פיבן גם היה מגן ימני טוב מאוד בלאומית. הבעיה המרכזית היא המהירות שלו…אוגוסטוס היל כתב: ↑03 אוגוסט 2025, 09:40 פיבן מגן ימני לא יותר טוב מאשר רן בנימין קשר אמצע. שניהם לא יכולים להיות בהרכב. פיבן בלם כבר שכחנו אבל למיטב זכרוני הוא בלם טוב
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 43 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 992 לייקים
אני יותר חושש על אלקוקין מרן.
אלקוקין עלול להפגע יותר מכולם.
אני חושב שאלקוקין שחקן עם תקרה הרבה יותר גבוהה מרן.
הם שחקנים קצת שונים, אבל ה-״טיקט״ של רן ומה שבעיניי הופך אותו לשחקן סביר לקבוצת אמצע-תחתית בליגת העל, קשור בעיקר לכושר וכיסוי שטחים ולא לכדורגל נטו.
אם לרן היה ככ הרבה כדורגל, הוא היה אמור לבטא עליונות בלאומית, איפה שיש שטחים וקצב המשחק איטי בהרבה. הוא לא היה מדויק גם בשנה שעברה.
אני לא בטוח שאם נציב את רן ליד שחקנים איכותיים נראה ממנו יותר.. הטכניקה, קבלת ההחלטות ויכולת המסירה והבעיטה שלו לוקים בחסר.
אני חושב שדווקא אלקוקין יכול להוציא יותר בסיטואציה כזו.
על ארי כהן אני בכלל לא מדבר.
הוא לא צריך להמשיך במועדון.
הם שחקנים קצת שונים, אבל ה-״טיקט״ של רן ומה שבעיניי הופך אותו לשחקן סביר לקבוצת אמצע-תחתית בליגת העל, קשור בעיקר לכושר וכיסוי שטחים ולא לכדורגל נטו.
אם לרן היה ככ הרבה כדורגל, הוא היה אמור לבטא עליונות בלאומית, איפה שיש שטחים וקצב המשחק איטי בהרבה. הוא לא היה מדויק גם בשנה שעברה.
אני לא בטוח שאם נציב את רן ליד שחקנים איכותיים נראה ממנו יותר.. הטכניקה, קבלת ההחלטות ויכולת המסירה והבעיטה שלו לוקים בחסר.
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 03 אוגוסט 2025, 09:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1289 לייקים
ארי כהן לא קשור לרמה.
אלה שאלת שקשורות הרבה למבנה אישיות ואנחנו לא מכירים מספיק את הילדים האלה. נסמוך על ברדה
אלה שאלת שקשורות הרבה למבנה אישיות ואנחנו לא מכירים מספיק את הילדים האלה. נסמוך על ברדה
-
- קיבל.ה 43 לייקים
בכל מקרה אי אפשר להביא 22 שחקנים בחלון (נסתפק ב14 שבאים). ״השיפוצים״ של הסגל הרחב יצטרכו לקרות במהלך השנתיים הבאות ועם הזמן כשהקבוצה לאט לאט מחלימה ומנקה את השטח.
מי שלא ברמה - ייחתך.
מי שלא ברמה - ייחתך.
-
- קיבל.ה 1297 לייקים
אתם נותנים יותר מדיי קרדיט למילים שיוצאות מצנצי
באותה כתבה הוא גם רשם שדיארה לא נמצא ביפן עם ריימס בגלל פציעה.
אם אינני טועה, במשחק של ריימס אתמול, דיארה עלה כמחליף במחצית השניה.
אז קחו דברים בפרופורציות
באותה כתבה הוא גם רשם שדיארה לא נמצא ביפן עם ריימס בגלל פציעה.
אם אינני טועה, במשחק של ריימס אתמול, דיארה עלה כמחליף במחצית השניה.
אז קחו דברים בפרופורציות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
זה קלישאהקפבלנקה כתב: ↑03 אוגוסט 2025, 09:39 רן בנימין הוא חלק מדור של שחקנים שנעשה להם עוול בעלייה שלהם לבוגרים שהייתה לא מדורגת, לא מבוקרת ולא מנוהלת. הוא תמיד היה חלק מחוליית קישור חלשה ולא מאומנת וכל הדור שלו אכל את כל הסחלה של ביזוי המועדון על הכתפיים שלהם.
אני מאמין שבתוך קבוצה מאומנת עם חוליית קישור חזקה הוא יכול להביא ליותר ביטוי את היכולות שלו.
יש שחקנים שבגיל 17 איפה שתשים אותם יהיו כוכבים, בלי שום עלייה מדורגת.
יש שחקנים שהיו עילויים בנוער ולא מצליחים בבוגרים כי משהו השתבש אצלם מנטלית או שהם לא ברמה
ויש שחקנים שאף פעם לא היו דיבור גדול ופתאום פורצים בגיל 25-27 להיות שחקני ליגה לגיטימיים ואף אירופה.
נערך לאחרונה על ידי KingZivos ב 03 אוגוסט 2025, 10:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 272 לייקים
דברים כאלה משגעים אותי
כאילו אני מבין שיש לו את האג׳נדה שלו שהוא רוצה לקדם וכו, אבל רבאק, שחקן שנמצא עם קבוצה ביפן או לא זה לא משהו שנתון לפרשנות, זה נטו עובדה
או שהוא משקר או שהוא לא מודע לכלום, לא יודע מה יותר גרוע מבחינתו כעיתונאי
-
- קיבל.ה 382 לייקים
רק אני רואה ברן בנימין פוטנציאל? בכיף יכול להשתלב מהספסל
אתם גם שוכחים שהשוק הישראלי קטן, בקבוצה חזקה קל יותר לפתח צעירים, אנחנו עוד לא שם מקווה שבסוף החלון נהיה קבוצה חזקה...
אתם גם שוכחים שהשוק הישראלי קטן, בקבוצה חזקה קל יותר לפתח צעירים, אנחנו עוד לא שם מקווה שבסוף החלון נהיה קבוצה חזקה...
-
- קיבל.ה 373 לייקים
מסכים איתך, בדרך כלל כששחקן פורץ בגיל 17 אז יש סביבו קבוצה מתפקדת, לרן בנימין לא היה את זה אצלנו וכל התיק של הפועל נפל עליו ועל החבר'ה שעלו איתו מהנוער.KingZivos כתב: ↑03 אוגוסט 2025, 10:05זה קלישאהקפבלנקה כתב: ↑03 אוגוסט 2025, 09:39 רן בנימין הוא חלק מדור של שחקנים שנעשה להם עוול בעלייה שלהם לבוגרים שהייתה לא מדורגת, לא מבוקרת ולא מנוהלת. הוא תמיד היה חלק מחוליית קישור חלשה ולא מאומנת וכל הדור שלו אכל את כל הסחלה של ביזוי המועדון על הכתפיים שלהם.
אני מאמין שבתוך קבוצה מאומנת עם חוליית קישור חזקה הוא יכול להביא ליותר ביטוי את היכולות שלו.
יש שחקנים שבגיל 17 איפה שתשים אותם יהיו כוכבים, בלי שום עלייה מדורגת.
יש שחקנים שהיו עילויים בנוער ולא מצליחים בבוגרים כי משהו השתבש אצלם מנטלית או שהם לא ברמה
ויש שחקנים שאף פעם לא היו דיבור גדול ופתאום פורצים בגיל 25-27 להיות שחקני ליגה לגיטימיים ואף אירופה.
-
- קיבל.ה 2739 לייקים
-
- קיבל.ה 272 לייקים
זה לא ככ משנה מה אנחנו חושבים, נראה שברדה מת על בנימין והוא הולך להיות חילוף ראשון קבוע\להתנדנד בין הרכב פותח לספסל
אני אישית חושב ששנת השאלה תעשה לו פלאים ורשמתי את זה כבר בכמה וכמה מקומות, אבל בסוף ברדה מחליט ועליו נסמוך
אני אישית חושב ששנת השאלה תעשה לו פלאים ורשמתי את זה כבר בכמה וכמה מקומות, אבל בסוף ברדה מחליט ועליו נסמוך
-
- קיבל.ה 43 לייקים
איך תשאיל אותו? אין לך מישהו מהספסל שיכול לעלות כקשר התקפי חוץ ממנו
-
- קיבל.ה 1634 לייקים
הייתרון הגדול של רן על אלקוקין זה הצטרפות קדימה...צ'ימבויקה כתב: ↑03 אוגוסט 2025, 09:42 אני יותר חושש על אלקוקין מרן.
-
- קיבל.ה 373 לייקים
הם שחקנים עם תכונות שונות ושניהם יכולים עם חלוקת דקות למצות את עצמם יותר השנה.צ'ימבויקה כתב: ↑03 אוגוסט 2025, 09:42 אני יותר חושש על אלקוקין מרן.
רן בנימין יותר מצטרף קדימה, יודע לעשות יותר צירופים בהתקפה, הוא מכסה יותר שטחים ויש לו סיומת טובה יותר.
אלקוקין יודע יותר להתנהל בשטח קטן, יש לו דריבל מוצלח יותר וקבלת החלטות מהירה יותר באמצע, יותר ראיית משחק ומסירה טובה יותר.
אין סיבה שאחד מהם ייפגע יותר כי הם בעלי תכונות שונות ותפקודים שונים על המגרש.
-
- קיבל.ה 1013 לייקים
לבנות על דאפה כחלוץ הבכיר בסגל, אם צנציפר אכן צודק, זה סיכון לא קטן בהתחשב בזה שהא לא ניפק מספרים
-
- קיבל.ה 43 לייקים
דניאל דאפה עם שער שנה שעברה כל שני משחקים וקצת בממוצע (שיחק 1050 דקות) בגיל 17. (4 שערים + בישול).
לפי ההיגיון הזה דאפה צריך לסיים באזור ה14-15 שערים לעונה במידה ויהיה חלוץ פותח.
הייתי אומר שזה מספרים יפים לגיל שלו
-
- קיבל.ה 272 לייקים
אלטמן? אלקוקין?RedDrifter כתב: ↑03 אוגוסט 2025, 10:16איך תשאיל אותו? אין לך מישהו מהספסל שיכול לעלות כקשר התקפי חוץ ממנו
אפילו קורין בקונסטלציה מסוימת
- סומך
- קיבל.ה 1406 לייקים
-
- קיבל.ה 1013 לייקים
בדיוק, הוא שיחק 1050 דקות. זה לא מספיק ולכן זה סיכוןRedDrifter כתב: ↑03 אוגוסט 2025, 10:51דניאל דאפה עם שער שנה שעברה כל שני משחקים וקצת בממוצע (שיחק 1050 דקות) בגיל 17. (4 שערים + בישול).
לפי ההיגיון הזה דאפה צריך לסיים באזור ה14-15 שערים לעונה במידה ויהיה חלוץ פותח.
הייתי אומר שזה מספרים יפים לגיל שלו
-
- קיבל.ה 806 לייקים
בסגל של היום (לפני צרוף שחקנים נוספים), שניהם יהיו כנראה מחליפים ויתנדנדו בין ספסל והרכב.קפבלנקה כתב: ↑03 אוגוסט 2025, 10:26הם שחקנים עם תכונות שונות ושניהם יכולים עם חלוקת דקות למצות את עצמם יותר השנה.צ'ימבויקה כתב: ↑03 אוגוסט 2025, 09:42 אני יותר חושש על אלקוקין מרן.
רן בנימין יותר מצטרף קדימה, יודע לעשות יותר צירופים בהתקפה, הוא מכסה יותר שטחים ויש לו סיומת טובה יותר.
אלקוקין יודע יותר להתנהל בשטח קטן, יש לו דריבל מוצלח יותר וקבלת החלטות מהירה יותר באמצע, יותר ראיית משחק ומסירה טובה יותר.
אין סיבה שאחד מהם ייפגע יותר כי הם בעלי תכונות שונות ותפקודים שונים על המגרש.
מי המחליף פלקאו וקרייב (ברור שהם לא ישחקו כל העונה יהיו אדומים וכו) - נראה לי שבנימין מתאים לכך יותר. בסיטואציה שנוצרה אלקוקין יכול למצוא עצמו כשחקן הרכב מתחת לחלוצים.
מבחינת חלוצים - ברדה משחק עם חלוץ אחד ויש את דאפה, מחמיד ואלטמן (במידה וישאר בסגל) כך שזה לא הזוי לא להביא שחקן נוסף לעמדה זאת בהינתן שאין שחקנים פנויים... במחירים שפויים.
בעיה ללא פתרון בשלב זה - המגן הימני.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 1104 לייקים
יש לנו 5 עמדות קישור, 6 8 10 ושני אגפים
בהנחה ומגיעים עוד 2 זרים להרכב ל10 ולאגף שמאל, שמצטרפים לפלקאו קרייב וטוריאל, זה משאיר לנו מחוץ להרכב את-
אל ים, אלקוקין, בנימין, קורין, בוסקילה ורוטמן (ארי כהן אני מניח ומקווה בשבילו שיצא להשאלה)
לא יודע מה זה מחליף ראשון שני או שלישי, אני רואה פה רק בקישור ספסל שמכיל 4 שחקנים (להוציא את אל ים ורוטמן) שלגמרי ראויים כל אחד מהם להיות שחקן שמידי פעם פותח בהרכב, בטח עם שחקנים איכותיים לידו, בטח שחלקם שיחקו פה שנה שעברה ויודעים בדיוק מה ברדה רוצה מהם.
בהנחה ומגיעים עוד 2 זרים להרכב ל10 ולאגף שמאל, שמצטרפים לפלקאו קרייב וטוריאל, זה משאיר לנו מחוץ להרכב את-
אל ים, אלקוקין, בנימין, קורין, בוסקילה ורוטמן (ארי כהן אני מניח ומקווה בשבילו שיצא להשאלה)
לא יודע מה זה מחליף ראשון שני או שלישי, אני רואה פה רק בקישור ספסל שמכיל 4 שחקנים (להוציא את אל ים ורוטמן) שלגמרי ראויים כל אחד מהם להיות שחקן שמידי פעם פותח בהרכב, בטח עם שחקנים איכותיים לידו, בטח שחלקם שיחקו פה שנה שעברה ויודעים בדיוק מה ברדה רוצה מהם.
-
- קיבל.ה 2468 לייקים
אבל כתוב: כאשר פיבן ורן בנימין יהיו על התפר שבין ההרכב לספסל
זה אומר על התפר, מחליף ראשון לדוג', זה בסדר ולגיטימי
-
- קיבל.ה 1519 לייקים
yoni143 כתב: ↑02 אוגוסט 2025, 22:12 דלה עלי שהיה בטוטנהאם בן 29 בלבד ובשנה האחרונה בקומו האיטלקית לא מקבל דקות, שוקל לפרוש. הייתי מציע להנהלה לתת לו הצעה יפה לבוא להפועל לשקם את הקריירה , יהנה מכדורגל, מסיבות, אוכל טוב ושמש וים.
גם ג'סי לינגארד באותה סיטואציה עכשיו מדשדש בדרום קוריאה בסיאול. שניהם בתקציב שאפשר לעמוד בו.

-
- קיבל.ה 2468 לייקים
להביא עוד 4 זרים:
מגן ימין, 10, שמאל, חלוץ.
לא מבין את הצורך בעוד בלם כאשר יש את פיבן.
את אלטמן אפשר לשחרר ולהביא במקומו את יוספי אם מתאפשר.
אם אפשר גם את גלזר היתי מביא ואת אל ים משאיל הלאה
מגן ימין, 10, שמאל, חלוץ.
לא מבין את הצורך בעוד בלם כאשר יש את פיבן.
את אלטמן אפשר לשחרר ולהביא במקומו את יוספי אם מתאפשר.
אם אפשר גם את גלזר היתי מביא ואת אל ים משאיל הלאה