד הוא לשנה הקרובה, ויצטרכו לקבל החלטה עליהם לשנה הבאה.
על פניו יכולים גם להעביר את זה אלינו.
על פניו יכולים גם להעביר את זה אלינו.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
פריז לא רלוונטיים כי הם לא יחזרו פתאום להיות על כרטיס יורוקאפ, השאלה פה היתה איך אנחנו מבטיחים מקום לשנה הבאה בלי קומבינות.
התשובה לזה פשוטה, לסיים בפלייאוף ומעל מונאקו.
התשובה לזה פשוטה, לסיים בפלייאוף ומעל מונאקו.
- גביזון
- קיבל.ה 3987 לייקים
מתי אמורה להתקבל ההחלטה אם המשחקים חוזרים לישראל?
יום חמישי משחק מול פאקינג מונאקו משחק קשה וראש בראש מול יריבה ישירה שלנו.
אפשר בבקשה לארח אותם בארץ ולהתחיל להרים הכל באויר?
אני אחיה טוב אם גם המשחק מול פרטיזן ב29.10 יהיה בארץ.
מגרד לי הגוף מגרד...
מגרד לי הגוף מגרד...
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
הדיון ביום שלישי.
נראה לי שהכי סביר בשלב זה שהם יחליטו כרגע לא להחליט ויגידו שיחזרו לבחון את זה בעוד כמה שבועות.
נראה לי שהכי סביר בשלב זה שהם יחליטו כרגע לא להחליט ויגידו שיחזרו לבחון את זה בעוד כמה שבועות.
-
shaharot
- קיבל.ה 803 לייקים
בטוח שמה שקובע העונה הסדירה?רדנקו כתב: ↑18 אוקטובר 2025, 18:28 כמו שמילפורד כתב, צריך לסיים בשמיניה הראשונה וגם מעל הקבוצות שנמצאות על תקן זוכה ביורוקאפ.
כאילו לכאורה אפשר לקחת את היורוליג ולהיות מודחים כי מונקו סיימו לפנינו בעונה הרגילה?
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
שום דבר בנהלים של הליגה הזאת לא בטוח.
- מילפורד
- קיבל.ה 3007 לייקים
טוב, אז אחרי פרץ האופטימיות הזה אתמול בלילה , נראה לי שהיום צריך לבקש לדחות את הדיון הזה, נראה שאם הוא יתקיים עוד יומיים זה לא יהיה לטובתנו.
-
redead
- קיבל.ה 632 לייקים
תן לי קצת מהתמימות שלך...גביזון כתב: ↑18 אוקטובר 2025, 20:08 מתי אמורה להתקבל ההחלטה אם המשחקים חוזרים לישראל?
מגרד לי הגוף מגרד...