כי אנחנו רוצים אותו
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 165 לייקים
עלה ראיון עם הסוכן של מייאמבו ודיארה בספורט5, הוא אומר במילים אחרות שמייאמבו סגור ב- 90% (לא אמר במפורש ״בהפועל״, אבל זה משתמע מהדברים). לגבי דיארה כותב שהבעיה היא אם ריימס תרד ליגה, ותהיה חייבת למכור שחקנים ולצמצם עלויות, ואז תרצה להשתמש במושאלים שלה שעולים לה מעט מאוד כסף.
כנראה שהגיחוך שהיה פה אתמול על התקווה שלנו שריימס תבטיח השארות בליגה לא היה מוצדק. זה באמת יכול להכריע אם דיארה יגיע אלינו או לא.
אה, והוא גם אותו סוכן של סורו, אמר שיש הצעה מקבוצה בארץ ולא פירט. רק אמר שמחכים לראות אם ביתר מממשת את האופציה שיש להם עליו עד סוף החודש. עכשיו ברור למה השם של סורו נזרק בהקשר שלנו, מניח שהסוכן שלו דוחף את השם הזה כחלק מהמו״מ איתנו על השניים האחרים שהוא מייצג.
כנראה שהגיחוך שהיה פה אתמול על התקווה שלנו שריימס תבטיח השארות בליגה לא היה מוצדק. זה באמת יכול להכריע אם דיארה יגיע אלינו או לא.
אה, והוא גם אותו סוכן של סורו, אמר שיש הצעה מקבוצה בארץ ולא פירט. רק אמר שמחכים לראות אם ביתר מממשת את האופציה שיש להם עליו עד סוף החודש. עכשיו ברור למה השם של סורו נזרק בהקשר שלנו, מניח שהסוכן שלו דוחף את השם הזה כחלק מהמו״מ איתנו על השניים האחרים שהוא מייצג.
-
- קיבל.ה 2520 לייקים
מחזירים על הכדורסל
אבל את האמת, אם זה נכון או לא, פרימור צריך להבין, שכל עוד הפועל לא נמצאת בקו העליון מבחינת תקציב, אז רצוי שתפעל מהר. לנסות לחיות על 250-280 אלף יורו לשחקנים, זה בסדר, אבל זה לא מאתגר את מכמבי וחיפה ואפילו לא באר שבע, אם הם גם ירצו.
- Carajo
- קיבל.ה 340 לייקים
למכבי יש בסגל 5 שחקנים שמרוויחים מעל 300 אלף לעונה, לחיפה יש 4 כאלה ובב״ש המשתכר הבכיר מרוויח 320 (הכל לפי פרסומים כמובן, לא הרואה חשבון שלהן).
מכבי עשתה 4 פעמים שלב בתים אירופי ב-5 שנים האחרונות, חיפה עשתה 3 וב״ש 2.
מכבי מוכרת כל עונה 22 אלף מנויים, כנ״ל מכבי חיפה וב״ש בערך 11/12.
לחשוב שבעונה הראשונה אחרי הלאומית, בלי כדורגל אירופי ועם ״חוסר ודאות״ לגבי כמות מנויים ששחקן שהשכר שלו הוא 250-280 זה ״בסדר״ זה לחיות בסרט.
באמת חשבתם שינחתו פה שחקנים בשכר של 350/400 אלף ככה בשנה הראשונה של ספרא?
אם יהיו בסגל 6+ שחקנים שמרוויחים 250+ זה מדהים.
-
- קיבל.ה 1437 לייקים
איש יקר,בן לוז כתב:איזה שטויות אחיAsafasraf כתב: ↑18 מאי 2025, 07:53אם אנחנו רוצים להיות בפלייאוף עליון, אף אחד מהמועמדים שמצוינים כאן לא אמור להגיע (אולי פלקוצ׳נקו בלחץ).Gate4_HAMADLIF כתב:אז הוולקאמים שבדרך:
1.אסף צור
2.מאיימבו
3.דורון ליידנר
4.דיארה
5.מור בוסקילה
מועמדים:
מארון גנטוס-בני סכנין
אבו עביד- בני סכנין
איסומילה סורו- ביתר ירושלים
ז'איר אמאדור-חופשי
ז'וסוואה-חופשי
אנס מחמיד- מכבי פתח תקווה
יוגין אנסה- מ.ס אשדוד
זוהר זסנו- ביתר ירושלים
מקסים פלקוצ'נקו- מכבי נתניה
את מי הייתם רוצים לראות לובש את המדים האדומים?
צריך לחשוב על שחקנים בקליבר של רמזי ספורי וביבראס נתכאו, לא כל הסחלה של הקבוצות שכמעט ירדו.
את ז׳וסוואה אסור להביא אפילו בצחוק.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא היית מביא את סורו ואמאדור?
זה שחקנים שרק יכולנו לחלום עליהם בשנים האחרונות וברמה של פלייאוף עליון בואך התמודדות על אליפות
זוסואווה בעייתי באופי וזאת הסיבה היחידה שהייתי מתלבט לגביו, מבחינת כישרון ויכולת לא רואה אף אחד מהסגל הנוכחי
רבאק אנחנו עם רן בנימין ורוטמן כרגע
לא מחזיק מסורו בכלל. שחקן סופר בינוני.
לגביי ז׳וסוואה- אם הוא בטעות מגיע, המלחמה בין עופר ינאי לאולטראס זה משחק ילדים לעומת הבלגן שהוא ייצר לנו.
-
- קיבל.ה 1437 לייקים
לפי מה שזכור לי, כ״ס היתה בחלק הראשון של העונה במרכז הטבלה (יבואה תמיד נתן מספרים).אוהד כורסא כתב:ההחתמות של יבואה ידין ודה סילבה, אחרי שכבר סבא ירדה וטביב רוקן אותם לגמרי, היו החתמות שהפכו את הפועל למועדון צמרת (ומושחתות בטירוף).Asafasraf כתב: ↑18 מאי 2025, 07:53אם אנחנו רוצים להיות בפלייאוף עליון, אף אחד מהמועמדים שמצוינים כאן לא אמור להגיע (אולי פלקוצ׳נקו בלחץ).Gate4_HAMADLIF כתב:אז הוולקאמים שבדרך:
1.אסף צור
2.מאיימבו
3.דורון ליידנר
4.דיארה
5.מור בוסקילה
מועמדים:
מארון גנטוס-בני סכנין
אבו עביד- בני סכנין
איסומילה סורו- ביתר ירושלים
ז'איר אמאדור-חופשי
ז'וסוואה-חופשי
אנס מחמיד- מכבי פתח תקווה
יוגין אנסה- מ.ס אשדוד
זוהר זסנו- ביתר ירושלים
מקסים פלקוצ'נקו- מכבי נתניה
את מי הייתם רוצים לראות לובש את המדים האדומים?
צריך לחשוב על שחקנים בקליבר של רמזי ספורי וביבראס נתכאו, לא כל הסחלה של הקבוצות שכמעט ירדו.
החצי השני של כ״ס באותה עונה היה ״חשוד״, בלשון המעטה.
-
- קיבל.ה 2520 לייקים
Carajo כתב: ↑18 מאי 2025, 18:10למכבי יש בסגל 5 שחקנים שמרוויחים מעל 300 אלף לעונה, לחיפה יש 4 כאלה ובב״ש המשתכר הבכיר מרוויח 320 (הכל לפי פרסומים כמובן, לא הרואה חשבון שלהן).
לחשוב שבעונה הראשונה אחרי הלאומית, בלי כדורגל אירופי ועם ״חוסר ודאות״ לגבי כמות מנויים ששחקן שהשכר שלו הוא 250-280 זה ״בסדר״ זה לחיות בסרט.
כל הזרים של באר שבע מרוויחים באזור ה300 פלוס, לא מתחת ל300 אלף יורו.
פלוס הם רכשו 3 מהם באזורי ה500-600 אלף יורו.
לא מצפה שירכשו מקבוצות אחרות, אבל כן מקווה(לא מצפה) שהשאיפה תהיה להביא זרים דומים לשלהם מבחינת פרופיל, לא פחות מזה.
זאת אומרת, שההשקעה המאסיבית תתרכז בעיקר בזרים. אם כמובן התקציב שואף להיות מעל 55 מיליון ש״ח. בכל מקרה של תקציב, לדעתי הכדאיות היא להתרכז בזרים. ישראלים לרוב עולים יותר ממה שהם שווים באמת.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 101 לייקים
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=506380
חלוץ קבוצת הנוער רון תלמי חתם עד 2028
מישהו יכול לשפוך אור על השחקן? לספר עליו קצת?
חלוץ קבוצת הנוער רון תלמי חתם עד 2028
מישהו יכול לשפוך אור על השחקן? לספר עליו קצת?
רינגו סטאר המלך
- Carajo
- קיבל.ה 340 לייקים
אשמח לרפרנס כי על פי כל הפרסומים שאני מצאתי:dino כתב: ↑18 מאי 2025, 19:48Carajo כתב: ↑18 מאי 2025, 18:10למכבי יש בסגל 5 שחקנים שמרוויחים מעל 300 אלף לעונה, לחיפה יש 4 כאלה ובב״ש המשתכר הבכיר מרוויח 320 (הכל לפי פרסומים כמובן, לא הרואה חשבון שלהן).
לא מצפה שירכשו מקבוצות אחרות, אבל כן מקווה(לא מצפה) שהשאיפה תהיה להביא זרים דומים לשלהם מבחינת פרופיל, לא פחות מזה.
זאת אומרת, שההשקעה המאסיבית תתרכז בעיקר בזרים. אם כמובן התקציב שואף להיות מעל 55 מיליון ש״ח. בכל מקרה של תקציב, לדעתי הכדאיות היא להתרכז בזרים. ישראלים לרוב עולים יותר ממה שהם שווים באמת.
יורי מדיירוש 320 אלף דולר
מיגל ויטור 320 אלף דולר
דן ביטון 300 אלף דולר
הלדר לופס 250 אלף דולר
ארנולד גריטה 220-250 אלף דולר
לגבי פונק וונטורה לא מצאתי שום התייחסות לשכר שמרוויחים.
ושוב, הפועל ב״ש זאת קבוצה שסיימה טופ 3 בליגה ב-10 מ-12 בשנים האחרונות (בפעמיים שלא היא סיימה מקום 4), הנק׳ פתיחה שלה הרבה יותר טובה משלנו.
ההכנסות ה״טבעיות״ שלה הרבה יותר גבוהות משלנו ואי אפשר להתעלם גם מרעיון ה-״עם האוכל בא התיאבון״ - ככל שההשקעה משתלמת יותר ככה היא גדלה (ברוב המקרים לפחות).
תוסיף לזה את זה שהיא לא צריכה בניגוד אלינו להביא בקיץ אחד 8/9 שחקנים ״בכירים״ וקיבלת את כל התמונה.
מי שמאמין לדיבורי ה-״פלייאוף עליון זה הסף התחתון״, תקציב 60 מיליון וזרים ב-400 אלף דולר משלה את עצמו, אין דרך אחרת להסתכל על זה (והלוואי שבעוד 3חודשים אני אחזור להודעה הזאת ואצחק על עצמי).
אם בשנתיים/שלוש הקרובות נתקע יתד בפלייאוף העליון עם מאבק על מקום 4, להוות יריב ראוי ליריבות העליונות בליגה ואולי איזה גביע אני אהיה המאושר באדם.
חחחח אתה רציני ? בתקציב של 60 אתה צריך לרוץ חזק בצמרת בואך מאבק על אחד מ 3 המקומות הראשונים . לבאר שבע חוץ מאירופה פוטנציאלי אין שום הכנסות טבעיות גבוהות משלנו ההיפך הוא הנכון .Carajo כתב: ↑18 מאי 2025, 20:39אשמח לרפרנס כי על פי כל הפרסומים שאני מצאתי:dino כתב: ↑18 מאי 2025, 19:48Carajo כתב: ↑18 מאי 2025, 18:10
למכבי יש בסגל 5 שחקנים שמרוויחים מעל 300 אלף לעונה, לחיפה יש 4 כאלה ובב״ש המשתכר הבכיר מרוויח 320 (הכל לפי פרסומים כמובן, לא הרואה חשבון שלהן).
מיגל ויטור 320 אלף דולר
דן ביטון 300 אלף דולר
הלדר לופס 250 אלף דולר
ושוב, הפועל ב״ש זאת קבוצה שסיימה טופ 3 בליגה ב-10 מ-12 בשנים האחרונות (בפעמיים שלא היא סיימה מקום 4), הנק׳ פתיחה שלה הרבה יותר טובה משלנו.
ההכנסות ה״טבעיות״ שלה הרבה יותר גבוהות משלנו ואי אפשר להתעלם גם מרעיון ה-״עם האוכל בא התיאבון״ - ככל שההשקעה משתלמת יותר ככה היא גדלה (ברוב המקרים לפחות).
תוסיף לזה את זה שהיא לא צריכה בניגוד אלינו להביא בקיץ אחד 8/9 שחקנים ״בכירים״ וקיבלת את כל התמונה.
מי שמאמין לדיבורי ה-״פלייאוף עליון זה הסף התחתון״, תקציב 60 מיליון וזרים ב-400 אלף דולר משלה את עצמו, אין דרך אחרת להסתכל על זה (והלוואי שבעוד 3חודשים אני אחזור להודעה הזאת ואצחק על עצמי).
אם בשנתיים/שלוש הקרובות נתקע יתד בפלייאוף העליון עם מאבק על מקום 4, להוות יריב ראוי ליריבות העליונות בליגה ואולי איזה גביע אני אהיה המאושר באדם.
- Carajo
- קיבל.ה 340 לייקים
ממש כתבתי (די ברור אפילו, אני חושב) שאני לא רואה את התקציב מגיע ל-60 מיליון.איל כתב: ↑18 מאי 2025, 21:08חחחח אתה רציני ? בתקציב של 60 אתה צריך לרוץ חזק בצמרת בואך מאבק על אחד מ 3 המקומות הראשונים . לבאר שבע חוץ מאירופה פוטנציאלי אין שום הכנסות טבעיות גבוהות משלנו ההיפך הוא הנכון .Carajo כתב: ↑18 מאי 2025, 20:39אשמח לרפרנס כי על פי כל הפרסומים שאני מצאתי:dino כתב: ↑18 מאי 2025, 19:48
מיגל ויטור 320 אלף דולר
דן ביטון 300 אלף דולר
הלדר לופס 250 אלף דולר
ואני לא מדבר על פוטנציאל, אני מדבר על מצב נתון שבו בהכרח ההכנסות הטבעיות של באר שבע יותר גדולות משלנו.
הם מקבלים מענקים יותר גבוהים (זכויות שידור והישגיות) ומתוקף העניין שהקבוצה מעוררת והרייטינג שהיא צוברת כך גם הסכמי החסות שלהם גבוהים יותר והם עושים סולד אאוט לטרנר בתדירות יותר גבוה מאשר זו שאתה מביא 15 אלף צופים לבלומפילד.
מישהו רשם ב Sport5 "פעם היה לנו התינוקות של קשטן, היום יש לנו את הפגים של בוקסה".
באמת שאני לא רוצה שום שחקני נוער, אני מעדיף מכביסט מסריח

באמת שאני לא רוצה שום שחקני נוער, אני מעדיף מכביסט מסריח
מה מה ? בטרנר יש 15 אלף מושבים לקבוצה שרצה לאליפות ואתה בלאומית עם 11 אלף בממוצע למיטב זכרוני היו משחקים שהם לא מילאו את האיצטדיון. אם יעבדו נכון תוך שנתיים שלוש נעבור אותם בתקציבים .Carajo כתב: ↑18 מאי 2025, 21:25ממש כתבתי (די ברור אפילו, אני חושב) שאני לא רואה את התקציב מגיע ל-60 מיליון.איל כתב: ↑18 מאי 2025, 21:08חחחח אתה רציני ? בתקציב של 60 אתה צריך לרוץ חזק בצמרת בואך מאבק על אחד מ 3 המקומות הראשונים . לבאר שבע חוץ מאירופה פוטנציאלי אין שום הכנסות טבעיות גבוהות משלנו ההיפך הוא הנכון .Carajo כתב: ↑18 מאי 2025, 20:39
אשמח לרפרנס כי על פי כל הפרסומים שאני מצאתי:
מיגל ויטור 320 אלף דולר
דן ביטון 300 אלף דולר
הלדר לופס 250 אלף דולר
ואני לא מדבר על פוטנציאל, אני מדבר על מצב נתון שבו בהכרח ההכנסות הטבעיות של באר שבע יותר גדולות משלנו.
הם מקבלים מענקים יותר גבוהים (זכויות שידור והישגיות) ומתוקף העניין שהקבוצה מעוררת והרייטינג שהיא צוברת כך גם הסכמי החסות שלהם גבוהים יותר והם עושים סולד אאוט לטרנר בתדירות יותר גבוה מאשר זו שאתה מביא 15 אלף צופים לבלומפילד.
- Carajo
- קיבל.ה 340 לייקים
מה אני אומר ומה אתה עונה…איל כתב: ↑18 מאי 2025, 21:46מה מה ? בטרנר יש 15 אלף מושבים לקבוצה שרצה לאליפות ואתה בלאומית עם 11 אלף בממוצע למיטב זכרוני היו משחקים שהם לא מילאו את האיצטדיון. אם יעבדו נכון תוך שנתיים שלוש נעבור אותם בתקציבים .Carajo כתב: ↑18 מאי 2025, 21:25ממש כתבתי (די ברור אפילו, אני חושב) שאני לא רואה את התקציב מגיע ל-60 מיליון.
במרבית העונות של סורו בליגה הוא היה מהקשרים הטובים כאן. הוא לא שכח לשחק כדורגל, פשוט פחות התחבר לביתר הזאת. הלוואי ויחתום. איתו לא היינו יורדיםAsafasraf כתב: ↑18 מאי 2025, 18:24איש יקר,בן לוז כתב:איזה שטויות אחיAsafasraf כתב: ↑18 מאי 2025, 07:53
אם אנחנו רוצים להיות בפלייאוף עליון, אף אחד מהמועמדים שמצוינים כאן לא אמור להגיע (אולי פלקוצ׳נקו בלחץ).
לא היית מביא את סורו ואמאדור?
זה שחקנים שרק יכולנו לחלום עליהם בשנים האחרונות וברמה של פלייאוף עליון בואך התמודדות על אליפות
זוסואווה בעייתי באופי וזאת הסיבה היחידה שהייתי מתלבט לגביו, מבחינת כישרון ויכולת לא רואה אף אחד מהסגל הנוכחי
רבאק אנחנו עם רן בנימין ורוטמן כרגע
לא מחזיק מסורו בכלל. שחקן סופר בינוני.
לגביי ז׳וסוואה- אם הוא בטעות מגיע, המלחמה בין עופר ינאי לאולטראס זה משחק ילדים לעומת הבלגן שהוא ייצר לנו.
- Red Wolf
- קיבל.ה 898 לייקים
-
- קיבל.ה 193 לייקים
-
- קיבל.ה 5985 לייקים
-
- קיבל.ה 2344 לייקים
-
- קיבל.ה 765 לייקים
היום מתקיים המשחק האחרון של הפועל בליגה הלאומית! ב 1900 בכ"ס.
מקווה שזאת הירידה האחרונה שחוויתי! (
)
די !
מקווה לעתיד. לפני 25 ו 15 שנים לקחנו דאבל! הגיע הזמן לחזור להיות באמת אימפריה!

מקווה שזאת הירידה האחרונה שחוויתי! (

די !
מקווה לעתיד. לפני 25 ו 15 שנים לקחנו דאבל! הגיע הזמן לחזור להיות באמת אימפריה!

השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 2500 לייקים
יש פרסומים שדיארה מתקרב ויש שמתרחק
-
- קיבל.ה 2520 לייקים
-
- קיבל.ה 2500 לייקים
-
- קיבל.ה 1267 לייקים
-
- קיבל.ה 2520 לייקים
מאתמול כולם מתיישרים על אותו דבר
ריימס מתלבטת וההחלטה תהיה רק אחרי צמד המשחקים שיכריעו איזה ליגה היא תשחק.
אף אחד לא התקרב.
-
- קיבל.ה 2520 לייקים
אופיר סערק׳ה
הפועל תל אביב בוחנת אפשרות להחזיר את דני גרופר, המגן השמאלי שהיה בשורותיה ועזב בפברואר 2022 (עבור סכום של כ-100 אלף יורו) למועדון לודוגורץ הבולגרי, עמו חגג ארבע זכיות באליפות. המגן בן ה-26 מסיים בימים אלה את התחייבותו החוזית בבולגריה, כאשר במהלך העונה סיפק שלושה בישולים ב-18 הופעות בליגה, השתתף בשישה משחקים בליגה האירופית ובשני משחקי גביע בולגריה. במסגרת נבחרת ישראל צבר שמונה הופעות, כולל שלוש במסגרת ליגת האומות לפני כחצי שנה.
האדומים נמצאים גם בשיחות בנוגע לדורון ליידנר, אך במקרה שלו הוא שייך לאולימפיאקוס וכרגע הדברים מתעכבים. האדומים רוצים מתווה של השאלה עם אופציה לרכישה, כשהאפשרות שגם גרופר וגם ליידנר יגיעו לא נפסלה במועדון. שמו של אופיר דוידזדה עלה, אך במועדון מעדיפים מגן צעיר יותר.
פרנן מאיימבו צפוי לחתום בקבוצה בימים הקרובים ולאחר מכן לצאת לחופשה. מאיימבו סיכם במועדון לשנתיים בשכר של 270 אלף יורו לעונה
הפועל תל אביב בוחנת אפשרות להחזיר את דני גרופר, המגן השמאלי שהיה בשורותיה ועזב בפברואר 2022 (עבור סכום של כ-100 אלף יורו) למועדון לודוגורץ הבולגרי, עמו חגג ארבע זכיות באליפות. המגן בן ה-26 מסיים בימים אלה את התחייבותו החוזית בבולגריה, כאשר במהלך העונה סיפק שלושה בישולים ב-18 הופעות בליגה, השתתף בשישה משחקים בליגה האירופית ובשני משחקי גביע בולגריה. במסגרת נבחרת ישראל צבר שמונה הופעות, כולל שלוש במסגרת ליגת האומות לפני כחצי שנה.
האדומים נמצאים גם בשיחות בנוגע לדורון ליידנר, אך במקרה שלו הוא שייך לאולימפיאקוס וכרגע הדברים מתעכבים. האדומים רוצים מתווה של השאלה עם אופציה לרכישה, כשהאפשרות שגם גרופר וגם ליידנר יגיעו לא נפסלה במועדון. שמו של אופיר דוידזדה עלה, אך במועדון מעדיפים מגן צעיר יותר.
פרנן מאיימבו צפוי לחתום בקבוצה בימים הקרובים ולאחר מכן לצאת לחופשה. מאיימבו סיכם במועדון לשנתיים בשכר של 270 אלף יורו לעונה
-
- קיבל.ה 409 לייקים
קשה לדעת אם הכל נכון או הכל יתממש אבל עובדים בצורה טובה. הולכים כנראה של שחקנים שכבר מכירים את הליגה או אנחנו מכירים אותם.dino כתב: ↑19 מאי 2025, 18:20 אופיר סערק׳ה
-
- קיבל.ה 1088 לייקים
דני גרופר + דורון זה הרבה מעבר לציפיות לעמדה הזו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1088 לייקים
קדימה
לבשתי את בגדי הוולקאם שלי
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אנג'י קוואמה , ברוש, ועופר גאלברד
וואלה נותן לשלושתם את המקום בסגל שנה הבאה על חשבון ארי כהן, קנצפולסקי, אחמד אעבד, קופרמן, בנימין, הרמן , וייר, שהר ונאור.
אנג'י עם גובה ופיזיות מפלצתיים לגילו . יעשה הרבה צרות לבלמים , וגם בלאגן ברחבה.
גאלברד עם מהירות וטכניקה, ודיוק טוב.
וברוש שחקן שחקן , נמרץ פעיל, נוכחות בכל מקום.
עושה רושם שיש להם פוטנציאל להפוך לשחקנים אמיתיים עם עבודה נכונה של ברדה. ביחד עם אלקוקין, יש לנו שחקנים צעירים טובים לסגל הרחב לספסל.
וואלה נותן לשלושתם את המקום בסגל שנה הבאה על חשבון ארי כהן, קנצפולסקי, אחמד אעבד, קופרמן, בנימין, הרמן , וייר, שהר ונאור.
עושה רושם שיש להם פוטנציאל להפוך לשחקנים אמיתיים עם עבודה נכונה של ברדה. ביחד עם אלקוקין, יש לנו שחקנים צעירים טובים לסגל הרחב לספסל.
-
- קיבל.ה 1177 לייקים
איך ממשחק בגארבג׳ טיים על ספידים בחצי הרכב מול קבוצה פח אתם מסיקים מסקנות איך?
-
- קיבל.ה 193 לייקים
ואני שואל למה לא להשאיל ולקבל אותם עוד שנתיים בשלים וטובים יותר?yoni143 כתב: ↑19 מאי 2025, 23:31 אנג'י קוואמה , ברוש, ועופר גאלברד
צריך לשנות דיסקט
בהקשר הזה, מסיים שנה ב׳ עוד מעט בסטטיסטיקה וניתוח נתונים.
אם מישהו יכול לעזור עם עבודת סטודנט שיפנה אליי
-
- קיבל.ה 218 לייקים
למכבי יש 3 בלמים ישראלים בכירים ( הכי בכירים שיש בליגה) בלם זר שהמאמן הביא אישית והוא טוב
ומרוב עומס הבלם של הולנד הצעירה משחק אצלם מגו, אני מוכן להתערב שמכבי לא יחתימו את מאייבו בתור בלם שישי
מה עוד שהם הולכים לאבד כמעט חצי סגל
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 1801 לייקים
אחרי חודש אתה/אתם קוטלים אותם ושולחים אותם להשאלה לים לזבל.yoni143 כתב:אנג'י קוואמה , ברוש, ועופר גאלברד
איפה הלכת ? כולה עשו 30 דקות במשחקים בלי משמעות מול קבוצות שכבר הלכו לים.Nati כתב:אחרי חודש אתה/אתם קוטלים אותם ושולחים אותם להשאלה לים לזבל.yoni143 כתב:אנג'י קוואמה , ברוש, ועופר גאלברד
חובה להוציא להשאלה את שלושתם. אם אחד מהם חוזר שחקן הרכב לגיטימי לליגת העל, זה רווח אדיר.
לחשוב שהם שווים סגל אחרי חצי משחק זה נאיבי בטירוף
-
- קיבל.ה 528 לייקים
קודם כל לחשוב שהמשחק גולטיים באווירת קיץ מול כפ״ס משקף משהו זו טעות גדולה. הוא לא רלוונטי ולא קשור למשחק בוגרים בליגת העל.yoni143 כתב: ↑19 מאי 2025, 23:31 אנג'י קוואמה , ברוש, ועופר גאלברד
אז לא ראינו אותם בבוגרים עדיין.
עכשיו פוטנציאל יש מצב שיש להם. יהיה חבל להרוס אותו.
הדבר האחרון שהם צריכים כרגע זה להיות בקצה הסגל.
הם חייבים השאלות ולהוכיח שיש להם מקום בסגל לעונות הבאות.
קח לדוגמא שחקנים שעד לא מזמן היו ברשימה כזו, ארצ׳ל וגניס, האם הם הוכיחו רמה מספקת בחצי עונה האחרונה? לדעתי לא. הם צריכים השאלה נוספת.