אשכול גביע הטוטו 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
Red_man
קיבל.ה  1601 לייקים

וינסנט כתב: 05 אוגוסט 2025, 22:28
Red_man כתב: 05 אוגוסט 2025, 22:22
וינסנט כתב: 05 אוגוסט 2025, 22:20

אמרתי שברדה מאמן בינוני ואתה לא הסכמת אז אתה חושב שהוא טוב והשוות אותו לאבוקסיס אז גם אבוקסיס טוב לטענך, יש לך בעיית זיכרון?
ברדה>אבוקסיס>דגו. רוצה את זה גם בבדידים? זה שאמרתי שאבוקסיס טוב מדגו שהוא מאמן מחריד לא אומר שאבוקסיס מאמן טוב קפיש?
תגיד על מי אתה עובד אתה סומך על ברדה משמע אתה חושב שהוא מאמן טוב והשוות בין אבוקסיס לברדה אז גם אבוקסיס טוב בעיניך לא לגנוב דעת
אתה הדמגוג הכי גדול בפורום בפער עצום. אם משהו הוא גרוע ביותר ומשהו אחר הוא גרוע זה אומר שהוא עדיף אבל לא טוב נכון?
וינסנט
קיבל.ה  423 לייקים

Red_man כתב: 05 אוגוסט 2025, 22:30
Red_man כתב: 05 אוגוסט 2025, 22:22

ברדה>אבוקסיס>דגו. רוצה את זה גם בבדידים? זה שאמרתי שאבוקסיס טוב מדגו שהוא מאמן מחריד לא אומר שאבוקסיס מאמן טוב קפיש?
תגיד על מי אתה עובד אתה סומך על ברדה משמע אתה חושב שהוא מאמן טוב והשוות בין אבוקסיס לברדה אז גם אבוקסיס טוב בעיניך לא לגנוב דעת
אתה הדמגוג הכי גדול בפורום בפער עצום. אם משהו הוא גרוע ביותר ומשהו אחר הוא גרוע זה אומר שהוא עדיף אבל לא טוב נכון?
אה אוקיי אז ברדה פתאום לא מאמן טוב פתאום הוא גרוע? ואתה עדיין בעד שהוא יאמן אותנו למרות שהוא גרוע? ואם אבוקסיס גם גרוע למה ציינת את זה שהוא לקח גביע ועשה פלייאוף עליון ושהוא בכלל לא היה חלק מהבעיה שבגללה ירדנו ליגה? אתה חסר מושג די למה אני מתווכח איתך
נערך לאחרונה על ידי וינסנט ב 05 אוגוסט 2025, 22:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.
yoni143
קיבל.ה  145 לייקים

הבעיה לא בברדה, הבעיה בסקאוטים ובבוקסנבוים
D&3
קיבל.ה  1197 לייקים

בסוף אחד הדברים שהכי הרגו אותנו היום זה החילוף של מורגן על יזן. גם עוד מאה שנה לא היינו שמים גול אחרי זה כשאנחנו בפיגור...
הקבוצה הזו צמאה לאופציות התקפיות במשחק עומד, אני מקווה שה10 והאגף שמאל שיגיעו יהיו כאלה שיכולים לפתוח הגנות, אבל אני הייתי מאוד רוצה לראות מגן ימני אמיתי שיכול לתקוף.
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  428 לייקים

בסה"כ גביע טוטו.
צפיתי בכל קבוצות. חוץ ממכבי חיפה, מכבי ת"א, ביתר וב"ש :יש דבוקה של כל השאר. משחק אחד נראים טוב או סביר ומשחק הבא על הפנים.
יהיה מאבק קשה על מקומות 5-6. אין סיבה שלא נהיה בין המועמדים לפלי אוף עליון.
מכל השחקנים במיוחד החדשים מי שמשאיר אצלי סימן שאילה גדול לגבי התאמתו זה אסף צור.
KingZivos
קיבל.ה  105 לייקים

יש אחלה נקניקיה באצטדיון נתניה
RedDrifter
קיבל.ה  157 לייקים

D&3 כתב: 05 אוגוסט 2025, 22:51 בסוף אחד הדברים שהכי הרגו אותנו היום זה החילוף של מורגן על יזן. גם עוד מאה שנה לא היינו שמים גול אחרי זה כשאנחנו בפיגור...
הקבוצה הזו צמאה לאופציות התקפיות במשחק עומד, אני מקווה שה10 והאגף שמאל שיגיעו יהיו כאלה שיכולים לפתוח הגנות, אבל אני הייתי מאוד רוצה לראות מגן ימני אמיתי שיכול לתקוף.
היו הרבה מאוד דברים היום שגמרו את המשחק
השער הראשון היה טעות של צור לא של ההגנה לדעתי
הפציעה של קורין+נאסר גמרה לנו את החלק ההתקפי (בלי קורין פשוט אין התקפות זה חוזר על עצמו)
השער השני (או השלישי) לדעתי כן היה פאול על פלקאו דחפו אותו, ללא קשר אבל יציאות גובהות של הבלמים שלנו העונה צריכים להטריד אותנו, מאיימבו טנק אבל אין לו סיכוי מול מהירות.
כנף שמאל + קשר 10 חייב להיות השקעה של מהירות ויצירתיות אחרת אנחנו נהיה בבעיה.

לדעתי חייבים להביא מגן ימני זר שיודע לשחק בלם, לא רואה דרך אחרת לצאת מהפלונטר עם פיבן.
קפבלנקה
קיבל.ה  485 לייקים

לא ראיתי את המשחק, אבל גם בלי לראות אני יכול לדעת שלהמשיך להציב את פיבן כמגן ימני ואת רן בנימין באנקר 90 דקות זה פשע מקצועי.

מי שאמר לי שאנחנו לא נשלם, ובעצם כבר משלמים, מחיר אדיר על הדיליי הזה בבניית הסגל, אני בטוח שהיום מבין למה זה נכון. כל שחקן זר שינחת פה צריך לפחות חודש התאקלמות, ואת החודש הזה כבר אין.

במקביל, זה גביע הטוטו ואם כבר להפסיד, אז עדיף עכשיו ועדיף ככה. צריך לתפוס פרופורציות, להביא את הזרים שכולנו מבינים שצריך להביא, ולהתחיל להריץ קבוצת כדורגל. נקווה לעבור את ה-4-5 מחזורים הראשונים בשלום ולהתחיל לרוץ משם.

אני מאמין שבקיץ הבא זה כבר יילך יותר קל.
InFlames
קיבל.ה  424 לייקים

KingZivos כתב: 05 אוגוסט 2025, 22:59 יש אחלה נקניקיה באצטדיון נתניה
יש גם פיצה מסתבר
בן לוז
קיבל.ה  332 לייקים

הלוטוס הלבן כתב: 05 אוגוסט 2025, 22:56 בסה"כ גביע טוטו.
צפיתי בכל קבוצות. חוץ ממכבי חיפה, מכבי ת"א, ביתר וב"ש :יש דבוקה של כל השאר. משחק אחד נראים טוב או סביר ומשחק הבא על הפנים.
מכל השחקנים במיוחד החדשים מי שמשאיר אצלי סימן שאילה גדול לגבי התאמתו זה אסף צור.
אסף צור זה הבעיה שלך?
לא רן בנימין? פלקאו? רוטמן?
Red_man
קיבל.ה  1601 לייקים

וינסנט כתב: 05 אוגוסט 2025, 22:32
Red_man כתב: 05 אוגוסט 2025, 22:30

אה אוקיי אז ברדה פתאום לא מאמן טוב פתאום הוא גרוע? ואתה עדיין בעד שהוא יאמן אותנו למרות שהוא גרוע? ואם אבוקסיס גם גרוע למה ציינת את זה שהוא לקח גביע ועשה פלייאוף עליון ושהוא בכלל לא היה חלק מהבעיה שבגללה ירדנו ליגה? אתה חסר מושג די למה אני מתווכח איתך
כי אתה מת על הפוזה שכלום לא מרצה אותך. ברדה מאמן טוב לליגה הישראלית. לך לעומת זאת יש בעיה בהבנת הנקודות ואנלוגיות. דגו מאמן גרוע אבוקסיס מאמן בינוני ברדה מאמן טוב יותר ברור מזה אי אפשר להיות. עם דגו אם אנחנו עולים ליגה בכלל זה אחרי קרב עם המקום השלישי עד הרגע האחרון.
KingZivos
קיבל.ה  105 לייקים

InFlames כתב: 05 אוגוסט 2025, 23:12
KingZivos כתב: 05 אוגוסט 2025, 22:59 יש אחלה נקניקיה באצטדיון נתניה
יש גם פיצה מסתבר
וואלה לא אכלתי אבל לא יודע אם מקרי או לא כי משחק ראשון שלי בנתניה אחרי שנים, אבל הנקניקייה מנקניקיות האצטדיונים הטובים שאכלתי פה
(באר שבע הכי גרוע)
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  428 לייקים

בן לוז כתב: 05 אוגוסט 2025, 23:12
הלוטוס הלבן כתב: 05 אוגוסט 2025, 22:56 בסה"כ גביע טוטו.
אסף צור זה הבעיה שלך?
לא רן בנימין? פלקאו? רוטמן?
לשאר השחקנים ימצא פתרון. בעמדת השוער תלוים באחד.
Asafasraf
קיבל.ה  1547 לייקים

yoni143 כתב:
קירקגור כתב: 05 אוגוסט 2025, 21:57 בנימין אלקוקין ישראלוב ומורגן לא מתאימים לליגת העל כרגע כשחקני הרכב ראשון. מורגן גם לא כמחליף.
חסר לנו קשר חכם כ10.
הרשימה המלאה:
בנימין , ארי כהן, אלקוקין ,ישראלוב, ומורגן , אלטמן, קנצפולסקי, למקין ופיבן לשחרר בחינם. כרגע אנחנו קבוצת ליגה לאןמית מחוזקת בליידנר ומאיימבו וטוריאל.
ולהביא במקומם את זהבי, יונתן כהן, דו גלזר ואת דלה עלי?

Sent from my iPhone using Tapatalk
צבי שיסל
קיבל.ה  141 לייקים

Asafasraf כתב: 05 אוגוסט 2025, 23:59
yoni143 כתב:
קירקגור כתב: 05 אוגוסט 2025, 21:57 בנימין אלקוקין ישראלוב ומורגן לא מתאימים לליגת העל כרגע כשחקני הרכב ראשון. מורגן גם לא כמחליף.
חסר לנו קשר חכם כ10.
הרשימה המלאה:
בנימין , ארי כהן, אלקוקין ,ישראלוב, ומורגן , אלטמן, קנצפולסקי, למקין ופיבן לשחרר בחינם. כרגע אנחנו קבוצת ליגה לאןמית מחוזקת בליידנר ומאיימבו וטוריאל.

זה לא מסובך
הילדים האלה לא מתפתחים להיות השחקנים שמצפים מהם
נראה כאילו הם כבר 10 שנים בהפועל ומרגיש שהם גם נשארים ילדים כאילו הם פיטר פן
בקיצור צריך לשחרר/להשאיל אותם חבל על הזמן
yoni143
קיבל.ה  145 לייקים

Asafasraf כתב: 05 אוגוסט 2025, 23:59
yoni143 כתב:
חסר לנו קשר חכם כ10.
הרשימה המלאה:

כן מעדיף את יונתן כהן , על כל אחד בקבוצה שלנו חוץ מטוריאל
H.T.A
קיבל.ה  17 לייקים

וואחד של סטירה היום. אמנם כמעט עלה לי באייפד שעף על הקיר. במזל רק סדק קטן (ישראלוב ובנימין זה עליכם).
אם זה יגרום לספראות פניקה קלה ושחרור של קצת יותר מזומנים בשביל 10 וכנף שמאל - הרי זה מבורך.

RedDrifter
קיבל.ה  157 לייקים

די תשחררו אותנו מנרטיב הפאניקה הזה באמא שלכם..

איך כולם פה פשוט חיכו להפסד הזה להגיד ״אמרנו לכם״ זה הרי ברור לכולם במערכת והקהל שחסרים הרבה שחקנים (ארבעה זרים, שחקן ספסל אחד ובוסקילה אחד)
מחצית ראשונה הייתה קבוצה ומאמן היה בסדר מינוס, מחצית שניה נפצעו חצי מהחילופים העתידיים שלנו (אפילו לא שחקני הרכב) ושיחקנו בהרכב שלישי ללא מאמן
ראבק תשחררו אותנו מהרעל הזה מסכן פלקאו רק הגיע נפל על אוהדים שכל היום רק מחפשים אותו במקום לעודד אותו רק לרדת ולרדת ולרדת ולגעת לו בנקודות רגישות איך אתם רוצים שהוא ישחק בשביל המועדון אם זה הדיבור המסריח סביבו? מה עוזר לרדת עליו בלי סוף?
התסכול הזה מהצד הלא בוגר של הקהל שלנו הורג אותי יותר מהכל
H.T.A
קיבל.ה  17 לייקים

RedDrifter כתב:די תשחררו אותנו מנרטיב הפאניקה הזה באמא שלכם..

איך כולם פה פשוט חיכו להפסד הזה להגיד ״אמרנו לכם״ זה הרי ברור לכולם במערכת והקהל שחסרים הרבה שחקנים (ארבעה זרים, שחקן ספסל אחד ובוסקילה אחד)
מחצית ראשונה הייתה קבוצה ומאמן היה בסדר מינוס, מחצית שניה נפצעו חצי מהחילופים העתידיים שלנו (אפילו לא שחקני הרכב) ושיחקנו בהרכב שלישי ללא מאמן
ראבק תשחררו אותנו מהרעל הזה מסכן פלקאו רק הגיע נפל על אוהדים שכל היום רק מחפשים אותו במקום לעודד אותו רק לרדת ולרדת ולרדת ולגעת לו בנקודות רגישות איך אתם רוצים שהוא ישחק בשביל המועדון אם זה הדיבור המסריח סביבו? מה עוזר לרדת עליו בלי סוף?
אהה להישאר אדיש אחרי 3-0 לגירסה אנורקסית של נתניה - טוב אחי !

אני גם בספק אם פלקאו יודע שתי מילים באנגלית אז אדרבה לקרוא תגובות בפורום שדים.

סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3166 לייקים

טוב אז ההפסד לנתניה קבע שכדי לסיים ראשונה הפועל חייבת לנצח את אשדוד במוצ"ש בבלומפילד + השמטת נקודות של נתניה בטדי.

ניצחון הפועל + כל תוצאה למעט ניצחון של נתניה - מקום ראשון ואז בית"ר/ב"ש בחצי בשבוע לאחר מכן.
ניצחון הפועל + ניצחון נתניה - מקום שני וככל הנראה משחק נגד דרבי בשבוע לאחר מכן
הפסד/תיקו הפועל + ניצחון/תיקו נתניה - מקום שני וככל הנראה בשבוע לאחר מכן.

עריכה מהבוקר: מסתבר שמקום שני עם המאזן הכי טוב ישחק מול מכבי. הערב אחרי המשחקים של הבית המקביל נדע מה ההיתכנות לדרבי.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 06 אוגוסט 2025, 07:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! :heart:
ההוא מפעם
קיבל.ה  270 לייקים

תנו לי את מכבי תל אביב, רק מכבי תל אביב וכמה שיותר פעמים העונה.
זאת העונה לעצור את החרפה ולאפס את הספירה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
InFlames
קיבל.ה  424 לייקים

ההוא מפעם כתב: 06 אוגוסט 2025, 02:15 תנו לי את מכבי תל אביב, רק מכבי תל אביב וכמה שיותר פעמים העונה.
קיבלת הרגע 3 מנתניה
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  403 לייקים

RedDrifter כתב: 06 אוגוסט 2025, 00:12 די תשחררו אותנו מנרטיב הפאניקה הזה באמא שלכם..

העיניים לא משקרות.
אני לא יצאתי מגדרי גם אחריי הניצחונות מול ירושלים והפועל פ"ת ואני לא בפאניקה בגלל ההפסד הזה.

שורה תחתונה גם אם ננצח 5:0 באשדוד -
עדיין אין לנו מגן ימני אחד בסגל (הקבוצה היחידה בעולם שאין לה מגן ימני טבעי אחד בסגל)
הקישור האחורי שלנו (פלקאו או לא פלקאו) נראה מזעזע
ואין לנו שחקן 10 באמצע, יצירתי שיכול לתת פס לגול.

אבל הדבר שהכי מדאיג אותי זה המערך ההזוי הזה של ברדה.
כשתוקפים זה :
3 בלמים לא עוברים את החצי
פלקאו מתחבא מאחוריי כולם
מגן שמאלי שהוא כנף שמאלי
כנף שמאלי שהוא קשר התקפי
בנימין הולך להיות חלוץ בצד ימין
ורק טוריאל מסכן לבד באגף מול 2 שחקניי אגף

אף קבוצה בעולם לא משחקת בשיטה ההזויה הזאת של ברדה.
Spiderman
קיבל.ה  52 לייקים

זה משחק אימון
ובמשחק אימון אפשר להתייחס לכל מחצית בנפרד.
במחצית הראשונה היינו קצת עדיפים עליהם, אבל ראו שקורין לא משחק בצד שלו, ושפיבן לא תומך כלל בהתקפה מה שגרם להתקפה שלנו להתקע לא מעט.
בחצי השני נכנסו שחקנים כמו למקין, שמבחינתי אשם יותר מפלקאו בגול השני. רוטמן שידעתי שהפעולה שעשה דקה אחרי שנכנס תהיה הכי טובה שלו במשחק. וכמובן מורגן שסירס את אגף שמאל וישראלוב שפתח ולא שווה הרכב בלאומית.
השחקנים שצריכים להוביל את הקבוצה בעונה הבאה אלו השחקנים שבחנתי, וגם שם היו לחלקם משחק סולידי ולחלק קצת פחות.
צור- סולידי. השער הראשון גול שלו ושל ישראלוב!!. בשני השערים האחרים הוא לא אשם. משחק רגל מצוין ורגוע עם הכדור.
מאיימבו - טוב מאוד. אם אתם מצפים שלא יעברו אותו לעולם, תאהדו ליברפול ואן דייק נמצא שם.
נסאר - טוב. הצטרף הרבה להתקפה וגם בהגנה היה לא רע.
פלקאו - סולידי. לעומת שני הילדודס שהיו לידו בקישור, הוא עוד הופיע למשחק. הוא לא רע עם הכדור כמו שמנסים לעשות ממנו, אבל דריבליסט הוא בטוח לא. הוא כן משחרר כדורים מהר ומוצא את המסירה הנכונה. בצד ההגנתי הוא דווקא אכזב אותי, לא ראיתי הרבה חילוצי כדור. מה שכן נראה שהוא בהחלט מכסה המון שטח במגרש.
קרייב- שיהיה בהצלחה לרכש החדש
קורין -שחקן טוב שלא קשור לאגף שמאל, ראו ששיחק אתמול קצת "מוזר" בדריבלים שלו שלדעתי זו תוצאה שהוא שיחק הפוך במגרש ממה שהוא רגיל.
בנוסף אסור לבנות עליו לאור הפציעות הרבות.
טוריאל - חלש. היה מסוכן בנייחים כהרגלו. קצת קשה להאשים אותו שהמגן באגף שלך זה פיבן ואחריו נכנס ילד שלא קרוב לרמה של המשחק. אבל עדיין מצופה ממנו קצת יותר ולא הרמות סתמיות לרחבה.
דאפאה- אנחנו נהנה ממנו עוד הרבה, הראה אתמול שהוא מנסה לבוא לקבל כדור ומשחק לא רע עם הגב לשער. כמובן שהנגיחה בקרן הייתה המצב המסוכן ביותר שלנו.

בנוגע לישראלוב, קשה לי אישית לראות אותו בהפועל.
הוא אף פעם לא היה ולא יהיה ברמה הנדרשת. כן פציעות לא פציעות, זה לא מעניין.
לא אשכח לו את תצוגת הנפל עונה שעברה לדעתי נגד כפ"ס. בחיים לא ראיתי משחק כל כך חלש משחקן של הפועל.
גם אתמול בגול הראשון שבר את הנבדל ושמר על כלום. למעט חילוץ אחד במתפרצת של נתניה בחצי השני לא זוכר אותו עושה משהו בהגנה. בנוסף הוא גרוע מאוד עם הכדור וכל מסירה שלו מעל 20 מטר הייתה איבוד כדור. פשוט שחקן רך לא מהיר לא חזק וגם לא מוסר טוב. מהר מהר לשחרר
ההוא מפעם
קיבל.ה  270 לייקים

InFlames כתב: 06 אוגוסט 2025, 03:06
ההוא מפעם כתב: 06 אוגוסט 2025, 02:15 תנו לי את מכבי תל אביב, רק מכבי תל אביב וכמה שיותר פעמים העונה.
קיבלת הרגע 3 מנתניה
ממכבי קיבלתי חמישיות שכבר אף אחד לא סופר
מה שסופרים בעיקר זה את רצף השנים שלא ניצחנו. אנחנו לא רק בשפל של כל השנים זאת כמות בלתי נתפסת של שנים שלא נצחנו ידברו על זה שנים.
לחשוב שילד שאבא לא לקח אותו בגן לראות משחק יסיים בית ספר בלי לראות ניצחון בדרבי !!! לא רוצה לחשוב מה עובר עליו , זה נזק אסטרטגי לדור העתיד.
את זה חייבים לעצור ולאפס השנה בכל מחיר
אז כן אני רוצה את מכבי, אם אפשר אני רוצה אותם גם כל משחק שני.
אגיד פה משהוא קיצוני שאנשים יצלבו אותי - אני מוכן להפסיד 3 משחקים 5-0 תמורת ניצחון 1-0 קטן שיאפס את הספירה.
רק הפועל
קיבל.ה  2718 לייקים

מכבי כרגע נראית כמו קבוצה שלו מסיימת פה מקום שלישי גם תאכלס (למרות שמן הסתם זה ישתנה )
ההוא מפעם
קיבל.ה  270 לייקים

רק הפועל כתב: 06 אוגוסט 2025, 12:48 מכבי כרגע נראית כמו קבוצה שלו מסיימת פה מקום שלישי גם תאכלס (למרות שמן הסתם זה ישתנה )
לזקטיץ הזה הוא המאמן הכי גרוע שדרך בישראל, מדיואנדו לידו זה פפ.
זאת אחת הסיבות שאני רוצה לפגוש אותם כמה שיותר מהר, זה מאמן של שני גולים פור ליריבה
בן לוז
קיבל.ה  332 לייקים

רק הפועל כתב: 06 אוגוסט 2025, 12:48 מכבי כרגע נראית כמו קבוצה שלו מסיימת פה מקום שלישי גם תאכלס (למרות שמן הסתם זה ישתנה )
אם היו פה שופטים מחול ולא היה מאירי הם גם היו מסיימים מקום שלישי
אבל אתה בארץ
אז יסיימו ראשון בפער
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  551 לייקים

גם אם ננצח אותם בגביע הטוטו (בחלומות), מבחינתי זה לא מאפס שום ספירה. רק ניצחון בליגה יאפס את החרפה הזו. ועם איך שהפועל נראית כרגע, מיותר לדבר על זה בכלל.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3166 לייקים

טוב, הפועל חיפה ניצחה בדקה 94 את טבריה. זה קבע כמעט סופית ש:

ניצחון של הפועל על אשדוד במוצ"ש + השמטת נקודות של נתניה בטדי = הפועל בחצי מול בית"ר בשבוע הבא
ניצחון הפועל + ניצחון נתניה = מקום שני ובוודאות דרבי בשבוע הבא.
הפסד/תיקו הפועל + ניצחון/תיקו נתניה - מקום שני וכמעט בטוח משחק מול חיפה בשבוע הבא
הפסד/תיקו הפועל + ניצחון ירשולים - מקום שלישי וביי.
D&3
קיבל.ה  1197 לייקים

מה ביי אין משחק על מקומות 9-10 או שיקוץ אחר כלשהו?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3166 לייקים

D&3 כתב: 06 אוגוסט 2025, 21:59 מה ביי אין משחק על מקומות 9-10 או שיקוץ אחר כלשהו?
יש. זה כמו משחק במחנה אימון בפולין פשוט.
El dudernio
קיבל.ה  1671 לייקים

7even כתב: 06 אוגוסט 2025, 22:01
D&3 כתב: 06 אוגוסט 2025, 21:59 מה ביי אין משחק על מקומות 9-10 או שיקוץ אחר כלשהו?
בניגוד למשחקים עכשיו
D&3
קיבל.ה  1197 לייקים

7even כתב: 06 אוגוסט 2025, 22:01
קניתי
ונרקומן
קיבל.ה  424 לייקים

מוקדם מדי לדרבי. פליז לא
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5507 לייקים

ההוא מפעם כתב: 06 אוגוסט 2025, 12:54
לזקטיץ הזה הוא המאמן הכי גרוע שדרך בישראל, מדיואנדו לידו זה פפ.
זאת אחת הסיבות שאני רוצה לפגוש אותם כמה שיותר מהר, זה מאמן של שני גולים פור ליריבה
כן כן רק בפורום שדים מאמן שלקח אליפות גרוע יותר מנוכל ספרדי שלא יודע מילה באנגלית והגיע לפה לשבת בחוף ולשתות בירה קורונה בזמן שהוא מקבל כסף על לאמן את הפועל.
תמשיכו לספר לעצמכם סיפורים בזמן שהם מפרקים לנו את התחת 11 שנה רצוף וזה רק אם יש לנו את הפריווילגיה בכלל לשחק איתם באותה ליגה.
ואן גוך
קיבל.ה  215 לייקים

אם משחקים נגד ביתר/מכבי זה מחולק 50/50 כרטיסים? או שהם מארחים?
לירון האדום
קיבל.ה  2531 לייקים

ואן גוך כתב: 06 אוגוסט 2025, 23:10 אם משחקים נגד ביתר/מכבי זה מחולק 50/50 כרטיסים? או שהם מארחים?
אני חושב שהם
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  551 לייקים

לעשות הכל כדי להימנע מדרבי. זה יכול להוציא לנו את הרוח מהמפרשים.
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  403 לייקים

אנשים פה השתגעו בחיי
קבוצה שלא עוברת תחצי מחצית שלמה מול נתניה ומקבלת 3
ורוצים את מכבי
מכבי גם בלי מאמן מנצח אותנו בהרכב 2 שלהם 5:0.
שליחת תגובה