הפוך, חייב שלא לכתוב כאן כל שטות.
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 108 לייקים
-
- קיבל.ה 2112 לייקים
אני הייתי הולך בכלל על כיוון של מגן ימני זר, בלם זר, 10 זר ודיארה (או כנף שמאל אחר זר) + משאיר את אלטמן כחלוץ ליד דאפה ומחמיד. דאפה מראה בשני המשחקים האחרונים שהוא בקלות יכול להיות שחקן הרכב וגם אלטמן בסדר גמור שם לליגה. מגן ימני זר זה מאסט, ואם נביא בלם זר נוכל לשלוח את ישראלוב לעשות שנה מלאה כמושאל בקבוצה אחרת ואולי נגלה שהוא גם מסוגל לא להיפצע במשך עונה שלמה.
על כנף שמאל ו-10 לא הייתי מוותר בחיים
גביע טוטו ועוד מול מי ששיחקנו זה לא מבחן. דאפפה בן 17 חייב לידו מישהו מוכח. מחאמיד אחלה בחור אבל הוא חלוץ שלישי. אלטמן עם חוזה עצום שכדאי לחתוך (400 אלף!) ולא יודע כמה הוא מתאים לשיטה ולאווירהoleg neduda כתב: ↑31 יולי 2025, 15:47 אני הייתי הולך בכלל על כיוון של מגן ימני זר, בלם זר, 10 זר ודיארה (או כנף שמאל אחר זר) + משאיר את אלטמן כחלוץ ליד דאפה ומחמיד. דאפה מראה בשני המשחקים האחרונים שהוא בקלות יכול להיות שחקן הרכב וגם אלטמן בסדר גמור שם לליגה. מגן ימני זר זה מאסט, ואם נביא בלם זר נוכל לשלוח את ישראלוב לעשות שנה מלאה כמושאל בקבוצה אחרת ואולי נגלה שהוא גם מסוגל לא להיפצע במשך עונה שלמה.
-
- קיבל.ה 110 לייקים
אני הייתי הולך על מה שאמרתoleg neduda כתב: ↑31 יולי 2025, 15:47 אני הייתי הולך בכלל על כיוון של מגן ימני זר, בלם זר, 10 זר ודיארה (או כנף שמאל אחר זר) + משאיר את אלטמן כחלוץ ליד דאפה ומחמיד. דאפה מראה בשני המשחקים האחרונים שהוא בקלות יכול להיות שחקן הרכב וגם אלטמן בסדר גמור שם לליגה. מגן ימני זר זה מאסט, ואם נביא בלם זר נוכל לשלוח את ישראלוב לעשות שנה מלאה כמושאל בקבוצה אחרת ואולי נגלה שהוא גם מסוגל לא להיפצע במשך עונה שלמה.
רק על מלמד במקום אלטמן
-
- קיבל.ה 40 לייקים
ממה שאני הבנתי ה400 אלף האלה זה ספין לא? יש איזה סיפור מאחורי זה שהחוזה של אלטמן הוא 250 והוא הסכים לוותר שנה שעברה על כסף עד שספרא יכנס או משהו כזהאדוםאדום כתב: ↑31 יולי 2025, 15:52גביע טוטו ועוד מול מי ששיחקנו זה לא מבחן. דאפפה בן 17 חייב לידו מישהו מוכח. מחאמיד אחלה בחור אבל הוא חלוץ שלישי. אלטמן עם חוזה עצום שכדאי לחתוך (400 אלף!) ולא יודע כמה הוא מתאים לשיטה ולאווירהoleg neduda כתב: ↑31 יולי 2025, 15:47 אני הייתי הולך בכלל על כיוון של מגן ימני זר, בלם זר, 10 זר ודיארה (או כנף שמאל אחר זר) + משאיר את אלטמן כחלוץ ליד דאפה ומחמיד. דאפה מראה בשני המשחקים האחרונים שהוא בקלות יכול להיות שחקן הרכב וגם אלטמן בסדר גמור שם לליגה. מגן ימני זר זה מאסט, ואם נביא בלם זר נוכל לשלוח את ישראלוב לעשות שנה מלאה כמושאל בקבוצה אחרת ואולי נגלה שהוא גם מסוגל לא להיפצע במשך עונה שלמה.
לא?
-
- קיבל.ה 2735 לייקים
שום 400 אלף אין שם.אדוםאדום כתב: ↑31 יולי 2025, 15:52גביע טוטו ועוד מול מי ששיחקנו זה לא מבחן. דאפפה בן 17 חייב לידו מישהו מוכח. מחאמיד אחלה בחור אבל הוא חלוץ שלישי. אלטמן עם חוזה עצום שכדאי לחתוך (400 אלף!) ולא יודע כמה הוא מתאים לשיטה ולאווירהoleg neduda כתב: ↑31 יולי 2025, 15:47 אני הייתי הולך בכלל על כיוון של מגן ימני זר, בלם זר, 10 זר ודיארה (או כנף שמאל אחר זר) + משאיר את אלטמן כחלוץ ליד דאפה ומחמיד. דאפה מראה בשני המשחקים האחרונים שהוא בקלות יכול להיות שחקן הרכב וגם אלטמן בסדר גמור שם לליגה. מגן ימני זר זה מאסט, ואם נביא בלם זר נוכל לשלוח את ישראלוב לעשות שנה מלאה כמושאל בקבוצה אחרת ואולי נגלה שהוא גם מסוגל לא להיפצע במשך עונה שלמה.
ומה זה לחתוך? אתה צריך שמישהו ישלם את זה
-
- קיבל.ה 2112 לייקים
משני המשחקים שלו בגביע הטוטו + השליש האחרון של עונה שעברה, אפשר להבין בקלות שהוא חלוץ ליגה טוב כבר עכשיו, בטח עם העליונות הפיזית שלו. לא חושב שהוא יהיה שובר שוויון כבר השנה, אבל בקלות יכול לשחק בהרכב. ואלטמן חלוץ ליגה אחלה, ואם ננקה את האווירה ביחס אליו מסביב הוא ודאפה יחד זה אחלה בעיני. מזכיר שאנחנו בונים פה קבוצה חדשה. שנה הבאה, בתקווה שנעשה שנה מוצלחת כבר עכשיו, נצטרך להביא רכש נקודתי ונוכל לחזק איפה שחסר. אבל כשצריך להביא כל כך הרבה, אני הייתי הולך על הפורמט הזה.אדוםאדום כתב: ↑31 יולי 2025, 15:52גביע טוטו ועוד מול מי ששיחקנו זה לא מבחן. דאפפה בן 17 חייב לידו מישהו מוכח. מחאמיד אחלה בחור אבל הוא חלוץ שלישי. אלטמן עם חוזה עצום שכדאי לחתוך (400 אלף!) ולא יודע כמה הוא מתאים לשיטה ולאווירהoleg neduda כתב: ↑31 יולי 2025, 15:47 אני הייתי הולך בכלל על כיוון של מגן ימני זר, בלם זר, 10 זר ודיארה (או כנף שמאל אחר זר) + משאיר את אלטמן כחלוץ ליד דאפה ומחמיד. דאפה מראה בשני המשחקים האחרונים שהוא בקלות יכול להיות שחקן הרכב וגם אלטמן בסדר גמור שם לליגה. מגן ימני זר זה מאסט, ואם נביא בלם זר נוכל לשלוח את ישראלוב לעשות שנה מלאה כמושאל בקבוצה אחרת ואולי נגלה שהוא גם מסוגל לא להיפצע במשך עונה שלמה.
וכמובן שאם אפשר להביא את מלמד במקום אלטמן, אז זה יהיה מדהים
-
- קיבל.ה 371 לייקים
כמו שזה נראה כרגע, יהיה נכון לחפש אלטרנטיבות לאלטמן ולמצוא שחקן שיחלוק היררכיה שוויונית עם דפאא, שראינו שהוא פנטסטי אבל יהיה קשה וגם לא נכון לבנות עליו כחלוץ מוביל.
הזכירו פה את כנאני או מלמד, אני לגמרי קונה אחד מהם ומביא ארבעה זרים בעמדות מגן ימני, בלם, קשר מרכזי תוקף וכנף שמאל.
הזכירו פה את כנאני או מלמד, אני לגמרי קונה אחד מהם ומביא ארבעה זרים בעמדות מגן ימני, בלם, קשר מרכזי תוקף וכנף שמאל.
כנעני שהוא מוכח בערך כמו דאפה בליגת העל חתם לפני שבוע בריינה. לא נראלי שזה רלוונטי לחלון הזה.קפבלנקה כתב: ↑31 יולי 2025, 16:21 כמו שזה נראה כרגע, יהיה נכון לחפש אלטרנטיבות לאלטמן ולמצוא שחקן שיחלוק היררכיה שוויונית עם דפאא, שראינו שהוא פנטסטי אבל יהיה קשה וגם לא נכון לבנות עליו כחלוץ מוביל.
בנושא החוזה של אלטמן פורסם 400 לא יודע אם זה אמיתי או ספין (זכור לי שדחה חלק מהכסף מהעונה הקודמת לזאת ויש לו חוזה שמשתדרג אוטומטית אבל לא בטוח) עדיף את מלמד אם זה באותו שכר. חייב מישהו מוכח מהספסל
-
- קיבל.ה 371 לייקים
אם כן, אדייק:אדוםאדום כתב: ↑31 יולי 2025, 16:28כנעני שהוא מוכח בערך כמו דאפה בליגת העל חתם לפני שבוע בריינה. לא נראלי שזה רלוונטי לחלון הזה.קפבלנקה כתב: ↑31 יולי 2025, 16:21 כמו שזה נראה כרגע, יהיה נכון לחפש אלטרנטיבות לאלטמן ולמצוא שחקן שיחלוק היררכיה שוויונית עם דפאא, שראינו שהוא פנטסטי אבל יהיה קשה וגם לא נכון לבנות עליו כחלוץ מוביל.
בנושא החוזה של אלטמן פורסם 400 לא יודע אם זה אמיתי או ספין (זכור לי שדחה חלק מהכסף מהעונה הקודמת לזאת ויש לו חוזה שמשתדרג אוטומטית אבל לא בטוח) עדיף את מלמד אם זה באותו שכר. חייב מישהו מוכח מהספסל
הרעיון הוא למצוא שחקן שיחליף את אלטמן ויתחרה עם דפאא ברמת היררכיה שוויונית על ההרכב. בין אם זה יהיה ישראלי או זר, זה מה שיכריע לגבי יתר העמדות שלנו שדורשות חיזוק. אבל כרגע דפאא משחק בלי תחרות או גיבוי, וזה משהו שצריך לתת עליו דגש כבר בחלון הזה.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 991 לייקים
לגבי צ׳יקו
אם יש רסיפה אחד בברזיל
אז מדובר באותה קבוצה שממנה הגיע אלינו גבריאל דוס סאנטוס האלמותי
אם יש רסיפה אחד בברזיל
אז מדובר באותה קבוצה שממנה הגיע אלינו גבריאל דוס סאנטוס האלמותי
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 31 יולי 2025, 16:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
מאחמיד, חבר. אנאס מחאמיד.קפבלנקה כתב: ↑31 יולי 2025, 16:35אם כן, אדייק:אדוםאדום כתב: ↑31 יולי 2025, 16:28כנעני שהוא מוכח בערך כמו דאפה בליגת העל חתם לפני שבוע בריינה. לא נראלי שזה רלוונטי לחלון הזה.קפבלנקה כתב: ↑31 יולי 2025, 16:21 כמו שזה נראה כרגע, יהיה נכון לחפש אלטרנטיבות לאלטמן ולמצוא שחקן שיחלוק היררכיה שוויונית עם דפאא, שראינו שהוא פנטסטי אבל יהיה קשה וגם לא נכון לבנות עליו כחלוץ מוביל.
הרעיון הוא למצוא שחקן שיחליף את אלטמן ויתחרה עם דפאא ברמת היררכיה שוויונית על ההרכב. בין אם זה יהיה ישראלי או זר, זה מה שיכריע לגבי יתר העמדות שלנו שדורשות חיזוק. אבל כרגע דפאא משחק בלי תחרות או גיבוי, וזה משהו שצריך לתת עליו דגש כבר בחלון הזה.
ב5 באוויר אמרו
ג'אבר יהיה עוד שבועיים בהפועל
ג'אבר יהיה עוד שבועיים בהפועל
-
- קיבל.ה 497 לייקים
-
- קיבל.ה 443 לייקים
-
- קיבל.ה 289 לייקים
כנאני מאוד מוכשר, אבל הוא לא פרוספקט בן 17 כמו דפאה ולא אמור לעלות שום דבר שקרוב לזה. בני ריינה זו קבוצה קטנה שלא מצטיינת בתור מקפצה למכירות שחקנים כמו הלוזוניה, אשדוד, ק"ש או נתניה. אני בטוח שאתה יכול להביא אותו אם אתה רוצה בשביל דמי העברה קטנים ועוד 2-3 שחקנים בהשאלה. קבוצה כמו בני ריינה תקפוץ על זה.אדוםאדום כתב: ↑31 יולי 2025, 16:28כנעני שהוא מוכח בערך כמו דאפה בליגת העל חתם לפני שבוע בריינה. לא נראלי שזה רלוונטי לחלון הזה.קפבלנקה כתב: ↑31 יולי 2025, 16:21 כמו שזה נראה כרגע, יהיה נכון לחפש אלטרנטיבות לאלטמן ולמצוא שחקן שיחלוק היררכיה שוויונית עם דפאא, שראינו שהוא פנטסטי אבל יהיה קשה וגם לא נכון לבנות עליו כחלוץ מוביל.
עם כל הכבוד לכנעני, מה הוא עשה בליגת העל? אין לו שער רשמי בליגה בקריירה. צריך חלוץ מוכח (מלמד ושות)Mendelson כתב: ↑31 יולי 2025, 17:05כנאני מאוד מוכשר, אבל הוא לא פרוספקט בן 17 כמו דפאה ולא אמור לעלות שום דבר שקרוב לזה. בני ריינה זו קבוצה קטנה שלא מצטיינת בתור מקפצה למכירות שחקנים כמו הלוזוניה, אשדוד, ק"ש או נתניה. אני בטוח שאתה יכול להביא אותו אם אתה רוצה בשביל דמי העברה קטנים ועוד 2-3 שחקנים בהשאלה. קבוצה כמו בני ריינה תקפוץ על זה.אדוםאדום כתב: ↑31 יולי 2025, 16:28כנעני שהוא מוכח בערך כמו דאפה בליגת העל חתם לפני שבוע בריינה. לא נראלי שזה רלוונטי לחלון הזה.קפבלנקה כתב: ↑31 יולי 2025, 16:21 כמו שזה נראה כרגע, יהיה נכון לחפש אלטרנטיבות לאלטמן ולמצוא שחקן שיחלוק היררכיה שוויונית עם דפאא, שראינו שהוא פנטסטי אבל יהיה קשה וגם לא נכון לבנות עליו כחלוץ מוביל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5293 לייקים
לגבי צ'יקו הבלם הברזילאי ששמו עלה כמועמד, ממש לא עף עליו.
הוא נראה כבד באופן חריג, מזכיר לי קצת את פאסי באספקט הזה למרות שהוא לא נגר כמוהו.
הוא נראה כבד באופן חריג, מזכיר לי קצת את פאסי באספקט הזה למרות שהוא לא נגר כמוהו.
אסון למכבי כתב:יזאן מגן שמאלי מחליף לא מספיק טוב בשבילך? תגיד אתה חןשב הפועל זה ליברפול ובמקרה משחקים בצמפיונס?H.T.A כתב: ↑31 יולי 2025, 04:51יש מצב שהוא התכוון לדור.ספרא טבא כתב:צריך לדבר על זה שאין לנו מגן ימני ושאין לנו מחליף נורמלי לליידנר
גם דורש טיפול
כמה שבן הרוש היה יושב טוב
במקום זה בחר להתייבש אצל גרמניה
חחח אלון תורג'מן איזה בחירה ספציפית
מצטרף לדאגה על המגן שמאל. מרגיש לי וואחד הימור ליידנר - גם באיכות וגם בריאותית.
ויאזן חמוד ככל שיהיה לא מרגיש לי שהוא יעמוד בקצב אם ליידנר חלילה נפצע.
אם מומו הברזילאי טכני מספיק למספיק לכסות כמגן שמאלי זה יכול להיות אחלה בקאפ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
יזאן מגן מחליף מעולה, אולי הכי טוב בליגה במחליפים מלבד מכבי. מה אתה מגזים?
כי אתה צריך להיות ליברפול בשביל שיהיה לך מגן שמאלי מחליף עם קבלות או אינדיקציה למה אתה מקבל ?
בוא - אין לך או לי מושג מה תקבל מליידנר או מיזאן.
זה לא שיחק שנתיים ולשני יש קבלות של אחלה עונה בליגה לאומית אחרי שמשכת אותו מהספסל של בני יהודה.
הלוואי שאני סתם מודאג ושניהם ישרפו את האגף השמאלי וישארו בריאים כל העונה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 372 לייקים
אין לנו מגן ימני אפילו אחד בסגל
אז להביא עוד מגן שמאלי? טמטום מוחלט, נאסר וליידנר זה יותר ממספיק כרגע לסגל שלנו.
אז להביא עוד מגן שמאלי? טמטום מוחלט, נאסר וליידנר זה יותר ממספיק כרגע לסגל שלנו.
-
- קיבל.ה 1997 לייקים
מתגעגע לבלם שנוגח בדרבי שער בצד הדרומי של המקדש.
על איזה מגן שמאלי אתה מדבר? צ׳יקו הברזילאי הוא בלם, שיחק כבלם שמאלי בשלושה בלמים. די לכתוב שטויותאנחנו בתהליך כתב: ↑31 יולי 2025, 17:55 אין לנו מגן ימני אפילו אחד בסגל
-
- קיבל.ה 124 לייקים
יש סרטון ביצועים של צ'יקו הזה? למרות שלא נראה לי שהוא יגיע באמת.
-
- קיבל.ה 2466 לייקים
-
- קיבל.ה 272 לייקים
אם כבר ברזיל ובלם, תביאו לי תואם דה סילבה בבקשה
-
- קיבל.ה 443 לייקים
פצ'אלקה.לירון האדום כתב: ↑31 יולי 2025, 18:30זה המדד של כל בלם זר שמגיע להפועל...
מי בלם הזר האחרון שכבש בדרבי?
-
- קיבל.ה 106 לייקים
מקווה שלא יגיע, בגלל שאין כמו לחכות מלא זמן לwelcome ואז לקבל אותו בבעיטה לפרצוף כמו אתמול.
2 ביומיים קשה לי מדי
2 ביומיים קשה לי מדי
-
- קיבל.ה 115 לייקים
עדכון לגבי צ׳יקו.
הפועל הציעה השאלה בחינם עם אופציה לרכישה ב300 אלף. ספורט רסיפה רוצה מיליון יורו העברה. השחקן גם מתלבט בגלל הנושא הביטחוני. אבל יש מומ בין הצדדים כולם.
הפועל הציעה השאלה בחינם עם אופציה לרכישה ב300 אלף. ספורט רסיפה רוצה מיליון יורו העברה. השחקן גם מתלבט בגלל הנושא הביטחוני. אבל יש מומ בין הצדדים כולם.
נערך לאחרונה על ידי אדוםאדום ב 31 יולי 2025, 20:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5293 לייקים
אולי אופציה ב׳ יעוף היום מהקונפרנס ויהפוך להיות אופציה א׳.
-
- קיבל.ה 40 לייקים
-
- קיבל.ה 2735 לייקים
לא מתוך ידיעה מתוך אינטואיציה- אין סיכוי שהפועל הציעה סכום כזה למצב של אופציה.
-
- קיבל.ה 263 לייקים
בדקתי על שיקו וגם לא התלהבתי
צריך מועמד אחר ליד מאיימבו
צריך מועמד אחר ליד מאיימבו
מאיפה נהיית לכם האוהדים פריווילגיה להגיד ״אנחנו לא רוצים בלם שמוערך במיליון יורו״?
-
- קיבל.ה 171 לייקים
-
- קיבל.ה 124 לייקים
מעדיף את דילן בהרבה, שיחק בארץ
מכיר אותנו ואנחנו אותו
אם כבר לשלם הרבה על בלם מעדיף מניה בטוחה ולא עוד שחקן שאף פעם לא שיחק בארופה
מכיר אותנו ואנחנו אותו
אם כבר לשלם הרבה על בלם מעדיף מניה בטוחה ולא עוד שחקן שאף פעם לא שיחק בארופה