ציפיתי להיכנס לדף הראשי, לראות כתבה עם כותרת מפוצצת ותמונה מהוידאו המזעזע של ירי הטיל שפורסם ברשתות.
במקום זה בדף הראשי יש כתבה של טוכמן על איך המאמן מבצע מהפכה בהרכב וכו'.
הכל בסדר.
טוכי אומר שהוא בסך הכל "נפגע מיחס האוהדים".
חלילה אזכורים לאלימות, ירי טילים מחוץ לבית, אבוקות על האוטובוס.
"יחס האוהדים".
אחחח מערך התעמולה. 24/7.
עד המ!!ת הפועל כתב: ↑30 נובמבר 2025, 15:34
אבא שלי לא ידע שאוהדי מכבי ירו משהו בבית של המאמן שלהם עד שגיליתי לו עכשיו. זה אומר הכל.
תקשורת אדומה אומרים לכם.
הנראטיב בגבלסיות שלהם הוא לגמרי שפשוט המאמן התפטר ועכשיו בוא נראה מה עושים וכתבות של "זה המועמד לאימון" בטח וכאלה.
תעמולה של 24/7.
משעשע לראות איך שעה-שעתיים אחרי פסיקה די דרמטית של בית הדין העליון של ההתאחדות, שמשפיע דרמטית על מאבקי הצמרת והפליאוף העליון בליגת העל, גם One וגם Sport5 בוחרים לדחוק את הכותרת על זה לאזורים שבהם רוב הגולשים לא רואים אותה בכלל. הרי צריך לטאטא את הלכלוך מתחת לשטיח ולקוות שאף אחד לא ישים לב.
ב- Sport5 זו הידיעה ה- 16 בדף הראשי. ב- One זה לא אחת מארבעת הכותרות הראשיות (הרי הרבה יותר מעניין ש"ינון פיינגזיכט האריך חוזה במכבי חיפה עד 2029" ו"אקס פ.ס.ז' חשף: הסוד הכי אינטימי של ניימאר", שתיים מתוך ארבעת הכותרות הראשיות כרגע) וגם בהמשך זו הכותרת הרביעית בלבד.
וואן - "המועדון כולו נעמד מאחורי הסרבי"
ספורט 5 - "המאמן קיבל גיבוי מוחלט"
פחחחחחחחחחח מטווחים בית של מאמן עם פצצות תאורה והמועדון ובעיקר הטהרן "אביר הצדק" הבעלים מקנדה לא מגנים את העבריינים
עלק "עיתונאי ספורט" יותר נכון "עיתונאי חצר מלחכי פינכה"
עכשיו הנראטיב זה שהקנדי נורא מסכן.
הוא כזה ערכי ומוסרי ומאוד קשה לו עם מה שקרה.
לגנות את זה, או את הגזענות שיש אצלו שנים ביציעים, זה כנראה לא בסדר העדיפויות הנאור.
מסכן מיטשל שלנו, איך משגעים אותו עם מעשים ככ לא מוסריים יא אללא.
והוא ״שוקל את המשך דרכו״
לדעתי זה הטריק הקבוע לא פעם ראשונה שאני רואה כתבה כזאת, כמובן שמדובר בחרטא
אין הודעת גיוני אין כלום רק שהוא שוקל את המשך דרכו, כנראה לא מצא את המשקל בסוף והחליט להשאר
הוא גם מנסה לשכנע את לאזטיץ להישאר. מעשה ככ אצילי ומוסרי. אז מה אם הבסיס של המאמצים הללו אמור להיות לתת לו גב מול הלאפה מיליה וונאביז? הוא מנסה לשכנע בג'נטלמניות.
תמיד סודגים ל"איש ניהול" התורן שלהם שמדבר אנגלית.
זה חלק מהבסיס של הנדוס התודעה של כמה הניהול שם מופתי ו"אירופי".
ישראל ישראלים טפאשים סטייל פרימו אוכלים את זה בקלות.
L.S כתב: ↑02 דצמבר 2025, 12:24
ולחשוב שיש כאן אנשים שמצצו לבן מנספורד אחרי הדרבי
מרביץ לעצמי
מנספורד הוא בושה וכלימה נו.
לוידע אם כיוונת לזה שביקורת על פרימור בזמנו = הסרת אחריות ממנספורד, כי קשר אליו בכלל - עדיין מותר לחשוב שפרימור התנהל לא נכון.
לטעמי עדיין, בחלק מהמקרים.
איך הכל סביב מכבי ככ מתוסרט
הם הרי נלחמים באלימות ביד ככ רמה וקשה שזה מוציא אותם מכל אחריות ועונשים על התפרעויות אוהדים במגרשים אבל את הבן אדם שירה פאקינג פצצת תאורה הם לפתע לא מכירים ולא מוצאים
מיטצ׳י המסכן לא יודע את נפשו עקב הזעזוע הרב מהמקרה וממש שוקל את דרכו, ערכיות מעל הכל כבר אמרנו?
כמובן שאנחנו לא מדברים על רוב הקהל של מכבי מלח הארץ אלא על קבוצת קיצוניים מאוד מצומצמת קטנה קטנה קטנה וחשוב להבהיר את ההבדל בכל אתר בכל כתבה, זה לא כמו בהפועל ששם כולם אנטישמים
זה מועדון מפלסטיק כולם שם שרמוטות גרמנים אני שונא אותם ככ (הייתי חייב לפרוק)
Giovanni Giorgio כתב: ↑02 דצמבר 2025, 15:27
הם הרי נלחמים באלימות ביד ככ רמה וקשה שזה מוציא אותם מכל אחריות ועונשים על התפרעויות אוהדים במגרשים אבל את הבן אדם שירה פאקינג פצצת תאורה הם לפתע לא מכירים ולא מוצאים
מיטצ׳י המסכן לא יודע את נפשו עקב הזעזוע הרב מהמקרה וממש שוקל את דרכו, ערכיות מעל הכל כבר אמרנו?
כמובן שאנחנו לא מדברים על רוב הקהל של מכבי מלח הארץ אלא על קבוצת קיצוניים מאוד מצומצמת קטנה קטנה קטנה וחשוב להבהיר את ההבדל בכל אתר בכל כתבה, זה לא כמו בהפועל ששם כולם אנטישמים
לא דווח שהמשטרה עצרה את זה שירה את פצצת התאורה ?
גם אם כן, למכבי לא היה יד בזה
זה ברור שהאמן ישאר, זה ברור שהבעלים לא יעזוב וזה ברור שכל התזמורת תמשיך לנגן ותמסגר את האירוע כגורם קיצוני בעייתי ומבודד ובטח לא קהל שלם ושההנהלה היא ערכית ועושה הכל למנוע את זה
מוות לערוץ הספורט שגם את החצי שעה המזדיינת הזאת לפני משחק הם אנסו עם חבורה של פחי אשפה והמיצי זבל שלהם
0 אנשי מקצוע יש שם
כלומר יש שם איש מקצוע אחד, גוטמן והוא סתם 0
רז אמיר, הזוכה בפרס השתלת השיער הגרועה ביותר שראיתי, עם מופע לקקנות מבחיל. https://vole.one.co.il/item/507945?ref=hp
"באימון הוא מוסיף צבע, מרשים את דן רומן ואת הצוות המקצועי ויש מי שאומר, בתוך המערכת, כי מדובר בשחקן שמכבי תל אביב בונה עליו לשנים קדימה. על כר הדשא הוא משחק היכן שרוצה, הרי שנמצא בעמדת ה”שחקן החופשי”. ומחו”ל? הטלפונים לא מפסיקים לזרום. לא מעט אקדמיות פונות לגביו וכרגע נתקלות בסירוב. ודי ברור למה."
איך כל עונה הם מריצים קמפיין על איזה טאלנט גנרי חדש.
תמיד זה גם משולב עם העניין הרב של קבוצות מאירופה.
בדר"כ גם מתבלים עם איזה סיפור יפה על יציאה להתרשמות בלברקוזן.
זו כבר כתבת יחצ שניה על הטאלנט הזה שהעלו פה.
כן זה מסתדר עם תכנית העבודה המוכרת שכל שנה מריצים איזה ילד פרופגנדה חדש.