אם הם לא ידעו לבנות קבוצה שתעלה ליגה הם גם לא ידעו לבנות קבוצה לליגת העלDe Niro כתב:דווקא אני מודאג מזה שאם חלילה נרד ליגה הם לא ידעו להביא מאמן מתאים ושחקנים מתאימים לליגה השניה.benaim כתב:רק אני טרוד מזה שנרד ליגה והם לא יקחו את הקבוצה? זה גזר דין מוות למועדון
הקבוצה האמריקאית
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אני חושש שאולי הם ימנו מאמן זר חלילה או מאמן לא מנוסה.Chegi כתב:אם הם לא ידעו לבנות קבוצה שתעלה ליגה הם גם לא ידעו לבנות קבוצה לליגת העלDe Niro כתב:דווקא אני מודאג מזה שאם חלילה נרד ליגה הם לא ידעו להביא מאמן מתאים ושחקנים מתאימים לליגה השניה.benaim כתב:רק אני טרוד מזה שנרד ליגה והם לא יקחו את הקבוצה? זה גזר דין מוות למועדון
זו תהיה חותמת להתרסקות מקצועית.
דווקא מהבחינה הזו לא יזיק שההנהלה הנוכחית עדיין תהיה שם ברקע.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
חובה מאמן זר וחובה לתת לו לעבוד.De Niro כתב: ↑13 פברואר 2023, 22:49אני חושש שאולי הם ימנו מאמן זר חלילה או מאמן לא מנוסה.Chegi כתב:אם הם לא ידעו לבנות קבוצה שתעלה ליגה הם גם לא ידעו לבנות קבוצה לליגת העלDe Niro כתב:דווקא אני מודאג מזה שאם חלילה נרד ליגה הם לא ידעו להביא מאמן מתאים ושחקנים מתאימים לליגה השניה.
זו תהיה חותמת להתרסקות מקצועית.
דווקא מהבחינה הזו לא יזיק שההנהלה הנוכחית עדיין תהיה שם ברקע.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
חס וחלילה.חס וחלילה.לא לא לא.El dudernio כתב:חובה מאמן זר וחובה לתת לו לעבוד.
רק זה חסר לנו מאמן זר שלא מכיר כלום.
אוי ואבוי.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אז עדיף מימרים? ברור שעדיף מאמן זר.De Niro כתב:חס וחלילה.חס וחלילה.לא לא לא.
רק זה חסר לנו מאמן זר שלא מכיר כלום.
אוי ואבוי.
לא מבין איך הקלחת של אותם מאמנים כושלים עוברים וחוזרים בין מועדונים כאילו רק אותם צריך לקחת. צריך או לתת צ'אנס לאנשים מוכשרים שלא באו מתוך המערכת (דוגמת גוטמן כשהתחיל) או מאמן זר מקצועי.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לא לומדים מטעויות העבר.
נקווה שהאמריקאים לא קוראים כאן.
כל מאמן ישראלי עדיף על כל מאמן זר.
נקווה שהאמריקאים לא קוראים כאן.
כל מאמן ישראלי עדיף על כל מאמן זר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
-
- קיבל.ה 2302 לייקים
הלוואי מאמן זר
אבל קודם שיהיו הבעלים בכלל
אבל קודם שיהיו הבעלים בכלל
-
- קיבל.ה 753 לייקים
דיון על המאמן קצת הזוי בעיני, זאת ביצה שטרם נולדה. קודם שיהיו בעלים נורמליים.
המפתח יהיה איזה שחקנים יביאו. תביא את גוארדיולה או אנצלוטי לקבוצה שיש היום והםלא מוציאים מהם יותר.
המפתח יהיה איזה שחקנים יביאו. תביא את גוארדיולה או אנצלוטי לקבוצה שיש היום והםלא מוציאים מהם יותר.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
קרא כתבה מעניינת ב-ONE:
האמריקאים פנו בקשר להעברת הבעלות על הפועל
https://www.one.co.il/Article/429654.html
-
- קיבל.ה 472 לייקים
ללאומית לא צריך מאמן זר, סילבס יספיק.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
נשאר רק להבטיח הישארות, ואולי אולי נזכה להתעורר מהסיוט
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 2302 לייקים
ונאמר אמן כן יהי רצון ובמהרה בימינואוגוסטוס היל כתב:קרא כתבה מעניינת ב-ONE:
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
הם בינתיים היחידים שדיווחו על זה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
ההיסטוריה בליגה הישראלית (אפילו בעונה המאד נוכחית) אומרת אחרת וזה כולל את ההיסטוריה במועדון שלנו.
אם לא לומדים מטעויות העבר לא יהיה גם עתיד טוב יותר.
מאמן זר = כשלון ידוע מראש.
אני גם די בטוח שהאמריקאים מבינים את זה , כרגע לפחות.
-
- קיבל.ה 2302 לייקים
הדר יעקבי:
סוף החודש מתקרב ואיתו גם ה"דדליין" של קבוצת הרכישה האמריקאית להעביר את שני מיליון הדולר המובטחים. בהודעה האחרונה מטעמם ציינו המינצברגים כי כל הקצוות צפויים להסגר עד לתחילת חודש מארס, אך כעת ישנם מי שסבורים כי המצב צפוי להתארך, שוב. "הקבוצה עורכת כעת בדיקת הערכות סיכונים וזה יקח עוד כמה שבועות", אמרו מקורבים, אך גורמים בהפועל תל אביב מציינים כי לא תתקבל בהבנה בקשה נוספת לדחיה והצפי מבחינתם הוא כי עד סוף החודש הכסף יופקד
https://www.sport5.co.il/NewsRoom?FolderId=890#nr127849
סוף החודש מתקרב ואיתו גם ה"דדליין" של קבוצת הרכישה האמריקאית להעביר את שני מיליון הדולר המובטחים. בהודעה האחרונה מטעמם ציינו המינצברגים כי כל הקצוות צפויים להסגר עד לתחילת חודש מארס, אך כעת ישנם מי שסבורים כי המצב צפוי להתארך, שוב. "הקבוצה עורכת כעת בדיקת הערכות סיכונים וזה יקח עוד כמה שבועות", אמרו מקורבים, אך גורמים בהפועל תל אביב מציינים כי לא תתקבל בהבנה בקשה נוספת לדחיה והצפי מבחינתם הוא כי עד סוף החודש הכסף יופקד
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
נותן שבוע שנשמע שבגלל הרפורמה המשפטית, ההפקדה או העסקה כולה מתעכבת
-
- קיבל.ה 573 לייקים
ההסטוריה שלנו עם מאמנים זרים היא מעורבת. לדעתי היה לנו בעבר מאמן זר מוצלח . לא זוכר בשנות בשישים או משהו. מנדיונדיו הוא דוגמא הפוכה. אבל לומר שמאמן מקומי עדיף על זר? על איזה מאמן זר עדיף אסי דומב? גיא לוי? דראפיץ'? כולם אימנו אותנו בכישלון רב
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
היו כמה הצלחות עם מאמנים זרים בעבר הרחוק. איבן יזבנצ'יק הביא אליפות בעונה הראשונה שלו באמצע שנות החמישים. הארי גיים לא הבריק, אבל זכה בגביע בתחילת שנות השבעים.
המאמנים הזרים שהביאו אחרי זה היו בדיחה לא רצינית.
המאמנים הזרים שהביאו אחרי זה היו בדיחה לא רצינית.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
-
- קיבל.ה 419 לייקים
חייבים מאמן זר. התרבות הארגונית בהפועל היא בכי רע, וזו אחת הדרכים לשנות אותה.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 1947 לייקים
אז יאללה חרם.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
-
- קיבל.ה 948 לייקים
לי אישית נשמע ש״בדיקת הערכות סיכונים״ זה שלב מאוד התחלתי ולא משהו שמתבצע שבועיים לפני החתימהלירון האדום כתב: ↑19 פברואר 2023, 08:28 הדר יעקבי:
נראה לי שלכתבים אין מה לכתוב
long live the zapta
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
Giovanni Giorgio כתב: ↑19 פברואר 2023, 12:25לי אישית נשמע ש״בדיקת הערכות סיכונים״ זה שלב מאוד התחלתי ולא משהו שמתבצע שבועיים לפני החתימהלירון האדום כתב: ↑19 פברואר 2023, 08:28 הדר יעקבי:
המדינה לא יציבה
נראה לי שזה קשור מאוד
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
הדיווח הזה של יעקבי הוא 180 מעלות ממה שוואן דיווחו ביום שלישי. המשותף לשניהם? הם היחידים שפרסמו את זה. כנראה שבאמת לאף אחד אין מושג מה קורה וכל אחד מפרסם מה שבא לו כדי לזרוק את החץ ומקסימום לשרטט מסביבו את המטרה אחר כך
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
הדר יעקבי עד כה דבקה בגישה האופטימית, שהכל סגור וכו'..היא גם מהצד של תושב.
מעניין שפתאום גם היא מעלה תהיות.
מעניין שפתאום גם היא מעלה תהיות.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
אם בגלל המהפכה הזאת לא רוכשים את הפועל אפשר לסגור את המדינהdino כתב: ↑19 פברואר 2023, 12:26Giovanni Giorgio כתב: ↑19 פברואר 2023, 12:25לי אישית נשמע ש״בדיקת הערכות סיכונים״ זה שלב מאוד התחלתי ולא משהו שמתבצע שבועיים לפני החתימהלירון האדום כתב: ↑19 פברואר 2023, 08:28 הדר יעקבי:
המדינה לא יציבה
נראה לי שזה קשור מאוד
אפשר לקחת לנו הכל, גם את הדמוקרטיה, אבל לפגוע בהפועל זה חוצה כל גבול
long live the zapta
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
אם יריב לוין דופק לנו את זה, זה הגול העצמי הכי גדול מאז שאול אייזנברג
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
וואן מתיישרים עם יעקבי ואומרים שזה קשור לפוליטיקה, לא להאמין שבסוף אוהד הפועל ידפוק את זה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
לא היה יכול לעשות חיקוי של נכונות להידברות עד סוף החודש הזבל הפשיסט הזה?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
האזנתי לפודקאסט..כל הכותרת הגדולה ובסוף גידי ליפקין אומר ש"האמריקאים התחילו לשאול שאלות".ההוא שאמרו לו כתב: ↑19 פברואר 2023, 15:12 וואן מתיישרים עם יעקבי ואומרים שזה קשור לפוליטיקה, לא להאמין שבסוף אוהד הפועל ידפוק את זה
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
וואלה? אז יצאתי דביל. אני לא מוכן לסבול ולשמוע את הפודקאסטים שלהם.שחר כתב: ↑19 פברואר 2023, 15:21האזנתי לפודקאסט..כל הכותרת הגדולה ובסוף גידי ליפקין אומר ש"האמריקאים התחילו לשאול שאלות".ההוא שאמרו לו כתב: ↑19 פברואר 2023, 15:12 וואן מתיישרים עם יעקבי ואומרים שזה קשור לפוליטיקה, לא להאמין שבסוף אוהד הפועל ידפוק את זה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
מעולם לא האזנתי..ההוא שאמרו לו כתב: ↑19 פברואר 2023, 15:23וואלה? אז יצאתי דביל. אני לא מוכן לסבול ולשמוע את הפודקאסטים שלהם.שחר כתב: ↑19 פברואר 2023, 15:21האזנתי לפודקאסט..כל הכותרת הגדולה ובסוף גידי ליפקין אומר ש"האמריקאים התחילו לשאול שאלות".ההוא שאמרו לו כתב: ↑19 פברואר 2023, 15:12 וואן מתיישרים עם יעקבי ואומרים שזה קשור לפוליטיקה, לא להאמין שבסוף אוהד הפועל ידפוק את זה
פשוט רציתי להבין מה המשמעות של הכותרת הגדולה בראש האתר..גוללתי את הברבורים שלהם עד 5:25
אומר שם "אני שומע את המידע הזה, עוד לא דיברתי עם האמריקאים עצמם". אחר כך 2 דקות של בדיחות על כלפי ואשתו ואז הוא אומר שהם " חוששים או מודאגים ממה שקורה בישראל והתחילו לשאול שאלות.."
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מדהים איך וואן כל פעם אוכלים את החארטות שלנו ורצים לפרסם את זה באתר.
כמו עם הצורר הגרמני שכבש במחנה אימון, החלוץ התימני, ועכשיו זה.
כמו עם הצורר הגרמני שכבש במחנה אימון, החלוץ התימני, ועכשיו זה.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
נהדר
עוד סיבה טובה עבור אוהדי מכב* וביט"ר בממשלה ובציבור לתמוך ברפורמה

עוד סיבה טובה עבור אוהדי מכב* וביט"ר בממשלה ובציבור לתמוך ברפורמה
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 1947 לייקים
אז כל הכותרת בבלוג של גידי זה בגלל שהוא "שמע"?
אפשר להירגע בגדול?
אפשר להירגע בגדול?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה