אקסים של הפועל
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 779 לייקים
בעיני אגב מטרה מספר אחת של האמריקאים - לבסס את זה שכל שחקן שיצא אדום לחו"ל יחזור אדום לארץלירון האדום כתב: ↑13 נובמבר 2022, 15:00חיפה לא צריכה עוד מגן שמאלי, אם כבר ימני...InFlames כתב: ↑13 נובמבר 2022, 12:21
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... le/990020/
הכל מוכן לחזרתו לחיפה
חלום שמגיע רוכש להפועל ומחזיר את הבנים האבודים הביתה, ביבראס, דוידה, אלטמן וליידנר
זה תקף גם על דני גרופר והבנים האבודים בבאר שבע.
בהיעדר תקציב גדול משמעותי השחקנים שאנחנו גידלנו וטיפחנו צריכים להיות השלד שיוביל אותנו קדימה בעתיד
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=420379
ריאיון עם רז שלמה, ציטוט שלו משם על האוהדים שלנו:
"היו אוהדים שלא היו סבלנים כלפי. לא יכולתי לשלוט על האוהדים אבל מצד שני יכלו להראות טיפה יותר אמפטיה לשחקן בית".
לדעתי התחושה שלו מוצדקת לגמרי והרגשתי אותה כבר אז ביציע. והוא ממש לא שחקן הבית הראשון שהקהל שלנו הופך אותו לשעיר לעזעזל.
"היו אוהדים שלא היו סבלנים כלפי. לא יכולתי לשלוט על האוהדים אבל מצד שני יכלו להראות טיפה יותר אמפטיה לשחקן בית".
לדעתי התחושה שלו מוצדקת לגמרי והרגשתי אותה כבר אז ביציע. והוא ממש לא שחקן הבית הראשון שהקהל שלנו הופך אותו לשעיר לעזעזל.
-
- קיבל.ה 337 לייקים
במקרה שלו זה גם קשור לזה שהוא אף פעם לא הציג יכולת טובה. לעומת זאת הקהל שלנו עשה את המוות לרמזי ולאליאס שהיו טובים מאוד והראו יכולת. בעונת הדאבל הרבה מהקהל שלנו עשה את המוות לא רק לביבראס שכולם זוכרים אבל גם לזהבי כמעט עד סוף העונה. לליידנר ודוידה בשנה שעברה. כאילו שמצפים שרק מישהו כמו מסי יעלה מהנוער כמוצר מוגמרShacham כתב: ↑19 נובמבר 2022, 13:32 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=420379
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
בחצי הראשון של עונת החזרה שלנו לליגת העל הוא היה ממש טוב.jonati כתב: ↑19 נובמבר 2022, 13:41במקרה שלו זה גם קשור לזה שהוא אף פעם לא הציג יכולת טובה. לעומת זאת הקהל שלנו עשה את המוות לרמזי ולאליאס שהיו טובים מאוד והראו יכולת. בעונת הדאבל הרבה מהקהל שלנו עשה את המוות לא רק לביבראס שכולם זוכרים אבל גם לזהבי כמעט עד סוף העונה. לליידנר ודוידה בשנה שעברה. כאילו שמצפים שרק מישהו כמו מסי יעלה מהנוער כמוצר מוגמרShacham כתב: ↑19 נובמבר 2022, 13:32 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=420379
אבל זה פחות הנקודה, גם לו וגם לדוידה היו תקופות נוראיות אצלנו ועדיין התגובה של הקהל אליהם (קללות, שריקות בוז, רחשים ביציע כל פעם שהכדור באזור שלהם) הייתה לא פרופרציונלית.
נערך לאחרונה על ידי Shacham ב 19 נובמבר 2022, 13:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
לאליאס וליידנר לא עשו כלום.jonati כתב: ↑19 נובמבר 2022, 13:41במקרה שלו זה גם קשור לזה שהוא אף פעם לא הציג יכולת טובה. לעומת זאת הקהל שלנו עשה את המוות לרמזי ולאליאס שהיו טובים מאוד והראו יכולת. בעונת הדאבל הרבה מהקהל שלנו עשה את המוות לא רק לביבראס שכולם זוכרים אבל גם לזהבי כמעט עד סוף העונה. לליידנר ודוידה בשנה שעברה. כאילו שמצפים שרק מישהו כמו מסי יעלה מהנוער כמוצר מוגמרShacham כתב: ↑19 נובמבר 2022, 13:32 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=420379
רמזי ספורי היה טוב בהפועל חצי שנה בדיוק, חוץ מזה בעיקר סבלנו ממנו.
רז שלמה דווקא נתן עונה מצוינת בעונה הראשונה שחזרנו לליגת העל תחת קובי רפואה.
דוידה התחיל לחטוף בוז בעקבות אירועי הדרבי ההוא והאימון שאחרי ולא בגלל היכולת שלו.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
לצערנו, יש בקרבנו לא מעט אוהדים מהסוג של רדפוקס שהרעלת בארות היא אמנותם
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 337 לייקים
דוידה קיבל קללות הרבה לפני הדרבי ובסיטונאות. ליידנר גם, זה לא בכמות אפילו שדוסו או גורפינקל מקבלים, אלא הרבה יותר.רדפוקס כתב: ↑19 נובמבר 2022, 13:48לאליאס וליידנר לא עשו כלום.jonati כתב: ↑19 נובמבר 2022, 13:41במקרה שלו זה גם קשור לזה שהוא אף פעם לא הציג יכולת טובה. לעומת זאת הקהל שלנו עשה את המוות לרמזי ולאליאס שהיו טובים מאוד והראו יכולת. בעונת הדאבל הרבה מהקהל שלנו עשה את המוות לא רק לביבראס שכולם זוכרים אבל גם לזהבי כמעט עד סוף העונה. לליידנר ודוידה בשנה שעברה. כאילו שמצפים שרק מישהו כמו מסי יעלה מהנוער כמוצר מוגמרShacham כתב: ↑19 נובמבר 2022, 13:32 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=420379
רמזי ספורי היה טוב בהפועל חצי שנה בדיוק, חוץ מזה בעיקר סבלנו ממנו.
רז שלמה דווקא נתן עונה מצוינת בעונה הראשונה שחזרנו לליגת העל תחת קובי רפואה.
דוידה התחיל לחטוף בוז בעקבות אירועי הדרבי ההוא והאימון שאחרי ולא בגלל היכולת שלו.
לספורי בשביל ילד שרק עלה מהנוער עשו את המוות והוא מההתחלה כבר שם גולים. אולי לא בכמות שרצו כי אין כזה דבר, אבל מההתחלה ראו שיש לו המון כשרון.
ולאליאס אני יכול למצוא פה את האשכולות שפתחו אחרי הדרבי שקראו לסלק אותו בגלל שירק על הדשא בדרבי. וגם לפני זה היו פה כאלו שחשבו שהוא לא ברמה ורק השנה רואים את הבור שהוא השאיר.
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
זה שהאוהדים שלנו טינופות כלפי שחקני בית זה לא בדיוק חדשות מרעישות.
אגב, לרוב יותר כלפי השחקנים המוכשרים.
אגב, לרוב יותר כלפי השחקנים המוכשרים.
-
- קיבל.ה 1774 לייקים
ולא האחרוןShacham כתב:https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=420379
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
יאללה יאללה, רז שלמה שחקן חלש והיה שחקן חלש.
קיבל את כל ההזדמנויות בהפועל ולא הוכיח שהוא מספיק טוב.
אם שחקן לא יודע להתמודד עם לחץ ובוז יהיה לו קשה מאד להפוך לשחקן מצוין
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
אין ספק שהדבר הנכון מצד אוהדים זה לשרוק בוז ולקלל את האמ-אמא של ילד בן 21 שגדל אצלך בנוער. רק יחשל אותו.לירון האדום כתב: ↑19 נובמבר 2022, 15:53 יאללה יאללה, רז שלמה שחקן חלש והיה שחקן חלש.
כמובן שהבדיחה היא עלינו כי רז שלמה ורמזי ספורי שחקני נבחרת, בעוד הפועל שלחה... כמה נציגים?
-
- קיבל.ה 472 לייקים
אוהדים פח אשפהNati כתב: ↑19 נובמבר 2022, 15:14ולא האחרוןShacham כתב:https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=420379
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
איך הבנת מהדברים שלי שזה נכון לשרוק בוז לשחקן שלך (ולא משנה מה הגיל שלו)?הוקיץ' כתב:אין ספק שהדבר הנכון מצד אוהדים זה לשרוק בוז ולקלל את האמ-אמא של ילד בן 21 שגדל אצלך בנוער. רק יחשל אותו.לירון האדום כתב: ↑19 נובמבר 2022, 15:53 יאללה יאללה, רז שלמה שחקן חלש והיה שחקן חלש.
כמובן שהבדיחה היא עלינו כי רז שלמה ורמזי ספורי שחקני נבחרת, בעוד הפועל שלחה... כמה נציגים?
דרך אגב לא דיברתי על ספורי אלא כל רז שלמה.
ובוא בלם נבחרת רביעי שמשחקת במשחקי ידידות
-
- קיבל.ה 574 לייקים
מה זה כל רז שלמה? למה לשרוק בוז לשחקן חלש? היית רוצה שבעבודה שלך לקוחות יגידו לך ישר על ההתחלה שאתה גרוע מול כל יתר העובדים על בסיס שבועי?לירון האדום כתב: ↑19 נובמבר 2022, 22:30איך הבנת מהדברים שלי שזה נכון לשרוק בוז לשחקן שלך (ולא משנה מה הגיל שלו)?הוקיץ' כתב:אין ספק שהדבר הנכון מצד אוהדים זה לשרוק בוז ולקלל את האמ-אמא של ילד בן 21 שגדל אצלך בנוער. רק יחשל אותו.לירון האדום כתב: ↑19 נובמבר 2022, 15:53 יאללה יאללה, רז שלמה שחקן חלש והיה שחקן חלש.
דרך אגב לא דיברתי על ספורי אלא כל רז שלמה.
ובוא בלם נבחרת רביעי שמשחקת במשחקי ידידות
מילא שחקן זרקן, מזלזל, כזה שמםלרטט עם מכבי...מה שחקן חלש או לא מנוסה אשם במצבו ואיך בוז ישפר את זה? כל פליצה ביציע מתנהג כמו קדאפי
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
כל פעם אותו דיון, אפשר שכל אחד יעשה קופי פיסט מהתגובות שלו בעשרות הדיונים הזהים לחלוטין ונתקדם.
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
מצמצתי 18 פעם וזה אמיתי - רז שלמה בנבחרת?
וואט דה פאקינג פאק
וואט דה פאקינג פאק
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
ספורי היום הוא הישראלי הטוב בליגה
-
- קיבל.ה 385 לייקים
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 521 לייקים
הלך לעולמו אליהו עופר, שאמנם היה סמל של הפועל ב"ש כשחקן וכמאמן, אבל אימן גם אצלנו (ובני ה-40 פלוס בפורום בטח יזכרו אותו כפי שאני זוכר, כי הוא בהחלט היה טיפוס) -
מויקיפדיה -
באמצע עונת 1989/1990 מונה למאמן הפועל תל אביב לאחר שהקבוצה נקלעה לתחתית הטבלה, אך לא הצליח לסייע לה להינצל מירידה לליגת המשנה בפעם הראשונה בתולדותיה. במהלך העונה שלאחר מכן הוחלף על ידי דוביד שווייצר.
מויקיפדיה -
באמצע עונת 1989/1990 מונה למאמן הפועל תל אביב לאחר שהקבוצה נקלעה לתחתית הטבלה, אך לא הצליח לסייע לה להינצל מירידה לליגת המשנה בפעם הראשונה בתולדותיה. במהלך העונה שלאחר מכן הוחלף על ידי דוביד שווייצר.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 1774 לייקים
קורצקי של 89קפטן ג'ק כתב: ↑15 דצמבר 2022, 10:04 הלך לעולמו אליהו עופר, שאמנם היה סמל של הפועל ב"ש כשחקן וכמאמן, אבל אימן גם אצלנו (ובני ה-40 פלוס בפורום בטח יזכרו אותו כפי שאני זוכר, כי הוא בהחלט היה טיפוס) -
מויקיפדיה -
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הפועל שלו בארצית שיחקה את הכדורגל הכי מלהיב והתקפי שאני זוכר מהקבוצה עד אותן שנים.
כולל הנצחון הבלתי נשכח בגביע על בית"ר ת"א בגשם זלעפות בבלומפילד 1-3.
איש מקסים ומאמן מצוין.
כולל הנצחון הבלתי נשכח בגביע על בית"ר ת"א בגשם זלעפות בבלומפילד 1-3.
איש מקסים ומאמן מצוין.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
דוידה פותח בהרכב (יחד עם פריצה) במשחק ליגה מול גנט
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
עוד שער מעולה של אלטמן
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
העיקר הביאו את עידן ורד במקומו בחוזה ל3 שנים ביותר ממה שהוא דרש בזמנו.טכנית לארז כתב:עוד שער מעולה של אלטמן
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
ביותר ממה שהוא דרש? אלטמן דרש שדרוג על ה-180 אלף דולר שהרוויח, עידן ורד טרם הקיצוץ הרוויח 140.
די לקשקש.
ולא שאני לא חושב שאלטמן עדיף על עידן ורד, אבל לא צריך להמציא דברים.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
אני כמעט בטוח שורד הרוויח 180 לפני הקיצוץ.
ואלטמן ביקש 200 אלף לעונה ופשוט הראו לו את הדרך החוצה
אחלה אלטמן
ואלטמן ביקש 200 אלף לעונה ופשוט הראו לו את הדרך החוצה

אחלה אלטמן

-
- קיבל.ה 1566 לייקים
-
- קיבל.ה 674 לייקים
ניהול מופתי. מאז ידידיה רפפופורט לא היה ניהול מחושב וטוב כל כך בהפועל.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
הבעיה לא השחרור של אלטמן (שחקן חלש) אלא המחליפים שהביאו במקומו.
הבעיה הכי גדולה באלטמן שאיזה גאון חשב שהוא יותר טוב מספורי במקום לפתוח לרמזי חוזה ולהחתים אותו ל3 שנים עם סעיף יציאה לחו״ל.
״הנעליים של ספורי קטנות עליו״. ראינו את זה.
הבעיה הכי גדולה באלטמן שאיזה גאון חשב שהוא יותר טוב מספורי במקום לפתוח לרמזי חוזה ולהחתים אותו ל3 שנים עם סעיף יציאה לחו״ל.
״הנעליים של ספורי קטנות עליו״. ראינו את זה.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
ממש לא. אלטמן הסכים מאוד להתגמש לסכומים נמוכים מעידן ורד להתבסס על בונוסים, על הסכם מדורג וכו'.רדפוקס כתב:ביותר ממה שהוא דרש? אלטמן דרש שדרוג על ה-180 אלף דולר שהרוויח, עידן ורד טרם הקיצוץ הרוויח 140.
די לקשקש.
הטיפשים חשבו שלהביא שחקן מנוסה יעזור לפתח את הצעירים. מהלך גאוני.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
בוא ספר לנו במסגרת התקציבים הריאלים שהפועל מסוגלת לשלם. איזה שחקן טוב יותר מאלטמן בעיניך ואת מי היית מביא?
אלטמן שחקן מצוין. מקצוען. ומעולה בחדר הלבשה.
לוקח אותו בחזרה בלי לחשוב פעמיים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
אתה הסוכן שלו? מאיפה אתה מביא את השטויות האלה שמנוגדות לכל מה שפורסם בתקשורת כולל למה שאלטמן טען בעצמו בראיון?
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
בנושא של אלטמן יש לי מידע אמין.רדפוקס כתב:אתה הסוכן שלו? מאיפה אתה מביא את השטויות האלה שמנוגדות לכל מה שפורסם בתקשורת כולל למה שאלטמן טען בעצמו בראיון?Chegi כתב: ↑05 ינואר 2023, 13:58ממש לא. אלטמן הסכים מאוד להתגמש לסכומים נמוכים מעידן ורד להתבסס על בונוסים, על הסכם מדורג וכו'.רדפוקס כתב: ביותר ממה שהוא דרש? אלטמן דרש שדרוג על ה-180 אלף דולר שהרוויח, עידן ורד טרם הקיצוץ הרוויח 140.
די לקשקש.
הטיפשים חשבו שלהביא שחקן מנוסה יעזור לפתח את הצעירים. מהלך גאוני.
הוא גם רצה לחזור בתחילת השנה ורמזו לו שלא בא להם. אז הוא ימשיך לתת מספרות בליגה האירופאית ובפורום ימשיכו להגיד כמה הוא חלש
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
מאוד אמין ששחקן שהרוויח באזור ה-180 אלף דולר ירצה לחתום ב-140 אלף דולר אחרי שתי עונות שהוא חושב שהיה טוב בהם, בטח הוא גם הציע לעשות לאיציק ניסנוב וקס לאוטו פעמיים בשבוע על הדרך.Chegi כתב: ↑05 ינואר 2023, 18:19בנושא של אלטמן יש לי מידע אמין.רדפוקס כתב:אתה הסוכן שלו? מאיפה אתה מביא את השטויות האלה שמנוגדות לכל מה שפורסם בתקשורת כולל למה שאלטמן טען בעצמו בראיון?
הוא גם רצה לחזור בתחילת השנה ורמזו לו שלא בא להם. אז הוא ימשיך לתת מספרות בליגה האירופאית ובפורום ימשיכו להגיד כמה הוא חלש
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני חושב שרק היום בהפועל משחקים שחקני התקפה טובים בהרבה מאלטמן. גם אוז׳בולט וגם לאיוס שחקנים הרבה יותר שלמים ממנו.
בליגה שלנו אלטמן הוא סתימת חורים. החלוץ שלך פצוע? אלטמן. שחקן קו פצוע? ננסה אלטמן. אין קשר באמצע? זרוק את אלטמן.
שחקן ללא עמדה.
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
לוקח את אלטמן בחזרה ונותן לקפריסאים את אוזבולט באריזת מתנה בלי לחשוב פעמייםהאדס כתב: ↑06 ינואר 2023, 08:52אני חושב שרק היום בהפועל משחקים שחקני התקפה טובים בהרבה מאלטמן. גם אוז׳בולט וגם לאיוס שחקנים הרבה יותר שלמים ממנו.
בליגה שלנו אלטמן הוא סתימת חורים. החלוץ שלך פצוע? אלטמן. שחקן קו פצוע? ננסה אלטמן. אין קשר באמצע? זרוק את אלטמן.
שחקן ללא עמדה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
NOTL.S כתב: ↑08 ינואר 2023, 13:08לוקח את אלטמן בחזרה ונותן לקפריסאים את אוזבולט באריזת מתנה בלי לחשוב פעמיים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
סבבה. אז אני לוקח את אלטמן בחזרה לקפריסין ומחזיר את אוז׳בולט בתוך אריזה חדשה (לא מתנה, אריזה רגילה כזו) אחרי שחשבתי פעם אחת.L.S כתב: ↑08 ינואר 2023, 13:08לוקח את אלטמן בחזרה ונותן לקפריסאים את אוזבולט באריזת מתנה בלי לחשוב פעמיים