אנדריאן קרייב

פורום אוהדי הפועל תל אביב
Red_man
קיבל.ה  2143 לייקים

אתם מגזימים מאוד בתגובה. בלי קשר גם אם זה נכון מי שהוציא את זה החוצה הוא חתיכת בן זונה רציני
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  545 לייקים

Red_man כתב: 15 ינואר 2026, 09:56 אתם מגזימים מאוד בתגובה. בלי קשר גם אם זה נכון מי שהוציא את זה החוצה הוא חתיכת בן זונה רציני
זה בדיוק המיינדסט שהביא אותנו עד הלום

אנחנו כבר לא שק החבטות השכונתי, רוצים לחזור להיות ווינרים.

הייתי מכבד את קרייב יותר אם היה לוקח את הפנדל ומחטיא, אבל אתה מקבל מאיתנו מאות אלפי דולרים בשנה ולא יכול לקחת פנדל? אל תהיה פה אז, אתה לא ווינר.
אף לא צעד לאחור :hapoel:
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1576 לייקים

רדפוקס כתב: 15 ינואר 2026, 09:51 לא יודע אם הסיפור עם הפנדל אמיתי אבל אם כן אז בהתווסף לעובדה שהוא חודשיים חלש, לא מופיע למשחקים גדולים, לא בדיוק 6 ולא בדיוק 8 - בסוף העונה שימצא קבוצה שתחזיר לנו מה ששילמנו עליו והביתה.
דחליל של 2 מטר עם מעט מאוד ערך מוסף, שימצאו שחקן שיודע לקבל כדור עם הגב ולהסתובב ויודע למסור קדימה ולהניע כדור ליד פלקאו והקישור שלנו אולי יהפוך לחוליה שתורמת להתקפה.
אתמול היה מטורף לראות כמה תנועה סיסוקו ועידו שחר עושים ולא מפסיקים להתפנות לקווי מסירה בזמן שאצלנו הקשרים עומדים מאחורי שחקני מכבי וצ׳יקו מנהל את משחק ההתקפה שלנו.
אגב- צ׳יקו אחלה אחלה אחלה
Red_man
קיבל.ה  2143 לייקים

RedDrifter כתב: 15 ינואר 2026, 09:59
Red_man כתב: 15 ינואר 2026, 09:56 אתם מגזימים מאוד בתגובה. בלי קשר גם אם זה נכון מי שהוציא את זה החוצה הוא חתיכת בן זונה רציני
זה בדיוק המיינדסט שהביא אותנו עד הלום

אנחנו כבר לא שק החבטות השכונתי, רוצים לחזור להיות ווינרים.

הייתי מכבד את קרייב יותר אם היה לוקח את הפנדל ומחטיא, אבל אתה מקבל מאיתנו מאות אלפי דולרים בשנה ולא יכול לקחת פנדל? אל תהיה פה אז, אתה לא ווינר.
כן הוא היה צריך לבעוט וזה מעצבן שהוא לא בעט ועדיין הוא הקשר הכי נורמלי שהיה פה 15 שנה. אם רוטמן כובש אף אחד לא מדבר על זה שהוא לא בעט
joshsoos
קיבל.ה  879 לייקים

בכל הכבוד שהחטיא כבר שני פנדלים, אם בזה אדון מאמן הפסיכולוג והמוטיבטור לא מסוגל מראש לטפל יחד איתו, מה צריך את שניהם? רוטמן הפח אשפה, ארי כהן הכלום ואלקוקין עם חוסר הבטחון יכולים ללכת לבעוט ואתה לא? לא מקובל
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1734 לייקים

שחקן מנוסה כמוהו ברח אתמול מהפנדל זה מאוד מאוד מאכזב.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6113 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 15 ינואר 2026, 10:01
רדפוקס כתב: 15 ינואר 2026, 09:51 לא יודע אם הסיפור עם הפנדל אמיתי אבל אם כן אז בהתווסף לעובדה שהוא חודשיים חלש, לא מופיע למשחקים גדולים, לא בדיוק 6 ולא בדיוק 8 - בסוף העונה שימצא קבוצה שתחזיר לנו מה ששילמנו עליו והביתה.
דחליל של 2 מטר עם מעט מאוד ערך מוסף, שימצאו שחקן שיודע לקבל כדור עם הגב ולהסתובב ויודע למסור קדימה ולהניע כדור ליד פלקאו והקישור שלנו אולי יהפוך לחוליה שתורמת להתקפה.
אתמול היה מטורף לראות כמה תנועה סיסוקו ועידו שחר עושים ולא מפסיקים להתפנות לקווי מסירה בזמן שאצלנו הקשרים עומדים מאחורי שחקני מכבי וצ׳יקו מנהל את משחק ההתקפה שלנו.
אגב- צ׳יקו אחלה אחלה אחלה
אכן, הוא ופלקאו היו טובים אתמול.
אבל בקבוצה בריאה צ׳יקו צריך למסור לקשר אמצע שמתפנה לכדור ולא לחפש כל הזמן להציל את המולדת
בכדורים ארוכים או במסירות למגן השמאלי הנגר התורן או לשחקני האגפים.

אז הבנו שפלקאו הוא לא האיש שיניע כדור באמצע אבל הוא בהחלט משתדל ואת הפונקציה של ה-6/גרזן/קשר אחורי הורס או איך שלא נקרא לזה הוא עושה מצוין.
מה קרייב עושה? בהגנה הוא עומד כמו דחליל אלא אם הוא לוחץ גבוה בשביל לחטוף ובהתקפה מתחבא מאחורי שחקן, הוא לא ממלא את הפונקציה שצריך לצד פלקאו בשום צורה.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1576 לייקים

זה אפילו לא האיכויות המוגבלות שלו.
קרייב לא מתאים בגישה שלו לתפקיד שהפועל צריכה. צריך מנהיג באמצע שבא לפרק ולא רואה בעינים כלום.
אז קיבלנו קשר אמצע בחור טוב שפוחד לבעוט פנדל ונותן לילד בן 22 בעוט את הבעיטה הכי חשובה.
joshsoos
קיבל.ה  879 לייקים

מה פלקאו עשה מחצית ראשונה? כלום, רק פאולים מיותרים כהרגלו. מחצית שניה השתפר מאוד, אבל לשפוט אחרי ההרחקה זו לא חוכמה. כנ"ל קרייב שמאותו רגע היה לא רע, אבל עד אז בחזקת נעלם. שניהם לא מספיק טובים להתחרות על אליפות, אבל אם בזמן שאת קרייב היה מחליף שחקן אחר פלקאו היה נראה אותו דבר, יש מצב סביר שקשר יותר טוב מפלקאו היה משפר את קרייב.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6113 לייקים

joshsoos כתב: 15 ינואר 2026, 10:17 מה פלקאו עשה מחצית ראשונה? כלום, רק פאולים מיותרים כהרגלו. מחצית שניה השתפר מאוד, אבל לשפוט אחרי ההרחקה זו לא חוכמה. כנ"ל קרייב שמאותו רגע היה לא רע, אבל עד אז בחזקת נעלם. שניהם לא מספיק טובים להתחרות על אליפות, אבל אם בזמן שאת קרייב היה מחליף שחקן אחר פלקאו היה נראה אותו דבר, יש מצב סביר שקשר יותר טוב מפלקאו היה משפר את קרייב.
פלקאו חטף המון כדורים במחצית הראשונה, ביצע את עבודתו נאמנה.
קרייב חטף כדורים רק ב-10 דקות הראשונות שעשינו לחץ גבוה ואחרי זה כלום ושום דבר. לא השתפר במחצית השניה בכלום.
El dudernio
קיבל.ה  1933 לייקים

joshsoos כתב: 15 ינואר 2026, 10:17 מה פלקאו עשה מחצית ראשונה? כלום, רק פאולים מיותרים כהרגלו. מחצית שניה השתפר מאוד, אבל לשפוט אחרי ההרחקה זו לא חוכמה. כנ"ל קרייב שמאותו רגע היה לא רע, אבל עד אז בחזקת נעלם. שניהם לא מספיק טובים להתחרות על אליפות, אבל אם בזמן שאת קרייב היה מחליף שחקן אחר פלקאו היה נראה אותו דבר, יש מצב סביר שקשר יותר טוב מפלקאו היה משפר את קרייב.
הזר הזה במקום פאלקו היה מגדל לקרייב בייצים? אני לא מבין.
L.S
קיבל.ה  2096 לייקים

חחחח נוזל ממך האני לא מוכן לרדת מהעץ סטיפסתי עליו

מה אנחנו רואים מקרייב? תגדיר לי את השחקן הזה בכמה מילים?
מה החוזקות שלו? מה האימפקט החיובי שהוא מביא למגרש מעבר ללסדר את השחקנים לפני?

לעומתו, את פלקאו אני לפחות יכול להגדיר, שחקן שנותן דם על המגרש, מתקל ללא הפסקה, מרוויח כדורים ואפילו דוחף קדימה.
אני בכל יום בשבוע בוחר את פלקאו על קרייב, שאחרי אתמול, איבד אצלי עוד הרבה נקודות זכות.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
joshsoos
קיבל.ה  879 לייקים

L.S כתב: 15 ינואר 2026, 12:19

לעומתו, את פלקאו אני לפחות יכול להגדיר, שחקן שנותן דם על המגרש, מתקל ללא הפסקה, מרוויח כדורים ואפילו דוחף קדימה.
אני בכל יום בשבוע בוחר את פלקאו על קרייב, שאחרי אתמול, איבד אצלי עוד הרבה נקודות זכות.
אתה, א-ת-ה, מדבר על עץ שמטפסים עליו? אין לך בושה, כשנשמע ממך מילה אחת על לואיזה שדאגת שיגיע לכאן והתעקשת שהוא 10 כשעוד 200 שנה לא יהיה כזה ( וחלש כבר הרבה זמן גם בתפקידו המקורי וכמובן שלא נשמע ממך מילה על זה ).
אתה, א-ת-ה, שממשיך להגן על ברדה וטוען שהוא מאמן טוב ושהרכש היה מעולה.
אתה, א-ת-ה, שמסרב להבין מתחילת העונה שפלקאו הוא שחקן שלא מתאים להפועל שרוצה לאיים על הצמרת.
אז אתה בערך האחרון לדבר איתו על כדורגל. וזה בלי קשר שאפילו לא טרחת לקרוא מה כתבתי, כי לא הגנתי על קרייב. אבל אין אפילו טעם לנסות לנתח מקצועית איתך ממילא, הוכחת ואתה ממשיך להוכיח שכדורגל אתה לא מבין.
NARKOTIKA
קיבל.ה  435 לייקים

לא מסכים איתכם בכלל.
אני חושב שהוא שיחק טוב אתמול. הוא גם חילץ כדורים, נתן גוף, וגם הצליח לשחרר כמה פסים בין קווי ההגנה.
זה לחלוטין לא הצד החזק שלו, אבל מבחינתי הבעיה הגדולה הייתה הקישר ההתקפי.

במחצית הראשונה הם לא הצליחו לייצר פעולה אחת טובה.
הבאנו גול במזל עם טוריאל ודברים קצת השתפרו.
אבל עדיין, 3 קשרים התקפיים מייצרים מעט מדי ביחס לכדורים שהם קיבלו 30 מטר מהשער.
chimpfive
קיבל.ה  494 לייקים

בלי קשר לפנדל, הוא שחקן חלש מאוד בעמדה קריטית. לא נתפס היכולת שלו במשחקים הראשונים ומה נהיה ממנו מאז, רך, לא מדויק, לא מייצר מצבים, לא מבין את הפער הזה.
joshsoos
קיבל.ה  879 לייקים

El dudernio כתב: 15 ינואר 2026, 12:13
הזר הזה במקום פאלקו היה מגדל לקרייב בייצים? אני לא מבין.
הזר הזה, אולי, היה מייתר אותו להיות במקומות שהוא לא אמור להיות כי פלקאו מתחבא. לא יודע, אולי כן ואולי לא, יכול מאוד להיות שלא. מה שבטוח הוא שלא משנה איזה שחקנים תשים ליד פלקאו, הוא יישאר השחקן המוגבל שמתאים לקבוצות קטנות, רק לנסות להשוות אותו לבליץ או ונטורה אומר הכל, איפה הם ואיפה הוא.
L.S
קיבל.ה  2096 לייקים

joshsoos כתב: 15 ינואר 2026, 12:34
L.S כתב: 15 ינואר 2026, 12:19

אתה, א-ת-ה, מדבר על עץ שמטפסים עליו? אין לך בושה, כשנשמע ממך מילה אחת על לואיזה שדאגת שיגיע לכאן והתעקשת שהוא 10 כשעוד 200 שנה לא יהיה כזה ( וחלש כבר הרבה זמן גם בתפקידו המקורי וכמובן שלא נשמע ממך מילה על זה ).
אתה, א-ת-ה, שממשיך להגן על ברדה וטוען שהוא מאמן טוב ושהרכש היה מעולה.
אתה, א-ת-ה, שמסרב להבין מתחילת העונה שפלקאו הוא שחקן שלא מתאים להפועל שרוצה לאיים על הצמרת.
אז אתה בערך האחרון לדבר איתו על כדורגל. וזה בלי קשר שאפילו לא טרחת לקרוא מה כתבתי, כי לא הגנתי על קרייב. אבל אין אפילו טעם לנסות לנתח מקצועית איתך ממילא, הוכחת ואתה ממשיך להוכיח שכדורגל אתה לא מבין.
הודעה לפנתיאון

הוכחת לי שקרייב עדיף על פלקאו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
דולימנגה99
קיבל.ה  189 לייקים

מאוד מאכזב ביחס לציפיות שהיו אחרי המשחק נגד ביתר ובכללי פתיחת עונה טובה שהייתה לו... עדיין בין הקשרי אמצע הכי טובים בליגה.
לדעתי הדיווח של הדר יעקבי זה שטויות שהיא המציאה (כרגיל)
לא ברור למה לא בעט
אם רוטמן כובש כל העמוד הזה מחמאות לקרייב על משחק טוב שבעיני היה לו אתמול
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1212 לייקים

בדיוק
InFlames
קיבל.ה  497 לייקים

משחק הבא אני אשרוק לו בוז ואגיד לו גם אולי מילה לא נעימה
dino
קיבל.ה  3078 לייקים

שחקן שמרגיש חסר ביטחון לבעוט בסיטואציה הזו(אחרי שהחמיץ 2 פנדלים אחרונים שבעט) ובני האנוש כועסים על זה.
יפה מאוד. אם הוא ניגש לבעוט ויוצא לו דרדל׳ה, גם תכעסו עליו.

הקטע עם הסטירה מהסרט ״שורו״
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  545 לייקים

dino כתב: 15 ינואר 2026, 19:56 שחקן שמרגיש חסר ביטחון לבעוט בסיטואציה הזו(אחרי שהחמיץ 2 פנדלים אחרונים שבעט) ובני האנוש כועסים על זה.

תגיד כשהבוס שלך בא אליך ואומר לך לעשות משהו אתה אומר לו ״אני מרגיש שאין לי ביטחון לא רוצה לעשות את זה״? או שתעשה את המקסימום שלך כי זאת העבודה שלך?

בשביל מה נהיה שחקן כדורגל? לא גמרנו עם הלוזריות הזאת? או שבאת להיות ווינר או שתלך מפה
Berger
קיבל.ה  77 לייקים

הוא באמת מאוד מאכזב לאחרונה, אבל אולי הוא גם בלי קשר בועט פנדלים פשוט גרוע? אפשר להיות שחקן מצויין ולהיות בועט פנדלים גרוע.
זה גם עובד הפוך כמובן
שחר
קיבל.ה  1811 לייקים

מאכזב שהוא לא בעט, לא יודע מי אשם. בכל מקרה לי מהיציע הרגיש שהוא היה אחלה אתמול.
לא ברור לי מאיפה כל ההייט, אבל אולי זה אני .
Xavi
קיבל.ה  1706 לייקים

תמיד עדיף לא לתת לבעוט לשחקן שאומר לך שהוא לא מרגיש בטוח
השאלה אם אלקוקין אמר שהוא מרגיש בטוח, כי רק מהגישה שלו לכדור ידעתי שהוא הולך להחטיא
El dudernio
קיבל.ה  1933 לייקים

שחר כתב: 15 ינואר 2026, 20:17 מאכזב שהוא לא בעט, לא יודע מי אשם. בכל מקרה לי מהיציע הרגיש שהוא היה אחלה אתמול.
לא ברור לי מאיפה כל ההייט, אבל אולי זה אני .
מבחינת משחק הוא באמת היה בסדר...

הבעיה שהוא כמנהיג של הקבוצה פחד לקחת אחריות.
dino
קיבל.ה  3078 לייקים

RedDrifter כתב: 15 ינואר 2026, 20:05
dino כתב: 15 ינואר 2026, 19:56 שחקן שמרגיש חסר ביטחון לבעוט בסיטואציה הזו(אחרי שהחמיץ 2 פנדלים אחרונים שבעט) ובני האנוש כועסים על זה.

תגיד כשהבוס שלך בא אליך ואומר לך לעשות משהו אתה אומר לו ״אני מרגיש שאין לי ביטחון לא רוצה לעשות את זה״? או שתעשה את המקסימום שלך כי זאת העבודה שלך?

בשביל מה נהיה שחקן כדורגל? לא גמרנו עם הלוזריות הזאת? או שבאת להיות ווינר או שתלך מפה
לא דוגמה טובה
בעבודה אני בתפקיד ויחיד בתפקיד, אולי אתה יכול לתת דוגמה מהטניס.
פה לביטחון יש משמעות ברמת הביצוע שלך ואם יש צוות גדול, אפשר להתחלק.
לא מפתיע שכועסים על מישהו שאין לו ביטחון, אבל זה לא אומר שזה בסדר.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  545 לייקים

dino כתב: 15 ינואר 2026, 20:41
RedDrifter כתב: 15 ינואר 2026, 20:05

לא דוגמה טובה
בעבודה אני בתפקיד ויחיד בתפקיד, אולי אתה יכול לתת דוגמה מהטניס.
פה לביטחון יש משמעות ברמת הביצוע שלך ואם יש צוות גדול, אפשר להתחלק.
לא מפתיע שכועסים על מישהו שאין לו ביטחון, אבל זה לא אומר שזה בסדר.
אשאל זאת אחרת, משלמים לך שאלה יהיו התכונות שלך - קילר, ווינר. אם אין לך את זה למה אתה עובד אצלי?
Gania23
קיבל.ה  136 לייקים

כשחושבים על זה לעומק , יכול להיות שהוא פשוט פנדליסט גרוע וככה הוא מכיר את עצמו וזה בסדר יש שחקנים שלא טובים בפנדלים.
אגב גם דור פרץ לא בעט פנדל אתמול , שזה גם היה מוזר
סמל אישי של משתמש
Spiderman
קיבל.ה  161 לייקים

אני מעדיף שחקן שמודע לחולשות שלו, משחקן כמו אלקוקין שהיה בטוח שהוא הולך לבעוט פנימה.
רק לראות את הפרצוף של אלקוקין שהוא לא הבין איפה הכדור נעלם בפנדל גורם לי לשנוא אותו יותר.
קרייב היה טוב בדרבי. הוא לא כוכב כדורגל, אבל הוא שחקן נחמד עם יתרונות וחסרונות די ברורים.
הוא חייב לשחק לפני פלקאו במערך ולא באותו קו איתו. זו טעות של ברדה.
עופר מלך הפועל
שחר
קיבל.ה  1811 לייקים

Spiderman כתב: 16 ינואר 2026, 11:15 אני מעדיף שחקן שמודע לחולשות שלו, משחקן כמו אלקוקין שהיה בטוח שהוא הולך לבעוט פנימה.
רק לראות את הפרצוף של אלקוקין שהוא לא הבין איפה הכדור נעלם בפנדל גורם לי לשנוא אותו יותר.
קרייב היה טוב בדרבי. הוא לא כוכב כדורגל, אבל הוא שחקן נחמד עם יתרונות וחסרונות די ברורים.
תשמע, סליחה על הביטוי, אבל אין לי דרך אחרת לנסח את זה.
אתה מפגר?
"רק לראות את הפרצוף של אלקוקין שהוא לא הבין איפה הכדור נעלם בפנדל גורם לי לשנוא אותו יותר."
יצאו גם למסי ורונאלדו בקריירה בעיטות כאלה, מה יש לך לשנוא אותו על זה? ילד בן 22, 12 שנה ואצטדיון שלם על הכתפיים שלו , על מה בדיוק יש לשנוא אותו?
אתה לא חושב שהוא גמור מהבעיטה הזו?
אדום לבן
קיבל.ה  104 לייקים

שחר כתב: 16 ינואר 2026, 11:22
Spiderman כתב: 16 ינואר 2026, 11:15 אני מעדיף שחקן שמודע לחולשות שלו, משחקן כמו אלקוקין שהיה בטוח שהוא הולך לבעוט פנימה.
תשמע, סליחה על הביטוי, אבל אין לי דרך אחרת לנסח את זה.
אתה מפגר?
"רק לראות את הפרצוף של אלקוקין שהוא לא הבין איפה הכדור נעלם בפנדל גורם לי לשנוא אותו יותר."
יצאו גם למסי ורונאלדו בקריירה בעיטות כאלה, מה יש לך לשנוא אותו על זה? ילד בן 22, 12 שנה ואצטדיון שלם על הכתפיים שלו , על מה בדיוק יש לשנוא אותו?
אתה לא חושב שהוא גמור מהבעיטה הזו?
אנשים שוכחים שטועמה אחד הגדולים שהיה פה
לא ידע לבעוט פנדלים ותמיד החטיא
זה לא הופך אותו ל"שנוא".

קצת פרופורציות לא כולם יודעים לבעוט פנדלים ברגעים מכריעים(תשאלו את רוברטו באג'ו)
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6113 לייקים

די עם השקר הזה שקרייב היה טוב בדרבי, הוא לא היה קיים כמו שהוא בקושי קיים כבר חודשיים.
שחקן אוברייטד חסר תפקיד, גוני נאור נפיל עם דרכון בולגרי.
ramig76
קיבל.ה  235 לייקים

אני חושב שלכל הפחות מגיעה לקרייב או לצוות האימון זכות התגובה והסבר ורק אז נוכל לשפוט אותו.

בכל מקרה 99% מהאשמה נופלת על ברדה. לא השכיל להבין שהולכים לפנדלים והוציא את כל מי שיש לו קצת ווינריות, שלא לדבר על לדחוף את כולם להסתער על השער.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6113 לייקים

כל הסיפור עם הכן פנדל לא פנדל מסית את האש מזה שהוא לא משחק כבר חודשיים.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1150 לייקים

לא מבין את הטענות על ה״הדלפה״
יש מציאות
אם היה גבר היה בועט שישי אבל גם את הבעיטה הזו הוא לא לקח.

כבר חודשיים הבן אדם נראה כמו כלום
לא מתקל
לא תורם להתקפה
פשוט כלום

בושה וחרפה
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  545 לייקים

חייב להגיד שלאחר צפייה בתקציר המשחק קרייב כן תרם לא מעט במשחק ההתקפה ויצר לנו שני מצבים נוחים

אני עדיין מאוכזב ששחקן נבחרת בולגריה לא לוקח על עצמו אחריות ואומר אני בועט
קפבלנקה
קיבל.ה  830 לייקים

לא יודע מה עובר עליו, אבל כדורגל זה לא.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  792 לייקים

היה שבור וגמור היום, מעבר להכל. הגול שלהם התחיל בבעיה הכי גדולה של קרייב, וזה אירועים כאלו שבהם הוא מתנתק ועושה סגירה מאוד מאוד רכה ולא מחוייבת. זה קורה לו בכל משחק, בדיוק באזורים האלו במגרש.
אדום
קיבל.ה  1169 לייקים

מדהים שמבין הצמד פלקאו את קרייב, הבולגרי הוא זה שקרוב יותר לשחרר בסוף העונה. הוא כבר הרבה זמן לא טוב
שליחת תגובה