כולנו רצינו שיחליף אותו בשלהי המחצית השניה.
בכלל כשמובילים בהפרש גבוה, אז מדוע לא להכניס שחקנים שבקושי משחקים ביורוליג, לפחות לאחרונה, כמו פלטין וגם גינת? הרי להם תהיה התלהבות ובוודאי אנרגיה וריכוז, מה שהיה חסר לפחות למיצ’יץ’ במחצית השניה.
כולנו רצינו שיחליף אותו בשלהי המחצית השניה.
נדמה לי שזה היה במשחק הקודם, נגד נתניהיהלום14אדום כתב: ↑24 ינואר 2026, 00:36השבלונה הזו של חמישיה שמשחקת כל או כמעט כל הרבע הראשון ואז שוב בתחילת המחצית השניה חייבת להיפסק. יש סגל של 12 שחקנים, תלמד להשתמש בו. אבל הוא עובד לפי שבלונות וככה זה נראה.
מצד שני אם אוטורו קולע כשהיינו ביתרון 5 את 2 הקליעות(קלע 1)לא היינו מגיעים להארכה.יהלום14אדום כתב:אם היה שם את הטכני היינו בשוויון אחרי שלוש הזריקות של ג'ונס. כשהוא מחרב זה עד הסוף
ההבדל הוא שבעבירה טכנית אתה שולח את הכי טוב לקחת את הזריקה. עם איך שנראתה המחצית השניה שלו וההארכה, זה לא מפתיע שהוא חירב גם את זה.Nati כתב: ↑24 ינואר 2026, 00:43מצד שני אם אוטורו קולע כשהיינו ביתרון 5 את 2 הקליעות(קלע 1)לא היינו מגיעים להארכה.יהלום14אדום כתב:אם היה שם את הטכני היינו בשוויון אחרי שלוש הזריקות של ג'ונס. כשהוא מחרב זה עד הסוף
לא שאני מאשים אותו.
אבל כשהוא ניגש לזרוק,אמרתי לעצמי,אם הוא לא קולע את שתיהן,אנחנו מפסידים את המשחק.
לא הבנתיהלום14אדום כתב:ההבדל הוא שבעבירה טכנית אתה שולח את הכי טוב לקחת את הזריקה. עם איך שנראתה המחצית השניה שלו וההארכה, זה לא מפתיע שהוא חירב גם את זה.Nati כתב: ↑24 ינואר 2026, 00:43מצד שני אם אוטורו קולע כשהיינו ביתרון 5 את 2 הקליעות(קלע 1)לא היינו מגיעים להארכה.יהלום14אדום כתב:אם היה שם את הטכני היינו בשוויון אחרי שלוש הזריקות של ג'ונס. כשהוא מחרב זה עד הסוף
לא שאני מאשים אותו.
אבל כשהוא ניגש לזרוק,אמרתי לעצמי,אם הוא לא קולע את שתיהן,אנחנו מפסידים את המשחק.
מתפתח ויכוח "מי אשם" איטודיס או מיציץ.El dudernio כתב: ↑24 ינואר 2026, 00:0713 שלשות במקום להכניס כדורים לצבע וחדירות.
זה רק הוא
אנחנו תקועים כי הרכב שני הגבוהים לא עובד כי מוטלי קצת איטי בשביל 4 ועושה המון עברות תוקף ובהרכב עם מלקולם ואיש ההגנה צריכה להתרכז בעיקר בשלושת השחקנים האחרים . ההתקפה עובדת כאשר מצליחים בפיק אנרול לאוטורו אבל עם סוגרים מספיק חזק אז מה שנשאר זה זריקות מבחוץ.איש גדול כתב: ↑25 ינואר 2026, 07:42 כשכל הרכזים משחקים אותו דבר פחות או יותר בלי סדר ובלי תרגילים אז ברור שהאשמה על המאמן.
מי ישמע שכריס ג'ונס משחק אנחנו נראים יותר טוב
גם כשכריס ג'ונס משחק יש לא מעט רגעים שנראה שהוא מחרב אותנו וזה שיש לו נטיה ברבע האחרון לכדרר את עצמו למוות ובסוף לקלוע לא אומר שפתאום הפועל משחקת טוב.
על איך שים נראה בשבועיים האחרונים עדיף שלא ארחיב.
אז ברור לגמרי שהאשמה העיקרית על איטודיס
אנחנו תקועים כי אנחנו קבוצה לא מאומנת ולאנשים קשה להגיד את זה כי זה איטודיס והשם שלו.shaar7_12 כתב: ↑25 ינואר 2026, 10:28אנחנו תקועים כי הרכב שני הגבוהים לא עובד כי מוטלי קצת איטי בשביל 4 ועושה המון עברות תוקף ובהרכב עם מלקולם ואיש ההגנה צריכה להתרכז בעיקר בשלושת השחקנים האחרים . ההתקפה עובדת כאשר מצליחים בפיק אנרול לאוטורו אבל עם סוגרים מספיק חזק אז מה שנשאר זה זריקות מבחוץ.איש גדול כתב: ↑25 ינואר 2026, 07:42 כשכל הרכזים משחקים אותו דבר פחות או יותר בלי סדר ובלי תרגילים אז ברור שהאשמה על המאמן.
גם כשכריס ג'ונס משחק יש לא מעט רגעים שנראה שהוא מחרב אותנו וזה שיש לו נטיה ברבע האחרון לכדרר את עצמו למוות ובסוף לקלוע לא אומר שפתאום הפועל משחקת טוב.
וים אכן נמצא בכושר גרוע ולא דומה ליכולת של שנה שעברה
לגבי זה שאין תרגילים - זה נכון אבל גם המון שחקנים מחטיאים שלשות חופשיות
לטוב ולרע זאת הקבוצה של איטודיס, אפשר וצריך לבקר אותו בנקודות ספציפיות אבל להגיד שאם מאמן אחר היינו במקום אחר זה ספקולציה , מאד יכול להיות גם שהיינו במקום של דובאי . קבוצת כוכבים חדשה זה מתכון להתרסקות בדרך כלל .איש גדול כתב: ↑25 ינואר 2026, 11:16אנחנו תקועים כי אנחנו קבוצה לא מאומנת ולאנשים קשה להגיד את זה כי זה איטודיס והשם שלו.shaar7_12 כתב: ↑25 ינואר 2026, 10:28אנחנו תקועים כי הרכב שני הגבוהים לא עובד כי מוטלי קצת איטי בשביל 4 ועושה המון עברות תוקף ובהרכב עם מלקולם ואיש ההגנה צריכה להתרכז בעיקר בשלושת השחקנים האחרים . ההתקפה עובדת כאשר מצליחים בפיק אנרול לאוטורו אבל עם סוגרים מספיק חזק אז מה שנשאר זה זריקות מבחוץ.איש גדול כתב: ↑25 ינואר 2026, 07:42 כשכל הרכזים משחקים אותו דבר פחות או יותר בלי סדר ובלי תרגילים אז ברור שהאשמה על המאמן.
שיסלחו לי אוהבי איטודיס אבל בהפועל הנוכחית עם הסגל והשחקנים שיש בקבוצה כל התקפה הרכז לוקח תכדור מכדרר מכדרר מכדרר עד שנשאר 10 שניות להתקפה וצריך לאלתר משהו זה לא מתאים לשחקנים שיש בקבוצה.
הפועל קבוצה שצריכה לרוץ.
אני בטוח שעם מאמן כדורסל סביר מיציץ היה נראה הרבה יותר טוב
זה נושא על מיציץ אז אני אנסה להתמקד בו.shaar7_12 כתב: ↑25 ינואר 2026, 14:08לטוב ולרע זאת הקבוצה של איטודיס, אפשר וצריך לבקר אותו בנקודות ספציפיות אבל להגיד שאם מאמן אחר היינו במקום אחר זה ספקולציה , מאד יכול להיות גם שהיינו במקום של דובאי . קבוצת כוכבים חדשה זה מתכון להתרסקות בדרך כלל .איש גדול כתב: ↑25 ינואר 2026, 11:16אנחנו תקועים כי אנחנו קבוצה לא מאומנת ולאנשים קשה להגיד את זה כי זה איטודיס והשם שלו.shaar7_12 כתב: ↑25 ינואר 2026, 10:28
אנחנו תקועים כי הרכב שני הגבוהים לא עובד כי מוטלי קצת איטי בשביל 4 ועושה המון עברות תוקף ובהרכב עם מלקולם ואיש ההגנה צריכה להתרכז בעיקר בשלושת השחקנים האחרים . ההתקפה עובדת כאשר מצליחים בפיק אנרול לאוטורו אבל עם סוגרים מספיק חזק אז מה שנשאר זה זריקות מבחוץ.
שיסלחו לי אוהבי איטודיס אבל בהפועל הנוכחית עם הסגל והשחקנים שיש בקבוצה כל התקפה הרכז לוקח תכדור מכדרר מכדרר מכדרר עד שנשאר 10 שניות להתקפה וצריך לאלתר משהו זה לא מתאים לשחקנים שיש בקבוצה.
הפועל קבוצה שצריכה לרוץ.
אני בטוח שעם מאמן כדורסל סביר מיציץ היה נראה הרבה יותר טוב
אי אפשר גם להתעלם מירידה בכושר של שחקנים כמו מלקולם, בלייקני , מוטלי ונראה שהחזרה לישראל עשתה רע
מסכים לחלוטין עם המשפט בתגובתך שהדגשתי.תעיף ליציע כתב: ↑26 ינואר 2026, 07:10 מצד אחד חושב שכולנו פה צודקים ואנחנו מייחסים את
הרמה שלו לשכר שלו. זה לגיטימי.
מצד שני , הוא עדיין שחקן על עם ראיית משחק נדירה
ואני חושב שגם ארבעת השחקנים שלידו צריכים לעבוד
יותר כדי להינות מהאסיסטים. נכון הוא לא קלעי גדול
וגם לא שומר ככ. מעבר לזה , במשחק האחרון המטופש
הוא דפק שלשה מהפינה במצב של +6 שכולם היו
בפאניקה ועשה+9 שיה אמור לגמור את המשחק.
ועוד לא הזכרתי את החדירות לצבע והפאולים שהוא
מסוגל לסחוט.
יש דברים טובים שצריך ללטש חזרה. זה על איטודיס.