שאר הליגה 23/24
-
- קיבל.ה 798 לייקים
מעניין אם המהלך של רמי ואקוניס במנהלת בעל הסיכוי או שמדובר בהטרלה....
כך או כך טענת ירושלים ש"מדובר בפעולה שעלולה לפגוע פגיעה קשה בחופש העיסוק של אדם שקיבל אזרחות בהליך חוקי ושקוף לחלוטין, וכן בנבחרת ישראל" היא קשקוש מוחלט - במה ייפגע חופש העיסוק שלו אם ישחק כזר כמו שעשה עד היום?! ואיך זה יפגע בנבחרת?? הרי כל הסיפור שהוא ישחק בנבחרת לפני שיירשם כישראלי.
ממש מקווה שזה יצליח.
Sent from my iPhone using Tapatalk
כך או כך טענת ירושלים ש"מדובר בפעולה שעלולה לפגוע פגיעה קשה בחופש העיסוק של אדם שקיבל אזרחות בהליך חוקי ושקוף לחלוטין, וכן בנבחרת ישראל" היא קשקוש מוחלט - במה ייפגע חופש העיסוק שלו אם ישחק כזר כמו שעשה עד היום?! ואיך זה יפגע בנבחרת?? הרי כל הסיפור שהוא ישחק בנבחרת לפני שיירשם כישראלי.
ממש מקווה שזה יצליח.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
הוא בשום שלב לא היה הזר הכי טוב בליגה.
היה כאן איזשהו הליך לחלוטין לא ברור. מה בדיוק היו הקריטריונים? אם רצו סתם להביא שחקן טוב, לא היה צריך להביא מישהו מהליגה בכלל. אם רצו מישהו עם זיקה לישראל, יכלו לקחת מישהו שמשחק פה כמה עונות. אפילו אם רצו סתם זר טוב מהליגה יכלו לקחת את בולדווין (שאמר שהוא יסכים) או ניבו, אם רצו לקחת מישהו בעמדה יותר בעייתית.
במקום זה לקחו את קרינגטון בהחלטה שלא ברור על סמך מה היא התקבלה והעיקר שכל הירושלמים מזדעקים עכשיו.
היה כאן איזשהו הליך לחלוטין לא ברור. מה בדיוק היו הקריטריונים? אם רצו סתם להביא שחקן טוב, לא היה צריך להביא מישהו מהליגה בכלל. אם רצו מישהו עם זיקה לישראל, יכלו לקחת מישהו שמשחק פה כמה עונות. אפילו אם רצו סתם זר טוב מהליגה יכלו לקחת את בולדווין (שאמר שהוא יסכים) או ניבו, אם רצו לקחת מישהו בעמדה יותר בעייתית.
במקום זה לקחו את קרינגטון בהחלטה שלא ברור על סמך מה היא התקבלה והעיקר שכל הירושלמים מזדעקים עכשיו.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
אני בהתחלה חשבתי שהוא קיבל את זה כי הוא נשוי לישראלית. עכשיו זה בכלל לא מובן. אם אפשר "לאזרח" כל שחקן שהוא בלי קשר לחוקי ההגירה (שאצלנו זה רק "חוק השבות" או ע"י נישואין לישראלי והמתנה של כמה שנים בהן חיים בארץ) אז באמת למה לא שחקן בסדר גודל של בולדווין?! וקרינגטון יכול היה ממילא לקבל את האזרחות בתוך מס' שנים אם הוא נשוי לישראלית והיה ממשיך לחיות ולעבוד (לשחק) כאן.הוקיץ' כתב:הוא בשום שלב לא היה הזר הכי טוב בליגה.
מוזר.
אם היה מדובר בשחקן של מכבי - לא הייתי נופל מהכיסא , כולם מכירים את השחיתות של שימון באיגוד וכו' והקשרים במשרד הפנים, אבל הפועל ירושלים?!
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
גם אם יש איזשהו צדק, אין מה להיכנס לפינה הזאת, במיוחד ככל שיהיה כסף בהפועל לאורך שנים יש סיכוי לא קטן שהמתאזרח יהיה שחקן שלנו.
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
לא חושב שיהיה שחקן שלנו אבל באמת לא חושב שיש מה להכנס לפינה הזוהלך המומנטום כתב:גם אם יש איזשהו צדק, אין מה להיכנס לפינה הזאת, במיוחד ככל שיהיה כסף בהפועל לאורך שנים יש סיכוי לא קטן שהמתאזרח יהיה שחקן שלנו.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
אפשר לעשות את האזרוח הזה רק פעם בארבע שנים אז בטח לא רלוונטי לנו לתקופה הקרובה
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
קרינגטון כישראלי זאת החלטה אנטי ספורטיבית וכבר שנה אני שואל את עצמי איך יכול להיות שנותנים למהלך כזה לקרות
הטעות היחידה היא שהתעוררו עכשיו.
אבל עדיף מאוחר וצריך לעשות כל מה שאפשר כדי שלא יהיה פה יתרון לא הוגן לקבוצה אחת על פני האחרות
הטעות היחידה היא שהתעוררו עכשיו.
אבל עדיף מאוחר וצריך לעשות כל מה שאפשר כדי שלא יהיה פה יתרון לא הוגן לקבוצה אחת על פני האחרות
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
זה כלל של מי? פיבא? אז אם מחר הורד מתחתן עם בת הזוג שלו, עושה ברית מילה, מתגייר, ולומד עברית - אז בגלל קרינגטון הוא לא יכול לשחק בנבחרת?
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
שני דברים שונים.
בעיקרון מותר מתאזרח אחד בנבחרת בכל רגע נתון.
הקטע של לאזרח מישהו מסיבות מקצועיות שזה מקרה קרינגטון, לפי מה שהוא טוען , אפשר לאזרח שחקן ממניעים כאלה אחת לארבע שנים, לא יודע אם קיים חוק כזה והאם הוא של פיב״א או משרד הפנים בארץ.
אבל לא משנה מה סיבת האזרוח , אפשר אחד בנבחרת.
בעיקרון מותר מתאזרח אחד בנבחרת בכל רגע נתון.
הקטע של לאזרח מישהו מסיבות מקצועיות שזה מקרה קרינגטון, לפי מה שהוא טוען , אפשר לאזרח שחקן ממניעים כאלה אחת לארבע שנים, לא יודע אם קיים חוק כזה והאם הוא של פיב״א או משרד הפנים בארץ.
אבל לא משנה מה סיבת האזרוח , אפשר אחד בנבחרת.
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
מאיפה בכלל מגיע הקטע בכדורסל של אזרוח על בסיס מקצועי?
איך המנהלים של הענף הזה מתעקשים לחרב אותו עם כל השיריונים והחוקים ההזויים האלה, הלוואי שמשהו מזה ישתנה בימי חיינו.
איך המנהלים של הענף הזה מתעקשים לחרב אותו עם כל השיריונים והחוקים ההזויים האלה, הלוואי שמשהו מזה ישתנה בימי חיינו.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
ההחלטה אחת ל-4 שנים היא של משרד הפנים / משרד הספורט.
כל הקריטריונים של זיקה למדינה, זמן משחק בישראל והשד יודע מה זה בחירה של פוליטיקאים גם כן.
אני בעד חוק הפוך אם כבר: עבור כל מתאזרח (בזכות משרד הפנים הוא חוק השבות) שלא מתייצב כאשר קוראים לו לנבחרת בכל גיל שהוא, שהוא לא ייחשב מקומי בליגה. עשו את זה עם לארקין ו-ווילבקין בקיץ האחרון בטורקיה.
כל הקריטריונים של זיקה למדינה, זמן משחק בישראל והשד יודע מה זה בחירה של פוליטיקאים גם כן.
אני בעד חוק הפוך אם כבר: עבור כל מתאזרח (בזכות משרד הפנים הוא חוק השבות) שלא מתייצב כאשר קוראים לו לנבחרת בכל גיל שהוא, שהוא לא ייחשב מקומי בליגה. עשו את זה עם לארקין ו-ווילבקין בקיץ האחרון בטורקיה.
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
הלוואי, אבל אז כולם ״יפצעו״ כמו ג׳ון די ובלאט בכל משחק של הנבחרתהלך המומנטום כתב: ↑06 יולי 2024, 16:53 ההחלטה אחת ל-4 שנים היא של משרד הפנים / משרד הספורט.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
שחרור מהנבחרת מותנה באישור מרופא הנבחרת, בדיוק כמו שאני מקבל שחרור מסיבות רפואיות מהמילואים רק מהרופא של היחידה שלי.Mr.china כתב: ↑06 יולי 2024, 16:59הלוואי, אבל אז כולם ״יפצעו״ כמו ג׳ון די ובלאט בכל משחק של הנבחרתהלך המומנטום כתב: ↑06 יולי 2024, 16:53 ההחלטה אחת ל-4 שנים היא של משרד הפנים / משרד הספורט.
-
- קיבל.ה 113 לייקים
חושב שחשוב להציף את זה גם אם בסוף נפסיד והוא ירשם בתור ישראלי לליגה. אם לוקחים סתם שחקן זר ומביאים לנבחרת אז הזוי שהכי טוב "שמצאו" זה את קרינגטון.
אם כבר, הכי טוב יהיה שהזר שהנבחרת מחתימה לא יחשב ישראלי בליגה בכל מקרה, כי כשמכבי תנחית לשם את בולדווין או מישהו ברמה הזו, זה כבר כן יהיה שובר שוויון.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
אני אומר , כל עוד לא נתן דקה כשחקן נבחרת ישראל, לא ייחשב לישראלי.
אם ומתי שייצג את ישראל כשחקן נבחרת, אז שיתנו לו לשחק כישראלי.
אם ומתי שייצג את ישראל כשחקן נבחרת, אז שיתנו לו לשחק כישראלי.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
ווניין גבריאל?
מי זה? מה אומרים עליו?
מי זה? מה אומרים עליו?
-
- קיבל.ה 511 לייקים
עד עכשיו ההחתמות של ההם ממש לא הפילו אותי מהכיסא. אני אומר בעדינות.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
נשמע כמו הגבוה שהיינו רוצים בתור הגיבוי לגבוהים שלנו כזר השביעי.
אני טועה?
אני טועה?
-
- קיבל.ה 190 לייקים
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
העניין הוא שאני לא בטוח שהוא מחליף שם , הוא לא על העמדה של מוטלי ? מחליף שם את ניבו ככל הנראה
-
- קיבל.ה 152 לייקים
הוא יהיה פותח שם לא? יש להם גם את ריברו בתור זר בעמדה הזו. לא חושב שהם יביאו 3 שחקנים זרים לעמדה 5
(ואני לוקח את מוטלי בכל פעם מולו)
(ואני לוקח את מוטלי בכל פעם מולו)
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אז השאלה אם הוא עדיף ממוטלי ולא כזר שביעי אם רוצים להשוות כנראה
-
- קיבל.ה 190 לייקים
אין מה להשוות אותו למוטלי, מוטלי עולה עליו מקצועית בכמה רמות, ולדעתי יטחן אותו חזק בצבע.. גם בשכר מכבי הביאו אותו ב 750, מוטלי זה שחקן של מעל מליון יורו..
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
לפי מה שעופר אמר, מוטלי מרוויח קצת פחות ממיליון בשנה הראשונה.
אם הם הביאו את הבחור הזה ב750 אלף (לא יודע כמה אמין כי זה מגיע מאותו מקור שאמר שמוטלי מגיע בפי 2) זה או שיחוק שלנו או התפרעות שלהם.
אם הם הביאו את הבחור הזה ב750 אלף (לא יודע כמה אמין כי זה מגיע מאותו מקור שאמר שמוטלי מגיע בפי 2) זה או שיחוק שלנו או התפרעות שלהם.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
לא הבנתי עדיין אם מרוויח מליון וחצי לעונה או לשנתיים , לא ברור לפי הפרסומים
-
- קיבל.ה 190 לייקים
אם אני לא טועה מוטלי הרוויח בפנר מעל מליון יורו, למה שיגיע לקבוצת יורוקאפ בפחות כסף? לא הגיוני בכלל.. היה יכול לקבל בכייף מליון פלוס מקבוצות כמו פרטיזן וכו' זה אחד הסנטרים הכי טובים ביורוליג
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
הציטוטים לכאורה של שחקנים שחתמו במכבי בשנה שעברה:
ריברו: אני סופר מאושר ומתרגש לקראת ההזדמנות החדשה הזו
קליבלנד: להגיע למכבי כל כך מהר זה מרגש
ווב (קצת יוצא דופן): מכבי זה מועדון מהטופ עם היסטוריה נהדרת של ניצחונות
הציטוטים לכאורה של שחקנים שחתמו במכבי השנה:
הורד: אני אסיר תודה על המעבר ליורוליג עם מכבי תל אביב, מועדון עם היסטוריה עשירה והישגים יוצאי דופן
גבריאל: אני נרגש מאוד ומודה על ההזדמנות להצטרף לכזה ארגון היסטורי
רנדולף: אני מצפה לחזור לישראל ולייצג את המועדון, האוהדים והמדינה ברמה הגבוהה ביותר
מכבי מבינים שיש להם משבר עם הקהל, אז הפתרון היחצני של גלדסטון הוא שהשחקנים שחותמים דואגים לפאר את המועדון בצורה מוגזמת לכאורה או לייצג את המדינה בכבוד, הרי זו הקבוצה של המדינה, או המדינה של הקבוצה אני לא סגור על זה חד משמעית.
הורד: אני אסיר תודה על המעבר ליורוליג עם מכבי תל אביב, מועדון עם היסטוריה עשירה והישגים יוצאי דופן
רנדולף: אני מצפה לחזור לישראל ולייצג את המועדון, האוהדים והמדינה ברמה הגבוהה ביותר
מכבי מבינים שיש להם משבר עם הקהל, אז הפתרון היחצני של גלדסטון הוא שהשחקנים שחותמים דואגים לפאר את המועדון בצורה מוגזמת לכאורה או לייצג את המדינה בכבוד, הרי זו הקבוצה של המדינה, או המדינה של הקבוצה אני לא סגור על זה חד משמעית.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
עכשיו מנהיים מפרסם שגם אנחנו רצינו את גבריאל בתחילת הקיץ אבל הוא חיכה להצעות מהnba.
אם רצינו אותו כגבוה המוביל שלנו וקיבלנו במקום את מוטלי, נראה לי שהרווחנו.
אם רצינו אותו כגבוה המוביל שלנו וקיבלנו במקום את מוטלי, נראה לי שהרווחנו.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
הלך המומנטום כתב: ↑10 יולי 2024, 12:01 הציטוטים לכאורה של שחקנים שחתמו במכבי בשנה שעברה:
ממש שונה מאצלינו אין ספק שאיש ווינרט ששיחק עם לברון מול אולמות מלאים ב NBA לא יכול לספור את הימים כדי לעלות על הפרקט במתנ"ס שלמה ביטוח.
גם בכדורגל אותו הדבר אפילו יותר גרוע, שחקנים אסירי תודה לשחק בלאומית תחת בעלות לא ידועה שלא ברור מי יחתום להם על הצ'קים אם בכלל.
גם במכבי בחיפה בב"ש ובבית"ר זה לא שונה
אני מניח שבקבוצות עם פחות אגו כמו הפועל חיפה, זה כנ' פחות בולט
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
לא הבנת, לא השוואתי את הציטוטים של השחקנים לכאורה לאלה שלנו, אלא לציטוטים של שחקנים שחתמו שם עכשיו לעומת אלה שחתמו שם בשנה שעברה.ההוא מפעם כתב: ↑10 יולי 2024, 13:15הלך המומנטום כתב: ↑10 יולי 2024, 12:01 הציטוטים לכאורה של שחקנים שחתמו במכבי בשנה שעברה:
ממש שונה מאצלינו אין ספק שאיש ווינרט ששיחק עם לברון מול אולמות מלאים ב NBA לא יכול לספור את הימים כדי לעלות על הפרקט במתנ"ס שלמה ביטוח.
גם בכדורגל אותו הדבר אפילו יותר גרוע, שחקנים אסירי תודה לשחק בלאומית תחת בעלות לא ידועה שלא ברור מי יחתום להם על הצ'קים אם בכלל.
גם במכבי בחיפה בב"ש ובבית"ר זה לא שונה
אני מניח שבקבוצות עם פחות אגו כמו הפועל חיפה, זה כנ' פחות בולט
אם בשנה שעברה נכתב: אני שמח על ההזדמנות לשחק ביורוליג, שמח להצטרף, רוצה לשחק מול הקהל, השנה הציטוטים הם: אני גאה לייצג מועדון היסטורי, אני גאה לייצג את ישראל.
- גביזון
- קיבל.ה 3077 לייקים
ג'ייק כהן סיכם על חוזה חדש במחלה
Sent from my 22101320G using Tapatalk
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 437 לייקים
-
- קיבל.ה 151 לייקים
מייקון מגיע אל ההם אחרי פציעה קשה והוא עדיין פצוע
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
לא יודע עד כמה זה נכון כרגע שהסגלים לא סגורים אבל נכון לעכשיו איך הסגל שלנו ביחס למחלה מה
בחינת זרים ? (בהנחה שלויד ומיקון כבר שם )
בחינת זרים ? (בהנחה שלויד ומיקון כבר שם )
לפי ספורט5:
מכבי רוצה את שורטס, פריז תקשה על שחרורו
הצהובים בדקו היתכנות על אפשרות לצרף את ה-MVP של היורוקאפ, שמחזיק בחוזה
שחקן שחקן
מכבי רוצה את שורטס, פריז תקשה על שחרורו
הצהובים בדקו היתכנות על אפשרות לצרף את ה-MVP של היורוקאפ, שמחזיק בחוזה
שחקן שחקן
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
עכשיו לויד חתם בחלאות בשביל 1.2 מליון לעונה, לא עונה כל כך פיננסית ככל הנראה בסוף
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
בתכלס נראה שהם עשו החתמות טובות מאוד ביחס למצב הכלכלי והמלחמה בארץ, כל הזרים שהחתימו עד כה הם או זרי יורוליג מוכחים או פוטנציאל טוב על הנייר להיות כאלה.
-
- קיבל.ה 152 לייקים
פורסם שהורד מרוויח 400k, לא יודע נראלי היה ככ פזיז רק לעבור אליהם היה יכול לקבל גם מהם במו״מ לדעתי 500-600 וגם אצלנו.
אגב אני לא תופס מלויד (טפו חמסה) כל העונה שלהם כנראה תקום על איזה רכז הם יביאו כי עד עכשיו החתמות סבירות אבל לא משהו ליפול מהרגליים.
אגב אני לא תופס מלויד (טפו חמסה) כל העונה שלהם כנראה תקום על איזה רכז הם יביאו כי עד עכשיו החתמות סבירות אבל לא משהו ליפול מהרגליים.