אתה לא מנצח את מכבי וירושלים אתה תקח את היורוקאפ??
הגרלת חצי הגמר
- Red Wolf
- קיבל.ה 913 לייקים
-
- קיבל.ה 2601 לייקים
שם אין את המחסום של השופטים המוטים כמו בארץ אבל כן , כרגע קשה לראות את זה קורה למרות שמבחינת סגל זה אפשרי לדעתי
-
- קיבל.ה 1713 לייקים
-
- קיבל.ה 241 לייקים
קודם כל אני התייחסתי לסדר העדיפיות מה בתאוריה לדעתי יותר חשוב לקחת.
אם אתה שואל לגבי היורוליג, לדעתי האישית סיכוי לא רע של משהו כמו 50%
גם לאליפות יש לדעתי סיכוי לא רע, אנחנו בטח לפחות 50/50 בסדרה עם מכבי או ירושלים ככה שהסיכוי די טוב.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- גביזון
- קיבל.ה 3195 לייקים
יש בזה משהו. רק שגם אנחנו נהיה עונה הבאה הרבה יותר טובים.ההוא מפעם כתב:קודם כל אני התייחסתי לסדר העדיפיות מה בתאוריה לדעתי יותר חשוב לקחת.
גם לאליפות יש לדעתי סיכוי לא רע, אנחנו בטח לפחות 50/50 בסדרה עם מכבי או ירושלים ככה שהסיכוי די טוב.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 241 לייקים
בפורום ברור שנהיה יותר טוביםגביזון כתב: ↑12 פברואר 2025, 16:06יש בזה משהו. רק שגם אנחנו נהיה עונה הבאה הרבה יותר טובים.ההוא מפעם כתב:קודם כל אני התייחסתי לסדר העדיפיות מה בתאוריה לדעתי יותר חשוב לקחת.
בפועל, קבוצה זה כמו בית משפט. אתה יודע איפה אתה מתחיל אף פעם אתה לא יודע איך זה נגמר.
כמובן אנחנו לא יודעים כמה עופר יוכל/ירצה להשקיע כאלה סכומים אדירים
אנחנו לא יודע מה יהיה עם הפיירפליי החדש, אם יכבדו אפילו קצת את התקנון החדש הלך עלינו.
אם למכבי יש מילה באירופה אנחנו נקבל גם עונש כזה או אחר על השנתיים האחרונות של תשלומי ענק מעבר למותר.
זה לא שובר שיוויון אבל כן יכול להיות עוד מקל בגלגלים.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1508 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1682 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1508 לייקים
נשמע שעדיף שלא...
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1612 לייקים
אתה לא יכול לעשות שינויים ביורוקאפ ולכן לא כדאי לשנות עכשיו אלא רק אחרי שנסיים את דרכנו שם.הוקיץ' כתב: ↑12 פברואר 2025, 14:13כל מילה. גם לגבי ההיררכיה וגם לגבי החוסרים בסגל.רדנקו כתב: ↑11 פברואר 2025, 20:17חיבור לטעמי זה מונח קצת ערטילאי.תעיף ליציע כתב: ↑11 פברואר 2025, 10:49 אתם מנתחים יפה אבל קבוצת כדורסל זה קודם כל חיבור
בין השחקנים וכמובן משחק הגנה .
שני נושאים חשובים שאין לנו.
גם אם תיקח כמה שחקני Nba שלא שיחקו ביחד ,יש סיכוי
שהם יחרבנו משחקים כאלה.
1.צריך להביא דחוף פוינט גארד שאפשר לסמוך עליו לצורך
הדוגמא בולדווין כזה.
2. למצוא שחקן הגנה שישתלב עכשיו בקבוצה זה בלתי אפשרי.
צריך לקוות לטוב שנקלע 90-95 ונספוג 85 כל משחק.
הקבוצה הזאת למעט משחקים חריגים כל משחק תספוג
מעל 80 נקודות . לכן צריך לחשוב על התקפה קטלנית
וקלעי 3 טובים. כרגע אין לנו קלעי 3 אחד שהוא יציב .
פוסטר יכול לדפוק במשחק נתון 7 שלשות ובמשחק אחר
1.
גם בלייקני כזה.
זאת בעיה קשה.
והכי חשוב - אין לנו שחקו "רוצח" באופי. סליחה על הביטוי,
כמובן באופן ספורטיבי.
שחקן כמו סלוקאס כזה .חלום.
אני חושב שבמקרה שלנו הבעיה שלנו היא ההיררכיה וניהול הרוטציה שהיה נראה שהסתדרה אחרי שבברלי נפצע ופתאום נראינו קבוצה "מחוברת" כמו שאתה קורה לזה ום שיחקנו כדורסל נהדר (וגם הגנה במפתיע).איטודיס לא הצליח למצוא מחדש את האיזון שלנו ברוטציה.
אחרי שבברלי חזר כל מה שנבנה עד אז נעלם וגם עכשיו כשהוא לא משחק לא חזרנו לזה.
אז זה לא רק הבעיה בשחקנים (ואני מסכים אתך שיש לנו בעיה רצינית בסגל. אבל לאו דווקא בעמדת הרכז כמו בעמדה שלידו). ודרך אגב בולדווין הוא ממש לא רכז. הוא קומבו ונכון שזה בדיוק מה שחסר לנו. י
חסר לנו את הסייבן לי הזה, או מישהו כמו ברין טיירי מפטקים שהדיחה את חולון. מישהו שיכול לשחק פיק אנד רול ולהוביל כדור, אבל כשצריך סל הולכים אליו. אפילו ג'ימי קלארק מהרצליה היה יכול לתת לנו המון. לכאורה בברלי היה אמור להיות מישהו שנותן לנו את זה יחד עם הגנה ברמה גבוהה, אבל זה כאמור רק לכאורה. בפועל הוא לא נותן לא את זה ולא את זה.
אם עוד רוצים לעשות שינויים בסגל, עכשיו זה הזמן.
לגבי השינוי לדעתי צריך למצוא 3 יוצר שהוא לא בור הגנתי. ולא קומובו גארד
- רדנקו
- קיבל.ה 1682 לייקים
נכון להיום אתה צריך עזרה בהובלת הכדור, הגנה ויכולת לייצר. ורצוי גובה.
לא משנה איך נקרא לזה - 3, קומבו או סנטר.
צריך שחקן או שניים שיכולים לעשות את זה
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
לא משנה איך נקרא לזה - 3, קומבו או סנטר.
צריך שחקן או שניים שיכולים לעשות את זה
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 241 לייקים
בלייקני לא אמור לתת לנו את כל זה ?הוקיץ' כתב: ↑12 פברואר 2025, 14:13כל מילה. גם לגבי ההיררכיה וגם לגבי החוסרים בסגל.רדנקו כתב: ↑11 פברואר 2025, 20:17חיבור לטעמי זה מונח קצת ערטילאי.תעיף ליציע כתב: ↑11 פברואר 2025, 10:49 אתם מנתחים יפה אבל קבוצת כדורסל זה קודם כל חיבור
בין השחקנים וכמובן משחק הגנה .
שני נושאים חשובים שאין לנו.
גם אם תיקח כמה שחקני Nba שלא שיחקו ביחד ,יש סיכוי
שהם יחרבנו משחקים כאלה.
1.צריך להביא דחוף פוינט גארד שאפשר לסמוך עליו לצורך
הדוגמא בולדווין כזה.
2. למצוא שחקן הגנה שישתלב עכשיו בקבוצה זה בלתי אפשרי.
צריך לקוות לטוב שנקלע 90-95 ונספוג 85 כל משחק.
הקבוצה הזאת למעט משחקים חריגים כל משחק תספוג
מעל 80 נקודות . לכן צריך לחשוב על התקפה קטלנית
וקלעי 3 טובים. כרגע אין לנו קלעי 3 אחד שהוא יציב .
פוסטר יכול לדפוק במשחק נתון 7 שלשות ובמשחק אחר
1.
גם בלייקני כזה.
זאת בעיה קשה.
והכי חשוב - אין לנו שחקו "רוצח" באופי. סליחה על הביטוי,
כמובן באופן ספורטיבי.
שחקן כמו סלוקאס כזה .חלום.
אני חושב שבמקרה שלנו הבעיה שלנו היא ההיררכיה וניהול הרוטציה שהיה נראה שהסתדרה אחרי שבברלי נפצע ופתאום נראינו קבוצה "מחוברת" כמו שאתה קורה לזה ום שיחקנו כדורסל נהדר (וגם הגנה במפתיע).איטודיס לא הצליח למצוא מחדש את האיזון שלנו ברוטציה.
אז זה לא רק הבעיה בשחקנים (ואני מסכים אתך שיש לנו בעיה רצינית בסגל. אבל לאו דווקא בעמדת הרכז כמו בעמדה שלידו). ודרך אגב בולדווין הוא ממש לא רכז. הוא קומבו ונכון שזה בדיוק מה שחסר לנו. י
חסר לנו את הסייבן לי הזה, או מישהו כמו ברין טיירי מפטקים שהדיחה את חולון. מישהו שיכול לשחק פיק אנד רול ולהוביל כדור, אבל כשצריך סל הולכים אליו. אפילו ג'ימי קלארק מהרצליה היה יכול לתת לנו המון. לכאורה בברלי היה אמור להיות מישהו שנותן לנו את זה יחד עם הגנה ברמה גבוהה, אבל זה כאמור רק לכאורה. בפועל הוא לא נותן לא את זה ולא את זה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1682 לייקים
הוא היה יכול לתת לנו את הגו טו גאי אם היה לו משהו בתוך הראש. מבחינת היכולת יש לו את זה. מבחינת קבלת ההחלטות ילד בקט סל יותר מוצלח ממנו.ההוא מפעם כתב:בלייקני לא אמור לתת לנו את כל זה ?הוקיץ' כתב: ↑12 פברואר 2025, 14:13כל מילה. גם לגבי ההיררכיה וגם לגבי החוסרים בסגל.רדנקו כתב: ↑11 פברואר 2025, 20:17
חיבור לטעמי זה מונח קצת ערטילאי.
-
- קיבל.ה 241 לייקים
איכשהו ( אולי אני טועה ) הוא נתפס אצלי כפספוס הכי גדול שלנו גם כי נראה שיש לו יכולת וכשרון אינסופי וגם כי נראה לי שהוא בדיוק מה שחסר לנו.רדנקו כתב: ↑13 פברואר 2025, 13:02הוא היה יכול לתת לנו את הגו טו גאי אם היה לו משהו בתוך הראש. מבחינת היכולת יש לו את זה. מבחינת קבלת ההחלטות ילד בקט סל יותר מוצלח ממנו.ההוא מפעם כתב:בלייקני לא אמור לתת לנו את כל זה ?הוקיץ' כתב: ↑12 פברואר 2025, 14:13
כל מילה. גם לגבי ההיררכיה וגם לגבי החוסרים בסגל.
אין איזה דרך שאיטודיס יצליח להכניס מעט בינה לקודקודו אפילו בנחייה כמו לבוט אם המצב כזה אתה זורק, אם המצב כזה אתה מוסר... אני יודע שזה קלוש אבל
אבל זה יכול להיות מהלך שייסדר לנו את העונה
-
- קיבל.ה 6058 לייקים
אני חושב שזה היה הרעיון בהבאת בלייקני, לאחר שהתברר שפוסטר לא כזה.
אלא שבלייקני, על אף הכישרון העצום, שחקן לא אמין ולא חכם, ואתה לא יכול לסמוך על שחקן כזה שיקבל את ההחלטות הנכונות במאני טיים, או שיעצור מומנטום של היריבה עם איזה סל חשוב.
אלא שבלייקני, על אף הכישרון העצום, שחקן לא אמין ולא חכם, ואתה לא יכול לסמוך על שחקן כזה שיקבל את ההחלטות הנכונות במאני טיים, או שיעצור מומנטום של היריבה עם איזה סל חשוב.
-
- קיבל.ה 2601 לייקים
אז מי לוקחת היום ? אני אומר החלאות , באסה שאנחנו לא שם סעמקקקק
-
- קיבל.ה 2601 לייקים
הגמר ברמה מזעזעת עד עכשיו , פשוט 2 קבוצות בינוניות
-
- קיבל.ה 1367 לייקים
אם היינו מטפלים בהם בהגנה כמו שירושלים מטפלת היינו שוחטים אותם בחצי
-
- קיבל.ה 401 לייקים
2 קבוצות חלשות, ושתיהן ניצחו אותנו בתצוגת שיפוט בזיונית.
-
- קיבל.ה 2601 לייקים
אין כלום בירושלים באמת , יש להם סגל עלוב
-
- קיבל.ה 1068 לייקים
לא מסוגל לראות את העלאק קלאסיקו הזה שוב
חבל שאנחנו לא שם, אתעדכן לגבי התוצאה עוד גביע לירושלים ממש לא ישמח אותי ובטח שלא עוד תואר לצהובים, בקיצור באסה.
חבל שאנחנו לא שם, אתעדכן לגבי התוצאה עוד גביע לירושלים ממש לא ישמח אותי ובטח שלא עוד תואר לצהובים, בקיצור באסה.
-
- קיבל.ה 2601 לייקים
הליטאי של החלאות חתיכת שחקן , אוליי הכי טוב בליגה הזו
- גביזון
- קיבל.ה 3195 לייקים
רק הפועל כתב:אין כלום בירושלים באמת , יש להם סגל עלוב
רק הפועל כתב:הליטאי של החלאות חתיכת שחקן , אוליי הכי טוב בליגה הזו
לדעתי 2 הדברים שכתבת לא נכונים.
-
- קיבל.ה 1367 לייקים
ירושלים לא עלו למחצית השנייה. התפרקות טוטאלית בינתיים
-
- קיבל.ה 168 לייקים
קרינגטון והארפר אולי 2 השחקנים הטובים בליגה בעמדות שלהם.
הליטאי יש לו דבר אחד, זריקה בתנועה מחצי מרחק, שים עליו שומר כמו הורד (הזבל) נגיד והוא לא עושה 6 נקודות
-
- קיבל.ה 2601 לייקים
שאתה רואה אותם אובייקטית קשה לי לראות איך הם עדיפים על קבוצות כמו הרצליה ורמת גן באמת (לפחות ברמת הליגה )
-
- קיבל.ה 1062 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1776 לייקים
- יצירת קשר:
שתי קבוצות פח. חייבים לקחת תואר השנה. חייבים
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 2601 לייקים
איטודיס צריך לשנות דיסקט ולהלחם על הקריירה שלו קבינימט שיראה איזה קבוצות כלום עושות לנו בית ספר
-
- קיבל.ה 449 לייקים
רנדולף שחקן. גנבו לנו ולירושלים את השחקנים אולי הכי טובים שלנו
-
- קיבל.ה 11 לייקים
איזו תצוגת נפל של הארפר. גם ג׳סטין סמית לא עשה כלום
-
- קיבל.ה 2601 לייקים
מכבי ממש טובה היום או ירושלים חלשים מאוד ?
-
- קיבל.ה 1367 לייקים
-
- קיבל.ה 2601 לייקים
אנחנו מועדון מקולל , מכבי בעונה כזו כבר עם 2 תארים , מה אפשר לעשות לעזאזל ?
-
- קיבל.ה 2601 לייקים
ירושלים זו הזייה שבדרך נס מגיעה להישגים פעם אחר פעם אבל עם המזל שלנו איכשהו הם יזכו ביורוקאפ , קבינימט
-
- קיבל.ה 2601 לייקים
אוליי גם זה סימן טוב, הם דורסים את ירושלים ב30 הפרש עכשיו ובפועל אנחנו בדרבי היינו טובים מהם למרות ההפסד , לא יודע מה לחשוב כבר