שאר הליגה 25/26
-
- קיבל.ה 79 לייקים
לא הייתי ברור מספיק. אני לא מתכוון שאנחנו הולכים לסיים במקום 2... אני אומר שזה לא כזה מנותק שזה יקרה בתסריט שכמה קלפים משחקים לנו כי כל הגדולות העונה בירידה.
תוציאו את מכבי,חיפה,בש,ביתר - כל השאר עם סגל טוב פחות משלנו. ולכן להיות במקום 5 יהיה "לעמוד בציפיות"... כל צעד שנתקדם מעבר יהיה ברכה, ומקום שני-שלישי זה לא כזה מנותק.
ואני אישית אמרתי את זה גם אחרי נתניה, וגם לפני בש.. לא כי הפועל כזאת טובה - בעיקר כי הליגה חלשה והישראלים הטובים ברחו ובמכבי משחקים לך כל מני לדרמן ואיתמר נוי, בחיפה כל מני פודגארנו וגוני נאור ובבש כל מני בלוריאן וזהאי אחמד. חוץ מקנגאווה ואולי ונטורה שבאמת יוצא דופן לאף אחת מהקבוצות גם לא נשארו זרים שהם עילוי. גם אם רוב הסגל חדש - יש לנו מה למכור מול הגדולות השנה
תוציאו את מכבי,חיפה,בש,ביתר - כל השאר עם סגל טוב פחות משלנו. ולכן להיות במקום 5 יהיה "לעמוד בציפיות"... כל צעד שנתקדם מעבר יהיה ברכה, ומקום שני-שלישי זה לא כזה מנותק.
ואני אישית אמרתי את זה גם אחרי נתניה, וגם לפני בש.. לא כי הפועל כזאת טובה - בעיקר כי הליגה חלשה והישראלים הטובים ברחו ובמכבי משחקים לך כל מני לדרמן ואיתמר נוי, בחיפה כל מני פודגארנו וגוני נאור ובבש כל מני בלוריאן וזהאי אחמד. חוץ מקנגאווה ואולי ונטורה שבאמת יוצא דופן לאף אחת מהקבוצות גם לא נשארו זרים שהם עילוי. גם אם רוב הסגל חדש - יש לנו מה למכור מול הגדולות השנה
-
- קיבל.ה 132 לייקים
למה אני צריך לעזור למי שקילל מקלל ויקלל אותי כאדם לפני שאני אוהד ? שיפנו לפטרון שלהם שיבנה להם אנחנו צריכים לדאוג לעצמנואדום ותיק כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 13:24אתה מפרש לא נכון את כוונתי.איל כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 13:07גם אם תבנה להם את קאמפ נאו מתרומות של כל אוהדי הפועל הם ימשיכו לתעב ולשנוא אותנו לקוות שתל אביב תעלה באש כמאמר השיר .אדום ותיק כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 12:44 המגרש בקרית שמונה נפגע במלחמה ויצא משימוש. ממשלתנו הנאורה (ימין על מלא) , טרם מצאה לנכון להקדיש כ 20 -25 מיליון שקל ולהפעיל תוכנית אמיתית לשיקום המגרש כך שיתאפשר לאלפי הילדים ובני נוער של קש להתאמן לשחק ולארח שם.
למרות שזאת עיר ימנית ביתר של הצפון, ושונאת הפועל (ברובה הגדול), היתי שמח מאד אם הפועל היתה יוזמת קמפיין של מימון המונים למען שיפוץ המגרש! אשמח לתרום לפעולה הזאת!
לא תורם כדי שיהדו את הפועל. שיחשבו ויגידו מה שהם רוצים ומרגישים.
תורם כי זה עולה בקנה אחד עם ערכים שלי (ומקווה של רבים מאיתנו) כמו עזרה לזולת, פעולה למען הנוער, תרומה לחיזוק החברה.
לא כל דבר נשפט אצלי דרך משקפי המפאיניק כדאיניק".
סדריק דון ודיארה ולכל הליגה רועדות הברכיים,
כולל מכבי.
זה לא יקרה אבל זה המציאות בליגה הזאת.
אנחנו חלשים (יחסית) אבל אף אחת אחרת לא חזקה (לראייה מוקדמות אירופה).
כולל מכבי.
זה לא יקרה אבל זה המציאות בליגה הזאת.
אנחנו חלשים (יחסית) אבל אף אחת אחרת לא חזקה (לראייה מוקדמות אירופה).
-
- קיבל.ה 332 לייקים
!
יש לי הרגשה ששועה ומכבי זה עניין של זמן
-
- קיבל.ה 163 לייקים
מה נסגר עם מכבי שרבע הרכב שלהם במו"מ עם קבוצות אחרות שבוע לפני פתיחת הליגה?
לא שאיכפת לי רק לא מבין את זה,
יותר אופייני כבר לנו מלהם
לא שאיכפת לי רק לא מבין את זה,
יותר אופייני כבר לנו מלהם
-
- קיבל.ה 1198 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
אתה באמת צריך שאסביר לך למה אנחנו רחוקים הרבה יותר מקצת מחיפה?
יחד, רק יחד! 

- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
קבוצות חזקות נשארות חזקות לאורך שנים כי הן יודעות להביא שחקנים טובים.דולימנגה99 כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 13:36 לא הייתי ברור מספיק. אני לא מתכוון שאנחנו הולכים לסיים במקום 2... אני אומר שזה לא כזה מנותק שזה יקרה בתסריט שכמה קלפים משחקים לנו כי כל הגדולות העונה בירידה.
זה שממכבי נפלטו 2-3 שחקנים טובים (במחירים מופרכים לחלוטין לטעמי), רק אומר שהם הולכים כנראה להנחית פה 2-3 מפלצות אחרות.
תנוח דעתך, מכבי וב"ש יסיימו את הליגה עם יותר מ-20 הפרש מאיתנו. זה לא אומר שלא נהיה בפלייאוף העליון כמובן.
קח נתון: עם כל ההייפ על בית"ר בשנה שעברה, היא סיימה את הליגה בפער של 25 נק' מב"ש, שאפילו לא לקחה אליפות. זה היה הפער בין מקום שני לרביעי. לא בין השני לשישי או שביעי...
לדעתי כולנו חותמים עכשיו על כל נקודה מעל 50.
יחד, רק יחד! 

ההרכב השני שלהם יותר חזק משל שאר קבוצות הליגה, בלי קשר הפ הנחיתו רכש מפחיד והולכים להביא רכש מפחיד בוודאות. לצערי המועדון המסריח הזה הולך לשלוט פה עוד הרבה שנים
-
- קיבל.ה 157 לייקים
1 לגזענים למרות של הפועל חיפה לא רעים בכלל
-
- קיבל.ה 2530 לייקים
2:0 בית"ר, שער יפה של אצילי
גמר מול בית"ר יהיה מעניין
גמר מול בית"ר יהיה מעניין
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
יש לי תחושה שנתבנקר גם מולם, יש להם התקפה חזקה אבל הגנה בינונית מאוד
-
- קיבל.ה 157 לייקים
-
- קיבל.ה 2182 לייקים
חבל שאצילי לא שחקן גמור. הייתה לי תקווה קטנה אולי אחרי שחזר מאומוניה עם הפסטיבל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 332 לייקים
כתבתי פה לפני איזה שבועיים
הייתי מביא את פרבר מהפועל חיפה
שחקן
הייתי מביא את פרבר מהפועל חיפה
שחקן
-
- קיבל.ה 2530 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5506 לייקים
הפועל חיפה קבוצה זוועתית, יש להם זר בשמאל איזה גומז אחד נראה כמו הצרות שלנו.
-
- קיבל.ה 2530 לייקים
בית"ר מפרקת 4:0, הפועל חיפה במשחק חלש
-
- קיבל.ה 157 לייקים
ציקו יהיה חייב להיות חזק מאוד על אצילי אסור לתת לו לנשום כל נגיעה בכדור להוריד אותו
-
- קיבל.ה 2182 לייקים
אולי שהפועל חיםה תבקש עוד קצל מושאלים מהמכרה. חסרים כמה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 249 לייקים
מרגע שיואב כץ הודיע שהוא לא הולך לשים שקל בקבוצה והביא מאמן חסר כל ניסיון מינימלי, הפועל חיפה היא מועמדת בכירה לירידת ליגה.
לכן המשחק הזה חסר כל משמעות. קבוצה שלא תנצח את הפועל חיפה היא פריירית.
עד כדי כך חסר משמעות שבלי דור מיכה וירדן שועה ביט"ר מביסה אותם.
לכן המשחק הזה חסר כל משמעות. קבוצה שלא תנצח את הפועל חיפה היא פריירית.
עד כדי כך חסר משמעות שבלי דור מיכה וירדן שועה ביט"ר מביסה אותם.
-
- קיבל.ה 423 לייקים
ביתר קבוצה מצוינת בזכות הקישור שלהם, יכולים לתת לנו בראש עוד פעם
-
- קיבל.ה 157 לייקים
-
- קיבל.ה 2718 לייקים
אפשר לנצח את ביתר , למה לעזאזל הגמר אבל עוד כמה חודשים ?
-
- קיבל.ה 141 לייקים
-
- קיבל.ה 51 לייקים
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
במכתב שהגיע מאופ"א, הובהר שלצד העונשים שיושתו על הפועל באר שבע במסגרת ההתאחדות בישראל, אופ"א שומרת לעצמה את הזכות לטפל בנושא מול המועדון בהמשך. באופ"א ירצו לראות בצורה ברורה שהמועדון איתר את מניפי השלט, העניש את האוהדים ושלל מהם מנויים למשחקי הקבוצה
טיפ לישראלים שלא מבינים את הסדר גודל שלנו בעולם ואני תמיד אומר את זה לסמוטריץ׳ ובן גביר-
להיות חכם ולא צודק(בלי קשר לדיון איפה נמצא הצדק)
טיפ לישראלים שלא מבינים את הסדר גודל שלנו בעולם ואני תמיד אומר את זה לסמוטריץ׳ ובן גביר-
להיות חכם ולא צודק(בלי קשר לדיון איפה נמצא הצדק)
- פוגודין
- קיבל.ה 159 לייקים
ברור שהם ישלימו את הסגל ותכף יפזרו את הכסף הנגוע שלהם.
אבל תספר לי על הרכש המפחיד שלהם עד עכשיו?
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
מה יש לי לספר לך לך תבדוק לבדפוגודין כתב: ↑19 אוגוסט 2025, 15:07ברור שהם ישלימו את הסגל ותכף יפזרו את הכסף הנגוע שלהם.
אבל תספר לי על הרכש המפחיד שלהם עד עכשיו?
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
רק על זה שב"ש רשמו
Two things that must to be destroyed
היית מעניש אותם.
בלי קשר אפילו למה שרשום אח"כ
Two things that must to be destroyed
היית מעניש אותם.
בלי קשר אפילו למה שרשום אח"כ
יחד, רק יחד! 

- פוגודין
- קיבל.ה 159 לייקים
אני בדקתי וביחס לשחקנים שעזבו ועתידים לעזוב לא מצאתי שחקנים מפחידים כל כך שהוחתמו.
מכבי ללא צל של ספק לפחות כרגע התחלשה.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5506 לייקים
בסוף במקום את הבלם הפורטוגלי שנראה איכותי בית״ר מחתימה בלם גאורגי שלא שיחק באופן מסודר מאז סוף 2024.
-
- קיבל.ה 1197 לייקים
ויצטרף רק דצמבר נראה( זה אומר ינואר, לא? )
-
- קיבל.ה 2530 לייקים
אשכרה החתימו את הרכש הראשון של ינואר באוגוסט..
הליגה שם מסתיימת בדצמבר ואז הוא שחקן חופשי.
מהלך קלאסי של ניסנובס...
מילא היה שחקן צעיר ופרטספקט בעתיד
הליגה שם מסתיימת בדצמבר ואז הוא שחקן חופשי.
מהלך קלאסי של ניסנובס...
מילא היה שחקן צעיר ופרטספקט בעתיד