עופר ינאי
לצערי אני חושב שהוא דיי באסטרטגיית יציאה והדבר היחיד שישנה זה, זה אם פתאום הקבוצה סופר תתחבר ותהיה הצלחה מטורפת
באופן אישי אני לא כל כך מבין את האמירות של מיצינו וכו', יש לעופר הרבה חסרונות ואין ספק שהוא עשה לא מעט טעויות אבל הוא עשה גם המון דברים מדהימים בשביל הקבוצה ואחראי על אחת העונות ההיסטוריות של המועדון. גם אם הוא יכול להיות חכם יותר עם הסגנון הוא לא טועה בהרבה מהדברים שהוא מדבר על כפיות טובה כלפיו ובעיקר אני חושב שאם הוא באמת ילך, לא רק שנפספס הזדמנות היסטורית, אנחנו גם עלולים למצוא את עצמינו במצב שאין ממנו דרך חזרה
באופן אישי אני לא כל כך מבין את האמירות של מיצינו וכו', יש לעופר הרבה חסרונות ואין ספק שהוא עשה לא מעט טעויות אבל הוא עשה גם המון דברים מדהימים בשביל הקבוצה ואחראי על אחת העונות ההיסטוריות של המועדון. גם אם הוא יכול להיות חכם יותר עם הסגנון הוא לא טועה בהרבה מהדברים שהוא מדבר על כפיות טובה כלפיו ובעיקר אני חושב שאם הוא באמת ילך, לא רק שנפספס הזדמנות היסטורית, אנחנו גם עלולים למצוא את עצמינו במצב שאין ממנו דרך חזרה
-
- קיבל.ה 636 לייקים
אני באמת לא מבין מי יקח אותנו אחרי אירוע כזה.Ofirkko כתב: ↑28 ספטמבר 2025, 23:01 לצערי אני חושב שהוא דיי באסטרטגיית יציאה והדבר היחיד שישנה זה, זה אם פתאום הקבוצה סופר תתחבר ותהיה הצלחה מטורפת
אנחנו המועדון הראשון בהיסטוריה שיגרום לבעלים ששפך עליו כסף לעזוב לפני השיא.
ההשוואות לספרא שקיבל איצטדיון על 30k הן כל-כך לא הוגנות ומטומטמות להחריד.
משתדל להישאר אופטימי.
-
- קיבל.ה 114 לייקים
לא מבין את האיום והדרישה מאוהדים לקנות מנויים כדי שהוא יישאר.
לא מבין למה הוא שם כל כך הרבה כסף אם הוא לא יכול להחזיק את זה ביחד עם השותפים החדשים והספונסרים.
אוהדים יכולים לפוצץ את הקופה של המועדון ממכירות מנויים/כרטיסים/מרצ'נדייז אבל גם זה לא אמור להיות משהו שמועדון מסתמך עליו, בטח לא בתהליך מהיר מהרגע להרגע כמו שקרה, בטח עם השנה שהמועדון הזה עבר מבחינת הקהל, בטח בתקופה שבה אין יורוליג בארץ ורוב הקהל החדש שבנו עליו שיגיע כמו שקרה במכבי לא יעשה מנוי רק לליגה כי הליגה היא לא מוצר שמעניין אנשים כאלה (מדבר על חובבי כדורסל או כאלה עם חיבה להפועל בעלי כסף, לא אוהדים).
כרגיל הוא שוב מראה שההערכות שלו מנותקות, הבן אדם מדבר על מאות אלפי(?!?!) אנשים שיירכשו מנוי להפועל TV, זה הזוי ולא ברור איך הגיעו להערכות כאלה ועוד להסתמך על זה כחלק מהותי מהתקציב (פייר פליי וזה).
לפעמים מרגיש שהוא מנפח הערכות כדי שאחר כך כשיילך יהיה לו קל להגיד שהקהל לא תמך בו כלכלית אז הקהל אשם.
לא מבין למה הוא שם כל כך הרבה כסף אם הוא לא יכול להחזיק את זה ביחד עם השותפים החדשים והספונסרים.
אוהדים יכולים לפוצץ את הקופה של המועדון ממכירות מנויים/כרטיסים/מרצ'נדייז אבל גם זה לא אמור להיות משהו שמועדון מסתמך עליו, בטח לא בתהליך מהיר מהרגע להרגע כמו שקרה, בטח עם השנה שהמועדון הזה עבר מבחינת הקהל, בטח בתקופה שבה אין יורוליג בארץ ורוב הקהל החדש שבנו עליו שיגיע כמו שקרה במכבי לא יעשה מנוי רק לליגה כי הליגה היא לא מוצר שמעניין אנשים כאלה (מדבר על חובבי כדורסל או כאלה עם חיבה להפועל בעלי כסף, לא אוהדים).
כרגיל הוא שוב מראה שההערכות שלו מנותקות, הבן אדם מדבר על מאות אלפי(?!?!) אנשים שיירכשו מנוי להפועל TV, זה הזוי ולא ברור איך הגיעו להערכות כאלה ועוד להסתמך על זה כחלק מהותי מהתקציב (פייר פליי וזה).
לפעמים מרגיש שהוא מנפח הערכות כדי שאחר כך כשיילך יהיה לו קל להגיד שהקהל לא תמך בו כלכלית אז הקהל אשם.
-
- קיבל.ה 279 לייקים
עם כל הבאסה שבדבר אי אפשר כל הזמן לפחד שעופר יעזוב ושהוא יאיים לעזוב כל שני וחמישי אם משהו לא יהיה כרצונו.
זה מוציא את החשק ובלתי אפשרי להתחבר לקבוצה בצורה הזאת.
כל הזמן יש את הפחד הזה שיעזוב.
ניסיתי להיות בעדו אבל המצב הזה לא כיף ולא בריא.
זה ברור לגמרי שהוא יאשים את הקהל כשהוא ילך
לא צריך להיות גאון להבין את זה
-
- קיבל.ה 1732 לייקים
המלצה. תתנהג כמו שנראה לך ותתעלם מעופראיש גדול כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 00:45 עם כל הבאסה שבדבר אי אפשר כל הזמן לפחד שעופר יעזוב ושהוא יאיים לעזוב כל שני וחמישי אם משהו לא יהיה כרצונו.
-
- קיבל.ה 279 לייקים
בגדול אתה צודקEl dudernio כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 00:56המלצה. תתנהג כמו שנראה לך ותתעלם מעופראיש גדול כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 00:45 עם כל הבאסה שבדבר אי אפשר כל הזמן לפחד שעופר יעזוב ושהוא יאיים לעזוב כל שני וחמישי אם משהו לא יהיה כרצונו.
אבל אני לא יכול להתעלם מזה שחלק גדול מהקהל לא מגיע.
זה באמת מפריע לי.
מהאמירות שלו לפעמים אני משתדל להתעלם.
אבל קצת קשה להתעלם מהאיומים שלו לעזוב.
-
- קיבל.ה 2790 לייקים
איזה בדרך החוצה ואיזה נעליים בשביל מה הוא הביא לפה משקיעים ?
-
- קיבל.ה 152 לייקים
אפשר להמשיך לחפש אותו על כל מילה וחצי משפט לא במקום. ואפשר גם להסתכל על הדבר המטורף שהוא בנה כאן, על הסגל והשותפים שהוא הביא, במציאות המטורללת הזאת שאנחנו נמצאים בה.
ועזבו את זה, תראו מה הוא עושה למכבי, לענייני זכויות השידור, לכל מוסדות הכדורסל כאן - הוא נלחם בכל מה שהכאיב לנו עשרות שנים.
אז כן, תמיכת אוהדים מתפרשת אצלו קצת אחרת, הוא לא גדל בשער 5 ובבסיס שלו הוא איש עסקים. האידיאל הוא שיהיה כאן מועדון שיכול לכלכל את עצמו גם בלי התעבות מסיבית של בעלים, וזה בדיוק מה שהוא מנסה לבנות כאן.
ואני לא ממעיט בחלק שלו בקרע עם האולטראס, אבל גם שם צריך להאמין בכוונות שלו להגיע לסולחה.
ועזבו את זה, תראו מה הוא עושה למכבי, לענייני זכויות השידור, לכל מוסדות הכדורסל כאן - הוא נלחם בכל מה שהכאיב לנו עשרות שנים.
אז כן, תמיכת אוהדים מתפרשת אצלו קצת אחרת, הוא לא גדל בשער 5 ובבסיס שלו הוא איש עסקים. האידיאל הוא שיהיה כאן מועדון שיכול לכלכל את עצמו גם בלי התעבות מסיבית של בעלים, וזה בדיוק מה שהוא מנסה לבנות כאן.
ואני לא ממעיט בחלק שלו בקרע עם האולטראס, אבל גם שם צריך להאמין בכוונות שלו להגיע לסולחה.
- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
נו באמת, נראה לכם שהוא יעזוב אחרי כל ההשקעה שעשה?
וגם אם יעזוב בסופו של דבר, זה מה שיש, ואפשר לפחות כל עוד הוא פה להנות מהקבוצה שהוא בנה לנו.
מחר משחק נגד ברצלונה!
וגם אם יעזוב בסופו של דבר, זה מה שיש, ואפשר לפחות כל עוד הוא פה להנות מהקבוצה שהוא בנה לנו.
מחר משחק נגד ברצלונה!
- 7even
- קיבל.ה 3335 לייקים
2 הסבנט שלי על הפודקאסט:
ענה בכנות על הרבה דברים. לטוב ולרע.
ידעתי שהעמותה חייבת לו כסף. זה נשמע הרבה הרבה יותר ממה שחשבתי. עוד מיליונים רבים. והס מלהזכיר מי היו חברי הועד המנהל בעמותה. הם ברחו לבוטים בטוויטר.
אהבתי את ההתייחסות לספורט 5 שהוא ממש אתר הבית של מכבי. התייחס גם לכך שככל הנראה אם מכבי לבד ביורוליג השנה, היא כבר לא שם. הוא לא טועה בהרבה לדעתי.
פחות אהבתי את חוסר החיבור לעניין האולם ('אני רוצה גדול יותר מיד אליהו') כי זה קצת מראה על חוסר הבנה של המצב. מצד שני לבנות אולם זה לא לבנות בית 3 קומות אז הוא רוצה משהו שישמש שנים קדימה בישראל.
מודה שפחות מכיר את עניין האולם ומה מי מו. אני משוגע על הדרייב אין אבל ביורוליג אי אפשר דרייב אין, ועל חולון (שהוא קלאסי להפועל) יש וטו חזק בעירייה שם לדעתי.
שו אסטרטגיית עזיבה? כרגע אין לו ממש מנכ"ל בחברה שהוא הקים מאפס והפכה לאימפריה אז לוקח צעד אחורה בפן הניהולי בהפועל כדי למנכל שם. אולי בסוף מה שקרה בנופר עוד יעזור להפועל.
למי שקצת שכח, הוא אמר מהיום הראשון בהפועל שהוא כאן כדי להביא אותה למצב שהיא יכולה להתנהל בלעדיו.
ולא, אוהדים לא 'צריכים' לקנות מנוי. הוא יכולים לקנות מנוי אם בא להם.
חבל שאין יורוליג בארץ. סולדאאוט קל.
ענה בכנות על הרבה דברים. לטוב ולרע.
ידעתי שהעמותה חייבת לו כסף. זה נשמע הרבה הרבה יותר ממה שחשבתי. עוד מיליונים רבים. והס מלהזכיר מי היו חברי הועד המנהל בעמותה. הם ברחו לבוטים בטוויטר.
אהבתי את ההתייחסות לספורט 5 שהוא ממש אתר הבית של מכבי. התייחס גם לכך שככל הנראה אם מכבי לבד ביורוליג השנה, היא כבר לא שם. הוא לא טועה בהרבה לדעתי.
פחות אהבתי את חוסר החיבור לעניין האולם ('אני רוצה גדול יותר מיד אליהו') כי זה קצת מראה על חוסר הבנה של המצב. מצד שני לבנות אולם זה לא לבנות בית 3 קומות אז הוא רוצה משהו שישמש שנים קדימה בישראל.
מודה שפחות מכיר את עניין האולם ומה מי מו. אני משוגע על הדרייב אין אבל ביורוליג אי אפשר דרייב אין, ועל חולון (שהוא קלאסי להפועל) יש וטו חזק בעירייה שם לדעתי.
שו אסטרטגיית עזיבה? כרגע אין לו ממש מנכ"ל בחברה שהוא הקים מאפס והפכה לאימפריה אז לוקח צעד אחורה בפן הניהולי בהפועל כדי למנכל שם. אולי בסוף מה שקרה בנופר עוד יעזור להפועל.
למי שקצת שכח, הוא אמר מהיום הראשון בהפועל שהוא כאן כדי להביא אותה למצב שהיא יכולה להתנהל בלעדיו.
ולא, אוהדים לא 'צריכים' לקנות מנוי. הוא יכולים לקנות מנוי אם בא להם.
חבל שאין יורוליג בארץ. סולדאאוט קל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 279 לייקים
לא יודע אם הוא בדרך החוצה או לא
אבל התחושה שהוא נותן והאיומים שלו שאם לא יקרה ככה וככה בכל מיני נושאים זה משהו שאני לא מוכן לקבל.
כנראה שיש אחרים שזה פחות מפריע להם
אבל התחושה שהוא נותן והאיומים שלו שאם לא יקרה ככה וככה בכל מיני נושאים זה משהו שאני לא מוכן לקבל.
כנראה שיש אחרים שזה פחות מפריע להם
-
- קיבל.ה 1623 לייקים
מעניין איך אתה היית מתנהג אם היית משקיע מעל מאה מיליון ₪ בעסק שלא מניב כלום, חוץ מפרסום ובתמורה מקבל מכונת רעל על מלא, כולל קללות ואיומים על נערה שאין לה אמא בעולם.
הוא לא מושלם, יש לו לא מעט נפילות, אבל מה שמעבירים אותו אוהדים שלנו זה פשוט שערורוייה אחת ענקית.
הבנאדם נלחם שגם אם יילך, מה שהיה עד היום הוא לא מה שיהיה (וכמה כולנו התלונננו על העוולות בכדורסל שלנו).
יש אחד, הרבה יותר גרוע ממנו שקיבל פרס ישראל. אנחנו צריכים להתאחד איתו (תוך דיאלוג תמידי) ולנסות להוציא את המיטב מהמפלצת שהוא בנה לנו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
הוא לא מושלם, יש לו לא מעט נפילות, אבל מה שמעבירים אותו אוהדים שלנו זה פשוט שערורוייה אחת ענקית.
הבנאדם נלחם שגם אם יילך, מה שהיה עד היום הוא לא מה שיהיה (וכמה כולנו התלונננו על העוולות בכדורסל שלנו).
יש אחד, הרבה יותר גרוע ממנו שקיבל פרס ישראל. אנחנו צריכים להתאחד איתו (תוך דיאלוג תמידי) ולנסות להוציא את המיטב מהמפלצת שהוא בנה לנו.
-
- קיבל.ה 187 לייקים
-
- קיבל.ה 687 לייקים
מסכים עם כל מילהAsafasraf כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 08:30 מעניין איך אתה היית מתנהג אם היית משקיע מעל מאה מיליון ₪ בעסק שלא מניב כלום, חוץ מפרסום ובתמורה מקבל מכונת רעל על מלא, כולל קללות ואיומים על נערה שאין לה אמא בעולם.
לגבי, המנויים, חייב להגיד שאני כן מוצא הגיון במה שהוא אומר גם אם, הסגנון היה יכול להיות טוב יותר.
מצד אחד, אנחנו לא רוצים שיתייחסו אלינו כלקוחות ומצד שני כשמדברים על המנויים ישר אנחנו הולכים להאם זה מנוי משתלם או לא משתלם.
ככלל אני חושב שמחיר המנויים השנה הוא הוגן ואם משקללים את הסגל שנבנה כאן אז הוא יותר מהוגן ואני חושב שזה לגיטימי שהמועדון יצפה מהאוהדים להראות תמיכה גם בהיבט הזה בטח בשנה כל כך מורכבת
- 7even
- קיבל.ה 3335 לייקים
יש שם קטע מדהים על אוסישקין בפודקאסט שרק מראה מה היה פה לפני עופר (הרבה לפני, אבל מעריציהם של הקודמים הלכו בדרכם):
נציג עיריית תל אביב רוצה להעביר כסף לקבוצה או משהו בסגנון על חכירה עתידית של אוסישקין שלא תצא לפועל עקב הריסתו.
נציג העירייה פונה לנציגי הקבוצה/הנהלה/אוהדים : 'אנחנו רוצים להעביר לכם כסף, אבל כל חשבונות בנק שלכם מעוקלים(!). גם אין לכם בכלל נציגות או הנהלה אפילו. אי אפשר לדבר איתכם, אין לכם כלום'
אוי לבושה.
זו הפועל שאנשי ההסתה רוצים להחזיר לנו? זו הרומנטיקה שמוכרים לבוטים בטוויטר?
הקטע הספציפי:
נציג עיריית תל אביב רוצה להעביר כסף לקבוצה או משהו בסגנון על חכירה עתידית של אוסישקין שלא תצא לפועל עקב הריסתו.
נציג העירייה פונה לנציגי הקבוצה/הנהלה/אוהדים : 'אנחנו רוצים להעביר לכם כסף, אבל כל חשבונות בנק שלכם מעוקלים(!). גם אין לכם בכלל נציגות או הנהלה אפילו. אי אפשר לדבר איתכם, אין לכם כלום'
אוי לבושה.
הקטע הספציפי:
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 596 לייקים
אני דיי בטוח שמבין אנשי ה"לא באים ליד אליהו" יש גם כאלה שתגיד להם מחר, עופר הבייתה ובונים מחדש את אוסישקין והם בעננים.7even כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 09:32 יש שם קטע מדהים על אוסישקין בפודקאסט שרק מראה מה היה פה לפני עופר (הרבה לפני, אבל מעריציהם של הקודמים הלכו בדרכם):
אוי לבושה.
הקטע הספציפי:
- הפועל
- קיבל.ה 1960 לייקים
- יצירת קשר:
בסוף גם אם היו מוכרים 10 אלף מנויים זה מכסה לכל היותר 10% מהתקציב שבנה, וכל הספונסרים וכל הוייב שזה היה מביא איתו (לכאורה) לא היה מכסה אפילו 20% מהתקציב. וזה באמת באמת בבסט קייס סנריו, מכבי סל בקושי מגיעה למספרים כאלו. והם קצת יותר מבוססים ומנוסים מאיתנו.
לדעתי - הוא פשוט חי לאורך כל הדרך בפנטזיות לגבי מה ריאלי לצפות כ"תרומה" מהקהל. וגם אז לא טרח להבין באמת איך להשיג את זה בכלל חוץ מגישה מאד מיושנת מאד של "אני אביא שחקנים של הביוקר, אתם תקנו מנויים ותשתקו". ועכשיו המציאות התקציבית פוגשת אותו, והוא הולך לחתוך.
לדעתי - הוא פשוט חי לאורך כל הדרך בפנטזיות לגבי מה ריאלי לצפות כ"תרומה" מהקהל. וגם אז לא טרח להבין באמת איך להשיג את זה בכלל חוץ מגישה מאד מיושנת מאד של "אני אביא שחקנים של הביוקר, אתם תקנו מנויים ותשתקו". ועכשיו המציאות התקציבית פוגשת אותו, והוא הולך לחתוך.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 2019 לייקים
אתה לא מדבר כאן על תקופת שאול?7even כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 09:32 יש שם קטע מדהים על אוסישקין בפודקאסט שרק מראה מה היה פה לפני עופר (הרבה לפני, אבל מעריציהם של הקודמים הלכו בדרכם):
אוי לבושה.
הקטע הספציפי:
אם כן, לא ממש רלוונטי
- בונדר
- קיבל.ה 154 לייקים
עוד לא שמעתי את הפודקאסט אז אני לא בטוח מה הוא אמר בדיוק, אבל צריך להבין שלמלא את יד אליהו במנויים זה לא מובן מאליו. היסטורית לא התקרבנו אף פעם לביקוש שהיה עונה שעברה, ושנה שעברה חלק המנויים קנו עוד לדרייב אין, להבנתי חלק מאלה שעברו ליד אליהו ונכללו בספירה לא תמכו במעבר בין אם הגיעו או לא הגיעו בפועל למשחקים. אני לא אומר שלא צריכים להתרגש מהירידה בכמות המנויים, ולנסות להגדיל אותה, אבל צריך לקחת את הירידה בפרופורציות.Ofirkko כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 09:13מסכים עם כל מילהAsafasraf כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 08:30 מעניין איך אתה היית מתנהג אם היית משקיע מעל מאה מיליון ₪ בעסק שלא מניב כלום, חוץ מפרסום ובתמורה מקבל מכונת רעל על מלא, כולל קללות ואיומים על נערה שאין לה אמא בעולם.
לגבי, המנויים, חייב להגיד שאני כן מוצא הגיון במה שהוא אומר גם אם, הסגנון היה יכול להיות טוב יותר.
מצד אחד, אנחנו לא רוצים שיתייחסו אלינו כלקוחות ומצד שני כשמדברים על המנויים ישר אנחנו הולכים להאם זה מנוי משתלם או לא משתלם.
ככלל אני חושב שמחיר המנויים השנה הוא הוגן ואם משקללים את הסגל שנבנה כאן אז הוא יותר מהוגן ואני חושב שזה לגיטימי שהמועדון יצפה מהאוהדים להראות תמיכה גם בהיבט הזה בטח בשנה כל כך מורכבת
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
-
- קיבל.ה 335 לייקים
מה שעצוב הוא שהיו נושאים אותו על הכתפיים גם עם חמישית מההשקעה, אם רק היה מתנהל בצורה נכונה ועומד בהבטחות שלו.Asafasraf כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 08:30 מעניין איך אתה היית מתנהג אם היית משקיע מעל מאה מיליון ₪ בעסק שלא מניב כלום, חוץ מפרסום ובתמורה מקבל מכונת רעל על מלא, כולל קללות ואיומים על נערה שאין לה אמא בעולם.
ברגע שלא עשה זאת ונוצר חוסר אמון מוחלט, זה לא באמת משנה אם השקיע מאה, מאתיים או חצי מיליארד.
עדיין לא מאוחר לתקן, וזה מתחיל בלסגור את נושא שיפוץ האולם ולהבטיח שהפועל לא תתקע לנצח נצחים ביד ושם.
-
- קיבל.ה 29 לייקים
קטע מדהים על אסישקין שעופר אמר7even כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 09:32 יש שם קטע מדהים על אוסישקין בפודקאסט שרק מראה מה היה פה לפני עופר (הרבה לפני, אבל מעריציהם של הקודמים הלכו בדרכם):
אוי לבושה.
הקטע הספציפי:
אם הכוונה לוידאו מהסרט כרוניקה של מאבק
אז אתה ממשיך להדהד את הקשקושים שלו בלי סוף
ביחד אתם תיבת תהודה של שיט פופוליסטי
ותעמולה אינסופית
זה מתיש לעקוב אחריכם
הנהלה זונה
-
- קיבל.ה 687 לייקים
לדעתי אם אני זןכר כתבות על כדורגל לפחות, הכסף הגדול לא במנוייםהפועל כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 09:42 בסוף גם אם היו מוכרים 10 אלף מנויים זה מכסה לכל היותר 10% מהתקציב שבנה, וכל הספונסרים וכל הוייב שזה היה מביא איתו (לכאורה) לא היה מכסה אפילו 20% מהתקציב. וזה באמת באמת בבסט קייס סנריו, מכבי סל בקושי מגיעה למספרים כאלו. והם קצת יותר מבוססים ומנוסים מאיתנו.
הוא במרצ'נדייז
בסוף לא כל אוהד יכול להגיע לסטמפורד ברידג' או לסן סירו. אבל חולצות של דרוגבה ואיברהימוביץ אפשר למכור כמו זבל
-
- קיבל.ה 918 לייקים
"הפסטיבל" סביב כמות המינויים הנמוכה (מס בדוק? חדשים? מחדשים?) יחסית שנמכרה משרתת רק את:
1. המתנגדים לעופר שמצאו עוד נושא לתגבר את האוירה השלילית שהצליחו לייצר. אפילו נערים בני 14 שזאת עונתם העצמאית הראשונה\שניה בהפועל הם מהמתנגדים החריפים... כמות המנויים משמשת לטיעון עוד הוכחה "שלא רוצים את עופר בהפועל".
2. התשחורת, שמחפשת את עופר כבר שנתיים ועטה על כל דבר כמוצאת שלל רב, כדי לנגח אותו. רלדוגמה -או היום הכתבה ב ONE על מינויו כמנכל נופר. (מה הקשר שלה למדור ספורט?).
3. כל הזמן השואות לכמות המנויים שנמכרה בכדורגל (הישג גדול!).
עופר,
מקווה שזה לא ישבור אותך.
מהרע, והשפל יצא טוב.
יש ציבור עצום של אוהדי כדורגל שלא באים לכדורסל, אבל צופים באדיקות ומעודדים מהבית בכל משחק. גם בכדורגל הלכנו "40 שנה במדבר" עד שהגענו למה שרואים השנה.
בפרוס משחקי היורוליג, מקווה שתהייה לנו עונת משחקים מוצלחת!
1. המתנגדים לעופר שמצאו עוד נושא לתגבר את האוירה השלילית שהצליחו לייצר. אפילו נערים בני 14 שזאת עונתם העצמאית הראשונה\שניה בהפועל הם מהמתנגדים החריפים... כמות המנויים משמשת לטיעון עוד הוכחה "שלא רוצים את עופר בהפועל".
2. התשחורת, שמחפשת את עופר כבר שנתיים ועטה על כל דבר כמוצאת שלל רב, כדי לנגח אותו. רלדוגמה -או היום הכתבה ב ONE על מינויו כמנכל נופר. (מה הקשר שלה למדור ספורט?).
3. כל הזמן השואות לכמות המנויים שנמכרה בכדורגל (הישג גדול!).
עופר,
מקווה שזה לא ישבור אותך.
מהרע, והשפל יצא טוב.
יש ציבור עצום של אוהדי כדורגל שלא באים לכדורסל, אבל צופים באדיקות ומעודדים מהבית בכל משחק. גם בכדורגל הלכנו "40 שנה במדבר" עד שהגענו למה שרואים השנה.
בפרוס משחקי היורוליג, מקווה שתהייה לנו עונת משחקים מוצלחת!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 111 לייקים
מבחינה הכנסות מהקהל האיש חי באשליה קשה, והוא בנה תוכנית עסקית על האשליה הזו.
לדוגמה הוא מדמיין שזה אפשרי שיעשו מאות אלפי מנויים להפועל tv ב40 ש"ח לחודש כדי לשמוע את עמרי קנדה מראיין באנגלית.
לדוגמה הוא מדמיין שזה אפשרי שיעשו מאות אלפי מנויים להפועל tv ב40 ש"ח לחודש כדי לשמוע את עמרי קנדה מראיין באנגלית.
- הפועל
- קיבל.ה 1960 לייקים
- יצירת קשר:
הקטע הזה מדהים בעיקר כי הוא מראה בדיוק כמה עופר חושב שהוא מבין ויודע הכל ויכול לערבב את כל העולם עם חצאי אמיתות ודיבור בבטחון. מאחר שאני מרשה לעצמי לאמר שאני קצת יותר מבין במאבק על אוסישקין וההיסטוריה של הפועל ממנו אני אפרט קצת עובדות למי שלא זוכר או מכיר.redead כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 09:397even כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 09:32 יש שם קטע מדהים על אוסישקין בפודקאסט שרק מראה מה היה פה לפני עופר (הרבה לפני, אבל מעריציהם של הקודמים הלכו בדרכם):
אוי לבושה.
הקטע הספציפי:
ממה שהוא מתאר הוא ראה את אחת הסצינות במועצת העיר מהסרט על המאבק על אוסישקין, כשהגיעו כ-100 אוהדים לישיבה שדנו באוסישקין. הוא מן הסתם לא מודע בכלל לשאר המאבק, לעצרות שהגיעו 1000-2000 איש מספר פעמים, צעדות, איחוד מאבקים עם מספר מחאות שהיו אז בעיר ושלא הביאו אפילו עשירית אנשים להפגנות שלהם אגב. עצם זה שלמועצת העיר הגיעו 100 איש ופוצצו אותה באופן היסטורי ברמה שזה היה התקדים הארצי (והשראה לרבים אחריו) שסוגרים ישיבות מועצת עיר לציבור.עיר אוהלים במשך חודשים. גיוס מאות אלפי שקלים למימון המחאה, עיר אוהלים קבועה, עתירות לבג"צ, הצעת חוק בכנסת. ועוד ועוד. עצם זה שהיה סרט על מחאת אוהדי ספורט היה דבר סופר נדיר שמדגים אגב כמה היא תפסה יחסית לתקופה.
זאת היתה מחאה בהשתתפות אלפי אנשים פעילים, ומעגל רחב בהרבה מסביב, ותקדימית בכמה וכמה היבטים. וכל זה קרה בעידן שטרום הרשתות החברתיות, הכל התארגן במיילים, טלפונים ופלאיירים. זה היה קשה פי 10 מאשר היום לארגן. מי כמוני יודע. ובעידן שאוהדי הספורט בכלל, ואוהדי הפועל בפרט, היו הרבה פחות מאורגנים ומגובשים ובעלי תודעה קהילתית בכלל שהיא היום הרבה יותר גדולה וחזקה.
זה גם היה בעידן שהפועל סל היתה הרבה יותר קטנה מהיום, אחרי עשור של שפל אדיר כשהיה די ברור שהיא בדרך להיעלם ולהפוך לאפיזודה היסטורית כמו אימפריות דומות ששקעו. עצם זה שמעגלים רחבים כ"כ נכנסו למאבק הזה בנקודה ההיא, ועוד על קבוצת ספורט, היה חצי נס.
עופר מדבריו כנראה לא מודע לכך שהפועל בכלל לא נוהלה ע"י העמותה אז אלא ע"י שאול אייזנברג. העמותה לא היתה קיימת אז בכלל, אפילו הקונספט היה אז זר לחלוטין לקבוצות ספורט בישראל, שנוהלו אז ע"י עסקני עיריות ברובן. הפועל סל אגב היתה בבעלות שאול אייזנברג אחרי שמיליארדר מגלומן רכש אותה למטרות אגו ויחסי ציבור, הרים אותה הכי גבוה עם תקציב ענק ונטש אותה ברגע שהבין שזה לא מקדם את המטרות שלו. שניהם בכל מקרה התעניינו כקליפת השום במה שהקהל רוצה. זה היה בדיוק הרקע להקמת העמותה שהיתה אמורה למנוע את חזרת התסריט הזה (וכשלה בכך כפי שמסתמן). בכל מקרה, אם למישהו כל זה נשמע מוכר, זה על אחריותו.
עופר גם מתעלם כמובן באלגנטיות מזה שעברו 20 שנה. באותה תקופה שהוא מדבר עליה גם כשהפועל היתה קבוצת צמרת מכרו סדר גודל של 400 מנויים, ואוסישקין לא היה מלא ברוב המשחקים. אני יודע, כי הייתי אחד מרוכשי המנויים, וכל מי שראה את זה הסתכל עליי כאילו נחתתי מהירח.
מאז הקהל של הפועל סל גדל פי 20 בערך. הוא הרבה יותר חזק, מאורגן, קהילתי, ומגובש. הרבה מזה בגלל עידן הרשתות החברתיות ונסיקת מחלקת הכדורגל בתחילת אותה תקופה, ומגמות בספורט העולמי. אבל הרבה מזה גם בדיוק בגלל אותה עמותה ונציגות שהוא מדבר עליהם שעבדו קשה מאז כדי להגיע למצב הנוכחי, ושניסו (לא בחוכמה, אבל ניסו) למנוע ממנו לשרוף ערימות כסף תוך זמן קצר והבטחות שווא לאולם. ואולי כך לא להגיע למצב שלקבוצה הכי יקרה בתולדות הספורט הישראלי מוכרים אותו סדר גודל מנויים כמו עם עשירית תקציב בדרייב אין לפני שנתיים.
-
- קיבל.ה 687 לייקים
ניתוח יפה ומקיף, מצד שני גם העמותה - שיש לה תרומה עצומה לעצם המצב שעופר התעניין בנו, וכמובן להגעה מהתהום לליגת העל, הסתבכה כלכלית.הפועל כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 10:14הקטע הזה מדהים בעיקר כי הוא מראה בדיוק כמה עופר חושב שהוא מבין ויודע הכל ויכול לערבב את כל העולם עם חצאי אמיתות ודיבור בבטחון. מאחר שאני מרשה לעצמי לאמר שאני קצת יותר מבין במאבק על אוסישקין וההיסטוריה של הפועל ממנו אני אפרט קצת עובדות למי שלא זוכר או מכיר.redead כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 09:397even כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 09:32 יש שם קטע מדהים על אוסישקין בפודקאסט שרק מראה מה היה פה לפני עופר (הרבה לפני, אבל מעריציהם של הקודמים הלכו בדרכם):
אוי לבושה.
הקטע הספציפי:
ממה שהוא מתאר הוא ראה את אחת הסצינות במועצת העיר מהסרט על המאבק על אוסישקין, כשהגיעו כ-100 אוהדים לישיבה שדנו באוסישקין. הוא מן הסתם לא מודע בכלל לשאר המאבק, לעצרות שהגיעו 1000-2000 איש מספר פעמים, צעדות, איחוד מאבקים עם מספר מחאות שהיו אז בעיר ושלא הביאו אפילו עשירית אנשים להפגנות שלהם אגב. עצם זה שלמועצת העיר הגיעו 100 איש ופוצצו אותה באופן היסטורי ברמה שזה היה התקדים הארצי (והשראה לרבים אחריו) שסוגרים ישיבות מועצת עיר לציבור.עיר אוהלים במשך חודשים. גיוס מאות אלפי שקלים למימון המחאה, עיר אוהלים קבועה, עתירות לבג"צ, הצעת חוק בכנסת. ועוד ועוד. עצם זה שהיה סרט על מחאת אוהדי ספורט היה דבר סופר נדיר שמדגים אגב כמה היא תפסה יחסית לתקופה.
זאת היתה מחאה בהשתתפות אלפי אנשים פעילים, ומעגל רחב בהרבה מסביב, ותקדימית בכמה וכמה היבטים. וכל זה קרה בעידן שטרום הרשתות החברתיות, הכל התארגן במיילים, טלפונים ופלאיירים. זה היה קשה פי 10 מאשר היום לארגן. מי כמוני יודע. ובעידן שאוהדי הספורט בכלל, ואוהדי הפועל בפרט, היו הרבה פחות מאורגנים ומגובשים ובעלי תודעה קהילתית בכלל שהיא היום הרבה יותר גדולה וחזקה.
זה גם היה בעידן שהפועל סל היתה הרבה יותר קטנה מהיום, אחרי עשור של שפל אדיר כשהיה די ברור שהיא בדרך להיעלם ולהפוך לאפיזודה היסטורית כמו אימפריות דומות ששקעו. עצם זה שמעגלים רחבים כ"כ נכנסו למאבק הזה בנקודה ההיא, ועוד על קבוצת ספורט, היה חצי נס.
עופר מדבריו כנראה לא מודע לכך שהפועל בכלל לא נוהלה ע"י העמותה אז אלא ע"י שאול אייזנברג. העמותה לא היתה קיימת אז בכלל, אפילו הקונספט היה אז זר לחלוטין לקבוצות ספורט בישראל, שנוהלו אז ע"י עסקני עיריות ברובן. הפועל סל אגב היתה בבעלות שאול אייזנברג אחרי שמיליארדר מגלומן רכש אותה למטרות אגו ויחסי ציבור, הרים אותה הכי גבוה עם תקציב ענק ונטש אותה ברגע שהבין שזה לא מקדם את המטרות שלו. שניהם בכל מקרה התעניינו כקליפת השום במה שהקהל רוצה. זה היה בדיוק הרקע להקמת העמותה שהיתה אמורה למנוע את חזרת התסריט הזה (וכשלה בכך כפי שמסתמן). בכל מקרה, אם למישהו כל זה נשמע מוכר, זה על אחריותו.
עופר גם מתעלם כמובן באלגנטיות מזה שעברו 20 שנה. באותה תקופה שהוא מדבר עליה גם כשהפועל היתה קבוצת צמרת מכרו סדר גודל של 400 מנויים, ואוסישקין לא היה מלא ברוב המשחקים. אני יודע, כי הייתי אחד מרוכשי המנויים, וכל מי שראה את זה הסתכל עליי כאילו נחתתי מהירח.
מאז הקהל של הפועל סל גדל פי 20 בערך. הוא הרבה יותר חזק, מאורגן, קהילתי, ומגובש. הרבה מזה בגלל עידן הרשתות החברתיות ונסיקת מחלקת הכדורגל בתחילת אותה תקופה, ומגמות בספורט העולמי. אבל הרבה מזה גם בדיוק בגלל אותה עמותה ונציגות שהוא מדבר עליהם שעבדו קשה מאז כדי להגיע למצב הנוכחי, ושניסו (לא בחוכמה, אבל ניסו) למנוע ממנו לשרוף ערימות כסף תוך זמן קצר והבטחות שווא לאולם. ואולי כך לא להגיע למצב שלקבוצה הכי יקרה בתולדות הספורט הישראלי מוכרים אותו סדר גודל מנויים כמו עם עשירית תקציב בדרייב אין לפני שנתיים.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
הוא אומר שמצפה לתמיכה כלכלית של האוהדים ובעצמו
מפריד את ענין התמיכה כאוהד, כלומר מסתכל עלינו כמו 'המחלה מסתכלת על שלה - ספונסרים ( זה לא לקוח, לקוח לא תומך בעסק) ואם זה לא יקרה הוא יעזוב. זה ממשיך פעולות רבות אחרות שלו. נעזוב בצד מה אני חושב על זה, אבל ריאלית הוא פשוט מנותק ולא מבין שאנחנו רחוקים מאוד מלהיות במצב של המחלה, שגם מחאות תקדימיות של ה'קהל' שלה לא הזיזו לה כי הם יודעים שיש להם מספיק רולקסים במגירה שיבואו במקום,ואת הרולקסים המקוריים שיחדשו גם כשפשוט שודדים אותם. נכון שאם היה פה יורוליג העניינים היו נראים אחרת גם אצלנו אבל אין, אז תתאפס בן אדם. זה שאתה יכול כבעל הון לעשות קפיצה של מאות אחוזים בתקציב לא אומר שקהל אוהדים מסוגל לכזו. בנית קהל לוקחת זמן ומושפעת מהרבה גורמים, אין הוקוס פיקוס.
אז או שינשום עמוק,ינסה להבין למה אנשים לא חידשו, יתמקד בלהגיע ליורוליג בעונה הבאה בתקווה ואז כבר אפשר יהיה לשחק פה, ובעיקר בניהול המחורבן של הקבוצה, או שיעביר למלכה ורענן את המושכות כבר עכשיו במקום לאיים כי זה יגיע לשם ממילא וחבל.
מתקשה להאמין שהוא באמת יתנתק בשוטף בגלל העיסוק המוגבר בנופר, אבל גם אם כן לא ברור אם זה חדשות טובות שצחי יקבל יותר החלטות...
והענין עם הכסף של הטלוויזיה מהיורוליג פסיכי, סומך עליו שיכנס ברקנאטים.
מפריד את ענין התמיכה כאוהד, כלומר מסתכל עלינו כמו 'המחלה מסתכלת על שלה - ספונסרים ( זה לא לקוח, לקוח לא תומך בעסק) ואם זה לא יקרה הוא יעזוב. זה ממשיך פעולות רבות אחרות שלו. נעזוב בצד מה אני חושב על זה, אבל ריאלית הוא פשוט מנותק ולא מבין שאנחנו רחוקים מאוד מלהיות במצב של המחלה, שגם מחאות תקדימיות של ה'קהל' שלה לא הזיזו לה כי הם יודעים שיש להם מספיק רולקסים במגירה שיבואו במקום,ואת הרולקסים המקוריים שיחדשו גם כשפשוט שודדים אותם. נכון שאם היה פה יורוליג העניינים היו נראים אחרת גם אצלנו אבל אין, אז תתאפס בן אדם. זה שאתה יכול כבעל הון לעשות קפיצה של מאות אחוזים בתקציב לא אומר שקהל אוהדים מסוגל לכזו. בנית קהל לוקחת זמן ומושפעת מהרבה גורמים, אין הוקוס פיקוס.
אז או שינשום עמוק,ינסה להבין למה אנשים לא חידשו, יתמקד בלהגיע ליורוליג בעונה הבאה בתקווה ואז כבר אפשר יהיה לשחק פה, ובעיקר בניהול המחורבן של הקבוצה, או שיעביר למלכה ורענן את המושכות כבר עכשיו במקום לאיים כי זה יגיע לשם ממילא וחבל.
מתקשה להאמין שהוא באמת יתנתק בשוטף בגלל העיסוק המוגבר בנופר, אבל גם אם כן לא ברור אם זה חדשות טובות שצחי יקבל יותר החלטות...
-
- קיבל.ה 1732 לייקים
אני לא רואה מה אתה יכול לעשות בנידון.איש גדול כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 01:09בגדול אתה צודקEl dudernio כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 00:56המלצה. תתנהג כמו שנראה לך ותתעלם מעופראיש גדול כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 00:45 עם כל הבאסה שבדבר אי אפשר כל הזמן לפחד שעופר יעזוב ושהוא יאיים לעזוב כל שני וחמישי אם משהו לא יהיה כרצונו.
אבל אני לא יכול להתעלם מזה שחלק גדול מהקהל לא מגיע.
זה באמת מפריע לי.
מהאמירות שלו לפעמים אני משתדל להתעלם.
אבל קצת קשה להתעלם מהאיומים שלו לעזוב.
האולטראס מקללים.
הקהל הרחב שותק
עופר מאיים
והכלב מלקק לעצמו...
הכל עובר הפועל נשארת.
אני לא רוצה שהוא יעזוב אבל אם זה מה שהוא מרגיש לנכון לעשות שיעשה.
-
- קיבל.ה 1565 לייקים
אם הבנתי נכון, אז מכבי מקבלת ארגזים של כסף עבור זכויות שידור מהיורוליג כי היא חלק מהבעלים של המפעל, ואנחנו לא. ברור שזה מסריח ולא הוגן, כמו כל המפעל הזה, אבל אני לא רואה איך אפשר לשנות את זה.joshsoos כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 11:22 הוא אומר שמצפה לתמיכה כלכלית של האוהדים ובעצמו
-
- קיבל.ה 739 לייקים
יש פה כמה משתמשים שגילוי נאות צריך להיות שמם השני מרוב שהם באופן אישי בעניין אבל זה לא מפריע להם לכתוב על תקן אוהדים יענו מהיציע. בדרך כלל הם מפציעים לצורך תגובה כמעט בלעדית בנושא הזה ונעלמים כלעומת שבאו.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 101 לייקים
אתה זוכר לא נכון. עדיף לבדוק לפני שכותבים דברים כאלו (שאחרי זה אנשים ממשיכים לצטט שוב ושוב).
ריאל מדריד וברצלונה הן פחות או יותר היחידות אצלן ההכנסה ממכירת חולצות וכו' גבוהה מההכנסות מהמשחקים (כרטיסים, אוכל) וגם אצלן זה בערך שווה, בוודאי לא משהו שאפשר להגיד ששם הכסף הגדול.
זה בוודאי לא נכון אצל האנגליות עם מחירי הכרטיסים הגבוהים.
-
- קיבל.ה 918 לייקים
תודה על הפרוט של פרק די כואב בהיסטוריה שלנו.הפועל כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 10:14הקטע הזה מדהים בעיקר כי הוא מראה בדיוק כמה עופר חושב שהוא מבין ויודע הכל ויכול לערבב את כל העולם עם חצאי אמיתות ודיבור בבטחון. מאחר שאני מרשה לעצמי לאמר שאני קצת יותר מבין במאבק על אוסישקין וההיסטוריה של הפועל ממנו אני אפרט קצת עובדות למי שלא זוכר או מכיר.redead כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 09:397even כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 09:32 יש שם קטע מדהים על אוסישקין בפודקאסט שרק מראה מה היה פה לפני עופר (הרבה לפני, אבל מעריציהם של הקודמים הלכו בדרכם):
אוי לבושה.
הקטע הספציפי:
ברובו ראוי שיהיה חלק מויקיהפועל.
אני הצטרפתי לעמותה ממש בתחילת דרכה (כרטיס החבר אבד לי). ורק לפני כ 10 שנים התחיל הויכוח "מתנס" או "קבוצה הישגית". מובילי העמותה (מאור הראל רמי, ועוד (מתנצל שלא זוכר את שמם), ניסו את הגם וגם. אבל התקציבים לא הספיקו וכנראה שכל הזמן החוב גדל.
בעיני, ההצבעה לאשור מכירת חלק מהבעלות (כמדומני עד 49%) לגוף חיצוני היא נקודת המפנה שבה הרוב הצביע בעד קבוצה הישגית ולא רק מתנס.
אתה מנסה לצייר את ה"אנטי עופר" על רקע המעבר ליד אליהו. לדעתי ה"אנטי עופר" ,נולד לאחר הסכם הרכישה עם עופר. ועיקרו הוא - מאבק שליטה! מי יקבע את דרך הקבוצה - עופר או העמותה.
היה נוח מאד להציב את ההתנגדות ליד אליהו כדגל.
מקווה מאד שלמרות המכשולים, עופר לא יוותר ולא ירתע וימשיך בתוכנית להפיכת המועדון למוביל. ומקווה מאד שמרבית האנטי יחזור לשפיות ויחפש דרך לשתף פעולה כאוהדים שלקבוצה ללא הלאומתיות.
בברכת אדום עולה!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 187 לייקים
מי כמוך ראשון לקפוץ על הפרופגנדה השקרית והנלוזה הזאת.7even כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 09:32 יש שם קטע מדהים על אוסישקין בפודקאסט שרק מראה מה היה פה לפני עופר (הרבה לפני, אבל מעריציהם של הקודמים הלכו בדרכם):
אוי לבושה.
הקטע הספציפי:
איש עלוב
-
- קיבל.ה 687 לייקים
Ia google דווקא כן מייחס למרצ'נדייז וחסויות את עיקר ההכנסות מעבר להשקעת בעליםמתן כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 11:54אתה זוכר לא נכון. עדיף לבדוק לפני שכותבים דברים כאלו (שאחרי זה אנשים ממשיכים לצטט שוב ושוב).
ריאל מדריד וברצלונה הן פחות או יותר היחידות אצלן ההכנסה ממכירת חולצות וכו' גבוהה מההכנסות מהמשחקים (כרטיסים, אוכל) וגם אצלן זה בערך שווה, בוודאי לא משהו שאפשר להגיד ששם הכסף הגדול.
זה בוודאי לא נכון אצל האנגליות עם מחירי הכרטיסים הגבוהים.
https://www.google.com/search?q=what+ar ... e&ie=UTF-8
אם כי שוב, אולי פספסתי משו
-
- קיבל.ה 279 לייקים
אין לי מה לעשות בנידוןEl dudernio כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 11:27אני לא רואה מה אתה יכול לעשות בנידון.
האולטראס מקללים.
הקהל הרחב שותק
עופר מאיים
והכלב מלקק לעצמו...
הכל עובר הפועל נשארת.
אני לא רוצה שהוא יעזוב אבל אם זה מה שהוא מרגיש לנכון לעשות שיעשה.
חוץ מזה שאני חושב שאם עופר היה לוקח מישהו כמוני או כמו מישהו שקצת מבין איך להתנהל מול החלק היותר קשה בקהל לנהל לו תמשבר הזה אפשר לסיים במקום אחר.
אבל שורה תחתונה מבאס לאללה שמקבוצה עם אווירה ביתית טופ אירופה הפכנו לקבוצה עם אווירה של גלבוע גליל במשחקים.
מבאס שבעל הבית מדבר שאחת המטרות שלו זה להעביר אוהדי מכבי לאהוד הפועל.
ובכללי מבאס אותי שעד שיש בעל בית ששם כסף ומעמיד קבוצות שלא חלמתי עליהן אני לא יכול להיות 100% בעדו כי הוא הופך את הפועל לקרקס נודד ורב עם חלק גדול מהקהל.
גם אם אין לי מה לעשות כי עופר בחיים לא ילך בדרך שלי זה מבאס
- הפועל
- קיבל.ה 1960 לייקים
- יצירת קשר:
הבעיה נשמעת לי הרבה יותר בסיסית - הוא פשוט לא מכיר ולא מבין, ובאמת חושב שקהל גדול יכול להגיע לרמת הכנסות עצמיות שמתקרבות למאה מיליון שקל. אבל גם במכבי הגדולה, שיש לה משמעותית יותר אוהדים ויותר ניסיון מאיתנו בלחלוב מהם כסף, ויותר וודאות ביורוליג בגלל השריון - גם שם ההכנסות מאוהדים/לקוחות לא מגיעות ליותר מכמה עשרות מיליונים בשנה. זאת התקרה. בשאר אירופה גם זה לא קורה, מועדוני כדורסל ברמות הגבוהות זה עסק הפסדי לחלוטין.joshsoos כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 11:22 הוא אומר שמצפה לתמיכה כלכלית של האוהדים ובעצמו
הוא יכול לכעוס ולהתעצבן עלינו מפה ועד המאה ה-22, אבל אף קהל בארץ בחיים לא יגיע לרמה שאפילו מתקרבת להכנסות עצמיות של מאה מיליון שקל. מכבי באיזור של אולי חצי מזה. אין יותר מזה. ולא יהיה גם.
אני מעריך שהסיפור האמיתי פה זה הכנת הקרקע מבחינה תודעתית לתקשורת הספורט והכלכלית - הוא בנה תקציב שלא יכול לעמוד בו, הוא מבין את זה עכשיו והולך לעזוב בקרוב, אחרי החגים אולי אפילו.
והוא הולך לזרוק אחריות על האוהדים כפויי הטובה שלא מכירים בגדולתו, ולא מוכנים לעידן הוינרי החדש שלכאורה בנה להם ולכן לא קנו מנויים. למרות שאפילו אם היו קונים עוד 5000 מנויים ב2000 שח זה עדיין היה מכסה פחות מ10% מהתקציב. למי שלא מבין ומשקיעים בנופר וכו זה יישמע תירוץ נוח. אבל כל מי שטיפה מכיר את הענף והפועל מבין שזה לא רציני.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
כן זה ברור, אבל הוא כבר רמז שם שיש לו דרכים אחוריות לשנות את המצב, וכמובן שהשינוי הגדול בפתח עם הסוג של איום של כניסת הנבא. הוא דיבר הרבה על הסכומים הנמוכים ועל הרשיונות מול הבעלים, ובטוח שהוא לא הולך לוותר בלי קרב. אם הוא יישאר כמובן...Niro כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 11:29אם הבנתי נכון, אז מכבי מקבלת ארגזים של כסף עבור זכויות שידור מהיורוליג כי היא חלק מהבעלים של המפעל, ואנחנו לא. ברור שזה מסריח ולא הוגן, כמו כל המפעל הזה, אבל אני לא רואה איך אפשר לשנות את זה.joshsoos כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 11:22 הוא אומר שמצפה לתמיכה כלכלית של האוהדים ובעצמו
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
אל תדאגהפועל כתב:הבעיה נשמעת לי הרבה יותר בסיסית - הוא פשוט לא מכיר ולא מבין, ובאמת חושב שקהל גדול יכול להגיע לרמת הכנסות עצמיות שמתקרבות למאה מיליון שקל. אבל גם במכבי הגדולה, שיש לה משמעותית יותר אוהדים ויותר ניסיון מאיתנו בלחלוב מהם כסף, ויותר וודאות ביורוליג בגלל השריון - גם שם ההכנסות מאוהדים/לקוחות לא מגיעות ליותר מכמה עשרות מיליונים בשנה. זאת התקרה. בשאר אירופה גם זה לא קורה, מועדוני כדורסל ברמות הגבוהות זה עסק הפסדי לחלוטין.joshsoos כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 11:22 הוא אומר שמצפה לתמיכה כלכלית של האוהדים ובעצמו
הוא יכול לכעוס ולהתעצבן עלינו מפה ועד המאה ה-22, אבל אף קהל בארץ בחיים לא יגיע לרמה שאפילו מתקרבת להכנסות עצמיות של מאה מיליון שקל. מכבי באיזור של אולי חצי מזה. אין יותר מזה. ולא יהיה גם.
אני מעריך שהסיפור האמיתי פה זה הכנת הקרקע מבחינה תודעתית לתקשורת הספורט והכלכלית - הוא בנה תקציב שלא יכול לעמוד בו, הוא מבין את זה עכשיו והולך לעזוב בקרוב, אחרי החגים אולי אפילו.
והוא הולך לזרוק אחריות על האוהדים כפויי הטובה שלא מכירים בגדולתו, ולא מוכנים לעידן הוינרי החדש שלכאורה בנה להם ולכן לא קנו מנויים. למרות שאפילו אם היו קונים עוד 5000 מנויים ב2000 שח זה עדיין היה מכסה פחות מ10% מהתקציב. למי שלא מבין ומשקיעים בנופר וכו זה יישמע תירוץ נוח. אבל כל מי שטיפה מכיר את הענף והפועל מבין שזה לא רציני.
הוא לא עוזב,ולא יעזוב
-
- קיבל.ה 554 לייקים
לא חושב שעוד 3000 ומשהו שלא חידשו, ושווים נסביבות 6 מיליון שקל( לא יודע מה אחוז החידושים אצל הפלטינום, מעריך ששם לא הייתה בעיה גדולה ) יביא לזה שהוא יעזוב אחרי החגים,עונה הבאה משהו אחר.הפועל כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 13:39הבעיה נשמעת לי הרבה יותר בסיסית - הוא פשוט לא מכיר ולא מבין, ובאמת חושב שקהל גדול יכול להגיע לרמת הכנסות עצמיות שמתקרבות למאה מיליון שקל. אבל גם במכבי הגדולה, שיש לה משמעותית יותר אוהדים ויותר ניסיון מאיתנו בלחלוב מהם כסף, ויותר וודאות ביורוליג בגלל השריון - גם שם ההכנסות מאוהדים/לקוחות לא מגיעות ליותר מכמה עשרות מיליונים בשנה. זאת התקרה. בשאר אירופה גם זה לא קורה, מועדוני כדורסל ברמות הגבוהות זה עסק הפסדי לחלוטין.joshsoos כתב: ↑29 ספטמבר 2025, 11:22 הוא אומר שמצפה לתמיכה כלכלית של האוהדים ובעצמו
לא יודע מאיפה הבאת את הנתון של מאה מיליון, לא ראיתי דבר כזה וגם מכירה כולל היורולייג הייתה מביאה אולי לחצי, כך שמניח שזה נולד בראש שלך.
מה שקרה העונה הוא מצד אחד הצורך להוציא הרבה מהמתוכנן בגלל אי מתן הרשיון והמצב בארץ, מצב שגם דופק את ההכנסות כי לא משחקים בארץ, מצד שני. אז הפער שנוצר הוא מסיבי, והוא רוצה לדעת שיש קהל שאפשר לסמוך עליו שיתרום את חלקו. רק מה לעשות, הוא פשוט לא מבין ומנתח נכון את הקהל, ומוסיף על זה את כל השטויות שלו שתורמות לקמפיין של שונאיו. מה שהיה צריך לעשות זה לגרום לאנשים לבוא בכל מצב, בשביל העתי, ד כי העונה הזו כלכלית אבודה לו. אולי בפנטזיות שלו המלחמה הייתה אמורה להיגמר וחוזרים לשחק פה , אבל הוא מספיק חכם להבין שעם ביבי זה לא אפשרי. אבל עכשיו, איך הוא יקח מחיר נורמל למשחק נאמר למקום של המנוי שלא חידשת ושמתומחר ב150 שח בלי לעצבן את אלה שחידשו?
אני לא מוציא מכלל חשבון שאם תדבר עם בעלים בקבוצות אחרות-כדורגל וכו-תשמע גם מהם גישה שרואה באוהדים ככאלה שצריכים לתמוך כלכלית יענו ספונסרים, אבל הם לא יגידו את זה פומבית בחיים . כל כך הרבה כסף יש לו, כל כך הרבה כסף משלם לעובדים ולא מסוגל לקחת יועץ תקשורת אחד. לדפוק את הראש בקיר.