איינבינדר
-
- קיבל.ה 343 לייקים
משחק מעולה שלו.
התרומה המנהיגותית שלו זה תרומה מטורפת ובעייני הוא הטוב ביותר בקבוצה בתפקיד שלו.
התרומה המנהיגותית שלו זה תרומה מטורפת ובעייני הוא הטוב ביותר בקבוצה בתפקיד שלו.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
אם הוא דימם אני חוזר בי, אני חשבתי שהוא קצה לבזבז זמןהאדום הצורר כתב: ↑28 ינואר 2023, 23:17אתה אמיתי? הוא אמר לו לשכב כי הוא דימם והאלטרנטיבה היא שמשחקים דקות ארוכות ב10 על 10 במקום 11 על 10. קבלת החלטות נכונה לגמרי. בכל מקרה הוא היה מעולה היום.
-
- קיבל.ה 2303 לייקים
משחק טוב שלו
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1395 לייקים
משחק מעולה שלו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא רק זה, הוא היה גם עם מתיחה במפשעה ובקושי עמד בעצמו על הרגליים והמשיך לשחקצ'ימבויקה כתב: ↑28 ינואר 2023, 23:19אם הוא דימם אני חוזר בי, אני חשבתי שהוא קצה לבזבז זמןהאדום הצורר כתב: ↑28 ינואר 2023, 23:17אתה אמיתי? הוא אמר לו לשכב כי הוא דימם והאלטרנטיבה היא שמשחקים דקות ארוכות ב10 על 10 במקום 11 על 10. קבלת החלטות נכונה לגמרי. בכל מקרה הוא היה מעולה היום.
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
מאיפה הוא הביא את הבוסט הזה פתאום באמצע החיים? בן ג׳ונסון מאחוריך
אחלה איינבינדר.
אחלה איינבינדר.
-
- קיבל.ה 237 לייקים
השחקן הכי חשוב בהרכב של הפועל מאז שהצטרף, גם כשמשחק גרוע בניגוד גמור להיום, הוא היחידי שהוא מיני מאמן על המגרש בטח בקבוצה מעירה זה מצרך חשוב.
- 7even
- קיבל.ה 2664 לייקים
לא מבין את אלו שבאים בטענות על אייבינדר כאילו דה בריינה ממתין על הספסל להיכנס במקומו.
הוא בקלות שחקן הקישור הכי טוב שלנו (מה שמראה כמה אנחנו לא חזקים בקישור לצערי).
אני מאד מקווה שנשחק בליגת העל שנה הבאה, שלושת הדברים הראשונים שיביאו בהפועל זה שני מגינים לכל צד וקשר אמצע זריז דומיננטי, זה א-ב של קבוצה.
אייבינדר כקשר ליד שחקן כזה או כמחליף ראשון זה יתרון נהדר.
הוא כבר לא בשלב של להוביל קבוצה ששואפת גבוה אבל כמחליף או כקשר ליד קשר דומיננטי הוא יכול להיות נהדר לטעמי.
הוא בקלות שחקן הקישור הכי טוב שלנו (מה שמראה כמה אנחנו לא חזקים בקישור לצערי).
אני מאד מקווה שנשחק בליגת העל שנה הבאה, שלושת הדברים הראשונים שיביאו בהפועל זה שני מגינים לכל צד וקשר אמצע זריז דומיננטי, זה א-ב של קבוצה.
אייבינדר כקשר ליד שחקן כזה או כמחליף ראשון זה יתרון נהדר.
הוא כבר לא בשלב של להוביל קבוצה ששואפת גבוה אבל כמחליף או כקשר ליד קשר דומיננטי הוא יכול להיות נהדר לטעמי.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 29 ינואר 2023, 08:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 220 לייקים
לצערי, הוא אחד השחקנים הכי טובים שלנו, ובין הבודדים אם לא היחיד שיכול לתת פס לגול. אסור לו לרדת מהמגרש.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
מאיפה זה הגיע
long live the zapta
- זיטו
- קיבל.ה 327 לייקים
תודה
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 2303 לייקים
עוד משחק שהוא מספר 1 על הדשא
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
וזה אומר הכל עלינו.לירון האדום כתב: ↑05 פברואר 2023, 22:21 עוד משחק שהוא מספר 1 על הדשא
גם הבישול שלו הגיע מאיזה מהלך חצי שכונה.
אבל שאפו לדן. נותן את הלב באמת.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
בישול נהדר היום
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 635 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
שחקן חשוב אבל צריך לדעת גם להוציא אותו בזמן
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
מה?האדס כתב: ↑05 פברואר 2023, 22:22וזה אומר הכל עלינו.לירון האדום כתב: ↑05 פברואר 2023, 22:21 עוד משחק שהוא מספר 1 על הדשא
גם הבישול שלו הגיע מאיזה מהלך חצי שכונה.
אבל שאפו לדן. נותן את הלב באמת.
בישול ממהלך כדורגל מעולה
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
משחק שני טוב שלו אחריי הדרבי, למרות שהוא חייב לצמצם את כמות האיבודים שלו באמצע.
- Carajo
- קיבל.ה 330 לייקים
משקף הכי טוב את המצב הגרוע שהקבוצה נמצאת בו.
היה הכי טוב על המגרש וזה אומר הכל.
היה הכי טוב על המגרש וזה אומר הכל.
-
- קיבל.ה 343 לייקים
מבחינת מספרים הוא בעונה הטובה בקריירה שלו , אני חושב שהוא קודם כל נכס לקבוצה לא משנה באיזה ליגה ולא משנה איזה "כוכבים" יהיו.
לראות את המשחק מסתיים ושהוא מתדרך את הצעירים ושהם באים לחבק אותו, מחמיא מאוד
בהחלט מנהיג אמיתי ושנבטיח את ההישארות יהיה לו חלק גדול בזה.
חייב להמשיך להיות חלק ממשהו חדש, אין לי ספק שרק יכול לעזור ולתרום.
תודה רבה דן .
תודה רבה דן .
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
אם בשנה הבאה נשאר בליגת העל והוא יהיה שחקן הרכב לא עשינו כלום, יכול לעלות דקה 70 מהספסל מדי פעם מבחינתי ותו לא.
גם אם לא יחדשו לו את החוזה אני לא אבכה בוא נגיד.
גם אם לא יחדשו לו את החוזה אני לא אבכה בוא נגיד.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
אני יותר מאשמח לראות אותו עולה כמחליף בעונה הבאה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 426 לייקים
אזכור אותו לטובה לעד. כמובן כסמל של תקופה מאוד רעה להפועל תל אביב, אבל כאחד היחידים שנראה היה שאכפת לו מהכבוד של השם "הפועל תל אביב".
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
אחרי השער, הוא עבר בין השחקנים והתחיל לתדרך אותם
מנהיג אמיתי על המגרש ולפעמים נראה שגם הכי אכפת לו!
מנהיג אמיתי על המגרש ולפעמים נראה שגם הכי אכפת לו!
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 769 לייקים
רוי קנט 
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 2303 לייקים
כל מילהMario כתב:מבחינת מספרים הוא בעונה הטובה בקריירה שלו , אני חושב שהוא קודם כל נכס לקבוצה לא משנה באיזה ליגה ולא משנה איזה "כוכבים" יהיו.
תודה רבה דן .
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
מבין הבודדים שתמיד היה אכפת לו.
מקצועית בעיניי זאת טעות לתת לו מקום בהרכב קבוע עונה הבאה כי בעיניי הוא לא מספיק טוב לפתוח, אבל בהחלט חייב להישאר בסגל
מקצועית בעיניי זאת טעות לתת לו מקום בהרכב קבוע עונה הבאה כי בעיניי הוא לא מספיק טוב לפתוח, אבל בהחלט חייב להישאר בסגל
- 7even
- קיבל.ה 2664 לייקים
חייב להישאר כמנהיג. לומשנה באיזו ליגה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 79 לייקים
מי שחושב שאם בשנה הבאה יפרקו את רוב הקבוצה ויבנו קבוצה חדשה כמעט לגמרי והקבוצה הזו תצליח, הוא טועה. בליגה שלנו, קבוצות גלקטיקוס קרסו ונכשלו.
קבוצה מצליחה בנויה מתמהיל, משחקנים אפורה שעושים עבודה אפורה ומשחקנים עילויים וירטואוזים, משחקנים צעירים בעלי כח ואנרגיה ושחקנים ותיקים עתירי ניסיון עם כושר מנהיגות.
אייבינדר הוא שחקן ותיק, עתיר ניסיון ועם כושר מנהיגות.
לשחרר אותו זו תהיה טעות.
קבוצה מצליחה בנויה מתמהיל, משחקנים אפורה שעושים עבודה אפורה ומשחקנים עילויים וירטואוזים, משחקנים צעירים בעלי כח ואנרגיה ושחקנים ותיקים עתירי ניסיון עם כושר מנהיגות.
לשחרר אותו זו תהיה טעות.
פושעי עוטף עזה לדין
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כל מילה. אוסיף על כך ואומר ראינו לאן הביאה אותנו המהפכה המקצועית הזחוחה העונה.כולם עובדים על כולם כתב:מי שחושב שאם בשנה הבאה יפרקו את רוב הקבוצה ויבנו קבוצה חדשה כמעט לגמרי והקבוצה הזו תצליח, הוא טועה. בליגה שלנו, קבוצות גלקטיקוס קרסו ונכשלו.
לשחרר אותו זו תהיה טעות.
מהפכות זה בסרטים.בכדורגל זו טעות קשה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
זה בסדר, יש לנו בסיס שלא הולך להשתנות.כולם עובדים על כולם כתב: ↑30 אפריל 2023, 23:56 מי שחושב שאם בשנה הבאה יפרקו את רוב הקבוצה ויבנו קבוצה חדשה כמעט לגמרי והקבוצה הזו תצליח, הוא טועה. בליגה שלנו, קבוצות גלקטיקוס קרסו ונכשלו.
לשחרר אותו זו תהיה טעות.
ואלו שמות: זובאס (ככל הנראה), גוטליב, ישראלוב, למקין, גורפינקל (הייתי משאיר אותו לכל הפחות כמגן מחליף), אל ים, קלטינס שתקוע לנו עם חוזה לעוד 3 שנים, לאיוס ואוז'בולט.
אפשר לוותר על איינבינדר ולחסוך את הפנסיה התקציבית שהוא יקבל מהמינצברגים, לא יקרה כלום.
- 7even
- קיבל.ה 2664 לייקים
לא נשארנו בליגה עדיין.כולם עובדים על כולם כתב: ↑30 אפריל 2023, 23:56 מי שחושב שאם בשנה הבאה יפרקו את רוב הקבוצה ויבנו קבוצה חדשה כמעט לגמרי והקבוצה הזו תצליח, הוא טועה. בליגה שלנו, קבוצות גלקטיקוס קרסו ונכשלו.
לשחרר אותו זו תהיה טעות.
אם וכאשר נישאר אפשר יהיה להתחיל את הדיון
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 635 לייקים
תראו אני אגיד אמרה לא פופולרית לפורום, אבל אייבנדר לא צריך להמשיך עונה הבאה, עכשיו יצלבו אותי וירשמו "ארבע בישולים, 6 שערים !!!111 מנהיג, מוציא לפועל, ניסיון וכו'...אני חושב שהעונה הוא המראה של הבינוניות שלנו בקבוצה והסטטיסטיקה לגביו משקרת, הוא מפקיר הגנתית, אין לו כושר משחק, הוא לא מנהיג מטורף כמו שעושים ממנו (עע ראיון הצעירים), אני לא אוהב את ההתנהגות הבכיינית שלו במגרש + ההצגות (למרות שיש כאלה שיחלקו עליי), בקיצר עונה הבאה במידה ונתחיל לחשוב מעבר לקבוצת תחתית הוא לא קשר פותח ובטח לא מחליף, אגב יש שחקנים רבים לפניו שצריכים ללכת אבל אנשים פה מגזימים לחלוטין (מנהיג, תפקיד מקצועי, חייב לפתוח עונה הבאה בנקר)
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אחלה מנהיג. בדיוק האיש שצריך למאבקים האלה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- 7even
- קיבל.ה 2664 לייקים
לדעתי יש הסכמה כמעט גורפת שאם וכאשר נשארים ויגיעו שחקנים טובים הוא צריך להישאר כמחליף. וגם כמנהיג לצעירים.shaolin232 כתב: ↑01 מאי 2023, 00:08 תראו אני אגיד אמרה לא פופולרית לפורום, אבל אייבנדר לא צריך להמשיך עונה הבאה, עכשיו יצלבו אותי וירשמו "ארבע בישולים, 6 שערים !!!111 מנהיג, מוציא לפועל, ניסיון וכו'...אני חושב שהעונה הוא המראה של הבינוניות שלנו בקבוצה והסטטיסטיקה לגביו משקרת, הוא מפקיר הגנתית, אין לו כושר משחק, הוא לא מנהיג מטורף כמו שעושים ממנו (עע ראיון הצעירים), אני לא אוהב את ההתנהגות הבכיינית שלו במגרש + ההצגות (למרות שיש כאלה שיחלקו עליי), בקיצר עונה הבאה במידה ונתחיל לחשוב מעבר לקבוצת תחתית הוא לא קשר פותח ובטח לא מחליף, אגב יש שחקנים רבים לפניו שצריכים ללכת אבל אנשים פה מגזימים לחלוטין (מנהיג, תפקיד מקצועי, חייב לפתוח עונה הבאה בנקר)
אם חלילה יורדים, יכול בקלות להישאר כפותח.
יחד, רק יחד!